Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΕΙΜ.2010/2011-ΑΡΧΙΣΕ Η ΝΕΑ ΣΠΟΡΑ..

Recommended Posts

Αντε μωρέ Νατασσούλα, τόσο χάλια ε; κρίμα ρε γαμώτο, και που είσαι χάλια και που δεν θα βρεθούμε :( . Ναι ναι, στείλε τη Σοφούλα!!! δωσε της λεφτά να πάρει ταξί :lol:

Αννούλα, ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΘΕΛΩ να το παίξει δύσκολη, στο οποιοδήποτε αγοράκι όχι μόνο στον Ακη! αλλιώς θα την στείλω από τώρα στις καλόγριες :lol:

Συμπεθέρα μην ανησυχείς, είναι σεμνό το κορίτσι μας!

Κορίτσια κι εμείς όσπρια είχαμε σήμερα, ρεβύθια! οι μεγάλοι, η μικρή έφαγε ψαρόσουπα αλλά και λίγα ρεβύθια από εμένα. Λέτε να γίνει θάλαμος αερίων το σαλόνι της Αλίκης;;;

Α ναι δεν σας το είπα, επιτέλους δοκίμασε ψάρι και φυσικά της άρεσε πολύ. Μέχρι στιγμής τα μόνα που δεν γουστάρει είναι το αυγό και η φέτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μόλις συνέλθω (και ευλπιστώ Παναγία μου να μην κολλήσω την Σοφούλα) θα σας καλέσω να έρθετε στο δικό μου σπίτι. ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!

Είναι να μην κάνουμε την αρχή ε;

Εχθές μίλησα με την Αννούλα στο τηλέφωνο. Ακούγεται πολύ γλυκιά κοπέλα!

Nατασσα περαστικα ρε συ!! κριμα για αυριο...η Σοφια ειναι στην μαμα σου;καλυτερα εκει!!

Ελενη απο τον γιο μου η κορη σου-επαναλαμβανω!!!-ΔΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!! εκτος κι αν της γυαλισει αυριο ετσι οπως θα τον εχουμε ντυμενο και του ορμηξει εκεινη :lol::lol::lol:

ελπιζω να κατσει να του φορεσουμε αυτο που του πηραμε,γιατι αλλιως κριμα!!ηταν ιδεα του Μανου η φορεσια!!!

τσακισα δυο φρυγανιες με φετα!!και τωρα που ειπα φετα..ο Ηλιας τρελαινεται για αυτην!!σε αυτο δε ταιριαζουν με την Αφροδιτη..στο αυγο ταιριαζουν απολυτα..αυριο λεω να του κανω πρωτη φορα αυγοφετες που λεγατε...αν δε τις φαει...θα του τις τριψω στην μουρη!!!μπου χα χα χα χα !!!!!!!!

το μεσημερι ξεραθηκα στον υπνο για μιαμιση ωρα..αφου ηρθε ο Μανος και τρομαξε που δε ξυπναγα :lol::lol: ο μικρος ειχε ηδη ξυπνησει και καθοταν ησυχος στο κρεβατακι του!! τι καλο παιδακι!!!

κοριτσακια παω να την πεσω...

φιλια πολλα!!!!

Υ.Γ.Αλικη μη τρελαινεσαι με ετοιμασιες!! μυδια να εχεις και μια χαρα θα ειμαστε!!!!!!θα φτιαξουμε κι ενα ταπερακι για να το στειλουμε στην Νατασσα!!!

Αλίκη και εμένα ο δικός μου σήμερα έδωσε ρεσιτάλ στις τούμπες...και τις δυο φορές χτύπησε το κούτελο. Έχουμε ένα καρούμπαλο απο χτυπημα μαλλον σε τοιχο (μονο το μπαμ ακουσαμε) και την δεύτερη εφαγε τουμπα και χτυπησε στην γωνια του καναπέ αλλά μάλλον εκεί δεν αφησε σημάδι γιατί του εβαλα απευθείας βούτυρο. Τα σακαταμένα...μια ταινία με πολύ τούμπα!! Ο Νώντας σημερα γενικά δεν ήταν στα καλυτερά του - υποφέρει με τα δόντια. Κάποια στιγμή του εβγαλε η μάνα μου το πρωι την πιπίλα και πηγε και δάγκωσε τα πόμολα απο τα ντουλάπια. Ότι μα ότι βρει το βάζει στο στόμα του. Σημερα έσκασε το 11ο δόντι και περιμένουμε τον τέταρτο τραπεζίτη άμεσα. Εγώ εκτός απο απονεύρωση παώ και για εξαγωγή ενός δοντιού που έχει ξεμείνει ένα εξάρτημα απο απονεύρωση προ 10ετίας και πλέον μου τρύπησε ελαφρά το ιγμόριο.Ελπιζω να μην έχει συνέχεια αυτή η ιστορία γιατί δεν θα έχω καλά ξεμπερδέματα.

Μαρία το στίγμα δεν είναι τπτ. Έχω και απο αυτό και το μόνο που έχω είναι χαμηλό σίδηρο και πραγματικά χλωμη όψη και μαύρους κύκλους. Και εμένα ο γιατρός μου είπε να του κάνω εξέταση στα 15του για να δω αν έχει και βασικά για λόγους αναπαραγωγής έχει νόημα. Το σίδηρο θα το ελέγχεις έτσι και αλλιώς κάθε χρόνο και θα του δίνεις συμπληρωμα. Ο Νώντας είχε αιματοκρίτη 30 και πέρνει σίδηρο ήδη 1 1/2 μήνα και θα πάρει άλλο τόσο καιρό. Εγώ έχω στίγμα οριακά, ο Δημήτρης όχι. Αν είχατε και οι δυο στίγμα θα είχατε ποσοστό 25% να κάνετε παιδί με μεσογειακή αναιμία και όχι απλά με στίγμα. Νατάσα περαστικά σου!! Κρίμα ... θα ξαναμαζευτούμε σύντομα και θα έρθεις και εσύ!!!

Νατάσσα μακάρι να μην κολλήσει και η μικρή, α πα πα!

Μαριέττα, από τώρα πας να την πέσεις; και μετά από 1,5 ώρα ύπνου το μεσημέρι; χμμμμ... μάλλον κάτι άλλο πας να κάνεις και δεν μας το λες, μετά από τόσο καθάρισμα που έριξες στο σπίτι μάλλον έχεις μπανίσει όλες τις αραχνούλες και πας για ξαράχνιασμα μου φαίνεται!!

Ο γιός σου το έχω ξαναπεί, είναι κύριος! φάνηκε και στο πάρτυ της Ειρήνης! βέβαια έχουν περάσει 2 μήνες από τότε και αρχίζουν να ξεψαρώνουν τα σκατούλια. Λες να του την πέσει η δικιά μου;;; από τότε έχει να συναναστραφεί με παιδάκι δεν ξέρω πως θα αντιδράσει, και η αλήθεια είναι μόλις δει παιδάκι στις φωτογραφίες θέλει να το φιλάει.... μωρέ λες;;;;; :?:roll:

Καλώς την Ευγενία!!

Mαρακι βρικα αυτο για το στιγμα, απο οσο ξερω (και το επιβεβεωνει το αρθρο) δεν ειναι απαρετιτο να εχουν και οι δυο γονοις για να εχει το παιδι στιγμα...

Τι εννοούμε με τη λέξη «στίγμα»;

Το «στίγμα» φωτογραφίζει εκείνα τα άτομα που έχουν κληρονομήσει μια γενετική μετάλλαξη σε ένα μόνο γονίδιο, με αποτέλεσμα να είναι είτε απόλυτα υγιείς είτε να πάσχουν από ελαφρά αναιμία. Όσοι έχουν το 'στίγμα' δεν απαιτούν ούτε μεταγγίσεις αίματος, ούτε θεραπεία με σίδηρο παρά μόνο αν αποδειχτεί ότι έχουν έλλειμμα σιδήρου.

Ένα άτομο με «στίγμα» κινδυνεύει όμως να αποκτήσει παιδί με μεσογειακή αναιμία αν ο σύντροφος του έχει και αυτός 'στίγμα' και η πιθανότητα είναι 25%, δηλαδή μία στις τέσσερις. Επίσης στην ίδια περίπτωση το ζευγάρι έχει 50% πιθανότητα, δηλαδή μία στις δύο να αποκτήσει παιδί που και αυτό θα έχει το «στίγμα» και 25% το παιδί που θα γεννηθεί να είναι υγιές.

Αν ο σύντροφος δεν είναι φορέας, ο μόνος κίνδυνος για το παιδί είναι να γεννηθεί και αυτό με στίγμα με πιθανότητα 50%.

Ο μόνος ασφαλής τρόπος να μάθετε αν έχετε το «στίγμα» είναι μέσω μιας ειδικής διαδικασίας που λέγεται ηλεκτροφόρηση της αιμοσφαιρίνης και αν ξέρετε ότι κάποιος από την οικογένεια έχει το «στίγμα» καλό είναι να το διερευνήσετε. Είναι πολύ απλή εξέταση και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μικρό δείγμα αίματος.

Το βρικα εδω...http://spathovouni.blogspot.com/2009/10 ... _8513.html

Στιγμα εχει της ξαδερφης μου ο αντρας και ειναι μια χαρα....

ρε συ Ευγενια!! ποσο πλουσια εισαι ρε παιδι μου!! ολα τα καλα του Θεου πανω σου!!

κοριτσια παντως οσες δεν την εχετε δει..ειναι απλα Κοριτσαρος!!!! ;););)

η μαμα μου απο μικρη ηταν οριακη για στιγμα...παντα ειναι χλωμη με μαυρους κυκλους...κατι που το κληρονομησα κι εγω...στιγμα δεν εχω,αλλα χαμηλο αιματοκριτη και κυκλους:ΝΑ ΝΑ!!!

εκατο κιλα consiler να βαλω...παλι κυκλους θα εχω....

ξεφευγουμε απο το θεμα ομως...

βλεπω ολος ο καλος κοσμος ειναι μεσα!!

Μαριέττα μου σήμερα την πήρα από την μάνα μου γιατί μου είχε λύψει το παιδάκι μου. Άσε που έχει αρχίσει και λέει και την μητέρα μου μαμά αντί για γιαγιά. Αλλα η σκατιάρια το κάνει επίτηδες όταν της φωνάζει σε κάτι η μάνα μου την λέει μαμά και την ρίχνει.

Προσέχω πολύ είμαι συνέχεια με αντισυπτικό στα χέρια και μάσκα στο πρόσωπο.

Ρε συ πραγματικά πολύ καλό παιδάκι είναι ο Ηλίας σου! Έκανε ησυχία για να μην σε ξυπνήσει;

Ευγενάκι τι ταλαιπωρία είναι αυτή με τα δόντια ρε συ; Καλά ρε κοπέλιά δεν έχεις αφήσει τίποτα που να μην το έχεις;;;

Ελενάκι και εμένα όπου βλέπει μωράκι φωνάζει "νινι" (μιλάει η μεγάλη τρομάρα μου...) και θέλει να το φιλάει. :lol::lol::lol:

Ελενη οι αραχνες απο το σημειο αυτο θελουν αλλο μηχανημα...και τρυπανι επισης!!!μπου χα χα χα!!

Νατασσα ναι μωρε...προσεχε την !!!ξερεις εσυ!! πινε πορτοκαλαδες ομως απο πορτοκαλια!!! εδω θα μπει το:

μπου χα χα!!!στυβε συνεχεια!!!!

κοριτσια παντως κι ο δικος μου δε συναναστρεφεται συχνα παιδακια της ηλικιας του...τα παιδακια της αδελφης μου ολο αρρωσταινουν...οποτε αποφευγουμε...τα ανιψια του Μανου ειναι μεγαλα παιδια!!γυμνασιο πανε...

παντως οταν του βαζω video γουσταρει οντως να βλεπει παιδακια παρα ζωακια κλπ..

α! δε σας ειπα!! πηγαινει στον καθρεπτη,κοιταει την φατσα του και γελαει ευχαριστημενος!!απο τωρα την ψωνισε;;; :o:o:o

Ευγενία 11 δόντια ε;; μπράβο! εμένα έχει ακόμα 8 αλλά είναι τα ούλα της φουσκωμένα παντού, ετοιμάζονται ένα σωρό. Και εκείνη δαγκώνει τα πάντα, μέχρι και το χέρι της, το μανίκι της, ότι βρει!

Νατάσσα κι εμένα έτσι λέει, ή νινί ή μπέμπη, κοτζάμ γυναίκες είναι βλέπεις!!

Μαριέττα δεν κατάλαβα... θα ξαραχνιάσεις τελικά ή όχι;;; και η δικιά μου ψωνισμένη είναι το ίδιο κάνει στον καθρέπτη, μάλλον όλα θα το κάνουν. Ούτε εσένα βλέπει παιδάκια ε; κρίμα μωρέ τα ζουζούνια μας.

Καλώς την και τη συμπεθερούλα μου!

Σε λίγο θα σας αφήσω να ετοιμάσω την Α (κορίτσια, επειδή έχει μεγάλο όνομα και βαριέμαι κάθε φορά να το γράφω, θα γράφω μόνο το Α) για ύπνο, κουτουλάει το παιδάκι μου μακάρι να κοιμηθεί γρήγορα

Γεια σας μανουλια....

Ευγενια καλα λεω εγω να μας πεις καλιτερα τι δεν εχεις γιατι δεν εχεις αφισει τπτ βρε παιδι μου...

Μαριεττα μην τολμισεις να πας για υπνο σ'εφαγα κακομιρα μου....Εκτος και αν εχεις σκοπο να πας να ξαραχνιασεις οπως λεει και η σημπεθερα μου :lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασια περαστικα κοπελα μου, ξου ξου μακρια απο το Σοφακι παλιο ιοση...

Εμεις πιγαμε στο παρτι σημερα και ο μικρος μπενοντας μεσα στην εθουσα χορις ιπερβολες εμινε ακινιτος 3 λεπτα σιγουρα απο το σοκ...Ειχε καμια 30ρια παιδακια (καρναβαλακια) που χοροπιδουσαν και ετρεχαν...Οταν ξεθαρεψε ομως μου εβγαλε τον πατο, δεν εκατσε δεφτερολεπτο, ουτε και εγω φισικα... Στο τελος ανακαλιψε τον μπουφε και εκει ηταν που ζησαμε τα μεγαλα δραματα....

Εμάς και την φέτα τρώει, και το αυτό, και το ψάρι, και το οσπρια και ότι του δίνει ο παππούς του το τσακίζει. Τα πάντα τρωει..καλό παιδάκι!! Κουκουβα κουκουβά!!!

Και ο δικός μου είναι πολύ ντροπαλός - συνήθως τα κορίτσια τον βάζουν κάτω και τον φιλάνε..οπότε η Αφροδίτη την γλίτωσε μάλλον απο τον τίγρη μου..

Μαριέττα έκανα εξετάσεις για θυροειδή και δεν είχα!! Και εγώ δεν το πίστευα ότι βγήκε μια εξέταση αρνητική!! Τελικά ο θεός για να με τιμωρήσει που ζητάω 5000000 ευρώ συνέχεια μου έχει στείλει ενα 1000 ειδών μεταλλάξεις αλλά δόξα τον θεό δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο καμία απο αυτές. Θα ζήσω!!

Μαριέττα θα σου φέρω εγώ αύριο λουκάνικο αλμυρό να φας μήπως και ξεσκονίσεις και τπτ αλλο εκτός από τα έπιπλα!!! :P:P

Στίβω, στίβω Μαρριέτα! Αλήθεια εσύ δεν θα πήγαινες για ύπνο; Το μετάνιωσες ε; Κάτσε μωρέ να κάνουμε παρέα (μη φοβάσαι δεν θα σε κολλήσω...). Από το μπούκωμα δεν μπορώ να αναπνεύσω. Οπότε δεν έχει νόημα να ξαπλώσω αν και πήρα comtrex πριν λίγο.

Κι εμένα Ευγενία τα πάντα τρώει αυτό το παιδί. Μέχρι και σαλιγγάρια έχει δοκιμάσει και δεν είπε όχι το έφαγε :!::!::!: .

Ευάκι το τσάκισε τον μπουφέ ο Τριαντάφυλλος;;;

Σημπεθερα και στο φαγητο μιαζουν τα παιδακια μας, ουτε ο δικος μου τρωει το αβγο και την φετα....

Αφροδιτουλα αυριο να προσεχεις ναι, κρατα τους μαντραχαλους σε αποσταση... :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Παντος αν θελετε μπολικη βιταμινη C να τρωτε ακτινιδια εχουν περισοτερη απο τα πορτοκαλια, και οι πιπεριες κοκκινες, κιτρινες εχουν πολυ βιταμινη C....

Ευγενια!!!!!!!!! το λουκανικο να το δωσεις παρουσια του Μανου!!! θελω να δω αντιδρασεις!!! μπου χα χα!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=))

μπα!! δε θα ξεαραχνιασω...θα περιμενω το λουκανικο απο την Ευγενια... :lol::lol::lol:

Ευη κι εμενα ετσι αντιδρα οταν βλεπει κοσμο!!στρατιωτακι ακινητο αμιλητο αγελαστο!!το θυμαστε το παιχνιδι;ή ειμαι πια πολυ μεγαλη και μιλαω σε μια κλιμακα χαμηλοτερη; :roll::roll::roll:

Ελενη τετοια ωρα ακομα ξυπνια η Α.; ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!

κοριτσια η τρελη η δικη μου πηρε το απογευμα τον γιο της και του ειπε για αυριο να παει (ο Μανος) να φερει μια φιλη της απο Αργυρουπολη και να την παει στην τρελη!!η δικια σου εχει κι αυτοκινητο εντωμεταξυ!!ο Βλακας με Περικεφαλαια της ειπε οκ!! και εκει μπαινω εγω και του λεω τα δικα μου...ευτυχως δεν εγινε χαμος!! πριν καμια ωρα μας πηρε η τρελη κι ειπε οτι η φιλη της θα παει αποψε στης τρελης,οποτε δε θα χρειαστει ταξιτζη!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;;

και μιας κι ειπε η Ευη για πιπεριες...εχετε βαλει καθολου στο φαγητο των μικρων πιπεριες;

κι εγω συμφωνω μαζι σου Ευη περι βιταμινης C απο τις κυριουλες!!!...τις πιπεριες εννοω!!

τι μαγειρευουν αυριο;

Mαριεττα ακομι ελπιζεις πως θα αλαξει ο Μανος???? Δεν θελω να γινομε κακια αλλα απο αυτην θα γλιτωσεις μονο την μερα που δεν θα ιπαρχει αλο στον ματεο ετουτο κοζμο....

ΗΗΗΗΗΗΗ αν μετακομισετε στην Σουηδια και δεν μπορει να σας βλεπει τοσο σιχνα... :lol::lol::lol::lol:

Εγω αυριο θα κανω ενα παστιτσιο για να εχουν να τρωνε ολο το Σ/Κ...

Για μενα μαλον καμια σαλατα αυριο και την Κυριακη πατατες φουρνου με ντοματα και ολοκλιρα 30 γραμαρια φετα....

Ευη θα συμφωνησω μαζι σου περι Μανου και τρελης...αλλα ας αλλαξουμε θεμα γιατι εχει καταντησει μαλακια η περιπτωση μου...

λεω να φτιαξω σπανακορυζο να φαει κι ο Ηλιας την Κυριακη,γιατι αυριο εχει κοτοπουλο απο σημερα...

πώς περασατε παντως στην εκδηλωση;

Και μιας και που δεν θα την δείτε αύριο από κοντα δείτε την απο εδώ....

Είναι ψωνάκι κι εμένα. :lol::lol::lol:

DSC00559.JPG[/attachment:3j05tdy9]

post-14103-13873938808088_thumb.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...