Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΕΙΜ.2010/2011-ΑΡΧΙΣΕ Η ΝΕΑ ΣΠΟΡΑ..

Recommended Posts

Υ.Γ. θα το αφησω ανοιχτο το μαμμυ,επειδη βαριεμαι να ξεκιναω την σελιδα καθε φορα...οποτε μη μου μιλατε απο τωρα μεχρι τις 18:00...........δεν ειμαι εδω!!!

μπου χα χα χα (μεταξυ μας εχει καταντησει γελοιο ε;)... :lol::lol::oops::oops::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γιωτα ολα ειναι πιθανα!Πηρες τιποτα παυσιπονα η κανενα αλλο χαπι?

Εγω ελπιζω να μην υπαρχει τιποτα αυτο το μηνα γιατι με τοσο χαπι που εχω παρει δεν ξερω τι θα βγει!!Βεβαια με την μια φορα στις κοντα τεσσερις εβδομαδες?Δεν θα ηταν ο Μακγαιβερ αλλα ο σουπερμαν!!

Παρεπιπτοντως Λιωνω απο τον πυρετο !!!και οτι τρωω μου ερχετε ξανα κατα πανω!!Μανεκεν θα γινω Ευη ελα να μου κανεις παρεα!!Εχω πολλα χρονια να το παθω αυτο!!Κερδισα και το φλουρι φετος σιγουρα ειναι η χρονια μου!

Μαριεττα το σιγουρο ειναι οτι οταν καθεσαι μια φορα στο σπιτι θελεις να ειναι τελειο ,οταν εισαι συνεχεια μεσα στο σπιτι εχεις βαρεθει τις δουλειες και δεν θα θελεις να κανεις τιποτα!!

Αλήθεια,τι παίζει στην Κρήτη από δουλειές και ενοίκια?Μήπως να μετακομίζαμε εκεί????!!!

Αννα θα σου τα πω δημοσιως για να τα ακουσουν και οι αλλες μπας και βαλεις μυαλο!!

Εχεις μια πιθανοτητα να βρεις μια δουλεια εδω, εστω για το καλοκαιρι και δεν θες γιατι δεν σου αρεσεις εδω το μερος!Εδω δεν θα εχεις ενοικιο (θα βολευτεις οσο μπορεις με τους γονεις σου )μπορεις να βαλεις τον Ακη σε ενα παιδικο και να παρεις οσα μπορεις το καλοκαιρι!Θελεις να αφησεις το σπιτι σου στην Αθηνα να πας να νοικιασεις στην Κρητη να πληρωνεις εξοδα για δυο σπιτια για να βρεις δουλεια!Παλι μηδεν θα ειναι το αποτελεσμα να το ξερεις!!Εδω σκεφτομαστε να αλλαξουμε χωρα για να ζησουμε!Στα λεω γιατι ειμαι μεγαλυτερη και καμια φορα ,και ιδιως οταν εχουμε παιδι πρεπει να συμβιβαζουμε τα θελω μας με τα πρεπει!

Αννα θα σου τα πω δημοσιως για να τα ακουσουν και οι αλλες μπας και βαλεις μυαλο!!

Εχεις μια πιθανοτητα να βρεις μια δουλεια εδω, εστω για το καλοκαιρι και δεν θες γιατι δεν σου αρεσεις εδω το μερος!Εδω δεν θα εχεις ενοικιο (θα βολευτεις οσο μπορεις με τους γονεις σου )μπορεις να βαλεις τον Ακη σε ενα παιδικο και να παρεις οσα μπορεις το καλοκαιρι!Θελεις να αφησεις το σπιτι σου στην Αθηνα να πας να νοικιασεις στην Κρητη να πληρωνεις εξοδα για δυο σπιτια για να βρεις δουλεια!Παλι μηδεν θα ειναι το αποτελεσμα να το ξερεις!!Εδω σκεφτομαστε να αλλαξουμε χωρα για να ζησουμε!Στα λεω γιατι ειμαι μεγαλυτερη και καμια φορα ,και ιδιως οταν εχουμε παιδι πρεπει να συμβιβαζουμε τα θελω μας με τα πρεπει!

Ίνα μου σε ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά δεν φταίει το μέρος...Με τους γονείς μου δεν γίνεται να μείνουμε,λόγω έλειψης χώρου...που να χωρέσουμε 6 άτομα σε 2 δωμάτια?Ο Άκης αν δεν αποθηλάσει (που δεν το βλέπω σύντομα,είναι πολύ βυζάκιας)δεν γίνεται να πάει παιδικό και δεν το θέλω κιόλας...Αν μπορέσουμε να βρούμε κάπου αλλού δουλειά,θα νοικιάσουμε αυτό το σπίτι εδώ οπότε θα γλυτώσουμε τα έξοδα του ενοικίου...Είπαμε ότι αν δεν γίνει κάτι μέχρι τον Μάρτιο (είναι να πιάσει δουλειά ο άντρας μου) Θα πάμε Χαλκιδική για το Καλοκαίρι να δουλέψει ένας από τους δυο μας τουλάχιστον...Θα δούμε...αλλά μόνο για το καλοκαίρι τι να μας κάνει?Τώρα κοιτάζω κι εγώ να βρω μια απασχόληση σαν νταντά αν είμαι τυχερή και με δεχτεί κάποια μαμά μαζί με τον Άκη.....αυτά...Περαστικούλια κιόλας!

γεια σας κοριτσια τι κανετε???οι δουλειες ειναι δυσκολες παντου μωρε κοριτσια..η αδερφη μου ψαχνει σχεδον εναμιση χρονο αλλα τιποτα..φετος ισως την παρουν σε ενα ξενοδοχειο δεν της εχουν πει ακομα...παντως σε ολα τα νησια το ιδιο πραγμα νομιζω κανουν ολοι το καλοκαιρι ξενοδοχειο η καμια ταβερνα κανα μπαρ και το χειμωνα αλλος ελιες αλλος θερμοκηπια αλλος καθεται και τρωει το επιδομα του οαεδ..

παντως οπως λεει και ινα αν εχεις δικο σου σπιτι μην το αφησεις για κανεναν λογο..ψαξε κατι εκει κοντα γιατι οπως και να εχουν τα πραγματα αμα εχεις το δικο σου ρημαδοκεραμυδι πανω απο το κεφαλι σου νοιωθεις απιστευτη σιγουρια..ξερεις οτι θα εχεις 4τοιχους να κοιμασαι και ας κοιμασαι και στο πατωμα..

γιωτα λες??αν το θες μακαρι να ειναι σπορακι..αντε να γεμιζουν οι κοιλιτσες αντε λεμε... ;););)

βρε ινα τι επαθες εσυ??περαστικα και ξουτ ξουτ κακια αρρωστια πηγαινε αλλου...

βρε ινα τι επαθες εσυ??περαστικα και ξουτ ξουτ κακια αρρωστια πηγαινε αλλου...

χαλια χαλια και δεν φευγε!!!

ΗΕυη εξαφανιστηκε σημερα πηγε στη διαδηλωση και την μπαγλαρωσανε???Ευη τι εκανες??

Γειά σας και πάλι!

Ινα πάλι ανέβασες πυρετό; όχι ρε γαμώτο, ακόμα να πιάσει η αντιβίωση; :(

Αυτό που λες με τις δουλειές του σπιτιού πόσο σωστό είναι!! όσο είχα την άδεια μητρότητας και ήμουν συνέχεια σπίτι με το μωρό, θυμάμαι ότι παραπονιόμουν ότι δεν προλαβαίνω να κάνω δουλειές στο σπίτι αλλά και πόοοσο τις βαριόμουν! Οταν ξαναξεκίνησα δουλειά, εκεί πάλι με έπιασε η παλιά μου τρέλα να είναι το σπίτι στην εντέλεια.

Αννούλα έχουν υποσχεθεί στον άντρα σου δουλειά από τον άλλο μήνα; μακάρι κοπέλα μου, να πάρετε κι εσείς μια ανάσα. Μίλησα με την Ειρήνη χθες, όντως ήταν πολύ κουρασμένη και αυτή η καημένη. Ευελπιστω όμως ότι θα πιασει η αντιβίωση και όλα θα πάνε καλά, να ηρεμήσουν κι εκείνοι.

Γιώτα λες να είναι σποράκι; περίμενε άλλες 2 μερούλες και κανε ένα τεστάκι. Οσο για την μικρή σου κι εγώ δοντάκι μυρίζομαι...

Η συμπεθέρα μου που είναι σήμερα; Νατάσσα; Ελίζα; Κατερίνα; δεν πιστεύω να φτιάχνετε ντουλάπες;;;

Η μπουμπού μου είναι καλύτερα από εχθές, λογικά πέρασε η ίωση άλλωστε από την προηγούμενη Τρίτη είχε αρρωστήσει, αλλά ακόμα έχει βήχα και αρκετά φλέμματα τα οποία δεν τα βλέπω να φεύγουν σύντομα.. δεν έχω ξαναπάρει την παιδίατρο αλλά λέω να την πάω να την ακροαστεί, μήπως χρειάζεται αντιβίωση να τη βοηθήσει να τα αποβάλει. Να δω πότε θα κάνουμε και αυτό το εμβόλιο.

Αντε να πατήσω υποβολή, φάνηκε καμία;;; μετράω απουσίες :P

Α ωραία, Μαρία και Ινα σβήνονται από το απουσιολόγιο :lol: ! αλήθεια, λέτε να την μαζέψανε την Εύη; μήπως έσπασε τίποτα;

λενακι μου..αν ειναι το θεμα τα φλεματακια της δεν νομιζω να σου δωσει αντιβιωση κανα αποχρεμπτικο μαλλον..

λοιπον λοιπον να σας πω κουτσομπολιο..μαριεττα ακου...το μεσημερι εκανε ο μικρος κακα του και τον επλυνα..εκεινη την ωρα χτυπησε η καλογνωμη και ηρθε για επισκεψη(μην το σχολιασετε οτι δεν σκεφτηκε πως ειναι 3:30 το μεσημερι και μπορει να θελαμε κατι αλλο να καναμε απο το να την βλεπαμε..)οποτε λεω μανωλη τωρα θα κανουμε μπανιο..μπας και το καθυστερησω και φυγει...αμ δε...ανεβηκε και μας εκανε παρεα..τελειωνουμε τον αφηνω στην αλαξιερα κανω τα συνηθισμενα μας και αφου τον εχω ντυσει..τον σηκωνω και το σκατο ερχεται και με αγκαλιαζει και μου κανει μπα μαμα και με φιλαει..δεν θελετε να δειτε την φατσα της η μαλλον θελετε για να γελασετε κι εσεις...μανωλη κανε με και μενα μπα γυριζει και του λεει μεσα στην ζηλεια...μετα απο την τριτη τεταρτη φορα που του το ειπε γυρισε και το παιδι το μαγουλο του να τον φιλησει εκεινη.....για να σταματησω λοιπον αυτο το θεατρο λεω ενταξει τωρα παμε κατω..εγω εγω θα τον παρω να τον κατεβασω...μπορει της λεω να κατεβει και μονος του..οχι οχι εγω θα τον κατεβασω αγκαλια..λυσσα κακια..

οση ωρα καθοταν εγω βρηκα την ευκαιρια να κανω τις δουλειες μου και να μην βλεπω την φατσα της..

τσουπρες σας αφηνω...θα τα πουμε αυριο παλι..μα που ειναι η ευηηηηηη????

καληνυχτα ηρεμη και υσηχη νυχτα να εχουμε ολοι...

Γεια σας μανουλια.....Εδω ειμαι βρε, σας διαβαζω απο εχθες το βραδυ αλλα δεν ειχα κεφια και ειπα να μην σας μαυριζω και εσας. Αν και απο οτι διαβασα ολοι ενα χαλι και μισο ειμαστε με ολα αυτα που γινοντε γιρο μας..

Στην διαδηλωση πιγα εχθες τελικα, φαγαμε μπολικο κρυο με τον αντρα μου αλλα αξιζε τον κοπο. Τωρα θα μου πεις και τι αλαξε??? Το μνημονιο μια χαρα το ψηφισαν τα καθικια..Βεβεα δεν ξερω τι θα ηταν καλιτερο στην τελικη εδω που φτασαμε...Να μην το ψηφιζαν??? Θα σας γελασω..

Και εγω σαν την σημπεθερα μου ειχα σκοπο να σικωσω τα ραφια απο το σουπερ μαρκετ σημερα αλλα το ανεβαλα για μερικες μερες να δω προς τα που παει το πραγμα..

Θα σχολιασω οτι θιμαμε γιατι απο εχθες που διαβαζω με δοσοις δεν θιμαμε και πολλα..

Θιμαμε κατι που εγραψε η Ευγενια για μπουρδελα και νομιζω πως δεν θα μπορουσα να το ειχα πει καλιτερα εγω, με εκφραζει απολιτα...

Θιμαμε εναν Μανωλακι να σουλατσαρι στην παραλια ολο χαρη, Μανωλακι εισαι τρελα οπως λεει και η Μαριεττα.....

Θιμαμε την σημπεθερα μου με τα 28 της τζιν :-o:-o:-o:-o:-o Καλε σημπεθερα ποση ντουλαπα εχεις και χορανε τοσα τζιν μεσα χορια τα αλα ρουχα σας????

Θιμαμε την Μαριεττα που εκανε κοπανα σημερα για να παιζει με τον Ηλια :ymdevil::ymdevil::ymdevil: Μπου χα χα χα χα χα.....

Θιμαμε δυο κουκλες, μανα και κορη που η μαμα θελει ξυλο γιατι λεει πως ειναι χοντρη..Μαρι με τον πονο μου παιζεις??? Αν εισαι εσυ χοντρη τι να πουν και η χοντρες....

Γιωτα με το καλο, αν ειναι σπορακι??? Με το που το τσεκαρεις μπενεις και δινεις αναφορα αμεσος...

Ινα παλι πυρετο ρε σι??? Η αντιβιωση δεν εχει κανει δουλεια ακομι???

Κοριτσια τωρα ηρθε το αλτσχαιμερ και δεν θιμαμε τπτ αλο...

Αναστασια , Αλικη , Αννα, Ελισα, Μαιρουλα, κατερινα τα φιλια μου :-*:-*:-*:-*:-*:-*

Αρχιζω απο το πιο προσφατο ποστ...

Μανωλη εισαι γαμω τα αντρακια!!!!!!!!!!! αναρχοφατσα τρελη!!!!!ειδικα το κοντινο σου στην παραλια κι αυτο το χαμογελο σου με τα δοντακια σου...ειναι ΕΡΩΤΑΣ!!!!! αχ και να ημουν στην ηλικια της Αναστασιας,Αφροδιτης,Σοφιας,Φωτεινης...(μηπως ξεχναω κανενα κοριτσακι; :oops::oops: )...θα σου εστελνα καθε μερα ερωτικα ραβασακια!!!!! ειμαι Ερωτευμενη με τον Μανωλιο!!!!!!!!τελεια και παυλα!!

Μαρια!!!!!!!!μα τι μαλακω η γυναικα!!! 15:30 επισκεψη;μα μυαλο μηδεν;γαμω την τρελα μου γαμω!!!!!!

και καλα εκανες και την εκλασες!!!!!! ε μα πια!!!!!

Ινα περαστικα!! κανε υπομονη...σε δυο μερες θα εισαι και παλι καλα!! τον κυκλο του θα κανει!!

Ελενη την ξαναπηρες την παιδιατρο;

κοριτσια επειδη δε σας προλαβα σημερα,δεν εχω κουραγιο μετα απο τοσο διαβασμα να σχολιασω...σας το χρωσταω ομως!!!

ειμασε καλα,το απογευμα ηρθε ο Μανος και μας πηγε στο MALL στον Αγ.Δημητριο..το τι περπατημα εριξε ο Ηλιας...καλυτερα τρελαχα!! δε λεγεται...και παλι ο Μανος να τσαντιζεται που ο μικρος δεν υπακουγε και παλι εγω να γελαω με τον Μανο και να καμαρωνω τον γιο μου!!!

πιασατε κουβεντα για περι επιδοματων κλπ...με το μυαλο κουρκουτι τωρα,διαβαζα λιγο βιαστικα και με μπερδεψατε!!γκρρρ :oops::oops::oops: οποτε δεν εχω να πω κατι...

Μαιρη εγω γεννησα στο ΙΑΣΩ..ο γιατρος μου λεγεται Στρατακης Νικος και για μενα ειναι φιλος πανω απο ολα!!αν θες κατι,πες μου να σου στειλω τα τηλεφωνα του..εχει ιατρειο στο κεντρο Αθηνα,αλλα και στις Ερυθρες...

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ

ΑΠ:ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕΧΡΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ...

(αρκει να μην ερχεται η πεθερα μου σπιτι βραδυα Σαββατου!!! :lol::lol::lol::lol::lol: )

με απλα λογια,ειμαστε οκ για οποια μερα κανονισετε κοριτσια για το παρτυ..

Αννα ευχομαι απο καρδιας να βρειτε συντομα κατι που να σας βοηθησει οικονομικα και τους δυο!!!

Γιωτα!!! κριση ειναι και θα περασει...λιγη ψυχραιμια χρειαζεται σε ολα!!!

δες κι εμενα!!!τους στελνω ολους στον ψυχιατρο.....(πεθερα)..

η Φωτεινουλα μαλλον θα ποναει απο δοντακια ρε συ!! κανενα depon να ηρεμει της δινεις;παρε τον γιατρο να τον συμβουλευτεις!!

κορες συγχωρεστε με!! δε θυμαμαι αλλα!!

α!! κατι για γαμηλια ταξιδια λεγατε...εμεις δεν καναμε γιατι δεν εχουμε παντρευτει!! εδω θα το ακουσετε:

ΜΠΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

οσον αφορα τα της πολιτικης καταστασης,ελεγα οπως ειπα και το μεσημερι να σας εγραφα εκθεση ιδεων,αλλα ακομα κι αυτο ΑΡΝΟΥΜΑΙ να κανω,γιατι θα χαλασω την φαια ουσια μου και δε την χαριζω οπου να'ναι!!!

τωρα για το τι μελλει γενεσθαι!! τον αρτον ημων τον επιουσιον....και παλι καλα!!!

και μιας κι ειπα τον αρτον ημων....να σας πω να γελασετε:εβαλα τωρα τον Ηλια στο κρεβατακι του κι επειδη το παιδι μου ειχε καβ...λες!!! :oops::oops: δεν ελεγε να κοιμηθει!! πηρα να λεω το Πατερ Ημων απο μεσα μου μπας κι ηταν ματιασμενος (οσες δε πιστευετε στο ματι,μη γελατε ρε!!)...ετσι οπως τον σταυρωνα,μες στο σκοταδι πώς το ειδε το κωλοπαιδο!!! σηκωσε το δεξι του χερι και εκανε κι αυτος κινησεις σταυρωματος!!! εριξα κατι γελια,μεχρι δακρυων!!!

κορες τι εγραψα παλι;

σας αφηνω σε καλα χερια!!!(των αντρων σας και του υπνου σας...μπου χα χα χα)...

Μαρια θυμησε μου Ορφεας ή Μορφεας λεγεται αυτος ο μαλακας; :oops::oops::oops:

σας φιλω γλυκα στην μουρη,

η φιλη σας Μαριεττα

Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ...

λεω αυριο να παω στο γραφειο!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σας πολυλογουδες!οι αντρες μου κοιμουνται οποτε βρηκα λιγο χρονο!σημερα το λυπηθηκα τον μικρο μου απο τα φτερνισματα και το βηχα ειχε κατακοκκινησει...τρεχουν και συνεχεια τα ματακια του το μαναρι μου ,αλλα απο πυρετο ειμασταν πολυ καλυτερα.μονο κατι δεκατακια εκανε το βραδυ.

αναστασια ο γιατρος ειπε οτι πρεπει να κανει το κυκλο του δε χρειαζεται κατι περα απο αντιπυρετικα αυτη τη στιγμη.αν δουμε οτι ξαναπιανει πυρετος η ο βηχας χειροτερευει μου ειπε να του τον παω.

παρεπιπτοντως βρε κοριτσια κανετε κατι να τα ακουφισετε απο το βηχα?εμενα μου ειπε χαμομηλι αλλα δε του αρεσει,σημερα κι ολας που πηγα να τον ξεγελασω να του το δωσω με λιγη ζαχαριτσα εκανε εμετο.

ευη καλα κανατε και πηγατε στη συγκεντρωση...ασχετα με το αποτελεσμα...μας εχουν πιασει εντελως κοροιδα...και πολυ φοβαμε οτι θα συνεχισουν.παντα στην ιστορια με αγωνες στο δρομο πορειες ή ακομα και με πορειες εχουν αποκτηθει τα στοιχειωδη ανθρωπινα δικαιωματα.αλλα αυτος ο "πολεμος" βρε κοριτσια μου φαινεται εντελως ανισος....χωρις να θελω να φανω απαισιοδοξη..παιζουν πολλα απο πισω και σωτηρια δε βλεπω...φιλοσοφισα παλι 8-}8-}8-}

ινα τι εγινε βρε παλι αρρωστη???κι εγω τα ιδια χαλια..ευτυχως τουλαχιστον δεν εκανα πυρετο!

αλικη χλωμο για μας...ο βηχας βλεπω να μας κραταει καποιες μερες ακομα και δε το ρισκαρω να σας κολλησουμε και σας....κριμα ειναι το περασαμε οικογενειακως πολυ χαλια.ελπιζω σε επομενη συναντηση να γνωριστουμε!

γιωτα λες να ειναι σπορακι???μακαρι κοπελα μου να μας πεις νεα γρηγορα ναι?

μαριετα....μπουχαχαχα!δε θυμαμαι αλλα! :lol::lol::lol::lol::lol:

εγω γεννησα στο αλεξανδρας εδωσα νομιζω γυρω στα 400 για το δωματιο...μαλιστα με βαλανε σε δικλινο και δεν υπηρχε αλλη κοπελα μεσα οποτε μονοκλινο!πηρα και επιδομα ικα 900 ευρω πισω.τωρα δεν εχω καταλαβει βρε κοριτσια τι γινεται...οσο και να το ψαχνω ακρη δε βγαζω....θα κανω μια συζητηση με το γιατρο στις 22 που εχω ραντεβου.

πηραμε τα πρωτα φορμακια τις μπεμπουλας μας ροζουλια ροζουλια με τοσα αγορια που εχουμε στο σοι πρωτη φορα ειδε λιγο ροζ το ματακι μου!απιστευτο μου φαινεται.σας το ειπα οτι ειναι και αυτη μπουλουκιτσα???να δω πως θα τη βγαλω και αυτην.. :-ss:-ss:-ss

Kοριτσια μιας και ειναι μετα της 12 και επισιμα ειναι πλεον 14/2 σημερα σας βαζω μια φωτογραφια για να ανεβει λιγο το ηθικο μας...(Να σκεφτομαστε και τπτ αλο εκτος απο την κριση)...

212906-valentine-bear.jpg[/attachment:38tmc4mg]

post-12688-13873938794731_thumb.jpg

Βαλεντινες και Βαλεντινοι καλημερα!!!!

σημερα θα παω γραφειο!!

θα τους αγαπαω ολους απιστευτα!!!!

φιλια και τα λεμε μετα τις 18:00....

Μπου χα χα χα χα χα!!!!

Καλημέρα κι απο μένα!

Ξεκινάω για δουλειά! Με πνάει ο λαιμός μου γαμώτο αλλά δεν πτοούμαι.

Σ]ημερα έχουμε έπετειο με τον άντρα μου (γάμου) και θα βγούμε για φαγητό.

Χρόνια πολλά σε όλες μας κορίτσια!

Μην αφήνετε τίποτα και κανέναν να σας χαλάει την διαθεση και τον έρωτά σας για την οικογένειά σας.

Όπως λέει και η Μαρία (Μαράκι συμφωνώ απόλυτα με αυτα΄που έγραψες για το πως βλέπεις την κρίση)

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Φιλάκια!

Μανούλες τι κάνετε??

Αααα Χρόνια πολλά…. Αν δεν μου το θύμιζε η Εύη θα το είχα ξεχάσει!!!

Γιωτάκι μου υπομονή, με τα παιδιά έτσι είναι…. Μία ενόχληση να έχουν βγαίνουν από το πρόγραμμα!!! Κάποιο δοντάκι είναι μην ανησυχείς!!

Τώρα για το σποράκι, στο εύχομαι ολόψυχα να είναι!!!

Αννούλα συμφωνώ με τα κορίτσια… τα πράγματα είναι παντού δύσκολα… Αφού έχεις δικό σου σπίτι δες τι μπορείς να κάνεις εδώ κ στη Θεσσαλονίκη που έχεις τους δικούς σου!! Κ από το να πας στην Κρήτη καλύτερα στη Θεσσαλονίκη που ακόμη κ αν νοικιάσεις, αφού είναι εκεί οι γονείς σου σίγουρα κάποια έξοδα θα είναι μικρότερα!!

Τώρα μέσα στο χορό δεν είμαι οπότε πολλά τραγούδια λέω… εσύ ξέρεις!!

Ίνα την Αναστασούλα την έχεις μαζί σου συνέχεια τώρα που είσαι άρρωστη?? Ή σε βοηθούν οι γείτονες?? Πακέτο… εγώ σκέφτομαι πως αν αρρωστήσω θα σέρνομαι όλη μέρα μόνη με ένα παιδί πάνω μου!!

Ελένη μου η αντιβίωση δεν βοηθά στα φλέματα!!! Αν θυμάμαι καλά μπορείς να τα κρατάς λίγο με το κεφάλι προς τα κάτω ( μία μικρή κλίση) κ να τα τρίβεις με λίγη πίεση γιατί τα βοηθά να τα αποβάλλουν πιο γρήγορα!! Θα το ξαναδώ κ θα σου πω!

Ααα ρε Μαράκι τι τραβάς κ εσύ με αυτή την ξυλόκοτα!!!

Εύακι γιατί είσαι ντάουν βρε κοπέλα μου?? Το θέμα είναι να μην φάτε ξύλο, κρύο δεν πειράζει!!

Μαριέττα ναι μωρέ αν δεν έχεις τίποτε καλύτερο πέρνα κ από το γραφείο… έτσι να ξεμουδιάσεις λίγο κ να αλλάξεις περιβάλλον!

Κατερινάκι μου εγώ είμαι διαθέσιμη όποτε θέλετε…. εσείς αποφασίζετε!!

Σε βολεύει κ εσένα τις 25/2 ?

Η Νατάσσα πρέπει να μας πει ακόμη!!

Α να κ η Νατάσσα… Νατάσσα πες μία ημερομηνία!

Χαρούμενη επέτειο να έχετε… να είστε πάντα μαζί κ ευτυχισμένοι!!

Καλημερα?

Γιορταζει κανεις σήμερα?

Νομιζω πως ειμαι καλυτερα σημερα μιλησα και στο τηλεφωνο μετα απο τοσες μερες!!!Ελπιζω να μην ανεβει ξανα ο πυρετος!!!!

Ναι Αλικη Ευτυχως που υπαρχουν οι γειτονες ειδικα οταν εισαι χαλια και η κυρια δεν καθετε ουτε να αλλαξει πανα και να μην μπορεις να μιλησεις σου τη δινει στα νευρα!Αλλα δεν καθετε πολυ στη μανα μου.Θελει να παει και μετα με ψαχνει!

Εχω ομως ενα σπιτι μπ.....λο αλλα δεν εχω κουραγιο σημερα με τιποτα!!

Ευη και γω μια απο τα ιδια ειμαι αλλα προσπαθω.Ευχομαι να μην ερθει η ωρα να αδειαζουμε ραφια σουπερ μαρκετ αν και ενα αποθεμα σε μακαρονια το εχω κανει.

Κατερινακι ωραιο το ροζ που να αρχισουν και τα φουστανια να δεις τι θα παθεις??

Άντε μπράβο Ίνα!!

Εμείς ρε κορίτσια ποτέ δε γιορτάσαμε αυτή τη μέρα!!!

Σήμερα έχουμε κρεατόσουπα… καφέ, γάλα, κανένα φρούτο, κ το βράδυ θέλω να φάω γιαούρτι! Ελπίζω να μην πεινάω!!

Εχθές έφαγα πατάτες γιαχνί με φέτα κ το βράδυ γιαούρτι!

Κ βλέπω πως σταματήσαμε την αναφορά του μενού… γιατί??

Κ επίσης έχετε εξαφανιστεί…. Ελπίζω να μην έχετε τις μαύρες σας!!

Χάρισαν του Σπύρου μία κούνια κ δεν ξεκολλάει….. του βάζω τραγουδάκια στον Η/Υ κ πάει πέρα δώθε όλη μέρα!!

Καλημερα κοριτσια!χρονια πολλα!

Αλικακι παρολο που δεν γραφω το μενου...την συνεχιζω την διαιτα....αχ ποναωωω παντου σημερα ...ειχα καιρο να γυμναστω απ οτι φαινεται!

Νατασα μου να ειστε παντα ερωτευμενοι!!!

Καλε Μαρια πολυ αλητοφατσακι ο Μανωλιος.Τελειος!!!!

Κατερινακι αρχισαν τα ροζακια ε?αχ τι ωραια!

Δεν θυμαμαι τιποτα αλλο συγνωμη κοριτσακια...το μυαλο μου κατι εχει παθει...διαβαζω και μετα κενο...

Καλημέρα Βαλεντίνες,χρόνια πολλά κ εύχομαι η αγάπη να φερει σπορακια πολλα σε οσες το επιθυμούν!!!!!

Αλικακη σε βλεπω ψαγμενη-ενημερωμενη με το νεο συστημα στο ασφαλιστικό! ψάχνομαι κ εγω...ευτυχως γεννησε πριν 1 μηνα φιλη μου διδυμα στο Ιασω κ έμαθα αρκετα πραγματα.1500 ο γιατρος συν 2000 τα νοσηλια της κοστισε με το παλιο συστημα.δεν κοιταω για αλλο μαιευτηριο διοτι πρεπει να εχει ΜΕΝΝ σε περιπτωση προωροτητας που ειναι πολυ πιθανη λογω διδυμων,έχω τόσα να σκεφτώ προκαταβολικα...μιλαμε για Ιασω Θεσσαλίας.

Μπράβο Ελιζάκι κ για τη δίαιτα κ το γυμναστήριο!!!

Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε Μαίρη μου!!

Το πιο πιθανό είναι από το σύνολο να αφαιρέσεις τα 900 – 1000 του επιδόματος…αν έχει κάνει σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥ το Ιασώ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...