Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Νο2

Recommended Posts

καλησπεραααααααααααααααααα μολις εφαγα μας εστειλε φαγητακι η πεθερα μου χι χι χι χι χι χι χι ειπα να μην παει χαμενο ηταν και ζεστουληηηηηηηηη χι χι χι χι και τωρα ξαπλωμενη στον καναπε απολαμβανω τα φιλαρακια χι χι χι χι βικακι ποτε θα πας για αυχενικη??????με το καλο να δεις το μωρακι σου

αχαυτες οι αρρωστιες..................μας ταλαιπωρουν εγω στις 2 προηγουμενες εγκυμοσυνες μου δεν αρρωστησα ποτε αυτη τη φορα τα περναωωωωωω ολα μαζεμενα χα χα χα χα χα χα

boub τελικα τι σου εφτιαξε ο αντρουλης σου????????τυχερουλαααααα

aleka μου τι ωραια που εισα επιτελους καλυτερα και εφαγες και αστερακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπραβο ετσι να συνεχισεις να εισαι καλα και ολο και καλυτερα καθε μερα

σε ευχαριστω για την ευχη σου

θα το εκανα αυτο που λες αλλα πως να βγαλω γαλα απο το στηθος δεν εχωωωωωωωωωωωωωω χι χι χι χι χι χιχι χι χι χι χι να παρω της φαγε χι χι χι χι χι πλακα κανω αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τι να πω θα πρεπει να περιμενω και να δω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κούκλες

κοιμησα τα μωρά μου, μικρό και μεγάλο και απολαμβάνω την ησυχια του σπιτιού για λιγάκι :lol: .

Βλέπω καλές εμπειρίες έχετε απο τον παιδικό εγώ απο βδομάδα μπαινω σε αναζήτηση να δω μερικούς να δω και τι τιμές παιζουν γιατι νομίζω ειναι καιρός να ξεκινήσει και η Αγγελική.

Καρολίνα μου εγώ ειμαι μέσα για την Τρίτη. Πως ειναι το παπάκι σου ειναι καλύτερα?

Venus περαστικούλια και στο δικό σου μωράκι, δοντάκια ειναι τελικά?

Χριστινάκι με γεια το μαλλί, πως ήταν το μασκέ πάρτυ πέρασες καλά? Ελπίζω να τα καταφέρεις να έρθεις την Τρίτη και εσύ.

Αννα μου χαίρομαι που ολα ήταν καλά στην επαναληπτική σιγουρα θα ηρέμησες αρκετά τώρα. Με τον γιατρό σου τι θα κάνεις τελικά?

rapanaki θα σε περιμένουμε λοιπόν και σένα, τα μικρά μας ειναι απιστευτα μ΄αρέσει που εσένα πήρε και τον φακο για να δει εμενα απλά προσπαθει να δει απο τον αφαλο.

Κατερινάκι θα το νοιώσεις το μωράκι σου ειναι νωρίς ακομα, και εγώ ετσι ανυπομονούσα μετά την αυχενική. Οταν βεβαιωθείς οτι ειναι αυτό θα το αισθάνεσαι κάθε μέρα και απο λιγο περισσότερο, στην αρχή έχουν πολύ χώρο στην κοιλίτσα και ειναι οι κινήσεις τους αραιές.

Βικάκι ποτε έχεις αυχενική ολα καλά να ειναι.

Ειρήνη περαστικά σου.

Αλέκα καλύτερα και εσύ βλέπω, αντε να περάσει αυτός ο χειμώνας να ηρεμήσουμε.

Καλο υπολοιπο Κυριακής τσούπρες.

Kalimeraaaa!!!!

Anthi mou dikia mas eisai kai su! Kalws irthes stis polulogoudes!

Euxaristw gia ta wraia sou sxolia, nai piga kai gia kafe xtes kai simera pigame gia kafedaki,

re paidi mou otan deis ligo ilio kai ligo kosmo allazei h diathesi teleiws kai emeis s'auti ti fasi to

xreiazomaste na to kanoume suxna!!!!

Anna eides, ola kala tha pane, xarika polu!!

Rapanaki gelasa me to gio sou! Kala petane kati atakes teleies e? Auto eprepe na mporei kaneis na exei kanena vinteaki na mporei na tis grafei gia na uparxoun argotera!! Oso gia tous koiliakous...den to suzitw...eidika se ligous mines na deis ti koiliakous tha xeis kai esu kai oles mas!!! xixixi

Kokona mou de kserw ti einai auto alla gia na min anisixei o giatros tote ola kala tha pane! Ti glukouli kai h mikroula sou pou perimenei to leoforeio, plaka tha exei, otan lete diafora tetoia anipomonw na ta zisw kai egw auta se liga xronia!

Vikaki perastikoulia...pare to farmakaki pou sou eipe o giatros sigoura tha boithisei e kai gia na to lene oi giatroi den tha einai kako.

Boub tuxeroula ante kali ekpliksi kai perastika kai se sena!!!

kalispera koritsakia mouuuu!!ti mou kanete?shmera mas plakwse to paplwma mias kai koimithikame stis 5!!!telika koritsia exoun pesei oi antoxes mou....pfff egw pou hmoun party animal!!!xaxaxax olo to vrady kathisti thn evgla giati eixe tromero kosmo kai fovomoun giati htan polu strimogmena..hpia 1 krasaki kai roufiksa tso polu kapno sa na kapnisa 1 paketo tsigara!!kai telika gyrisame spiti kai hmoun eksouthenomeni!!!perasame omws wria to eixame anagi nomizw!!! :D:D:D:D:D

aaaaaaa to malli ekane douleia pantws!!oloi mou elegan oti eini polu wraio kai eixa kiena tyxero!!xaxaxaxax kala polu gelio o typos!!!kathws kai o antras mou pou eixe paei toualeta kai meta pou gyrise kai toutopa mouleei aaaaa wraios aytos ithele etoimi gynaika kai paidi!!xaxaxxa ma na mhn ptoeite me tipota akomi kai otan tou edeiksa tin koilia mou...alla eprepe na ton parw misi writsa spiti na me dei thn wra pou liwnw ston emeto kai katouriemai taytoxronos,pou exw synexeia aeria sa pyriniko ergostasio kai na deis pws tou fevgei i erwtiki diathesi!!xaxaxaxaxax

veveia i aytopepithisi mou de mporw na pw anevike kai to eixa anagi genikotera eksou kai to kourema tha valw fwto a moupeite ti gmwni sas syngastroules mou!!

anthoula mou oso kai na sou kanei entypwsi exw mono ena mwraki alla mallon tha kanei gia 1o!!!i koilia mou prepei na einai i megalyteri sto postaki mas!!xaxaxaxax ara eimai i gigantogastroula sas!!xaxaxaxaxaxaxax fantasou me ston 8!!!!xaxaxaxaxax

aleka mou wraia pou arxises na anarrwsneis kai destin thetiki plevra tou pragmatos..ekanes mia mini diaita..egw pou enw exw emetous i oreksi mou den kovetai para spania??

katerinaki(pasxalitsa) mou an den eixa ton antrouli pou lipame na ton afusw monaxouli tou tha to skeytomun sovara na sou kanw mia episkepsoula!mia ekdromoula tha itan oti prepei na mh niwtheis kiesy monaxoula ekei stin ksenitia :x:x:x

katerinaki(kangaroo)wraia to party de mporw na pw an kai ligo kkourastiko opws tha diavases sthn perigrafi mou oso gia tin triti makari na eimai kala kai na mh mexoun episkeytei oi filoi emetoi kai tha eimai akei sigoura na ta poume apo konta :D:D:D

boub tyxeroula se peripoiite o antroulis sou twra pou eisai arrwstaki kiesy e??ante perimenoume na mas pesi ti sou mageirepse ;);)

koritsakia mou paw na ksaplwsw ligaki mias kai molis fagame(kokinisto me makaronakia kai twra tha ithela ena mpol terastio me pagwto alla tha sugratithw....mexri to apogevma!!!xaxaxaxA)kai tha ta poume metaaaaa!!smoutssssssssss :-*:-*:-*:-*:-*:-*

Καλησπέρα σας φουσκωκοιλιτσες μου.

Περαστικα σε ολες τις αρρωστουλες μας. Με αυτον τον καιρο αναμενομενες οι ιωσεις δυστυχως.......

Αλεκα επειδη και εγω ειμαι λιγω παλαιων ηθων, ειπα να κανω το κολπο με το γαλα και τον σταυρο να δω τι θα βγει. Ελα ομως που δεν βγαζω σταγονα απο κανενα απο τα στηθη μου..... και να φανταστεις οτι μεχρι τον Σεπτεμβρη θηλαζα. Οποτε οταν ξαναπαω στη Βέροια θα πω να μου κανουνε το δοκιμασμενο κολπο με το μαχαιρι και το ψαλιδι. Στον πριγκιπα βγηκε αληθινο!!!!

Χαιρομαι που εισαι καλυτερα μικρουλα μου ;););););););)

Ξερει καμια απο εσας κανενα αλλο κολπακι για να μαθουμε επιτελους τι κρυβει η κοιλιτσα μου ;););););) ??????????????????

Χριστινακι μια χαρα!!!!!! Ανανεωθηκες βλεπω και το θεμα ειναι οτι το βλεπουν και οι αλλοι. ΠΕριμενουμε φωτο ε??????????? Και εγω στον πριγκιπα, πριν μεινω εγκυος ειχα πει στον αντρα μου οτι με το που θα μαθω οτι ειμαι εγκυος θα κοψω τα μαλλια μου. Σημειωτεον οτι ειχα μαλλια λιγο πιο πανω απο τη μεση μου, καθοτι ειχα παντρευτει πριν λιγο καιρο και τα μακραινα..... Και παω και κουρευομαι με το που παιρνω την χοριακη πολυ κοντο καρε. Και ο τουβλιτσος μου χαμπαρι δεν πηρε :o:o:o:o:o:o:o Δεν συνδυασε το κουρεμα με την εγκυμοσυνη, μη σας πω οτι δεν καταλαβε οτι κουρευτηκα, μιας και ολη την ωρα τα μαλλια τα ειχα μαζεμενα :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Αφου του το ανακοινωσα πηρε μπρος!!!!!! Και αφου γεννησα τα κουρεψα ενα ωραιοτατο αγορε σαν της Μελετη και σωθηκα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τωρα τα μακραινω και αισιως εχουν φτασει ως τους ωμους.

ΓΛυκουλα μου εννοειται οτι σε περιμενουμε μετα του συζυγου!!!! Δοξα τω θεο το σπιτι ειναι μεγαλο αλλα και μικρο να ηταν, ολοι οι καλοι χωρανε. Ειμαστε μαθημενοι απο κοσμο. ΚΑι στο νησι οταν ημασταν, ολο κοσμο ειχα. Εχει τυχει να ειμαστε μεχρι και 8 ατομα συνολο με εμας, παντα για συγγενεις μιλαμε...

Οσο για το οτι ρωταω ποτε θα νιωσω το μωρακι μου, αρχισα να ψιλοαγχωνομαι γιατι διαβαζω οτι αλλες μανουλες το εχουν νιωσει απο την 13η εβδομαδα και εγω εχω κλεισει την 14η και ακομη τιποτα. Προχθες το βραδυ που ημουν ξαπλωμενη ενιωσα 2 χτυπηματακια και νομιζω οτι ηταν το σπουργιτακι μου :):):):):) ΚΑι χθες κατι σαν να ενιωσα το βραδυ που ξαπλωσα αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι ηταν το μωρακι μου. Ανυπομονω τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ :):):):):):):)

Καλησπέρα φουσκοκοιλιτσες μου!σημερα σηκωθηκαμε 11.30 ωρα για δευτερη συνεχομενη ημερα.πολυ υπο κοριτσαι δεν μπορω να ανοιξω τα ματια μου!

το μεσημερι ειχαν ερθει οι γονεις μου ,φαγαμε ολοι μαζι ,μετα γλυκο ,καφε.......εσκασα!!φυγαν πριν λιγο,ο συζυγος πηγε για υπνο και εγω ειπα να δω τι κανετε!Αυριο θα παρω τηλ να κλεισω ραντεβου στον δευτερο γιατρο να δω τι θα μου πει.μπορει να αλλαξω κ γιατρο.δεν ξερω ρε κοριτσια εχασα παρα πολυ την εμπιστοσυνη μου στον δικο μου γιατρο.βεβαια γυρω στα 3-4 χρονια τον γνωριζα αλλα δεν εχει σημασια!εχω ακομα 4 μηνες σχεδον κυησης που θα πρεπει να ειμαι κ ηρεμη κ να μην αγχωνομαι με τελειες μαλ.....!!!

katerinaki mou ara me katalavaineis..pragmatika isws epeidi allazei polu to swma mou kai malista syntoma epeidi kserw oti pote pia de tha eimai to anemelo koritsaki pou hmoun(ayto einai to kalo tis upothesis fysika!!! :D )kai tha ginw MAMA..poios kserei pantws pragmatika an mporousa kai na ta vapsw tha to eixa kanei!!xaxaxax toso polu anagi to eixa...axxx koritsaki mou eyxaristoume(kai ek merous tou antrouli mou )toooooooso polu gia tin prosklisi....makari na mporesoume kapoia stigmi na anevoume prosta ekei pu den exw erthei katholou kai na se gnwrisw apo konta :D:D kai fysika an kateveite stin athina edw eimaste e!!!

ammoula koritsaki muo na kaneis oti se kanei na niwtheis pio hremi kai sfalis giati ayto exeis anagi na niwtheis sayti ti fasi opote mhn agxwnesai...na pas kai ston allo na deis pws tha se kanei na niwseis...to enstikto sou tha sou pei ti einai kalytero... ;)

Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα!!!

Σημερα είχα φανταστικό πρόγραμμα, πήγα σε ένα παιδικό μασκέ πάρτυ που διοργανώθηκε για τους μαθητές του Νηπιαγωγείου μου...ντυθηκα νοικοκυρα σε απόγνωση και έκανα θράυση ;)

Σε λίγο ετοιμάζομαι να φάω μία κρέπα σοκολάτα μπισκότο...η πρώτη μου παρασπονδία στην εγκυμοσύνη σε γλυκο αλλά.... την θέλω τόσο πολυυυυ!!!

Ανυπομονώ να πάω αύριο στο γιατρό...ας ελπίσουμε οτι μπορεί να δούμε ασν πρόκειται για μπέμπή ή μπέμπα!!!

Φιλιά σε όλες!

γεια σας κοριτσιαααααα!!!!!! βλεπω σαν να περασατε καλα σημερα!!! ναταλια πως πηγε σημερα στην δουλιτσα?μου ελειψε πολυ η δουλεια για να πω την αληθεια!! αριαδνη ευχομαι ολα καλα για αυριο κ να δειτε το φυλο!!!!!!!!!! κ εγω την τριτη εχω ραντεβου..παντως μου εχει τιναξει τα πλευρα μου η μπεμπα.. τα ποδια κατω δεξια βαραει κ τα χερακια στα πανω αριστερα πλευρα..ειναι δυνατον???? διαγωνια εχει κατσει!!! :):) δεν αλλαξε θεση απο τοτες που πηγαμε στην επιπεδου.. χριστινακι κ εμεις χτες πηγαμε σε ενα καφε κλαμπ κ ειχε λατιν χορο..περιτο να πω με το που μπηκαμε μεσα κ ειδαν οτι ειμαι εγκυος στην καλυτερη θεση μας εβαλαν!!!!ηπια 1,5 ποτηρι κρασι κ το τι λιχουδιες εφερναν...δεν λεγεται!!!!!!!!!! (κρεπα με σαλαμακι μεσα κομμενα σε μικρα κομματια,μικρα βραστα λουκανικα με μουσταρδα,4 φορες ξηρους καρπουσ,κριτσιανια με μια σως σαλτσα,αγγουρακια,καροτα,ελιες) μιλαμε δεν σταματισα να τρωω :):) κ αφου φυγαμε κατα τις 1 πηαγαμε κ εναν πατσα!!!!!!!!!!!! ειχα παρα πολυ καιρο να φαω!!! αννα οποιος πραγματικα σου αρεσει γιατρο θα πας.. οσο για το αν νιωθουμε το μωρακι στην 14 βδομαδα,νομιζω οτι ειναι πολυ μικρουλι ακομα.. ισως να ειναι τα εντερακια μας.. στην 17 βδομαδα που το ενιωσα ,μετα δεν το ενιωθα τοσο συχνα οπως τωρα..μια το πρωι κ μια το βραδυ..ο αντρας μου πρωτη φορα το ενιωσε πριν 2,5 βδομαδες γιατι κουνιοταν συνεχεια και ασε που φαινεται τωρα κ χωρις να βαλεις χερι..κουνιεται ολο το δερμα!!!! :):) αχ ειναι τελειαααααααα.....

βρε θα σταματησετε με τα φαγητα λιγωθηκα η γκαστρωμενη αρρωστουλα.... τελικα η σπραιτ εσωσε τον αντρα μου... και αυριο ψηλοδιαιτουλα και απο τριτη κανονικο φαγακι και ναι θελω και ΠΑΓΩΤΟ!

αννουλα μου πηγανε εκει που θα νιωθεις ασφαλεια.... εσυ τραβας ολο το λουκι!!!

αριαδνη μου ολα καλα θα πανε αυριο σιγουρα θα δεις το μωρακι σου!!!

εεεε σουρτουκες εσεις που βγηκατε πολυ ξενερωτες ειστε! ακου ενα ποτηρι κρασι.... σιγα μη μεθυσετε :lol::lol::lol:

Γεια σας και πάλι

Μαράκι μου άνοιξες την όρεξη με τις μικρολιχουδιές σου αφού έφτιαξα τοστάκι και έβαλα και μερικά nachos στο πιατο.

Κατερινάκι νομιζω 14η βδομάδα ειναι νωρίς για να ήταν το μωράκι, βέβαια εσύ ξέρεις το σώμα σου καλύτερα, εγώ τώρα το δευτερο το ένοιωσα 17 και 2 στα σίγουρα. Κατι ειχα καταλάβει δυο μερες πριν αλλά δεν ήμουν σίγουρη την επομενη δεν ειχα νοιώσει κάτι και απο την προηγούμενη Κυριακη που ήμουν 17 και 2 κάθε μέρα το αισθάνομαι.

Χριστινάκι ειχες και τα τυχερά σου βλέπω στο πάρτυ. :lol::lol:

Αννα το πιο σημαντικό ειναι να έχεις εμπιστοσύνη και να νιώθεις άνετα με τον γιατρο σου, δες και τον δεύτερο και να πας οπου αισθάνεσαι πιο σίγουρη. Δεν ειναι κακό να αλλάξεις έχεις μπροστά σου 4 μήνες και έναν τοκετό. Θα μας έρθεις εσύ την Τρίτη?

Αριάδνη παιδικό πάρτυ πέρασες καλά, εγώ ειχα πάει την Πέμπτη με την μικρή μου πεταλουδίτσα αλλά δεν ντυθηκα μονο ένα στέμα πριγκιπισσας της μικρής φοραγα στο κεφάλι. Μου άρεσε πολύ που έβλεπα τα μικρούλια να χορεύουν.

Αυτά παω να βάλω ενα πληντύριο να τσιμπήσω λιγο παγωτάκι που μου θύμησες Αλεκα οτι έχω στην κατάψυξη και να κοιμηθώ. Αύριο μπαινω στον 5ο !!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κορίτσια!!! Σήμερα είμαι σταναχωρημένη....Γενικώς είμαι νευρική αρκετά.Τώρα όμως προσπαθώ να το ελέγχω όσο μπορώ..Σήμερα όμως κάτι μου είπε η μητέρα μου που με τσάντισε και άρχισα να φωνάζω...Πόσες τύψεις έχω...Πόσο φοβάμαι μήπως έκανα κακό στο νινί...Αφήστε τις τύψεις που έχω που με είδε ο Πάνος να κάνω έτσι....Τέλος πάντων...Σκ..τά τα έκανα και ηρέμησα.Όσο για το λόγο, πραγματικά ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ..

Maxim ναι πολυλογού κι εγώ :lol::lol::lol: Είναι που θέλω να σας σχολιάσω και όλες :?:?:? Πάντως έχετε φτιάξει ένα πολύ όμορφο παρεάκι!

Delphine σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Να χαίρεσαι το γιόκα σου και με το καλό να υποδεχτείς και την πριγκιπέσσα!!!!

Ραπανάκι το μωρό ήταν και τις 2 φορές σε καλή θέση.Έτσι, και ο γιατρός μου (11εβδ.και 3 ημερών) και αυτός που μου έκανε την αυχενική (12 εβδ. και 3 ημερών) μου είπαν πως είναι μάλλον κορίτσι. Εγώ πάλι δεν ξέρω γιατί δεν το έχω πιστέψει ακόμα..Νομίζω ότι θα πάω στον επόμενο υπέρηχο και θα μου πουν ότι πετάχτηκε το τσουτσούνι..Με έχουν βέβαια επηρεάσει και όλοι γιατί μου λένε ότι είναι πολύ νωρίς και ότι μπορεί να είναι και αγόρι..Δεν με νοιάζει ό,τι και να είναι...Σου εύχομαι αυτή τη φορά να έχεις κοριτσάκι αφού το θες. Την Τετάρτη που μας πέρασε έκανα και εγώ και ο άντρας μου εξέταση για κυστική ίνωση στο χωρέμειο στο ΠΑΙΔΩΝ οπότε ξέρω καλά τι είναι. Δεν κάναμε όμως μόνο για τη μετάλλαξη df 508 αλλά επιλέξαμε την εξάτση που καλύπτει το 90% των μεταλλάξεων για να είμαστε πιο σίγουροι μια που πήραμε την απόφαση να την κάνουμε..

kokona μου εγώ ήμουν τόσο αγχώδης που παρόλο που με καθησύχασε ο γιατρός δεν ηρέμησα μέχρι να δω το παιδί...Τι χαζή που ήμουν..Με έφαγε το άγχος άδικα..

Πασχαλιτσάκι ανυπομονείς κι εσύ να το ακιύσεις ε;;; Αχχ και εγώ.. Δε νομίζω να αληθεύει ότι τα κοριτσάκια είναι πιο ήσυχα στην κοιλιά γιατί ο γιος μου ήταν τόοοσο ήσυχος που κάθε τρεις και λίγο αγχωνόμουν γιατί νόμιζα πως έπαθε κάτι :?:?:? Αντίθετα η κουμπάρα μου που έκανε κοριτσάκι την άκουγε όοοολη την ώρα.

Boub σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!! Περαστικά σου εύχομαι! Και εσύ απόγευμα δουλέυεις;;Ομοιοπαθούσα! Τι δουλειά κάνεις;

Αλέκα χρυσό θα το κάνουμε το ΙΑΣΩ όντως..Τι να κάνω όμως που με τα πολλά κατάφερα να βρω γιατρό να μου αρέσει και είναι εκεί;;; Τρεις έχω αλλάξει....Αυτή την εγκυμοσύνη λέω να την περάσω με έναν μόνο :lol::lol::lol: Όσο για το φύλο ό,τι και να είναι δε με νοιάζει..Αν είναι κοριτσάκι θα χαρώ γιατί μου αρέσουν τα κοριτσάκια, αν είναι αγοράκι πάλι θα χαρώ γιατί ο γιος μου ζητά αγοράκι..Θα προτιμούσα πάντως να μου πουν φύλο όταν θα είναι σίγουροι γιατί όταν σου λένε κάτι και μετά σου το αλλάζουν είναι σπάσιμο....,

Καγκουράκι θα την πας παιδικό τη μικρή;; Εγώ λέω να πάω τον Πάνο κατευθείαν προνήπιο για να μη φέρνει και ένα σωρό ιώσεις με το μωρούλι στο σπίτι...Πάντως είναι γεγονός ότι απασχολούνται όμορφα και εποικοδομητικά τα παιδιά στον παιδικό.

Έλενα και να ήθελα να μην είμαι πολυλογού δεν μπορώ...Γράφετε πολλά και είστε πολλές :oops::oops::oops: Θα βαρεθείτε να με διαβάζετε :lol::lol:

Xtinaki φοβερός ο τύπος!!! Είδε την κοιλιά (και τι κοιλιά!!!!) και συνέχισε :shock::shock::shock: ;;;;Έχει ξεφύγει ο κόσμος..Παρόλ' αυτά χρειάζονται αυτά για την αυτοπεποίθησή μας! Εγώ δεν έχω διάθεση να πολυβγαίνω..Γενικώς μου τη δίνει να πάω για ποτό και να μην πιω ποτό...Επίσης προ εγκυμοσύνης κάπνιζα 5-6 τσιγαράκια ημερησίως και μου τη δίνει να βγω για καφέ ή ποτό και να μην καπνίσω..Το έκοψα μαχαίρι και στις 2 εγκυμοσύνες......

Γεια σου Άννα! Τι έγινε με το γιατρό σου και ξενέρωσες;;Αν δε νιώθεις καλά άλλαξέ τον . Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη άλλαξα 2 φορές γιατρό...

Κοριτσάκια μου ξέρω..Έγραψα πάααααρα πολλά και δεν είπα και όσα θα ήθελα :oops::oops::lol::lol::lol:

Φιλάκια πολλά!

καλημεραααααααααααααα και καλη βδομαδα να εχουμε ................σημερα ξυπνησα χαραματα γιατι ο αντρουλης μου πηγε νωρις επιτελους-λεω επιτελους γιατι ειχε κανα 4μηνο να δουλεψει-για δουλεια........

σε κανα μισαωρο θα ξυπνησω και τον γιαννακη για να τον ετοιμασω για τον παιδικο σταθμο.τι κανετε?

elena μου ευχομαι ολες μας να εχουμε κορμι φετες-και οχι φετα χα χα χα χα χα χα χα -ε ναι τα παιδι αειναι απιστευτααααααα βλεπω ειδες καλο καιρο και τσουπ βγηκες και πολυ καλα εκανες αν δεν εκμεταλευτουμε την καλη και ωραια μερα θα μας φαει το μεσα......

xtinaki μου πιστευω ολες ειμαστε στην φαση που ενιωσες καποια στιγμη party animals αλλα δυστηχως οταν πας καπου και εχει πολυ κοσμο αναγκαστηκα στην κατασταση μας θα κατσεις δεν μπορεις να στριμωχτεις οπως ολοι εκει μεσα......ειδες τι κανει το μαλλι?αλλα και ο τυπος τι να πω δεν βλεπει μια γυναικα με τουρλα κοιλια?οπως ειπε και ο αντρας σου τα ηθελε ετοιμα ολα στο πιατοοοοοοοοο!!!!!!!!με τον εμετο θα φευγαν ολοι χα χα χα χα χα χα χα χα χα αλλλα και αυτος τι να πω ????φαινεται του αρεσες πολυ

αντε να βαλεις φωτογραφιουλα μηπως γινει μοδα το κουρεμα σου ................γιατι απο οτι φαινεται εχει επιτυχιααααα βεβαια μετραει και το κεφαλι...................................χι χι χι χι χι χι χι

ααααααααααααααααα πασχαλιτσακι μου βλεπω εχουμε τον ιδιο προβληματισμο απο που να βγαλουμε το γαλα χα χα χα χα χα χα χα το πιεσα το πιεσα τιποτα δεν ηθελε να μου κανει την χαρηηηηηηηη αχ χα χα

για να δουμε με το μαχαιρι και το ψαλιδι εσενα τι θα σου πουν.....

οσο για το ποτε θα νιωσεις το μπεμπακι σου μην αγχωνεσαι και γω δεν το εχω καταλαβει ακομα και ειμαι σχεδον στην 14 βδομαδα και σκεψου οτι ειναι η 3 εγκυμοσυνη μου και θα πρεπε να τα ξερω καλυτερα χα χα χα ANNA μου αν ο γιατρος δεν σου εμπνει εμπιστοσυνη τον αλλαζεις δεν πας να το εχεις και 10 χρονια αν κατι στραβωσει τερμα τοσοι γιατροι υπαρχουν.

ariadni πολυ θα θελα να δω τι φορεσες ως νοικοκηρα σε απογνωση χι χι χι χι χι χι παντως για να λες οτι εκανες φραυση φανταζομαι

με το καλο σημερα που θα πας στον γιατρουλη να μπορεσεις να δεις αν ειναι αγορακι η κοριτσακι ....

delpine μου βλεπω και συ το εριξες για τα καλα εξωωωωωωωω

ανθη μου φανταζεσαι ολοι να σου λενε οτι ειναι κοριτσι και τσουπ να πεταχτει την αλλη φορα το τσουτσουνακι χα χα χα χα χα γερο να ναι ααααααααααααααααααα κανατε και οι 2 αυτην την εξεταση?????τι να σου πω δεν την ειχα κανει παντως στις αλλες 2 εγκυμοσυνες και γιαυτο προβληματιστηκα οταν θα παω στον γιατρο μου θα τον ρωτησωωωωωωωω παω να ξυπνησω τον γιαννακη θα τα πουμε σε λιγο φιλακια στις κοιλιτσες

kalemera koritsia k kali evdomada.... vlepw to riksate eksw to sk mpravo wraia polu xairomai emeis to savato pou legame na vgoume eixame episkepseis k telika tin kuriaki pigame gia kafedaki eixe wraia mera k ginotan xamos stin paralia mas.... maraki mia xara me tin douleia alla varethika tin zwi mou den eixe k tpt kuriakatika.... anna mou opios sou emneusei sugouria k sou aresei se auton tha pas min to skeftesai gia auton pou exeis oti ton exeis kairo.... egw apo simera ta prwina moni mou tha eimai o antras mou arxise douleia simera prwti mera ante na soume pws tha einai... peite kamia idea gia fagitaki simera den mou erxetai kati.. edw gurw tha eimai na ta leme..

Καλημέρα κ καλή εβδομαδα!!!πρωι πρωι στην δουλιτσα λιγο νυσταγμενοι!!

τι κανετε;σημερα θα παρω να κλεισω ραντεβου στον δευτερο γιατρο να δω ...!παντως σκεφτομαι σοβαρα να μην συνεχισω με τον πρωτο γιατρο μου,φοβαμαι οτι παντα θα εχω στην πισω πλευρα του μυαλου μου οτι βλεπει μονο το συμφερον!!!

Καλημερούδια γλυκές κοιλούμπες!

Τι μου κάνετε?

Γυρίσαμε κι εμεις απο τας εξοχας,ωραία ήταν,είχε και λιγο καλύτερο καιρο και καναμε και βολτα στη θάλασσα.Το τριήμερο πάλι.

Δεν έχω κανένα νέο ιδιαίτερο.Όλα ήρεμα και βαρετά!Το μωράκι ξεσαλλώνει όλη μέρα στην κοιλίτσα,η λιγούρες συνεχίζονται μια χαρα,αλλα η χωρητικότητα εχει μικρύνει!Και με το ζόρι μένει μέσα το φαι :( .

Ζυγίστηκα!Και φρικαρα!53 ελεγε!2 κιλα μεσα σε 2 εβδομάδες είναι νορμάλ?Επίσης παρατήρησα αρχη κυτταρίτιδας πισω....Θα τσιρίξω!!Αρχισα να προβληματίζομαι πως θα είμαι το καλοκαίρι μετα τη γέννα!

Κοπελιές εσεις που είμαστε περιπου στην ίδια εβδομάδα,έχετε παρατηρήσει οτι λαχανιάζετε ευκολά?Εγω μόλις ανεβω σκαλα κανω σαν ψοφάλογο!!Καινουριο αυτο!Και πολυ βουλωμένη μύτη,χωρίς όμως να υπάρχει κάτι μεσα..Οταν τρωω δηλαδη δεν μπορω να πάρω ανασα απο τη μυτη.Διαβασα οτι είναι της εγκυμοσύνης,οπως το πρηξιμο των ουλων.Μονο εγω τα έχω όμως???

γεια σας κοριτσιαααα!!!!! τι κανετε?αννα με το καλο ο καινουργιος γιατρος!! ναταλια μου σημερα εκανα μοσχαρακι με αρακα!ωραιο εγινε! αχ κ εγω αυριο θα παω στον γιατρο..θα τον ρωτησω πολλα..για ποσο θα ειναι η αμοιβη του αν πληρωνουμε κανονικα κλινικη,η μεσο ασφαλειας..για να δουμε... σημερα συννεφια εχουμε..το σκ ηταν τελειες οι μερες!! λια μου κ εγω μια απ'τα ιδια ειμαι.λαχανιαζω πολυ ευκολα,η μυτη μου βουλωνει συχνα,αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο..καπως μου το ειχε εξηγησει,αλλα δεν θυμαμαι..τα ουλα ετσι ακριβως ειναι..οταν τα βουρτζιζω,η βαλω οδοντογλυφιδα τρεχει κατευθειαν αιμα.

Kαι εγω λαχανιαζω παρα πολυ ευκολα.....!!ουτε σκαλα να ανεβω δεν μπορω!και για την βουλωμενη μυτη εχω κατι δειγματα αλλα νομιζα οτι ειναι ο καιρος!!!!αχχχχ

Αυτα βρηκα στο ιντερνετ......

''Το λαχάνιασμα και η δυσκινησία είναι συνηθισμένα φαινόμενα κατά την εγκυμοσύνη. Η δυσκινησία οφείλεται στην πρόσληψη του βάρους. Το λαχάνιασμα προκαλείται από την επίταση της καρδιακής λειτουργίας εξαιτίας του μεγαλύτερου όγκου αίματος και των αυξημένων αναγκών σε συνδυασμό με την αύξηση του βάρους. Δεν υπάρχουν και πολλοί τρόποι για να αντιμετωπισθεί η δυσκινησία, εκτός από την ξεκούραση και την οικονομία των δυνάμεων.""

wraio akougetai maraki alla o antras mou den prokeitai na faei..kanw telika patates giaxni... k egw laxaniazw emeis edw exoume k upgeio parking k mexri na anevo mou vgainei i pisti stamatisa na katevenw katw k mpaino apo tin eisodo kanonika.... i muti emena voulwnei otan me pianei fternisma alla prepei na einai apo ton kairo molis ligo kruwsw arxizw to fternisma... rwta ta maraki na mas peis k emas... egw den thimamai eixa pei oti ekleisa rantevou gia tis 9/3?... ta oula k mena einai prismena k exei 2 meres me ponaei o fronimitis k exei mazepsei apo panw oula einai twra kreataki den mporw na katalavw tha paw mallon mes tin evdomada ta to dw giati ponaei polu... xartomantila exw k egw monimos dipla mou....

ναμαι και εγω.... εχω το γκρινιαρη τον αντρα μου ωχ αυτο και αχ το αλλο!!! σημερα εφαγε αλλα ακομη επιμενει να μη πινει νερο και να πινει ή κοκα κολα ή σπραιτ γιατι νομιζει οτι το νερο του κανει διαρροια....

αννουλα μου καλα εκανες και εκλεισες ραντεβου με αλλο γιατρο... ετσι θα κρινεις αν ο αλλος δε δουλευε ή οχι!

και εγω τα εχω τα συμπτωματα και παρα πολυ το λαχανιασμα!!!

ενταξει ολες οι εγκυες δεν βγαζουν γαλα.... αλλα βρε πασχαλακι πως σταματησες το θηλασμο? η σαντυ ηπιε μεχρι 7μηνων το εκοψα με τα χαπια απλως δεν τα πηρα ολα γιατι μου ειχε πει ο γιατρος θα βλεπεις ποτε θα σου σταματησει και οταν ξαναμεινα εγκυος επειδη η σαντυ ερχεται και με γδυνει μου τραβαγε τις θηλες και βγηκε γαλα (τοτε ημουν περιπου 2μηνων εγκυος) και που ρωτησα το γιατρο μου αν ειναι δυνατον να ξαναχω τοσο αμεσα γαλα μου ειπε φυσικα κανενα προβλημα! τωρα βγαζω πυον ομως οχι γαλα παντως προλαβα και εκανα το "πρακτικο"!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...