Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εδω ειμαι αλλα μεχρι να σας διαβασω κοιμηθηκε ο συζυγος και ετσι θα σας σχολιασω αυριο με τα καμωματα μου που ησυχασμο δεν εχουν!!! η σαντυ ειναι μια χαρα γουρουνα και ο κολοκυθας εχει ατελειωτους λοξυγκες! αντε θα τα πουμε αυριο!!!

• Απαντήσεις 913
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια............Πάντα είμαι πρωινή εγώ???????Που ειστε καλε?????Σάββατο και ξεκουράζεστε με τα ζουζούνια σας ε??????????

Εμείς θα πάμε στις 3 στον παιδίατρο για εμβόλιο και για να τον τσεκάρουμε............ :lol::lol::lol:

Ελενάκι μ' ερέσουν τα κυπαρισσάκια και τα κίτρινα και τα λευλαντ....έχω κ γω.........Το άλλο δεν ξέρω τι είναι..........Πάρτα μεγάλα να μην περιμένεις να κρυφτείς...........

Αλέκα το φτιάξατε το δωμάτιο?????????

Καλο Σαββ/ριακο σε όλες!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

φιλεναδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς γιουυυυυχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ , γεια χαραααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να'μαι κ εγωωωωω :mrgreen: τικανετε? πως ειναι τα ζουζουνια μας????? μπαινω σας διαβαζω , αλλα ολο κατι γινεται κ εκει που ξεκιναω να γραψω το κλεινω κ αφηνω το διαβασμα στη μεση κ ετσι δεν γραφω.. :oops::oops:

εμεις δοξα το θεο ειμαστε πολυ καλα , σημερα ειδαμε ηλιο κ βγηκαμε ολοι οικογενειακως κ βολταραμε , μαζεψαμε ηλιο χιχιχιχι :mrgreen:

εε καιρος ητανε , μουχλιασαμε μεσα τοοοοσο καιρο...!!!!!!!

ααααααα δεν σας ειπα , τον αλλον μηνα τελικα θα κανω το πολυποθειτο τατου μου :mrgreen: ναι το θελω εδω κ δυο χρονια αλλα ολο το αφηνω γιατι φοβαμαι επειδη εχω ακουσει πως ποναει... :-?:-?

ε κ το αποφασησα τελικα , θα μου το κανει δωρο ο αντρας μου.. :D:D

δεν σχολιαζω μια μια γιατι ειμαι σιγουρη πως θα ξεχασω κ δεν το θελω ,

φιλακιαααααααααααααααααα πολλααααααα σε ολες σας κ σε ολα τα μωρακιααααααα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

makia makia makia :D:D

τι κανετε πωσ περνατε??????????????????????

ηλιαννα μου τι τατουυυυυ θα κανεισ κ που? εγω ηθελα καποτε αλλα τωρα δεν θελω οχι για τον πονο αλλα το φιλοσοφισα κ νομιζω δεν μου τεριαζει :roll: .

συμπεθερουλα μου τυχερη εισαι αν το σκεφτεισ γιατι μηλασ με πολλουσ καθε μερα κ αλλαζεισ τοπια :lol::lol::lol::lol::lol: χρονια πολλα κ απο δω εκατοχρονη κ ευτυχισμενη....την ιδια μερα με την μια βαφτιστηρα μου εχεισ γεννεθλια μονο που αυτη εκλεισε τα 13 :mrgreen::mrgreen:

ζετακι εγω με τουσ παπουδεσ δεν εχω τοσο προβλημα ειναι χωριο εκει κ ειναι πιο πολυ αστειοι παρα σεξομανεισ :lol::lol: αν δουλευα στο κεντρο στα γιαννενα ε εκει θα ειχα μεγαλο προβλημα!

γενικα ειναι καλα αλλα κουραζομαι πολυ με τα φαγητα κ τισ ωρεσ ,αυριο μου εδοσε ρεπο επιτελουσ κ αν εχει καλο καιρο θα παμε σε παιδοτοπο βολτα να παιξουν εξω ομωσ γιατι αν ειναι για μεσα δε θα παρω, αλλεσ αρρωστιεσ δε θελω!!!!!!

αααα ζετακι μασ ελειψεσ καλε :D:mrgreen:

αυτα τα λιγα φιλια πολλα

Δημοσίευση

καλησπερα περα για περαααααααααααααα!!!!! :D:D τι ερημια ειναι αυτη???? σαββατοβραδοκ ξεπορτησαμε??? αχχχχχ :lol::lol::lol:

εγω τα εβαλα για υπνο τα λουλουδια μου κ σε λιγο θα την πεσω γιατι ειμαι κομματια...

ασχετο αλλα εδω εχει εναν αερα......... :mrgreen::mrgreen:

θενααααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ποσο γελαω οταν σε διαβαζω....!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια χαρα σε βρισκω με τα τυχερα σου χιχιχιχιχι καλα ναι εξω εννοειται μεσα απαπαπαπαπα αυριο κ εμεις λεμε να παμε το πρωι βολτιτσα κ τα τρια κ μετα το μεσσημερακι τα δυο μας :mrgreen:

οσο για το τατοο θα κανω τα ονοματα των παιδιων κ θα το κανω στο ποδιστον αστραγαλο καπως οριζοντια (λεω εγω τωρα.. :? ) ελεγα για τηνμεση αλλα υστερα απο τρεις επισκληριδιους κλπ κλπ δεν ειναι κ για πολλα πολλα....

αυτα τα ολιγα!!!!!

πολλα φιλια σε ολεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο βραδυ κ ονειρα γλυκα κ απονειρευτα σουσουραδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Δημοσίευση

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ!!! :D:D:D:D:D ΕΙΔΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΗΛΙΟ Κ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΜΕΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ!!!

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΓΡΑΜΜΗ Κ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΑΜΕΝΗ!!!!!

ΜΑΡΙΑ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ???????????????????????????? :o:o:o:o:o:o

Α ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣΞΑΝΑ ΜΥΞΙΑΣΤΗΚΑΜΕ!!!!! ΕΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!!!!!! :cry:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!!!ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ...ΧΘΕΣ ΗΡΘΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ. ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ!!! ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΞΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΦΕΠΑΙΔΟΤΟΠΟ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ Ο Κ...ΛΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΛΠ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΟΛΑΣΗ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΔΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΟΥΠΕΡ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΝΥΣΤΑΖΕΙ Κ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΝΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ...ΑΥΤΑ ΦΑΓΗΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΠ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΕ???????????? ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ???????????

ΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΗΛΙΟΣ ...ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ!!!!!!

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΛΑΣΙΚΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!! ΔΕΝ ΠΤΟΗΣΕ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ Κ ΚΟΛΟΚΥΘΑ :D ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΚΟΛΙΝΟ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΙΛΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ :D ΩΡΑΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ!!!

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ

Δημοσίευση

ναμαι και εγωωωωω.... και εμεις ειδαμε ηλιο και ξεπορτισαμε αλλα κοριτσια κουραζομαι αρκετα... μαλλον απο τον επομενο μηνα η μικρη θα την βαλω στο σχολικο.... οι σκαλες μεχουν πεθανει!!! ετοιμαζεται για βροχη γαμωτο και εχω και τη σαντυ με τα δοντια να θελει μονο αγκαλια και μονο μαμα!

μαρινακι μου δεν ξεκινησαμε καν το δωματιο.... το κακο "καλο" ειναι οτι η πεθερα μου πηγε και πηρε προικα(για τη κουνια) για το μικρο και πηρε μονο το παπλωμα και επειδη μου αρεσε ψαχνω να βρω και τα υπολοιπα κομματια του σετ για να ειναι ολοκληρωμενη η κουνια αλλα που.... περνω παντου τηλ και βρισκω απο ενα κομματι(βλεπετε τις πουλησαν παλιο κομματι που δεν βγαινει αλλο, αλλα επειδη ειναι απ'τα ηρα και υπαρχουν πολλα καταστηματα αλλο εχει τη κουνουπιερα, αλλο τη παντα και αλλο τα σεντονια). να σου πω την αληθεια εσκασα που δεν μπορω να βρω ολα τα κομματια.... μεχρι να τα παραλαβω θα σκασω!!!

ελενα μου οπως σου ξαναπα ειναι ασχετη απο τα δεντρα και φυτα!!!!

ηλιαννα μου εγω εχω(φαινεται και στη φωτο) και θελω να κανω και στον αστραγαλο αλλα δεν με αφηνει ο αντρας μου(ειναι και λογω της δουλειας που κανω φοραω φουστα και απαγορευεται). παντως οταν χασω ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης και επανελθω στο μιντιουμ θα ξανακανω το ιδιο στη κοιλια γιατι απο τις γεννες τεντωθηκε το δερμα και εσπασε το χρωμα!!!

Δημοσίευση

γεια σας φιλεναδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι κανετε? πως ειναι τα μικρακια μας?

απ'οτι βλεπω ολες το ριξαμε στη γυρα , ε?!!!! κ πολυ καλα καναμε :D

εμεις σημερα ειχαμε παει κ καναμε εμβολιακι , δεν εκλαψε πολυ , λιγουλακι μονο κ οταν τον πηρα αγκαλιτσα ηρεμησε ο μπεμπουλακος μου , αχ το γλυκουλι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x:x:x

ξεκιναμε κ φρουτοκρεμα , αχ μεγαλωνουμε σιγα σιγα!!! :D:D

μετα αφησαμε τα παιδια στη μαμα μου κ πηγαμε μια βολτιτσα τα δυο μας με τον αντρα μου :mrgreen: . αχχχ περασαμε κ απο την παλια μου γειτωνια οπου κ μεγαλωσα κ ζησαμε κ μαζι αρκετα χρονια πριν παντρευτουμε. αχχχχχχχχχχχχ ποσο μου λειπει εκεινο το μερος..... κ τι δεν θα δινα να ξαναγυριζα εκει....!!!!!!!!!!!!!

αλεκακι μου να σε ρωτησω μιας κ ξερεις εσυ :mrgreen: οταν σου το κανει πως ειναι? ποναει? τι νιωθεις?

γιατι ο μονος λογος που δεν το εχω κανει τοσα χρονια ειναι αυτος , ε ειμαι ολιγον τι , εως πολυ θα ελεγα φοβιτσιαρα....

κ εμενα ο αντρας μου καποτε δεν του αρεσαν αυτα , ουτε να ακουσει δεν ηθελε. τωρα πως κ το πηρε ετσι.. ουτε κ ξερω.. :? οχι οτι με χαλαει βεβαια... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πολλα φιλια σε ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας μανούλες!

Χαθηκα εγώ γιατί το Σαββατο πεθανα στις δουλειες, και Κυριακή είχαμε το μνημόσυνο..μετά φαγητό στο σπίτι με συγγενείς και καποιοι μεινανε μεχρι αργα το απόγευμα!

Πηραμε μια μηχανη από τα LIDL που φτιαχνει μαλλί της γριάς!!! 20ευρώ μόνο!!! Είναι καταπληκτική!!! Όλο το βραδυ χτες ετρωγα μαλλί της γριάς..κατα τα άλλα ο διαδρομος με μαρανε...!!!

Τα υπόλοιπα όπως τα ξερατε..χτες μιλησα σε κατι άλλους συγγενεις, που ρωταγανε κιόλας γιατί είναι τα τουβλα στην αυλή και γιατί δεν το φτιαξαμε ακόμα και τους τα είπα..ε φυσικά όλοι θυμωσαν με τη μανα μου αλλά μας είπαν να κανουμε υπομονή...

Ηλιαννούλα μου χαθηκες! Μας έλειψες!!!Φιλια στα μωράκια σου!!!

Θενα αντε επιτελους να ξεκουραστεις και εσύ!!

Ελενακι μου ακομα δεν μου τη βγαζει αυτή τη γραμμη..στο λαπτοπ..στο άλλο το κομπιουτερ φαινονται ολα κανονικα αλλά δεν το πολυχρησιμοποιώ γιατί είναι στη γωνία στο σαλόνι και δεν με βολευει..

Τώρα λεμε να παμε καμια βολτουλα ετσι με το αμαξι..

Φιλια σε όλες σας και στα παιδακια σας!!

Δημοσίευση

ηλιαννα μου δεν πονεσα καθολου... σου βαζουνε πρωτα ξυλοκαϊνη και μουδιαζει εκεινο το σημειο.... το μονο που σε παγωνει λιγο ειναι ο θορυβος απο το μηχανημα!!!!

μαρια ξεσπασες στο μαλλι της γριας? εγω με το ποπ κορν!!!!

Δημοσίευση

το θεμα που με απασχολει ειναι πως εδω και ενα μηνα της εχω τρυπησει την πιπιλα για να την σταματησει και τελικα αυτη βολευτηκε με την τρυπια.σημερα λοιπον το μεσημερι της εξαφανισα την τρυπια πιπιλα , κλαμα χαμος. λεω την πηρε το γατακι....κοιμηθηκε ομως με αγκαλια....και 2,5 ωρες. τωρα το βραδυ χαμος και χειροτερα κ ο μπαμπας μας να λειπει δουλεια.(ευτυχως γιατι αν ηταν εδω θα μου ελεγε κοιτα τι κανει το μωρο κ το βασανιζω κ λοιπες μακακιες) απ τα πολλα ειχαν κοκκινησει τα ματακια της, τη λυπηθηκα πολυ... λεω θα την δωσω την καινουργια και οτι γινει...απλα την κρατουσε πηγε να τη βαλει στο στομα δεν της αρεσε και κοιμαται κρατωντας την. πιστευω και ευχομαι ολα να πανε καλα και να κοπει. θελει προσπαθεια και απ τις δυο μας....πρωτο βραδυ χωρις πιπιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!εδω εκανε πολυ βροχη,μπουμπουνητα κ χαλαζι. παει η ανοιξη βολτα πηγε παλι...καληνυχτα!!!!!! ποια παιδακια παιρνουν πιπιλα και αν την κοψατε πως εγινε?

Δημοσίευση

Καλημέρα ομορφούλες μου ... μου λείπετε !!!!

Είμαστε καλά κι από οτι βλέπω κ διαβάζω είστε κ εσείς όλες καλά !!!!!!!!!!

Μίκα μου εμείς δεν μάθαμε ποτέ τη πιπίλα το βράδυ - επίτηδες απο νεογέννητο που ήταν, δεν της την έδωσα ποτέ - τη ζητάει μόνο πότε- πότε (όπως παλιά) λίγο πριν κοιμηθεί για να χαλαρώσει ή καμιά φορά όταν δεν είναι στα καλά της το απογευματάκι που γυρίζουμε από τον παιδικό κ είναι ακόμα από τον ύπνο ζαβλακωμένη.

Ηλιανούλα μου τι γίνεται κοριτσάκι μου ? Ετοιμάζεσαι βλεπω για αλλαγές μεγάλες !!!! Μεγάλη απόφαση !!! Μπράβο !!!

Αλεκάκι πόσα δόντια σας έχουν μείνει ακόμα? και ... δεν έχεις τη μικρή ήδη στο παιδικό ? την είχες κ την σταμάτησες ??? έχω χάσει κανά επεισόδιο... :roll:

Ελενάκι τα φυτά που έχουν κάνει φράχτη που σου έλεγα στον κήπο του μπαμπά .. ρωτήσαμε πως τα λέννε ... κ μας είπαν λεάνθη... :mrgreen: .... τώρα τι να σου πω... στο ιντερνετ που το έψαξα δεν μου τα βγάζει. ίσως τα φυτώρια τα ξέρουν .... ελπίζω σύντομα να τα βάλεις κ εννοείται αν έχεις τη δυνατότητα *(οικονομικά) να τα πάρεις όσο γίνεται πιο ψηλά !!!!!!!! ;)

Ρενατούλα μου όμορφη που θα έγινες ακόμα πιο όμορφη τώρα καλά να περάσεις !!! Πολυ πολύ καλά !!!!!!!! κ να ξεκουραστείς κ να έρθεις πίσω να τα πούμε τα νέα σου από κον΄τα .... χιχιχιιχι ..... Έτσι Ζετούλα ????? ... και δεν σε ξεχνάει καμιά κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ Δημητρούλι τι κάνει ???? 8-) Να μου το φιλήσεις στα μπουτάκια!!!

Μαράκι μου ακόμα δύσκολα με τη μαμά σου ???? :(

Μαρινάκι όλα καλά ? Πως πάει η δουλειά αυτή τη περίοδο αλήθεια ???

Συμπεθέεεερααααα .... κοίταξε να κάνεις τους καφέδες με πολύ καϊμάκι και ασήκωτους κι άσε τα καμάκια ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol:

Θαλίτσα μου .. τι κάνει ο duracel ?????? :P Σας περάσανε τα κρυώματα ??? Δεν έχω προλάβει επίσης να σου πω ότι ήσουν πολύ πολύ όμορφη στους αρραβώνες κ εσύ κ εννοείται ο Νικόλας μας μ αυτό το απίθανο κουστούμι !!!!!!!!!!! Ούτε γαμπρός να ήταν !!!!!!!!!! :)))

Ποιά ξέχασα???? αααααααα το Μαράκι που είναι εγγυάκι ... Φιλιά πολλά μικρή μου !!!!!!!!

Ελπίζω τώρα να σας θυμήθηκα όλες !!!!

Περιττό να σας πω ότι ξεκίνησα να σας γράφω από τις 9,00 που ήρθα στο γραφείο .... και μόλις τώρα το τελείωσα. Εντωμεταξύ τα γράφω πρώτα σε word(τάχα μου ότι γράφω κανά γράμμα σε καμιά Τράπεζα..) για να μην έχω το site ανοικτό κ το βλέπουν ... κ μετά τα κάνω μεταφορά τελευταία στιγμή... !!!!

Αυτά μικρές μου .... σας φιλώ .. ματς μουτς !!!

Δημοσίευση

γεια σας γειααααααα σααααααααααςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πως ειστε μανουλιτσες μου??? τα ζουζουνια μας?

εμεις μια χαρα ειμαστε , σημερα απο το πρωι κανω δουλειες , τωρα μολις καθισα γιθα λιγο κ μετα παλι..

ααα εχω κ το απογευμα να παω για κουρεματα :? θα με παει ο αντρας μου αφου ακομα δεν εχω παρει αυτοκινητο δικο μου :( . αααα εφτιαξα κ παστιτσιο σημερα , μιαμμμμμμμ μιαμμμμμμμ τρελενονται τα μικρα μου , θα το καταευχαριστηθουνε...!!!

ααα χθες που πηγαμε για εμοβολιο του μπεμπη μου την εσπασε πααρα πολυ η παιδιατρος που ειχα εως τωρα.

η παιδιατρος μας ειναι κ στο ικα , πηγαιναμε συνεχεια στο ιατρειο της τα παιδια για να τα εξετασει κ για τα εμβολια τους. στο ικα πηγαιναμε για να μας γραψει μονο τα εμβολια (οσα γραφονται).

πριν καποιες μερες ομως πηγαμε σε ενα φαρμακειο για ενα εμβολιο κ η φαρμακοποιος για καποιο λογο ( μαλλον για καποια εξακριβωση..) , πηρε κ της εκλεισε ραντεβου στο ικα.

ε λεω γιατι να το χασουμε ας παμε να του το κανε εκει το εμβολιο.

ε κοριτσια τι να σας πω , η συμπεριφορα της απαραδεχτη!!! εκτος του οτι ηταν μες στην ξινυλα , κατ'αρχην πηγα να κλεισω την πορτα κ μου λεει αφησε την ανοιχτη , δευτερον δεν εξετασε καθολου το παιδι , ουτε το υψος μετρησε , ουτε το ζυγισε παρα μονο το ακουσε λιγο κ του εκανε το εμβολιο..

κ εκτος ολων των αλλων με το τσιγγελι της τα εβγαζα κ εντελη στην ουσια μας ''ξεπεταξε'' !!!

επειδη δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου ομως το σημερινο στυλακι της ( δεν τα γουσταρω αυτα , ) θελω να την αλλαξω!!

εχω αγχωθει παααρα πολυ τωρα μ'αυτο το θεμα για να βρω εναν παιδιατρο καλο οπου κ να απνταει παντα στα τηλ , χωρις να πρεπει να κανεις ταμα!!!

μαρακι μου γλυκο κ μενα μου λειψατε κ γι'αυτο τωρα πλεον μπαινω καθε μερα!!! :D ο μικρουλης σου τι κανει? εσυ πως εισαι?καλα οσο για την μαμα σου τι να πω.... λαθος η ολη συμπεριφορα της..!!

αλεκακι μου τι κανεις? η κοιλιτσα? η σαντυ πως ειναι? την ξυλοκαινη που λες φανταζομαι πως ειναι αλοιφη κ την απλωνουν εκει γυρω ε? μετα τις επομενες μερες ποναει?

ωωωωωχχχχχχχ σε εχω πριξει μ'αυτο το θεμα... :oops::oops:

μικακι μου τι κανετε εσεις? πως ηταν το βραδυ σας χωρις πιπιλα?

ντιμιιιιι τι κανεις? η μικρη μας? τελειωσατε με τις αλλαγες στη δουλεια ?

σας φιλω γλυκα οοοοοολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλιαααααααααααααα

τα λεμε...........

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΜΕ ΚΑΙ ΓΩ ΝΤΙΜΑΚΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΤΙ ΤΣΟΥΠ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝΕ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΟΥ...Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΚ. ΤΩΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙ...ΜΩΡΕ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ. ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΑΛΛΑΩΣ ΠΟΤΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΗΠΙΟ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΠΙΛΑ....ΝΟΜΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΠΙΠΙΛΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣΩΡΕΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ...ΤΥΧΑΙΟ ΝΕ ΝΟΜΙΖΩ? ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠ ΤΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΟΥ Κ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια...........

Όλες καλα να είμαστε πάντα.........Dimi μου πολύ καλά κάνεις το κόλπο με τη word έτσι έτσι..........Η δουλειά είναι πάντα αέρας.......Ένας μήνας πολύ καλά ένας μήνας πολύ χάλια..........έτσι πάει..........Προσπαθούμε να επιβιώσουμε...........Αυτός ο μήνας φαίνεται πολύ καλός.........ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.........Απλά υπάρχει δυσκολία στις πληρωμές.........περιμένεις περιμένεις και δε φαίνονται να σε πληρώσουν.......... :(:(:(:(:(:(:(:(:(

Αλεκακι είδα ένα φωτιστικό άμαξα και σε θυμήθηκα!!!!!!!!!!!!Θα σου βαλω φωτο..........

Μαράκι μου υπομονή.......όλα θα περάσουνε...........

Καλως και την Ηλιαννα μας.........Αλλαξε την βλαμμενη........όπως τον αλλαξα και γω...........και πολύ τον άντεξα..........τον είρωνα!!!!!!!!!

Κορίτσια ακόμα είναι ερεθισμένη η πουλλού μας.....και του βάζω κρεμούλα που μου είπε ο γιατρός αλλά δεν του πέρασε.........

ΜΙΚΑ μου θελω κι εγω μηλόπιτα........γιαμ γιαμ.......Εμείς δε μάθαμε την πιπίλα ποτέ κ δε μπορώ να βοηθήσω...........

Φιλάκια πολλά σε όλες

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσάρεσ μου!!! τι κάνετε? εγώ πριν λίγο γύρισα, πήγα και κουρεύτηκα...ο άντρας μου ψιλοφρίκαρε γιατί του αρέσει το μακρύ μαλλί κι εγώ το τσεκούρωσα περισσότερο από την προηγούμενη φορά :oops::oops::oops: τελοσπάντων ας αφήσει το δικό του μαλλί μακρύ αμάν πια!!! τώρα κάνει μπάνιο την μικρή και βρήκα ευκαιρία να μπω λίγο... μίκα μου εμένα παίρνει πιπίλα κυρίως όταν κοιμάται, βέβαια τώρα τελευταία βγάζει τα πίσω δόντια και πονάει και τη θέλει συνέχεια...τον παιδίατρο που ρώτησα μου είπε άστην ακόμα και θα την κόψει μόνη της...θα την αφήσω λοιπόν προς το παρόν μέχρι να βγουν τα δόντια και βλέπουμε...κι εγώ θέλω τατού αλλά φοβάμαι :oops::oops::oops: θέλω να κάνω την ημερομηνία γέννησης της μικρής μου. Δήμητρα η συνωνόματή σου καλά είναι, διατηρεί τα αφράτα μπουτάκια της και τα έχω τρελάνει στις δαγκωνιές :lol::lol::lol::lol: Θάλεια μου χθες είδα τις φωτό σας...φτου σας κουκλάκια είστε και ο μικρός σου είναι τέλειος!!! πολύ κύριος με το κουστούμι του!!! με φωνάζουν από μέσα να τους καμαρώσω...σας φιλώωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

μικα μου και εμεις την πιπιλα την εχει μονο για τον υπνο... οταν την παρει την βγαζει απο μονη της και κοιμαται μια χαρα... ειναι δυσκολο να της την κοψω αφου ακομη βγαζουμε δοντια και χωνει 2πιπιλες στο στομα και αναποδα :lol::lol:

ηλιαννα μου ειναι αλοιφη σαν να ψιλοπαγωνει το σημειο και οταν ξεκιναει ειναι σαν να γαργαλιεσαι αλλα το συνηθιζεις απλως δεν πρεπει καθολου να κουνιεσαι γιατι εγω σε μια στιγμη κουνηθηκα και χαλασε το περιγραμμα(ειναι λιγο και δεν πολυφαινεται).

και εμενα μου την ειχε κανει ετσι γιατρος του ικα και τον αλλαξα... τωρα ο παιδιατρος που εχω στη σαντυ ειναι μεν στο ικα και πολλες φορες μου λεει "ελα στο ιατρειο μου να την ζυγισω γιατι ειναι χαλασμενη η ζυγαρια χωρις λεφτα". φυσικα και εγω παει στο ιατρειο του και τον εχω πληρωσει οταν επερνε αιμα στη μικρη ή ηθελα αμεσα να εξετασει το παιδι.... αν δεν σου κανει ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ!!!

ντιμι μου εχουμε 8δοντια πανω και 5δοντια κατω και μας βγαινει το 6ο κατω... εχουμε μεινει αρκετα πισω με τα δοντια αλλα δεν τρωει αλεσμενα πλεον μονο φρουτοκρεμα...

ναι πηγαινουμε καθημερινα χολειο!!! γινεται να μη παμε παιδικο? και εγω πως θα παω για καφεδακι!! :lol:

μαρινακι μου τελειο το φωτιστικο αλλα πλεον τα παντα θα μοιραστουν σε δρακους και ιπποτες και καστρα με πριγκιπισσες! παραγγειλα τα αυτοκολλητα, βρηκαμε και τα χρωματα και οταν με το καλο θαρθει η μαμα μου θα το βαψουμε(λειπει και δεν την αφηνω σαβατοκυριακο στους δικους μου)

περαστικουλια στον ορεστη μας! θα περασει που θα παει

ζετουλα μου με γεια την αλλαγη! δε θα ηθελα να κανω ουτε ημερομηνιες ουτε ονοματα ή σκετα γραμματα(ποιματακια και στιχακια) αλλα ουτε και τραιμπαλ.... παντα μου αρεσαν οι παραστασεις ή τα ζωα.... ας πουμε παρακαλαω να κανει ο αντρας μου εναν δρακο καταπληκτικο στη πλατη και ολο το αναβαλλει ενω του αρεσει παρα πολυ(μαλλον θα ψιλοφοβαται :lol::lol: )

Δημοσίευση

:YMHUG: ΝΑ ΜΑΙ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩ :D:D:D:D:D:D

ΚΑΛΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!!!! :lol::lol::lol::lol: Κ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΘΕΛΕΙ ΜΠΙΜΠΙΛΑ Κ ΤΩΡΑ ΜΕ 2 ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

ΜΕΓΕΙΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ!!! ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΝΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΩ 8 ΜΗΝΕΣ :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΛΑΓΗ :D

ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ :arrow::arrow::arrow::arrow::arrow: ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ??? ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ Κ ΠΡΙΖΕΤΕ :?

ΠΟΛΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ!!!

ΝΤΙΜΑΚΟ ΜΟΥ :YMHUG::YMHUG: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΦΥΤΟ!!!! ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΑΝΕ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ!!!

ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ WORD :lol::lol::lol::lol::lol::lol: !!!!

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΙΕΖΕΙΣ??? ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΑ Κ ΤΗΝ ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙΣ?????????? ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!!

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΓΙΑΤΡΕΣΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΧ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ?????????? ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ!!! ΞΕΠΕΤΑΜΑ!!!

ΕΚΑΝΑ ΚΡΕΠΕΣ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΣΑΚΙΣΑ 2 ΑΛΜΥΡΕΣ Κ ΤΡΕΙΣ ΓΛΥΚΙΕΣ!!! ΜΟΥ ΠΕΣΑΝ ΒΑΡΙΕΣ ΟΜΩΣ!!!! :mrgreen:

ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΙΔΑ :D Κ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΜΕ 2 ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΕΙΟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΩΜΜΑΤΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?????????????

Α ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΙΣΕΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Κ ΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΙ :lol:

Δημοσίευση

και ναι κοριτσια τα καταφερα βρηκα ολα τα κομματια απο τη προικα του κολοκυθα... παντα και σεντονακια ερχονται απο κορινθο και κουνουπιερα απο αθηνα! αυριο τους καταθετω τα λεφτα και μου τα στελνουν με κουριερ!!! ελπιζω απο την επομενη βδομαδα να τα εχω εδω!

παραγγειλα και τα αυτοκολλητα (το καστρο απο το perfectparty) και το περιμενω και αυτο....και οσο για τα χρωματα τελικα αποφασισα να βρω το κωδικο χρωματος που ειχα στο ροζ το αντιστοιχο του σε μπλε και το συνδυασα.... http://www.vitex.gr/colors.php επιλεγεις βενταλια artdeco και στα πανω πανω χρωματα με κωδικο 400-10RB ειναι το ροζ που εχουμε τωρα στο δωματιο και με το κωδικο 430-10RB θα ειναι το μπλε που θα βαλουμε....

στο φωτιστικο τωρα εχ κρεμασει πεταλουδες αλλα θα τις βγαλω και βρηκα στο τζαμπο αυτοκολλητα 4 τετραγωνακια που εχουν πριγκιπισσα-καστρο-ιπποτη-δρακο και θα τα κολλησ αυτα στο φωτιστικο(θα παρω δηλαδη 2σειρες και θα κολληθουν πρωτα μπρος πισω και μετα και κορδελιτσα θα τα βαλω στο φωτιστικο κρεμαστα)

Δημοσίευση

μαρή συμπεθέρα στείλε και από'δω καμιά κρεπούλα που τις τσάκισες όλες μόνη σου!!!! εγώ μόλις έφαγα φακές, είμαι και αδιάθετη και έχω και πονοκέφαλο...μια χαρά δηλαδή :?:?:? εγω τα μαλλιά από την πρώτη λυκείου και μετά τα είχα πάντα μακριά, ε τα βαρέθηκα πια...βέβαια κάποια στιγμή θα τα ξαναμακρύνω αλλά όχι ακόμα!!! οι υπόλοιπες τι κάνετε?

`

Δημοσίευση

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ :twisted::twisted::twisted::twisted: ΡΙΖΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ!!! ΝΑ ΡΙΞΩ ΑΛΑΤΙ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ?! ΕΛΕΟΣ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΦΙΛΩ :-*:-*:-*:-*:-*:-*

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...