Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα!

γυρησε ο αντρας μου ...αλλα τι να χαλαρωσω...πιο πολυ τρεξιμο γιατι ηρθαν κατι φιλοι και τους καναμε το τραπεζι και ειχα πολυ μαγειρεμα!ασε που εγινε ενας πανικος με τα παιδακια και τα παιχνιδια...να δω παλι σημερα σκουπισμα μαζεμα :shock: τα ποδια μου ειναι τουμπανο πρισμενα...

βασουλα μην αγχωνεσε και μη το σκεφτεσε και εμεις στον ιακωβο 7 μηνες προσπαθουσαμε και οταν ειπα οτι δεν θελω τελικα να μεινω εγκυος ...τον αλλο μηνα εμεινα!μη το σκεφετεσε θα ερθει αυτο αφηστε το ελευθερο και οποτε ερθει!

φιλια σε ολες!

• Απαντήσεις 778
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα :!::!::!:

Αλλη μια βαρετη μερα στην δουλεια απο το πρωι περασαν μονο 2φορτηγα μεχρι τις

7 θα καθομαι σαν το χαζο...........

Ανθη μου αρχισα πλεον το παιρνω χαλαρα αν και μου εμειναν τεστ δεν θα τα κανω θα το αφησω γιατι γινομαι χειροτερα με αυτα.........

Τωρα πλεον μπηκα σε προγραμμα αρχιζω διαιτα θα γινω κορμαρα τερμα τα χαζα θα ξεσπασω στην κορμαρα μου :lol::lol::lol::lol::lol:

Για τον Δημητρη σημερα θα παρω τηλ να κλεισω ραντευου να δω τι θα μου πουν παντως το σκ που ειμασταν οι δυο μας αρχισα να ειμαι πιο ηρεμη και να μιλαω πιο πολυ μαζι του και καπως ηρεμησε και αυτος............

Πιστευω πως φταιω και εγω γιατι με το αγχος της εγκυμοσυνης και ολα αυτα πιεστηκα και ισως τον επηρεασε........

Εσυ τι κανεις η μπεμπουλα :?: Για πες καλε τιποτα πως τα πας :?: πες να χαιρομαι............ :D

Ο Πανουλης τι λεει :?:

Βικουλινακι τι εγινε συμαζευτικες :?: ετσι ειναι τα τραπεζωματα εγω γι αυτο δεν κανω ;):lol::lol::lol:

Δεν ειμαι για τετοια.....

Τα μικρα καλα :?:

Οι υπολοιπες που ειστε :?:

Σας αφηνω εδω θα γυρναω θα ξαναμπω..........φιλουρες πολλες

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!! Πάλι νέκρα έπεσε στο ποστάκι μας..Εκεί που πάει να ανέβει...τσουπ πέφτει πάλι...

Βασούλα ξέσπασε λοιπόν στην κορμάρα σου και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν! Μου έχουν μείνει και μένα τεστάκια και λέω στον άντρα μου ότι τα φυλάω για το τρίτο και με αγριοκοιτάζει :lol::lol::lol: Πλάκα του κάνω κι εγώ....Δύο παιδάκια νομίζω πως είναι ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ!!!! Να σου πω για την εγκυμοσύνη ε;; Λοιπόν, πεινάω συνέχεια, η ζυγαριά δείχνει ήδη +4,5 με 5 κιλά (άλλες μέρες 4.5 και άλλες 5) το μωρό δεν κλωτσάει ακόμα κι εγώ αγχώνομαι συνέχεια αν είναι καλά, έχω νεύρα, τι άλλο;;; Τα κλασικά. Το πρόγραμμα που έχω δεν με αφήνει και πολύ να χαρώ τα της εγκυμοσύνης! Τώρα ψάχνω για κρεβατάκι για τον Πάνο. Θέλω να τον βάλω σε μεγάλο κρεβάτι πριν έρθει το μωρό για να μη νιώσει ότι του παίρνουμε το δικό του εξαιτίας του μωρού. Βέβαια τα παιδιά χαζά δεν είναι. Σήμερα του είπε η μαμά μου ότι θα πάρουμε μεγάλο κρεβάτι και το παλιό θα το πετάξουμε και εκείνος είπε τι λες βρε γιαγιά θα το δώσουμε στο αδερφάκι μου :shock::shock::shock: .......Όσο για το Δημητράκη είναι βέβαιο ότι τα παιδιά αντιλαμβάνονται την ένταση και σίγουρα όταν αυτή υπάρχει τους τη μεταδίδουμε! Προσπάθησε λοιπόν να ηρεμήσεις και να μη σκέφτεσαι εγκυμοσύνες και γενικώς ό,τι σε αγχώνει. Όλα θα έρθουν αρκεί να μην υπάρχει άγχος ;););)

Βικουλίνι κουράστηκες με το τραπέζι ε;; Το Σάββατο θα κάνω παρτάκι στον Πάνο γιατί την Τετάρτη έχει τα γενέθλιά του και σκέφτομαι τα μαγειρέματα και τα συμμαζέματα και φρικάρω :shock::shock: ..Θα χαρεί όμως πολύ ο Πανούλης οπότε χαλάλι!

Αυτά και για σήμερα!

Πολλά φιλάκια!

Δημοσίευση

Τι κάνετε???

Η Ασπα που χάθηκε?

Μπαίνω και σας διαβάζω αλλά τρέχω λίγο κ εγώ κ δεν προλαβαίνω..

Βικάκι χαλάρωσε και με τις καθαριότητες, μικρά παιδιά έχεις στο σπίτι έτσι κ αλιως μονο αυτο σημαινει πολύ δουλειά, μην ασχολείσαι πολύ με τις δουλειές..

Βασουλα δεν πειράζει, στα ειπαν και τα κορίτσια, τωρα που θα χαλαρώσεις θα σου έρθει τσουπ!

Ανθη δε σε φοβάμαι με τα κιλάκια, θα έρθει με το καλό το μωράκι και μετά θα τα χάσεις..

Οπουναναι θα την ακουσεις κιολας!! :x

εμεις καλά ειμαστε, εχουμε πολυ καλό καιρό και βγαινουμε βόλτες. Κατα τα άλλα πολύ blogging και γενικά ασχολουμαι ολη μέρα με το ψώνιο μου...

Φιλάκια πολλά!!

Δημοσίευση

Καλημερα σας κοριτσαρες απο την υπεροχη δουλεια μου :lol:

Οπως παντα σκοτωνομαι τρεχω και δεν φτανω(με το να καθομαι)..............

Ανθη μου αρα η εγκυμοσυνη ειναι σουπερ νευρα, φαγητο αρκετο, λιγη ξεκουραση και πολυ τρεξιμο

αρα ολα νορμαλ :lol::lol::lol:

Αχ μωρε ρε λιγο καιρο θα νιωθεις και την μικρουλα να σε κλωτσαει τι ωραια :x:x:x:x:x:x

Και θα σε ρωτουσα για τα γενεθλεια ειδα το τικερακι σου ;)

Σπιτι θα τα κανεις ε :?: θα εχεις πολλα ατομα :?: χαρας στο κουραγιο σου εγω παντα στο μαγαζι τα

εκανα εξω ουτε συμαζεμα μετα ουτε τιποτα ετοιμαζα διαφορες πιτες και γλυκα και τελος..........

Ερη μου καλα και και ασχολεισαι οπως λες με το ψωνιο σου οτι καλυτερο να κανεις αυτο που

σου αρεσει και σε γεμιζει............

Ο μικρος τι κανει :?:

Τα φιλια μου.......

Οι υπολοιπες μας ξεχασν τελειως.........

Ασπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αντε καλε διωξε την αφεντικινα σου και μπες :mrgreen::lol::lol:

Φιλια και στις υπολοιπες που μας ξεχασαν.........

Δημοσίευση

Καλημέρα στην όμορφη παρέα μου!!! :D:D

Βασούλα μου τι καλά που σε πετυχαίνω μέσα…..όπως κάποτε!!!

Ευτυχώς που δεν είναι εδώ η άλλη και θα μείνω λίγο. Είναι άρρωστος ο γιός της και ίσως να μην έρθει, για να δούμε. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια το έχω ρίξει στο θέατρο, μιλάμε για πολύ θέατρο!!! Μόνο την Κυριακή πήγαμε και πρωί και απόγευμα με την μικρή, ωραία περάσαμε, τρέλα σας λέω.

Την Παρασκευούλα (λατρεμένη όπως πάντα) κανόνισα θέατρο με φίλη (παλαβή με 2παιδιά κι αυτή σαν κι εμένα) και μετά ποτάκι….όχι πολύ αργά και φρικάρουν οι σύζυγοι. :mrgreen:

Ανθή μου παρτάκι ακούω και χαίρομαι μ’ αυτά…..πολύ, πάρα πολύ!!!! Σας έχω πει πως όταν κάνω τα πάρτι των παιδιών μου , εγώ γίνομαι μικρότερη απ΄αυτά!!!! :ymparty:

Η ξενιτεμένη μας μαγείρισσα τι κάνει???? Πολύ μου αρέσει το χόμπι σου, να μαζεύεστε τόσοι άνθρωποι, διαφορετικών εθνικοτήτων και να μαγειρεύεται , να γνωρίζεστε….τι καλά!!!!

Βικουλίνι μου σου στέλνω την αγάπη μου….και σε όποια άλλη ξέχασα!!! @};-

Δημοσίευση

Ασπακι το εριξες στο θεατρο ε :?:

Καλα κανεις ξεφευγεις ετσι ;)

Δεν εχω παει ποτε μου μονο μια φορα αλλα δεν μετραει ημουν μικρη :lol:

Θα ηθελα πολυ να παω αλλα δενννννννννννννννν............που θα παει καποια

στιγμη θα μου κατσει.......

Τι λεει με την δουλεια πως τα πατε :?:

Δεν μου λες θα σας κανουν μειωση εσας η θα την γλιτωσετε :?:

Δημοσίευση

Μακαρι να την γλιτωσετε.............

Εμεις πλεον δεν εχουμε απολυτως τιποτα τωρα περιμενουν να ανοιξει ενα εργο

αλλα χλωμο το βλεπω και αυτο στο περιμενε ειμαστε συνεχεια.....

Τι ωραια μερα σημερα επιτελους ηλιος με δοντια βεβαια αλλα ανοιξε το ματι μας επιτελους

αυτη η μουντιλα δεν υπαρχει :!:

Δημοσίευση

τι κανετε κοριτσουδες;;;

εγω εχω τα νευρα μου σημερα....με συγχισε ο αντρας μου κλασικα!χαχαχχα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βασουλα πως τα πας;ο μικρος ηρεμησε καθολου;σιγουρα καταλαβενουν και αυτα την ενταση μας..

ασπακι τοχεις ριξει εξω ε;μια χαρα σε βρισκω καλα κανεις!εγω δεν εχω παει ποτε θεατρο και θα ηθελα πολυ!!

ερη μου τοχεις ριξει στη κουζινα ε;μα και αυτα που φτιαχνεις ειναι φανταστικα σε παρακολουθω!ευχομε να συνεχισεις ετσι!και οταν θαρθεις ελλαδα να μας κανεις το τραπεζι!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:;);)

ανθη μην αγχωνεσε θα το ακουσεις το νινι και εγω το δευτερο αργησα να το ακουσω και αγχωνομουν αλλα ισως ειναι επειδη δεν εχουμε χρονο καθολου και δεν παιρνουμε χαμπαρι :lol::lol: και εμεις της μαρισας το κρεβατι το αλλαξαμε 3 μηνες πριν ειχαμε κριψει τη κουνια 1,5 μηνα και μετα οταν ετοιμασαμε το δωματιο του μικρου την φτιαξαμε παλι!αλλα την ειχα απο κοντα το διακοσμησαμε μαζι την αφησα να βαλει αυτοκολητα κτλ.ολα θα πανε καλα!!!!!!!

σας φιλω ολες!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάρες!!! Είστε καλά;;;

Ο Πανούλης έκανε χτες πυρετούλη μέχρι 38 και σήμερα ευτυχώς μέχρι 37.3. Επειδή όμως ακούσαμε λαρυγγικό ήχο κάποια στιγμή που έκλαψε τον πήγε ο άντρας μου σήμερα στον παιδίατρο και μας είπε να του δώσουμε το βράδυ 20 σταγόνες soldesanil (κοινώς κορτιζόνη). Αχ αυτές οι λαρυγγίτιδες..Ο φόβος και ο τρόμος μας είναι :?:?:?:?

Βασούλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε πως η εγκυμοσύνη είναι μια υπέροχη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας. Είναι υπό όρους και προϋποθέσεις. Για μια εργαζόμενη με παιδί δεν θα το έλεγα...Θα του κάνω παρτάκι στο σπίτι το Σάββατο και μάλιστα έχω προγραμματίσει να φτιάξω και πολλά φαγητά. Θα έχω πολύ κόσμο σχετικά αλλά από μικρά παιδάκια μόνο 4 (με τον Πάνο 5). Οι υπόλοιποι θα είναι μεγάλοι. Από παιδιά θα έχω επίσης την ανιψιά μου 10 χρονών και, τον ανιψιό μου 16,5 (τι παιδί δηλαδή, νέος) και επίσης τα δίδυμα μιας φίλης που είναι 14 χρονών. Οι υπόλοιοποι μεγάλοι. Με λυπάμαι λιγάκι αλλά ξέρω ότι η κολλητή μου και η μαμά μου θα με βοηθήσουν πολύ.

Εράκι μου τα κιλά δεν τα γλιτώνω το ξέρω. Μετά θα τα ξαναχάσω. Απλά μου τη δίνει να μην τρώω πολύ και να παίρνω εύκολα..Αυτό μου σπάει τα νεύρα :evil::lol::lol::lol: Όσο για τον καιρό δε θα το σχολιάσω..Μας έχει πηδ..ει στην Ελλάδα...Δεν μας φτάνουν όλα τα υπόλοιπα πρέπει να γαμ..θεί και ο καιρός :evil::evil::evil: ;;;;Sorry για τα μπινελίκια αλλά τα έχω πάρει :evil::evil::evil::evil:

Τι κάνει ο κούκλος σου;;;

Ασπάκι εγώ πάλι στα παιδικά πάρτυ και γενικά στις συγκεντρώσεις που κάνω στο σπίτι γίνομαι ένα ράκος...Παρόλ' αυτά στα γενέθλια του Πανούλη δεν γκρινιάζω γιατί χαίρομαι πάρα πολύ που το ευχαριστιέται!

Βικάκι αυτό σκοπεύω να κάνω με το κρεβατάκι του μικρού! Δε θέλω με τίποτα να νιώσει ότι χάνει τα υπάρχοντά του εξαιτίας του μωρού..Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες....Ξεκουράστηκες καθόλου;;;;;

Αυτά και για σήμερα! Πολλά φιλάκια σε όλες σας!!!

Δημοσίευση

ανθη εχετε γενεθλια σημερα;;;;;;;;;;;;;

να τα 100στησεις Πανουλη και χρονια πολλα μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλια!

:ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

να τον χαιρεστε ανθη μου!να ειναι γερος και δυνατος για μια ζωη!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες :!:

Δεν ειμαι καλα σημερα ειμαι πολυ στα κατω μου χωρις κανεναν ιδιαιτερο λογο

βασικα νυσταζω πολυ (-|(-|(-|(-|i-)i-)i-)i-)i-)i-)

δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα τον μικρο απο μηνων τον εχω και κοιμαται στο κρεβατι μας :?

ειπα αρκετες φορες να κανω προσπαθειες να τον ξεκκολησω αλλα στο τελος βαριομουν και παλι

τον εβαζα μαζι μας να κοιμαται ομως εδω και 3 μερες το πηρα αποφαση και τον εβαλα να κοιμαται

μονος στο δωματιο του αλλα ετσι οπως τον ειχαμε καλομαθει τωρα ξυπναει τα βραδια ανα μια ωρα με αποτελεσμα να πηγαινω μεσα να τον παιρνει ο υπνος να φευγω και μετα ξανα παλι τα ιδια...........

Κουραση τρελη αλλα που θα παει θα μαθει εχθες πχ ξυπνησε μονο 3φορες οποτε εχω ελπιδες να στρωσει σιγα-σιγα................ :roll::roll:

Βικουλινακι τι εγινε τι σε εκανε ο συζηγος και εχεις τα νευρα σου :?:

Ασπακι εχθες βγηκα γιατι ειχα κοσμο και δεν μπορουσα να μιλησω.........

Και τελευταια την Ανθη μας

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:[smilie=blob1.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif]:ymparty::ymparty:

Ευχομαι στο παρτι που θα κανεις να περασετε τελεια ευτυχως που θα εχεις βοηθεια ;)

Πως νιωθεις που μεγαλωσε το αντρακι σου :?:

Αχ περναει ο καιρος και γινονται ολοκληρα αντρακια :x:x

Για την εγκυμοσυνη οπως λες και εσυ για να την ευχαριστηθεις θα πρεπει μην δουλευεις και να σου τα εχουν ολα ετοιμα στα ποδια σου...............υπομονη οσο μπορεις απολαυσε την μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις......................(ειδες τι καλη που ειμαι :?: σου δινω δυναμη με αυτα ου σου λεω :lol::lol::lol::lol::lol: )οχι αγαπη μου περα απο την πλακα ευχομαι η κοριτσαρα σου να ειναι το πιο βολικο μωρακι που υπαρχει :D

Ξεχασα καμια :?: μπα δεν νομιζω............

Φιλουρες πολλες

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΟΥ ΝΕΑ!

ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΕΝΧΕΙΡΙΝΤΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ!ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ!!

ΒΑΣΟΥΛΑ Κ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΕΙΧΑ ΑΝΧΟΣ ΤΡΕΛΟ,ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ,ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ.

ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΜΕΝΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΚΟΥ Κ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ 17 ΠΑΙΔΙΑ 3 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ!

ΑΝΘΗ ΠΩΣ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ???ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ??ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ??ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΕΙΣ??

ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΑ ΜΟΥ,ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

Σταμουλα μου σου ευχομαι ολα να πανε καλα η σκεψη μου και η θετικη μου ενεργεια

θα ειναι σε εσενα :-*:-*:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Οταν με το καλο βγεις και μπορεσεις θα περιμενουμε νεα σου...............

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ :!::!::!::!:

Πω πω αν σου πω οτι ξεχασα τελειως την δουλεια σου θα το πιστεψεις :oops::?:

Θα σε ζαλισω τωρα................καλα οχι τωρα εχεις τα δικα σου αλλα οταν με το καλο επιστρεψεις και εχεις χρονο θα ηθελα να σου πω καποια πραγματα να μου πεις και εσυ τι γνωμη σου σαν πιο εμπειρη που εισαι απο ολες μας..............

Βασικα το ζωηρο οκ το καταλαβαινω αυτο ομως που δεν μου αρεσει ειναι που βριζει και που οπου και αν παμε και σε ξενο σπιτι πεταει πραγματα που δεν πρεπει αυτα αν αλλαζαν θα ημουν πολυ ενταξει...... :?

Εγω ακομη στην δουλεια ειμαι κανω ηλιοθεραπεια :lol::lol::lol::lol:

Εχει ωραια μερα σημερα απολαμβανω τον ηλιο με το καφεδακι μου

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Βικουλίνι και Βασούλα σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχούλες σας!!!!! Να χαίρεστε κι εσείς τα παιδάκια σας!!!!!!!!

Βικουλίνι πότε ξεκουράζομαι ε;;; Καλή ερώτηση. Έχω μάθει πλέον να κοιμάμαι 6 ώρες την ημέρα....Διορθώνω μέχρι πολύ αργά και μετά από την υπερένταση δεν έχω ύπνο και χαζεύω στο ίντερνετ. Το πρωί που με ξυπνάει ο Πάνος έχω ένα θεματάκι αλλά τι να κάνω;; Ξυπνάω και η μέρα αρχίζει :?:? ...Τις ημέρες που γυρνάω 10.30 το βράδυ από τη δουλειά μου τα νεύρα χτυπάνε κόκκινο :evil::evil::evil: ..Το ίδιο και η κούραση....Εγώ ζω για το καλοκαιράκι που κλείνουν τα σχολεία και δε δουλεύω!!!!!!!!!!!!!!

Βασούλα μου πάλι καλά που ξυπνά μόνο 3 φορές μέσα στη νύχτα..Καλά κάνεις και τον μαθαίνεις στο κρεβάτι του..Πρόσεξε μόνο μη σε λυγίσει η κούραση και πάει χαμένος ο κόπος σου...

Μου φαίνεται απίστευτο που ο Πάνος έγινε 3 ετών...Κάθε 14 Μάρτη ξαναζώ την εμπειρία του τοκετού μου νοητά με ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!!!! Μου φαίνεται σαν χθες....

Αχ Βάσω μου ξέρω τι πακέτο με περιμένει ακόμα και αν το νινί είναι το πιο βολικό του κόσμου...Θα πρέπει σίγουρα να μάθω να κοιμάμαι νωρίτερα...Ελπίζω και σε λίγη βοήθεια από τους πέριξ και όλα θα γίνουν!

Στάμυ μου σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια και εύχομαι να πάνε όλα ΤΕΛΕΙΑ!!! θα περιμένουμε τα νέα σου! Όσο για μένα τελευταία ημερομηνία έχω 26 Αυγούστου και περιμένω κοριτσάκι! Για να είμαι πιο ακριβής μου είπε ο γιατρός ότι κατά 90% είναι κοριτσάκι. Την Τετάρτη λογικά θα το σιγουρέψουμε.

Αυτά και για σήμερα!!!! Πολλά φιλάκια από μένα και τον εορτάζοντα Πανούλη που σας ευχαριστεί για τις ευχούλες σας!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες :!::!:

Η μερα μου σημερα ξεκινησε τελεια αλλα τωρα εχω κατι νευραααααααααα :evil::evil::evil::evil:

Ηρθε ο λογαριασμος του τηλεφωνου μου 130 τον Ιανουαριο και τωρα 140 δεν ξερω τι παιζει

ολα ειναι απο το ιντερνετ τωρα το πηρε ο αντρας μου να δει τι παιζει και να τα κανει ολα

φραγη ελεος τζαμπα χρηματα να πεταμε...............δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε ειχα μπει

μερικες φορες τον προηγουμενο μηνα οκ αλλα τον Φεβρουαριο δεν μπηκα καθολου οποτε κατι παιζει

να παει να δει γιατι δεν γινεται να πληρωνω τοσα πολλα καθε μηνα :evil:

Ανθη φαντεζεσαι να εχει πεσει μεσα στο 10%και να ειναι αγορι :?::lol:

Χαρες που θα κανει ο Πανουλης :)

Εχθες ξεχασα να σου πω περαστικα στον μικρο πως ειναι σημερα καλυτερα :?:

Οσο για το μπεμπακι σιγουρα θα εχεις βοηθεια μην αγχωνεσαι για τιποτα ;)

Οι υπολοιπες που ειστε :?:

Το βραδυ μας με τον Μητσαρα ηταν οτι να ναι τον εβαλα για υπνο ξαπλωσα μαζι του και με πηρε

ο υπνος και εμενα εκει κατα τις 2 ξυπνησα πηγα στην κρεβατοκαμαρα και κατα τις 6 σηκωθηκε ηρθε

μεσα να ξαπλωσει μαζι μας αλλα τον πηρα και πηγαμε στο δωματιο του οπου ξαπλωσα και παλι και

κοιμηθηκαμε μαζι.......

Δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο να κοιμαμαι μαζι του αλλα εχθες ουτε που πηρα χαμπαρι πως κοιμηθηκα....

Παντως οταν του λεω παμε για υπνο τρεχει στο δικο μας και του λεω οχι εκει και κατεβαζει τα μουτρα του :lol::lol:

Εδω και 4μερες αλλαξα συμπεριφορα απεναντι του ειμαι πιο ηρεμη και του μιλαω αρκετα και βλεπω

οτι η κατασταση του εχει βελτιωθει ειναι πιο καλος και η βρισιες απο 10 εγιναν 2

Μακαρι το πουλακι μου να ηρενησει........

Αυτα φιλια σε ολες

Δημοσίευση

Βασούλα οι δυο μας μείναμε τελικά :lol::lol::lol:

Πολλά λεφτά για το κινητό. Το είχα πάθει μια φορά κι εγώ, μου είπαν ότι έμπαινα στο ίντερνετ (μια δυο φορές είχα μπει) και τελικά έκανα φραγή και δεν μπορούσε το τηλ. να μπει στο ίντερνετ αν δεν υπήρχε wi fi..Ούτε που θυμάμαι και πώς γράφεται. Ξέρεις τι γινόταν;; Έμπαινα σε δίκτυο WI FI ,με πετούσε έξω και το τηλ.έμπαινε αυτόματα στο ίντερνετ της wind. Έτσι μου ήρθε ο κούκος αηδόνι...

Αν έχω πέσει στο 10% θα χαρεί ο Πανούλης αλλά θα σπαστώ εγώ τώρα πια..Είχα δέσει στο μυαλό μου ότι είναι αγόρι. Μου είπε κορίτσι και τόσο καιρό τώρα τα σκέφτομαι όλα ροζ...Καλύτερα να μου έλεγε το φύλο όταν θα ήταν 100% σίγουρος :roll::roll: ....Βέβαια αυτό που προέχει είναι η υγεία και όχι το φύλο..

Όσο για το βραδινό ύπνο του Δημήτρη και μόνο που σηκώθηκες για να τον ξαναπάς στο κρεβάτι του ήρωας είσαι..Εγώ θα τον άφηνα να κοιμηθεί σε μένα..Απόρώ αν θα τον έπαιρνα και χαμπάρι :lol::lol::lol:

Αύριο και μεθαύριο δε θα καταφέρω να μπω λόγω του πάρτυ και των προετοιμασιών....Θα σας πω τα νέα μου την Κυριακή λογικά!

Πολλά φιλάκιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...