Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ '11 ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΒΗΜΑΤΑ!

Recommended Posts

δαναη οταν ο θηλασμος εδραιωθη παυει να λειτουργει αντισυλληπτικα οποτε...

να σου πω την αληθεια τον δεκεμβριο ηταν εδω η μαμα μου κ δεν μπορουσαμε να βρεθουμε πολυ μονο 4 φορες κ αυτες διασπαρτα απο την βιασυνη μας δεν υπολογισαμε μερες κ τετοια

η αληθεια ειναι οτι επειδη γεννησαμε προσφατα ολα ειναι ανοιχτα μεσα μας για αυτο κ τοσο γρηγορα πιανετε το δευτερο αν ειναι κοντα στο πρωτο εχεις τρεια ζωντανα παραδειγματα κ αν βαλω κ τις αλλες δυο κοπελες απο το αλλο τοπικ ειμαστε 5 που μειναμε απο τον πρωτο μηνα ελευθερων επαφων,το γιουλακι εκανε εξωσωματικη κ ειναι με την μια εγκυος!!!να βαλω επισης κ μια φιλη μου που γεννησαμε μαζι κ εσπασε το προφυλακτικο κ ειναι παλι εγκυος παλι μαζι γενναμε :lol: ειναι πολυ συνηθησμενο ρωτησα κ τον γιατρο...οποτε αν ησουν στην οωρηξια κοντα εισαι 50 50!!!!

αντρια να ακους κ εσυ κ να μην ανχωνεσε καθολου κ μην το καθυστερεις αφου το θελεις ξεκινα κ οταν κατσει

το σπορι θα το δουμε την δευτερα στην αυχενικη,δεν ξερω τι κανει δεν εχω συμπτωματα εγκυμοσυνης μονο που ειμαι πολυ ευσυγκινητη τιποτα αλλο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 599
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σούλα,με την πρώτη ε;;;δεν θήλαζες όμως;αν και δεν είναι εμπόδιο...κ ήταν γόνιμη μερα; (προφανώς τεόνννννν :lol: )δεν σε ρώτησα πώς πάει το μικρό νινι;;πώς αισθάνεσαι;έκλεισες ήδη το πρώτο 3μηνο!!!καλή συνέχεια!ωραία αυτά τα εθιμα!

Ανδρια,εμείς παντρευτήκαμε τέλη Ιουνίου και μέσα Αυγούστο τσουππ ήρθε το σποράκι!δεν δυσκολευτήκαμε...Εσύ γιατί αγχωνόσουν;είναι το τέλειο αντισυλληπτικό το άγχος παντως..Εύχομαι να χαλαρωσεις κ να έρθει όταν το επιθυμείτε!!

Danai mou pantws eixa ena proais8ima pws den 8a sillavw eukola k otan elega tou george na 3ekinisoume apo nwris eleu8era agxwnotan min er8ei amesws k eixame k polla e3oda me to spiti pou to eixame xtisei k egw tou elega mporei na prospa8ame mines k na min ta katafeoume k etsi deila deila 3ekinisame, meta apo tous 7 mines pou prospa8ousame entatika den petixame kamia kuisi arxisame to 4a3imo telika meta apo polles e3etaseis pou kaname k oi 2 vrikame se mena tin ormoni prolaktini 4ili pou au3anete apo to agxos apoti mou eipe o giatros, 3 fores tin ri8misa me 8erapeies k pali au3anotan den eixame kati anisixitiko pou dikaiologouse auti tin mi silli4i, stin 4 spermategxisi/tope8itisi ekana tin Victoria.. To agxos den mporousa na to ele3w iposineidita me etrwge..

ΠΟπο πολυ συζητηση για 2ο ακουω και αρχιζω και φοβάμαι μη με κολησετε :lol::lol::lol:

Με το καλο οι εγκυουλες , με καθε ευκολια οσες προσπαθειτε.. χαλαρα και θα ερθει.. αλλωστε τωρα ειμαστε υπερ γονιμες!!! εσεις που εχετε περιοδο δηλαδη γιατι εγω εν εχω ακομα :lol::lol:

Σουλακι τι ωραια πο σε διαβαζουμε και παλι..ελπιζω να μη χαθει παλιτο νετ!

Ωραια εθιμα πειτε κι αλλα..κι εμεις δν ειμαστε απομεγαλη οικογενεια και πολλα εθιμα λογω δυσκολιων τα εχουμε ξεχάσει.. θα ηθελα πολυ να τα κανω στο παιδι μου ομως

Αναστασια γιατι καλε τοσο ξενυχτι; τι σε κανει η Γιωργια? Ποτε μα;ς ανεβαινεις;

Πως περασατε σημερα οι υπολοιπες; Εγω μονη σπιτι με τηνΝεκταρια κι ακομα αρρωστη..δε ν με νοιαζει αυριο θα βγω να πιω εναν καφε..τα χω παιξει !!!

αυτα τα νεα μας!

Να εχετε αυριο μια χαρουμενη Κυριακη!!!

αΝΤΡΙΑ το αγχος ειναι μεγαλο προβλημα στις μερες μας δυστηχως για πολλες κοπελες!!

ειρηνη εγω να δεις χαρα που εχω εχθες κ σημερα δεν σηκωθηκα καθολου απο τον υπολογιστη πονεσε ο ποπος μου :lol::lol::lol: πω πω ακομη περιοδο γιοκ???καλυτερα κανεις οικονομια κ στις σερβιετες :lol::lol::lol: συνεχιζεις ακομη τον θηλασμο ε???

μακαρι να τα καταφερω κ εγω στο δευτερο το μαμωτο ειναι οτι ξανα μανα πονος κ ματωμα μεχρι να συνιθησουν οι θηλες...

αντρια λεω λεω!!!!!ξεκινα να το διασκεδαζεις ελευθερα με τον αντρα σου :lol::lol::lol: που ξερεις ισως να ερθει μονο του αυτην την φορα :D

ΠΟπο πολυ συζητηση για 2ο ακουω και αρχιζω και φοβάμαι μη με κολησετε :lol::lol::lol:

Με το καλο οι εγκυουλες , με καθε ευκολια οσες προσπαθειτε.. χαλαρα και θα ερθει.. αλλωστε τωρα ειμαστε υπερ γονιμες!!! εσεις που εχετε περιοδο δηλαδη γιατι εγω εν εχω ακομα :lol::lol:

Ειρήνη,η μητέρα μου 2 μήνες αφού γέννησε εμένα κ ενώ θήλαζε έμεινε έγκυος χωρίς περίοδο.μπορείς να κάνεις ωορρηξία κ χωρίς περίοδο...

Σουλακι θα τα καταφερεις ειμαι σιγουρη..εδω θα ειμαστεολς για να σε βοηθσουμε σε οτι χρειαστεις.τωρα πλεον ξερεις πως να βαλεις το μωρο στο στηθος θα ειναι πολυ πιο ευκολο.

ναι θηλαζω ακομα..ελπιζω να αντεξω μεχρι τον χρονο τουλάχιστον .. δεν ξερω νοιωθω πολυ μπερδεμένη με τοο θεμα του θηλασμου κι αυτο γιατι δενμπορω να της βαλω προγραμμα με το φα γ ητό της..

Οσες θηλάζετε... τα νινια σας σας τραβαν την μπλουζα οταν θελοπυν μεμε?\\

Ξερω Δανάη μου !! Απλως εμεις προσεχουμε!

Αντρια βουρ :_

Σουλακι θα τα καταφερεις ειμαι σιγουρη..εδω θα ειμαστεολς για να σε βοηθσουμε σε οτι χρειαστεις.τωρα πλεον ξερεις πως να βαλεις το μωρο στο στηθος θα ειναι πολυ πιο ευκολο.

ναι θηλαζω ακομα..ελπιζω να αντεξω μεχρι τον χρονο τουλάχιστον .. δεν ξερω νοιωθω πολυ μπερδεμένη με τοο θεμα του θηλασμου κι αυτο γιατι δενμπορω να της βαλω προγραμμα με το φα γ ητό της..

Οσες θηλάζετε... τα νινια σας σας τραβαν την μπλουζα οταν θελοπυν μεμε?\\

Ξερω Δανάη μου !! Απλως εμεις προσεχουμε!

Αντρια βουρ :_

Ειρήνη μου,η δικιά μου δεν τραβάει μπλούζα αλλά ξαπλώνει πάνω μου στη θέση του στηθους.εγώ είμαι από τις άπονες μανάδες που έχουν πρόγραμμα ακόμα και στο θηλασμό.η Μυρτώ σταθεροποιήθηκε στο φαγητό της όταν μπήκαν οι στερεές στον 5,5 μήνα.συνεχίζει να θηλάζει πρωί-βράδυ και καποιες φορές κ απόγευμα,αλλά οι ώρες των γευμάτων είναι σταθερές καθε 3,5-4 ώρες.Πρωινό γάλα 7,φρούτα 11,μεσημεριανό 14.00,κρέμα απογευμ. 17.00,γάλα βραδινο 20.00.ανν καποια μέρα ξυπνήσει νωρίτερα ή αργότερα μετατίθονται αντίστοιχα και τα γεύματα.αν επιθυμείς να της έχεις σταθερό πρόγραμμα μπορείς να της δίνεις σε συγκεκριμένες ώρες το φαγητό ανάλογα κ με το πόσο γρήγορα πεινάει.θα δεις τους ρυθμούς της.

Μπράβο Δανάη κ σε όσες θηλάζετε ακόμα,αξίζετε τα συγχαρητηρια..!!!

Πόσο θα ήθελα να θηλαζα κ εγώ,ίσως ειναι ο μονος τρόπος να με αναζητάει η κορη μου γτ δεν σας κρύβω πως με εχει λίγο γραμμένη,κολιτσίδα με τον μπαμπά της κ όταν την αφηνω οπουδήποτε ούτε που με κοιτάζει ....με αγνοεί εντελώς :(

Εχω μεγάλο παραπονο....

Συγνωμμη girls ποια περπατόπιτα?Ουτε σπανακόπιτα δεν προλαβαίνω!!!

Ασε που αν πήγαινα περπατόπιτα στους γείτονες την βλέπω να την έτρωγα μόνη μου!

Εδω που ζουμε ενα Καλημερα με το ζόρι λέμε.

Ωραια τα εθιμα βεβαια,συμφωνω!

Κορίτσια, νομίζω ότι έχουμε πυρετό.... Είχε δέκατα απ'το μεσημέρι και νόμιζα ότι είναι από τα δόντια αλλά τώρα ανέβασε 37,8 στη μασχάλη και 38,9 στον ποπό. Της έδωσα ντεπόν αλλά είναι πολύ ζεστή ακόμη. Σε λίγο συμπληρώνεται μία ώρα απ'το ντεπόν. Για να δούμε......

Γεια σας κοριτσάκια, εδώ γύρω είμαι κι εγώ αλλά τρέχουν οι δουλειές, τρέχουν και οι σκέψεις, τρέχει και ο Άρης και που χρόνος για κουβεντούλα στο ίντερνετ!

Αναστασία ελπίζω να είναι κάτι ελαφρύ, περαστικά στη Γεωργία μας!

Δανάη σε ψήνουν ε?

Αχ πολύ το μελετάτε το δεύτερο και ζηλεύω κι εγώ...

Συγχαρητήρια στη Χριστίνα για το περπάτημα!!

Σουλίτσα μεγάλο μουτς!

Άντρια άσε το άγχος παράμερα και βουρ!

Ειρηνάκι κι εμείς θηλάζουμε και τρώμε και κοιμόμαστε χωρίς πρόγραμμα, λίγο ότι να'ναι είμαστε! Και τη μπλούζα μου τραβάει και χέρι μου βάζει κανονικότατα! :lol: Κι η δική μου περίοδος ακόμα άφαντη.

Έλενα (Σαμάνθα) ωραίες οι διακοσμητικές ιδέες, καλορίζικο το καινούριο σπίτι!

Γεωργιάννα, Αφροδίτες, Γλυκερία, Βάσω κι όποια ξεχνάω σας στέλνω πολλά φιλιά!!

Ο Άρης μπουσουλάει σφαίρα, σκαρφαλώνει παντού και γκρεμίζει το σύμπαν, σίφουνας! Α και κυνηγάει το κακομοίρη το σκύλο συνέχεια, τον έχει τρελάνει!!!

Δάφνη, χαίρομαι που ακούω τα νέα σου!

Έπεσε ο πυρετούλης και η κυρία ζωντάνεψε! Ντούρασελ σας λέω!!! Παίζει, χορεύει, γελάει, λες και την είχες κλεισμένη κάπου κάνει! Αχ, ελπίζω να μην ξανανεβάσει μέσα στη νύχτα....

Άρχισα και καταρρέω κι εγώ απ την αυπνία..

γεια σας κοριτσακια! μου λειψατε! ελπιζω να ειστε καλα και τα μωρακια σας! περαστικα στη γιωργια και τη νεκταρια!!

δεν ειμαι στα καλα μου, συνεχως εχω νευρα και ολο τσακωνομαι με τον αντρα μου :( η αθηνουλα ειναι καλα, αλλα κι αυτη κακομαθε μετα την επισκεψη της μαμας μου και ολο αγκαλια θελει να ειναι, με κουραζει και προσπαθω να εχω υπομονη, αλλα οπως προειπα δεν ειμαι στα καλα μου... ελπιζω να μου περασει συντομα, γιατι ολο μεταπτωσεις εχει η διαθεση μου και την ιδια ωρα που γελαω με την αθηνα, θελω να βαλω και τα κλαματα... :cry: δεν θελω να σας στεναχωρησω, οταν θα αισθανθω καλυτερα θα επιστρεψω, μου ελειψε η παρεα σας :?

να ειστε καλα, και να μου φιλησετε τα μπεμπακια σας :)

καλημέρα!

Δαφνη,good to be back!μπράβο στον ζωηρό Αρούλη!!!

Αναστασια,πως είναι σήμερα η μικρή;περαστικά σας!

Η Μυρτώ χθες το βραδυ ξυπνησε στις 11.30,λεω θα ειδε κάτι κ θα ξανακοιμηθεί.πηγα τη χαιδεψα,της έβαλα μουσική τπτ.συνέχισε...την άφησα πάλι λίγο,μετά από κανένα 15΄ την πήρα την έβαλα στο στηθος,εφαγε 15΄ κ μόλις την έβαλα στο κρεβάτι παλι τα ίδια,μαλλον ήθελε κ από το άλλο στήθος.πηγα να ξαπλώσω γιατί ήμουν κομμάτια (ξενυχτισμένη από το προηγούμενο βραδυ που βγήκαμε),συνέχισε να κλαίει είχε κ μύξες,λεω στον κώστ φερτην να την θηλάσω εδώ.τη θηλαζω αλλα 20' περίπου την πάω στο κρεβάτι κ ευτυχώς κοιμήθηκε στις 12 και.λέω αυριο θα ξυπνησει αργότερα.μπαααα,6.30 η κοντέσσα στεκόταν όρθια,ειχε κανει κ κακά γι'αυτό ξύπνησε,την άλλαξα,τη θηλασα και ξανακοιμήθηκε μια ώρα.μετά την παίξαμε στο κρεβάτι και μετά λέω στον κώστα παρτην μεσα να ξανακοιμηθώ γιατί δεν την παλεύω.εβαλα ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ (γιατί κοιμαμαι πολύ ελαφρια)και ξανακοιμήθηκα άλλη 1,5 ωρίτσα..τωρα θα διαβάσω,ο κώστας καθαρίζει κ μετά βολτίτσα για την καθιερωμένη ταβερνούλα!

καλή κυριακή να εχουμε!!!

ελα βρε αφροδιτουλα μου γιατι σε επιασε στεναχωρια τωρα,βγες μια βολτιτσα εξω με καμμια φιλη να ξεσκασεις να τα πειτε κ να περασετε ομορφα :-*:YMHUG::x@};-

δαφνουλα μου φανταζομε το σκυλακι σας τα εχει παιξει :lol::lol::lol:αρης ο τρομερος :lol:

βρε αναστασια μηπως να ερχοταν για λιγο η μαμα σου η η πεθερα σου...να κοιμηθης κ εσυ λιγο να ξεκουραστης...λες τελικα να ητανε δοντακι???κυκλοφορουν πολλες ιωσεις να προσεχετε!!!

ετσι ειναι γωγω ολα τα κοριτσια εχουν αδυναμια στον μπαμπακα,μια μαμα ειναι ολη μερα με το μωρο κ δεν μπορει να το παιξει να το χαρη ενω ο μπαμπας οταν παιζει με το παιδι παιζει!!!!το βλεπω κ απο εμας αλλιως συμπερηφερετε με τον πατερα της(παιζει τρεχει τσιριζει σκαει στα γελια) αλλιως μαζι μου...σε πιο χαλαρους ρυθμους οταν ομως θελει παρηγορια στην μανουλα παντα ερχετε...

κ εμεις ειρηνη οτι ναναι ειμαστε δεν εχουμε ενα προγραμμα η μαλλον ειχαμε αλλα η κυρια το χαλασε μονη της...οποτε οπου φυσαει ο ανεμος παμε κ εμεις...πριν λιγο καιρο κοιμοταν δυο φορες την ημερα μια στις 10 κ μια στις 4 τωρα το γυρισε σε μια φορα την ημερα κ αν ειμαστε τυχεροι κ κοιμιθει δυο στανταρ θα ξυπνησει το βραδυ κ θα θελει λιγα χαδακια για να ξανα κοιμηθει...

σαμανθα δεν μπορεσα να δω τις φωτο που ανεβασες δεν τις ανοιγε,ειμαι σιγουρη ομως οτι το αποτελεσμα θα ειναι πολυ ωραιο!!!!κ μια ερωτηση σε ενα θεμα που με ποβληματιζει...τι καροτσι θα παρεις εσυ???

αντρια πως τα περασατε εχθες το βραδυ???

γεωργιαννα εσεις???

σημερα ειμαι μοναχουλα ο βαγγος εχει υπηρεσια ανυπομωνω να ερθει η αυριανη μερα..

καλημερα δαναη!!!καλη βολτιτσα!!!!!!

αληθεια οατν μια μανουλα θηλαζει το μωρο της ποσο μηνων περιπου σταματαει τους νυχτερινους θηλασμους???

τοσες μερες το σκεφτομουν κ ξεχνουσα να το ρωτησω..

Καλημέρα!

Αφροδίτη, αν θυμάσαι κάτι παρόμοιο πέρασα κι εγώ, και δεν είμαι σίγουρη αν έχω συνέλθει ακόμη... Κουράγιο! Θέλει χρόνο...

Η Γεωργία ξαναέκανε πυρετό 38,2 στις 05:30 το πρωί. Της έπεσε με ντεπόν. Τώρα έχει 37,8 (θα περιμένω λίγο)

Ευχαριστούμε για τα περαστικά.

Δανάη, κι εσείς ξενύχτι? Συμπαράσταση για να μη νιώθω άσχημα? :lol: Κάνω χιούμορ η καημένη για να μην πέσω κάτω..

Εύχομαι να έχετε μια όμορφη κυριακή!

Σούλα, η μαμά μου μένει 500χλμ μακριά και γενικά δεν το έχω εύκολο να ζητάω βοήθεια από άλλους..

Ο άντρας μου ευτυχώς έχει ρεπό σήμερα οπότε αν "τα παίξω" κάποια στιγμή θα πάω να ξαπλώσω λιγάκι.

Είμαι και δύσκολη στον ύπνο... άστα...

Για το θηλασμό που ρωτάς, είναι ανόλογα το βρέφος. Η δικιά μου από 4 μηνών θήλαζε τελευταία φορά στις 23:30 με 12, κοιμόταν, και ξανά το πρωί στις 5:30 με 6 . Οπότε έκλεινε 6ωρο χωρίς μαμ.

Kalimera sas!!

Xexe :lol: thanx koritsia mou gia tin em4ixwsi :D 8a kanw mia kouventa me ton George k 8a doume, skeftoume k tin douleia, akomi i 1 evdomada exei pou 3ekinisa, einai k pou mou eipe pws den 8elei na meinw sintoma egkuos k an meinw eukola k sintoma 8a einai san na k ton koroide4a, 8a dei3ei, apo tin alli den 8a tou dinw anafora ti kanw sto krevvati mou :shock:

Soula mou perasame wraia koimisa k tin mikri girw stis 9:30 k etsi afosiw8ika sto ergo mou :)

Afroditi k Anastasia kali dinami k kalo kouragio, kanoniste na pate kamia voltitsa na alla3ete perivallon.. Emeis 3ana arxisame na kanoume parea me ena zeugari pou kaname palia parea exoun k ekeinoi ena 7 minwn agoraki k tairia3ame perissotero twra k me ta mwra k pame kamia volta tin kiriaki k feugoume ligo k eida mia mikri allagi stin dia8esi mou, pigenete kapou pou einai kleista an exei kruo.. Perastika stin Georgitsa!!

Γεια σας!!!

Εγω ντουσακι δεν εκανα ποτε. μονο κομπρεσες και αντιπυρετικα. Αναστασια περαστικα σας!!!!

Σουλα μου εγω τον προηγουμενο μηνα που εγινε 1φορα καταλαθος δεν εμεινα εγκυος ευτυχως!!! δεν ειναι ποτε σιγουρο τι σου επιφιλασει η μοιρα :lol::lol::lol::lol: οχι οτι θα με χαλαγε!!

Εχθες ηρθαν οι κουμπαροι, και σημερα ενα φιλικο ζευγαρι!! μια χαρα ειμασταν και περασαμε ωραια!!

Το πρωτο ραβανι το πεταξα και πετυχα το 2ο!!! Σουλα 2η φορα που πεταω και το λεω!!! :lol::lol:

Οσο για το θηλασμο την νυχτα ειναι στο παιδι γυρω στον 6ο λενε. ποτε ομως δεν ξερεις. κοιτα την Μυρτω!!!!

εγω κοριτσια το προγραμμα του το κραταω. εστω και αν το Σκ ξυπναμε πιο αργα. κλασσικα στις 21.00 σαν να εχει ρολοι κοιματε!! ακομη και εχθες το βραδυ που ειχαμε επισκεπτες κοιμηθηκε στον καναπε. πολυ γελιο ριξαμε που εμεις μιλαγαμε και αυτος κοιμοταν.

Αυτο το σιδερωμα δεν τελειωνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...