Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 994
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχω λιωσει μιλαμεεεε :lol::lol::lol::lol:

αλλα στεναχωρεθηκα με μαρια κ γωγω :cry::cry::cry::cry:

ξεκολατεεεεεεεεεεεεεε

καλα γωγω το ηλιθιες ηταν βαρυ..ε μα κ συ... :x:x:x:x

πως ειναι η νυφουλα μου?

αναστασια στεναχωρεθηκα :(:( ξες εσυ...

αντωνια [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif]

χρονια σας πολλλλλλλααα

σημερα εκανε το μεγαλο βημα να σηκωθει μονη της? :lol::lol::lol: βρε το αυλωνιτη..το πεθυμησα...

φιλια κ καλα να περασετε

Δημοσίευση

ΜΑΡΙ ΘΟΥΥΥ

μολις μπηκα η ερμη...

πηγα να παραλαβω τον ΦΟΦΟ!!!!

χαχαχαχ

Καλα ειστε τρελες..αντε να κοβουμε και εισητηρια με τοσα "λουλουδακια"

μ'αρεσει που τα θυμαστε ...ντιπ δε θυμαμαι

Δημοσίευση
αυριο θα παω γιατρο για το θυροειδη...υπαρχουν χαπια αν με δωσει συμβατα με θηλασμο?ξερετε/.

Οχι.Τελος ο θηλασμος!Γκουντμπαι μεμεδοενοχλητικες συνηθειες! :lol::lol::lol::lol:

(δεν εχω ιδεα αλλα προφανως θα υπαρχουν!)

Δημοσίευση

Αχ ρε κορίτσια να είστε καλά :lol::lol: πέθανα μεσημεριάτικα και δεν είμαι και καλά,αναζωογονήθηκα :D:D

Σίσσυ μοιάζουν οι λουλουδοιστορίες μας,απείραχτα ήταν και τα δικά μας,πόσα χρόνια πίσω με πήγατε;

Το θυμάμαι και εγώ με πολύ αγάπη,εμένα δεν είναι καν στη ζωή το παλικάρι :(:( σκοτώθηκε ενώ είμασταν μαζί :(:( κρίμα....

Ρε τι γουρούνα είμαι :oops::oops::oops: ....Παναγιωτα συλληπητηρια για την πεθερά σου...να είστε γεροί να την θυμόσαστε

Χρυσα περαστικά σου κοριτσάκι!Αφού αντέχεις για βόλτα μπράβο ρε!!Ήθελα και εγώ να την πάω αλλά είμαι κομμάτια και ζαλίζομαι,που να την κυνηγάω...καρότσι δεν θέλει πια...

Αφρο κουράγιο με τον Μ,δεν κοιμάται μεσημέρι να χαλαρώσεις λίγο;

Θα το ξεχνούσα :oops::oops::oops: :Τονια μας να χαίρεστε την κουκλίτσα σας!!!!Να είναι γερή και μεγαλώνοντας να πειθαρχήσει τον Αλεξ :lol::lol:

Θου αν σου δώσει πριν τα αγοράσεις μπες στο Lactancia και δες,αν μπορείτε να το κάνετε από το ιατρείο ακόμη καλύτερα ;)

Αχ νομίζω ξυπνάει το παιδί μου.....

Δημοσίευση
ευχομαι να ειναι γριγορα αυτο το απο κοντα γιατι πεθαινω απο περιεργεια :lol::lol::lol::lol::lol: ...

και εγώ, αλλά μάλλον δεν θα μάθω ποτέ γιατί χλωμό το βλέπω να συναντηθούμε κάποτε :(:(

Σισσι τι λουλουδακι ειχε εκεινος.....μηπως κορμος δεντρου?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θούλη όπως κατάλαβες άναψες φωτιές με την φωτό σου!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Το θυμάμαι και εγώ με πολύ αγάπη,εμένα δεν είναι καν στη ζωή το παλικάρι :(:( σκοτώθηκε ενώ είμασταν μαζί :(:( κρίμα....

:cry::cry::cry::cry::cry: ελςα ρεε

αχ ξυπνησε ο θοδωρης το πηρα αγκαλια κ κοιμαται πανω μου

ποναει ο ωμος μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

το πηγα κ ξυπνησε κ το ξαναπηρα κ κοιμηθηκε παλι

ξερετε συνταγη καλη για κολυβα? :roll::roll:

Δημοσίευση

σίγουρα έχει γενέθλια η Ανδριανούλα?

Τόνια χρόνια Πολλά να την χαίρεσαι (δεν μου βγάζει τις φατσούλες!!!).....λιγότερες σκανταλιές, πολύ πολύ τύχη και υγεία και ευτυχία :x:x:x:x

Δημοσίευση

Θουλάκι μου ναι πάνε 14,5 χρόνια τώρα,το 1997 "έφυγε",είμασταν 4 χρόνια μαζί...

και η δικιά μου τα κάνει αυτά τα κουλά στον ύπνο...συνέχεια υπομονή λέμε που να τη βρούμε όμως.

Η πεθερά μου κάνει τέλεια κόλυβα(μη γελάτε) θα την πάρω τηλ αργότερα να μου πει και θα σε πάρω τηλ οκ;

Δημοσίευση

Αργυρω θα σου στειλουμε ηχογραφενη την κουβεντα!

θουλη σχεδον ολα τα φαρμακα του θυρεοειδη ειναι συμβατα με εγγυμοσυνη και θηλασμο!

εγω λαμβανω κανονικα τωρα και μαλιστα πολυ μεγαλη δοση...απλα στο 3μηνο αφου γεννησω θα κανω παλι εξετασεις!

Κατερινα κριμα για το παιδι....

δυσκολη φαση!

Θουλη...δεν ξερω να σου πω συνταγη!

Δημοσίευση

Ελα ρε Θου..ειναι ευκολο να φτιαξεις..να ξες πως το σταρι το βραζεις απο την προηγουμενη για να προλαβει να στεγνωσει και να μη λασποσει....

απο κει και περα περα απο τα βασικα, καρυδια σταφιδες..βαζειςδιαφορα..η μαμα μου βαζει φουντουκικαι ροδι, τα βαζεις σεβ ενα μπολ, καλυπτεις με ζαχαρι, στολιζεις απο πανω με τα ειδικα καραμελακια

Παντως εχει χρονια που η μαμα μου δεν κανει κολλβα..φτιαχνει πιροσκι κεικ και διαφορα αλλα και τα δινει στον κοσμο.

Φετοςβ που 11 και 13 Μαρτιου εχει μνημοσυνο η γιαγια μου και η θεια μου, σκεφτετε τι θα κανει

Ρε παιδια...διαβαζω για το ζευγαρι στον ΟΕΚ,...ξερετε ποσο απο κατω με παιρνει...

ποτε θα γινει το μπαμ σε αυτη τη χωρα;;;;

Ποσα ακομα θα ανεχομαστε;;;;;

Κατερινα κριμα :(:(:(

δυσκολη μια τετοια φαση

Καλερ ειναι το ξεροψημενο ασπραδι..αμα πια

Δημοσίευση
όντως είναι ένα αυγό μάτι πάνω σε κάτι που μοιάζει με ψωμί :mrgreen: μήπως είναι παντεσπάνι με "μαύρο" αλεύρι? :roll::roll:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: και μετα λενε εμενα που βλεπω το ψωμι!!εσυ το προχρισες περισσοτερο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα χρυσα καλα σε λεω γκαβη πρωτα το βλεπεις για ομελετα !!!με ΝΑ εναν κροκο επανω του !!! και τωρα λες οτι ειναι το ξεροψημενο !!! γκαβη ε γκαβη :lol::lol::lol::lol:

πιο ζευγαρι πιο ΟΕΚ ? ασε δεν θελω να μαθω και ψυχοπλακωθω περισσοτερο ,μου φτανει η ΚΑνελη για σημερα .

μαρη θου ακου θες συνταγη για κολιβα !!!!φτου φτου μακρια μας και εβλεπα πενταλφες στο ονειρο μου χθες βραδυ !!! :o

και ποσες συνταγες υπαρχουν πια για κολιβα !!!

Δημοσίευση

Χρύσα στις άκρες είναι λίγο ξεροψημένο, αλλά είναι κάπου επάνω!!!! :lol::lol::lol::lol:

χαχαχα η απορία της ημέρας ήταν αυτή!!!! :lol::lol::lol:

ρε κορίτσια, τώρα που το θυμήθηκα, λέγαμε μέχρι τώρα στον Λ. τη λέξη "νάνι" αλλά στο γερμανικό του και ξαφνικά λέει ο άντρας μου να μην το ξαναπούμε γιατί μεγάλωσε :o:o:o:o:o:o και είναι έκφραση για μικρά παιδιά!!!! :shock::shock::shock::shock:

Νατασούλα εσύ χρησιμοποιείς την λέξη "νάνι" στον Μ.? :?:

τι σχέση έχει η ηλικία? εδώ την χρησιμοποιούμε εμείς οι μεγάλοι για εμάς!!! :?

Δημοσίευση

Σημερα πολυ νευριασα με τον παιδικο..ειχε ενα ζευγαρι γαντια ο Χ που τα φορεσε τη δευτερα και δεν τα βρηκα μετα στην τσαντα του...το ειπα στη δασκαλα του και μου λεει πως ισως να τα πηρε αλλο παιδιακι και αμα ειναι θα μας τα επιστρεψουν..ε ακομα δεν τα βρηκαν...

ελεος..καλα και οι γονεις του παιδιου δεν ειδαν οτι το παιδι τους φοραει ξενα γαντια;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...