Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βένιιιιιι πας καλά ρε? που σκέφτεσαι τέτοια πράγματα? :o:o:o:o:o

καλέ ποιός λέει ποιός θα "φύγει" από αυτόν τον κόσμο πρώτος? γιατί έχετε κάνει συμβόλαιο με τον Θεό εσείς? :o:o:o:o ......ή μήπως είναι κάπου γραμμένο ότι ο γηραιότερος "φεύγει" και πρώτος? :?

πάντως τέτοιες ανησυχίες έχουν μόνο οι γυναίκες και ο άντρας μου!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμένα το μόνο που με ανησυχεί είναι αν εγώ "φύγω" τι θα γίνει με τα παιδιά μου και έδωσα οδηγίες προς ναυτιλομένους στον άντρα μου, αλλά εκείνος άρχισε να βουρκώνει και αλλάξαμε θέμα!!! :?

Συμπεθέρα Καναδή :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: για τα δολλάρια γελάω!!!! :lol::lol::lol:

και εγώ αυτό θα σε ρωτούσα, που ρ΄'ωτησε το Λενάκι, δεν μπορείς να είσαι ασφαλισμένη στην ασφάλεια του άντρα σου? ή να κάνεις ιδιωτική? :?: ο Κωστής τι ασφάλεια έχει?

εδώ, εγώ ΄και τα παιδιά έχουμε ιδιωτική+ ασφάλεια του άντρα....δλδ το 30% το πληρώνει η ιδιωτική και το υπόλοιπο του άντρα μου, στην ουσία ιδιωτική και έχουμε ιδιαίτερο στάτους δλδ μας προσέχουν καλύτερα.......το αρνητικό είναι ότι πρώτα πληρώνουμε τους λογαριασμούς, μετά κάνουμε τα χαρτιά και μας δίνουν τα χρήματα πίσω!!!! :roll::roll:

για να έχεις την άλλη - την κρατική ας πούμε - πρέπει να έχεις δουλέψει 3 μήνες, μετά την δικαιούσαι!! :!::!:

εγώ πήγα στον γυναικολόγο στην 12η εβδ., έτσι μου είχε πει ο οικογ. γιατρός! :!:

Λενάκι τους υπέρηχους, που κάνει ο γιατρός τους πληρώνεις όλους και το λέω διότι έχω δει αναλυτικά τι χρεώνουν!!! :!:

Νατασούλα λέμε να την στείλουμε την Δευτέρα στον παιδικό!!! :roll::roll:

εν τω μεταξύ δεν ξέρω πώς το έκανε, αλλά με φωνάζει το πρωί και μου λέει ότι τεκρεβάτι είναι βρώμικο :? , πάω και τι να δω? είχε βγει η γάζα από την πλάτη της και είχαν βγει και τα τελευταία κομμάτια, ξερά, από αυτό που της είχαν βάλει, σαν χαρτί......και τώρα η πλατούλα είναι μόνο κόκκινη......θα της βάλω κρεμούλα σε λίγο :roll::roll::roll::roll: και μετά θα της βάλω γάζα πάλι, πώς θα τα καταφέρω όλα αυτά δεν ξέρω!!!! :roll::roll::roll::roll:

Νατασούλα :o:o:o:o:o:o τόσα πολλά ζητάνε από τα παιδάκια? να υποθέσω ότι τους τα έχουν πει στο σχολείο!!! :?:?

καλέ εδώ τα δικά μας δεν ξέρουν τίποτα :shock::shock::shock::shock::shock: ......υποτίθεται ότι πρέπει να αρχίσουν αγγλικά τον άλλον μήνα και πιο μετά Η/Υ!!!! :?

νομίζω ότι έγραψα πολλά :roll::roll::roll:

ας ποστάρω και συνεχίζω!!!! :lol::lol::lol::lol:

α Βένη και τι ρε συ που δεν κοιμάται? α΄φήστε τον μόνο του στο δωμάτιό του μέχρι να κοιμηθεί!!! :!::!:

εγώ έλεγα στον Λ., όταν ήταν μικρότερος, αν δεν μπορεί να κοιμηθεί να ανάψει το φως και να πάρει ένα βιβλίο να διαβάσει μέχρι να κοιμηθεί......και το εφαρμόζει μέχρι και σήμερα.....το ίδιο έχω πει και στην Ρ.,.......πολλές φορές η Ρ. δεν κοιμάται, ανάβει το φως, μιλάει, παίζει με τις κούκλες της πάνω στο κρεβάτι και μετά αποκοιμιέται :D

• Απαντήσεις 908
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Παιδια η μανα μου θα με τρελανει...

λυστα μου μια απορια... νιωθετε εσεις "υποχρεωμενοι" να παρετε ενα δωρο σε καποιον μονο και μονο επειδη "ετσι πρεπει";;;;

το βγαζω τελειως απο τη λογικη της κρισης...

να σας πω που το παω...

Οπως ξερετε ο αδελφος μου εκανε προταση στην κοπελα του στο βαφτηση- αλλος μ@λ@κας αλλα ΟΚ....και τωρα καποια στιγμη θα γινει ενας μινι αραβωνας επισημος..να γνωριστουν οι γονεις κλπ κλπ..

εκει θα ειναι και η νονα του αδελφου μου με την μεγαλη της την κορη που θα ειναι και η κουμπαρα του αδελφου μου..

η μικρη κορη της νονας ειναι παντρεμενη και προσφατα απεκτησε το δευτερο της παιδακι ..

και μου λεει η μαμα..."πρεπει να παρεις ενα δωρο στη κορη της" και της λεω γιατι πρεπει;;;;;

ε γιατι πρεπει..

ακου τωρα να τρελενεσαι...

δηλαδη ΟΚ και εγω 2 παιδια απεκτησα αλλα οχι μονο δε μου εκανε κανενας δωρο απο την οικογεννεια τους..αλλα ουτε να σου ζησει δεν ειπαν, ουτε στην βαφτηση του Χ που ηταν καπως πιο ανοιχτη δεν ηρθαν και "πρεπει" ΕΓΩ να τους παρω δωρο;;;;

Και μου λεει πως εχω σηγουρα ενα σωρο δωρα απο τη βαφτηση και να δοσω κανενα και της ειπα πως δεν γουσταρω να δοσω τιποτα απο τη βαφτηση γιατι θα τα φορεσουμε ΟΛΑ!!!!.

και μου λεει παλη πως κανω συνεχεια δωρα σε ασχετους ενα ρουχακι λοιπηθηκα..

ρε παιδια δεν το λοιπηθηκα....απλα δεν θελλω..

Αλλο να θελλω να κανω ενα δωρο πχ στο Μιτσακι..γιατι ΕΤΣΙ ΘΕΛΛΩ..και αλλο να μου πει καποιος οτι ΠΡΕΠΕΙ...γιατι πρεπει...ουτε καλημερα δε λεμε ουτε ετε με χαιρεταει ποτε αμα συναντηθουμε καπου και ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ να της παρω δωρο επειδη γεννησε...

ε δεν παμε καλααααααα

Δημοσίευση

χΡΥΣΑ...ποσο δικιο εχεις...

αυτα τα πρεπει μου την δινουν και εμενα!

μα αν δεν εχεις σχεσεις γιατι να παρεις δωρο?

απλα επειδη θα κουμπαρεψετε κατα καποιο τροπο?

να της παρει η μαμα σου ανθελει!

εσυ οχι...αν το κανεις θα σε λιθοβολισω...χχαχαχχα!

αυτο το περναω και εγω...

και δε με κατι ασχετους γαμους που δεν θα παω...

ποσο μου τη δινει...

η επειδη καποιος βαφτησε και δεν μας καλεσε...αλλα αφου θα τον συναντησω...να δωσω...εεεε οχι...!

αλλα δεν θα ξαναυποχωρησω...

θα γινω τσιγκουνα...το αποφασισα...!

μισο καφε θα σερβιρω και χωρις παξιμαδι...!

Δημοσίευση

Αφρο :lol::lol::lol::lol::lol::lol: για το skype!!!! :lol::lol::lol:

Μιτσάκι αυτό που εννοώ είναι ότι με τον γάμο, ο άνθρωπος χαλαρώνει λίγο, σαφώς και υπάρχει η αγάπη, ο έρωτας, αλλά είναι αυτό που λένε, και δεν συφωνώ καθόλου με την έκφραση την βρίσκω γελοία, "έδεσε τον γαϊδαρό του", θεωρεί ότι όλα είναι δεδομένα.....τίποτα δεν θα χαθεί....και σιγά σιγά η σχέση φθείρεται.....όταν συζείς είσαι διαρκώς σε μια εγρήγορση και έτσι κρατάς την φλόγα ακόμη αναμένη, ακόμη και αν έχεις παιδιά.....δεν μιλώ από προσωπική πείρα αλλά από όσα έχουν δει τα όμορφα ματάκια μου :lol::lol::lol::lol: μέχρι τώρα!!!

δεν έχεις προσέξει ότι πολλοί αφού παντρευτούν παραμελούν και την εξωτερική τους εμφάνιση? αρχίζουν παχαίνουν, αφήνονται γενικώς να παρασυρθούν από την καθημερινότητά τους!!!

χθες αγοράσαμε την apple tv, για όσους έχουν iPhone ή iPad είναι πολύ καλό.....το συνδέεις με την τιβι και βλέπεις στην τιβι τις φωτό σου ή επιλέγεις από το youtube και τα βλέπεις στην τιβι ή οτιδήποτε στο νετ!!! ;)

Χρύσα όχι βέβαια, δεν είσαι υποχρεωμένη......άσε που αν έδινες έπρεπε να το δώσεις όταν γέννησε, πήγες? όχι,.....ε τότε παλιά ξινά σταφύλια!!! ;)

δώρο δίνεις σε κάποιον επειδή το θέλεις..... :!:

Δημοσίευση

Χτες πηγα στην παιδιατρο μας να μου γραψει τη συνταγη για το εμβολιο και τα φαρμακα που παιρνουμε..ναι ναι επιτελους μπορει να γινει αυτο..ηλεκτρινικα..ηθελε το βιβλιαριο του ΙΚΑ εβαλε το ΑΜΚΑ και της εβγαλε τα στοιχεια...μια χαρα...

γιατι το να τρεχεις στο ΙΚΑ για να γραφεις μια αντιβιωση που κανει πχ 5 ευρω ε δεν το εκανα..

και γιατι να χαριζω στο ΙΚΑ ...τοσα λεφτα δγερνουν καθε μηνα απο μενα..και ουσιαστηκη καλυψη δεν εχουμε.

Βενη ηθελα να σου πω να ηρεμισεις...

τετοιες σκεψεις../μερικε ςφορες ακομα χειροτερες εκανα εγω οταν εγννησα τον Χριστοφορο....με ειχε παρει πολυ απο κατω.

Τοτε συνειδητοποιησα πραγματηκα οτι ειμαι θνητη...ετρεμα οτι θα πεθανω..κλπ κλπ...

Καμια φορα βλεπω κατι τρελα ονειρα...

Αυτο τον μηνα ο μικρος πηρε 100 γραμμαρια και ουτε εναν ποντο σε υψος..η παιδιατρος μας δεν το σχολιασε...μια χαρα δεν ειναι;;;;

Εγω παλη τρεμω μη παθουν κατι τα παιδια μου..τα λατρευω

Δημοσίευση

ax και εγω για το παιδι μου μονο εχω τετοιο αγχος!

οχι οτι δεν τον αγαπαω η δεν θα μου λειψει αλλα...οκ!

νομιζω θα μπρεσω να ζησω χωρις εκεινον....χωρις το παιδι μου ομως?

θελω και εγω να ρωτησω την παιδιατρο τι παιζει με τον εοπυυ

αλλα βαριεμαι να παω!

βγαινω για ψωνια,...!

καμια δε σχολιασε οτι θα γινω τσιγκουνα...

καλα ελατε για καφε και θα σας βαλω να τον αγοαρασετε μονες σας...!

χαχχα

Δημοσίευση

Στο θεμα γαμος που λετε..

για μενα ο "γαμος" εχει μια εννοια τελεως απομακρισμενη με το πανιγυρη που το συνοδευει. Θεορω πως απο τι στιγμη που ενα ζευγαρι αποφασιζει να ζησει μαζι για μενα ειναι γαμος. Δεν το κανει περισσοτερο η λιγοτερο επισημο ενα χαρτι μια στεψη, ενα γλεντι τρικουβερτο η ενα μπιτσ παρτι.

Οπως επισης κανενα χαρτι η ευλογια δεν θα με κανει να μεινω η να φυγω απο μια σχεση...να με εμποδισει θελω να πω εφοσων το θελω.

Ολα αυτα τα τυπικα γραφειοκρατηκα κλπ μονο δυσκολιες διμηουργουν στον κοσμο.

Και απο τη στιγμη που ενα ΖΕΥΓΑΡΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ.

Και απο θρησκεθυτικη αποψης ακομα....ενοπιων Θεου ειναι ζευγαρι τελος...

εγω πχ δεν φοραω καν τη βερα μου...αφενος γιατι γεννικα δεν φοραω κανενοας; ειδους κοσμημα η μπιχλιμπιδι..αφετερου γιατι για μενα η βερα δεν σημαινει κατι..

ο Ο ομως την φοραει στον λαιμο λογο δουλεια.

Βικακη ΕΣΥ αποκλειετε να γινεις σκρουτζ!!!!

Μονο εγω εχω αυτο το πλεονεκτημα!!!! :lol::lol::lol:

Η Γιατρος μας δεν ειναι στο ΕΟΠΥΥ..πληρονω κανονικα επισκεψη οταν παω αλλα μου παιρνει 30-40 ευρω αναλογα ΠΑΝΤΑ με αποδειξη χωρις να τη ζητισω

Επισης χτες εμαθα οτι ξερει την Αγλαια Παπαδημα..ειναι συναδελφος με τον αΝΤΡΑ ΤΗς..ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η αΓΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΛΟΓΟς..ΧΤΕς ΤΟ ΕΜΑΘΑ..ΧΑΧΑ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΛ. σΥΜΒΟΥΛΟΥ θΗΛΑΣΜΟΥ..ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η αΓΛΑΙΑ...

Δημοσίευση

καλημερα .

εμεις τωρα ξυπνησαμε :D

μεπηρε και η παναγιωτα πριν που μολις ειχα ξυπνησεικαιπροσπαθουσα να κανω καφε να μου πει για την καμερα ...και εγω να ειμαι "καμερα ?ποια καμερα ?τι ειναι η καμερα ?" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρυσα η μαμα μου δεν τα εχει αυτα ...οποια της πηρε δωρο περνει δωρο ....δουνε και λαβειν

εγω ειμαι πιο λαρτζ

Δημοσίευση

Αφρο τολμας να λες στα μουτρα μου οτι τωρα ξυπνυσες;;;;;

Τι κανει η παναγιωτα;;;;

τωρα που δουλευει χαθηκαμε εντελως, εγω κολλαω να την παρω τηλ. το πρωη γιατι ειναι στη δουλεια..το απογευμα γιατι εχει τις απιστυετες δουλιες.

Τελιακ τι εκανες με την καμερα;;;;;

νομιζω οτι πιο ευκολα θα σου ερχοταν να εβαζε ςενα μικροφωνο και τελος.

πειναω...

θελλω πιτσα..λαχανικων

Δημοσίευση

αυτο ελεγα και εγω να παρω ενα μικροφωνο και τελος αλλα οχι ο νονος ειχε σκασει να βρει τι φταιει :twisted: ...θα ερθει το απογευμα να την φτιαξει ....αν δεν την φτιαξω εγω μεχρι τοτε :lol::lol::lol::lol:

Νατασουλα εμενα μου φαινεται περιεργοπου δεν τα ξερουν μεχρι τωρα ολα αυτα ... :roll:

Δημοσίευση

Καλημέρα....Δουλειά...Έχω έντονο προαίσθημα ότι θα απολυθω.... :?:?:? Αλλά δεν γαμιέται....Καλά να 'μαστε...

Βίκυ εσύ αν και μου τη λες συνέχεια ( :twisted::twisted: ) και ίσως ακόμα να μη με συμπαθείς ( [-([-([-( ), έχω να σου πω ότι εσύ δεν προκειται ποτέ να γίνεις τσιγκούνα... ;););) Ήρθαμε σπίτι σου και μόνο το βρακί σου δε μας έδωσες να φορέσουμε...Τι τυροπιτάκια, τι λουκανοπιτάκια (που τα τσάκισε ο Άλεξ της Τόνιας), τι κριτσίνια, τι μπισκότα.....Χαμός!!!!!!Ο άνθρωπος ο ανοιχρτοχέρης και ο καλόκαρδος φαίνεται.... :x:x:x:x

Χρύσααααα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙΣ ΔΩΡΟ!!!!! :evil::evil::evil::evil: Μα τι βλακείες σου λέει η μάνα σου;;;;;; :roll::roll::roll::roll::oops::oops::oops: Δε μιλάτε, δεν έχετε σχέσεις, αυτές ούτε καν σου ευχήθηκαν για τα παιδιά σου κι εσύ θα τους πάρεις δώρο;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil: Θα σου 'λεγα τι να τους πάρεις, αλλά τέλοσπαντων.... :twisted::twisted::twisted:

Αρτζι χαίρομαι που είναι καλά η ΡΕΑ.... :D:D:D:D Κι εγώ θα έλεγα να συνεχίσετε να φοράτε γαζούλες... :roll::roll::roll::roll:

Βένη ρε πολύ αργά κοιμάται.... :?:?:? Πως αντέχεις;;;;;; :roll::roll: Χρειάζεστε χρόνο και για εσάς... :roll::roll:

Γιώτααααααα χαράς την υπομονή σου.... :lol::lol::lol: Επίσης, μαλώνανε για τα παπούτσια;;;;;; =))=))=))=))=))=))=)) ΘΕΕΣΣΣΣΣ!!!!!

Νατασούλα τι είναι αυτά ρε;;;;; :o:o:o Σε παιδιά πρώτης δημοτικού;;;;; :shock::shock::shock:

Ερη εγώ πάλι δεν είδα κάτι με την κόκκινη κουκίδα... :?:?:? Μήπως έχω πρόβλημα;;;;;; :-B:-B:-B:-B Η μήπως το κεφαλάκι μου είναι πολύ έξυπνο για να την "πατάει" με χαζομάρες;;;; : =))=))=))=))=))

Δημοσίευση

Γωγω :lol::lol::lol::lol::lol:

εισαι σουργελο καλε...

Πως ειναι τα μικρα;;;...

ο Γιωργος;;;;

εγω παντως τον δικο μου ειλικρινα αυτες τις μερες θελλω να τον πνηξω..ε μα μου εχει σπασει τα νευρα...αυτος δε θελεια να γινει καλα..τελειωσε...ειναισ αν τον αρρωστο σε ενα εργο του Ντοστογιεβσκι..δε θυμαμαι σε ποιο.

Αφρο αντρες παιδι μου..πως ακριβως τα λες...δεν εχουν πρακτηκο μυαλο..

ο δικος μου τις προαλες- πριν παθει το λουμπαγκο πασπατευε το μιχανημα που εχει για τις δοριφορικε ςκερεες γιατι εκανε κρατσ κρατσ

Δημοσίευση
Νατασουλα εμενα μου φαινεται περιεργο που δεν τα ξερουν μεχρι τωρα ολα αυτα ... :roll:

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

πλάκα μας κάνεις? 6χρονα παιδιά και θα ξέρουν ποιό και τι είναι το USB? ούτε εγώ δεν τα ξέρω καλά καλά :?

εγώ θα προτιμούσα τα παιδιά να ξέρουν να γράφουν σωστά, χωρίς λάθη, να κάνουν προσθαφαίρεση, πολ/μό, διαίρεση χωρίς την βοήθεια κομπιουτεράκι......δεν λέω θα μάθουν και τα της τεχνολογίας, αλλά θα ήθελα να επιστήσουν την προσοχή τους περισσότερο σε αυτά! :!::!::!:

ξέρεις τι μου είπε ο άντρας μου όταν ήταν στην Αμερική και πήγε με έναν φίλο του αμερικανό στα μαγαζιά, ο φίλος του έβγαλε το κομπιουτεράκι για να δει πόσο θα του κοστίσουν όλα τα προιόντα που θα αγοράσει :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock: μιλάμε για απλή πρόσθεση......και του λέει ο άντρας μου το άθροισμα και εκείνος τον ρώτησε "πώς το ξέρεις? δεν έχεις κομπιουτεράκι"!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ε έτσι είναι όλοι εκεί, σαν τον φίλο του.....έτσι δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν!!! :!:

Γωγώ μην το λες ρε δεν ξέρεις.....γιατί να σ εαπολύσουν? δεν γράφεις ωραία? :roll::roll::roll:

μήπως δεν χρησιμοποιείς πολλές φατσούλες?!!!! :lol::lol::lol::lol:

πλάκα κάνω :x:x:x

μόλις τέλειωσα την κρεμα στην Ρ., δεν ήταν και πολύ δύσκολο, δεν έκλαψε, τις έβαλα και γάζα και επίδεσμο αλλά χρειαζόμαστε πιο πολύ εξοπλισμό :roll::roll::roll::roll: , έβγαλα και φωτό΄την πληγή, έτσι μου είπε ο άντρας μου, να βγάζουμε φωτό σε περίπτωση που μας κατηγορήσουν ότι την χειροτερέψαμε :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ένα επάγγελμα ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ: αυτό της νοσοκόμας και του γιατρού!!!!...περισσότερο της νοσοκ.!!! #:-s#:-s#:-s:-s:-s:-s

πάμε να πάρουμε τον Λ. μας!

σας ξαναματαφιλώ!!! :x:x

Δημοσίευση

αχ Χρύσα τα έχω διαβάσει τα περισσότερα βιβλία τοθυ Ντοστογιέφσκι, μου άρεσαν :D είχε αγοράσει ο μπαμπάς μου την σειρά από πλασιέ όταν είμασταν μικρά, όπως είχε αγοράσει και την σειρά του Ιούλιου Βέρν, και αυτά ωραία.....μόνο που τα έδωσε τα βιβλία στην αδελφή μου :(:(:(:(:(

δεν ξέρω πώς έγινε αυτό, τα ήθελα και εγώ.....άνετα τα ξαναδιάβαζα τώρα!!! :D

Δημοσίευση

ξεχασα να σας πω για τον υπνο .....τον Μ απο τοτε που εφυγε ο Κ τον βαζω διαφορετικα για υπνο .

παμε μεσα στο δωματιο ξαπλωνουμε του διαβαζω ενα παραμυθι μετα πινει λιγο γαλα καθομαστε στα σκοτινα λιγο αγκαλια και σηκωνομαι φευγω και του αφηνω την πορτα λιγο ανοικτη και κοιματε μονος του ....πριν επρεπε να κοιμηθει πρωτα και μετα να φυγω ....τωρα του λεω οτι πρεπει να παω να βαλω και το Π για υπνο και ετσι με αποδευσμευει :D αλλα δεν ειναι εδω ο Κ για να υπαρχει καποιος και να καει φασαρια η να θελει να παιξει ο Μ .

Δημοσίευση

Αφρο εκεινη την ωρα τον Πανουλι τι τον κανεις;;;;

εμεις καπως ετσι παμε για υπνο..δηλαδη κανουμε μπανακι πινουμε γαλα και μολισ σταθεροποιηθει η αναπνοη του- ολη εκεινη την ωρα τον εχω αγκαλια τον φιλαω και τον χαιδευω- του λεω πως η μαμα παει στο γιογιο και κοιμαται μονος του ..αλλα εκεινη την ωρα ο Ιω ειναι ξυπνιος...τωρα που ο Ο δεν μπορει να με βοηθησει σχεδων καθολου ειναι μεγαλο προβλημα

Δημοσίευση

Kαλημέρα! :x

Πω, πω, το μικρόβιο έχει σεληνιαστεί τα τελευταία βράδια... @-)@-)@-)

Την κοίμηζα απ' τις 11 ως τη 1, την έβαζα κάτω, μετά από 5 λεπτά... ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :((:((:((

Και ξυπνάει και μέσα στη νύχτα τσιρίζοντας και κάνει το ίδιο για καμιά ώρα!!! ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :((

Να την πονάει κάτι; Κανά δοντάκι; Η κοιλίτσα της που έγινε δυσκοίλια; :?

Αργυρούλα μου, αυτό ακριβώς που λες, εμένα μου κάνει εντελώς ψυχολογικό...

Απ' τη στιγμή που υπάρχουν παιδιά, έχεις δημιουργήσει οικογένεια, αν είναι να σε σταματήσει κάτι απ' το διαζύγιο, θα είναι τα παιδιά και όχι τα χαρτιά... :roll:

Και νομίζω ότι κάλλιστα μπορεί να θεωρήσεις τον άλλο δεδομένο, μέσα σε μία μακροχρόνια σχέση, ειδικά απ' τη στιγμή που θα έρθει η συγκατοίκηση ή τα παιδιά... Επί της ουσίας, δεν αλλάζει κάτι ο γάμος, αλλά όλα τα υπόλοιπα... Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, γιατί μ' έχει ζαλίσει κι η Β!!! 8-)

Έπειτα, συμφωνώ απόλυτα με την Βίκυ, επειδή το βλέπω γύρω μου... Σχεδόν σε ΚΑΘΕ μακροχρόνια σχέση, έρχεται ένα οριακό σημείο, που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις ένα βήμα μπρος ή ένα βήμα πίσω...

Δεν υποβιβάζω τον ψυχολογικό παράγοντα, αλλά δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να σε δεσμεύσει ψυχολογικά, ο γάμος αυτός καθεαυτός.

Τι σημαίνει η ελευθερία στην τελική;

Εγώ αισθάνομαι ελεύθερη, γιατί ελεύθερα επέλεξα να ζήσω με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ελεύθερα επέλεξα να γίνω οικογένεια μαζί του, να κάνω παιδιά... Ελπίζω ότι θα γεράσουμε μαζί και θα είμαστε πολύ αγαπημένοι, θα κοιτάζουμε "πίσω" και θα είμαστε περήφανοι για όσα κάναμε... :D

Αν όχι -κάτι το οποίο απεύχομαι, αλλά ποτέ μη λες ποτέ- θα βαδίσει ο καθένας τον δρόμο του, αλλά και παλι, θα είναι ΠΑΝΤΑ ο πατέρας των παιδιών μου...

Γιατί να ΜΗ νιώθω ελεύθερη; Ποιος με κρατά εγκλωβισμένη; Δεν ζω, όπως ήθελα να ζήσω; ;)

Όσο για τον γάμο...

Οκ, μ' αρέσουν οι χαρές και τα πανηγύρια και το απήλαυσα, το θυμάμαι ως μία απ' τις ομορφότερες μέρες της ζωής μου...:ymdaydream:

Αλλά όχι, δεν τον έκανα για τα κλαπατσίμπαλα! Τον θεωρώ μέγα μυστήριο και δεν θα ξεκινούσα ποτέ την κοινή μου ζωή με τον Α χωρίς την ευλογία του Θεού και της Εκκλησίας!

Αλλά αυτά, εννοείται, για όποιον τα πιστεύει! ;)

ΟΥΦ!!! Άλλα αντί άλλων έγραψα, ό,τι καταλάβατε καταλάβατε!!!:P

Μ' έπρηξε η Β, με τον Τομ και τον Τζέρι!!! :evil::lol:

Α! Χρυσουλάκι, εννοείται να ΜΗΝ πάρεις δώρο, μην ακούω κουφά!!! :shock:

Κάτι κολλήματα που έχει η μαμά σου! :?:oops:

Επίσης, το έχω καταλάβει ότι είσαι έξω καρδιά και πολύ large άνθρωπος και πολύ μ' αρέσεις και ναι, πολύ ευχαρίστως θα δεχθώ το δωράκι σου!!! :P:x

Σοβαρά, συμφωνώ απόλυτα... Κι εμένα μου αρέσει να κάνω δώρα στο ξεκάρφωτο γιατί έτσι μου γουστάρει, αλλά όχι από ανόητες υποχρεώσεις... [-x

Ουουουου!!! Πόσα γράψατε ώσπου να ποστάρω!!! :o

Δημοσίευση

ειναι η στο παρκο του και παιζει η στο χαλι και παιζει ...ευτυχως "μιλαει" η χτυπαει τα παιχνιδια του και τον ακουω .....

Αργυρο εγω πιστευω οτι οταν οι γονεις ασχολουντε με υπολογιστες τα μαθενουν απο κουνια ,,,πχ ο Μ ξερει τι εινα usbη στικακι(καιμε τα δυο το ξερει) γιατι πολλες φορες του λεμε "πηγενε το στικακι στον μπαμπα " η ξερει οτι το βαζουμε στο dnd και βλεπει παιδικα ...το βαζει και μονος του ,λεει πληκτρολογιο (αυτο το λεει καθαρα!!) γραφει και ξερει τα βελακια και το εντερ .

ποσταρω και φευγω εχω καλεσμενους

Δημοσίευση

Καλημερα!!!! :D Τι κανετε?

Πηρα τα αποτελεσματα της Ρ. απο τον γιατρο!! Ολα τελεια!!!!! Καμια αλλεργια, ο σιδηρος 75 και ολα τα αλλα τελεια για παιδι ειπε!! Μου εφυγε μεγαλο αγχος...τα σπυρακια στο στομα,μυτη, ειναι μαλλον απο κατι που ακουμπαει πανω και πρεπει να το ψαξω λιγο καλυτερα. Μου εδωσε μια κρεμα και αν δεν φυγουν με αυτη θα δοκιμασουμε αλλη αλλα εγω σκεφτομαι να την παω και δερματολογο. Κατι παραπανω θα ξερει.

Χρυσα ελεος μωρε που πρεπει να παρεις και δωρο! Εννοειται πως δεν θα παρεις! Πως μου την δινουνε κατι τετοια, Να παρει η μανα σου αν θελει.

Μιτσακι τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους! Κανενα δοντι θα την ενοχλει, τα ιδια μου κανει και εμενα ο Γ. τα τελευταια βραδια.

Αργυ ποια κρεμα της βαζεις? Να παρεις την Linola fett ειναι παρα πολυ καλη η την Bepanthol που ειναι και αναπλαστικη. Εγω θα την αφηνα χωρις επιδεσμους παντως, ως γνωστον με τον αερα επουλονονται καλυτερα οι πληγες. Τι καλα που θα παει παιδικο την Δευτερα, ποσο θα χαρει η ψυχη μου μωρε. :x

Ξυπνησε ο Γ. παωωω! φιλια!

Δημοσίευση

Αφρο σε αυτο θα συμφωνισω μαζι σου.

Οσα παιδια ερχονται σε αμεση επαφη με τεχνολογια..την ξερουν.

Οσο για τα μαθηματικα..δυστυχως συμφονω με την Αργυρω...τα σημερινα παιδια δυστιχως δεν εχουν ιδεα απο απλες μαθηματικε ςπραξεις

Ψηλεγκω ειμαι να σκασω...

μα και εσυ ρε παιδι μου χαθηκε να τελειωσεις εστω ενα ΙΕΚ λογιστικης...

Πηγες και μου εγινες Γεωλογος!!!!!

θα σε βολευα τωρα..παρουσιαστηκε μια θεση για Junior Assistant Accountant με βασικο μισθο με τα δικα μας δεδομενα 7-8 κατοσταρικα...αλλα με προοπτικες....και ολα οσα συνεπαγωνται....

αμαν!!!!

ειμαι να σκασω σου λεω.

Σκεφτηκα και τον Τολη της Λεναςνα τον προτεινω εαν τελικα θα παρουμε ατομο..αλλα ειναι Overquolified ρε παιδι μου...αμα του δωσουν τα βασικα υποχρεωτικα παει πανω απο 1000αρικο

Δημοσίευση

Γεια σας!!!Τι κανετε?καλα ειστε!!! :D

Βαριεμαι...Την πηρε η πεθερα μου απο τις 10.30 :o:o:o κ πριν μιση ωρα που τις πηρα τηλ μου ειπε η Αννυ οτι θα φαει παλασι(ψαρακι :lol: ) κ μετα θα ερθει... :( δεν εβαλα κ σιδερο αφου την περιμενα συντομα...

Δε θελω να μεγαλωσει γρηγορα...Θελω να μου λεει για πολυ καιρο τα πετυχημενα της!να μιλαει τσιβδα...σισιλικου :lol::lol::lol: (κικιρικου!),μεθηδαδανο(μεσημεριανο),υμασηλιο(γυμναστηριο!)!Τι ωραια φαση!!!! :D:D:D

Αργυ δλδ εχουν γιανει οι πληγες?Ειναι απλα κοκκινο δερματακι??? :D:D:D:D

Επισης τι γλυκος ο αντρας σου που βουρκωσε!!!

Ελενα τελεια με τις εξετασεςι!!!

Γιωτα ποιο σκηνικο?με τα "πνευματα"? :lol::lol:

Χρυσα συμφωνω με τα κοριτσια κ μαζι σου!Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γτ την αφηνεις να σου τρωει το μυαλο με τετοια...!Απαπα!Τη λατρευω τη μανα μου αλλα...Τα εχουμε κοψει αυτα!Δεν αντεχα αλλο!

Και σιγα σιγα την εχω κανει να χαλαρωσει...Δλδ "α!θα εχεις επισκεψεις?πλυνε μπαλκονι,καθαρισε τζαμια,σπιτι,φτιαξε γλυκο κλπκλπ" Ε οχι!!!!Ελεος! :lol::lol: Τωρα παω σπιτι της και της κανω ΕΓΩ παρατηρησεις!"καθαρισε τους διακοπτες σου ρε μανα!" :lol::lol:

Γωγω ελπιζω να μη σε απολυσουν!!!Θα πρεπει να σε προσλαβω μετα εγω σαν...αρχιβρακι μου! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΗΡΘΕ!!!

Δημοσίευση

χαχαχαχ..μαρι τρελη..την ταπωσε ςτη γυναικα!!

Να σου πω την αμαρτια μου ουτε εγω θελω να μεγαλωσουν..τα λατρευω τα μπεμπεδιστηκα τους..ειδικα οταν ο μικρος αρχηζε τα αγκα...γκου...αταταταττατα..με ταυτοχρονα σαλια..χαχαχα..πεθαινωωωωω

Γωγουλινι αμα σε απολυσουν ρε μη μασας..θα σε προσλαβουμε εμεις..σαν επι παντος επιστιτου...!!!!!!!!!!!

Επισης..ειχε καμια σας νεα απο την παπιομανα;;;;;

την επαιρνα χτες τηλ αλλα συνδεση με καιρο

Δημοσίευση

Τελικά η δασκάλα του Λ., ακούς Αφρο? :lol::lol::lol::lol: , είναι έγκυος και θα γεννήσει το καλοκαίρι το 1ο της παιδί, αλλά πρέπει να είανι ξάπλα μέχρι την γέννα!! νομίζω στο νοσοκ. (για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρη)!!

και αναλαμβάνει η μαθηματικού και την γλώσσα! :?

Μιτσάκη ο γάμος "σκοτώνει" ή έστω μειώνει την φλόγα του έρωτα.....πολύ δύσκολα να υπάρχει κάποιο ζευγάρι με πολλά χρόνια γάμου που ακόμη να υπάρχει η φλόγα......καλώς ή κακώς, ίσως να φταίει η καθημερινότητα, ίσως κάτι άλλο, αλλά συμβαίνει......δεν είναι τίποτα ψυχολογικό.....ή όπως λες μπορεί να είναι στο μυαλό των ανθρώπων αυτό το δεδομένο που σου προκαλεί ο γάμος....δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοώ, αλλά εδώ, όπως και εκεί σε σένα, τα παιδιά κάνουν φασαρία, ο Λ> όλο μιλαει και έτσι δεν γράφω καθαρά :lol::lol::lol::lol::lol: να σου τα στείλω εκεί? :lol::lol: μαζί με το μικρόβιο παρέα!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση
θα σε βολευα τωρα..παρουσιαστηκε μια θεση για Junior Assistant Accountant με βασικο μισθο με τα δικα μας δεδομενα 7-8 κατοσταρικα...αλλα με προοπτικες....και ολα οσα συνεπαγωνται....

να σου στείλω τηνανηψιά μου? τέλειωσε ΤΕΙ Λογιστικής :D κάνει?

Λενάκι την Bepanthen βάζω

ξεχασα να σας πω για τον υπνο .....τον Μ απο τοτε που εφυγε ο Κ τον βαζω διαφορετικα για υπνο .

παμε μεσα στο δωματιο ξαπλωνουμε του διαβαζω ενα παραμυθι μετα πινει λιγο γαλα καθομαστε στα σκοτινα λιγο αγκαλια και σηκωνομαι φευγω και του αφηνω την πορτα λιγο ανοικτη και κοιματε μονος του ....πριν επρεπε να κοιμηθει πρωτα και μετα να φυγω ....τωρα του λεω οτι πρεπει να παω να βαλω και το Π για υπνο και ετσι με αποδευσμευει :D αλλα δεν ειναι εδω ο Κ για να υπαρχει καποιος και να καει φασαρια η να θελει να παιξει ο Μ .

:ymapplause::-bd:-bd:-bd:-bd

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...