Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φθινοπωρινές & Χειμωνιάτικες μανούλες 2011!!!!Νο3!Ελάτε!

Recommended Posts

Καλημέρα, κορίτσια.

Αγγελική, περαστικά σου. Ελπίζω να αναρρώσεις σύντομα.

ΜαράκιΓιωτάκι περαστικά για τον μπαμπά σου. Πάντα γερός να είναι.

Εγώ δεν την κουνάω τη μικρή. Όταν ήταν μικρότερη την κουνούσα αλλά δεν ήθελα να το συνηθίσει. Τώρα κάνει μπάνιο, τρώει, λέμε καληνύχτα και όνειρα γλυκά και την αφήνω στην κούνια της με την πιπίλα. Δεν κοιμάται αμέσως συνήθως. Της πέφτει η πιπίλα και γκρινιάζει. Της τη δίνω χωρίς να μιλήσω καθόλου και φεύγω κατευθείαν. Αυτό μπορεί να επαναληφθεί μερικές φορές. Μετά από λίγο θα κοιμηθεί.

Σήμερα δεν έχει μαγείρεμα. Χτεσινό φαγητό. Αν μπορέσω θα σιδερώσω. Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημεραα καλε Λεναα για τη νυφη του τσακη λεμε φανατισμενη και τον αντιχριστο που εγινε το σκηνικο χαχ αμαν και εσυ τυχαια Ιlluminati μανα σαν δεν ντρεπεσαι...ολα εχουν οριο εγω αυτο πιστευω βοηθησε χωρις να κρινεις..τεσπα..Αναστασκο μου ρωτα για αλουμινονερο και εμενα αυτο μου εχουν πει και οι 2 παιδιατροι η πρωτη βεβαια ελεγε μετα απο καθε εμβολιο να το βαζω ετσι και λλιως ηα λλη λεει μονο αν κανει γρομπαλακι ο καθε ενας τα δικα του..εγω κοριτσια μετα απο αυτο που εγινε με τη Μιλα και το ξενο που εκλαιγε και δεν επινε και κοιμοτανε νυστικη λεω παει δεν θα την πιεσω για τπτ στο κατω κατω μωρο ειναι θα την αφησω μονη της να αποθηλασει λεω βεβαια να κανω μια προσπαθεια με το εκπαιδευτικο ποτηρακι μιας και το χρησιμοποιουμε συχνα και το εχει μαθει καλα μηπως και αν πιασει μετα το χρονο να το πινει ετσιθα δειξει προς το παρον κοιμαται στο κρεβατι μου τη νυχτα και στο παρκο διπλα στο κρεβατι μου τη μερα..λεω μετα το πασχα να την βαλω στην κουνια μαζι με το χριστοφορο στο ιδιο δωματιο εγω εχω ενδοεπικοινωνια με καμερα βοηθαει απιστευτα ακους και βλεπεις τελεια παντως μην στεναχωριεσται αμα κοιμαται μαζι σας μωρο ειναι..οοολα τα μωρα το κανουν και φευγουν απο το κρεβατι τους και ερχονται στο δικο σου,,,στην αρχη το τι εκανα στο χριστοφορο ημουνα και αυστηρη τωρα κατυαλαβαινω..δεν πειραζει ενας υπνος ειναι..τη μαμα τους θελουν...λογικο ειναι..

και ναι το Μαρακι ειναι εγκυος καλα το ποσο χαρικαα λες και ειμαι εγωω τοσο που θελω παιδι τωρααα χαχα αχχ Εφι αυτο που ειπες..βλεπω τα παιδια μου και ειναι η απολυτη ευτυχια δεν με νοιαζει τιποτα αλλο..καλε ξεχασα να σας βαλω φωτο με το μοντελακι μου...παω να ανεβασω

Καλημερες:-)

Βλεπω μιλατε για τον υπνο των μωρων μας!εμενα κοιμαται στην κουνια της αλλα στο δωματιο μας ωακομη!δεν την πηραμε στο δωματιο της ακομα!ποτε πανε στο δωματιο τους περιπου?

Εμας θελει να τη κραταμε για να κοιμηθει!καποτε κοιμαται και μονη της!αναλογα με τις διαθεσεις της!

καλησπερα....τι κανουν οι μανουλιτσες με τα ομορφοτερα μωρα του κοσμου....??? :)

εμεις καλα...

κ μενα θελει αγκαλιτσα κ περπατημα...κ ο ακης μου το ιδιο ηθελε...αχ μυρωδια γλυκιας μανουλας...το ωραιοτερο πραγμα

λενα μου πολλα λευτα...σας μενουν κιωλας για τις διακοπες...προσεχε θα κανεις γερο κομποδεμα....

ακου εκει βρηκαν πατημα τωρα κ στον ιδιωτικο να μην δεινουν λευτα....κ πως θα περασει οικογενεια με 300 ευρω?τι θα προτοπαρεις τι θα πρωτοπληρωσεις?ελεος πια....με δυο παιδια....

κ μετα λες εχεις αναγκη κ πας....τι να κανεις...σου ευχουμαι να βρει κατι καλυτερο οσο καιρο θα ειναι εκει...

Γειά σας!

Εμείς είχαμε άσχημη νύχτα, ευτυχώς υπέφερε ο άντρας μου κι εγώ κοιμόμουν, χε χε.

Λένα, θα τρελαθείτε στα λεφτά.

Αγγελική, περαστικά...

Αναστασία, εμάς χάλια ο καιρός: ήλιος, βροχή, αέρας, σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς (και τους απίθανους).

Έφη, κι εγώ έχω σίδερο, να δούμε πότε θα το κάνω...

Βάσω, εμείς τον βάλαμε στο δωμάτιό του νωρίς επειδή έχει βγάλει λίγη υγρασία στο δικό μας και περιμένουμε να στεγνώσει ο τοίχος. Η πρώτη σκέψη ήταν να τον βάλουμε προσωρινά στο δωμάτιό του και μετά να τον φέρουμε στο δικό μας, αλλά νομίζω είναι χαζομάρα αφόυ συνήθισε, να τον ξεβολεύουμε.

Εύη, Χρυσάνθη, φιλιά!

Γειά σας φιλενάδες!

Τι κάνετε;;; Διαβάζω γράφετε για τον θηλασμό και τον ύπνο των μωρών...

Πιστεύω ότι κάθε μανούλα κάνει το καλύτερο για το παιδάκι της, και δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε η μια την άλλη αλλά για να ανταλάσσουμε απόψεις!

Ρε κορίτσια αυτό που με παραξενεύει είναι ότι από παντού ακούω διαφορετικές απόψεις για το θηλασμό... :?:?:?:?

Σήμερα είχαμε παιδίατρο 2 εμβολιάκια... έκλαψε μόνο όταν μπήκε το φάρμακο, έτσουξαν... :(:(:(

Αλλά κορίτσια δε πήραμε βάρος ούτε 200γρ. σε ένα μήνα!!!!!! Μου είπε επειδή δεν έτρωγε με διαθεση αυτές τις μέρες να κάνω εξεταση ούρων μηπως έχει ουρολοίμωξη!!!!!!! Μακάρι να μην έχει τίποτα το μαναράκι μου , είμαστε μόνο 6 κιλά :(

Ξεκινάμε κρέμα ρυζάλευρο υποαλλεργική και μετά από περίπου 8 μερες θα βάλουμε στην διατροφή και φρουτόκρεμα και μετά χορτόσουπα κ.ο.κ....

Και τώρα το μαναράκι μου επιτρέπεται να κάθεται....

Εφούλα ευχαριστώ για τις ευχές , ο μπαμπάς μου είναι σπίτι , ζαλίζεται βέβαια αλλά όλα καλύτερα.

Άννα Μαρία μια χαρά ο Αντρίκος σου κοιμάται μόνος του....εμείς τον κακομάθαμε, στην αρχή τον κουνούσε συνέχεια ο άντρας μου...και έτσι έμαθε και με τον που τον βάζουμε στην κούνια χτυπιέται....τον πήρα και εγώ στο κρεβάτι και έδεσε το γλυκό!!!!!!!!!!Αλλά τι να κάνουμε, όλα στα λόγια εύκολα είναι, στην πράξη.....σιγά σιγά θα μάθει και θα πάει και στο δωμάτιο του, υπομονή χρειάζεται....όπως έκοψε και την αγκαλιά.

Αγγελικούλα περαστικά σου φιλενάδα!!!!!!!!

Ξεκινάνε και οι ωραίες ημέρες για βόλτα...

Πώς τα πάει ο Χαρούλης με την κρέμα;;;

Χρυσάνθη μου διάβασα που τον έβγαλες έξω 9 Φεβρουαρίου με κουβέρτα!!!!!!!

Αχ, τι στεναχώρια όταν σπαράζουν στο κλάμα!

Συμπεθέρα μου τι κάνει η γλυκιά φραουλίτσα;;;

εσείς ποτε με το καλό τα βαφτίσια;;;

Βασούλα μου φιλάκια στην Ιωάννα!!!!!!!

Εύη τι κάνουν τα μωρά σου;; ζήλεψες από το Μαράκι και λες για τρίτο;;;

Λυδια μου καιρό έχω να διαβάσω νέα σου , τρέχεις και με τα δικαστήρια άστα....

Λένα από τον μισθό του άντρα σου στείλε και από εδώ τίποτα!

Νασιούλα πώς τα πάτε με την συγκατοίκηση φιλενάδα;;

Τουλάχιστον είσαστε πιο ήρεμοι το ζευγάρι;;;

Τα κοριτσάκια σου πώς τα πάνε στο νέο περιβάλλον;;;

Βανεσάκι τι κάνει η γλυκιά Λυδία;;;;

Φιλάκιαααααααααααααααα σε όλες

Gprip3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!!!!!

Σας έβαλα δύο καινούριες φωτογραφίες της μπέμπας και το προσκλητήριο της βάπτισής μας στην ομάδα.....

Πάλι με το άγχος μπαίνω....αν θα προλάβω να γράψω καμιά αράδα :mrgreen: Πολύ κούραση λέμεεεεεε...η μπέμπα με έχει ξετινάξει (Γιωτάκι12 φιλενάδα, τα ίδια λάθη κι εμείς σαν κι εσάς και τώρα πρέπει να την έχουμε διαρκώς αγκαλιά και όρθια - συνέχεια όμως - αλλιώς ουρλιάζει και τραβάει τα μαλλιά της!!!!!!!!) Η μέση μου με έχει πεθάνει....η σπονδυλική μου στήλη τα ίδια από την ορθοστασία.....να μην σας πώ για τα χέρια και τον αυχένα, ένα χάλι μαύρο......ούτε ψύξη να είχα πάθει δεν θα πονούσα τόσο!!!!!!!! Από την άλλη, έχουμε και την Μαρία που έχει ξεσαλώσει τελείως......μιλάμε ρε κορίτσια έχει φρικάρει εντελώς το παιδί μου και δεν ξέρω πώς να την συμμαζέψω!!!!!!! Όλη μέρα πάνω-κάτω, σπάει πράγματα, κάνει ζημιές, δεν ακούει κανέναν.......την πήραμε με το καλό.....τίποτα, την πήραμε με το άγριο.πάλι τίποτα!!!!!!!!!! Απελπισία με έχει πιάσει.....και η μπέμπα τα χούγια της!!!!!!!! Τί να πρωτοπρολάβω?????????

Εντωμεταξύ, η γκαντεμιά μου δεν περιγράφεται!!!!!!!! Όσο ζούσα στο χωριό του άντρα μου δεν υπήρχε δουλειά ούτε για δείγμα......είχα κάνει δύο αιτήσεις πριν μετακομίσουμε, για τον Δήμο, κι εχθές έμαθα ότι με πήρανε στην μία (λόγω πολλών μηνών ανεργίας) αλλά για μέσα στο χωριό (τώρα που δεν ζώ εκεί όμως δεν συμφέρει να πάω γιατί τα λεφτά είναι 400 ευρώ και θα τρώω τα μισά στις βενζίνες)!!!!! Αναγκαστικά πρέπει να παραιτηθώ για να έχω δικαίωμα για την άλλη θέση που πάλι έκανα χαρτιά και μπορώ να πάω ΑΝ με πάρουνε.......Από την άλλη, έχω και την μάνα μου που μου λέει ότι δεν μπορεί να μου κρατάει και τα δύο μωρά αν τυχόν και δουλέψω........η πεθερά εννοείται ότι δεν πρόκειται να μου τα κρατήσει........Τα νεύρα μου κρόσσια, ο καθένας τον χαβά του έχει κι εγώ στην μέση!!!!!!!!!

Για τον ύπνο που λέτε....κι εμείς μεγάλο θέμα!!!!!!!! Βρυκόλακες και τα δύο!!!!!!!! Αν δεν πάει 11-12 το βράδυ δεν κοιμούνται με τίποτα!!!!!!!! Πού την βρίσκουν τόση ενέργεια??????? Και φυσικά, έτσι όπως έχουμε στριμωχτεί εδώ με τους γονείς μου ούτε λόγος για παιδικό δωμάτιο........

Αναστασάκο ελπίζω να σε παρηγορήσω λέγοντάς σου πώς ακριβώς το ίδιο ντέρτι έχει και η δικιά μου μπέμπα.....αγκαλιά, κούνημα και βόλτες πάνω κάτω μπας και κοιμηθεί.....αν τολμήσω και την ακουμπήσω στο κρεββατάκι της ενώ είναι ξυπνητή καήκαμε!!!!!!!!! Ποιός είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε!!!!!!!!! Μιλάμε ότι αλλάζει χρώμα το δέρμα της από τα ουρλιαχτά........ααααααα η δικιά μου τραβάει και τα μαλλιά της, ευτυχώς έχει ακόμα κάμποσα........ :lol:

Γιωτάκι12 φιλενάδα, να κάνετε την εξέταση για ουρολοίμωξη στον μπέμπη αλλά να ξέρεις ότι ούτως ή άλλως από δω και πέρα δεν θα παίρνει βάρος το μωρό με τον ίδιο ρυθμό όπως το πρώτο τρίμηνο.......Βέβαια 200 γρμ. όντως είναι λίγα αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το μωράκι έχει κάτι παθολογικό!!!!!!! Εμένα η μπέμπα μου παίρνει κάθε μήνα περίπου 500-600 γρμ. και ακούω για άλλα μωράκια που παίρνουν κιλό και βάλε και αγχώνομαι αλλά η παιδίατρος μας λέει ότι είναι ΟΚ! Μην στεναχωριέσαι καλό μου....απλά κάντε και την εξέταση για να σας φύγει η ιδέα.......Τί καλά που ο μπαμπάς σου επέστρεψε στο σπιτάκι του και αναρρώνει!!!!!!! Σιδερένιος!!!!!!!! Τα κοριτσάκια μου στο νέο περιβάλλον?????? Κακομαθαίνουν.......άστα να πάνε......

Αγγελικάκι μου περαστικά σου κουκλίτσα!!!!!!! Σε τάραξε φέτος ο χειμώνας ε????????? Ήταν αρκετά βαρύς και το ανοσοποιητικό σου ολίγον εξασθενημένο λόγω εγκυμοσύνης και σε έριξε τελείως!!!!! Τουλάχιστον να μην κολλάει ο Χαρούλης!!!!!!!

Εύη κι εσύ θες τρίτο ε???????? Κι εγώ....αλλά δεν λέει με τίποτα τόσο χάλια που είναι τα οικονομικά μας, κι ενώ μένουμε στους γονείς μου......μόνο για τρίτο παιδί δεν είμαστε!!!!!!! Βέβαια τα ίδια λέγαμε και πέρυσι αλλά ο Θεούλης είχε άλλα σχέδια (ευτυχώς!!!!)

Το διάβασα κι εγώ για την Μαρία Σαραντοπούλου!!!!!!!!! Με το καλό!!!!!!!!!

Μίκυ μου καλό κουράγιο με την δουλειά....φαντάζομαι πόσο θα σου λείπει η μπουμπού ε????????

Μαϊμουδάκι με το καλό να πάει στην δουλίτσα του ο Τόλης! Τί να κάνουμε......εδώ που φτάσαμε θα λέμε κι ευχαριστώ!!!!!!!! Τα κοπρόσκυλα πού μας κατάντησαν!!!!!!!!!

Βασάκι μου τί κάνετε???????

Χρυσανθάκι μου φιλάκια στα παιδάκια σου!!!!!!!!!

Άννα Μαρία μου τί πάθατε???????? Ο Αντρεάκης????

Κοριτσάκια ήθελα να γράψω κι άλλα......αλλά ξύπνησαν τα ταλιμπάνια μου και κλαίνε πρίμο σεκόντο!!!!!!!!!!

Αν μπορέσω θα ξαναμπώ αργότερα να σχολιάσω και τα υπόλοιπα!!!!!!!!!!

Νασιουκο με παρηγορείς ειναι αληθεια....τετοιο κουνημα ουτε σε ολα τα παιδικα μου χρονια δεν εχω κανει στις παιδικες χαρες!! :lol::lol:

Σημερα πηγαμε βολτουλα με την μπεμπα με το αυτοκινητο και ηταν πολυ καλο κοριτσι...κοιμηθηκε μεσα σε αυτο.Αν πιανει ολο εκει μεσα θα την εχω!!! :lol::lol:

κορίτσια μου γλυκά τί κάνετε?????????????.....σας πεθυμησα....ελπίζω να εισαστε καλά.....να μου φιλήσετε τα μωρακια σας.... :P:P:P:P:P .....

εχω πολυ δουλεια.... :oops::oops::oops::oops:

Νασιούλα μου δε με αγχωσε απλά επειδή τελευταία δε τρώει με όρεξη μου είπε να την κάνουμε την εξέταση να είμαστε σίγουροι! Και εμένα τόσο έπαιρνε 500γρ. το μήνα αλλά μου είπε ότι είναι η ιδιοσυγκρασία του.

Σήμερα ξεκινάμε δειλά δειλά κρεμούλα , ρυζάλευρο υποαλλεργικά.

Κακομαθαίνουν τα κοριτσάκια σου ε;; άστα ρε φιλενάδα τι να κάνεις και εσύ;;; εύχομαι σύντομα να αλλάξουν τα πράγματα και να είσαστε μόνοι σας στο δικό σας σπίτι.

Αναστασία το αυτοκίνητο τα νανουρίζει, και εμένα του αρέσει πολύ!

Λυδιάκι φιλάκια και υπομονή!

Gprip3.png

να μαι κι εγω!!!τον τελευταιο καιρο δεν εχω καθολου χρονο κοριτσακια μου!!!το πρωι δουλεια 8-2.οταν γυριζω, ξεκουραζω τους γονεις μου, που τους εχει τεντωσει η Δαναη ολη μερα, μετα κανω δουλειες, μαγειρευω για την επομενη λογω διατροφης, αν και τις πιο πολλες φορες τα ετοιμαζει η μανουλα-πολυμηχανημα!!! :lol::lol: να μην τα πολυλογω το βραδυ, κατα τις 8 που κοιμαται η μικρη ειμαι ενα ρακος και κατα τις 9 κοιμαμαι κι εγω με τις κοτες!!! :lol::lol: σας διαβαζω παντα, αλλα δεν εχω κουραγιο να γραψω...νυσταζω τοοοσο πολυ!!!!

αυριο θα ερθει και ο νονος της δαναης μαζι με τον αντρα μου και ετσι σημερα εκανα γενικη και εφτιαξα και ενα κρυο τσηζκεϊκ τελειο!!!βεβαια εγω δεν θα φαω...

λενακι στειλε οτι χρημα σας περισεψει απο δω :lol::lol:

μαρακι-γιωτακι τα μπερδεψες λιγο τα πραγματα!!!ΔΑΝΑΗ not LYDIA!!!! :lol::lol::lol: Xaiρομαι που ειστε οκ τωρα!!!ελπιζω να μην εχει ουρολοιμωξη το μαναρακι σου!!!!ολα καλα θα πανε!!!εσενα δεν πηρε βαρος κι εγω ανησυχω μηπως πηρε πολυ!! :lol::lol: την τεταρτη παμε για εμβολιακι!!!

νασιουκο αυτο θα πει γκαντεμια!!!βεβαια και εκει να εμενες και να επαιρνες τη δουλεια, τα μικρα ποιος θα τα κρατουσε???θα υποχρεωνοσουν στην ακατανομαστη???οποτε μια χαρα ειστε.οσο για τη γκρινια κι εμενα τα ιδια κανει.θελει συνεχεια αγκαλια και ορθια!!!τους εχει ξεπατωσει τους γονεις μου, αλλα τη χαιρονται παρα πολυ!!!

αγγελικουλα μου, τι κανετε φιλεναδα???ο χαρουλης μας???

λυδιακι κουραγιο με τη δουλεια...

αναστασια μου εμενα παλια κοιμοταν στο αυτοκινητο.τωρα κι εκει γαριδα το ματι!!!!

κοριτσια η χριστινα γιατι δε μπαινει καθολου????μας ξεχασε κι αυτη....

Γειά σας κορίτσια!

Τον μάτιαξα τον Αντρεάκη. Τρελή γκρίνια σήμερα. Τον ξετίναξε τον άντρα μου το απόγευμα. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε να πάρω άδεια την άλλη βδομάδα για να τον προσέχω, γιατί δεν αντέχει.

Νάσια, τρομερή γκαντεμιά, αλλά πάλι, δίκιο έχει το Βανεσάκι, ποιος θα σου κρατούσε τα παιδιά; Ο άντρας σου; Η πεθερά σου; Ζόρικα περνάτε κι εσείς ρε κοριτσάκια...

Όταν λέω "άσχημη νύχτα" και "υπέφερε ο άντρας μου", εννοώ ότι ήταν γκρινιάρης ο μικρός!

Γιωταμαρία, κι εμένα μου φαίνεται δεν πήρε πολύ τον τελευταίο μήνα. Είναι περίπου εξήμιση κιλά, θα δείξει...

Αναστασία, εμείς πουθενά δεν πάμε... :( Χάλια, όλη μέρα κλεισμένοι μέσα. Ούτε καν με το αμάξι... Σήμερα δεν είχαμε αμάξι, ήταν στον μηχανικό μέχρι που έφυγα για το σχολείο, αύριο και όλο το σαββατοκύριακο θα λείπει ο άντρας μου, και θα έχει το αμάξι, αμάν πια αυτή η κλεισούρα. Λέτε να είναι γι' αυτό γκρινιάρης ο μικρός; Άντε να το εξηγήσω αυτό στον άντρα μου...

Βανεσσάκι, κι εγώ τρέχω και δε φτάνω. Ευτυχώς έχω το σχολείο και ξεκουράζομαι!

Βανεσάκι συγγνώμη ........Δανάη ήθελα να γράψω , πήγα πίσω στη σελίδα και είδα τι έγραψα....εκείνη την ώρα σκεφτόμουν μην ξεχάσω και την Λυδία και έκανα λάθος!

Αχ μακάρι να μην έχει τίποτα το μαναράκι μου.....στεναχωριέμαι η αλήθεια είναι!

Άννα Μαρία μου εμένα τώρα 5 μηνών είναι 6 κιλά και στον 5ο μήνα ήταν 5.820!!!!!!! άστα στεναχωρέθηκα πολύ, τουλάχιστον να είναι καλά και ίσως θέλει και την κρεμούλα που ξεκινήσαμε δειλά δειλά.

Gprip3.png

Μα τί έχουν πάθει όλα τα ζουζουνάκια αυτές τις μέρες κι έχουν σαλτάρει??????

Άννα Μαρία που να δείς οι δικές μου τί γκρίνια έχουν..........και οι δύο!!!!!!!! Κρόσσια τα νεύρα!!!!!!!! Κι έχω και τον άντρα μου με τρελή γκρίνια......μιλάμε με έχει πρήξει, όλα του φταίνε!!!!! Αυτός νόμιζε ότι εδώ που ήρθαμε στους γονείς μου θα κάαααααααααααθεταιιιιιιι (στον Η/Υ φυσικά) και για όλα θα τρέχω εγώ, η μάνα μου και η αδερφή μου!!!!!!!!! Αμ δε σφάξανε..........και τώρα γκρίνιααααααααα.......!!!!!!

Γιωτάκι μου μην στεναχωριέσαι καλό μου....μπορεί απλά έτσι να είναι το σκαρί του!!! Ηπαιδίατρος σας έδωσε άλλη εξήγηση εκτός από την πιθανότητα της ουρολοίμωξης???? Ύψος πήρε καθόλου από τον προηγούμενο μήνα?????????

Εγώ πάντως ρώτησα την παιδίατρο προχθές αν είναι φουσκωμένα τα ουλάκια της επειδή έχει πολλά σάλια και τρώει συνέχεια τα χεράκια της (και ότι άλλο είναι διαθέσιμο) και μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για δόντια και απλά είναι μια φάση αυτή που την περνάνε όλα τα μωράκια........Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι νωρίς για δόντια - αν σκεφτείς ότι κι εγώ κι ο άντρας μου βγάλαμε το πρώτο δόντι περίπου 4 μηνών - αλλά απ'την άλλη και η Μαρία μου είχε πολλά σάλια από 2 μηνών και το πρώτο δόντι έσκασε όταν ήταν 8 μηνών!!!!!!!!

Το είδατε το προσκλητήριό μας?????? Πώς σας φάνηκε????????

Γιωταμαρία, έξι διακόσια ήταν την περασμένη Τετάρτη που πήγαμε για το εμβόλιο. Και στο νοσοκομείο που τον είχαν ζυγίσει πριν τρεις βδομάδες ήταν έξι κιλά. Δηλαδή μόνο διακόσια γραμμάρια σε τρεις βδομάδες... Αλλά ψήλωσε αρκετούς πόντους και μεγάλωσε και το κεφαλάκι του!

Νάσια, τέλειο το προσκλητήριο! Το μόνο που δε μου άρεσε είναι που βάλατε τα επίθετα πριν τα ονόματα. Μου κάνει λίγο σαν προσκλητήριο στρατού! :P

Κι εμείς όταν είχαμε πάρει τον μικρό στο νοσοκομείο για να τον δει ο παιδίατρος μια βδομάδα μετά που βγήκαμε, μας είπε ότι τα χέρια στο στόμα είναι μια φάση που περνούν όλα τα μωρά. Ο δικός μου έχει και πολλά σάλια, δεν ξέρω αν είναι δόντια ή αν όντως είναι μια άσχετη φάση. Θα δείξει...

Άννα Μαρία μου να σου πώ την αλήθεια αυτό που λες με τα ονόματα δεν το σκέφτηκα καν!!!!!!!!! Αν και εγώ πάντα μα πάντα βάζω μπροστά το επίθετό μου όπου κι αν γράψω το όνομά μου....λες να φταίει που είμαι κόρη πρώην στρατιωτικού?????? Εεεεεεε δεν βαριέσαι........μικρό το κακό........πολλοί θα το δουν, λίγοι θα το καταλάβουν!!!!!!! Εγώ βασικά τους ζήτησα να προσθέσουν και το έτος 2012 στην ημερομηνία (δεν το έβαλαν) και να διορθώσουν το ορθογραφικό στο όνομα του χωριού, λήγει σε ι κι όχι σε η!

Γιωτάκι μου και η μπέμπα μου πριν ένα μήνα ήταν 6430 και προχθές 7 κιλά αλλά ψήλωσε 2μιση πόντους.......Η Μαρία μου θυμάμαι έβαζε ένα κιλό κάθε μήνα, μετά τους 7-8 μήνες άρχισε να κόβει ταχύτητες!!!! Ααααααααα τώρα που το ξανασκέφτομαι στον 3ο μήνα είχε βάλει μόνο 50 γρμ. (η Μαρία) αλλά ο παιδίατρος που πηγαίναμε τότε δεν είχε ανησυχήσει καθόλου και ούτε καν εξέταση για ουρολοίμωξη δεν μας είχε βάλει να κάνουμε.......το προσπεράσαμε έτσι και τον επόμενο μήνα είχε βάλει πάλι ένα κιλό!!!!!!!

καλησπερα εχω ενα σιδερο βουνο...αφου σημερα ο γιο μου εβαζε τα παιχνιδια του εκει για να ειναι πιο ψηλα απο τα αλλα :lol::lol::lol: αυριο ομως γιατι εχω κανει ενα σωρο πραγματα σημερα....

μαρια μου μακαρι να μην εχει τιποτα το μικρακι σου...υπερυβικη κανατε ή απλη εξταση με το σακουλακι?

νασια μου λυπαμαι για την δουλεια..θα ξεσκαγες κ εσυ λιγακι αλλα αν εχεις βενζινες μια η αλλη σου ερχετε...οι γονεις σου δουλευουν κ δεν μπορουν να σου κρατησουν τα μωρα?εμενα ο μεγαλος κοιμοταν μεχρι τα 3του κ μεσημερι αλλα μετα το βραδυ κοιμοταν 1...τωρα τα μεσημερια δεν τον πιεζω να κοιμηθει εκτος κ αν ειναι να παμε καπου το βραδακυ για να μην εχει υπερενταση θα τον κοιμησω..

αν θελει ας κοιμηθει αν δεν θελει καλυτερα γιατι 9το βραδυ κοιμαται..ρωτησα κ τον παιδιατρο γιατι ελεγα μηπως δεν κανει κ μου ειπε αφου θελει να καθεται ολη μερα αφησετον...γινοταν μαχη για να κοιμηθει το μεσημερι....κ εγω δεν ειναι ωραιο να πω την αληθεια μου να ξαπλωνεις 2 το μεσημερι κ να περιμενεις μεχρι της 4 να τον παρει ο υπνος....δεν τα παει καλα με τον υπνο....σημερα το πρωι σηκωθηκε 8κ κατι....κ του λεω ελα να κανουμε αγκαλιτσες...ερχετε αγκαλια μου στο κρεβατι κ μου λεει πηγαινε μεσα στην κουζινα κ θα δεις οτι εχει ξημερωσει....γιατι στα υπνοδωματια κατεβαζω τις γριλιες τελειως....αν τις αφησω ανοικτες παιζει να σηκωθει μολις φεξει.... :lol:

κ εγω μετα θα τραγουδαω....μη με ξυπνας απ τις 6 πριν ακομα ο ηλιος να φεξει... :lol::lol::lol:

η μπουκιτσα μου στα χναρια του αδελφου της....ολη μερα ξυπνια γυρω στο 3ωρο κοιμηθηκε κ ακομα προσπαθω να την κοιμησω....πονανε οι ωμοι μου..

γεννηθηκε 3020 στις 37εβδ.βγηκαμε απο το νοσοκ 2740...οταν ηταν 25 ημερων ειχε παρει 860 γρ κ την προηγουμενη εβδομαδα ηταν 4340...δεν μοιαζει με μπουκιτσα αλλα μαρεσει κ την λεω ετσι....

κανουμε γελακια κ πνιγομαστε απο την χαρα μας....εχουμε πολλα σαλια κ λεμε αγκου...σημερα μετα το μπανιο προσπαθουσα να την ντυσω κ εβαζε δυναμη κ σηκωνοταν ορθια..

αννα μαρια θελω καμια προσευχουλα να μαθω στον γιο μου....

φιλια στις υπολοιπες....

Χρυσανθάκι μου οι γονείς είναι μεγάλοι άνθρωποι (70 και 65) και τα παιδιά μου πολύ ταλιμπάνια........θα τους ξετινάξω τους ανθρώπους αν τους τα αφήσω και τα δύο!!!! Από την άλλη δεν εμπιστεύομαι ΚΑΘΟΛΟΥ την πεθερά και μου το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές ότι καλά κάνω και δεν την εμπιστεύομαι γιατί εκτός του ότι κάνει του κεφαλιού της και δεν ακούει αυτά που της λέω για τα παιδιά, είναι και επικίνδυνη....π.χ. έδινε στην Μαρία μου να παίζει με γυάλινα πιάτα, πηρούνια, μαχαίρια, της άφηνε να σκαρφαλώνει στα κάγκελα του μπαλκονιού...κτλ......και όταν της έδωσα μια τσάντα παιχνίδια για να παίζει όταν είναι εκεί το παιδί μου τα έστειλε πίσω γιατί - λέει- μια χαρά παίζει μ'αυτά που της δίνει [smilie=banghead.gif] [smilie=angry4.gif]

Εγώ προσπαθώ να μάθω στην Μαρία μια προσευχή που έλεγα όταν ήμουν κι εγώ μικρούλα.......

Αχ κι εγώ είχα ένα βουνό σίδερο σήμερα αλλά με βοήθησε η μαμά μου και τελείωσε τσάκ μπάμ!!!!!!! Βέβαια έχω άλλα τόσα στις απλώστρες....... :?

Κοριτσάκια μου σας καληνυχτώ.....πτώμα είμαι πάλι σήμερα η μάνα!!!!!

Φιλάκιαααααααααααα

νασια μου υπομονη...ασε καλυτερα μην τα αφηνεις στην πεθερα ακου πιατα.κτ.λ

οταν εχει χρονο στειλτην μου..θελω να του μαθω κατι...το πατερ ημων ειναι δυσκολο...

Νάσια, εγώ σιχαίνομαι το να μπαίνει το επώνυμο πριν το όνομα. Μου θυμίζει πάρα πολύ το σχολείο.

Ουφ, κι εγώ έχω σίδερο, κι αναγκάστηκα τώρα, μες στα μεσάνυχτα, να καθίσω να σιδερώσω μερικά ρουχαλάκια του Αντρέα, γιατί ειδικά από ζιπουνάκια, ξεμείναμε... Έβαλε πλυντήριο ο άντρας μου, αλλά μέχρι να στεγνώσουν... Κι αυτά δεν έχουν στεγνώσει τελείως, τα σιδέρωσα και τα άφησα απλωμένα πάνω στη σιδερώστρα για να στεγνώσουν μέχρι αύριο...

Χρυσάνθη, δε μου έρχεται τίποτα από προσευχές τώρα, το μυαλό μου είναι κενό... :shock:

Α, γιατί δεν σκέφτεστε μαζί μια προσευχούλα, στην οποία θα παρακαλείτε το Θεό να έχει καλά όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μετά θα τον ευχαριστείτε για όλα, π.χ. για την υγεία σας, για την ευτυχία σας, για τον ήλιο, για τον αέρα, κ.λπ.;

Νάσια, φοβερή η πεθερά σου. IQ ραδίκι και κάτω... Κι η δική μου είναι ό,τι να 'ναι, αλλά όχι τόοοσο ό,τι να 'ναι...

Πω πω, έβγαλε έναν αέρα τώρα... Σαν ανεμοθύελλα...

Χρυσάνθη μου είναι λίγο μεγάλη για τόσο μικρά παιδάκια αλλά δεν είναι δύσκολη......

Είμαι ένα μικρό παιδάκι, ταπεινό και σε υμνώ

Θεέ μου κάνε η προσευχή μου να ανεβεί στον ουρανό

στείλε Άγγελο προστάτη που η ψυχή μου λαχταρά

στείλε Θεέ μου να με βάλει κάτω απ'τ'άσπρα του φτερά.

Δείξε μου τον ίσιο δρόμο και την στράτα την καλή

κάνε με να αγαπώ τον κόσμο

κι από μένα πιο πολύ!

γεια σας κοριτσια!!

δοκιμασα να βγαλω γαλα με το θηλαστρο κ εβγαλα 3 ολοκληρα μλ!! περαστικα μου! :lol::lol::lol::lol: κ σημερα παλι τιποτα... λετε να μην εχω γαλα? :lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια η δουλεια ειναι πολυ χαλια. ηδη σημερα ηρθαν 10 ατομα λιγοτερα ειπε ο τολης

τους ειπαν οτι ειναι κριμα ατομα με τοσα πτυχια κ προυπηρεσια οποως αυτοι να δουλευουν για 300 ευρω. κ πως εχουν διαλεξει την αφροκρεμα της θεσσαλονικης! :lol::lol: πολυ ειρωνια λεει..

επισης μπορει να δουλευουν κ σπαστα, πχ 11-2 το μεσημερι κ μετα 2-5 το βραδυ

αφου σκεφτοταν να σηκωθει να φυγει :roll:

χρυσανθη αν θελετε καλε θα σας δινω δανεικα κ αγυριστα!! θα γινουμε πλουσιοι λεμε!!

αναστασι απο γκρινια η μικρη πως παει? πω πω παντως πολυ λιγο κοιμαται μεσα στην μερα, πως αντεχεις? το 24ωρο ποσο κοιμαται?

ευη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ασε ειμαι λιγο αργης καυσης τωρα τελευταια!! :lol::lol::lol:

για τον υπνο δεν πειραζει ρε κοριτσια, ειναι πολυ μικρα ακομα θελουν μανουλα!

εμενα ο αναστασης ακομα σηκωνοταν το βραδυ κ ερχοταν σε εμας! αλλα οπως λεει κ η ευη ενας υπνος ειναι.. λες κ αμα θελουμε να κανουμε σεξ μονο στο κρεβατι μπορουμε? :mrgreen:

κ τωρα που εσπασε το κρεβατι του κοιμαται μαζι μας! κ ο μικρος στην κουνια του παραδιπλα! :lol:

αν κανουμε κ αλλο θα παρουμε αλλο ενα διπλο στρωμα, θα βγαλυομε το κρεβατι, θα πεταξουμε τα στρωματα στο πατωμα κ θα ριχνουμε κααααααααααααατι υπνους!! :lol::lol::lol::lol::lol:

νασια μου κανενας παιδικος δεν παιζει? τωρα σε ποιο χωριο μενετε?

βανεσσακι πως τα πας με τη δουλεια?

αννα μαρια γκρινιτσες το παλικαρακι? αχ.... να δε ιτη γλυκα ο αντρας σου! σε λιγο καιρο θα ψαχνει πορτα να φυγει!! :lol::lol::lol::lol: να δεις για ποτε θα βρει δουλεια!! :lol::lol::lol::lol::lol:

γιωτα μαρια μην αγχωνεσαι καλε για τα κιλα.. αμαν πια, για σφαξιμο θα τα παμε? τι αγχος ειναι αυτο που τους πιανει τους γιατρους? απο το πρωτο τριμηνο κ μετα πρεπει να κοιτανε τη συνολικη αναπτυξη του παιδιου, ποσο υψος πηρε, αν μεγαλωσε το κεφαλακι.. οχι μονο το βαρος!

να ξερετε οτι οταν ενα παιδι αναπτυσσεται φυσιολογικα πρεπει στο 6μηνο να εχει διπλασιασει το βαρος γεννησης κ στο χρονο να το εχει τριπλασιασει

χρυσανθη στα παιδια στο σχολειο (β δημοτικου) ειχα μαθει αυτη

σευχαριστω πολυ πολυ θεε μου κ πατερα

γιατι γερο με κρατησες ολοκληρη τη μερα

οδηγησες κ φωτισες το νου κ την ψυχη μου

οπως σε παρακαλεσα πρωι στην προσευχη μου

γενικα με τις προσευχες δεν τα παω καλα, δεν ξερω πολλες

Λένα αυτό το ποιηματάκι "έχεις-τόσα-πτυχία-γιατί-θες-να-δουλέψεις-εδώ;" το λένε παντού...

Εγώ προτιμώ να μη βρει δουλειά ο άντρας μου. Αν βρει, θα πέσουν όοολα πάνω μου... Δε θα αντέξω. Με τα λεφτά δεν έχουμε πρόβλημα, έχουμε το μισθό μου, οι ανάγκες μας είναι λίγες και δε ζοριζόμαστε καθόλου, αντίθετα μας μένουν. Δε χρωστάμε, εκτός από το στεγαστικό δάνειο, και δεν έχουμε πρόβλημα. Καλύτερα να είναι σπίτι και να βοηθά, να κοιμάται τα βράδια με τον μικρό, να τον κρατά, να κάνει δουλειές, να σηκώνεται το πρωί κι εγώ να κοιμάμαι, κ.λπ.

Γιατί καλέ τόση αποτυχία το θήλαστρο; Ποιο πήρες; Μήπως να άφηνες το ένα αρκετές ώρες να γεμίσει και να τάιζες μόνο απ' το άλλο;

Προσευχές τέτοιες κι εγώ δεν ξέρω, ξέρω μόνο τις στάνταρ της Εκκλησίας.

Άντε, σας καληνυχτώ κόρες, γιατί είμαι πτώμα... Κι αύριο έχω να κάνωωωωωωωωω.................

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...