Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΕΙΜ.2010/2011-ΑΡΧΙΣΕ Η ΝΕΑ ΣΠΟΡΑ..

Recommended Posts

Δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάς στα 5.000.000!!

:lol::lol::lol: Έχεις μεγάλη λίστα?

Οικογενειακώς θα φάτε? Δηλαδή κ ο Νώντας ? Γιατί ο δικός θα μπερδευτεί έχει φακές σήμερα!!!

κατάλαβα… εσείς καταλάβατε?? Ελπίζω να μην έχει άλλη στο μενού της όσπρια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μισω τη Μαριεττα!!!!!!!!!

Μια μερα θα κατσει σπιτι της θα κανει ολες τις δουλειες με το μικρο!!!!

Εγω δεν μπορω να κανω τιποτα Γ Ι Α Τ Ι ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

μαζευω τα πιατα αδειαζει το ντουλαπι με τα τροφιμα μαζευω το ντουλαπι αδειαζει ολα τα παιχνιδια μαζευω τα παιχνιδια παει στις πετσετες!Και εχει προσβαση μονο στο μισο σπιτι.εκτος αν καθομαι μαζι της πανω στο χαλι με τα παιχνιδια!!

ΡΕΖΙΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ - ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ .... :lol::lol::lol:

ΕΧΟΥΜΕ 12 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΟΣ GROUP!! ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!

Αμα τους βρωμισει ας φύγουν!

Ελενη δεν της φορας το τσινκινο βρακακι, δεν υπαρχει περιπτωση να μην της την πεσει ο Ακης.Θα δεις μπροστα στα ματια σου να της δινει γαλλικο φιλακι. :oops::oops: ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥ ΜΑΝΑ

Μισή ντροπή δική μας που τα λέμε, μισή δική τους που τα διαβάζουν!!

Μαριέττα πίστεψέ με είσαι μια χαρά στο γραφείο!!! Ευτυχώς που το λες ότι τα έχεις παίξει γιατί εγώ σας ακούω να λέτε για δουλειές κ νομίζω πως έχω πρόβλημα… πέρα από τα απαραίτητα δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο!

κορίτσια έχω μία κοπέλα κάθε 15 κ μου κάνει τα χοντρά εγώ μόνο φρεσκάρισμα, σίδερο, μαγείρεμα, πλυντήρια… προ Σπύρου έπλενα πουλόβερ, πουκάμισα κ μπλούζες καλοκαιρινές του άντρα μου στο χέρι, τώρα τα δόντια μου δεν προλαβαίνω να πλύνω!!

Ελένη αν κερδίσει η Ευγενία τα 5 θα σου δώσουμε αποζημίωση!!!

Μόνο εγώ έκανα 8+ χρόνια να παντρευτώ με τον άντρα μου? Ήταν μια «ώριμη» απόφαση σε λίγο θα μας έθαβαν με νυφικό κ γαμπριάτικο!!

Οχι όχι Αλίκη μου!! Σας τρώμε και σε αυτό!

Κυρία Κοκοβίκου εδώ!!! εμείς παντρευτήκαμε μετά από 11 χρόνια σχέσης :shock:

Βέβαια όχι επειδή έτσι το θέλαμε αλλά λόγω των καταστάσεων! καταρχήν όταν τα φτιάξαμε ήμουν 16 χρονών... σιγά μην ήθελα να παντρευτώ!!! Οταν λιγάκι ωριμάσαμε γενικότερα, έτυχαν άλλα δυσάρεστα. Αρχικά πέθανε ο πεθερός μου.... 2 χρόνια μετά κάναμε το πρώτο βήμα και αρραβωνιαστήκαμε (ήμουν σχεδόν 23 χρονών), και 1,5 χρόνο μετά πέθανε και η πεθερά μου... ευτυχώς τουλάχιστον πρόλαβε τον αρραβώνα. Εεεε μέσα σε όλα αυτά για γάμους είμασταν;

Οσο για το κάρμα που λέγατε, το δικό μας κάρμα ήταν.... οι πρώην μας :lol::lol: ! γνωριστήκαμε μέσω μιας συμμαθήτριάς μου εντελώς τυχαία, εγώ τότε τελείωνα τη Β΄ λυκείου και την είχαμε κάνει κοπάνα να πάμε Μοναστηράκι για ψώνια (Αφροδίτη και λοιπά παιδάκια κλείστε τα αυτιά σας και τα μάτια σας, οι γονείς σας ΠΟΤΕ δεν έκαναν τέτοια :lol::lol: ), και στο δρόμο περάσαμε τυχαία από το μαγαζί που είχε τότε να του πει ένα γεια. Ε καταλαβαίνετε με είδε, με ερωτεύτηκε σφόδρα και έκανε ότι μπορούσε να με κερδίσει :lol: . Εγώ βέβαια ήμουν στον κόσμο μου δεν του είχα δώσει σημασία, αλλά τελικά με κέρδισε. Και σε ένα πάρτι του λίγες μέρες μετά συνειδητοποίησα ότι ο πρώτος μου έρωτας ήταν φίλος του, ότι η δική του πρώην ήταν δική μου οικογενειακή φίλη, και στο πάρτυ αυτό ο πρώην μου τα έφτιαξε με την πρώην του =)) .

Ααα μέχρι να καταφέρω να σας γράψω την ιστορία μου και να πατήσω υποβολή έχετε γράψει εσείς άλλες 10!!! πάω να ενημερωθώ, φέεεεετα

Λοιπόν Ελένη κάτι ανάλογο έγινε κ με εμάς… οι δυο πρώην μας τον μέλωναν τον λουκουμά… μόνο που όταν το καταλάβουμε φτάσαμε 25 χρονών!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελενη δεν της φορας το τσινκινο βρακακι, δεν υπαρχει περιπτωση να μην της την πεσει ο Ακης.Θα δεις μπροστα στα ματια σου να της δινει γαλλικο φιλακι. :oops::oops: ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥ ΜΑΝΑ

Που πουλάνε; προλαβαίνω να αγοράσω σήμερα;

Το ξέρω είναι επικίνδυνος ο Ακης, και στο πάρτυ της Ειρήνης πολύ την περιτριγύριζε :lol:

Αλίκη γιατί δεν χρειάζεται στολή καλέ; που χτύπησε;

Συγνώμη, μόλις το συνειδητοποίησα:

Το μόνο κοριτσάκι στη συγκέντρωση θα είναι η Αφροδίτη;;;;;;;; :o:o:o

Αγορομάνες, το νου σας!!! και κυρίως στον Ακη τον γυναικά πάει αυτό!! ΦΡΟΝΙΜΑ Ε;;;;;;;;

To νου σας ρεμαλια.......Κατο τα χερια απο την νυφη μου το καλο που σας θελω :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μωρέ πόσο πολύ μου αρέσει το παρεάκι μας και ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά έρχεται όλη εδώ!!! :lol::lol::lol:

Αλίκη,πως είναι ο Σπύρος??Πως χτύπησε???

Νατασσάκι,πως είσαι????Ελπίζω καλά και να έρθεις αύριο με το Σοφάκι,μην είναι μόνη της η Αφροδιτούλα με 4 μαντράχαλους!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ελενάκι,ο Άκης είναι παθιάρικο αγόρι....δεν παίζει να μην στριμώξει την κόρη σου!! :shock: Εκτός κι αν η Αφροδιτούλα το παίξει δύσκολη,δεν θα κάτσει να σκάσει!! :lol::lol::lol:

Μαριέττα,ο Ηλίας σε χορεύει στο ταψί λέμε!!!!

κορες σας διαβαζω και γελαω!!

Ινα γιατι ρε συ με μισεις;

απλα μετα απο καιρο συνειδητοποιησα οτι προκειμενου να κανω κατι παραπανω στο σπιτι,θα εχω τον μικρο στα ποδια μου,θα τρεχω απο πισω του,θα μαζευω επιτοπου ο,τι χαλαει και αυτο ειναι ολο!!

για αυτο και δε μαζευω το παρκο ακομα...οταν τα παιζω εντελως,γιατι εχω αντοχες...οταν φτασω στο αμην!!τον χωνω μεσα κι ας κλαιει..του περναει στο λεπτο και συνεχιζω..ε!! δε γινεται αλλιως!!!

Σπυρακο τι επαθες;ολα καλα ε;

τωρα τον πηρε ο υπνος,παω να φτιαξω μακαροναδα με τυρι σκετα...χωρις σαλτσες..βαριεμαι..

επρεπε να ειχαμε συννενοηθει να εφτιαχνα κι εγω φασολαδα για να ειμασταν ετοιμοι αυριο...φακες ειχα την Τριτη....κριμα!!! στο επομενο παρτυ που θα κανονισουμε :lol::lol::lol:

To νου σας ρεμαλια.......Κατο τα χερια απο την νυφη μου το καλο που σας θελω :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

απο τον γιο μου παντως δε κινδυνευει η Αφροδιτη..σας το εγγυωμαι!!!ειναι μουροχαβλο σαν τον μπαμπα του!!!

ΜΠΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!

Αχχχχ εφαγα και εγω το φαγακι μου και τωρα ειμαι στην διαθεση σας...

Το πρωι ειχα παει στα H&M να αγορασω ενα δωρακι για εναν σημαθιτη της Φλωρας που την καλεσε αυριο στο παρτι γενεθλιων του και βρικα ενα λευκο πουκαμισο και μια ζακετα ποσο λετε????? 3 ευρω το ενα :shock::shock: δλδ με 6 ευρω καναμε σουπερ δωρακι.......

Ποσο σας ζηλεβω που θα σιναντιθιτε αυριο και δεν με πιραζει καθολου αν επεφταν και μερικες κλανιτσες :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Με συγχωρείτε αλλά έπρεπε να αποσυρθώ διότι πρέπει να ετοιμάσω τίποτε... διαφορετικά θα παραγγείλουμε!!!

ο Σπύρος έκοψε τα χείλη του κ έκανε κ ένα μικρό, μικρό αιμάτωμα από την έξω μεριά… τίποτε σημαντικό !!

κ τώρα ξαναπάω γι’ αυτό μη με απασχολείτε!!!

Φιλάκια Εύη….. θα σε σκεφτόμαστε…

κοριτσια μου τι κανετε??ειστε ολες μια και μια...διαβαζω και γελαω μονη μου..τι αδικο να μην ειμαι κοντα ρε γαμωτο...δεν πειραζει...να βγαλετε πολλες φωτογραφιες...

κοριτσια πηγε ο αλεξης τις εξετασεις στην παιδιατρο..και του ειπε πως πιθανοτατα ο μικρος εχει στιγμα :(:(:(:( ..δεν πολυκαταλαβε και τι του ειπε..οποτε θα παω την δευτερα να δω..του ειπε παντως δεν ειναι τιποτα..μια ερευνα που εκανα με ηρεμησε καπως..εγραψε και να κανει εναν επαναληπτικο ελεγχο τον ιουνη..λετε να εχω και εγω?ο αλεξης δεν εχει σιγουρα το τσεκαραμε στον προγεννετικο εμενα παλι μου ειχε βγαλει αδιευκρινιστο...λετε να εχω??

παντως το παιδι μου δεν πτοητε εχει ξεσαλωσει εντελως με την καινουρια του τσουληθρα θα σας βαλω βιντεο να δειτε..και γενικα δεν τον βλεπω καπως...εγω παλι ολο αγκαλια θελω να τον εχω..μην μου παθει τιποτα το παιδακι μου...

αλικη τι κανει ο σπυρακος??ολα καλα τωρα???

Μαρακι μη τρελαινεσαι!! μηπως να πατε κι αλλου τις απαντησεις; απο κληρονομικοτητα παιζει κατι τετοιο;

ο Ηλιας παντως κοριτσια απο χθες και σημερα εχει παθει εναν ερωτα με την μαμα του,αλλο πραγμα!!

αν δε με βλεπει,κλαιει και φωναζει μαμα!!γυρισαμε απο ψωνια,παω σιγα σιγα να τον ετοιμασω για υπνο και θα σας δω το βραδυ...

φιλια κορες!!

φιλεναδα ολα καλα...το εψαξα και ειδα πως δεν τρεχει τιποτα ασε που εμαθα πως για να εχει στιγμα πρεπει να εχουν και οι δυο και δεν παιζει κατι τετοιο...οποτε κατι αλλο θα ειναι και το καμαρι μου δεν καταλαβε τι του ειπε...την δευτερα θα παω να μαθω στα σιγουρα...

Γεια σας φιλενάδες! Τι κάνετε;

Εγώ είμαι σκατά ρε γαμώτο. Έχω πυρετό, μπούκωμα και πονάνε τα κοκκαλά μου. Που να πλησιάσω έτσι μικρά παιδια και μαμάδες ρε γαμώτο; Τι 'ατυχη που είμαι;

Αφροδιτούλα μου να προσέχεις κοριτσάκι μου με τέσσερα αγοράκια. Κρίμα είναι να μην είναι η Σοφούλα μαζί σου. Μήπως να σας στείλω μόνο την Σοφούλα;;; Μπου χα,χα,χα!

Μαράκι κάτι άλλο θα του είπε καλέ ο γιατρός. Δεν έχεις τηλέφωνό του να τον πάρεις;

Γειά σου ρε Μανωλιό, που ανεβοκατεβαίνεις την τσουλήθρα σαν μεγάααααλο παιδί!!!

Μαράκι για άλλη μια φορά με αφήνει με το στόμα ανοιχτό το παιδί σου με τα κατορθώματά του!!

Μην ανησυχείς καλέ αν έχει στίγμα, τίποτα δεν είναι αυτό ούτε τον επηρεάζει στην υγεία του. Απλά όταν θα έρθει η ώρα να κάνει οικογένεια θα πρέπει η γυναίκα του να μην έχει και αυτή.

Και πάλι όμως μου φαίνεται ότι τσάμπα σε ταλαιπωρούν!!! επειδή η εταιρεία που δουλεύω διαχειρίζεται διαγνωστικά κέντρα τυχαίνει να ξέρω ότι το στίγμα δεν μπορεί να διαγνωστεί με βεβαιότητα πριν τα 12 χρόνια... οπότε και επαναληπτική να κάνεις τον Ιούνη δεν θα έχει κανένα νόημα, μετά τα 12 θα πρέπει να την επαναλάβει.

Αλλά για ποιό λόγο να ξανατρυπηθεί το παιδάκι τώρα αφού και να ήθελε να τεκνοποιήσει δεν μπορεί! Οκ έστω ότι έχει στίγμα, που δεν αποκλείεται αν έχεις κι εσύ. Εσύ που δεν το γνώριζες τόσα χρόνια τι έπαθες; όσοι έχουν στίγμα έχουν απλά χαμηλό αιματοκρίτη (κι εγώ έχω και ας μην έχω στίγμα) και χρειάζεται να τρώνε τροφές πλούσιες σε σίδηρο, τίποτα άλλο δεν έχουν είναι υγιέστατοι. Α ίσως να έχουν χλωμή όψη και μαύρους κύκλους.

Τη γνώμη μου λέω, εσύ φυσικά πράττεις όπως θέλεις. Μην ανησυχείς πάντως, ο Μανωλιός είναι και φαίνεται υγιέστατος και φυσικά.... ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ!! :x

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...