Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες 2008 - Νο 17 - Και ξανά προς την δόξα τραβά!


Recommended Posts

Δεν ξέρω έβελεπα αυτό το καλή σχολική χρονιά και μου καθόταν κάπως! :lol::lol::lol::lol:

Φανούλα μπράβο για τα αποτελέσματα για τον πεθερό σου, μερικοί γιατροί είναι τόσο στενόμυαλοι! Επίσης Μιλφειγ ακούω και με πιάνεις σε μία φάση άστα να πάνε! =p~=p~=p~

Φιλενάδα στείλε κανα κουλουράκι! :D Φαντάζομαι τον Χαράκη, και εμείς περνάμε τέλεια όταν φτιάχνουμε μπισκότα - κουλούρια. Γίνεται βέβαια χαμός και ο Κώστας στο τέλος μοιάζει με χιονάνθρωπο αλλά αξίζει τον κόπο! :YMHUG:;;)

Ελπίζω να βγείς σήμερα και να περάσεις σουπερ! :YMHUG:

Αχ Ανθή μου, :-* σε σκέφτομαι να ξέρεις, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ που χαιρεσαι που ξαναήρθα :ymblushing: , ελπίζω σιγά σιγά να μαζευτεί όλο το παρεάκι.

Εγώ έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το συγκεκριμένο θέμα αφού ειναι το πρώτο που έγραψα

όταν άρχισα να ξαναγράφω στο μαμυ μετά την εγκυμοσύνη.. :roll: Και φυσικά κορίτσια δεν θα ξεχάσω που πριν φύγω μαζευτήκατε να με χαιρετήσετε και σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου! :x:x

Για την εγκυμοσύνη ευχομαι να περάσουν τα δύσκολα συμπτώματα και θα δεις πόσο γρήγορα θα περάσει ο καιρός και θα κρατάς στα χέρια σου το δεύτερο κουκλάκι σου! O:-)O:-)

Τώρα αυτο που λές για το οτι θα αφήσεις 40 ημερών μωράκι στις γιαγιάδες, ειναι θέμα, σε νοιώθω, αλλά δεν έχουμε εύκολα αλλες επιλογές.. :roll: Εσυ όμως να μην σκέφτεσαι έτσι αρνητικά, να σκέφτεσαι θετικά, έρχεται ενα πανέμορφο μπεμπάκι στην οικογένεια σας! :YMHUG:;;)

Τονάκι μου τι ωραία που είναι τόσο καλά στον παιδικό! Δεν ξέρεις πόσο άγχος το έχω και εγώ για τον Κώστα, πως θα είναι, αν θα είναι ευχαριστημένος κτλπ.. Ειδα και την φωτογραφία του μικρού στο φεις, τι φατσούλα που είναι!! :x

Εμεις είμαστε καλά κορίτσια, μόλις ξύπνησε και ο μικρός και θα του φτιάξω πρωινό, εδώ θα είμαι όμως.

φιλάκια πολλά τα λέμε και μετά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 778
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλορίζικο κ αντε να γεμισει γρηγορα οπως το παλιο καλο καιροοοο....

φιλεναδα θα σου στειλω ολοκληρο κουτι κουλουρακια κ πολυ αγαπη!!!!!!!!!!!

τονια ποτε ερχεσε???

καλε τι κρυο ειναι αυτοοοοοοοοο :?:?:?:?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλήθεια ρε συ έχετε κρύο? Εδώ οι Καναδοί είναι πολύ απογοητευμένοι απο τον φετινό χειμώνα.. :roll: Δεν έχουμε καθόλου χιόνια και δεν έχει κρύο. Ειναι στεναχωρημένοι γιατι λέει δεν θα έχει ice fishing φέτος! :lol::lol::lol:

Τζάκι αναψες φιλενάδα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχει πιασει κρυουλακι δεν μπορουμε να το κρυψουμε αλλωστε,δεν εχω αναψει σκεφτομαι ετσι κ βγω τι θα γινει μετα...που δεν το βλεπω να βγαινω αλλα λεω ετσι κανω σχεδια χαχαχχαχα

ο χαρησ μολις κοιμηθηκε βαριεμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχα κάτσε να δούμε! Δεν θα μου έμπαιναν ιδέες αλλά την έκανα την λαδιά μου και προχθές είχα κάτι ρόζ και τίποτα άλλο.. Το βράδυ θα κάνω τεστ, αυριο θα ξέρουμε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πονηρουλα :-bd:-bd:-bd:-bd:-bd

ευχομαι οτι καλυτεροοοο φιλεναδαα αντε να εχει κ παρεουλα ο κωστης καλα φιλεναδα ο γιος ειναι κουκλι φατσα απιστευτηη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστώ ρε μωρό μου για τον μικρό, καλός είναι...

Τώρα για το άλλο περιμένω να δω πρώτα αν είμαι και μετά να αγχωθώ...

Τι λέει κάτω για πεσμου. Πηγες καθολου μαγαζιά στον Κορυδαλό? Εχει κίνηση? Στο κουτουκάκι που π΄ξγαμε ξαναπήγες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειχα παει πριν τις γιορτες ενα μεσημερι κυριακης ωραια ητανε...το σαββατο βγηκα σσχεδον σε ολα τα μαγαζια του κορυδαλλο...χαχαχ στο τελευταιο μπηκαμε ηπιαμε 2 σφηνακια 2 υποβρυχια κ φυγαμε.... :D:D:D:D:D

αναψα τζακι τελικααααααααα....τη συντροφια μου περιμενω να ξυπνησει κ ο χαρουλης να κανουμε λιγο παρεα βαριεμε πολυ ρε γμτ...

τι ωρα ειναι εκει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλοριζικο βρε το καινουργιο θεματακι!!!!!!ρια τι διαβαζω λες να εχουμε τιποτα ευχαριστα εχω τα ιδια ειχα παθει οταν ημουν εγκυος στο γιο μου...περιμενουμε νεα ...σας ευχαριστω πολυ οσον αφορα το θεμα του πεθερου μου φιλια......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστώ Φανούλα!

Βικάκι μου εδώ ειναι 11.30 το πρωί. Μόλις πλακώσαμε κάτι μανταρίνια με τον Κώστα και τώρα είναι για μπάνιο :shock::?:lol::lol::lol:

Καλή φάση το τζάκι ααααχ!!! Μου λείπει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μεγαλη συντροφια καθομαι με την ωρα κ χαζευω τις φλογες...

ο χαρης γιωκ ακομα νανι το βραδυ να δω τι ωρα θα κοιμηθει θα εχουμε πανυγυρια ενα κρασακι θελω να πιω που εισαι να τα πιουμε παρεα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν θα το πιστεψεις αλλά εδώ στην τηλεόραση, έχει ενα κανάλι που δειχνει ένα τζάκι σε ποιότητα HD.. :shock::lol::lol::lol::lol::lol: Κανονικά. Είναι ενα τζάκι και καιγονται τα ξύλα και ενα χέρι βάζει ξύλα όταν καίγονται :lol::lol::lol::lol::lol: Λέγεται Fireplace Channel :lol::lol::lol:

Και έχει και ενα αλλο που είναι ένα ενυδρείο με ψάρια κανονικό και ένα άλλο που δειχνει μια παραλία της Κούβας το ηλιοβασίλεμα και ειναι λες και εισαι εκεί :lol::lol::lol:

Ειναι τρελοί οι Καναδοί...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALHSPERA ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΡΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!ΑΝΤΕ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΜΩΡΑ!!!!!!!ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!!

ΒΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ???ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ??

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΗ!!!ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ ΞΥΠΝΑΕΙ!!ΑΧΧΧ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠΑΚΙΑ!!! :lol: ΤΙ ΛΕΩ Η ΤΡΕΛΗ Η ΜΑΝΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ!!!

ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΠΑΛΕΤΟ Η ΧΟΡΟ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΛΙΓΟ Κ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ,ΡΓΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ!!ΟΥΦ ΠΑΩ ΝΑ ΛΙΩΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ,ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έκανα το τεστάκι κορίτσια, έχω φασολάκι, ειναι πολύ πολύ νωρίς ακόμη αλλά είναι γεγονός...

Φιλάκια Σταμούλα είδα και τα φορέματα που σου αρέσουν για την βάφτιση του μικρού, μια κούκλα θα είσαι!

Φιλάκια σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χάρηκα τόοοοοοοοοοσο μα τόοοοοοοοοοσο πολύ με τα νέα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::D:D:D:D:D Τι γουρλίδικο το καινούριο θεματάκι που άνοιξες!!!!! Πέρα από το ότι με τη μία γέμισαν 3 σελίδες, μας ανακοίνωσες και αυτά τα τέλεια νέα!!!! Θα έχω κι εγώ παρεούλα!!! Άντε να έρθει και η Βασούλα στην παρέα μας να γίνουμε 3 οι φρεσκογκαστρούλες!!!! Χάρηκα πάρα πολύ να ξέρεις! Σε συμπαθώ ιδιαίτερα παρόλο που δεν έχουμε μιλήσει ποτέ σε προσωπικό επίπεδο..Εύχομαι όλα να κυλήσουν τέλεια!

Φανή μου χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με τον πεθερό σου. Καλά κάνατε και τη βάλατε στη θέση της εκείνη τη γιατρό που σας τρόμαξε. Ο κάθε άσχετος έχει γίνει γιατρός πια...

Βικάκι μου μη μιλάς για τσιγαράκι please......Πριν μείνω έγκυος έκανα γύρω στα 5 τσιγαράκια την ημέρα και τα απολάμβανα πάαααρα πολύ! Τώρα μου λείπε η γλυκιά-κακή συνήθεια...Κοιμάται μέχρι αργά το απόγευμα ο Χάρης σου ε;;; Αν κοιμόταν μέχρι τέτοια ώρα ο Πάνος, το βράδυ θα κοιμόταν κατά τις 3....Αναγκάστηκα να του κόψω εντελώς το μεσημεριανό ύπνο για να κοιμάται νωρίτερα και μη φανταστείς τίποτα τρελό..Στις 11 κοιμάται και πάλι :shock::shock::shock::shock::shock:

Τόνια μου καλά κάνατε και μείνατε εκεί. Σίγουρα είναι πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα. Άλλωστε η Αθήνα δεν είναι και μακριά...Ωραία πράγματα κάνουν στον παιδικό τα παιδάκια...Ωραία θα ήταν να πήγαινε και ο Πάνος αλλά δε θα τον στείλω 1) γιατί τα πρωινά τον έχω κοντά μου και περνάμε ώρα μαζί (το μεσημέρι φεύγω για δουλειά) και 2) Δε θέλω να πηγαίνει σχολείο όταν φέρω πρώτα ο Θεός νεογέννητο στο σπίτι για να μην είμαστε μέσα στις ιώσεις :?:?:?:?

Πάντως θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος να ανοίξει έναν παιδικό για τις μαμάδες που δουλεύουν απόγευμα..Κοινώς έναν παιδικό που να δουλεύει απογέυματα :lol::lol: Ρατσισμός :lol::lol::lol:

Άσπα, Βασούλα, πού είστε;;;;;;

Σήμερα κοριτσάκια μου νιώθω καλύτερα γιατί πήγα στο γιατρό και είδα το σποράκι μου. Ένα τόσο δα μικρό σποράκι που κουνούσε χεράκια και ποδαράκια :D:D:D:D Μεγάλη χαρά πήρα....

Η ψυχολογία μου με το θέμα της δουλειάς δεν πρόκειται να αλλάξει...Με πονάει που θα πρέπει να κρατάνε άλλοι το ζουζούνι από 40 ημερών. Νιώθω πως δεν ορίζω το παιδί μου....Θα βρω μια λύση. Κάτι θα βρω για να μην είναι τόοοοσο τραγικά τα πράγματα...Έχω χρόνο μπροστά μου...Πάντως τώρα νιώθω ότι άλλοι κάνουν κουμάντο με τον Πάνο...Ειδικά όταν είναι με την πεθερά μου κάτι με πιάνει. Νόμιζα ότι ακολουθεί κάτα γράμμα όσα της λέω αλλά δυστυχώς από αυτά που μου λέει ο Πάνος ή ξεφεύγουν και από την ίδια καταλαβαίνω ότι κάνει ό,τι γουστάρει :evil::evil: Ειδικά με το θέμα του φαγητού που είναι και το μεγάλο μου κόλλημα....Αν ήμουν εγώ με το παιδί μου εγώ θα όριζα τι θα φάει...Η μαμά μου με ακούει πάντα..Νιώθω καλύτερα όταν το παιδί είμαι μαζί της..Τώρα βγαίνει στη σύνταξη και θα μπορούσε να κρατάει εκείνη όλες τις μέρες τον Πάνο αλλά η πεθερά θα δημιουργούσε μεγάλο θέμα αν γινόταν κάτι τέτοιο..Το καταλαβαίνω από τη μία αλλά από την άλλη το ότι δε με έχει ρωτήσει ποτέ τι να κάνει με τον Πάνο και πάντα κάνει αυτό που θέλει με ενοχλεί αφάνταστα....Μια φορά είχαν οι γονείς μου τραπέζι για τη γιορτή της μαμάς μου. Η πεθερά λοιπόν έβλεπε ότι ο Πάνος δεν πολυέτρωγε και ενώ τον τάιζα εγώ άρχισε:"Μωρό μου, έλα στη γιαγιά να φας. Άσε τη μανούλα να φάει(και καλά). Έλα στη γιαγιάκα να σου δώσει φαγητάκι"..Νεύρα εγώ. Ο μπαμπάκας μου με κατάλαβε και της λέει:"Φάε το φαγητό σου εσύ, ο Πάνος έχει μάνα"..Ρε κορίτσια μου ήρθε να σηκωθώ και να τον φιλήσω..Ανάλογες ατάκες της έχει πει και ο άντρας μου αλλά δε χαμπαριάζει. Λέει:"Το ξέρω ότι έχει μάνα καλέ. Γιατί τι έκανα;; Να βοηθήσω ήθελα...". Για να είμαι ειλικρινής δεν μου έχει φρθεί άσχημα και με βοηθά. Με το θέμα του παιδιού όμως χάνει το μέτρο και νομίζει ότι αυτή είναι η μάνα του, ξέρει καλύτερα, μαγειρεύει καλύτερα κλπ κλπ κλπ...Αυτό λοιπόν ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ!

Σας έπρηξα και ζητώ συγνώμη αλλά ήθελα να σας πω τον πόνο μου...Τη Δευτέρα δε δουλεύω και είμαι τρισευτυχισμένη! Η Δευτέρα είναι μέρα της πεθεράς και θα πάθει ήττα τρελή όταν το μάθει!!!!!Ο Πανούλης θα είναι μαζί μου και μόνο μαζί μου!!!! Έχω τρελά απωθημένα και ψυχολογικά τελικά....

Φιλάκια σε όλες σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκό μου βρυκολακάκι Ανθή σ'ευχαριστώ πάρα πολύ με συγκινείς, είσαι χρυσό κορίτσι! :-*

Τρέμει το φιλοκάρδι μου για την εγκυμοσύνη, δεν το περίμενα και ξέρεις είναι πολύ νωρίς ακόμη και φοβάμαι, θέλω τόσο πολύ να πάνε όλα καλά.. :ympray::ympray:

Τι ωραία που είσαι καλύτερα σημερα και είδες και το πλασματάκι, :x:x:x αντε να περάσει ενας μηνας να το δω και εγώ αυτό! :D

Και εγώ εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου να είναι έγκυος και η Βασούλα μαζί μας! :x

Τωρα για την πεθερά που λες βρε Ανθή μου, να μη σου πώ το 90% των πεθερών έτσι είναι και έτσι συμπεριφέρονται.. Θα σου πω για την δική μου την περίπτωση όπου όταν γεννησα έμενα πολύ μακριά απο την πεθερά μου και δεν την έβλεπα συχνά. Ερχόταν μια φορά την εβδομάδα το πρωί και ηταν μαζεμένη γενικά αφου δεν με ήξερε και καλά.. Οταν ο Κώστας έγινε 1 χρονών φυγαμε απο εκεί που μέναμε και πηγαμε να μείνουμε κοντά στα πεθερικά μου για να μου κρατάει η πεθερά μου το παιδι ωστε να επιστρέψω στην δουλειά... Ε λοιπόν αυτές οι "εξυπνάδες" και τα κόλπα στην αρχή με εκνεύριζαν τρομερά :twisted::twisted: Σιγά σιγά με τον καιρό το δούλεψα λίγο μέσα μου και χαλάρωσα κάπως. Αλλά γενικά δεν την άφηνα να χώνεται και ήταν δύσκολο. Με το παιδι και την διατροφή του ηταν και το δικό μου μεγαλύτερο πρόβλημα αλλά μετά απο κανα δυο φορές που την έβαλα στην θέση της και της απαγόρευσα να κάνει υπερβολές, σταμάτησε.. περίπου... Αυτο που γενικά μου την έδινε τρομερά είναι όταν πίστευε ότι μπορεί να με δουλέψει, να με αγνοήσει και δεν τρέχει και τίποτα.. Δεν το άφησα να συμβεί, ήμουν σπαθί, έλεγα με τρόπο αυτο που σκέφτομαι μέχρι που.... πήρα τους άντρες μου και έφυγα! :lol::lol::lol:

Απλά και εσυ χαλάρωσε όπως και να το κάνουμε είναι η μητέρα του ανθρώπου που αγαπάς.. εγώ αυτό προσπαθώ να το σκέφτομαι συχνά...

Φιλάκια τα λέμε αύριο, δηλαδή για εσάς, σήμερα!! :x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσαρες απο την τρελη δουλεια μου..................

Βλεπω πηρε τα πολυ πανω του το θεματακι μας τι να πω μπραβο :!::!::!:

Καταρχην να πω συγχαρητηρια στην Ερη μας :!::!::!::!:

Πραγματικανομιζω οτι χαιρομαι πιο πολυ και απο εσας οταν ακουω για εγυμοσυνες :D

Ευχομαι να πανε ολα καλα.................

Να σας πω τα δικα μας........

Ο μικρος μου την Παρασκευη το βραδακι αριχε να παραπονιεται οτι ποναει η κοιλια του

εγω δεν τον πιστευα γιατι γενικως οταν βαριεται λεει κατι τετοια ;)

Κατα τις 9 μαζευτικε το καημενο σε μια γωνια και ηταν διπλωμενος τοτε αρχισα να

ανησυχω του κανω το γαλα του και με το που παει να το βαλει στο στομα ξεκιναει

να εχει αναγουλες εκανε 9φορες εμετο :o:o:o

Τον πηγαμε σηκωτο νοσοκομειο στο αμαξι εκανε αλλες 5 φορες παθαμε πλακα στα καλα καθουμενα

ουτε πυρετο ουτε τιποτα δεν ειχε :?

Ελλαδαρα ρε γαμωτο :!::!::!::!: Αλλαξαμε 3νοσοκομεια γιατι ενω εφημερευαν ολο και καποιος

γιατρος δεν υπυρχε και φυσικα δεν επαιρναν την ευθυνη να τον βαλουν μεσα.............

Τελικα στο τελευταια μας κρατησαν φυσικα το παιδι με τοση ταλαιπωρια επαθε αφυδατωση οι εμετοι

δεν σταματουσαν λεπτο :?

Καναμε εισαγωγη γαστρεντεριτιδα μας κρατησαν 4μερες και μας εβγαλαν μετα απο πρηξιμο δικο μου

γιατι εκει ολα ηταν αθλια αν γινοταν κατι στο παιδι πχ ο ορος που του εφυγε και τρεχαν τα αιματα

επρεπε να παμε κατω εμεις να του το βαλουν αντι να ερθουν στο δωματιο και πολλα αλλα τρελα :twisted::twisted::twisted::twisted:

Οταν πηγαμε σπιτι τα πραγματα ηταν πολυ πιο καλυτερα γιατι τον φροντιζα εγω πολυ πιο καλα

απο οτι αυτοι.............

Τωρα πλεον ειναι καλα εχει ακομη λιγο διαροια αλλα ειναι ελεγχομενη η κατασταση θα περιμενω αλλες

2 μερες να δω πως θα παει και μετα θα παω σε ιδιωτικη κλινικη να πληρωσω για να μαθω πως τα παει

γιατι ξανα σε νοσοκομειο εγω δεν παω το παιδι μου αν ειχε κατι σοβαρο θα το χαναμε το παιδι

3νοσοκομεια και οι παντες ηταν απων τι να πω :twisted::twisted::twisted:

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΣΟΥ :!::!::!::!::!:

Στο καπακι ημουν εγω με πυρετο και πονο στο στομαχι αλλα ευτυχως μονο για μια μερα

απο εχθες εχω και τον αντρα μου ετσι αντε να δω ποτε θα γινουμε καλα............

Αυτα τα ωραια μας νεα................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και τωρα στα δικα σας αν και δεν σας διαβασα πολυ καλα γιατι ειμαι

πολυ κουρασμενη στα πεταχτα....................

Βικαρα να πω οτι χαιρομαι πολυ που μπηκες και παλι ενεργα :D

Αν και δεν θα προλαβαινω να υποβαλω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ειδα φωτο του Χαρη που κανατε κουλουρακια..θεος ειναι αγαπη μου :D

Ασπακι τι κανει ο αντρας σου εσπασε το ποδι του καλα καταλαβα :?::?::?:

Πως ειναι καλα :?:

Περαστικα σας.............

Ανθη μου γλυκια μου Ανθη που μου αγχωνεσαι απο τωρα για το μωρο που θα το αφησεις........

Μην τα σκεφτεσαι απο τωρα χαλαρωσε οσο μπορεις ........

Ξερω σε καταλαβαινω και εγω τον αφησα 40ημερων και πηγα στην δουλεια και τον αφησα στην

πεθερα μου που παντα εκανε του κεφαλιου της :twisted::twisted::twisted: οτι και να ελεγα εγω

τα αντιθετα αυτη αστα να πανε.................

Προσπαθησε να μην τα σκεφτεσαι απο τωρα ;)

Ειδες το μωρακι ε :?:

Αχου μωρε τι καλα :D:D:D:D:D

Φανη χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με τον πεθερο :!::!::!:

Τονια βλεπω με τον παιδικο ολα καλα ε :?:

Μπραβο σας, καλα θα δεις ποσο θα αλλαξει και θα ηρεμησει εκει και μετα ο Δημητρης που

ηταν τρελοκομειο εχει γινει πολυ ηρεμο παιδι(σχεδον :lol::lol::lol: )

μαθαινουν τοσα πολλα εκει τελικα που εμεις ουτε προκειται ποτε να τους τα καναμε ;)

Σταμουλα φανταζομαι θα εχεις γινει νυχτοπουλι με τον μικρο ανα 2ωρες στο στηθος :roll::roll::roll:

Ειδα φωτο στο φατσομπουκι τι μικρουληςςςςςςςςςςςςςςς :):!::!::!::!:

Ξεχασα καμια :?:

Αν ναι συγχωρηστε με σας παρακαλω :ymblushing:

Αλλα ολο το βραδυ ζητημα να κοιμηθηκα 1ωρα και αυτη οχι μαζεμενη ;)

Φιλουρες πολλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...