Μετάβαση σε περιεχόμενο

1α ΓΕΝΕΘΛΙΑ,ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Κ ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ!


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές [smilie=love7.gif] έφτασε και η πρώτη γιορτή του ζουζούνου μου, βέβαια καθημερινή καθώς ήταν, δεν κάναμε κάτι, γιορτάσαμε οικογενειακά την Κυριακή.

Χριστίνα, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! καλόχρονος και πολύχρονος! όλα καλά με τα μπεμπάκια σας, μπράβο! ας είναι μόνο καλά τα νέα που θα ακούμε!

Ράνια, κι εσύ τον αδερφούλη! κάθε καλό στη ζωή του!

να χαίρεστε όποιον εορτάζοντα ή εορτάζουσα έχετε!

γενικώς, τώρα και μέχρι τα τέλη σχεδόν του Μάη τα κεφάλια μεσα με τη δουλειά, μια κ πάμε για πανελλήνιες γερά... ωστόσο, το μεγαλύτερο βάρος έχει πια φύγει... ο Γιώργος μου καλά, ακόμη αλεσμένα τρώμε, όμως κάναμε πρόοδο με το αυγό, απο το οποίο όλο κ κάτι ψιλοτρώμε μαζί με τη φρουτόκρεμα.

Μαρία βουρ στο τεστ κ στο ψητό! ας είναι ένα απριλιάτικο- μαγιάτικο μπεμπόνι! (κοντά στα Χριστούγεννα θα γεννηθεί, κάπως, οπότε εκπληρώνεται και ο πόθος, ε?)

πάω να φάω την πέρκα μου. μαζί με σπανακάκι για σαλάτα.τι να κάνω η διαιτεύουσα? μου μένει κ τίποτε άλλο? κάθε κιλό που φεύγει, είναι χαρά όσο να πεις....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 855
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα κουκλες!

Ντεμι μου ειμαι απαραδεκτη! Να χαιρεσαι το αγορακι σου και για τα δυο ονοματα!

Το αβγο το τσιναει και ο δικος μου και εχω βρει το εξης κολπο, το κανω ψιλοσφιχτο, βαζω ψωμακι, πιπερακι, ριγανη και ελαιολαδο!

Γιουλακι απο το Γεωργια βγαινει; Νομιζα απο το Παναγιωτα...Χρονια Καλα και σενα λοιπον!

Ντολφιν τι κανουν οι παιδαροι;

Σοφουκακι ανυπομονησια ε;;; Αχ και το ζουζουνι τωρα ειναι ολα τα λεφτα, αλλα οντως ωρες ωρες λες να ηταν ακομα γατακι να καθοταν και λιγο ησυχος!!!

Τα νεα μας θετικα, προχωραμε καλα και παιρνουμε σιγα σιγα τα πανω μας κι εμεις ψυχολογικα, οχι οτι δεν τρεμουμε μη συμβει κατι, αλλα οσο να 'ναι καθε καλο νεο ειναι βαλσαμο για ολους μας!

Ευχαριστω και παλι πολυ πολυ πολυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα ειναι τα μωρακια μου.οντως χαμος.κυνηγαμε εις διπλουν.αλλα εχουν πολυ γελιο.στελνουν φιλακια χαιρετανε συννενοεισαι.ειδικα με τον μεγαλο.

κι εμεις ακομα αλεσμενα τρωμε αλλα τρωμε μπισκοτα μπανανες μια χαρα εμ τα δοντακια.η γιατρος ειπε με το πιρουνι τωρα και σε 15 μερες κομματακια.βεβαια μανεστρα πχ τρωνε ετσι.μονο το κρεας αλεσμα για πολυ καιρο και φρουτα για να τρωνε πολλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω πολυ γι'αυτο χαθηκα κανονιζα τη γιορτουλα μου!

Χριστινα και παλι σου ευχομαι να αναρρωνει ο μικρουλης σταδιακα κ καλα.

Εμεις το απογευμα τρωμε οτι να ναι.Αρχισα να φτιαχνω κ κεκακια κ να της δινω.Δεν βαζω ζαχαρη και τρελαινεται κ βοηθαει κ εμας να χασουμε κανενα κιλακι.Επισης σημερα που την πηγα στη παιδικη χαρα πηρα κ ενα ταπερ με ψωμακι κ φετουλα.Ειχα δει μια μαμα να το δινει κ ζηλεψα.Κρεμες της εχω κοψει απο καιρο κ γιαουρτι περιπου μια φορα την εβδομαδα.Χθες που γιορταζα βρηκε τη χαρα της πλακωσε τα τυροπιτακια δεν σταματουσε..... :lol::lol::lol::lol:

Επισης τρελαινεται για κουλουρι θεσσαλονικης αλοιμενο με βιταμ.

Δεν αλεθω και μασαει κανονικα οποτε δεν το σκεφτομαι κ πολυ.και τα μεσημερια οτι τρωμε τρωει κ αυτη.Δεν αλατιζω τα φαγητα αλλα κρεμμυδακια κ σκορδακια κανονικα.Καλο κανουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα σας!γιουλακι,δεν σου ευχηθηκα απο εδω!χρονια πολλα κ καλα!με ενα δευτερο νινακι,οποτε το θελησει ο θεουλης!

εγω πηγα σημερα τελικα απο το γιατρουλη μου.χαρηκα πολυ που τον ειδα κ τις μαιες βεβαια.τρελαθηκαν με το μικροο γιατρος ανησυχησε πολυ οταν του ειπα πως ποναει το στηθος μου.μου εκανε μια γερη ψηλαφιση κ ολα οκ,φυσιολογικοτατα μου λεει.τζαμπα ανησυχησα.η μια μαια οταν με ειδε μου λεει ολο χαρα :γιωτουλα μου εισαι εγκυος?οχι λεω,παραφαγα γιαυτο κ η κοιλια που βλεπεις!

αχ,τι θα κανω κ με αυτο το θεμα?σταματησα τη διαιτολογο κανα μηνα κ εχω παρει 1,5 κιλο παλι..την παρασκευη εχω ραντεβου με αλλη διαιτολογο.οχι τπτ αλλο,27 μαιου βαφτιζουμε κ τη μπουμπου κ δεν θα μπαινω πουθενα..αχχ!

γιουλακι κ εγω ολο λεω να του φτιαξω κανα κεικ χωρις ζαχαρη κ ολο ξεχνιεμαι..

χριστινα μπραβο με τα μικρουλια σας,ετσι να συνεχισουν ολο κ καλυτερα!

ντολφιν τα μικρα σου ειναι ολα τα λεφτα.ειδικα ο μικρος που κοιμαται με τη φρυγανια στα χερια!

φιλια σε ολες!καληνυχτα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aloooooooooooooooooo !!!

ρανια ΜΠΡΑΒΟ για την ψιλαφιση ! κ ξεχασα να σου πω τις προαλλες, κ γω ενιωθα κατι πονακια - τραβηγματα στο δεξι στηθος αλλα μαλλον ειναι απο κουραση ;; σηκωσα κατι αποτομα ; κατι τετοιο υποθετω....

κοριτσια χθες πηγα σουπερ μαρκετ κ αντι για ανθοτυρο τελικά πηρα κατικι... ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΨΩΜΑΚΙ !!!! τρελό κολλημα ομως !! κ απλωνεται και σαν κρεμα πανω στο ψωμακι ! σημερα θα του το δωσω μαζι με αυγουλακι... !! για να δουμε... απο καθαρη μ@λ@κια δεν του εχω δωσει ακομα αυγο, αλλα εχει φαει ενα σωρο φαγητα ΜΕ αυγο κ δεν ειχε καμια αντιδραση ο οργανισμος του, ετσι πιστευω οτι θα ειμαστε ενταξει ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!

Ντολφιν μου ειναι υπεροχα οσο μεγαλωνουν καθε μερα μας εκπλησουν και με κατι νεο!

Γιουλακι περασες καλα κοριτσι μου, μπραβο! Αντε και με το νινακι που λεει η Ρανια μας! Εγω κεικ οταν εχουμε του δινω και με ζαχαρη, βεβαια οχι πολυ, δυο τρεις μπουκιτες, επισης σοκολατα υγειας του δινω. Τωρα βγαζει κι αλλα 2 δοντια, εξι το συνολο, οποτε εχω ψιλοκοψει τα αλεσμενα, αλλα το κρεας τον ζοριζει, το κοβω παααααρα πολυ μικρο και κανει μια ωρα να το φαει.

Ρανια μου ειδες τιποτα δεν ηταν! Αλλα ετσι να πηγαινεις αμεσως δεν ειναι να τα αφηνουμε αυτα. 27 Μαιου βαφτιζετε; Αντε με το καλο, καλοφωτιστη! Εμεις 1 Ιουλιου. Αυτο με τα κιλα ειναι θεμα, θελω να χασω 4 οπωσδηποτε αλλα ουτε στομα κλεινω εχω ταραξει τα γλυκα, ουτε καμια ασκηση κανω...

Μαρακι το κατικι ειναι τελειο! Το λατρευω, οπως και το κοτατζ. Ο μικρος αγαπαει πολυ τα τυρια, ειδικα λαβας και κασερι. Καλε ναι, μετα το χρονο σιγα μην εχει θεμα με το αβγο, το μονο που ισως να μην του πολυαρεσει.

Εμεις οπως χτες τα ιδια, παμε καλα και περιμενουμε.

Σας φιλω ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειμαι λιγο νταουν. Προσπαθησαν να αποσυνδεσουν απο το οξυγονο το αδυναμο μωρο και δεν τα καταφερε, ζοριστηκε τοσο που εβγαλε λιγο αιμα απο τον πνευμονα και για 12 ωρες δεν θα τρωει κιολας...ειναι απο αυτα που συμβαινουν γενικα στα προωρα; Ξερει καμια; Ξερω οτι θα εχει πολλα σκαμπανεβασματα μεχρι το τελος και θελει υπομονη, αλλα ανησυχω ρε γαμωτο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ ρε χριστινακι,τι να σου πω?δεν εχω ιδεα αν συμβαινει γενικα στα προωρα..να πανε ολα καλα μονο ευχομαι,να βγει νικητης :YMHUG::YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! gioulaki χρόνια πολλά, αν κ λίγο αργά!

χριστινάκι, εύχομαι ο άγιος Ραφαήλ να προστατεύει και τα δύο μωράκια σας, ειδικά όμως τον μικρουλίνο σας που ζορίστηκε το καημένο.... δεν θα είναι ακόμη έτοιμο το ζουζουνάκι, γι'αυτό ίσως κ παρουσίασε αυτό το σύμπτωμα. εύχομαι απο καρδιάς, να μην ταλαιπωρηθούν οι ψυχουλίτσες κ σύντομα να περάσει αυτό το χρονικό διάστημα! πόσων τελικά εβδομάδων γεννήθηκαν;

ρανια οκ με το στηθάκι, έφυγε μια έννοια! α, αυτή η ταλαιπώρια με τα κιλά, μεγάλη μαλ...... τα νεύρα μου κ εμένα! ήμουν μια χαρά κ έγινα σαν βόδι, οπότε άντε τώρα μες τη στέρηση.... τεσπα.... είμαι ικανοποιημένη με τη διατροφολόγο μου, μου έφυγαν ήδη 5 ολόκληρα κιλά! :-bd οπότε αισίως συνεχίζω κ ελπίζω!!!! θέλω να χάσω άλλα 20 :shock: τώρα που πήρα μπρος, θέλω να γίνω κορμί :o

Μαράκι? you ovaluate σήμερα απ'ό,τι βλέπω??? άρα, έχει τάνι τάνι φαντάζομαι!!!!!!!!!!!! βουρ για το 2ο νινί!

φιλάαααααακια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουφ μωρε χριστινα... τι αγχος κι αυτο... καμια φορα διαβαζω αυτα που γραφεις και προσπαθω να φανταστω την καημενη τηνν αδερφη σου... πως να την παρηγορησεις αυτη τη μανα ρε γμτ... πως να την κανεις να ξεχαστει?? πως να ηρεμησει?? πραγματικα δεν εχω λογια...

αληθεια ποσο γεννηθηκαν τελικα τα μικρουλια?? το μεγαλυτερο αποσυνδεθηκε απο το οξυγονο?? ξεκινησε να τρωει?? προσπαθησα να βρω την ιστορια της αλλα δεν τα καταφερα. φανταζομαι η αδερφη σου ειναι σπιτι και πηγαινοερχεται τις ωρες που επιτρεπεται?? κουραγιο και ευχομαι καθε μερα να σας φερνει πιο κοντα στα μωρακια σας... :?:?:? ολα καλα να πανε!!

εμεις ειμαστε καλα... μια απο τα ιδια... τωρα κοιμαται, ξαπλωσε και ο αντρας μου λιγο και ειπαμε κατα τις 6 να παμε καμια βολτιτσα οικογενειακως... ο καιρος εχει φτιαξει για τα καλα πια και δε μπορω να καθομαι σπιτι... :D

απο το πασχα πηρα 2 ολοκληρα κιλα!! :shock::shock: συνολο 4!! κι ελεγα οτι τα πηγαινα καλα μεχρι τωρα... πρεπει να κοψω τα βραδυνα... δηλαδη τα αγαπημενα μου... :(:(:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσια εσεις που σταματησατε τις ετοιμες κρεμουλες πες τε μου κ μενα τι προγραμμα εχετε τωρα????θελω να την κοψω κ εγω αλλα τι να τις δινω???εχουμε 8 δοντακια κ το αυγο ουτε να το φτυσει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα! Τι να σας πω βρε κοριτσια ουτε κι εγω εχω καταλαβει. Μαλλον καλα ειναι ο μικρος, δεν επαναληφθηκε το περιστατικο, το κακομοιρο πρεπει να πιεστηκε πολυ, αλλα ακομα δεν του εχουν δωσει γαλα και ειναι στα μηχανηματα παλι, γενικα ειναι η περιπτωση του πολυ ιδιαιτερη και δεν ξερω ποτε τελικα θα μαθουμε αν θα εχει καλη αναπνευστικη λειτουργια η οχι. Και γενικα οι γιατροι λενε οτι οσο τα παιδια ειναι στην εντατικη ποτε δεν μπορουμε να πουμε χαλαρωσαμε και ολα ειναι καλα, ανα πασα στιγμη ολα ειναι πιθανα κι ετσι βλεπουμε και κανουμε...Γεννηθηκαν στην 30η εβδομαδα και ο μεγαλος ηταν 1260 γραμμαρια ενω ο μικρος 1120, αλλα του μικρου το προβλημα δεν ειναι το βαρος ειναι οτι μεγαλωνε χωρις αμνιακο υγρο για 16 εβδομαδες σχεδον...Ο μεγαλος εχει αποσυνδεθει απο τα μεγαλα μηχανηματα ειναι τωρα σε κατι μικροτερα και παει οκ. Η αδερφη μου δεν ειναι μελος του μαμυλαντ δεν θα τη βρειτε την ιστορια της, απαρηγορητη ειναι φυσικα και πανω που παει να ανασανει, αντε παλι απο την αρχη, αλλα αυτο, οσο ψυχοφθορο και αν ειναι δεν ειναι τιποτα, αρκει στο τελος ολα να πανε καλα!...

post-1349-13873939245811_thumb.jpg

post-1349-13873939246059_thumb.jpg

post-1349-13873939246274_thumb.jpg

post-1349-13873939246486_thumb.jpg

post-1349-13873939246726_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσόπουλα τι κανετε? ειστε καλα?χριστινακι μου ολα καλα θα πανε!!!ειναι μαχητες τα παληκαρακια σας!!!

τελειος ο καιρος κ η μικρη μου δεν μαζευεται μεσα αλλά......θελει μονο την γιαγια της. κ καθομαι εγω σαν τον κουκο μονη μου.

happy υπαρχουν πολλά που μπορεις να δωσεις..εμεις τρωμε κ κρεμουλες με ανθος αραβοσιτου, φετα ψωμακι με μαρμελαδα, απογευμα της δινω τοστακι οχι πολυ πατημενο με κασερι μονο.τονιζω μονο κασερι π.χ τρικαλινο,μακεδονικο κ οχι μαλακα τυρια τυπου γκουντα.(ειπε η ντοκτορ ειναι πιο υγιεινα)-χυμο πορτοκαλι φρεσκοστυμενο,φετουλα με λαβας τυρι...γενικα τετοια σνακ κ οχι μπισκοτακια κλπ,μια μπανανα κ οτι υπαρχει στο σπιτι.γαλα πινουμε advance φρεσκο. γενικα αρχισε το μωρο να μπαινει σε αλλους ρυθμους...οταν για παραδειγμα πηγαμε για ψωνια της πηρα ενα σταφιδοψωμο κ τσουκου τσουκου το εφαγε.της αρεσουν τα ψωμοειδη.

αυταααα σας φιλώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μου γυρισα!!!Ήταν τελεια στη Ρώμη!Μου ελειψε ο γιόκας μου αλλά το χρειαζόμουν αυτο το ταξιδακι!

Χριστινακι ευχομαι κ το πιστευω οτι θα τα καταφερει ο μικρούλης!Κουραγιο στη μανούλα.

Κμεις ολο βολτες στις κούνιεςκ στο λουνα παρκ ειμαστε.Κλαιει οταν καταλαβαινει οτι γυρνάμε σπίτι :shock: Σουρτούκος!Λεει νονά!!Θα τρελαθεί η νονά απτη χαρα της οταν το ακούσει.Στα ζωακια που κάνει προστεθηκε κ η αγελαδα,..μουυυυυυυ..χεχε!!Και εχει φαει τρελο σκάλωμα με τις εικόνες(τηςΠαναγιας)τις βλέπει κ θελει να τον σηκωνουμε να τις φιλαει όπως στην εκκλησία,αμα του τις δωσω να τις φιλήσει δε θελει..μονο να τον σηκωσω εκεει που ειναι οι εικόνες κ να κανει μααα.Βρε μπελα που βρηκα!Καλέ παπα θα τον κάνω χαχαχα!

φιλιά σε ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ!

Τεση πολυ ωραιες οι ιδεες σου, θα τις εφαρμοσω ολες μου φαινεται!

Φρογγυ μου τα ιδια κι ο μπεμπης μας. Ολο εξω θελει να ειναι! Απο ζωακια ξερει μουυυ και μπε και τις εικονες τις παιρνει αγκαλια και τις φιλαει, εχει και κολλημα τρελλο με τη σκουπα, να καθαρισει ολο το σπιτι.

Εμεις καλυτερα λιγο και σταθερα!

Φιλια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας φιλεναδες!!!! χαθηκα λιγο αλλα ειμαι παλι εδω με καλα νεα!!!! με τον μικρο στο νοσοσκομειο δεν καταφεραμε να κανουμε κατι γιατι εχουν επισχεση εργασιας τωρα και 4 βδομαδες... ετσι που ειπε η αλλεργιολογος που πηγα και βρηκα μια μερα να τον παω απεξω στην γαστραντερολογο να μου πει και αυτη τη γνωμη της... πηγα με λοιπον πριν 2 βδομαδες και μας ειπε πως ολα ειναι μια χαρα!!!! ο μικρος ανεβαινει σταθερα στις καμπυλες του και δεν χρειαζεται να ταλεπωριθει με παραπανω εξετασεις... φτασαμε τα 8700 και 77 ποντος... μεσα σε 3 βδομαδες πηρε 500 γραμ. και ετσι περα απο τα τεστ για την αλλεργια δεν θα κανουμε τιποτε αλλο αν και την περασμενη τεταρτη πηγαμε και καναμε και ενα τεστ υδρωτα που ειναι ανωδυνη εξεταση για την κυστικη ινωση και ηταν αρνητικο... ολα καλα δηλαδη!!!

τωρα... Χριστινακι μου γλυκο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα και να τα καταφερουν τα αντρακια σας!!!! τωρα για την μαμα δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας αλλα εμεις η μαμαδες αντεχουμε....!!!! και οταν με το καλο τα παρει στην αγκαλια της υγιεστατα θα νομιζει πως ολα ηταν ενα κακο ονειρο και παει περασε!!!

Γιουλακι χρονια σου πολλα με υγεια και καθε ευτυχια ευχομαι!!!

εμεις τωρα απο γευματα δεν εχουμε και πολλες επιλογες γιαυτο θα συνεχισουμε την κρεμα και ας εχει ζαχαρη... ετσι κι αλλιως εμεις τα γραμμαριακια τα θελουμε πολυ :lol::lol::lol:

φιλια σε ολες και καλο βολι στις μαχητριες του ποστ!!! φιλακια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΛΑ ΒΡΕ ΣΠΙΡΤΟΥΛΙ και σε χασαμε !!!Δόξα Τω Θεό ολα καλα ετσι ; :roll: πωωωωπω βρε παιδι μου αυτο το θεμα με τα κιλά... ποσο καιρο θα μας ταλαιπωρει ακομα ;; μη νομιζεις κ μενα καμια φορα με πιανει κριση επειδή μενει στασιμος για διαστηματα αλλα γενικώς προσπαθω να μην μου γινεται εμμονή... αμα ειναι ζωηρά παντως, ολα καλα... αυτο εχει σημασία απ οτι καταλαβαινω !

Χριστινάκι κουραγιο σε σας ! Θεός Φυλαξη τα μωρακια σας...

Demie μου τανι τανι μεχρι να πετανει ! χιχι.... σημερα ειδα κ θετικο τεστ ωορρηξιας οποτε ισως αυριο επαναλαβουμε τη "διαδικασια" :lol::lol::lol: για σιγουρια ;):mrgreen:

παντως εχω ενα σωρο συμπτωματα ωορρηξιας ΣΥΝ το οτι εκανα καθαριοτητα σημερα...

πτωμα ειμαι ! πτωμα !

ΑΑΑΑΑ !! βρε Tesh πως δινεις φρεσκο ;; ξερεις τι με προβληματιζει ; θα ειναι ψυγειο το μπουκαλι αφου ανοιχτεί λογικά, μετα το ζεσταινεις φανταζομαι ... ΠΩΣ ;

γιατι με το εβαπορε (Νεστλακ) ειμαι χαλαρή, κρυο το γαλα απ το ψυγειο, καυτο το νερο απ το βραστηρα γινεται ΙΔΑΝΙΚΗ η θερμοκρασια κατευθείαν... θελω ομως να παω Advance εβαπορέ (εβγαλε +12 μηνων) και μετα να παω στο φρεσκο του ! απλα σκεφτομαι ΤΙ διαδικασία θα εχει το φρεσκο, για ζεσταμα... θα αργω ; γιατι αμα τον πιασει γκριναζει βερυ ματς... ειχε καλομαθει κ με τον θηλασμό που ηταν ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ η διαδικασια :roll::mrgreen:

:x φιλιά σε ολες παω για ξαπλανταν :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερουδια!!! ναι ολα καλα Μαρακι αν εξαιρεσεις την αλλεργια που επιμενει και μας περιοριζει πολυ στις επιλογες φαγητου και οτι γαλα σχεδον δεν πινει... το βραδι γυρω στο 50 γραμ. και το πρωι 120-130 αλλα απο φαγητο τα παει πολυ καλα!!! εμενα στασιμοτητα δεν ειχε σε κανενα μηνα... εβαζε λιγο σε καποιους μηνες αλλα παντα εβαζε και αυτο ειναι πολυ σημαντικο σε παιδια με πολλες τροφικες αλλεργιες....

απο ζωηραδα αλλο πραμα... δεν το παλευω καθολου και παντα θελει να βαζει σε κινδυνο την υγεια του... τρωει το τζαμι του τραπεζιου, γλυφει οτι βρει ακομα και παπουτσια, τραβαει τις καρεκλες και πεφτουν πανω του, ανοιγει το πλυντηριο και κοντευει να χωθει ολος μεσα... και πολλα πολλα αλλα... ζωη να χει!!!!

αντε ελπιζω σε γρηγορες ανακοινωσεις εγκυμοσυνης απο εσας γιατι εμεις εχουμε πεθανει και δεν εχει τανι τανι....... :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σπιρτουλι μου τελεια τα νεα σας! Μπραβο, αρκετα ταλαιπωρηθηκε το ζουζουνι! Οσο για τη ζωηραδα, απο αυτα που διαβαζω στο μαμυλαντ ολα πανω κατω ταρζανακια ειναι! Εμενα κατεστρεψε μια μεγαλη επιδαπεδια λαμπα που ειχα και τωρα κορδωνεται, τη δειχνει και μετα δειχνει τον εαυτο του, σαν να λεει "εγω τη χαλασα"! Κι αμα τον ρωτησεις ποιος χαλασε τη λαμπα γελαει και δειχνει τον εαυτο του! Τρελα ειναι ομως!!!Χεχεχε!

Μαρια αντε καλο βολι!!! Χαχαχαχα! Με το καλο να πετυχετε το στοχο σας!

Εμας τα πραγματα ειναι λιγο περιεργα. Το ενα μωρακι οσο κι αν προσπαθουμε και το παλευουμε ειναι γεγονος οτι εχει σοβαροτατο θεμα με τα πνευμονακια του και δεν ξερουμε τι θα γινει. Αφου ειδαν και αποειδαν οτι δεν μπορει να αποσυνδεθει απο το οξυγονο, θα του χορηγησουν ενεσεις κορτιζονης για να αναπτυχθουν τα πνευμονακια του. Προσευχηθειτε να ανταποκριθει γιατι αλλιως δεν ξερω τι θα γινει...

Ο αλλος μας ο μπεμπης προχωραει καλα και σταθερα.

Φιλια πολλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κ χαρα σας!τι κανετε?σημερα παλιοκαιρος γμτ..

χριστινα πιστευω με τις ενεσεις κορτιζονης θα παρει τα πανω του ο μικρος.τετοιες δεν κανουν κ στην εγκυμοσυνη οταν φοβουνται προωρο τοκετο?μια χαρα θα παει,να το δεις!

σοφουκι,απο κιλα μια χαρα σε βρισκω.θυμαμαι στην εβδομαδα που εισαι ειχα ηδη παρει 10.βεβαια αυτο δεν πρεπει να σου δινει κουραγιο,αφου πηρα 22 συνολο :)

φρογγυ,ωραια η ρωμη ε??αντε κ στα δικα μας καποια στιγμη να ξελαμπικαρουμε λιγακι..εχω τοοσο πολυ αναγκη να μην παω για δουλεια καποιες μερες..

σπιρτουλι,οριστε ο κυριος,μια χαρα ειναι παρολες τις αλλεργιες του!εμεις πλακα πλακα,δεν εχουμε ακομα τριπλασιασει το βαρος μας.ειναι θεμα αυτο αραγε?γεννηθηκε 3500 κ ζητημα να ειναι 10 τωρα..τελοσπαντων,θα μεγαλωσουν,τι θα κανουν?

εμεις ειμαστε αρρωστουλια..ξεκινησαμε με μυξα προχτες κ απο χτες εχει βαλει πυρετο.δεν ξερω μεχρι ποσο,χαλαει τον κοσμο οταν του βαζουμε θερμομετρο.εχω καταφερει να μετρησω μεχρι 38,αλλα το βγαζει κ δεν τελειωνει η μετρηση.παντως απο διαθεση μια χαρα..τωρα τον ειχα βγαλει βολτα στη γειτονια με το ποδηλατακι του,ειδε μια γατα,τον εβγαλα απτο ποδηλατο κ την κυνηγουσε κ ξελιγωνοταν!η καημενουλα η γατα πανω που ξαπλωνε κ χαλαρωνε,τιναζοταν στον αερα!στο τελος χωθηκε κατω απο ενα αυτοκινητο να ησυχασει.πρωτη φορα λυπηθηκα ετσι ζωο!

οσο για τις εικονες,κλασικα κ εμεις μια απο τα ιδια.μαα την παναγιτσα καθε βραδυ πριν κοιμηθουμε!χτες ειχε παρει κ το μικυ του αγκαλια(με αυτο κοιμομαστε συνηθως) κ του ελεγε νανιανιά.νανι εννοουσε το σκατουλι!ηθελε να τον βαλει για υπνο το μικυ!τον αγαπω!! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας φιλεναδες τι κανετε?εγω πτωμα ...ειμασταν σε γενεθλια κ οποτε παω σε τετοια κουραζομαιιιι πολυ...κουβαλαω συνεχεια το μωρο(ειναι κ 11 κιλα σχεδον)δεν μπορει ακομα να σταθει πουθενα μονη της κ φυσικα δεν ξερει να παιξει ακομα...χαιρεται ομωωωως παρα πολυ.το σκατακι μου!!! ολο φωναζε απτην χαρα της κ μαλωνε τα [παιδια που ουρλιαζαν.απο ζωακια λεμε κι εμεις το μου,το μπε, το παπαπα(παπια)κακακα(κοτουλα),σκυλακι κ το γουρουνακι που κανει την μουσουδιτσα της καπως κ καλα οπως το γουρουνακι.απο ακαταληπτες λεξουλες αλλο πραμα...γλωσσοκοπανα αλλά τα καταλαβαινει μονο αυτη.

μαρακι οσο για το φρεσκο γαλα ειναι πολυ πιο ευκολο απο το εβαπορε βρε...το βγαζεις απο το ψυγειο ,το βαζεις στο μπρικακι,αναβεις το ματακι κ το ελεγχεις συχνα ωστε να ζεσταθει αλλα να μην καιει κ θελει να το ξανακρυωνεις μετα...το βαζεις στο μπουκαλι του μωρου κ ετοιμο.εμας ενα λιτρο αντβανς μας παει 2 μερες. δοκιμασε το!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερουδια !!!!!!!!!τι μου κανετε βρε?χαθηκα ε?η μηπως δεν το προσεξατε?>χαχααααχα....δεν εχω κανενα τρελλο νεο γιαυτο δεν πολυ μπαινω σας διαβαζω ομως καθημερινα,ειμαστε μια χαρα και πολυ μα πολυ ζωηρες και πολυ κοινωνικες επισης στελνει φιλια χαιδολογαει ολο τα παιδακια τους κανει τσαχπινες και χαδια και εγω την καμαρωνω ,χτες ειχαμε παει σε3 ενηα παρτι εκτος οτι δεν αφησε ουτε ενα καλεσμενο που να μην ασχοληθει εστω και λιγο με κεινη ηταν μια σκετη γλυκα φιλακια αγκαλιτσες και πολυ φαι εφαγε τι τοστ τι πιτσα τι πιτα απο σουβλακι τα παντα ολα και μετα κοπανησε και το γαλατακι της,απο περπατημα κανουμε μικρες αποστασεις τεσσαρων πεντε βηματων αλλα μεχρι εκει ,βεβαια μερα με την μερα ξεθαρευει και περισσοτερο οποτε περιμενω εντος των ημερων και περισσοτερα.χριστινακι μαχητες τα μικρουλια σας στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια και περιμενω συντομα πολυ καλητερα νεα,μαρακι τανι τανι ??φατε και λιγο μελι με καρυδια για περισοτερη ενεργεια?ρανια και συ τανι ε?για να δουμε μηπως τον επομενο μηνα εχουμε ευχαριστα.......σε ολες της υπολοιπες φιλια.την κανω με ελαφρα για σαλαμινα στο εξοχικο μας.....τα ξαναλεμε απο τεταρτη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αααααααχ αφησε με να σκασω ειμαι... λαθος η ωορρηξια... ΧΘΕΣ ειχα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ θετικο τεστ αρα επαναλαβαμε ;) διαδικασια :lol: γι αυτο κ χαθηκα, το ριξαμε στο τανι τανι :mrgreen::P

περιμενω να περασουν τωρα οι μερες για τεσταρισμα...

αν κ διαβασα καπου οτι ειτε σε περιοδο θηλασμου ειτε τον πρωτο καιρο μετα απο αποθηλασμο, μπορει μεν να γινεται συλληψη αλλα ισως οχι εμφυτευση λογω των χαμηλων ορμονων.... οποτε μικρες οι πιθανοτητες :roll: αλλα δε βαριεσαι... οποτε θελει ο Θεουλης πανω απ ολα :)

μαμυς λοβ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ !! κ μεις εχουμε οικοπεδο στην Αιγινα κ ολο λεμε να βαλουμε ενα τροχοσπιτο, μια τροχοβιλα κατι βρε παιδι μου αλλα τελικα ολο αλλα εξοδα προκυπτουν :(

ας ειναι... καποια αλλη στιγμή...

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ τις θερμοτερες ευχες μας και για τα δυο μωρακια ! :x:x:x:x:x:x:x:x

ρανια... ΤΑΝΙ ΤΑΝΙ ΦΟΡ ΕΒΕΡ ;););):P

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ τσουπρες :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσοπουλα... κ γω χαθηκα ... αλλα αυτες τις μερες ολο κ καπου πηγαινω .. ελειπα κ 3 μερακι... οποτε που χρονος... δεν προλαβαινω να σας διαβασω αλλα μπηκα να σας στειλω πολλα φιλακια...! :x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Όχι δε το έχω δει αυτό το ντοκιμαντέρ ούτε ήξερα ότι υπάρχει... Απλά έμαθα για το 1 στις 4, εφόσον μου συνέβη κι εμένα. Τώρα όμως όπως λες πάμε γι αλλά, είμαστε εγκυουλες και προτεραιότητα έχει η ψυχική μας υγεία κι αρμονία ❤️ μας άξιζε αυτό το θαύμα και όλα θα πάνε καλά ✨🙏
    • Εμένα πρόσφατα ο σύντροφος μου έκανε υπερηχο και κάποιες εξετάσεις στον ανδρολογο ουρολόγο εδώ της περιοχής γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις αλλά τελικά ήταν όλα καλά απλά ήταν λίγο πιο βαριά η δουλειά και τον έπιασε κάπως ο πόνος χαμηλά , για σπερμοδιαγραμμα δεν ειχε πει κάτι,  όμως είχα ρωτήσει τον γιατρό αν αναλαμβάνει και από αυτά και θυμαμαι πως ναι , θα τον καλέσω ξανά την Δευτέρα,  όπως είπαν και τα κορίτσια ας ξεκινήσω με τον γιατρό της περιοχής και ύστερα βλέπουμε αν χρειαστεί και κάποιο κέντρο... Περιμέναμε πως το σποράκι θα μας έκανε την επίσκεψη του τόσο σύντομα όπως την πρώτη φορα αλλά μέχρις στιγμής αποτυχημένες προσπάθειες 
    • Κορίτσι μου Εμένα είναι πολύ πρόθυμος να προβεί σε εξετάσεις,  θα μιλήσω με τον ανδρολογο από Δευτέρα Εμείς είχαμε μια εγκυμοσύνη που ήρθε εύκολα σε 2 μήνες που είχαμε ελεύθερες επαφές,  τώρα προσπαθούμε από Φλεβάρη που είχα και την αποξεση αλλά πιο στοχευμενες επαφές είχαμε τις 2 τελευταίες περιόδους που παρακολουθουσα την ωορρηξία με τεστακια 
    • Ααα εντάξει τότε δικαιολογούνται κάνε λίγο υπομονή θα στα στείλουν πιστεύουν σε λίγο καιρό  η σκόνη απλά δεν διαλύεται εύκολα τουλάχιστον στο δικό μου πληντηριο 
    • εε το αφήνω λίγο γιατί περάσανε ενα πρόβλημα υγείας...και δεν θέλω να τους επιβαρύνω επιπλέον...θα δείξει σε λίγο καιρό! εγω απορρυπαντικό που πήρε η πεθερά μου Αρκάδι...θα χρησιμοποιήσω αυτό για αρχή και αν δεν μείνω ευχαριστημένη θα το αλλάξω στην πορεία!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...