Μετάβαση σε περιεχόμενο

1α ΓΕΝΕΘΛΙΑ,ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Κ ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ!


Recommended Posts

Το ανοιξα ας διευρυνθουμε λιγο μηπως κ ενωθουμε κ με τα αλλα γκρουπ!

Αναμενουμε οσες περιμενουν τα πρωτα γενεθλιακια των μωρων και οσες αρχιζουν τα κυνηγητα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 855
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ Κ ΧΑΡΑ ΜΑΣ !!! ΓΙΟΥΠΙΓΙΑΓΙΑ ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΑΑΑΑΑΑΑ !!!

ε μου φαινεται οτι αρκετα μωρα απο δω αντι για τουρτες θα εχουν περπατοπιτες !!!

εχει κανα δυο μερες που αφηνεται κ ισορροπει με τα δυο χερακια σιγα σιγα κ ξαναπιανεται :mrgreen: το παλεύει πιο εντατικά χιχι !!

το ξερετε οτι κ ο Αϊνστάιν ηταν Ιχθύς εε ;; εεε;;;; εεεεεεεεεεεε;;;;!!!!!!!! :D:P;):lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Με γεια το θεμετάκι!!! :D

Πως τα πάτε??Εμείς καλούτσικα...ο μικρός άρχισε να ξυπνάει λιγότερες φορές τις νύχτες αλλά κοιμάται πιο δύσκολα...Ετοιμάζεται να βγάλει και 2 δοντάκια και έχουμε μια μικρή γκρινίτσα....Τις τελευταίες 3 μέρες άρχισε να τρώει λίγο παραπάνω..επιτέλους....από 7 μηνών που μου έβγαλε τα 2 πρώτα δόντια,σταμάτησε και να τρώει!

Όσες κοπέλες θέλουν,τους εύχομαι πολύ γρήγορα ένα σποράκι στην κοιλίτσα τους!!!Θέλω κι εγώ ακόμα ένα νινί αλλά οικονομικά δεεεεεεενννν.....ίσως αργότερα!Τώρα που το λέμε,κορίτσια είμαι βρεφονηπιοκόμος και επειδή υπάρχει μεγάλη ανάγκη για δουλειά,αν έχετε κάποιον που να θέλει κοπέλα να προσέχει παιδάκια,είμαι διαθέσιμη για part time επειδή θηλάζω ή full time αν είναι να μου τα φέρνουν σπίτι.

Από περπατήματα,πάει σφαίρα!Έχει αρχίσει να ανεβαίνει και στον καναπέ το σκατό!!

Από δοντάκια πως πάτε??!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλορίζικο το θεματάκι!! :D

Σήμερα εντοπίσαμε στην πλατούλα κοκκινα σημαδάκια μικρά αλλα σε όλη την πλάτη.Όχι σπυράκια.Παίζει να είναι απο το αυγό?Γκρρρρ!Αυριο δε θα δ΄ωσω να δω πως θα παει..

Κ μεις σήμερα κάναμε ένα βηματάκι κ μετα πιάστηκε έντρομος ο φοβιτσιάρης!Τον βάζουμε να σταθεί κ φωνάζουμε γιούπιιιι κ γελάει,το βλέπει σαν παιχνίδι κ στέκεται αλλιώς σιγά μην έμενε εκεί..

Καληνύχτα πάω για νάνι! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!

2 μέρες έλειψα και μπήκα και είδα τα πάνω κάτω μπράβο ρε θηρία!!!!

Πω πω πέρασε το ΣΚ και δεν πήρα χαμπάρι... και χτες δούλευα απόγευμα και πέρασε και η Δευτέρα χωρίς να το καταλάβω...

Εύχομαι τα καλύτερα στα κορίτσια μας που θέλουν το δεύτερο νινάκι τους!!!

Εμείς θα ξεκινήσουμε τον άλλο μήνα αυγό και τον επόμενο μετά ψάρι... Αυγό δίνουμε για αρχή μόνο τον κρόκο!!! Όσο για το ψάρι ότι ψαράκι και να δώσεις είναι καλό φρέσκο μόνο να είναι για να παίρνει το παιδί αυτά που χρειάζεται!!!! Εμένα ευτυχώς είναι δίπλα στο πατρικό μου το λιμάνι και πάει ο μπαμπάς μου και παίρνει αμέσως μόλις τα βγάζουν!!!!

Αυτά τα ολίγα!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!! :-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κ καλοριζικο το νεο ποστ.... πολυ μου αρεσε ο νεος τιτλος :D

ο δικος μου περπαταει αν μας κραταει απ το ενα χερι κ εχουμε κ ενα αυτοκινητακι - περπατουρα που το πιανει κ το σπρωχνει κ παει σφαιρααααα... εχει πολυ γελιο ειναι σαν να σπρωχνει το καροτσακι για τα ψωνια στο σουπερ μαρκετ... ! και μενα μου εβγαλε στο σωματακι κατι σπιθουρακια κ του βαλω λιγο elocon , μπορει να ειναι απο το απορρυπαντικο γιατι κανα - δυο φορμιτσες του τις επλυνα με τα ρουχα της μεγαλης κορης με αριελ :oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!

Κ εμενα μονο κροκο τρωει ακομα, το ασπραδι απο ετους κ μετα! Σημαδακια εχει κ η δικια μου σαν ξεροδερμιες θα τα ελεγα.Μικρα κοκκινα κ λιγο ξερα.Βαζω μια δυνατη ενυδατικη της βιο-κλιν αλλα δεν βλεπω διαφορά :(:( δεν ξερω απο τι ειναι.Τι να της πρωτοκοψω για να το βρω δεν ξερω!

Λες Μαρακι να εχουμε περπατοπιτες?

Αννουλα σε ποια περιοχη εισαι?

Η γιατρος μου ειπε οτι τα μικρα ψαρακια ειναι αλλεργιογονα οπως κ τα θαλασσινα.Ο αντρας μου επιμενει να της δωσουμε γαριδες, οτι θυμουνται χαιρονται οι αντρες ωρες ωρες! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η γιατρος μου ειπε οτι τα μικρα ψαρακια ειναι αλλεργιογονα οπως κ τα θαλασσινα.Ο αντρας μου επιμενει να της δωσουμε γαριδες, οτι θυμουνται χαιρονται οι αντρες ωρες ωρες! :lol::lol::lol:

πραγματικα οτι θυμαται - χαιρεται :lol::lol::lol: ....

ρε γιουλακι η κορη σου μου φαινεται οτι μοιαζει πολυ με τον συζηγο σου... πολυ ομως!

εμεις οπως σας ξαναπα ψαρακι κ αυγο μετα τον χρονο... βεβαια ψαρι σκεφτομαι λιγο πιο μπροστα να τον ξεκινησω γυρω στους 11 1/2 μηνες...!

τι αλλα ρε κοριτσια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εμείς ψάρι τρώμε από 9 μηνών.... Τρόπος του λέγειν "τρώμε",δεν το πολυσυμπαθεί ο μικρός αλλά τρώει λίγες μπουκιές,εμάς μας είπε μπακαλιάρο και να προσέχουμε να μην δίνουμε μεγάλα ψάρια όπως ο Σολωμός εκτός κι αν είναι ιχθυοτροφείου που ελέγχονται το τι τρώνε γιατί αυτά τα ψάρια τείνουν να κολυμπάνε στα πολύ βαθιά και να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες μετάλλων...

Αυγό τρώμε από 10 μηνών,κρόκο στην αρχή και τελευταία του δίνω και λίγο ασπράδι αλλά δεν τρελαίνεται ούτε για αυτό,οπότε του φτιάχνω αυγόφετες!

Κορίτσια εγώ μένω Δυτική Αττική,στο Χαϊδάρι!Εσείς????

Όσο για το σε ποιον μοιάζει το παιδί,νομίζω είναι λίγο μύθος αν είναι αγόρι μοιάζει στην μαμά κι αν είναι κορίτσι μοιάζει στον μπαμπά...Εξάλλου αλλάζουν συνέχεια π.χ. ο αδερφός μου όταν γεννήθηκε ήταν ίδιος ο μπαμπάς μου και τώρα που είναι 18 χρονών μοιάζει πάρα πολύ στην μαμά μου!!Εγώ μοιάζω και στους δυο!Ο Άκης μας μοιάζει και στους δυο!Έχει χρώμα μαλλιών,δέρματος δικά μου,τα μάτια και τα μάγουλα είναι του άντρα μου,τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν είναι ξεκάθαρα ακόμα γιατί με τον άντρα μου έχουμε παρόμοια χαρακτηριστικά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ασε Αννα λογια παρηγοριας ειναι αυτα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

η κορη μου ειναι μικρογραφια του αντρα μου.Εχουν τοσο ιδια ματια που ειναι τρομακτικο. Για την ακριβεια μοιαζει στον κουνιαδο μου μωρο.Εχει κατι φωτο, Παναγια μου ιδιο το παιδι.

Αφου του λεει ο κουνιαδος μου "Αδερφε εξωσωματικη εκανες, μη μου ζητας τα ρεστα, ελεγμενα πραγματα" =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

και εγω ρωταω τον γιατρο"Σιγουρα δικα μου ηταν τα ωαρια?" βεβαια για να λεμε του στραβου το δικιο φερνει αρκετα κ στη μαμα μου αλλα μονο το σοι μας το καταλαβαινει γιατι οι υπολοιποι δεν προλαβαν να την γνωρισουν.

Παντως εχει τα "χουγια" μου παλι 14 ωρες κοιμοταν το παιδι.Πολυ υπναρου μου εχει βγει και τωρα λαλαει!!

Ναι και εμενα μου ειπε η γιατρος λαυρακι κ τσιπουρα ιχθυοτροφειου να της δινω αν θελω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εβλεπα τις φωτο στο facebook κ μου φανηκε τρομερη η ομοιοτητα ιδιως στα ματια κ στο βλεμμα....

τα δικα μου παιδια ποιον μοιαζουν...? ακουω αποψεις....

μολις με πηρε τηλ ο φωτογραφος ειναι ετοιμο το αλμπουμ - dvd της βαφτισης, βεβαια μαλλον απο βδομαδα θα μπορεσω να παω να το παρω (ειναι θεσ.κη) :(:( εσεις πηρατε αλμπουμ ?

ρε κοριτσια μου φαινεται πολυ περιεργο που συνιστουν ψαρια ιχθυοτροφειο παρα θαλασσας κ γιατι παμε κ ακριβοπληρωνουμε τα θαλασσινα αφου τα αλλα ειναι καλυτερα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλορίζικο το ποστάκι!

να πω ένα σύντομο γεια! Καλως μας όρισες Αννούλα!! Σε θυμάμαι και παλαιότερα, στο ποστάκι με τη Ρεββέκα κ άλλες κοπέλες που ήσασταν μαγιάτικες εγκυούλες! Να χαίρεσαι τον Άκη σου :D όπως βλέπεις, έχουν πολύ μικρή διαφορά με τον δικό μου :mrgreen:

τι κάνετε κοριτσάκια? κακοκαιρία, βροχή κ κακό σήμερις....

Μαράκι παιδί μου, τι γίνεται με το θέμα νινί? ? λες να εγκαινιάσεις το ποστάκι μας?? γιούπι!

σας φιλώ όλες! θα επανελθω, τωρα το πρόγραμμα είναι λίγο πιο σύνθετο κ κάπως ζορίζομαι με τη δουλειά :roll: ααααα, κ με ρώτησαν αν το πάρτυ μας θα είναι μασκέ! πω πω... μια προοπτική που δεν είχα μελετήσει κ σκεφτεί, αλλά μάλλον θα το ακολουθήσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κωνσταντινος γιατι εχουν βαρεα μεταλλα τα ψαρια ανοιχτης θαλασσης.Για τον ιδιο λογο που δεν τα τρωμε στην εγκυμοσυνη.Αργοτερα φυσικα κ ειναι καλυτερα.

Γεια σου Ντεμη!!!!!!!!!Μας χαθηκες!

Μαρια ηθελα να σου πω για τη φωτο σου.Εβλεπα την ιστορια της.Μολις ειχε ληξει ο πολεμος κ ενας ναυτης αρπαξε εκεινη την ωρα μια νοσοκομα κ την φιλησε.Ο φωτογραφος το τραβηξε κ ετσι εμεινε στην ιστορια αυτη η φωτο.Εβλεπα συνεντευξη της νοσοκομας η οποια ελεγε οτι δεν καταλαβε τι γινοταν κ δεν ξαναειδε ποτε αυτον τον ναυτη ;) !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας βρηκα!!!!!!!!!!τι νεα κοριτσια?ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το καινουργιο ποστακι μας....εμεις απο υγεια καλα αλλα εχουμε τρεχαματα με τον πεθερο μου περασε ενα εγκεφαλικο μετα απο ενα πολυ σοβαρο που ειχε παθει πριν 4 χρονια το πηραμε ειδηση κατα τυχη και απο χτες μπηκε νοσοκομειο αλλα μας τρομοκρατησε μια μαλ@#@#ισμενη γιατρος και μας λεει οτι αυτη θεωρει οτι ειναι προτογενεις ογκος στο κεφαλι και οχι αιμοραγεικο εγκεφαλικο και ενω πηγαμε ηδη την αξονικη σε εναν νευροχειρουργο και 99%μας απεκλεισε το ενδεχομενο αυτη θελει να το παμε και αλλου,τωρα βρισκονται στον δρομο και περιμενω νεα!!!!!!!!ελπιζω να π[ανε ολα καλα τελικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!κατα τ αλλα αγαπησαμε πολυ την περπατουρα την κραταει και περπαταει αλλα για μονη της δεν την κοβω ακομα μαλλον σε κανα μηνα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με γεια το νεο θεμετάκι!!!πολυ ομορφο θεμα !!!πλησιαζουν τα πρωτα μας γενεθλια με το καλο 29 Απριλιου θα εχει τα πρωτα του γενεθλια ο μικρος μας Χρυσοβαλαντης!!!! η γυναικα μου απο τωρα καθε μερα γραφει τι θα ετοιμασει αυτην την ομορφη και υπεροχη μερα που τοσα χρονια περιμεναμε ν :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:8-}8-}8-}8-}:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα !!!

ναι Γιουλακι κ γω εχω ακουστα την ιστορια αυτης της φωτο !! ωραια ε ;; :):x

νταξει η Εβελίνα ειναι οντως φωτοτυπια του μπαμπα της... τα παιδια σου Κωνσταντίνος νομιζω εχουν πολύ ανακατεμενα κ απο τους δυο σας χαρακτιριστηκά !! ευγε ! αυτο μου αρεσει πολύ στα παιδακια !

οσο για την ωορρηξία μου δεν ξερω ΤΙ να υποθεσω... εχουμε ακομα καμια 10ρια μερες για να τεσταριστω στα σιγουρα, αλλα τι να πω; χθες ειχα πονακια στα γυναικολογικά (εκει που ειχα κ με τον μικρο οταν εμεινα), σημερα εχω απιστευτη υπνηλία που τοσους μηνες κανω χαλια υπνο (βραδια) κ ετσι δεν εχω ματανιώσει... :shock: παντως καταλαβαινω οτι οι πιθανοτητες ειναι απειροελαχιστες αλλα το ευχομαι να πω την αληθεια :roll: ...θελει κ ΕΝΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ για να "φουρνιστει" το μωρό...very βαρεμαρα λεμε................... :P:mrgreen::lol:

την υγεια του να χει κ οοοοοποτε θελει ας ελθει...

(αν μπορουσε να κατουραει κ ορθιο θα το εκτιμουσα :lol: )

demie ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ το μασκε παρτυ !!! θα μενει παντα αξεχαστο στους φιλους του/σας !!!! ;)

Αννουλα κ γω οοοοταν ερθει η ωρα, αυγοφέτα σκεφτομαι να δινω !!! πολύ πιο νοστιμο νομίζω... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κωνσταντινος νομιζω οτι η Κορινα σου μοιαζει.Ο μικρος δεν μπορω να καταλαβω.

Βρε κοριτσια ξερετε που ειναι η Τεση? Και τα υπολοιπα κοριτσια της λιστας που ειναι?Εχω καποια κενα τι να κνω?Βοηθηστε με συλλογικη ειναι η λιστα μας.Να αφαιρεσω καποια κοπελα?Εχει αποχωρησει για καποιο λογο? εχει γινει κατι αλλο?Οποια ξερει ας μου γραψει!!!

Αχ ασχετο ειμαι σε διαιτα για να χασω 2 κιλα αν τελικα γινει η εμβρυομεταφορα και σημερα πειραματιστηκα με ενα σοκολατοκεικ κολασμενο!!!!!!!!!!!!!!!

Κανω πειραματα για να δω για τη τουρτα.Αχ κοριτσια βγηκε τελειο.Θα κανω δυο δοδεις θα κοψω στη μεση κ θα τα ενωσω με σαντιγι. Αλλα θεικο σας λεω το πιο ωραιο που εχω φτιαξει.Θελω να το φαω ολο αλλα τσιμπησα ενα κομματακι μονο για να δοκιμασω κ δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου.Αυριο θα το δωσω στον αντρα μου να το παρει μαζι του να κερναειι μπας κ το ξεχασω :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ ρε γιουλακι τι μας κανεις μανα μου!!!τι σοκολατενια κεικ μας λες!θα σε σκοτωσω!εχω την παλιοπεριοδο,εχω κ την παλιοδιαιτα...ποσο να αντεξω η χοντρη μανα!κ εσυ για 2 κιλακια κανεις ετσι?2 κιλα τα παιρνω κ τα χανω σε 3-4 μερες!μετα τα 10-15 αρχιζει το ζορι!

κων/νε,εγω νομιζω πως η κορη σου η πρωτη εντυπωση που δινει ειναι πως σου μοιαζει αλλα τελικα εχει πολλα στοιχεια του αντρα σου κ ο γιος σου νομιζω πως του μοιαζει παρα πολυ..για το δικο μου τι λετε?σας θυμιζει κανεναν απτους 2 μας?γιατι εμενα πλεον οχι.δεν μπορω να βρω στοιχεια δικα μου η του αντρα μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημεραααααααα ... τι κανετε?

λοιπον ρανια ο μικρος σου δεν εχει καμια σχεση με τον αντρα σου... τουλαχιστον ετσι μου φανηκε! με εσενα ψιλομοιαζει , βεβαια εχει κ αλλα στοιχεια που δεν ξερω απο που τα πηρε! τα δικα μου παιδια νομιζω οτι ειναι μπερδεμενα αν κ κατα κυριο λογο νομιζω οτι μοιαζουν τον μπαμπα μου.... (δεν τον εχω σε φωτο στο fb)

γιουλακι πως κανεις ετσι για 2 κιλακια... παρεπιπτωντος εβαλα κ γω 2 κιλα :roll: κ θελω να τα χασω.... με το που σταματησα τον θηλασμο ...μπηκανε! αλλα τρωω διαρκως... γιουλακι ποτε θα γινει η εμβρυομεταφορα? βασικα ειμαι τελειως ασχετη ουτε καν την διαδικασια δεν ξερω....!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα σας τι κανετε?βρε γιουλακι ζηλεψα και σημερα λεω να κανω ενα μπραουνις με συνοδεια κρεμας γαλακτος η παγωτουμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου τρεχουν τα σαλια πρωινιατικα :lol: ευτηχως τελικα ο πεθερος μου ειναι οκ ενα λαθος μιας ηλιθιας ητανε αλλα τελοσπαντων φτηνα την γλυτωσε......σημερα τι θα μαγειρεψετε γιατι εχω στερεψει απο ιδεες?γιουλακι καλη επιτυχια για το καινουργιο μπεμπε ,αντε ευχομαι συντομα τα ευχαριστα,αν και εγω οπως και ο κωσταντινος ειμαι λιγο ασχετη απο αυτ,παντος μια φιλη μου που εκανε εξωσωματικη και το κοριτσακι της ειναι τωρα 2 ετων ξαναπροσπαθησε τωρα για δευτερο νινακι και επιασε με την πρωτη και μου ειπε οτι της ειπε ο γιατρος οτι οσο πιο συντομα τοσο πιο ευκολα πιανεται το νινι καλη επιτυχια λοιπον.....

/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mammy ευτυχως τελος καλα ολα καλα....

ζηλεψα κ συμμετειχα στον διαγωνισμο της libero που κανει δωρο για τα πρωτα γενεθλια...

βεβαια καμια σχεση με το δικο σου δωρο! παρεπιπτωντως τους κωδικους αν δεν τους χρησιμοποιειτε μην τους πετατε ... καντε τους πασα με πμ! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια και με γεια το καινουριο ποστ!!! τι κανετε?? χαθηκα λιγο, το ξερω... :D:D

ολα καλα ομως δοξα τω θεω!! τις γιορτες πηγαμε ρωμη ταξιδι με τους κουμπαρους μας, θυμαστε που σας ειχα πει? ηταν το δωρο τους για τη βαφτιση του μικρου! περασαμε φανταστικα, οι μερες ομως περασαν πολυ γρηγορα και να που ειμαστε παλι κλεισμενοι στο σπιτι και στην καθημερινοτητα μας... :?:? απο τοτε που γυρισα ηταν λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα. η πεθερα μου περασε μια γερη ιωση με συναχι, πυρετο και βηχα και την κρατησε σχεδον 15 μερες. απο την αλλη, η μανα μου που ειχε τοσες μερες το μικρο σπιτι της, επεσε ταβλα με φοβερους πονους στη μεση της... κι ετσι απο εκει που ειχα οοοση βοηθεια ηθελα ανα πασα στιγμη, ξαφνικα μειναμε οι 2 μας με το μπεμπη μου ολη μερα σχεδον!! :D:D

η αληθεια ειναι οτι εχει ζωηρεψει αρκετα... πανε και οι τρελοι υπνοι που εριχνε μεσα στη μερα. τωρα κοιμαται ενα 12ωρο σερι το βραδυ (9-9), αντε και κανα 2ωρακι το μεσημερι και τελος. ολη μερα γυριζει ολο το σπιτι. μπουσουλαει σφαιρα, πιανεται και στεκεται ορθιος αλλα ακομα δεν κανει βηματακια μονος του. ειμαστε 10.800 και 78 υψος και εχουμε 7 δοντακια. αυτα τα νεα μας. εσεις τωρα που μεγαλωνουνε, πως περανει η μερα σας?? νομιζω οτι ο δικος μου εχει μαθει χερακια για τα καλα... :?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω τον πονο μου τον εχω ξαναπει σοφουκι.... το βραδυ κανει πολυ ανησυχο υπνο... αστα βραστα, ξυπναει γκρινιαζει - μουλουμουταει κ ξανακοιμαται ...(στην μεση εννοειτε)! απο βαρβαραδα δεν το συζητω... δεν παιζεται... καλα πιανει την αδερφη του απ το χερι κ σουλατσαρουν στο σπιτι ... εχουν πολυ γελιο!

τι ωραια που πηγατε ταξιδακι .... σοφουκι δουλευεις ειπαμε? γιατι εχω ενα ψιλο αλτσαχαιμερ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...