Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ '11 ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΒΗΜΑΤΑ!

Recommended Posts

πολλα πραγματα ξερω απο την σχολη αλλα οτι αφορα την διατροφη του παιδιου μου πρωτα θα ακουσω την παιδιατρο μας και μετα θα βαλλω την δικη μου πινελια.συμφωνω με την γεωργιαννα πως δεν υπαρχει κανενα οφελος να δινουμε σε παιδια(ακομα και λιγο μεγαλυτερα)ζαχαρη,βιταμ,γλυκα.οσο περισσοτερο αργησεις καποια πραγματα καλο του κανεις.οσο για το μελι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ρητα σε μωρα κατω του 1 ετους.εχει μπει μωρο στην εντατικη στην πατρα απο το μελι(αλλαντιαση).αυτα τα ολιγα απο μενα.προσκλητηρια και σουπλα για το τραπεζι θα μας κανει 1 φιλος που εχει τυπογραφειο(τζαμπανταν :lol: ).την διακοσμηση αναλαμβανει η αδερφη του αντρα μου.φωτο δεν μπορω να εμπιστευτω καποιον.καθοτι απο τον γαμο μου η φωτογραφικη μου ειχε 50 φωτο και ηταν ολες χαλια(η πλατη του παπα ,ο πολυελαιος κ.τ.λ.το ιδιο σκηνικο ειχε γινει κ στη βαφτιση του μεγαλου.)οποτε ας αναλαβει καποιος επαγγελματιας αλλα οχι και με 1000.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.ας ελπισουμε αυριο να εχει καλη μερα να βγουμε να λιαστουμε λιγο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 599
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αγενεια ξεχασα να καλοσορισω την newmama στην παρεα.να σου ζησουν τα παιδακια σου.ποσο ειναι το μεγαλο το παιδακι σου??γεωργιαννα νομιζα το νυχτερινο τελειωνει τελος μαρτιου....γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι κατι ειναι και αυτο αν τελειωνει απριλιο.μεγια την αλλαγη στα μαλλια σου

Βασιλική, εγώ έδωσα για φωτογράφο 700 ευρώ για:

1 ψηφιακό άλμπουμ μεγάλο για εμάς

3 ψηφ. αλμπουμ μικρά για γιαγιάδες και κουμπάρο

100 φωτογραφίες χύμα για να δώσω όπου θέλω

6 μεγεθύνσεις 20*30

1 μεγεθ. 50*70

4 dvd από την βιντεοσκόπηση στην εκκλησία

Καλά αυτός που σου ζήτησε 1300 που ζει???????????????????

Sorry που απάντησα μόνο στη Βασιλική αλλά τρελαίνομαι όταν ακούω τέτοιες τιμές :twisted:

Χτες κοιμηθήκαμε πάλι 1 τη νύχτα... Γάλα της έδωσα στις 22:00 και μέχρι εκείνη την ώρα προσπαθούσαμε να την κοιμήσουμε... όλα τα δοκιμάσαμε, αγκαλιά, κούνημα, μόνη της στην κούνια (κλάααααααμα)... Σήμερα τουλάχιστον κατάφερα να την ταίσω καλύτερα!

Έλενα, τώρα θυμήθηκα την ερώτησή σου. Κι εμένα η Γεωργία "πιάνει" το κεφαλάκι της, σα να την ενοχλεί κάτι. Με τα δυο χεράκια, κοντά στα αυτιά. Και τραβάει και τα μαλάκια της :?

Γωγώ, κουράγιο για το ΣΚ.....

Ειρήνη, ελπίζω να τα πούμε ξανά από κοντά!

Δανάη, πολύ μ'αρέσει το μενού σας!!!!

Γλυκερία, με δυο παιδιά είναι ζόρι, γι' αυτό τώρα που έχω ευκαιρία "την κάνω" για τη μανούλα!

Σήμερα έχει και γενέθλια ο αδελφούλης μου κι εγώ είμαι μακριά.....κλαψ...

Ερώτηση κρίσεως,μιας κ αναφέρθηκε η Δανάη στο δώρο των κουμπάρων....

εσείς τι έχετε σκοπό να κάνετε ή τι έχετε κάνει????

Εμενα ειναι ζευγάρι,στην αρχη έλεγα να διαθεσουμε 500 ευρω για τα δωρα τους,τωρα όμως που ειμαστε πιεσμένοι ....δεν ξέρω...

Τι κανατε δώρο???Σκεφτομαι για σετ χρυσαφικο στην κουμπάρα κ κανενα ρολόι για κουμπάρο,τι λετε εσεις????

Αναστασια κουραγιο με τα ξενυχτια .... :(

γεια σας μπουμπουδες!!!

γεωργιαννα μου δεν σας ξεχασα απλα δεν εχω ιντερνετ βρηκε ο αντρας μου ενα δικτυο σημερα αλλα δεν πιανει καλα προλαβα να διαβασω τα νεα σας στα γρηγορα....

γωγω εμεις δεν τους πηραμε δωρακι γιατι δεν ηθελαν τιποτα ο νονος με τον αντρα μου ειναι πρωτα ξαδερφια...

δαναη σε 15 μερες δηλαδη θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα :lol::lol::lol: πως λεει το τραγουδι...κ λεγε λεγε λεγε λεγε :lol::lol::lol: επιασαν οι ευχες ολων των κοριτσιων αραγε για να δουμε..να σου υπενθημησω πως με μια φορα εμεινα εγκυος ξανα... :lol::lol::lol:

οι τιμες στους φωτογραφους ειναι τρελες εμεις πληρωσαμε 370 απλο αλμπουμ ζωγραφισμενο ολο στο χερι ενα μικρο αλμπουμ για τους κουμπαρους 2 dvd 2 μεγαλες φωτογραφιες κ video clip...

αναστασια σουπερ η τιμη που πληρωσες για αυτα που πηρες μια χαρα!!!!

η ελενα βγαζει 4 δοντια μαζι :shock: κιχ δεν εβγαλε το νινι μου κατα τυχη τα ειδα οταν παιζαμε..πολυ υσηχο μωρο μου βγηκε κ με πιανει ανχος μην ειναι το δευτερο ταρζανακι κ τα τραβηξω ολα μαζεμενα :lol::lol::lol: την δευτερα αυχενικη κ την πεμπτη η συμπεθερουλα μου :x:x ευχηθητε μας καλη τυχη...

κοριτσια μου 1000 συγνωμη που δεν εγραψα σε ολες φοβαμαι μην φυγει το σημα παλι κ δεν προλαβω..

σας φιλω..

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΚΑΝΕ 12 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΒΗΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :D:D:D

τα 12 θα γινουν 36 τα 36 10106 :lol::lol::lol: καλο κυνηγι :lol::lol::lol:

περπατοπιτα να φτιαξεις!!!!!!!!

κ μπραβο στο χριστινακι!!!

Σουλιτσα μας λειπεις!! ΕΡμενα μου λειπει αυτη η θετικοτητα που βγαζεις!! Ευχομαι ο γειτωνας να το χει συνεχεια ανοιχτο!! χαχα

Δαναη ποπο εσυ ψημενη εισαι και μας το παιζεις θελω και δε θελω! χαχα αντε με τ οκαλο σε 15 μερες να μας πεις τα ευχαρισταααααααααα!!! Θελω το καλοκαιρι αμα ανεβεις να σε δω με κοιλιτσα!! Θα χω και εγω τη δικια μου... ναι την μανισια! χαχα

Γωγώ ρωτησες για το δωρο του κουμπάρου..εμεις τους πηραμε ενα λαπτοπ οικονομικό.Νομιζω οτι και αυτα που διαλεξατε ειναι πολυ καλά δωρα για τους 2 τους.

Γεωργιαννα μου 3ο ε; Ο αλεξανδρος γιατι δεν το θελει; Δεν ειναι καλα με οτν Διονυση; Τι εγινε με τη δουλεια του αντρα σου;

Αναστασια πολυκαλες τιμες για Αθηνα κιολας!! Εμεις 850 για 1 ψηφιακό μεγαλο , 1 μικρό , φωτο στο χερι δε ιυμαμε ποσες , 1 καμβα δωρο μεγαλο και τα αρχεια εννοειτε..α και βιντεο 4 αντιγραφα.

Καποια ειπε για τα σκουφια μου δε συγκρατησα ποια.. ευχαριστω.. οσο μεινω ανεργη θα το κανω για χομπυ κερδιζοντας ενα μικρο χαρτζιλικι.. να σας πω κατι; Νομιζω οτι βρηκα οτι με ηρεμει .. το αγαπαω το πλεξιμο , αγαπαω καθε τι που φτιαχνω οσοχαζο και αν ειναι..εχω κανει κ αλλα πραγματα που δεν εχω ανεβασει μιας που τα θεωρω εντελως χαζα αλλα τα αγαπαω κι αυτα! Μαρεσει το πλεξιμο με ηρεμει..κριμα δεν το ειχα μαθει τοσο καιρο πριν! Αυτα που εβαλα ειναι σακουλες δωρων..θα τις διακοσμισω ακομα πιο ωραια με ενα δικο μου σαν λογοτυπο.. κριμα δεν το ειχα σκεφτει νωριτερα.

Ειμαι αρρωστη παλι κυλησα εν το μεταξυ ρε κροτισια... εχει κλεισει ο λαιμος οι αμυγδαλες πρισμενες..κανενα γιατροσοφι;

Γωγω καλο τρεξιμο τωρα!! 12 βηματα το χριστινακι μπράβοοοοο !!

καλε οταν ελτε περπαταει τι εννοειτε; ποτε κανουμε περπατοπιτα; Οταν περπατησει χωρις βοηθεια η οταν παει γυρω γυρω που πιανετε απο τραπεζια καρεκλες κλπ?

Μπράβο στο Χριστινάκι!!!!!!! Γιούπι!

Σούλα και Ειρήνη, τι εννοείτε περπατόπιτα????????????????? Πίτα κανονική εννοείτε? Φτιάχνουμε πίτα όταν περπατάνε τα μωρά μας ή λάθος κατάλαβα? :shock:

αναστασια μου εμεις εδω αλλα κ πολλα ακομη μερη της ελλαδας το εχουμε εθιμο..

οταν αρχισει να περπαταει το μωρακι φτιαχνουμε περπατοπιτα μπορει να ειναι οτιδηποτε η κεικ η τσουρεκι η τυροπιτα η οτι μπορεις να φανταστεις την ονομαζουμε ομως περπατοπιτα!!!

πρεπει να μοιρασεις σε τρεια σπιτια κ να σου ασημωσουν δηλαδη να σου δωσουν καποιο κερμα για να ναι σιδερενια τα ποδαρακια της...

αν θελεις μπορεις να βαλεις πανω σε ενα τραπεζι διαφορα αντικειμενα το καθενα απο αυτα θα συμβολιζει ενα επαγγελμα κ οποιο παει να παρει το μωρο αυτο υποτιθετε θα ειναι κ το επαγγελμα που θα κανει στο μελλον :lol:

εγω εφτιαξα ενα μηλοκεικ οταν μας εφερε η νονα τα παππουτσακια της αλλα εβαλα την πεθερα μου να φτιαξει τσουρεκι κ να το δωσει σε τρια σπιτια μου εφερε κ εμενα ενα κ το μυρασε ο αντρας μου στους φιλους του...

εθιμα ειναι αυτα τι να πεις ειναι ομως πολυ χαρητωμενα :D

ειρηνακι μου μαλλον πιανει η ευχη σου αυτον τον γειτονα τον εχω :lol::lol::lol: το κακο ειναι οτι ξαφνικα εξαφανιζετε κ τα χανω ολα :lol::lol::lol:

τι θα κανετε σημερα τσουπρες???

εμεις μια βολτιτσα εξω μετα κ σπιτι αχ ανυπομωνω για την δευτερα...

Καλημέρα ή μάλλον καληνύχτα πρέπει να πω γιατί νυστάζω πολύυυυυυυυυ!

Φρόντισε το βλαστάρι μου πάλι :lol:

Κοιμήθηκε 12 το βράδυ και μέχρι τις 7 σηκώθηκα 15 :o φορές. Μετά κοιμήθηκε καλά (7 με 10).

3 ώρες κοιμήθηκα και τα ξέχασα όλα! Τι σου είναι η μάνα, ε? Ξεχνάς τις ταλαιπωρίες και συνεχίζεις...

Σούλα, τέλειο το έθιμο! Εκεί που είπες "για να ναι σιδερενια τα ποδαρακια της..." συγκινήθηκα [smilie=crybaby2.gif] δεν πάω καλά η μάνα. Το δάκρυ το έχω έτοιμο! Χα,χα!

Καλημερα!!!

Σουλα μου εμεις εχουμε το εθιμο με τα επαγγελματα. την ημερα της γιορτης του 1ο χρονου βαζουμε διαφορα αντικειμενα πανω σε κατι, π.χ. καρεκλακι φαγητου και μετα διαλεγει 3 αντικειμενα.

επανερχομαι!!!

γεωργιαννα μου καλημερα!!!!

εγω δεν τις το εκανα αυτο με τα αντικειμενα γιατι ξερω τι θα πιασει...η το κομπιουτερ της τηλεορασης η το κινητο μου κ αν εβαζα τον υπολογιστη σιγουρα τον υπολογιστη :lol::lol::lol::lol:

σας πεθυμησα βρε!!!!τι καλα μπορω να μπαινω επιτελους!!!!!!!!

Σουλα μου οταν χρονισει κανε το. εμεις βαζουμε συνηθως ψαλιδι, μολυβι, πενσα ή σφυρι, κατι που να εχει σχεση με το φαγητο. και αλλα που δεν θυμαμαι. και εκεινη την ημερα η νονα κοβει λιγο μαλλι απο το παιδι απο 4 σημεια σαν σταυρος και τα κολαει με κερι επανω σε κερμα. δεν θυμαμαι τι τα κανουν μετα αλλα θα ρωτησω. μου αρεσουν καποιες παραδοσεις και κριμα που τα παιδακια μας δεν θα τα θυμουνται!!!!!

Ειρηνη μου δεν τον ηθελε τελικα για μειωση μισθου, ευτυχως!!!! αλλα επιμενει με την Κεφαλλονια( για πλακα το παιρνω) για να μου σπαει τα νευρα μου!! Περαστικα σου!!!!!!!!!!!!!

Γωγω εμεις πηραμε εναν υπολοιστη καλο στην κουμπαρα μας. τι τιμες θα σου πανε και τα 2 μαζι; ενα ρολοι κανει γυρω στα 400.

το βραδυ εχουμε τους κουμπαρους του ανδρα μου καλεσμενους!! θα φτιαξω πιτσα και ραβανι μετα τον υπνακο μου!! :lol::lol::lol:

θελω να τις τα μαθω ολα αυτα...ειναι οι παραδοσεις μας κ δεν θελω να χαθουν ηδη χαθηκαν τα παιχνιδια που παιζαμε εμεις μικρες...κουτσο,λαστιχο,μηλα,ψειρες,τζαμι...τωρα ας ειναι καλα τα ντερνετ καφε φυσκα στα πιτσιρικια!!!!καλα το πηγα εντελως αλλου το θεμα τωρα...τεον!!!

ενα κομματι ραβανι θα το καταβροχθιζα ευχαριστως να σου στειλω την διευθυνση μου??? :lol::lol::lol::lol:

καλα να περασετε το βραδυ!!!

μολις φαγαμε μπριζολιτσες με πατατες στον φουρνο εσκασα!!!αλλα για ενα κομματι ραβανι υπαρχει χωρος(μην ξεχνιομαστε) :lol::lol::lol:

Xerete!!

Ti mou kanete? Danai 8imame prin ligo kairo pou sou legame gia 2o k den sou "arese" i idea k twra 4inese gia 2o k perimeneis na deis ti egine auto ton mina..Me to kalo afou to 8elete, min talaipwri8eitai sas euxomai.. Egw gia 2o pistevw 8a eimai apo tis teleutaies giati k twra na 3ekinisw den nomizw na piasw eukola auto to rimadi to agxos (stin Victoria ekana 2 xronia) ..

Auto gia tin perpatopitta apo esas to akousa den 3erw an exoume auto to e8imo stin Kipro..

Xtes telika pirame k to ka8ismataki mas fainetai na tis arese :) k meta to apogeuma tin pirame k paixnidoupoli to exei i kaladefi mias filis mas k pigame oloi parea evala k tin mikri se ena pragma san pisinoula me mpalitses k epai3e :D

Apo4e 8a mazeutoume ola ta 3aderfia sto spiti mou, 8a kanoume souvlakia, sieftalies, manitaria, xaloumi, pittoula sta karvouna, patates tiganites, taxini, salata k makaronia ston fourno..

Efiga paw na 3ekinisw proetoimasies gia apo4e..

σημερα θα το καψετε δηλαδη αντρια καλα να περασετε κ μην το λες οτι θα δυσκολευτεις παλι για το δευτερο η ελενα ειδες τι γρηγορα που εμεινε εγκυος ξανα?τσακ μπαμ!!!

καλησπερα!

χθες περάσαμε πολύ ωραία στους κουμπάρους,φαγαμε κ παιξαμε ταμπού μέχρι τις 2!επιστρέψαμε σπίτι κ κοιμηθήκα 3 και γιατί είχαμε υποθέσεις...χιχιχιχ! :oops::lol: το πρωι ξύπνησα στις 7 από τη μικρή και σερνόμουν!πήγα ρεθυμνο,γυρισα,φαγαμε κ κοιμήθηκα λίγο στον καναπέ!τωρα εχω το ζουζουνάκι πάνω μου!

Αναστασία,να χαίρεσαι τον αδελφούλη σου!ο δικός μου ο μεγάλος έγινε χθες 33!κ η Μυρτώ τραβαει τα μαλλιά της στους κροτάφους κοντά!

Γωγώ,εγώ ρώτησα τη κουμπάρα μας τι ηθελε, και τελικα πηγαμε μαζι στην ηλεκτρονική αθηνών και πήραμε μια espressiera,ενα σκουπακι black&decker και εναν πολυκόφτη για λαχανικά-σαλάτες.στο γάμο στην άλλη μας κουμπάρα της κάναμε δώρο το ταξιδι θεσ/νικη-χανια!γενικά δεν είμαστε υπερ των υπερβολικών δώρων πόσο μάλλον τώρα.

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΚΑΝΕ 12 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΒΗΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :D:D:D

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΖΗΝΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!ΓΩΓΩ ΜΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕΣ;;;;;;;;;;ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

γεια σας μπουμπουδες!!!

γεωργιαννα μου δεν σας ξεχασα απλα δεν εχω ιντερνετ βρηκε ο αντρας μου ενα δικτυο σημερα αλλα δεν πιανει καλα προλαβα να διαβασω τα νεα σας στα γρηγορα....

γωγω εμεις δεν τους πηραμε δωρακι γιατι δεν ηθελαν τιποτα ο νονος με τον αντρα μου ειναι πρωτα ξαδερφια...

δαναη σε 15 μερες δηλαδη θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα :lol::lol::lol: πως λεει το τραγουδι...κ λεγε λεγε λεγε λεγε :lol::lol::lol: επιασαν οι ευχες ολων των κοριτσιων αραγε για να δουμε..να σου υπενθημησω πως με μια φορα εμεινα εγκυος ξανα... :lol::lol::lol:

Αχ,Σούλα μου,δεν ξέρω!είμαι διχασμένη!από τη μία θέλω από τη άλλη σκέφτομαι πώς θα με μοιράζεται η Μυρτώ...χαζό ε;;;βεβαια ο κώστας μου λέει οτι η αγαπη δεν μοιράζεται,πολλαπλασιάζεται!!!αφου χθες το βραδυ,πάλι το συζητούσαμε κ ήμασταν διχασμένοι

Σούλα,με την πρώτη ε;;;δεν θήλαζες όμως;αν και δεν είναι εμπόδιο...κ ήταν γόνιμη μερα; (προφανώς τεόνννννν :lol: )δεν σε ρώτησα πώς πάει το μικρό νινι;;πώς αισθάνεσαι;έκλεισες ήδη το πρώτο 3μηνο!!!καλή συνέχεια!ωραία αυτά τα εθιμα!

Ανδρια,εμείς παντρευτήκαμε τέλη Ιουνίου και μέσα Αυγούστο τσουππ ήρθε το σποράκι!δεν δυσκολευτήκαμε...Εσύ γιατί αγχωνόσουν;είναι το τέλειο αντισυλληπτικό το άγχος παντως..Εύχομαι να χαλαρωσεις κ να έρθει όταν το επιθυμείτε!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...