Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ante biky τερματισες :lol::lol::lol: ακομα?μα μμια περιεργεια τη εχω να δω ποσα κιλα θα βγει ο γογαντας

σημερα καναμε το χρονο του μπαμπα :cry:

φιλια σε ολες..μα τι ωραιο πραμα να εχεις ΑΔΕΡΦΙΑ..κ ποσο μαλλον διπλα σου

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Συμπεθέρα Καναδή, μια και σε βλέπω ονλάιν, να σου πω ότι έκανα τα κοτομπέικον και βγήκαν......μούρλια!!! :D:D:-*

τα άφησα με την μαρινάδα τους στο ψηγείο πάνω από ώρα.....τέλεια, θα τα ξανακ΄νω και κυρίως όταν ανοίξει ο καιρός για χψήσιμο έξω!!! :D

Δημοσίευση

Καλημέρα!! :x:x:x

Θουλάκι μου να χαιρεσαι τον Ντοντό κοριτσάκι μου, να ειναι πάντα καλά το παιδι και ευτυχισμένο!!

Λένα αυτη τη ζαχαρόπαστα την είδες?? http://mamadoparea.blogspot.com/2012/01/3.html

Βικυ ακομη εδώ καλέ!! ?

Συμπεθέρα χάρηκα που σας άρεσαν, έχει ςποολύ δικιο, στο μπάρμπεκιου θα ειναι τέλεια!! :x:x

Ιουλία περαστικά βρε συ!!

Χαιρομαι που συναντηθήκατε Αθηναίες, σας φαντάζομαι!

Εμεις καλά έχει πολυ καλή μέρα, λέμε να πάμε βόλτα αλλά βαριέμαι να σας πω την αλήθεια..

Φιλάκια!!!!!! :x:x:x

Δημοσίευση

καλησπέρα,τι κάνετε? εμείς ακόμη άρρωστοι... ειλικρινά δν την παλεύω ,εχουμε αμελήσει πολύ τη μικρή γτ και οι δύο σερνόμαστε...το πρωί βγήκα και πηρα παναντολ κοντ εντ φλου ,οταν τα παιρνουμε ειμαστε λίγο καλύτερα... Βίλυ θα ανοίξεις καινούργιο? οταν λες +- δηλ 600 πανω ή 600 κατω ? εγω δν τον πιστευω τον υπερηχο ,μας ελεγε 3300 και βγηκε 3870!! 5 κιλο τον κοβω τον Λεωνίδα!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @melitiniღ μου γιατί δε πας για ένα γρήγορο τσεκ να μην είσαι με την σκέψη μέχρι την Τρίτη???
    • Καλησπερα κοριτσια μου γλυκα. @Diwni μου να τρως ειναι επειδη εχεις αναγκη απο ενεργεια και γω το ιδιο κανω. Ενταξει το χω λιγο στο νου μου μη φαω οτι υπαρχει αλλα θα φαω και τα κουλουρακια μου και μπορει να φαω και βραδυ φαγητο κανονικο. Ετσι και μενα το πρωι χαζοκοιμουνται δεν κανει βαρυ υπνο αλλα ξεκουραζομαστε και εμεις λιγο παραπανω ετσι. @ΜαρίαΔημήτρης να μιλησεις με το γιατρο οπωσδηποτε. πονανε και μενα πολυ τα ποδια μου γονατα και φτερνες και εχω αρχισει και σκεφτομαι μην παιζει τιποτα αλλο. Πηρα αντιφλεγμονωδη αλλα δεν υποχωρει. Δεν μπορω να σηκωθω και να κατσω να φαβταστειτε πιανομαι απο τις καρεκλες. Περαστικα σου Μαρακι μου αν ειναι απο το αυτοανοσο και δεν ειναι απο κουραση. Τι ωραια που εστρωσε η μπεμπα σου εμεις χθες βραδυ ειχαμε πολυ αερα στην κοιλια ρευοταν και εκανε κλανιτσες φουλ μεχρι να κοιμηθει. Επισης πλεον κανει μονο μια φορα κακα και μια μερα δεν εκανε καθολου αλλα η υφη ειναι καλη. Νορμαλ κι αυτο;;
    • Απο βιταμίνες άλλο τίποτα... Στα χρόνια προσπαθειών έχουν φύγει στάνταρ πάνω απο 1000€... Θα σου πω ότι τώρα που πιάσαμε φυσιολογικά δεν παίρναμε τίποτα... Καταλαβαίνω τον πόνο σου για τη βιοχημική το έχω ζήσει κ γω και μπορώ να σε νιώσω αλλά κράτα το σημαντικό πως έγινε η σύλληψη και πως η φύση προνοεί. Θα τα καταφέρετε σύντομα θα το δεις!!! Τι ηλικίες έχετε; Έχεις άλλα έμβρυα στην κατάψυξη;
    • 300 ευρώ η σαλπιγγογραφια; Πήγε τόσο ε; Εγω Ιασω το 2020 είχα κάνει με 200. Κατ αρχάς είναι ανεπίτρεπτο να μην δικαιολογείται από εοππυ, έστω σε ένα ποσοστό. Και το σπερμοδιαγραμμα πολύ ακριβό....εμάς μας είχαν πει από λυμπερ περισυ που το καναμε, 80 το απλο και 140 το ενισχυμένο (με την απλή  καλλιεργεια;). Εσάς μπορεί να είναι διαφορετικό. Και καλά κάνετε που κάνετε ο,τι καλύτερο, αφού στο σπέρμα ειναι το θέμα σας. Για την Επιτροπή εννοώ ότι αν δεν κάνεις διέγερση με φουλ δόσεις φαρμάκων, δεν αξίζει να περασεις, από οικονομικής άποψης. Γιατί οι εξετάσεις είναι ακριβές, όπως βλέπεις. Αλλα αν κάνεις πολλές μοναδες και περισσότερες διεγερσεις από μία, αξίζει. Γιατί η Επιτροπή δίνει πολλές μοναδες φαρμάκων. 
    • Η αληθεια ειναι οτι μου τα προτεινε και τα πήρα λίγες μέρες κάποιες βοηθουσαν κάποιες όχι τόσο αλλα ένιωθα να με ενοχλούν  κάπως στο στομάχι πέρα του οτι ήμουν αρκετά υποτονική και ετσι τα σταμάτησα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...