Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τι κανετε????

σημερα ειχα μια πολυ κουραστικη μερα αλλα ευτυχως τελειωνει

ερακι :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: love you!!!

φανουλα αντε φτιαξτο αυριο περιμενω εντυπωσεις!!!!!!

τονια μου ελπιζω μεχρι εκει να σταματησουν οι ζημιες σασ κ εδω σημερα τρελη βροχη!!

ανθη μου νομιζω οτι ο χαρης ειναι ο καλυτερος του χωριου καλοπερναει,ελπιζω το αλλο σκ να ναι πιο ξεκουραστοοο

παω να παραδωθω στο μορφεαααα καληνυχταααα

• Απαντήσεις 778
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλη σας μερα....πως πανε τα κεφια?????????εμενα ετσι και ετσι μου την εχει σπασει ο καιρος θελω να παω μια βολτιτσα με τα παιδακια μου και να χει μια ηλιολουστη ωραια μερα αλλα να παμε παντου να κανουμε τρελλες κτλ αωλλα το βλεπω να αργει....ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ.......καθενας με τον πονο του ε! :lol: φιλια φιλια φιλια

Δημοσίευση

Eρη μου λυπαμαι πολυ,ειχα κ εγω μια αποβολη πριν την κορη μου,θα κανεις αλλο παιδακι,μην μου στεναχωριεσαι.

ανθη πολυ σκουρα τα πραγματα με τα 2 παιδακια!!

φανη κ εγω θελω ανοιξη κ καλοκαιρι αλλα που??

ουφφφφ στεναχωρεθηκα τωρα δεν ξερω τι αλλα να γραψω!!!

ερη μου σε φιλω!!!

Δημοσίευση

καλησπερα!!!

ερυ μου λυπαμαι αλλα ευχομαι συντομα να ξαναμεινεις εγκυος!!!!να εισαι παντα καλα...

σημερα ειμαι πτωμα...ο νικος εινια βραδυ τα μικρα κοιμουνται κ εγω νιωθω ζομπι...το αλλο σ/κ θα ανεβουμε αθηνα εαν εινια καλα το αμαξι...ο καιρος μαυρα χαλια κρυο βροχη πολυ και πολλα μποφωρ..θελω ηλιοοοοοο θελω να βγω με τον απολλωνα με το καροτσι του βολτιτσα..βαρεθηκαααααα

Δημοσίευση

Καλησπέρα φιλενάδες μου, είστε καλά???

Ας αρχίσω με τα νέα του Σαβ/κου. Όπως σας είχα πει το Σάββατο κάναμε το πάρτυ της Μαρίας μου. Περάσαμε τέλεια….ήρθαν όλοι οι καλεσμένοι μας και είχαμε 10παιδάκια και 12 μεγάλοι! Τα μικρά ξεσαλώσανε, το ίδιο και οι μεγάλοι. Το τι χορό ρίξαμε δεν λέγεται !!!

Η τούρτα μας νοστιμότατη, με την μπάρμι παρακαλώ….χαχα, τι πρωτότυπο!!!

Την επόμενη μέρα ξαναείχαμε πάρτυ…για τους μεγάλους καλεσμένους. Ευτυχώς είχαμε παραγγείλει μεγάλη τούρα και έτσι την υπόλοιπη μισή την κόψαμε την επόμενη μέρα.

Με κούρασε όμως πάρα πολύ αυτό το διπλό πάρτυ, βέβαια πιο πολύ με κούρασε το γεγονός ότι τα μικρά το βράδυ του Σαββάτου ανεβάσανε πυρετό και άρχισαν και βήχαν, με αποτέλεσμα να κοιμηθούμε σχεδόν 5 τα ξημερώματα. Την άλλη μέρα κομμάτια εγώ. Το ίδιο και Κυριακή μας πήγε πολύ αργά να κοιμηθούμε.

Την Δευτέρα σερνόμουν στην δουλειά…ευτυχώς εχθές το βράδυ ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα. Και να φανταστείτε ότι όλη την προηγούμενη εδβομάδα δεν την έστειλα παιδικό την μικρή. Τέλος πάντων….

Έρη λυπήθηκα πολύ για το αποτέλεσμα της εγκυμοσύνης σου…το κεφάλι ψηλά εεε!!! Την επόμενη φορά για είσαι πιο τυχερή!!!

Βασούλαααααααααααα, που είσαι κοριτσάκι??????????????

Ανθή τι κάνεις???? Φουσκώνει η κοιλίτσα??????? Αλήθεια πότε θα γνωριστούμε, μου λές???

Κοτσιδούλα, πάλι περιδρόμιαζες το ΣΚ???? Εγώ να δεις!!!!!!!!!!! Χαχαχαχα…..και κάνω και διατροφή!!!

Τόνια επλίζω να ήταν η τελευταία καταστροφή που σας βρήκε. Θα ξαναβρέξει…εύχομαι να μην έχετε πάλι προβλήματα…

Σε όλες να στείλω τα φιλιά μου και την αγάπη μου!!!! Είμαι γραφείο και δεν μπορώ να σας διαβάσω αυτή την στιγμή…

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τα καλά σας λόγια, τι να κάνουμε συμβάινουν αυτά..

Ασπάκι ωραία στο παρτάκι, τώρα είναι άρρωστα τα μικ΄ρα? Περαστικά!

Βικάκι, πολύ κούραση ε? Καλά για τις δουλειές ασε, εγώ να δεις τι μπουρδέλο σπιτι έχω.. Πρέπει να ανασυγκροτειθώ.. :roll:

Αχ Φανούλα τι ωραία τα γεμιστά, μου τα θυμισες, θα φτιάξω κ εγώ σε λίγο καιρό!

Τονάκι μου φιλάκια, θα ανοιξέι ο καιρός, που θα πάει, στην Ελλάδα ζείτε!

Σταμούλα μου σ'ευχαριστώ κοριτσάκι μου φιλάκια! :x

Η Βασω στην αναγκαστική άδεια ε? :roll:

Ανθή μου χιλια συγνώμη αν σε στεναχώρησα δεν ήξερα τι να κάνω.. σκεφτόμουν να εξαφανιστώ πάλι για να είμαι ειλικρινής..

Φιλάκια πολλά :x:x:x

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια;;;; Εγώ κουρασμένη είμαι...Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι πιο κουραστικές μου μέρες και γενικώς τα παίζω....

Έρη μου, κρίμα ρε γαμώτο με την εγκυμοσύνη :(:(:(:( ...Μη στεναχωριέσαι...Εύχομαι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ σύντομα να μας ξαναπείς ευχάριστα νέα και αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά!

Φανή τα διάβασα τα νέα σου και στο fb....Ευτυχώς είστε πλέον όλοι καλά! Εσύ πώς τη γλίτωσες;;; Αυτή η ίωση δεν αφήνει κανέναν όρθιο...Το καλοκαίρι είχε κολλήσει ο Πάνος και εννοείται πως κόλλησα και εγώ και ο άντρας μου..Εγώ ειδικά ήμουν...ΧΑΛΙΑ. Δυο μέρες κράτησε αλλά ήταν εφιαλτικές :?:?:?

Αύριο θα πάω στο γιατρό και λογικά θα κανονίσουμε και την αυχενική γιατί είμαι 11 εβδομάδων και 3 ημερών. Κοίτα να δεις, πέρα από ένα γερό μωράκι όπως σωστά λες, θα ήθελα μάλλον αγοράκι γιατί έχω επηρεαστεί από τον Πάνο που λέει συνέχεια ότι θέλει αγοράκι...Επίσης, τόσα ρούχα και παιχνίδια κρίμα δεν είναι να πάνε χαμένα;;;;;; Κατά τα άλλα και τα κοριτσάκια με τα ρουχαλάκια τους και τα λούσα τους είναι αποθέωση...Δε με νοιάζει..Ας έρθει ό,τι να' ναι.

Τόνια μου πολλά σας έχουν βρει τις τελευταίες μέρες βρε παιδί μου.....Μάτι φάγατε;;;;;;; Υπομονή και όλα θα πάνε καλά..Όσο για τα 500 ευρώ στα καλά καθούμενα..τι να πω;;; Κρίμα ρε γαμώτο...Πάλι καλά που ο μικρούλης σου κοιμήθηκε σερί το βράδυ..Α και κάτι τελευταίο: Σου πάνε τα καστανά μαλλιά! Πιο πολύ από τα ξανθά νομίζω.Οι φωτό που ανέβασες στο fb τέλειες!

Βίκυ μου εύχομαι λοιπόν αυτό το Σκ να είναι πιο ξεκούραστο και να μη θέλει πάλι ξεπορτίσματα ο Χαράκης σου :lol::lol::lol::lol::lol: Σου έχω πει ότι δεν αντέχω άλλο με τις λιχουδιές που φτιάχνεις;;;Εσύ και η Έρη θα με ξεκάνετε :lol::lol::lol:

Στάμυ μου δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά αυτά που μου λες για τα 2 παιδάκια :?:?:?:?:?:?:? Δεν τις μπορώ τις κακουχίες :?:?:?:? Αχχχχχχχχχχχ.........Τουλάχιστον ξεπετάγονται εύκολα και γρήγορα. Ο Πάνος ούτε που κατάλαβα πότε έφτασε σχεδόν 3 ετών.....Βέβαια ήταν και ένα υπερβολικά ήσυχο παιδάκι...Δεν μου έλειψε ο ύπνος....

Άσπα μου περάσατε τέλεια ε;;; Μα διπλό πάρτυ;;;;; Πώς άντεξες;;;;;Χαρά στο κουράγιο σου! Πώς είναι τώρα τα παιδάκια σου;;; Μας έχουν ξετινάξει οι ιώσεις..Ο Πάνος κόλλησε συνάχι και με κόλλησε...Όχι τραγικά πράγματα προς το παρόν αλλά σήμερα βήχω κιόλας και όταν με πιάνει βήχας δε φεύγει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ :?:?:? ...Η κοιλίτσα παραφούσκωσε Άσπα μου για το μήνα μου..Μια συνάδελφος που είναι επίσης έγκυος στο δεύτερο (3 εβδομάδες περισσότερο από εμένα) έχει πλάκα κοιλίτσα...Εγώ είμαι όπως ήμουν στον Πάνο στον 5ο μήνα :?:?:?:? Τρομάζω λίγο για το πώς θα γίνω αλλά χαλάλι...Θέλω κι εγώ πάρα πολύ να γνωριστούμε....Εντωμεταξύ δουλεύεις και στα μέρη μου...Αν καμιά μέρα έχω αργία και εσύ χρόνο μετά το σχόλασμα μπορούμε να πάμε και στο βέρντε...

Εράκι μου τώρα διάβασα την τελευταία σου δημοσίευση...Μα είναι δυνατόν να μου ζητάς συγνώμη;;;;;;;;; Ευτυχώς που δεν εξαφανίστηκες πάλι γιατί θα σε έβρισκα και θα σε κατσάδιαζα :evil::evil: Ακούς εκεί...Άλλωστε είμαι σίγουρη ότι γρήγορα θα μας πεις πάλι ευχάριστα νέα και θα πάνε όλα καλά!Γι' αυτό δεν έχουμε το παρεάκι μας άλλωστε;;; Για να μοιραζόμαστε τις χαρές μας και τις λύπες μας...Καλά έχω καταλάβει πάντως ότι είσαι χρυσή καρδιά.......Σκέφτηκες εμένα στη στεναχώρια σου..Τι να πω;;

Αλλάζω θέμα. Αυτή τη συνταγή με τα λουκανοπιτάκια θα την ενεβάσεις στο fb;;; Δε φεύγει η εικόνα τους από το μυαλό μου :lol::lol: Είναι εύκολη;;;;

Αυτά κοριτσάκια μου! Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες σας!!!

Δημοσίευση

ανθη μου σε ευχαριστω πολυ..ηθελα μια αλλη γνωμη για το νεο μαλλι..μωρε σκουρυνε πολυ το μαλλι απο τις εγκυμοσυνες οποτε δεν μ αρεσε πια...

αχ κοριτσια σημερα ο νικος πηγε παλι το αμαξι για φτιαξιμο..το εχουν ξηλωσει ολο το καθαριζουν παλι εχει πολυ νερο και βρωμιες...μολις με το καλο στεγωνσει παει στο συνεργειο για ελεγχο ηλεκτρολογικων!!!

εμεις να ειμαστε καλα....βρε παιδια τι νεα μετρα ερχονται???οεο?/αυτοι θελουν σφαξιμο ελεος πια.....

τα παιδακια σας τι κανουν?

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες

Μπαινω απο το μαγαζι και τα γραφω πολυ γρηγορα γιατι εχω τον μικρο κ δεν

καθεται με κανεναν...........

Στην δουλεια δεν παω γιατι εχει χιονια και ειμαστε κλειστα

Τα νεα μου τα; ιδια ..........

φιλια σε ολες

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια :x:x:x

Βασούλα γειά σου, τόσα χιόνια έχετε? Ελπίζω να ξεκουράστηκες τουλάχιστον!

Εισαστε όλες καλά? Χαμός γίνεται στην Ελλάδα ε? Οσο και να θέλω δεν μπορώ να τα ζήσω όλα αυτα που γίνονται... ειμαι πολύ μακριά.. μιλάω όμως με τους γονείς μου και τον αδερφό μου και τα μαθαίνω... Κάτι πρέπει να γίνει βρε παιδιά..

Εμείς ειμαστε καλά, εντάξει και με τα εμβόλια, τα είχε ο γιατρός και τα ετοιμάσαμε... Τωρα θέλουμε μια μετάφραση του πιστοποιητικού γεννήσεως του Κώστα και θα πάμε να τον γράψουμε στο σχολείο!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!! :x:x:x

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια;;;

Κρύο, πολύ κρύο....πότε θα έρθει η άνοιξη;;;;; Αχχχχχ...

Εγώ καλά είμαι. Δουλειά, σπίτι, σπίτι, δουλειά. Αυτές τις μέρες έχω και υπερβολική διόρθωση γιατί μου έδωσαν ένα 'πακετάκι" με 60 επαναληπτικά διαγωνίσματα :?:?:? Τέλος πάντων....στο πρόγραμμα είναι όλα.

Βάσω τόσο χιόνι έχετε;;; Ευτυχώς εδώ μπορεί να έχουμε κρύο αλλά δεν έχουμε τουλάχιστον χιόνι! Μου τη δίνει το χιόνι. Εκτός αν κάνω διακοπές.

Έρη είδες που τελικά τα είχε ο παιδίατρος τα εμβόλια;;; Τσάμπα ανησύχησες...Όσο για την κατάσταση εδώ..τι να πει κανείς..Κι εγώ που ζω Ελλάδα νομίζω ότι κάπου αλλού συμβαίνουν όλα αυτά..Δεν μπορώ να πιστέψω ότι λίαν συντόμως μας περιμένουν τραγικές μέρες....Δε δέχομα να το πιστέψω...Αφού, όμως, μας κυβέρνησαν προδότες ήταν επόμενο να πουληθεί η χώρα μας...Ανάθεμα στον παλιοπ..που μας έβαλε στο ΔΝΤ. Κακό χρόνο να έχει ο κερατάς...Συγχύστηκα πάλι :evil::evil::evil: ..Δε μου είπες, πού μπορώ να βρω τη συνταγή με τα λουκανικοπιτάκια;; Στο μπλόγκ σου;;

Βικυ κρυώνεις ε;;;; Μα γιατί καλέ;;; Χαρά Θεού έξω :?:?:?:lol::lol::lol: Καλά είστε;;

Τόνια εντάξει με το αυτοκίνητο;;; Στέγνωσε τελικά;; Τα ηλεκτρολογικά ΟΚ;;;;;

Ουφ..Παράφαγα σήμερα και έχω πολύ βαρύ στομάχι......Πρέπει να τρώω ελαφρά γαμώτο, αλλά ώρες ώρες πεινάω τόοοοοσο πολύ που ξεχνάω ότι έχω θέμα με το στομάχι και σαβουριζω...Θέλει πολλά και μικρά γεύματα...Θα το εμπεδώσω ποτέεεεεε;;;;;;

Αυτά κοριτσάκια μου! Πολλά φιλάκια σε όλες!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια...εδω εχει τρελο κρυο και βροχη...να σημειωσω οτι δεν εχουμε θερμανση και ευτυχως ζεσταινομαστε με τα κλιματιστικα...το αμαξι εχει ζημια 1000ευρω προς το παρον..ο καιρος ειναι εναντια σε ολους μας γιατι οσο κ να ρουφηξαν τα νερα δεν μπορει να στεγνωσει δεν λεει να βγαλει ηλιο!!!!ελεος πια...

η κατασταση στην χωρα μας ειναι αισχος..πρεπει να κανουμε κατι αλλιως θα μεινουμε ολοι χωρις φαγητο και χωρις τα βασικα...ο αντρας μου θα υποστει κ αλλη περικοπη...δηλαδη τι θα παιρνει 800??ντροπηηηηηη....αρκετα εμειναν στην εξουσια τα καθικια,,,,,

Δημοσίευση

Αγαπες μου τι κανετε?

Μολις ηρθα στο μαγαζι ο μικρος ειναι στην μαμα μου και ειπα να μπω

Απο Δευτερα θα παω μαλλον δουλεια ακομη εχουμε πολυ χιονι και να δεν χιονισει

το σκ θα παμε...............

Ασπακι να χαιρεσαι την κορουλα σου

Ερη μου πολυ στεναχωρεθηκα με τα νεα σου αλλα μην το βαζεις κατω το κεφαλι ψηλα

και συνεχιζουμε ;)

Ανθη σου εχω και παλι ημερ/νειες

15 οκτωμβ

26νοεμβ

30δεκεμ

6φεβρουα

Κανε τους υπολογισμους σου για να μου πεις ποτε να κανω τα τεστακια :lol::lol::lol::lol:

το μπεμπε τι κανει :?:

τα φιλια μου σε ολες δεν σας σχολιαζω γιατι πινω καφε με τον αντρουλη μου ;)

ευκαιρια ειναι.................

Δημοσίευση

Να ‘μαι κι εγώ.

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.

Πριν λίγο γυρίσαμε από τον παιδίατρο, βασικά είχαμε ξαναπάει και την Τετάρτη, αλλά επειδή δεν είδα βελτίωση και συνεχιζόταν ο πυρετός, στον Λεωνίδα τουλάχιστον, ξαναπήγαμε σήμερα.

Το αποτέλεσμα είναι να πάρουν και τα δυο αντιβίωση για 10 μέρες + ότι άλλο σιρόπι, εισπνεόμενα, σταγόνες, μας είχα δώσει αρχικά.

Από την ημέρα του πάρτυ και μετά έχω ρίξει τρελό ξενύχτι, τις πρώτες μέρες δεν μπορούσε να κοιμηθεί η Μαρία από τον βήχα, πήγαινε σχεδόν 4:00-4:30 το πρωί για να την πάρει ο ύπνος. Εντωμεταξύ 7:00 σηκώνομαι για την δουλειά. Ενδιάμεσα σηκώνομαι πολλές φορές για να σκεπάσω τον Λεωνίδα.

Ηρεμεί η Μαρία από τον βήχα, άρχισε τα επόμενα βράδια ο Λεωνίδας να ξυπνά ανά μια ώρα και να κλαίει χωρίς να ξέρω τι θέλει, ούτε κι αυτός ήξερε.

Στο γραφείο πολύ δουλειά, στο σπίτι επίσης, διότι ο καλός μου έχει ακόμα τον γύψο στο πόδι, και δεν μπορεί να με βοηθήσει σε τίποτα.

Ουφφφφφφφφφφφφ…..ευτυχώς που είναι Παρασκευούλα και θα είμαι σπιτάκι μου όλο το Σαβ/κο!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Είστε καλά;;; Εγώ καλά είμαι σήμερα γιατί μου ακύρωσαν τα 2 από τα τρία μαθήματα λόγω ιώσεων και έτσι ξεκουράστηκα πάρα πολύ. Εντωμεταξύ είχα φαγητό από την προηγούμενη μέρα και ούτε καν μαγείρεψα!!!! Τέλεια;;; Ο Πανούλης όταν του είπα ότι το απόγευμα θα είμαι μαζί του και ότι δεν έχω δουλειά χοροπηδούσε και με φιλούσε!!! Έλιωσα! Μου ζήτησε να τον πάω και στα JUMBO! Το πήγα το σκαθαράκι μου και το καταχάρηκε!

Λοιπόν Βασούλα. Τους έκανα πάλι τους υπολογισμούς μου. Με βάση τις ημερομηνίες που μου έδωσες ο μικρότερος κύκλος σου διήρκησε 34 μέρες. Τους προηγούμενους μήνες είχες ποτέ μικρότερο κύκλο από 34 μέρες;;; Με κύκλο 34 ημερών λοιπόν, ωορρηξία κάνεις γύρω στην 20 ημέρα. Προτείνω λοιπόν να ξεκινήσεις τα τεστάκια για σιγουριά τη 15η με 16η μέρα του κύκλου σου, δηλαδή 20 με 21 Φεβρουαρίου. Σου υπενθυμίζω ότι είναι καλύτερο να τα κάνεις κατά τις 6 με 7 το απόγευμα και όχι το πρωί γιατί το απόγευμα συνήθως εμφανίζεται η ορμόνη. Φρόντισε πριν να μην έχεις καταναλώσει πολλά υγρά. Επίσης, να προτιμήσεις το κυπελάκι και να μην κρατάς το τεστ στη ροή των ούρων. Τα εγκυμοσύνης πάντως τα τεστ που σου έδωσαν μαζί να μην τα κάνεις πριν την καθυστέρηση και τα χαλάσεις τσάμπα γιατί δεν είναι καθόλου ευαίσθητα...Σαν τα predictor ένα πράγμα. Είχα κάνει 2 Clear blue και είχαν βγει καραθετικά και το predictor έβγαινε αρνητικότατο...Γαμώ τα τεστ :lol::lol::lol::lol: Ό,τι άλλο θες εδώ είμαι!

Τόνια μου είναι απογοητευτική η κατάσταση...Όλο περικοπές. Ειδικά τους ΔΥ τους έχουν ξεσκίσει...Δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση αλλά δυστυχώς θα ζήσουμε πολύ δύσκολες μέρες. Να μας εξαθλιώσουν θέλουν και το καταφέρνουν μια χαρούλα.. Μας πούλησε ο προδότης στους ξένους..Τώρα θα είμαστε υπόλογοι ΜΙΑ ΖΩΗ...Θα σκύβουμε κεφάλι και θα λέμε ναι. Κρίμα ρε γαμώτο με το αυτοκίνητό σας. Πάρα πολλά λεφτά...Στην αντιροσωπεία το πήγατε;; Οι αντιπροσωπείες ζητούν τα κέρατά τους....

Βικάκι να χαίρεσαι το γιο σου!!! Πάντα ευτυχισμένο να είναι το σκαθαράκι σου!

Άσπα μου περαστικά στα παιδάκια σου. Φαντάζομαι ότι θα είσαι ΕΡΕΙΠΙΟ σωστό. Πώς αντέχεις με τόσο λίγες ώρες ύπνου;; Στο γραφείο δεν είσαι γκολ;;;

Αυτά κοριτσάκια μου και για σήμερα. Αύριο θέλω να κοιμηθώ μέχρι πολύυυυυυυυυ αργά. Θα τα καταφέρω άραγε;;; Ο άντρας μου είπε ότι θα είναι με τον μικρό και δε θα με ενοχλήσουν. Άμα όμως ο Πάνος αποφασίσει να μπει στο δωμάτιο και να έρθει να με φιλήσει για να ξυπνήσω..δεν τον σταματάει ΤΙΠΟΤΑ...

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια και απο μένα.

ΒΙΚΥ να χαιρεσαι τον Χαράκη σου!!! [smilie=wav.gif] Ελπίζω να περάσατε τέλεια σήμερα!

Ασπάκι μου περαστικά ρε συ στα παιδιά, ελπίζω με την αντιβίωση να συνέλθουν γρήγορα!

Τονάκι αστα να πάνε, δεν το πιστεύω πως έχουν ρίξει έτσι τους μισθούς στο δημόσιο.. Με τον αντρα μου έχουμε βγάλει το συμπερασμα ότι το κάνουν επίτηδες για να φύγει ο κόσμος γιατι ποιος θα μπορει να ζήσει με 700 και 800 ευρώ?

Βασούλα μου φιλάκια, σ'ευχαριστώ για τ ακαλά σου λόγια!

Ανθή μου ευχομαι να κοιμηθείς αυριο να ξεκουραστείς! Εγώ όποτε μου το λένε αυτο δεν μπορώ γιατι τους ακούω να γελάνε και να περνάνε καλά μέσα στο σαλόνι και σηκώνομαι....

Φιλάκια πολλά!!!

Δημοσίευση

kalispera....τι κανετε?εδω εχει κρυο κ δεν λεει να σταματησει να βρεχει...ελεος πια..ειμαστε μια βδομαδα κλεισμενοι μεσα...τα μικρα σας τι κανουν?τα δικα μας κοιμουνται αμην και εγω ηρεμωω πριν αρχισψ να διαβαζω...σας στελνω τα φιλια μου

Δημοσίευση

μια βροχερη καλημερα απο κερατσινι!!!!!!!!τι κανετε κοριτσια?εγω χαζευω στο pc η μικρη ξυπνησε 7.45και μολις ξανακοιμηθηκε και ο μεγαλος βλεπει παιδικα στην τηλεοραση.........εσεις?τι μαγειρευουνε παλι σημερα?στης 17 κλεινω 10 χρονια με τον αντρουλι μου και λεμε να οργανωσουμε τα δυο μας μια ομορφη νυχτα η μανουλα μου προσφερθηκε και θα μας κρατησει τα παιδια και ετσι λοιπον αρχιζω σκεψεις...... να του παρω αραγε και κατι?εκεινος εκλεισε μου ειπε τραπεζι στο εστιατορειο εκει που μου εκανε προταση γαμου....το αγαπημενο μας μαγαζι,εχει διαφορες κουζινες βιετναμεζικη κινεζικη ασιατικη κτλ,και υπεροχο πραγματικα φαγητο,και τι να βαλω κατι απλο?η κατι πιο συνθετο ? για μετα δεν ξερω τι περιλαμβανει το προγγραμα!!!!!!!!!φανταζομαι ομως :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα απο τον ηλιολουστο πυργο...επιτελους εβγαλε ηλιο εστω κ για λιγακι..να βγουμε αυριο εξω...εμεις καλα ειμαστε..ο αλεξ βηχει λιγακι πινει το συροπακι του και βαζουμε ορο στην μυτουλα...ο απολλων εχει λιγακι γκρινια αλλα παλευεται..σε λιγο θα παει κ ο νικος στην δουλεια οποτε θα ειμαι μοναχουλα....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
    • Ναι ρε γαμώτο! Εδώ στο τέρμα Θεού, αρχές Αλάχ που ζω.. δεν υπάρχει γυναικολόγος που ταυτόχρονα να είναι και μαιευτήρας. Οπότε έχεις άλλον έξω που σε παρακολουθεί και τον πληρώνεις αδρά.. ιδιώτη.... και πας σε άλλον προς το τέλος της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο για να σε ξεγεννήσει.  Εγώ αυτή η γιατρός που έχω γενικά, η γυναικολόγος μου, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά τους μεγάλους υπερήχους, αυτόν τον γιατρό που είναι στο νοσοκομείο τον ξέρει γιατί ήταν συμφοιτητές στην ιατρική. Οπότε την αρχή της εγκυμοσύνης την αναλαμβάνει αυτή και το τέλος, τη γέννα δηλαδή την αναλαμβάνει αυτός. Εννοείται ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλοι γιατροί, απλά αυτός είναι το όνομα και ο καλύτερος εκεί μέσα. Αυτός είναι ο μόνος που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά είναι δυστυχώς λίγο παρμένος από ότι καταλάβατε.. δηλαδή θέλεις διερμηνέα για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής κάθε φορά. Δεν μιλάει ξεκάθαρα. Είναι πολύ παρεξηγήσημος, δεν είμαι η μόνη δηλαδή που έχω θέματα μαζί του, οι περισσότερες κοπέλες είναι.. και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει είτε άντρες είτε γυναίκες να είναι στα πρόθυρα τσακωμού μαζί του. Ναι! η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εξ αρχής να μου πει σε πάω σε καισαρική, κάτι το οποίο δεν κάνει.. θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου στις εβδομάδες που έρχονται και ανάλογα θα πράξει. Εντάξει σε αυτό του βγάζω το καπέλο, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει όπως είπα να μυρίζεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής. Την απόξεση που χρειάστηκε να κάνω στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτός μου την έκανε, και έκανε πολύ καλή δουλειά, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό και τον επέλεξα, αλλά ξέρω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...