Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έρη;;;; :?::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

όχι ρε γαμότο... :cry::cry::cry::cry::cry:

Πολύ στεναχωρέθηκα... Είμαι σίγουρη οτι ήταν τυχαίο το γεγονός, αν το θέλετε μπορεετε να ξαναπροσπαθήσετε με την επομενη περιοδο σου.

Μια μεγάλη αγκαλίτσα απο το τρελοσισσάκι σου! :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Ρε κορίτσια έχουν γίνει και άλλα δυσάρεστα; Πραγματικά δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω... :(:(:roll:

Τρώω τον αμπακα, φωναζω και προσαθώ να διαβάσω. Νομίζω οτι το μυαλο μου μπουκωσε απο τις πολλές μαζεμενες πληροφορίες... :|:|:|:|:|

Εχθες έγειρα για λιγο στον καναπε κατα τις 8:30 και με πήρε ο ύπνος, σηκώθηκα σαν το ζομπι στις 12 και πήγα στο κρεβάτι μου... σήμερα το διαβασμα δεν πάει καθόλου...

Πάει αυτό ήταν... ο,τι πέρασα πέρασα... :cry::cry::cry::cry:

Σόρι που σας τα πρήζω ενω μπορεί να έχετε σημαντικότερα θεματα να ασχοληθείτε... :?:?:?:(:oops:

• Απαντήσεις 908
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αρτζι μου επειδη με ρωτησες για την αμνιο..μου το συνεστησε ο γιατρος να την κανω...για να σιγουρεψουμε οτι ολα ειναι καλα...ναμαστε 100% σιγουροι...ασε εκει που μουν ηρεμη παλι με πηραν λιγακι τα ζουμια :oops::oops::oops: τωρα ηρεμησα ...

κοριτσια ασχετο αλλα επαθα ενα σοκ :o:o:o οταν ανακαλυψα χθες ψαχνοντας αυτα που λεγα για τα αποτελεσματα της β.επ για τον μικρουλη μου.... ότι στο google (αν βαλεις την σχετικη φραση ιατρικη πχ.....που χουμε χρησιμοποοιησε ιμας βγαζει κανονικα και φαινεται η δημοσιευση μας... :shock::shock: ε γάυτο ακι εγω αλλαξα και εγινα κοάλααααααααα :lol::lol::lol::lol: το ονομα δενξερω σκεφτομαι να το αλλαξω...αλλα δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι ...

Δημοσίευση

Αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνω κάρολ!!! Τι θα πει να είμαστε σίγουροι;;;

Δλδ αν δεν είστε σίγουροι; !!!!

Ελπίζω να κΤαλαβαίνεις τι εννοώ, αν όχι θα σου εξηγήσω αφού πάρεις τα αποτελέσματα! :)

Sissio υπομονή !!!!

Φρανίτα πάω να φωνάξω τώρα!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας...άρρωστη κι εγώ από το Σάββατο. Πυρετός, συνάχι, βήχας, τρελος πονοκέφαλος, χάλια μαύρα...

Εράκι :(:(:( κρίμα ρε γμτ... :( Εύχομαι να συνέλθεις γρήγορα σωματικά και κυρίως ψυχολογικά και να σου κάνει έκπληξη το δεύτερο μωράκι εκεί που δε θα το περιμένεις. :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Καρολινάκι κακώς αγχώνεσαι καλό μου! Είναι και πάλι εξεραιτικά μικρή η πιθανοτητα να έχει ντάουν το μωράκι. Αυχενική δεν είχες κάνει? Ε κάτι θα είχε φανεί εκεί.

Το 'χουνε παραχέσει στην Ελλάδα με τις αμνιο μου φαίνεται... Εγώ, ειδικά σε τόσο προχωρημένη κύηση δε θα έκανα...

Όλα καλά είναι - θα δείς!

Περαστικά και στη μπεμπούλα της Γωγώς :( Ταλαιπωρείται τόσο μικρούλα...

Φραν αν και υποθέτω ότι θα έχεις ήδη ηρεμήσει και δε θα τα βλέπεις όλα τόσο μαύρα....να σου πω κι εγώ ότι τέτοια ξεσπάσματα είναι πολύ φυσιολογικά για παιδάκια 2-3 χρόνων... Και ειδικά όταν περνούν φάσεις άγχους, ανασφάλειας που είναι αναμενόμενο σε μεγάλες αλλαγές τότε είναι ακόμα πιο έντονα.

Δε φταις σε κάτι εσύ, αλλά μπορείς να τον βοηθήσεις να τα περνάει πιο ήρεμα με το να μην εκνευρίζεσαι κι εσύ (θεωρητικά λέμε τώρα :P ).

Πάντως αν έχεις στο μυαλό σου ότι είναι φυσιολογική συμπεριφορά, θα μπορείς να τα αντιμετωπίζεις πιο ψύχραιμα.

Και μην τρελλαθώ που όλες οι άλλες είναι καλύτερες μάνες από σένα :shock: Όλες λίγο πολύ έχουμε βγει εκτός ελέγχου και έχουμε πει και κάνει πράγματα που μας κάνουν να ντρεπόμαστε και να μετανιώνουμε.

Λέναααα! :D Το χέσιμο του μπέμπη ήταν τα καλύτερα νέα στις τελευταίες 20 σελίδες :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Αναστασία τι τέλεια που τρώει επιτέλους η Άννυ! Κι η Μαρκέλλα σε σχέση με το καλοκαίρι τρώει πολύ καλύτερα αλλά ακόμα δεν είναι τελείως σταθερή... Υπάρχουν μέρες που δεν τρώει καθόλου μεσημεριανό αν δεν της αρέσει....

και μιας και είχατε πιάσει νουτελομερεντοσυζήτηση να σας πω ότι η Μαρκέλλα δεν τρώει ούτε αυτά :shock: Μα ξέρετε κανένα άλλο παιδί να μην τρώει μερέντα? :roll: Όχι ότι στενοχωριέμαι που δεν τρώει ατό το πολύ θρεπτικό σνακ :P αλλά για να καταλάβετε τη σχέση της με τα φαγώσιμα...

Ουφ...πονοκέφαλος.....σας αφήνω

Δημοσίευση

και μιας και είχατε πιάσει νουτελομερεντοσυζήτηση να σας πω ότι η Μαρκέλλα δεν τρώει ούτε αυτά :shock: Μα ξέρετε κανένα άλλο παιδί να μην τρώει μερέντα? :roll: Όχι ότι στενοχωριέμαι που δεν τρώει ατό το πολύ θρεπτικό σνακ

η Φ δεν τρώει καθόλου! Ούτε σοκολάτα ούτε γλυκά γενικώς! :shock:

Δημοσίευση

:(:(:(:(:( Ερη μου λυπαμαι πολυ....Ευχομαι τα καλυτερα καλη μου!!!

Περαστικα στην μικρουλα της Γωγως :(:(:( ...

Καλα το ποσο πολυ αγχωθηκα με τα φαγωσιμα που μαζευετε!Πηρα τηλ τον Α κ του ειπα "Κανει παγωνια,εχει παγωσει ο δρομος,οι δουλειες σου δεν πανε καλα αυτη την περιοδο,δεν εχω αποθεμα ρεβυθιων κλπ,δεν εχω λεφτα,δεν εχω δουλεια....ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ????" :P Εσκασε στα γελια!!!Αλλα εγω ακομα αγχωνομαι!!!

Αληθεια...Τι θα μας κανουν τα τροφιμα στα ντουλαπια???Γτ τα παιρνουμε καλε??? :oops::oops::lol:

Μαγδουλα μου κ η Α τυχαινει να μην φαει καποια μερα...αλλα γενικως τρωει πολυ!!!αλλα πχ το μεσημεριανο της ειναι 10-12 γεματα κουτ.γλυκ πρασορυζο!δεν με ενδιαφερει η ποσοτητα! ;);)

Δημοσίευση

ε απλώς αν μας πετάξουν έξω από το ευρώ ή δεν μας δώσουν χρήματα

όοοολος ο κόσμος θα τρέξει στα σουπερ μάρκετ από τον πανικό στο άκουσμα και μόνο και δεν θα βρούμε τίποτα ή αν δε πληρωθούμε κανα μήνα να έχουμε να φάμε τίποτα ή αν τελειώσουν οι προμήθειες των σουπερ μάρκετ και πούμε ότι χρεωκοπήσαμε δε νομίζω να βρεθεί εταιρία ξένη να εξάγει στην Ελλάδα προϊόντα της ε αυτό εν ολίγοις.

Σήμερα πήραμε κι εμείς κάτι ψιλά, χαμένα δεν πάνε έτσι κι αλλιώς με τις τιμές που θα έχουν σε λίγες μέρες πάλι κερδισμένοι θα βγούμε :D

Δημοσίευση

να μαστε και εμεις....θυμαστε που ειπε ο γιατρος να προσεχω και να βαλω τον κωο μου κατω?

εεεε δεν το εκανα...

πγαμε ικεα...πηραμε αλλαξιερα για το μπεμπε...και φυσικα κι αλλες χαζομαρουλες...

ξεκινησαμε να παμε χωρις Μ-Ι..ΑΛΛΑ δεν ηθελε να κατσει πουθενα...

την αφσαμε στο παιδοτοπο...σε 15 λεπτα μας ειχαν τλεφωνησει να παμε να την παρουμε...¨"βαρεθηκα...τα εκανα ολα τα παιχνιδια"

εφαγε παιδικο γευμα απο το ικεα...ολο...τελικα τα ετοιμα τα τσακιζει ολα...εφαγε και παγωτο...!

Μαρια...καμια ετιαρια δεν δινει πλεον χωρις μερητα...ουτε πιστωση...το ξερω και απο την αδελφ μου...!

ακοαμα και υποτιμησ να γινει παλι χαμενοι θα ειμαστε...θα πανε ολα στα υψη!

ξεχασα μαζευω και γαλατα κουτι...αν πεινασει θα το πιει..!

Αναστασια...εφεερε ρεβυθια ο Α?

Λενακη...το στειλα...βασικα ο Π. ελπιζω να ερθει...!

ΕΛΤΑ εινα αυτα!

Δημοσίευση

Α στο καλό........

Μπήκα να διαβάσω καμία μαλακιούλα μπας και ανέβω και διαβάζω όλο δυσάρεστα γμτ... :(:(:(

Έρη μου μια μεγάλη αγκαλιά από μένα. Έφυγε αυτό αλλά θα έρεθι άλλο πιο δυνατό! Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πραγματικά!!!

Η ζουζούνα της Γωγούς πνευμονία;;; Μα που την οικονόμησε ρε παιδιά;;;;; Περαστικά στο κοριτσάκι μας....

Εγώ δεν είμαι καλά...

Πολύ ντάουν. Ίσως σας γράψω στην ομάδα.

Είμαι σκασμένη φουλ.

Ρε παιδιά πείτε μου.... Σας έχει κλείσει η μάνα σας ποτέ το τηλ στα μούτρα;;; :(:(:(

Δημοσίευση

αρτζι..το κανω ...γιατι πολυ απλα θελουμε να ξερουμε αν όοοολα ειναι καλα..αφου υπαρχει ο τροπος να το βρουμε...γιατι να το αφησω στην τυχη του? ????????απο κει και περα θα το αποφασισουμε εμεις...αφου μαθουμε τα αποτελεσματα..που ευχομαι να πανε ολα να ναι καλα...

Δημοσίευση

νατασα να σε απαντησω??????????????

μακαρι να ζουσε η μανα μου κ ας εμενε κ αμερικη...κ ας μου το εκλεινε... :cry::cry::cry::cry:

βικυ συμμαζεψου..μη κουραζεσαι...

εγω σκεφτηκα να παρω κ μπισκοτοκρεμες κ φαριν λαλτε..μη γελατε..κραταν χρονια :roll:

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια μου...τι καλησπερα δηλαδη με αυτα που διαβασα! :(

Ερακι μου γλυκο δεν ξερεις ποσο στεναχωρεθηκα :cry::cry: Μη το βαζεις ομως κατω λενε οτι αν παει κατι στραβα η φυση το αποβαλει..ισως εγινε για καλο δεν ξερεις...Και γιατι δηλαδη να μην ξαναπροσπαθησεις? Μολις νιωσεις ετοιμη ψυχολογικα θα μεινεις εγκυος αμεσως. Μια μεγαλη αγκαλια απο μενα :YMHUG::YMHUG::x

Στεναχωρεθηκα και για την μικρουλα της Γωγως :( Ποσο ταλαιπωριεται η ψυχουλα μου... :(

Χρυσακι και με τον Γιαννη :( ακομα ταλαιπωριεται ε? γμτ τις ιωσης μου μαμω.

Φρανιτακι μην ξαναακουσω οτι δεν εισαι καλη μανα. Ολες λιγο πολυ εχουμε ερθει στην θεση σου. Θα συμφωνησω με οσα σου ειπανε τα κοριτσια και κυριως η Αργυ που ελεγε οτι τα κανει λογο του οτι δεν εχει μια ρουτινα.Ισως ειναι και απο τζετ λανγκ, ισως ξυπνησε στραβα. Υπομονη.. :YMHUG:

Νατασα τι εγινε πουλιμ? Πες τα μας να ξελαφρωσεις. Σε εμενα οχι δεν ετυχε να μου το κλεισει η μανα μου στα μουτρα αλλα ουτε και εγω το εκανα ποτε. Γενικα ειναι σπανιες οι φορες που εχουμε μαλωσει.

Θου πως πατε? Το λινκ που εβαλες προχθες τελειο και γενικα ολο το μπλογκ. Εμεινα οταν διαβασα πως ο καφες γινεται σαν κολα στο στομαχι και ο καφες με γαλα μουχλα!

Μαρακι εγω δεν αποθηκευω τιποτα προς το παρων αλλα ειπαμε με τον Π. να αρχισουμε σιγα σιγα, ο Π. φτιαχνει βαλιτσακι εκτακτης αναγκης εδω και καιρο.

Βικακι τελειααααααα!! Σε χιλιοευχαριστω και παλι!!!!! :YMHUG::x:x

Λενα ποσο χαρηκα για τα κακακια του μικρου! Ξελαφρωσε το πουλι μου μωρε.

Βρηκα ενα μπλογκ ενος διατροφολογου και το εχω ξεκοκκαλισει απο το πρωι. Ειναι αυτο: http://natofao.blogspot.com/search/labe ... E%9A%CE%91

Εχει πολυ ενδιαφεροντα αρθρα μεσα και πολλες κριτικες για πολλα προιοντα. Συν της Νουτελας :roll: Το εχω αναρτησει στο φεις μου. Αυριο εχω οδηγηση το πρωι και οι δρομοι ειναι παγωμενοι. Το πρωι -19 και τωρα το βραδυ σιγουρα πιο κατω. Απο εβδομαδα θα εχουμε χιονια και ακομα πιο μειωμενη θερμοκρασια. :twisted:

Παω να διαβασω λιγο. Καλο βραδυ σε ολες!

Δημοσίευση

καλημερα .

εχει πολυ κρυο μπρρρ ,πως θα παω σουπερ μαρκετ ....ακομα και το γαλα τελειωσε !!

η ψυχολογια μου δεν ειναι στα καλυτερα της ...καλυτερα που εψαχνα για δωρο του Μ η που εκενα τις μπομπο και δεν ειχα επαφη με την πραγματικοτητα ....δεν εχω σαλταρει μεσα στο σπιτι με δυο παιδια και θα σαλταρω απο οτι ακουω -διαβαζω ....

η μαμα μου λογο κακοκαιριας δεν μπορει να ερθει ...πριν λιγες μερες χιονισε πολυ και τωρα βρεχει παρα πολυ λιωνει και το χιονι και εχει παρα πολυ νερο ....και λενε οτι θα ξανα χιονισει ...μετα θα αρχισουν και οι απεργειες ...ε δεν θα κανουν και οι ταξιτζιδες !!!

Δημοσίευση

Καλημέρα,

επιτέλους κατάφερα να σας διαβάσω

εμείς είμαστε καλά, η καλλιέργεια του Μιχάληαρνητική και από την Πέμπτη δεν ξαναανέβασε πυρετό οπότε κάποια ίωση ήταν ευτυχώς. Η Έλενα έχει λίγο βήχα ελπίζω να μην την γυρίσει σε τίποτα άλλο

Έρη λυπάμαι πραγματικά :(:( έλπίζω να το ξεπεράσεις γρήγορα και να έρθει ένα γερό σποράκι την επόμενη φορά :D

Καρολ ευχομαι να πάνε όλα καλά και να μην έχει κάτι το μπεμπέ. Η υδρονέφρωση είναι πολύ συχνόι φαινόμενο πάντως ιδίως στα αγόρια, για το άλλο με τα αγγεία δεν ξέρω δεν το έχω ξανακούσει.

Στεναχωρέθηκα πολύ και για την μικρή της Γωγώς :(:( ελπίζω να βγεί γρήγορα

Έχω πολύ δουλειά ελπίζω να τα πούμε αργότερα

Δημοσίευση

δεν ξέρω πώς έγινε και ενώ δεν πάτησα "υποβολή", το υπέβαλε :o:o:o:o:o

Αναστ. είδες ρε, σιγά σιγά αρχίζει και τρώει η Α.!!! :D

χθες κάναμε χαρτοδουλειά, το πόσο χαρτί πετάξαμε και καταστρέψαμε!!!!! :roll::roll:

επικοινωνήσατε με την Γωγώ? να μάθουμε κανένα νέο? τι κάνει η ομορφούλα της?

δεν έχω και το τηλέφωνό της :?

Συμπεθέρα Αθηναία, καλό θα ήταν να ξεκουράζεσαι, αλλά γέλασα με την νυφούλα μου, που τα βαρέθηκε τα παιχνίδια!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλες!!!

Ερη μου ότι και να πω….. :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Καρολ στο ρωτησα και πριν….ουτε εγω βλεπω καποιον λογο για αμνιο χωρις ευρηματα…μια υδρονεφρωση και λωρος με 2 αρτιριες δεν είναι λογοι για αμνιο..ειδικα ηαρτηρια θελει αλλου ειδους στενη παρακολουθηση και ντοπλερ συχνοτερα…

Νατασα αυτό που ρωτα ςηα παντιση είναι ναι…και μαλιστα όχι μονο μια φορα..και ουυυ εχουμε σφαχτει απειρες φορες με τη μαμα μου και δε μιλιομαστε για καιρο αλλα μετα τα ξαναβρισκουμε- κυριως εγω υποχορω γιατι η μαμα μου είναι πολύ εγωιστρια( κλασσικος τοξοτης με ωροσκοπο αιγοκερως )

Με εχει πληγωσει πολλες φορες με τα λογια της..αλλα επειδη είναι η μαμα μου την υπεραγαπαω.

Φυσικα καμια φορα της τα λεω και εγω χυμα και τσουβαλατα..μετα με παιρνει πισω και με βριζει γιατι παλη ως γνησιος τοξοτης με ωροσκοπο αιγοκερως θελει να εχει εκεινη τον τελευταιο λογο και τον ελεγχο..οποτε..μη στεναχωριεσαι.

Γραψε στην ομαδα…ειμαστ εολο αυτια

Νατασουλα τελεια με τα αποτελεσματα του Μηχαλη…

Λενακη μι μασας..και εγω χειμωνα εκανα μαθηματα και εκανα μαθημα και με παγετο και με χιονια- μαρτιο ειχα δωσει για δηπλωμα. Καλυτερα…να μαθεις να οδιγεις υπο ολες τις αντιξοες συνθηκες..αμα σου συμβει δηλαδη τι θα κανεις;;; ενώ τωρα θα ξες.

Αφρο χαλαρωσε..ειλικρινα σε καταλαβαινω..ξες ποσες φορες νιοθω ετσι..διαβαζω- διαβαζω..φοβαμαι..

Ο μεγαλυτερος μου φοβος δεν είναι ουτε η χρεοκοπια, ουτε τιποτα..ο μεγαλυτερο ςμου φοβος είναι η τρομοκρατια και ενας ενδεχομενςο πολεμος..μεγαλονω δυο παιδια…αγορια..εχω έναν συζηγο..εναν αδελφο..ειναι αιμα μου…δεν μπορω να φανταστω το ποσο θα τρελαθω σε περιπτοση πολεμου.

Τροω Ρολο με γεμυση κρεμα σοκολατα που εφτιαξα χτες..ημουν τοσο σκατα που αμα δεν εφτιαχνα ένα γλυκακι θα σκαγα.

Εννωειτε πως ο μικρος δεν κοιμηθηκε αλληγ μια νυχτα.

Βασικα η αναπνοη του είναι θεμα..αφου παιζει να αρχησουμε να κανουμε μασκες με τον νεφελοποιητη και πιο δυνατα φαρμακα αντι για αερολιν.

Η φλεγμονη στο αυτι επειμενει..επισης τον ποναει απιστευτα όταν επικαθετε η κυψελιδα στο τυμπανο- είναι η μοναδικη περιπτωση που κανει πηρετο-.

Τη νυχτα ηθελε ολο αγκαλια…

Παλη καλα που είναι καλα ο Χ..ΑΛΛΑ..βρηκα μερικες ψειρες μεγαλες στο κεφαλι του και καταλαβενετε τι εγινε…

Αχ..δεν θα ηρεμισω καθολου..οχι όχι καθολου…

Τεσπα.

Βενακι μου καλοριζικο το νέο σου σπιτακι..θα σε τιμισουμε..μολις καλυτερεψει ο παλιοκερος…

Το μονο καλο αυτων των ημερων για μενα τουλαχιστων είναι ότι μου κουμπωσε- με το ζωρι βεβεβια αλλα από το καθολου- ένα παλιο μου παντελονι…γιουπιιιιιιι

Δημοσίευση

καλέ που πήγαν αυτά που έγραψα πριν? :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: αφού το είδα ότι ήταν εκεί!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil:

αμάν και τώρα δεν θυμάμαι τι είχα γράψει!!!!! #-o#-o#-o#-o

λοιπόν:

Νατασούλα μια χαρά ο Μηχαλάκης :D ελπίζω και η Έλενα να είναι οκ!!! :x

Αφρο εμείς σήμερα έχουμε -17!!!, ντύσου καλά και πήγαινε ΣΜ :!:

Νατάσα θα συμφωνήσω απόλυτα με την Θούλη, ας είχα και εγώ την μαμά μου και ας μάλωνα :cry::cry::cry::cry::cry:

προσωπικά δεν μάλωσα ποτε΄με την μαμά μου, αλλά μην ανησυχείς θα τα ξαναβρείτε, ας το συγκρίνουμε με μας που καμμιά φορά δίνουμε και καμμιά στον πωπό του παιδιού μας, δεν μας μιλάνε? δεν τους μιλάμε? :roll::roll::roll:

Η γκόλντα και σάξς έχει γραφείο στην Ελλάδα και της ανήκει μία τράπεζα, ποιά κανείς δεν ξέρει.....και πιέζει για να χρεωκοπήσει η χώρα, να καταρρεύσουν οι τράπεζες εκτός από την δικιά της, σαφώς, και σύντομα θα αγοράσει και το Α/Δ Αθηνών!!!!

πάντως κορίτσια να ενημερώνεστε περισσότερο μέσω νετ και καλό είναι να μπαίνετε και σε ξένα σάιτ :!::!:

Λενάκι εσείς γιατί μαζεύετε τρόφιμα? δεν το κατάλαβα!!! :?

Κάρολ καλή επιτυχία στην άμνιο, όλα θα είναι καλά :x

Μάγδα βρήκατε κάτι για τις διακοπές σας τελικά? :?:

Δημοσίευση

καλημέρα!! δεν έχουμε νερό!!! :evil::evil::evil::evil::evil: Νατάσσα ναι !!και αυτή και εγώ!!!! και μετά είπα ότι έπεσε η γραμμή!!! :lol::lol::lol::lol::lol: όταν μου το εκλεισε πηρα τηλ τον μπαμπα μου στ κινητο και έριξα κάτι γκάζια!!!!!!!!!!!σαν βρεγμένη γατα ήταν!!

αλήθεια αποθηκεύετε τρόφιμα?και δη υδατάνθρακες? θα είμαστε η μόνη φτωχή χχώρα με χοντρούς πολίτες!!! :lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...