Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας γεια σας !!!!

Καλά είμαστε εμείς, μόνο που σκάμε κυριολεκτικά από τη ζέστη - δεν αντέχεται καθόλου ειδικά τη νύχτα - ξυπνάει συνεχώς κ δεν ξέρω τι να την κάνω. της έχω βάλει εναν ανεμιστήρα αλλά δεν την "παλεύει" κ πολύ :lol::lol::lol: !!!!

Κατα τ άλλα... κ εμείς εχουμε ξεκινήσει το θέμα "πανα".... χαχαχαχα πλάκα έχει .... γυρίζει τσίτσιδη μέσα στο σπίτι και φαίνεται της αρέσει σαν ιδέα γιατί μόνη της μου λέει πότε θελει να παει.Εχουμε μονιμα το γιογιό της μέσα στο μπάνιο (βέβαια όλα τα λέει κακα-ενώ στην ουσία τις περισσότερες φορές θέλει τσίσα). Πολλές φορές... τις το θυμίζω κ εγώ ... "μήπως θέλεις να πας για τσισάκια" ας πούμε.. Στο σχολείο βεβαια την έχω με πάνα - το χω πει στις κοπέλες αλλά εκεί δεν ζητάει γιογιό. Σπίτι μόλις γυρίζουμε μέχρι να κοιμηθεί είναι με βρακάκι υφασμάτινο. Ειχαμε βεβαια κ κανά δυό ατυχήματα αλλά εννοείται οτι θα τα έχουμε αυτά. στον υπνο εννοείται με πάνα. γιατί δεν μπορεί να το ελέγξει νομιζω ακόμα τόσο καλά κι ούτε υπάρχει λόγος να την πιέσω ακόμα. Μόλις δω ότι δεν την βρέχει την πάνα της το βράδυ θα της την βγάλω. Αλλωστε είναι μόλις 2 βδομάδες περίπου που έχουμε ξεκινήσει σιγά σιγά την διαδικασία αυτή. Εως τωρα πάντως ευχαριστημένη είμαι. καλά τα πάει. :!:

Φιλάκια σε όλες σας - δεν προλαβαίνω να σας πω άλλα ..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kisses Kisses :D:D:D

• Απαντήσεις 913
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol: ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ!!!

ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΝΤΙΜΑΚΟ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΨΥΧΗ!!! ΧΑΝΕΣΑΙ ΠΟΛΛΥ :D ΑΧ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΜΑΤΑ!!!

ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΟΥΝ ΚΑΘΙΣΤΑ Η ΟΡΘΙΑ?? :?:?:? ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΣΕ ΦΙΛΕΣ Κ ΓΝΩΣΤΕΣ Κ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΙΣΤΑ!!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΕ ΝΑ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΥΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΟΡΘΙΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ) ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑ!!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΓΥΜΝΟ Κ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ Ο ΠΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΩ!!! ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΙΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!!!

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ???? ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΤΑΙ ΣΠΙΤΙ Κ ΔΕΝ ΒΓΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΟΡΑΣ!!! ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΑ ΝΑΙ ΟΚ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ !!! ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΑΩ! :roll:

:lol::lol::lol::lol::lol: ΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΣΙΣΑ!!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ!!! ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΣΑ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ!!!

ΝΤΙΜΑΚΟ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΑΝΑ!!!!!

ΕΜΕΝΑ ΠΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΕΧΕΙ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΕΓΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΑ!!!!! ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 6 ΜΗΝΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ :mrgreen:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΝΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΡΙΑ!!! ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ!!!!

ΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!

Δημοσίευση

γλυκούλες μου!!! τι κάνετε? εμείς έχουμε υπάρξει και καλύτερα αλλά εντάξει την παλεύουμε...από υγεία είμαστε μια χαρά όλοι, δόξα το θεό!!! δεν θυμάμαι και πολλά να σχολιασω καθώς σας διαβάζω κάθε μερα σχεδόν αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω :oops::oops: πάντως φυσικά ήμουν σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά με τον χρηστάρα και χάρηκα πάαααααααααρα πολύ που επιβεβαιώθηκα!!! μπραβο και για το κόψιμο της πάνας σε όσες το κατάφεραν!!! εμείς έχουμε κόψει και την βραδινή αν και κανα δυο φορές είχαμε νυχτερινά ατυχήματα και τώρα δεν θέλει ούτε να την δει την πάνα!!! πολύ ζέστη βρε κορίτσια...η μικρή είναι πάλι στο χωριό με τους δικούς μου και την κυριακή επιτέλους φεύγουμε κι εμέις διακοπές για 15 μέρεςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! επιστρέφουμε πρώτη και μετα δουλειά, ναι συνεχίζω εκεί που έιμαι ευτυχώς!!! πάω για βαφή στο μαλλί, σας φιλώ!!!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου τι κανετε με τις μεγαλες ωρες εμεις παλι!!! ειμαστε καλα ημουνα αθηνα γυρισα εδεσσα πηγαμε με τους γονεις μου και το νικολα 1 εβδομαδα στην χαλκιδικη ωραια περασαμε ο νικολας εκανε μπανιο μονος του με τα μπρατσακια (φυσικα αλλα κολυμπυσε πολυ ωραια το φατσουλη μου) γυρισαμε εδεσσα και τωρα περιμενουμ ενα δουμε αν θα ερθει ο μπαμπας μας απο αθηνα η αν θα ξατεβουμε εμεις εσεις τι κανετε ολα καλα παω να ριξω μια ματια στα τελαυταια νεα σας και επανερχομαι πολλα πολλα πολλα φιλιααααα!!!

Δημοσίευση

μαρακι μου το τηελο και εγω το βιβλιο (ζηλιαρα) χαχαχαχαχαχαχαχαχα

θα σου στειλω το μαιλ μου!!!

αλεκα μου υπεροχη η φωτο με την σαντυ και το πετρο !!! πως μεγαλωσε η ζουζουνα???

ελενακι μου παει περασε και αυτο ολα καλα με το χρηστακη μην ανυσυχεις ειδες ολα μια χαρουλα ειναι μπραβο το παλικαρι μας!! να του δωσεις πολλα πολλα φιλια απο εμας γιατηνη ταλαιπωρια που τραβηξε!!!!

ρενατακι μου τι κανεις πως ειναι ο συνονοματος νικολας?

θενα μου μηπως να τον βαλεις σε καποια δραστηριοτητα να ξεδινει λιγακι μου θυμιζει τον αδερφο μου το μικρο σε αυτην την ηλικια και αυτος ετσι ητανε και μετα η μαμα μου τον εγραψε κολυμβητιριο και καρατε και υσηχασε!!!

ελενακι βγαλατε και την πανα μπραβο εγω δεν τα καταφερα που δοκιμασα το νικολα στις διακοπες μας!! μαλον δεν ειναι ετοιμος ακομα η μπορει να μην ειμαι ετοιμη εγω!!!

ρενατακι μου σε πηραν για συνεντευξη καλη επιτυχια ολα καλα να σου πανε !!!

πολλα πολλα φιλακια σε ολες θα τα πουμε !!!καλο βραδυ !!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Πω πω σαγιοναρούλες που βλεπω!!!!!!

Ντίμι απαιχτα ποδαρακια βλεπω στη φωτο!!!! :D:D

Τί κανετε? Εγώ τωρα εχω μαθημα με ενα παιδακι τωρα πρωι και τους περιμενω..

Ο Κωνσταντινος περναει μια φαση αρνησης..ότι του πεις "οχι" και ας το κανει μετα.. :roll: αλλα καπου διαβαζα ότι είναι φυσιολογικό για την ηλικία τους..

Ελενακι μου τον εχω τις πιο πολλες ώρες γδυτό αλλα παιζει με τα χωματα εξω στην αυλή, περνανε και γατακια, και σιχαινομαι λίγο μην βγαλει και τίποτα σπυρακια...λετε να τον αφηνω εντελώς ετσι?

Ηρθε το παιδακι ..σας φιλω για την ώρα..

Δημοσίευση

Καλημέρα Καλημέρες σε όλες !!!!!!!!!!!!!

Μαράκι μου σ ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια ;);););):D:D:D

Σαν τον Κωνσταντίνο σου πάντως είναι όλα θεωρώ κάπως έτσι σ αυτή την ηλικία ..... με ενα μεγάλο ΟΧΙ στο στόμα!!! :lol::lol::lol::lol: χαχαχαχχαχααααα

Λοιπόν... εγώ θα σου πρότεινα να τον αφήνεις όσο είστε στο σπίτι σας ΚΑΙ στον κήπο εννοείτε με ενα βρακάκι σώβρακο κοινώς :lol::lol::lol::lol::lol::lol: κλασσικό ξέρεις .... αυτό που φοράει κι ο σύζυξ ..... χαχαχαχχχαχχα ...Έτσι και δεν θα λερώνεται και θα συνηθίσει στην ιδέα του να φοράει αυτό το κάτι άλλο από τη πάνα που ήξερε εως τώρα και οτι αυτό το κάτι άλλο βρέχεται πια κ λερώνεται - άρα δεν τα κάνουμε πάνω μας !!!!! χιιχιχιχιιχιχιχιχ..... αχ πια αυτά τα παιδάκια μας !!!!!!! μα τι βάσανα είναι όλα τούτα που περνάνε ..... .χαχααχααχα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φιλάκια πολλά φιλενάδες μου!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κορίτσια μου, τί κανετε?

Ο σύζυγος πηγε για ταβλι στον κουμπαρο, εγώ κοιμησα τον Κωνσταντινο και χαλαρωνω τωρα...σημερα πηγαμε στη θαλασσα και επειδή δεν τον κοιμησα το μεσημερι, τον είδα σε καποια φαση που γλαρωνε μες το σωσίβιο του!!!Αλλα μετα εξω κ#λο δεν εβαλε κατω!!! :lol::lol:

Ντιμι μου γενικα του δοκίμασα και το κλασσικο βρακακι αλλα με αυτό δε συγκινείται και το εχω πλυνει απειρες φορες από ατυχηματα..και χοντρα και ψιλα.. :lol: Μες το σπίτι δεν περιορίζεται..κανει και ζεστη και του αρεσει να παιζει εξω..

Εντομεταξύ και μενα ο Κωνσταντινος όλα τσια τα λεει!!!

Τεσπα...θα κανω υπομονη...ο Χαρης σήμερα μου "φωναζε" γιατι με είδε πολύ αγχωμενη με το θεμα αυτό..πρεπει να ηρεμησω γιατί δε θελω να του μεταδωσω του μικρού το αγχος μου...

Με τη δουλεια δεν ξερω τί θα κανω..μαλλον θα πω ναι αλλα θα δω και το οικονομικό...πόσα δίνουν...το δικό μου το παιδι το βαζω και στο αυτοκίνητο και το παω και μια βόλτα..μια θαλασσα..αλλα το ξενο αναγκαστικα θα το εχω σπίτι και θα πρεπει να το απασχολώ 8.30 ωρες καθημερινα, να το ταιζω και μαλλον να το κοιμιζω..μια θεια μου το παει σε παιδικό σταθμο το εγγονακι της, μου είπε ότι δινουν γυρω στα 280-300 ευρω το μηνα εξω τα Σαββατα..νομίζω ουτε εγω θα το εχω Σαββατα..δεν ξερω ποσα να ζητησω και ποσα είναι διαθεσιμοι να δωσουν..και μενουν λιγο παρακατω από το σπίτι μας και δε θελω να παρεξηγηθούν, αν και η μανα μου όταν της το είπαν είπε "ε, ενταξει να της το πω, αλλα δεν υπαρχει παρεξηγηση ετσι?" και αυτοι είπαν "μα όχι προς θεου"...

Αυτα με τα δικα μας...

Οι υπόλοιπες τί κανετε κορίτσια? Που χαθηκατε?

Θα σας καληνυχτισω κορίτσια μου γιατί θα ξαπλωσω να χαζεψω λίγο ΤV..Σας φιλω όλες γλυκα γλυκα!!! :-*

Δημοσίευση

koritsakia mou ti kanete????

emeis kala ayrio erxete o mpampas mas apo athina

na mas dei mas eleipse kai se mena kai sto mikro ton perimenei pos kai pos!!!

maraki moy se euxaristo poli poli giato biblio tha katso siga siga na to diabazo !!!

emeis den exoyme kanei kamia proodo me tin pana kai kana 2 fores pou ebala sto nikola brakaki kai katoyrithike pano toy arxise na klaei kai panikoblithike opote to afino gia argotera!!!

polla polla filakia se oles!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΜΑΣΤΕ Κ ΕΜΕΙΣ!!!!

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ!!!! ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ ΠΟΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΣ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ??? ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ!!! ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΝΤΙΜΑΚΟ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕ :lol::lol::lol::lol::lol: ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΛΥ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ!!!!

ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ???? ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ????

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΡΙΑ ΜΟΥΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΛΙΓΑ ΓΙΑ 8,5 ΩΡΕΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΔΑ ΠΧ ΝΑ ΕΝΑ ΧΥΜΟ ΝΑ ΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ ΝΑ ΕΝΑ ΦΑΓΑΚΙ ΚΤΛ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΣΥ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!!!! ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock: ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ 300 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!! ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ... ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΝΤΟ!!!!

ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Κ ΟΧΙ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΑΝ Ο ΝΤΙΝΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!!! ΕΤΣΙ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!! ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ Κ ΞΕΚΙΝΑ ΣΕ ΚΑΝΑ 2-3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΛΙ !!!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!!!! ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΣΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ!!! ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΜΕΝΕ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΣΤΕΓΝΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΤΟΥ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΜΟΣΟΣ ΤΟΥ!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ!!!!!

ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.................. 3 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!! ΠΑΡΤΥ Η ΜΑΝΑ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ Κ ΝΑ ΜΟΥΤΣΟΚΛΑΕΙ Κ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΤΕ Κ ΝΑ ΛΕΕΕΙ ΟΧΙ ΚΑΚΑ ΟΧΙ ΚΑΚΑ!!!!

ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ Κ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ :(:( ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΒΑΖΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΓΙΟΓΙΟ Κ ΑΜΟΛΑΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ(ΣΟΡΥ) :shock:

ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ Κ ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Κ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ :?:?:?:?

ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΑ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ Κ Μ ΛΕΕΙ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!

ΕΠΕΙΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ Κ Η ΜΑΜΑ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ..... Κ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟΣ Κ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ Η ΜΑΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΔΙΑΖΕΙ!!!!

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΙΣΑ Κ ΦΟΒΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!

ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΥ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!!!!

ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!! ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΚ ΚΟΥΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ!!!!

ΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ!!!!!

Δημοσίευση

αχ μια χαρα εσεις με τα γιογια σας εμεις ακομη θελουμε πολυ δρομο.... αποφασισα σιγα σιγα να της κοψω το μπιμπερο το γαλα και να ξεκινησουμε μονη της κορνφλεικς για να δουμε πως θα τα παμε!!!!

για να σας ανεβασω λιγο παρτε ματι ενα ζωηρο μπομπιρα (και εγω που ελεγα οτι η σαντυ ειναι πιο ζωηρη)

σας βαζω και τις δυο φωτο μαζι στη μια ειναι η σαντυ 40 και μερων και στην αλλη ο πετρος 30μερων!!!

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αχ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!! ΚΡΑΤΑ ΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΑΓΚΩΣΩ :lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΑΛΕ ΤΙ ΦΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!!

ΒΡΕ ΑΛΕΚΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ :lol::lol::lol::lol: ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ!!!!!!!

ΠΟ ΠΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ Μ ΛΕΙΨΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΠΟΧΗ!!!! ΤΡΕΛΛΑ!!!!!! :x:x

Δημοσίευση

τι μωρούλια είναι αυτά παναγία μου?! αλεκάκι ω ναι μοιάζουν πολύυυυυυυυυυυ!!!! στ'αλήθεια δεν θυμάμαι κι εγώ πώς ήταν το σαμιαμίδι μου 30 ημερών και τι μπορούσε να κάνει :oops::oops::oops: θυμάμαι μόνο ότι 3,5 μηνών γύρισε από ανάσκελα μπρούμυτα μόνη της και έπεσε από το κρεβάτι :oops::oops::oops::oops::oops: συμπεθερούλα μου κι εγώ αναπολώ καποιες φορές αυτή την εποχή αλλά μετά σκέφτομαι τα ξενύχτια, τα γάλατα να τρέχουν από το βυζί, τις αποστειρώσεις κλπ και λέω απαπα :lol::lol::lol: άντε μήπως είναι η σειρά σου λοιπόν για το δεύτερο? :D:D εγώ είχα 5 μέρες καθυστέρηση και τρομοκρατήθηκα είναι η αλήθεια αλλά ευτυχώς ήρθε η κυρία και όλα καλά!!! εμείς φεύγουμε ξημερώματα αύριο, ο σύζυξ εχει σπίτι στην σπάρτη αλλά τώρα θα πάμε στο χωριό της μαμάς μου έξω από τον πύργο καθώς η σπάρτη δεν έχει θάλασσα, είναι μόνο για χειμερινές διακοπούλες...εκεί μας φιλοξενεί ο θείος μου, έχει ένα σπίτι που έμενε η γιαγια και τώρα που πέθανε η γιαγιά είναι άδειο κι έτσι θα βολευτούμε και φέτος :lol::lol::lol: το κοριτσάκι μου έχει αρχίσει από χθες και με αναζητάει με παράπονο μου είπε η μαμα μου :cry::cry::cry: το πρωί θα της κάνουμε έκπληξη αφού μολις ξυπνήσει θα μας βρει εκεί!!!!! το πόσο πολύ μου λείπει δεν λέγεται αλλά ξέρω ότι περνάει καλά και κάνει συνέχεια μπανάκια!!! τώρα κάνω δουλειές να μαζευτώ λιγάκι και να φτιάξω βαλίτσα!!! α έκανα και μανικιούρ πεντικιούρ και το μαλλί το σκούρηνα λιγάκι και έκανα ανταύγειες και νιώθω ότι έγινα λιγάκι άνθρωπος :lol::lol::lol::lol: στα κιλά επανήλθα πλήρως, είμαι πια 55 τώρα θα προσπαθήσω να μην πάρω καθόλου στις διακοπές :?:?:? θαλίτσα μου με το καλό να δεχτείτε τον μπαμπα σας!!! είδα και τις φωτό καλά ο γιος σου δεν παίζεται λέμεεεεεεεεεε!!! και νομίζω ότι ψήλωσε και πάααααααααααρα πολύ!!! μαράκι μου άφησε το λίγο το θέμα της πάνας για λίγο, δεν είναι ακόμα έτοιμος ο μικρούλης, το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό, ξαναπροσπάθησε σε 15-20 μέρες ;);) όσο για τη δουλειά και μένα μου φαίνονται πάρα πολύ λίγα 300 ευρώ για τόσες ώρες, αλλωστε είναι και μια τεράστια ευθύνη ένα ξένο παιδί αλλά εξαρτάται όπως είπε και η έλενα τι ανάγκη οικονομική έχεις...ντιμάκι μου πολλά φιλάκια και ελπιίζω μόλις τελειώσουμε τις διακοπούλες όλες να ξαναβρεθούμε!!!! θενάκι μου κι εγώ θα έλεγα να τον βάλεις τον γιο σου κάποια δραστηριότητα να ξεδίνει... κι εγώ λέω να βάλω τη δήμητρα από σεπτεμβρη κολυμβητήριο, παιδάκι είναι κι έχει τρελή ενέργεια κάπως πρέπει να ξεδώσει κι αυτό...γλυκούλες μου σας φιλώ όλες!!! να περάσετε κι εσείς καλά, συμπεθέρα μου καλά μπάνια!!! δεν ξέρω αν θα καταφέρω να μπω καθόλου σίγουρα πάντως θα τα πούμε στις 2 αυγούστου με το καλό που θα επιστρέψουμε!!! πολλά φιλάκιααααααααααααααααααααα

Δημοσίευση

ειδα τα μπεμπια κ τρελαθηκα ειπα να σχολιασω τισ φατσουλεσ αλλα εγω θα πω οτι δεν μοιαζουν :oops:

εεε ενταξει σαν μωρακια ολα λιγο πολυ ειναι ιδια αλλα αυτα δεν εχουν ομοιοτιτεσ ισωσ λιγο στο στομα αλλα ειναι πολυ μικρα να καταλαβεισ πωσ θα γινουν.....

φιλια σε ολεσ

αυριο αρχιζω δουλεια θα σασ πω εντιπωσεισ :o:o:mrgreen:

Δημοσίευση

Αχ Αχ θα τρελαθώ μ αυτές τις φάτσες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D Να σου ζήσουν Αλεκάκι μου , δεν έχω κάτι άλλο να σου πω !!!!!! Είσαι άξια !!!!!!!!!!!!!!!

Ελενάκι μου και Ζετούλα καλά να περάσετε κοριτσάρες ... μάλλον όταν θα γυρίζετε εσείς θα φεύγω εγώ. Εγώ λέω για 11 Αυγούστου Σάββατο να φύγουμε για τη Σύρο - το νησάκι μου που πολύ μου έχει λήψει- και κανά δυό βδομάδες. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα πόσο θα κάτσουμε εκεί. Θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα περνάμε. Αδεια πάντως θα έχω 2 εβδομάδες!!!! Για να πάμε πουθενά αλλού δεν το βλέπω καθότι χρήμα δεν υπάρχει !!!! :P

ΣΥμπεθερούλα μου καλή αρχή !!!!!!!!!!!!!!!! ;):!::!::!:

Φιλάκια στις υπόλοιπες γλυκούλες !!!!!!!!!!!!!!! :):):)

Δημοσίευση

αχ ολες σας πατε διακοπες και εγω ξεκιναω δουλεια τη κυριακη!!!! σημερα πηρα στολη και ειμαι ολο ετοιμασιες για να εκπαιδευσουμε παλι το μπαμπα στα μπιμπερο και στα γαλατα!

καλα να περασετε κοριτσαρες μου και καντε καμια βουτια και για μενα!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες...ΨΗΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ.......

Αλεκα μου να τα χαιρεστε!!!!! Τελειες φατσούλες και οι δύο!!!!Φτου φτου φτου!!!! Και εγω θα πω ότι δεν πολυμοιαζουν αλλα ο αντρας μου που τα ειδε, μου είπε ότι τα βλεπει να μοιαζουν!!Θηλαζεις τον Πητερ?

Εμείς με το γιογιο το πηρα αποφαση ότι δεν.... Προχτες εκει που ήμουν απογοητευμενη και του ειχα φορεσει πανα, μου λεει μονος του "μαμα θελω τσια" και αμεσως βγαλαμε την πανα και εκανε στο γιογιο..ε αυτό ήταν..χαρηκα και εγω η δολια μανα και από τοτε, το γιογιο ουτε ζωγραφιστο δεν το θελει..το κλωτσαει και δεν το πιεζω..καναμε και μια φορα κακα μες στην αυλή σαν τα σκυλακια και από τότε όπου βρει..στο βρακακι, στην αυλή, στην πανα..είμαι και χαλια ψυχολογικα χτες και σημερα, και με τη ζεστη, και με το "νοου μανη, νοου χανη", είμαι και αδιαθετη και όοοολα μαζί με κανανε κουρελια...και ετσι του φοραω και πανα που που και ειπα πιο μετα να τον ξαναδοκιμασω...τωρα που καθομαι και εγω εξω στην αυλή, τον εχω με το τσουτσουνι εξω και ραντιζει τα βοτσαλακια της αυλής.. :lol::lol::lol: Τεσπα...

Αν εχετε Μαρίνες να σας ζησουν!!!

Μαρίνα ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ παντα με ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!Ειναι το πανηγυρι του χωριου μου σημερα, εχουμε εκκλησια της Αγιας Μαρίνας.Κοπιαστε να σας κερασουμε!!!

Κορίτσια ο μικρός με αφηνει αφωνη μερα με τη μερα...Χτες πηγαμε μια βολτα με το αυτοκίνητο, και σταματησαμε απεναντι από μια τραπεζα και μολις την είδε μας είπε "να την ταπεδα"!!!!Σημερα του διαβαζε η μανα μου ενα παραμυθι, και του λεει σε καποια φαση "κοιτα Κωνσταντινο μου ενα ωραιο αλογο" και της λεει αυτός "δεν είναι αλογο, είναι μουλαι (μουλαρι)" και οντως το παραμυθι ετσι λεει!!! Τα μικρα μας αναπτυσσονται μερα με τη μερα, λεπτο με λεπτο!!!

Αυτα με τα δικα μας..εσείς τί κανετε? Πώς είστε? Πώς περνατε? εμείς εδω όπως σας ειπα ψηνομαστε κυριολεκτικα...το παιδακι που σας ελεγα δε θα το αναλαβω μαλλον γιατι αυτοι δε μου ξαναπαν τίποτα..ε δε θα τους τρεχω και από πισω..εξαλλου δεν είναι και η δουλεια μου..αμα θελουν ας ερθουν να μου πουν..

Σας φιλω γλυκα και δροσερα!!!!!

Δημοσίευση

koritsakia mou ti kanete emas irthe o mpampas mas kai o nikolas mas einai enthousiasmenos olo xara den ksekolaei apo to mpampa tou eimaste kala an kai kanei poli zesti exoume liosei!!!

alekaki ta paidakia souy einai panemorfa 2 koyklakia 2 omorfies!!!!

ta koritsakia mas pou pane diakopoules elenaki dimi kai zetaki na perasate teleia teleia teleia!!!!!

maraki mou kai ego tha elega oti 300 eyro einai liga an exeis tin diatrofi tou paidiou esu mono ta galata na baleis theleis 30 eyro to mina alla esi matakia mou ksereis kalitera i alitheia einai oti kai ego etsi opos exo strimoxtei kai gia 100 eyro tha koitoysa moro me ola ta eksoda dikatoys bebea(diatrofis kai pampers)

sas filo poli glika oles !!!! makia makia !!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΙΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ...

ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΧΕΙ ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ..ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΚΑΙ 6 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ. ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΣΙΤΑ..ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ! ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Μ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ, ΚΟΠΙΑΣΤΕ!

ΑΛΕΚΑΚΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΑΝ ΚΑΙ ΖΩΗΡΟΥΛΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ..

Δημοσίευση

μολις γυρισα απο το καφε μου και λεω να φτιαξω τις φωτο του μικρου μπας και εμφανισουμε καμια για να στολισουμε.... η ζεστη ειναι ανυποφορη αφου αι ο μικρος για να κοιμηθει θελεει aircondition! η μικρη μια χαρα μια ποναει ο κωλος της, χθες ελεγε οτι την πονανε τα δοντια της και προχθες οτι την ποναει η κοιλια της!!!!!

ευτυχως καθε απογευμα την παμε μπανακι και χθες εκανε και το πρωτο του μπανιο ο μικρος

μαριαχαρ και εμενα περναει το σταδιο "οχι"! το μονο του εχω καταφερει ηταν να την κανω κοψει το μπιμπερο αλλα μια μερα της εφυγε το γαλα ολο πανω της και φοβηθηκε και ξαναγυρισαμε στο παλιο καλο μπιμπερο!!!!

αυριο κοβω την αδεια και κυριακη ξεκιναω δουλιτσα.... αντε να δουμε μπας και αλλαξω λιγο παραστασεις

και ναι θηλαζω ασταματητα περασε ο πονος απο τις ρωγες!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου!

Πού χανεστε??? :(

Εμείς λιώνουμε εδω με την ανυπόφορη ζεστη...εγώ ψιλοδουλευω ιδιωτικα και κανω δουλειες στο σπίτι και αποβλακωθηκα τωρα τελευταία στο λαπτοπ..κατεβαζω ταινιες,βαζω υπότιτλους και τις βλεπουμε το βραδακι!!

Αχ Αλέκα μου, τί να γίνει...υπομονη με τη δουλεια..αφου την εχουμε αναγκη την ευλογημενη...παντως ουτε εγώ παω διακοπες προς το παρων..σου το λεω για συμπαρασταση!!

Τελικα το παιδακι δεν ηρθε..δε μου παν τίποτα και καλυτερα..νιωθω ανακουφιση..βρηκε η μανα μου κατι γνωστους τους τυχαια και τη ρωτησαν "τί είπε η Μαρία?" και λεει η μανα μου "είναι ενταξει αλλα αυτοι δε μας ξαναπαν τίποτα" και είπαν οι ανθρώποι "ε είναι και λίγο ιδιοτροπη η νυφη μας (η οποία είναι ξενη), και μαλλον την πειραζει που θα πληρωνει"..Ε είπα και της μανας μου τί θελουν τζαμπα? ακους την πειραζει που θα πληρωνει..και ακόμα δεν μιλησαμε και για τιμη..φανταστειτε!!!αυτή δουλευει τζαμπα? και μαλλον αυτή το σκεφτεται ότι αφου εχω παιδι εγώ, κοντα στο δικό μου, θα είναι και το δικό της..αλλα δεν παει καθολου ετσι..είναι μεγαλη ευθυνη και κουραση να προσεχεις ένα ξενο παιδί 8.30 ώρες τη μερα!!!νομίζω με καταλαβαίνετε και δεν είμαι παραλογη ετσι?και δεν τους εχω και υποχρεωση για να την βγαλω ετσι!!!!

Τεσπα..καλυτερα..πηγα σημερα υπεγραψα για το ανεργιακό μου και ειδωμεν...

Θαλίτσα μου χαίρομαι που περνατε καλα..μπραβο!!

Μικα μου τωρα περασε στη μικρούλα σου?περαστικα της.

Αλεκα μου φαση είναι αυτή με το όχι..τί να κανουμε? θα περασει..ο δικός μου λεει όχι απλα για να το λεει..στο τελος υπακούει!!!

Παντως αν θελεις πολυ να το κοψεις το μπιμπερο, κατι λεει μεσα εκεινο το βιντεακι που ειχα βαλει τις προάλλες που ελεγε και για την πανα..ρίξε μια ματια να θες..χαίρομαι που θηλαζεις και ακόμα περισσότερο τωρα που περασε ο πόνος..τί εκανες? εβαλες γαλατακι ή και κρεμα? ετοιμασες τραπεζα για τωρα που θα λείπεις?

Τα φιλια μου σε όλες σας και σε αυτες που δεν σχολίασα!!!

Δημοσίευση

φιλεναδιτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςς μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ , να'μαι κ εγω κ παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι μου κανετεεεεε?????????????? πως ειτε??????

τα μωρακια μας???????????? μου εχετε λειψει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις ειματε πολυ καλα , ολο βολταρουμε τωρα καλοκαιρακι , βολτες , μποανια κλπ κλπ!!!!

τα μικρα μου μια χαρα ειναι μεγαλωνουνε τα σκατουλια!!!!!

εσεις???? ελπιζω να ειστε καλαααααα!!!!!!!

η αλεκα εχει γεννησει???

στο εξης θα μπαινω πιο τακτικαααααα!!!!!!!!!!!

σας φιλω ολεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...