Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φθινοπωρινές & Χειμωνιάτικες μανούλες 2011!!!!Νο3!Ελάτε!

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια και χρόνια πολλά!

Εμείς το πρωί πήγαμε εκκλησία οι δυο μας με τον Αντρίκο! Ήταν ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ και το χάρηκα πάρα πολύ! Καθόταν πάρα πολύ ήσυχος και προς το τέλος τον πήρε ο ύπνος. Ανυπομονώ να ξαναπάμε!

Το μεσημέρι ήρθαν οι γονείς μου και η θεία μου για φαγητό. Μ' αρέσει να κάνω τραπέζια, αλλά πολλή κούραση ρε κορίτσια... Ευτυχώς τα περισσότερα πιάτα τα έπλυνε τώρα ο άντρας μου, και μαγειρέψαμε μαζί τον κλασικό μπακαλιάρο σκορδαλιά. Πάρα πολύ νόστιμα ήταν όλα, ξετρελάθηκαν, αλλά πιο πολύ ξετρελάθηκαν με τον Αντρέα, που ήταν μες στην τρελή χαρά και τους έκανε χαρούλες και ναζάκια!

Τώρα προετοιμάστηκα για το σχολείο, γιατί θα έχω επιθεωρητή αύριο.

Κουτουλάω απ' τη νύστα, άλλαξε και η ώρα, και πάντα τέτοια εποχή είμαι σα ζαβλακωμένο κοτόπουλο...

Εύη, χρόνια πολλά για τη γιορτή σου! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!

Δεν ήξερα ότι το είχατε πάρει απόφαση να φύγετε. Νόμιζα ότι ήταν απλά μια σκέψη. Στην ομάδα στο φέισμπουκ μπαίνω, αλλά δε διαβάζω όλες τις δημοσιεύσεις, και δεν το ήξερα.

Αναστασία, κουράγιο με τη γκρίνια... Κι ο δικός μου κοιμήθηκε μεσημέρι, ξύπνησε, έφαγε, και μόλις έφαγε, άρχισε και ούρλιαζε. Δεν ξέρω γιατί, ίσως τον πείραξε η σκορδαλιά... Αλλά έφαγα ελάχιστη, ίσα να τη δοκιμάσω.

Λυδία, μέχρι τώρα πώς τη μεταφέρατε τη μικρή με το αμάξι; Εμείς έχουμε το ίδιο της Αγγελικής και μια χαρά κάθεται.

Ουφ, δε θυμάμαι τι άλλο γράψατε...

Σας φιλώ όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Άννα Μαρία μου πολύ χαίρομαι που περάσατε όμορφα το μεσημέρι οικογενειακώς..;)...και μπράβο στο αγοράκι σου που στην εκκλησία ήταν Κύριος...;)......να μου ον φιλήσεις...;)...

όσο για το αμάξι να σου πω ότι το ΙΧΕ που έχει ο άντρας μου για μέσα στην πόλη είναι τριθέσιο και δεν μπορούμε να βάλουμε πίσω κάθισμα για το μωρό διότι έχει το κρεβάτι θεραπείας και δεν χωράει...οπότε αν την μετακινήσουμε μέχρι την μαμά μου που είναι γύρω στα 500 μέτρα κάθεται στην αγκαλιά μου...το κάθισμα της το έχουμε στο άλλο ΙΧΕ που είναι μεγαλύτερο αλλά το χρησιμοποιούμε μόνο για ταξίδια και εκτός πόλης....οπότε για πρώτη φόρα τώρα το κάναμε χρήση....πιστεύω ότι δεν την ενόχλησε γιατί καθόταν ήρεμα και χαμογελούσε κατά την διάρκεια της διαδρομής μέχρι την Ξάνθη.....η αλήθεια είναι πάντως πώς κάτι πρέπει να κάνω για μέσα στην πόλη...αλλά και πάλι το σπίτι μας είναι στο κέντρο της Καβάλας και δεν το χρησιμοποιούμε...παντού πηγαίνουμε με τα πόδια...δεν ξέρω....

Βασούλα μου.....το κοριτσάκι σου είναι ακριβώς μια μέρα μικρότερη από την δική μου...χιχιχιχι....:).....μεγαλώνουν τα βλασταράκια μας...;)...καλά το χέρι κοντεύει να το καταπιεί.....χαχαχαχα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι κανετε κοριτσακια,πως περασατε..?παλι ξεσπασμα η μικρη μου,που θα παει αυτο δεν ξερω..... πως καταλαβαινουμε αν εχει ωτιτιδα/οτι μου ερχεται στο μυαλο το ψαχνω....την βαζω να κοιμηθει κι ενω νυσταζει ξυπναει,κλαιει,της δινω γαλα και ξανα κοιμαται και παμε παλι το ιδιο....κλαιει και μεσα στον υπνο της...μηπως που γενικως την εβγαλα την χτυπησε αερας τα αυτακια της?μηπως νερο στο μπανιο? διαβασα οτι αν τραβιξω το πτερυγιο και κλαψει σημαίνει ωτιτιδα....περιμενω να ξυπνησει να της το κανω..

Αννα Μαρια ιδανικο παιδι ο μικρος σου για βολτες.....εμενα μονο για σπιτι ειναι... :(

Λυδακι να μου φιλησεις την μικρουλα!!! :D

Βασουλα ξερω οτι φοβηθηκες αλλα πρεπει να κραταμε την ψυχραιμια μας αλλιως δεν γινεται!!!

Χρόνια Πολλά!!!!!!

Μπήκα μια στα γρήγορα γιατί σε λίγο πάμε για μπανάκι και ύπνο!

Εμείς όλο βολτάρουμε με τον μπέμπη!!!

Εύη Χρόνια Πολλά για την γιορτή σου!!!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Λυδιάκι μου πήγατε Ξάνθη, ωραία!!!!!!

Αγγελικούλα μου τι κάνετε βρε φιλενάδα;;χαθήκαμε!!!!!

Συμπεθέρα πολύ τσαούσα η νυφη μου!!!!!! Εύχομαι το δεύτερο να είναι πιο ήρεμο :lol::lol: Σε έχει ξεπατώσει βρε φιλενάδα!

Άννα Μαρία μέχρι και στην εκκλησία κύριος ο Αντρίκος! και εμένα έξω άχνα δε βγάζει ή στις επισκέψεις...μόνο μέσα στο σπίτι μουρμουράει που και που.

Νάσια πώς τα πάτε στο νέο σας χώρο;; Η Μαρία καλύτερα;; Περαστικά!!!!!

Χρυσάνθη, Λενάκι, Έφη, Βανεσάκι τα φιλιά μου!!!!

Gprip3.png

καλησπερα!!!τι κανετε μαμαδες και μωρακια???εμεις μια χαρα, πηγαμε σημερα βολτουλα στο χωριο και περασαμε πολυ ωραια@!!!ειχε και καλο καιρο και το απολαυσαμε ολοι!!!βεβαια μας αποσυντονισε λιγο η αλλαγη της ωρας, αλλα θα το συνηθισουμε!!

ευη μου, χρονια πολλα!!!ευχομαι να τα καταφερετε στη σκωτια και να ειστε μια χαρα εκει!!!

λυδιακι, εδω ειμαι, απλα απο τοτε που ξεκινησα δουλεια, δεν προλαβαινω να γραφω!!!καταλαβαινεις εσυ!!! ;) τι κανει η μικρουλα μας???

αγγελικουλα μου, εσεις πως ειστε??τι κανει ο χαρουλης???ακομη αθηνα ειστε??

γιωταμαρια τι κανεις εσυ βρε φιλεναδα??ο θανουλης???καμια μαγειρικη ειχαμε?? :lol::lol:

νασιουλα, εσεις???πως παει η συγκατοικηση???μπηκατε σε ρυθμους??/οι κουκλιτσες καλα???

αννα μαρια εφαγες και σκορδαλια βρε????τελεια γευση θα εχει το γαλα του αντρικου!!! :lol::lol:

χρυσανθη, που εισαι???

παντως βρε κοριτσια, ολο και λιγοτερες μας βλεπω εδω!!!πολλες εγκαταλειψαν, αλλα δε μας πειραζει ;)

πολλα φιλακια!!!!!!

Λυδία, ακόμα και για εκείνα τα 500 μέτρα, νομίζω είναι επικίνδυνο στην αγκαλιά...

Γιωταμαρία, κυριούληδες και ο δικός μου και ο δικός σου!

Αναστασία, δεν ξέρω να σου πω για ωτίτιδα. Πάντως σήμερα τον Αντρίκο τον έπιασε ένα πάρα πολύ δυνατό κλάμα, σπάραζε μιλάμε, και τελικά του πέρασε και κοιμήθηκε...

Βανεσσάκι, βρε, δυο πηρουνίτσες έφαγα, όχι πολλή.

Άσε, δεν την αντέχω την αλλαγή της ώρας...

γεια σας!

ευη κοριτσαρα μου χρονια σου πολλα!! να σεχαιρονται τα παιδακια σου κ ο αντρας σου!

αγγελικουλα το παιδι καθεται σε ξεχωστο καθισμα μεχρι να φτασει καποιο υψος, αν θυμαμαι καλα 1.20. εμεις στον ανασταση εχουμε ενα που ειναι μεχρι 18 κιλα (τωρα κοντευει τα 15) εχουμε ακομα..

βασουλα ενταξει μωρε, λογικο που τρομαξες.. την αλλη φορα θα ξερεις ;)

λυδια βολτε βλεπω ε?? μια χαρα!

αναστασακο δεν ξερω αν θα σε απελπισω.. αλλα ο αναστασης κ τα 20 δοντια τα εβγαλε με ΠΟΛΥ γκρινια! κ ολο το βραδυ ξυπνουσε..

αν σε παρηγορω κ εμενα ο μικρος καθε 1.5 ωρα ξυπναει για βυζι.. αχ.....

βανεσσακι κ εσεις βολτιτσες βλεπω!

αννα μαρια κ εγω εχω θεμα με την αλλαγη.. με τη χειμωνιατικη οχι τοσο αλλα τωρα.. ουφ!

λυδια να προσεχετε, ακομα κ για τα 500 μετρα. εμενα οταν ημουν εγκυος στον ανασταση ο αντρας μου πηγε να παρει τον αδερφο μου απο το πατρικο μου (τοτε μεναμε ουτε 200μ ) για να τον παει καπου εξω επειδη ηταν αργα κ επεσε πανω του ενα φορτηγακι κ τον τιναξε μεσα σε μια πυλωτη! ευτυχως δεν χτυπησε ο καλος μου.. ειχαμε παρει μια τρομαραα

τα παλικαρια μου καλυτερα ειναι.. ο μικρος εχει λιγο βηχα ακομα, τον ανασταση τον επιασε το ασθμα του κ βηχει σα γαιδουρι :? την αλλη δευτερα θα παμε στο γιατρο (για το καθιερωμενο του μικρου) κ θα τα δει κ τα 2

κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχες σας καλα το τι μαγειρεψα σημερα..καμια σχεση φυσικα με την ημερα μιας και δεν μου αρεσει και τοσο μπακαλιαρος και ειχα και κοσμο σιγα μην εφτιαχνα μπακαλιαρο..εκανα 3 πιτσες σπιτικεεςς με ζυμαρι του τσειμι ολιβερ..εκανα πιτακια δικη μου συνταγη εκανα κεφτεδακια πατατουλες τζατζικακι εκανα ντονατς μμ Αννα Μαρια σιγα μην δωσω αναφορα εφαγα του σκασμου σημερα....και εμενα στο καθησμα στο αμαξι η μιρκη δεν καθεται με τιποτα ολο κλαιει ειδικα αμα ειναι βραδυ χαμος γινεται..Αναστασια αμα εχει ωττιτιδα εγω ξερω πως κλεινεις στο αυτι αυτο το κρεατακι μπροστα απο την τρυπα και αμα ουρλιαζει και πιανει το αυτι και το χτυπαει ειναι οτι ποναει..ναι Αννα Μαρια μου φευγουμε μολις πουληθουν τα αυτοκινητα αυριο μιλαμε με καποιους για το φορτηγο μακαρι να φυγει να μεινει μονο το ιχ μετα...απο αυτα εξαρταται το ποτε θα φυγω..αυτα σας φιλω κοπελιες καληνυχτα

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε φιλενάδες μου;

Τι κάνουν τα μαναράκια μας; Τα φιλιά μου σε όλα και σε εσάς! :-*:-*:-*:-*

Εμείς συνέχεια βολτάρουμε με τον μπέμπη, ο άντρας μου είναι στην έκθεση μέχρι την άλλη Κυριακή...

Βανεσάκι μου τι κάνεις φιλενάδα; τρέχεις και εσύ!!!!! άστα λίγες μείναμε πάλι να τα λέμε.... :(:(

Πέρασαν οι μέρες που όταν δεν έμπαινα για μια μέρα δε προλάβαινα να διαβάζω :roll::roll::roll:

Πώς τα πας με την οργάνωση της βάπτισης;

Άννα Μαρία κορμάρααααααααα!!!!!! Μου έμεινε μισό κιλό για να επιστρέψω στα κιλά προ εγκυμοσύνης και θέλω να προσπαθήσω για άλλα 3 ακόμα μέχρι την βάπτιση....για να δούμε!!!!

Λυδιάκι να προσέχεις γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται, το θυμάμαι το περιστατικό με την Λένα και τον άντρα της, για μια απόσταση μηδαμινή και κόντευαν να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο....

Συμπεθέρα πώς τα πάει η φραουλίτσα;;;

Εύη πολύ μαγείρεμα έριξες!!!!!!!!!Πήρε φωτιά η κουτάλα!

Αγγελικούλα μου είσαι καλά;;

Gprip3.png

Καλημερα και απο μενα.....αρνακι το βραδυ η μικρη....της εκανα και τα αυτακια της αλλα καμια αντιδραση......πρεπει να το παρω αποφαση ειναι γκρινιαρα στο θεμα του υπνου.....και γενικως δηλαδη.... να αρχισουμε στερεες τροφες μπας και ηρεμησει τι να πω....δευτερο....χμμμμ δεν ξερω ακομα ειναι πολυ μακρυα....

Συμπεθερα να βγαινετε συνεχεια γιατι αν ερθουν παλι τα κρυα θα μας πιασει η μουχλα!!!

Βανεσακι τι κανει η μικρη σου?φιλακια πολλα

Λενακι περαστικα στον Ανασταση,αμαν βρε αυτος ο βηχας του πολυ το ταλαιπωρει!!Κι εγω ειμαι προετοιμασμενη για πολυ γκρινια με τα δοντια....λενε οτι χειροτερα και απο κολικους ειναι.....

Τι τρωμε σημερα?

Γειά σας!

Ρε κορίτσια, εσείς ξεκουράζεστε ποτέ; Θέλω να πω, νιώθετε ποτέ σας ξεκούραστες; Γιατί εγώ αισθάνομαι συνέχεια κουρασμένη... Πέφτω για ύπνο κουρασμένη και ξυπνάω πτώμα...

Εύη, κι εγώ του σκασμού έφαγα χτες... Άσε, τι διατροφή, όλα τα τσακίζω, και μετά νιώθω χοντρέλααα!!!!! Δεν τολμώ ν' ανέβω στη ζυγαριά εννοείται...

Γιωταμαρία, μια χαρά είσαι! Εγώ δεν ξέρω πόσα κιλά είμαι, αλλά οκ, ούτως ή άλλως είχα χάσει περισσότερα απ' τα κιλά της εγκυμοσύνης, οπότε έχω περιθώρια.

Αναστασία, γιατί να ηρεμήσει με τις στερεές; Απορώ πώς αντέχεις... Εγώ δε νομίζω να άντεχα τόση γκρίνια κάθε μέρα...

Λένα, αμάν με το βήχα και τις αρρώστιες... :(

Εμείς σήμερα τρώμε τα χτεσινά. Έχει μείνει σκορδαλιά (όχι για μένα!), πατάτες και λαχανικά στο φούρνο, σαλάτα, παντζάρια, ταχίνι, ταραμάς οπότε πάλι έφαγα κι έσκασα...

Επειδη Αννα Μαρια δεν κανει μεγαλα γευματα,λενε πως το μωρο οταν ειναι χορτατο κοιμαται καλυτερα. Ελπιζω οι στερεες να εχουν αποτελεσμα.....να μπει σε ενα προγραμμα.....γενικα ειμαι με ενα μπουκαλι στο χερι συνεχεια,τρωει συνεχεια και μικρα γευματα....οταν θα ξεκινησει στερεες θα πρεπει να κανω προγραμμα!

Δηλαδή, όταν την ταΐσεις ένα κανονικό γεύμα δε θα το φάει; Θέλει λίγο και συχνά;

Εμένα τώρα όταν θηλάζει, κάθε λίγο τινάζεται, το αφήνει, το ξαναπιάνει, γυρνάει προς τα πίσω, χτυπιέται, ξαναρχίζει, το ξαναφήνει, ένας χαμός...

Γεια σας κοπελες μου!

Οντως πολυ λιγες μειναμε!παει ο καλος καιρος που γεμιζαμε δεκαδες σελιδες μεσα σε μια μερα!

Λυδιακι μου ναι μια μερα μικροτερη ειναι το καμαρι μου απ τη δικη σου κουκλιτσα:-)μαζι θα τα περναμε ολσ!

Αννα μαρια πηγαμε και μεις Εκκλησια χθες και η μικρη δεν με ταλαιπωρησε ιδιαιτερα,μονο προς το τελος που βαρεθηκε στο καθισματακι της!μπραβο στον αντρικο,κυριουλης:-)

Αναστασια μου γκρινια εχουν ολα τα μωρακια,αλλα πολυ,αλλα πιο λιγο!ευχομαι η μικρουλα να περνα απλα φαση και να περασει!

Βανεσσακι μου τι κανεις?η μικρουλα?περασατε καλα στο χωριο?

Ευη μου βλεπω γιορτασες τη γιορτουλα σου:-)

Εμενα κοριτσια η μικρη εχει αρκετη γκρινια,αμαν!εχει συνεχεια τα χερια στο στομα,θελει συνεχεια αγκαλιες!ειναι δυνατον απο τωρα να αρχισει η γκρινια των δοντιων?γιατι την βλεπω οτι ζοριζεται με τα ουλα της!

Φιλακια σε ολες!

Ο Θεος και Η Παναγια μαζι μας!

Καλημέρα!!!!!!

Μπαίνω για λίγο στα κλεφτά, η Μαρία μου κοιμάται αλλά η μπέμπα με τίποταααααααααα......κι όχι μόνο δεν κοιμάται αλλά μου έχει ξεράνει και το χέρι με τις αγκαλιές!!!!!!! Την παρέδωσα λίγο στην αδερφή μου για να καταφέρω να κάτσω....η μέση μου με έχει πεθάνει....

Εχθές βγήκαμε για καφεδάκι οι δυό μας με τον άντρα μου......είχα τόσο καιρό να βγώ, το είχα ανάγκη αλλά τελικά σκυλοβαρέθηκα γιατί δεν είχε κόσμο (εκτός από πιτσιρικαρία) και είχα και τον νου μου συνέχεια στα μωρά!!!!! Είμασταν παρέα με έναν ξάδερφο του πρώην μου (ο άντρας μου δεν ενοχλείται γιατί πλέον έχει κι αυτός καλές σχέσεις μαζί του) με τον οποίο διατηρούμε ακόμα άριστες επαφές και με είχε στηρίξει πολύ τότε (με αποτέλεσμα να πλακωθεί με το μισό του σόι για χάρη μου)......έχει κι αυτός τα δικά του, χωρισμένος με δύο παιδιά και η γυναίκα του δεν τον αφήνει να δεί την μικρή.......Τα είπαμε λίγο, ήπιαμε και τα μπυρόνια μας.....

Γιωτάκι μου καλά είναι το Μαράκι μου, τώρα περάσαμε στην δυσκοιλιότητα από την διάρροια, σαν της κατσίκας μας τα "σερβίρει", πουθενά δεν το βρίσκεις αυτό το παιδί μου :lol: ......σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φιλενάδα!!!!!! Μια χαρά με τα κιλάκια σου, κουκλάρα θα είσαι στην βάφτιση!!!!!!! Κι εγώ έβαλα σήμερα ένα παντελόνι που φορούσα πριν τις εγκυμοσύνες (δεν είμαι και στην καλύτερη διάθεση και ήθελα λίγο να γελάσω :lol: ) και ωωωωωωω τί έκπληξη :o έμπαινα!!!!!!! Λίγο στην τσίτα βέβαια αλλά πάντως έμπαινα........κάτι είναι κι αυτό!!!!!!!

Βανεσσάκι μου βολτάρατε στο χωριό ε???? Αχχχχχχ μου έλειψαν πολύ τα πάτρια εκεί κάτω.....έχω να έρθω τουλάχιστον μια πενταετία :( Τα κοριτσάκια μου καλά είναι.....την μεγάλη είχα λίγο αρρωστούλα με διάρροια τις προηγούμενες μέρες αλλά τώρα είναι καλά! Μαγειρική έχω μέεεεεεερες να κάνω......δεν ασχολούμαι καθόλου με τις μπάμιες από τότε που έφυγα!!!! Το πιο πιθανόν είναι να σας τα πώ όλα μαζεμένα...μετά την βάφτιση, εεεεεεε που θα πάει όλο και καμιά μ@λκ θα κάνουν!!!!!!

Εύη θέλω κι εγώ να έρθω στην Σκωτία.......κάπου τελοσπάντων, που να υπάρχουν δουλειές και προοπτική! Βαρέθηκα την μιζέρια!!!!!!! Την Ελλάδα ποτέ, την αγαπώ....αλλά την μιζέρια την σιχάθηκα!!! Μπράβο σου που γνωρίζεις τόσες γλώσσες.....εγώ μόνο (εξαιρείται φυσικά η μητρική) αγγλικά, λίγα γαλλικά (έκανα τρία χρόνια στο γυμνάσιο, τρία στο λύκειο και τρία στο ΤΕΙ αλλά να μιλάω δεν ξέρω :mrgreen: ) και ολίγα ιταλικά επίσης από το ΤΕΙ (περισσότερο ορολογία) αλλά δεν θυμάμαι και πολλά (εκτός από τον Eros Ramazzotti που του έχω μεγάλη λατρεία :lol: )

Δεν είμαι καλά σήμερα......ψυχολογία στα πατώματα......δεν ξέρω γιατί, νιώθω λες και κάτι (όχι καλό) πρόκειται να γίνει :cry::cry::cry:

Φιλιά

Νασια μου γλυκιά μην πέφτεις ρε φιλενάδα!!!!

Και εγώ τα ίδια μπήκα στο τζιν μου αλλά είναι λίγο τσίτα όπως λες και εσύ!!! :lol::lol:

Το Μαράκι σου βλέπω καλύτερα, μπράβο!!!!!

Αχ, πόσο θα ήθελα να πάρω τον αντρούλη μου και τον μπέμπη και να φύγουμε.......να αλλάξουμε παραστάσεις για λιγο, να γεμίσουμε μπαταρίες...μας έχουν κάνει να μην έχουμε όρεξη, αλλά να λέμε να έχουμε Υγεία!!!!!!!!!

Άννα Μαρία μου και ο δικός μου εκεί που θαλάζει γυρνάει να δει αν υπάρχει και κανείς άλλος στο χώρο, να εξερευνήσει και μετά συνεχίζει, μου τραβάει το στήθος, το πιάνει το αφήνει άστα...αγριμάκια τα μαναράκια μας!!!

Βασούλα μου τι κάνετε;; τα χεράκια σας τρώτε;; και εμείς πολλά σάλιαααααα και φουσκωμένα ούλα!

Συμπεθέρα πρέπει να το πάρεις απόφαση, ζόρικη η φραουλίτσα!!!!! Σου έχει βγάλει το λάδι το μαναράκι σου :lol::lol::lol::lol:

Gprip3.png

Δηλαδή, όταν την ταΐσεις ένα κανονικό γεύμα δε θα το φάει; Θέλει λίγο και συχνά;

Εμένα τώρα όταν θηλάζει, κάθε λίγο τινάζεται, το αφήνει, το ξαναπιάνει, γυρνάει προς τα πίσω, χτυπιέται, ξαναρχίζει, το ξαναφήνει, ένας χαμός...

Να φανταστεις ξυπναει το πρωι μετα απο 5 με 6 ωρες υπνο και ενω πρεπει να φαει τουλαχιστον 150γρ αυτη τρωει 70 με το ζορι....λογικο μετα να ξαναπεινασει γρηγορα....κι ετσι παιζουμε ολη την ημερα με το μπουκαλι.....

Νασιουκο μην κανεις ρε κακιες σκεψεις,σκεψου θετικα...εισαι ηδη μακρυα απο το κακο! ;)

Συμπεθερα κι εγω το θελω πολυ ενα ταξιδακι.....ουφ! :shock:

κοριτσακια μου, ειμαι ενα πτωμα!!!!η μικρη πολλη γκρινια σημερα!!!ειχα και επισκεψεις....πεθανα!!!δεν εχω κουραγιο να σχολιασω...μπηκα να πω μια καληνυχτα και τα λεμε αυριο!!!φιλακιααααα ;););)

καλησπερα..τι κανετε?

εμεις καναμε σημερα το πρωτο μας εμβολιο....η μπουμπουκα ειναι 4750 με την ζυγαρια το παιδιατρου....ψηλωσαμε γιναμε μεγαλες :lol: εκλαψε λιγο με το εμβολιο αλλα ηρεμησε αμεσως

μαλλον ξεκιναει αλλεργια (ειχε κ ο γιος μου) στα γαλακτοκομικα ειχε και αυτη αιμα στα κακα της...τωρα θα σταματησω να τρωω οτι εχει σχεση με γαλα...τι θα κανω με τα γλυκα μονο :cry::cry: ...παλι στη βανιλια υποβρυχιο θα το ριξω.... :lol:

Γειά σας!

Βάσω, εγώ δεν τον είχα σε καρότσι τον Αντρέα, αγκαλιά τον κρατούσα στην εκκλησία!

Νάσια, καλά έκανες και βγήκες. Εγώ πάντως όταν βγαίνω, δεν αγχώνομαι για τον Αντρίκο, ούτε τσακίζομαι να γυρίσω για να τον πάρω αγκαλιά.

Ανέβα λίγο βρε, μην τα βλέπεις όλα μαύρα!

Γιωταμαρία, ο δικός μου δεν αφήνει τίποτα να μην το εξερευνήσει. Με το που μπαίνει κάποιος στο δωμάτιο, κατευθείαν θα γυρίσει να τον κοιτάξει. Τον αλλάζω και πιάνει στα χέρια του τα παπούτσια του και τα επεξεργάζεται, τραβά τη σακούλα με το βαμβάκι, βάζει δύναμη στα πόδια και φεύγει προς τα πίσω και ρίχνει τις κρέμες κάτω στο πάτωμα...

Βανεσσάκι, ελπίζω να ξεκουραστείς.

Χρυσάνθη, γλυκά κουταλιού, το καλύτερο!

Ηρθα μια γρηγορα γιατι θα πεσω για υπνοο Αναστασια ενα θεμα με τα γευματα το ειχα μ την μικρη και ειδικα την νυχτα που απο Γεναρη μεχρι και Μαρτη ετρωγε ανα μια ωρα με ειχε πεθανει...τελικα οταν αρχισαμε πρωι απογευμα κρεμα χορταινε καλυτερα τωρα τρωει και φαγητο το μεσημερι και το βραδυ σπανια ξυπναει πλεον για φαγητο πολυ σπανια και λεω σιγα σιγα να την βαλω να κοιμαται μονη της...Νασια αν θες πληροφορειες εχω μαζεψει πολλες...κοριτσια απο Αθηνα πουλαω το φορτηγο και το ΙΧ...αμ ακουσετε να θελει κανεις το εβαλα και στη χρυση ευκαιρια θα παει και σε μαντρα το φορτηγο αλλα οσο πιο γρηγορα πουληθουν τοσο πιο καλα για να φυγω...Ελα Νασια να μεινουμε και κοντα χαχα

γεια σας!!

το νευροσπαστακι μου κλεινει 3 χρονια σημερα!! ποσο το αγαπω το πλασματακι μου!!!

κοριτσια μου ναι πολυ ταλαιπωρειται ο καημενος με το βηχα.. που να τον ακουσετε κιολας. νομιζεις θα βγαλει τα σωθικα του :roll:

βασουλα δε σημαινει οτι θα βγαλει απο τωρα δοντακι. απλα εχουν αρχισει κ τα φαγουριζουν τα ουλα τους. ο αναστασης απο 2.5 μηνων ειχε αρχισει, αυτος τωρα προς το παρον δε δειχνει κανενα σημαδι. μονο τα χερακια του βαζει στο στομα αλλα αυτο δεν ειναι απο τα δοντια

αναστασακο πραγματικα ελπιζω να ηρεμησει η μικρη. ετσι ηταν κ ο αναστασης κ σε νιωθω.. πολυ γκρινια σε ολα του κ πολυ τσατιλα οσο μεγαλωνε. ευτυχως αυτος εδω ειναι πολυ ηρεμος

νασια θετικη σκεψη κοριτσι μου!! που θα παει, θα φτιαξουν τα πραγματα

αννα μαρια κ ο δικος μου μια απο τα ιδια! το βυζι το εχει κανει λαστιχο :lol:

ευη ελπιζω να ξεμπερδεψετε απο εκρεμμοτητες γρηγορα

αννα μαρια για την κουραση που ειπες... αστα.. ξυπναω κ κουτουλαω, ο αναστασης ολη την ωρα θελει παιχνιδια, ο μικρος αγκαλια η βυζι η να του δειχνω βιβλιαρακια (πιανεται το χερι μου αλλα το τι χαρα κανει!) μετα να μαγειρεψω, παμε καμια βολτα στο παρκο γιατι αλλιως ΔΕΝ βγαινει η μερα, μετα τρωμε, λιιιιγο να συμμαζεψω οσο κοιμαται ο μικρος κ με αφηνει ο αναστασης, μετα οτι εχω μαζεψει ο αναστασης θα το κανει μπουρδελο κ να μη στα πολυλογω, ειδικα τωρα που δουλευει ο τολης νιωθω ολο μου το σωμα να ποναει κ να ειναι πιασμενο. αχ....

Λένα, να σας ζήσει ο Αναστάσης, σου ευχήθηκα και στο φέισμπουκ!

Όταν λες ότι δείχνεις βιβλιαράκια στο μικρό τι εννοείς; Του ξεφυλλίζεις παιδικά βιβλία με εικόνες; Του τα διαβάζεις κιόλας;

Εγώ ακόμα δεν του έχω διαβάσει, αλλά του τραγουδώ πάρα πολύ. Του έχω πάρει κι ένα πιάνο παιδικό, που πατάς ένα πλήκτρο και παίζει μουσική κι έχει και διάφορα άλλα. Του το βάζω στο χαλί του και πατάει τα πλήκτρα. Καμιά φορά παίζει συνεχόμενες νότες. Χτες έπαιξε εφτά-οκτώ συνεχόμενες νότες και είχαν και ειρμό δεν ήταν άσχετες! Φυσικά ασυνείδητα παίζει, δεν είμαι τόοοσο κουκουβάγια!

Του έχω πάρει κι ένα μαλακό βιβλίο και χτες τον άφησα λίγο στο χαλί του στο σαλόνι κι εγώ ήμουν στην κουζίνα (είναι σχεδόν ενωμένα) και όταν τον ξαναείδα είχε ανοίξει το βιβλίο και είχε βάλει το κεφάλι του από κάτω...

Βλέπω δεν είμαι η μόνη που αισθάνεται ένα κουρέλι από την κούραση... Πού να είχα και δύο...

του ξεφυλλιζω τα βιβλια του ανασταση. βασικα κ ενα ασπρο χαρτι που ειχα γραψει κατι συνταγες οταν το ειδε πατησε κατι γελια :lol::lol::lol::lol::lol: κ του ανασταση του αρεσαν απο μικρη ηλικια πολυ τα βιβλια. σιγα μην καθομαι να του τα διαβαζω!! :lol::lol::lol::lol::lol:

αχ δεν ξερω, ειμαι τοσο κουρασμενη.. ολη τη μερα προσπαθω να συμμαζεψω λιγο το σπιτι, κ οταν κοιμουνται παλι γινεται της κακομοιρας!! αυτο με διαλυει περισσοτερο.. γιατι το βλεπω χαλια, ενω αν ηταν εστω κ λιγο συμμαζεμενο θα ειχα τουλαχιστον καποια ικανοποιηση..

σημερα εχω ηδη μαγειρεψει για αυριο, να δω, θα ειναι πιο ευκολη η μερα :roll:

εμενα πληκτρα ακομα δεν παταει.. πιανει λιγο πραγματα, γυρανει καμια φορα καμια σελιδα απο τυχη :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...