Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ'11:ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΜΠΕΣ

Recommended Posts

Γωγω μου να ξερεις οτι οταν το πρωτο σε τρεχει το 2ο σε χαλαρωνει!! οι στατιστικες το λενε!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δαναη μου δεν εχεις αρνηθει γι'αυτο σε βαλαμε στο ματι ;););)

Χαιρομαι που θα κανετε και αλλο νινι, μακαρι να μπορουσαμε και εμεις αλλα με 400ε μισθο τι να ταισουμε τα παιδακια μας;;

Οπως το ειπες Σ/Κ επιτελους λιγο να ξεκουστω αλλα εχω ολες τις δουλειες του σπιτιου συν μια τουρτα για τα γενεθλια του πεθερου μου. η κοπελα που θα με βοηθουσε εχει δουλεια και ετσι μονη μου θα τα ολα!! καμια προσφορα;;;;;

Κοριτσια οταν εννοειτε οτι τα μωρα σας κοιμουνται σερι εννοειτε οτι δεν ξυπνανε καθολου μες στην νυχτα; εμενα υπαρχουν μερες που κοιματε χωρις να ξυπναει αλλα και μερες που ξυπναει 2-3 φορες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Xerete!!!!!

Molis ir8ame apo tin aderfi tou george 9 atoma eimastan oloi k oloi..Isixa pragmata esvise tin tourta tsipisame kati tis (den efere souvlakia telika) k meta vlepame kinoumena sxedia :lol: ..

Egw gia 2o xlwmo to velpw mono an meinw egkios me ton krino :lol::lol: ..

Danai se euxaristoume gia tin euxi!!!

Efiga paw na 3aplwsw sto krevvataki mou me ton andra mou na doume ligi tv an vroume tipota pou a3izei, pali 8a koimi8ei k egw 8a meinw me to mati garida..Molis 3aplwsei gia na dei tv ton pernei o ipnos poli kourastiki i douleia tou :?:D

Kalinixta!!!!!!

Γωγω μου σε νοιωθω... εμεις βαλαμε πετρελαιο 1 νοεμβρη...400 ευρω... μετά βάλαμε 200 μετα τα χριστουγεννα και 200 στις 16/1... αυτο ηθελα να σας κλαφτω..ειμαι λιγο απελπισμενη γιατι πλεον αυτον τον μηνα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να βαλουμε πετρελαιο..ενταξει τι γινετε εξατιμιζεται; εξαηλώνεται;; τι; Μεταφεραμε το στρωμα στο σαλονι με το κλιματιστικο κ εχουμε κλεισει ενδιαμεσες πορτες υπνοδωματιων..και με πιανει απελπησια..εδω κ λιγες μερες..δεν μπορω :( απελπιζομαι νοιωθω οτι δεν ειμαι καλη μαμα που δε μπορω να προσφερω στο παιδι μου ζεστασια..εχω ατονησει κ εεγω με την κατάσταση ουφ δε μπορω αλλο!!! Οι μπαλκονοπορτες μπαζουν αερα οι τοιχοι παγωμενοι..10 μερες ΧΙΟΝΙΖΕΙ!!Ελεος δλδ!!!

σας επρηξα σορρυ..

δαναη αντε αντε βαλε μπρος ετοιμη σε βλεπω!χαχαχ

Ελενα 900 ειναι πολυ ακριβα κ εμενα ετσι μου φαινετε..τοσο πολυ ανεβηκαν τα ενοικια στην αθηνα;

αφρο ελπιζω να ξεκουραστεις σιγα σιγα πως πηγε αποψε η μικρη;

γεωβργιαννα καλη ξεκουραση το σ.κ! πως τα καταφερνεις ολα δεν ξερω..σε θαυμαζω να ξερεις!!

αντρια μη το ποαιρνεις προσωπικα ...κ εμενα η νεκταρια δεν αγοροφενρει κ πολλες φορες με φουξια ρουχα λενε : α τι ωραιος μπεμπηγς!!! τεον πολλα χαχαα

γιωργο μου ο χρυσοβαλαντης μεγαλωσε κουκλακι εγινε!!

σας φιλω ελπιζω να μη ξεχασα καμμια!! Α γωγω θελω κε γω το προγραμμα ογταν το φτιαξεις!!!!

α, να ρωτησω... θελω να μου περιγραψετε μια μερα με το παιδι σας..ωρες ωρες κουραζομαι το παιχνιδι κ νοιωθω οτι την παραμελω :(

καλημέρα!

Ειρήνη μου,δυσκολη η κατάσταση,δεν μπορούν να σας βοηθήσουν λιγο οι γονείς του άντρα σου;

Έλενα,κ εμένα μου φαίνονται πολλά...Εμείς όταν μέναμε Αγ.Παρασκευή (πολύ κοντά στο μετρό) δίναμε 600 ευρώ για 120 τμ!τεράστια 3 υπνοδωμάτια κ τεράστιο σαλόνι με παρκέ ψηλοτάβανο,κήπο,βέβαια ήταν 20ετίας αλλά σε πολύ καλή κατάσταση.γιατί δεν ψάχνετε κάτι παλιότερο,πχ δεκαετίας;;εκτός κι αν έχετε τη δυνατότητα για 900 ενοίκιο.με 900 εγώ θα αγόραζα πάντως...τι να δινεις τη δοση τι να δίνεις ενοίκιο;βέβαια,η περίοδος τώρα ίσως δεν είναι κ η καλύτερη για δάνεια.

Ειρήνη έχεις δίκιο,ετσι αισθανόμουν κ εγώ εχτες που δεν ήξερα αν τελικά βρούμε χρήματα για να πάρουμε πετρελαιο,τελικά μας δανεισε η μανα του κ αισθανομαστε ασχημα γτ αντι να την βοηθάμε που ειναι χήρα μας βοηθάει απο τα λεφτά που έχει στην άκρη για το δάνειο του Ιουνιου....

Της χρωστάμε συνολο 1000 ευρώ κ για την βάπτιση λέω που θα βρούμε αλλα 1500?

Τελος πάντων,σκέψου πως αλλες οικογένειες δεν εχουν σπιτι η aircondition κτλ,η αδερφή μου την βγαζει με το μωρό όλη μερα στην κρεββατοκάμαρα γτ ειναι κ οι 2 ανεργοι......οπότε κάνε υπομονή,2 μηνες μείναν κ θα έρθει η Ανοιξη κ θα ανοιξετε τα φτερα σας.....εξαλλου τα μωρα δεν πέρνουν χαμπάρι,αγκαλιτσες κ παιχνιδακια θέλουν.......

Παω να ταισω αυγό την Ζηνα........

της έφτιαξα μια σούπα γιάμι κ έβαλα τον πατέρα μου κ τη μάνα μου!!τίγκαρε το κατσαρολάκι της:κοτόπουλο,πατάτα,πληγούρι,καρότο,μανιτάρια,μπρόκολο,φασολάκια,γλυκοκολοκύθα,πράσο!!!!

Καλημέρα μανούλες!!!Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! :D

Εμείς πετρέλαιο ανοίγουμε κάθε μέρα 7-8 το απόγευμα μέχρι 10-11 και τέλος....ντυνόμαστε κρεμμυδάκια και είμαστε κάπως καλά...Στα πολύύύ κρύα βάζουμε και λίγο το κλιματιστικό και κλειδωνόμαστε στο υπνοδωμάτιο!

georgi79,έρχομαι εγώ αν θέλεις να βοηθήσω!!Βαριέμαι στο σπίτι!!! :D

andria,δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες...Μακάρι όμως!Τον δικό μου όλοι τον περνάνε για κορίτσι!! :lol:

touristria,μην απελπίζεσαι!!Πίστεψέ μας,τα παιδάκια μας δεν αντιλαμβάνονται το κρύο όπως εμείς!!Βάλτης ένα ρούχο παραπάνω και θα είναι οκ!Αφού είναι όλη μέρα στην τσίτα!Η μέρα μας είναι περίπου έτσι...ξυπνάει 7:30-8,χουζουρεύουμε-παίζουμε στο κρεβάτι κανένα μισάωρο,μετά πάμε στο σαλόνι,τρώει λίγα φρούτα,πάιζουμε...κατά τις 9-10 ξανακοιμάται μισή-μία ώρα,ξανά παιχνίδι (παίζει και μόνος του πλέον αρκετή ώρα με πολύ μικρή συμμετοχή από μένα) κατά τις 12-1 μπορεί να πάμε καμιά βόλτα,κατά τις 2-3 κοιμάται καμιά ωρίτσα πάλι,ξυπνάει,τρώει μεσημεριανό,παίζουμε παίζουμε...κατά τις 6-7 τρώει βραδινό και 7-7:30 αρχίζουμε μπανάκι,μασαζάκι,νανάκια!Αυτά!

Σαμάνθα,όντως 900 ευρώ ενοίκιο είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!Μέχρι 700 ευρώ νομίζω μπορείτε να βρείτε κάτι κάτι καλό!

Δανάη,μμμμμμμ ωραία σουπίτσα!!!Ώστε είσαι η επόμενη εγκυούλα ε??!!Κι εγώ θέλω ακόμα ένα μωράκι αλλά δεν γίνεται προς το παρόν....άνεργοι και οι δύο,οι γονείς μου δεν έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν,ούτε ο πατέρας του Γιώργου και ζούμε με 2 ενοίκια 150 και 385 ευρώ.Δύσκολα αλλά κάάάπως τα φέρνουμε βόλτα,τι να κάνουμε??Και ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο στο μέλλον!!!

Φιλάκια!

Αννα μου,δεν είμαι έγκυος!!!μην το δέσετε σκοινί κορδόνι!!είπα απλά οτι θέλουμε δεύτερο αλλά λίγο αργότερα.να ξεκινήσουμε σε κανένα 6μηνο τις προσπαθειες..

Ειρήνη,κ εγώ της φοράω μέσα στο σπίτι ζακετούλα πάνω από το φορμάκι κ εγώ φοράω.καλοριφέρ αναβουμε 7-7.30 το πρωί,λιγο το μεσημερι (αν έχει κρύο) και 8.-8.30 το βράδυ.

εκανα βαρελάκια με τη μικρή κάτω κ μου ανέβηκε το γιαουρτι με τα δημητριακά πάνω!!παω να της φτιάξω τη φρουτόκρεμα!αργότερα θα παμε βολτούλα!έχει ωραίο ήλιο σήμερα!επιτέλους!!!

Δαφνη μου,που είσαι??!?!?!

καλημερα,ουτε ο χειμωνας φετος δεν μας βοηθαει.....

χτες το βραδυ ελεγα οτι το σπιτι μας θα φτασει στη παραλια και απο κει στον ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ...αλλα ευτυχως τη γλυτωσαμε με διακοπη ρευματος απο τις 6 το χαραμα μεχρι τωρα,,,,,ευτυχως ηρθε.....

σχετικα τωρα με τα αγορακια και τα κοριτσακια,ας ειναι καλα, μονο αυτο,τιποτε αλλο,υγεια να εχουν τα μωρακια και ολα τα αλλα γινονται!!!!!!

καλημερα κοπελες κ γιωργο.ελπιζω να ειστε ολες καλα.εμεις επιτελους αρχιζουμε κ συνερχομαστε απο τις αρρωστιες.ελεος φετος.τελος παντων ας ειναι μονο τετοιες περαστικες ιωσεις.touristria μπηκα χθες βραδυ να διαβασω τα νεα σας.εμεινα στο μηνυμα σου.με επιασε 1 στεναχωρια.ειναι πολυ ασχημη περιοδος για ολους μας.ολοι εχουμε πλεον οικονομικα προβληματα.(δεν στο λεω για να νοιωσεις καλυτερα.ο καθενας το προβλημα του κοιταζει).δεν θελω να αγχωνεσ.κοιτα το κοριτσακι σουδωστου 1 τεραστια αγκαλια παρε θαρρος κ συνεχισε.ΓΩΓΩ τι κανει η ζηνα.κ εγω εχω αρχισει να ψαχνω για την βαφτιση κ εχω αγχωθει αρκετα.πολλα λεφτα ρε παιδια.μπομπονιερες ,προσκλητηρια,γλυκα,φωτογραφος.ΑΦΡΟ κ εσυ ετοιμαζεσαι για βαφτιση αν θυμαμαι καλα.φωτογραφο που βρηκες?ποσο σου ειπε περιπου...η αννουλα τι κανει?πως τα πατε το βραδυ?εγω παντως κοριτσακι μου κ στα δυο μου παιδια κοιμηθηκα οταν σταματησα τον θηλασμο.βεβαια κ τα δυο δεν ειχα ιδιαιτερα πτροβληματα με τον υπνο τους.δεν σου λεω βεβαια οτι ειναι η λυση η διακοπη του θηλασμου.το καθε παιδι ειναι διαφορετικο.ΔΑΝΑΗ γιατι σε βαλανε στο ματι παιδι μου με το θεμα εγκυμοσυνης?μηπως να μετακομισουμε κρητη μπας κ δουμε κ εμεις ηλιο κ παμε καμια βολτα.αχ διαβαζα προχθες για τα ψωνια του σουπερ μαρκετ.αχ κατι κανω λαθος η γυναικα δεν γινετε.αποφασισα τον προηγουμενο μηνα να γραψω ολα τα εξοδα-εσοδα.ξερετε ποσα εδωσα για σουπερ ολο τον μηνα.480 ευρω :o δεν το ειχα καταλαβει.στο τελος του μηνα που τα προσθεσα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο.. :cry::cry: μαγειρευω βεβαια καθε μερα κ το βραδυ το αγορι μου θελει κατι αλλο.απο το μεσημερι ουτε λογος.

Κοριτσια μου καλησπεερα σας....δεν εχω προλαβει να διαβασω ολα οσα εχετε γραψει με συγχωρειτε που δεν θα σχολιασω ολες σας τις δημοσιευσεις αλλα τρεχω σαν τρελη...Περασε κ η πρωτη βδομαδα στη δουλεια,καθημερινο ξυπνημα στις 6,ο Αλεξης κοιμοταν καθε βραδυ στις 2 και εως το πρωι ξυπναγε 2-3 φορες...κ εγω το πρωι επρεπε να σηκωθω στις 6...Σαν ζομπι ημουν....πολυ αυπνια...Ο νικος λειπει ταξιδι,μονη μου τελειως...Ευτυχως το μωρο καθεται στη νταντα δεν εχω προβλημα κανενα με την μαρια(ετσι την λενε)...

Ελενακο συγχαρητηρια για το νινακι σου.καλη λευτερια κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη..

Τουριστρια μου μην στεναχωριεσαι...εγω εχω φτασει να παιρνω 719 μισθο απο 1300....500 το στεγαστικο,η νταντα 400...ζουμε με το μισθο του νικου ο οποιος φτανει μονο για τα βασικα...Εμεις καλοριφερ δεν αναβουμε,μονο αιρ κοντισιον,το χαρατσι το πρωτο δεν το χουμε δωσει κ ερχεται κ το δευτερο οπου να ναι κ εχουμε να εξοφλησουμε κ τους ημιυπαιθριους...Θελω σιγα σιγα να κοψω το σκονογαλο του Αλεξη κ να του αρχισω φρεσκο η κουτι...Τραπεζι βαφτισης δεν κανουμε εννοειται...Οποιος θελει ας ερθει οποιος δεν θελει στα @@@@ μου...Με τη βαφτιση τα κουτσοβολεψαμε μετα απο μεγαλη προσπαθεια....Το μονο που με νοιαζει ειναι να βαφτιστει το παιδι κ τιποτα αλλο...Κανουμε υπομονη μεχρι το σεπτμβριο που θα ξεκινησει βρεφικο δημοσιο ο Αλεξης..Μεχρι τοτε η νταντα θα μας ξεζουμιζει...

Σαμανθα πολλα λεφτα τα 900 ευρω...Γτ δεν ψαχνεις κ σε καμια αλλη περιοχη??Αν τα παγια εξοδα σας ξεκινανε απο τα 900 που θα φτανουν βρε κοριτσι?κ θα μπορειτε να τα δινετε καθε μηνα???Θελω να πω καθε μηνα θα εχετε τοσες πολλες δουλειες???Σου το ευχομαι ολοψυχα εγω παντως...Σας φιλω ολες!!!!

ΚΑλημερα!!!

Ειρηνη μου δεν φταις εσυ για ολη την κατασταση αλλα προσπαθεις να της προσφερεις τα καλυτερα!!

Η εποχη που ζουμε ειναι χαλια και πολυ κρισιμη. Δεν μπορεις να κανεις και αλλιως. Για σκεψου αλλες μανες που δεν εχουν τι να φανε, αυτες τι να πουν;

Εγω δεν παιζω και παρα πολυ με τον Διονυση, δεν ξερω τι μερικες φορες. Τωρα πια τις καθημερινες το απογευμα καθομαι απλα με τα παιδια και δεν ασχολουμε με το σπιτι. Τις δουλειες του σπιτιου τα εχω αφησει για Σ/Κ.

ΚΑλα ειμαστε πολυ τυχεροι που εχουμε φυσικο αεριο. Το καλοριφερ κλεινει μονο την ημερα στο σπιτι μετα τις 7 το απογευμα μεχρι την αλλη μερα δουλευει συνεχεια, μονο αυτο που ειναι στα δωματια το χαμηλωνω την νυχτα στους 21. εχω 2 θερμοστατες επειδη ειναι διπατο το σπιτι.

Τι εγινε με το δικηγορο;

Βασω ειναι πολλα τελικα τα εξοδα για την βαπτιση. Ευτυχως που τον βαπτισα γτ με την χρεοκοπια που λενε αβαπτιστο θα εμενε το παιδι μου. Πολλα λεφτα δινεις για σουπερ. για κρεατα ποσα;

Δαναη μου κατι μαλλον μας εκανε κλικ σε σενα και γι'αυτο σε εχουμε βαλει στο ματι :lol::lol::lol: .

Αννουλα στην Ν. Φιλαδελφεια μενω. σε περιμενω!!!! Εχω ακομη τα μπανια, να αλλαξω το κρεβατι μου και να σιδερωσω κατι λιγα, τα υπολοιπα τα εκανα το πρωι.

Γλυκερια τι εγινε εχθες το βραδυ που λες;

Θελω την γνωμη σας για ενα πολυ λεπτο ζητημα. Σκεφτομαι να βαλω σπιραλ, δεν θελω να κανω τωρα αλλο παιδι και επειδη φοβαμαι μη τυχει σκεφτομαι να βαλω. Ο ανδρας μου δεν θελει γτ λεει υπαρχουν μολυνσεις. εσεις τι εχετε ακουσει;

Καλησπέρα κορίτσια μου.. Γεωργιάννα μου δεν είναι κακή ιδέα, μη φοβάσαι! Εδώ στο Βόλο ξέρω στο περίγυρο μου 3-4κοπέλες που έχουν βάλει και είναι μια χαρά, μόνο που πρέπει να το βγάλεις μετά απο κάποιους μήνες και μπορείς να το ξαναβάλεις μετά απο κάποιους μήνες πάλι!! Για δες καιρό που διάλεξα να αγοράσω σπίτι ε;; Έχω αγχωθεί αρκετά αλλά πραγματικά ήταν ευκαιρία το σπίτι αυτό πήραμε με σχετικά χαμηλό δάνειο και για λίγα χρόνια, ελπίζω μόνο να είμαστε γεροί, να έχουμε δουλίτσα να το ξεχρεώσουμε. Και σπίτι να μην αγόραζα θα έπρεπε να μετακομίσουμε γιατί δε χοράμε με το παιδί σ'αυτό οπότε γιατί να τα δίνω στο ενοίκιο;; Για αυτούς τους μήνες είμαστε χρεωμένοι μέχρι το λαιμό. Έπρεπε να βάλουμε πάλι πετρέλαιο και αναγκαστικά τραβήξαμε κάποια τελευταία χρήματα απο την άκρη που είχαμε και ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να τα ξαναβάλουμε! Ειρήνη μου κουράγιο κοπέλα μου, θα περάσει και αυτό που θα πάει.. να έχουμε τουλάχιστο την υγεία μας γιατί με αυτά που ακούμε!! Δανάη ακούγεται πολύ νόστιμη η σουπίτσα.. Jule τι να πώ σε καταλαβαίνω γιατί περνάω τα ίδια.. ο μικρός βγάζει το τέταρτο δοντάκι και έχει πολύ γκρίνια, μίξα, δεν κοιμάται το βράδυ.. ξυπνάμε το πρωί, τον πάω στη μαμά μου, δουλεύω μεχρι της 4 μετά τρέχουμε απο δω και απο κει να τελειώσουμε με το σπίτι, γυρνάμε αργά το βράδυ, να κάνουμε μπανάκι να φάμε απο το μεμέ της μαμάς και να κοιμηθούμε γύρω στις 12:30 με 1:30. Και θέλει όλο αγκαλιά ο καημένος, πρέπει να πονάνε πολύ με τα δοντάκια.. Βασιλική τρέχουν τα έξοδα ρε γαμώτο, θέλουν λίγο ψάξιμο τα super market, τίποτα προσφορές, κουπόνια και πάλι οι τιμές έχουν άνεβει και οι μισθοί έχουν πιάσει πάτο.. Elenakoς καλή εγκυμοσύνη να έχεις..Φιλάκια! Πάω να απλώσω τα ρούχα..

γεωργιαννα χθες ηταν μια νυχτα τρομου 10 μποφορ ανεμοι ,βροχη ασταματητα και αστραπες και κεραυνοι ,ειναι απο αυτες τις νυχτες που οταν ζεις και μεσα σε δασος οπως εμεις ε,ενα φοβο μη σας πω και δυο τους εχεις....ευτυχως μονο με διακοπη ρευματος τα καταφεραμε και γλυτωσαμε........ΘΕΛΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΩΡΑ....

Ενα καλο νεο που εχω να σας πω ειναι οτι απο την προηγουμενη Κυριακη ξεκινησα γκρουπ παιδικο και γυναικειο με παραδοσιακους χορους στο χωριο μας ,ειπα λογω κρισης να κανω ενα δωρακι στο χωριο μας,υπηρχε μεγαλη ανταποκριση περιπου 20 παιδακια απο τα 45 του σχολειο και καμμια 25αρια γυναικες ,αυριο το δευτερο μαθημα για να δουμε πως θα τα παμε....οχι πως θα με χαλαγε να εβγαζα και κατι αλλα ξερω πως θα ηταν δυσκολο για τους περισσοτερους ετσι αποφασισα να γινει αφιλοκερδος.πιστευω στις μερες μας ο εθελοντισμος θα βοηθησει να κανουμε καποια πραγματα γιατι αλλιως δεν βλεπω φως.....

ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΧΘΕς Μς ΚΑΤΙ ΔΑΣΚΑΛΕς ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑς ΟΙ ΟΠΟΙΕς ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕς 25-26,Ο ΜΙΣΘΟς ΤΟΥς ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 780 -800 ΕΥΡΩ,ΟΠΩς ΛΕΕΙ ΚΙ H ΓΙΟΥΛΗ....ΠΩς ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς,150 Η ΒΕΝΖΙΝΑ ΚΑΙ 280 ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ ,ΤΗΛ.ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙ ΚΙΟΛΑς, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗς ,ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗς ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗς ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΟς ΕΙΝΑΙ.ΜΑς ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ.....ΤΕΛΟς "ΕΛΛΑς ΠΩΛΕΙΤΑΙ "Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ" ΞΕΠΟΥΛΕΙΤΑΙ."...ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΜΗ ΠΩ ΤΣΑΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(

γλυκερια, μπραβο για την πρωτοβουλια σου!!!!νομιζω οτι τελικα αυτο πρεπει να κανουμε, να βοηθαμε ο ενας τον αλλο, να ξαναθυμηθουμε το περιβοητο ελληνικο"φιλοτιμο", να γινουμε και παλι ανθρωποι...

ειναι πολυ δυσκολα για ολους, και για τους εκπαιδευτικους που ξενιτευονται και πρεπει να συντηρουν 2 σπιτια με μισθο 800 ε..δραμα, με τι κουραγιο, να πας στη δουλεια σου, οπου πρεπει να εχεις ορεξη και ενθουσιασμο με τα παιδια;;;δεν ξερω, εχω λειψει αρκετα απο το σχολειο, μπορει οταν επιστρεψω να παιρνω δυναμη απο τα παιδικα χαμογελα...

αντρια να τη χαιρεστεεεεε

δαναη μου καλα εισαι; αχ κι εγω σκεφτομαι τα γενεθλια και συγκινουμε

καλε εχουμε δυο δοντακια που μεγαλωνουν διπλα διπλα και το ενα ειναι πιο ψηλο... τι γελιοοοοοοοο

ειπε μαμα στις 7 φεβρουαριου... κλαμα κλαμα η μανα... εκ τοτε ολο μπαμπα παλι εχει λυσσαξει... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

της εδωσε η πεθερα μου ενα μπατον σαλε, σαν αλμυρο μπισκοτο κι αν εξαιρεσετε οτι επαθα σοκ γιατι πιστεψα οτι θα παθει κατι απο το αλατι :twisted::twisted::twisted::twisted: το ροκανισε μεσα σε δευτερολεπτα

εμεις απογευματινο δεν τρωμε ενιοτε και πρωινο , μεσημεριανο τρωμε με χαρα και πινουμε βυζι αλλα αμα πεινασουεμ πολυ και δε θελουμε απογευματινο ή φρουτο κατεβαζουμ

ε και ενα μπουκαλακι αυτη την εβδομαδα ξεκινω φροντιστηριο. πειτε καλη τυχη μανουλες

πηγαμε στο μπαζαρ πηραμε καλτσακια νατιγλιστρικα με ολοκληρο πατο απο κατω, παμφθηνα, προστατευτικα τα παντα κσι ειμαι πολυ χαρουμενη , ενω ειχανε σε προσφορα καθισματακια αλλα δεν τα προλαβα, το καθισμα που ζαχαρωνα izy combi 3 το εκλεισα εκει με εκπτωση 20% απο 470 , 340 το εκλεισα... πολυ χαρηκα γιατι κ κατι αλλα που ηθελα να παραγγειλω απ εξω ιδια τιμη εβγαινε και την αλλη η την παραλλη εβδομαδα θα παω να μου το βαλουνε!!!! και πηραμε κ διαφορα αλλα ειδαμε κ την ολιβια καλα ητανε

λοιπον... ειρηνη δε φταις εσυ για την κατασταση ειναι ανηκουστο και ανηθικο αυτο που σου εκαναν με τα λεφτα

Γιωργιαννα θελω την προσοχη σου με το σπιραλ, αν ημουν εγω δε θα εβαζα αυξανει κινδυνους και για κακοηθεια και το εχω δει στην πραξη, αμα δεν καπνιζεις παρε ενα αντισυλληπτικο νεας γενιας ειναι ελαφρια και χωρις παρενεργειες... τη γνωμη λεω παντα πολυ καλοπροαιρετα

ιωαννα μου,καλοριζικο το σπιτακι σας!!!να ειστε καλα να το χαρειτε και συντομα να το γεμισετε και με αλλα παιδικα γελακια!!!

γιουλη μου, κι εμεις παλευουμε με τα εξοδα της βαφτισης, αλλα ειναι η μονη μας χαρα, να κανουμε ωραια πραγματα για το παιδακι μας...το τραπεζι μετα, μας το κανει δωρο ο πεθερος μου, αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να βρουμε λεφτα!!!

κι εμεις κοριτσια με ζακετες ειμαστε στο σπιτι,ποσο να καψει το ρημαδι το καλοριφερ;;; ειρηνακι μου, μη στεναχωριεσαι, τα μωρακια μας μεγαλωνουν με αγαπη και μονο!!!!ισα ισα, η νεκταρια θα διασκεδασει με την αλλαγη που κανατε!!!το σημαντικο ειναι να μην μας βλεπουν τα παιδια μας στεναχωρημενους!!!μπορουν να αντεξουν τα παντα οταν ειμαστε χαρουμενοι!!

και θελω να πω και κατι αλλο....δεν φταιμε εμεις που δεν μπορουμε να αγορασουμε το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ πετρελαιο, φταινε οσοι κανανε ενα ειδος πρωτης αναγκης ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ!!! γι'αυτο, δεν ειναι σωστο να στεναχωριομαστε εμεις, για τα λαθη ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ αλλα να μεγαλωνουμε τα παιδια μας με χαμογελο και αξιοπρεπεια.....για οποια ενδιαφερεται να μαθει την ΑΛΗΘΕΙΑ ας κανει τον κοπο να διαβασει το αρθρο του βαξεβανη και πολλα κομματια του παζλ θα βρουν τη θεση τους...http://www.koutipandoras.gr/?p=15367

αφροδιτη, με γεια το καθισμα σας!!!εμεις πηραμε το προηγουμενο μοντελο,το 2, 230 ε και πολυ χαρηκαμε!! βρε,μηπως η αννουλα δεν θελει αλεσμενα και θελει το παιδι ψωμακι στο χερακι;; καλη επιτυχια!!!ολα θα πανε μια χαρα!!!

κοριτσια, εχετε καμια καλη συνταγη για μπισκοτακια για την αθηνουλα;;;; θελω να αρχισω να της δινω κατι στο χερι και προτιμω να φτιαξω κατι μονη μου... ;)

Μπράβο Γλυκερία για την εθελοντική σου προσφορά!!!!καλά να περάσετε!!!

Γεωργιάννα,γιατί διάλεξες το σπιράλ;γιατί δεν παίρνεις χάπι;εγώ έπαιρνα για 4 χρόνια περίπου,ούτε παρενέργειες,εκανα τα προβλεπόμενα διαλείμματα κ όλα οκ!τώρα ακολουθούμε την μέθοδο των προγόνων μας........έβγα εγκαίρως!πολλά χρόνια με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη!! :lol::lol:

Με την κόρα του ψωμιού θελει πολλή προσοχή!!!εγώ δυο φορές της έδωσα,ήμουν δίπλα,το έλιωσε κ της έμεινε κομμάτι στο στόμα.δεν θα της ξαναδώσω σύντομα...είμαι αρκετά συντηρητική σε αυτά!!

Xerete!!!

I mama mou exei spiral oxi omws gia antisilli4i alla epeidi exei ena mikro inomiwma stin mitra k poli aimoraggia..Tis prwtes meres eniw8e para3ena alla twra mia xara, alla se kanena xrono tis eipe prepei na to afairesei..Den exei kanena provlima..

Egw den empistevomai ka8olou to travigma akousa polles periptwseis pou meinane egkios me auti tin taktiki panta iparxei i 1i fora :) (gnwmi mou panta den 8elw na me pare3igisete den to paizw di8en) k etsi xrisimopoioume profilaktiko..Otan 8a poume me to kalo na pame gia to 2o tote 8a arxisoume eleu8era..

Simera tin vgalame stin pe8era mou eixe kati douleies o george ekei..Twra eimai stin mama mou me tin mikri k 8a figoume gia na pame spiti gia mpanaki, mam k ipno..

8a ta poume meta!!!!!!!

Άντρια,το τράβηγμα είναι επίφοβο όταν είσαι υπερβολικά γόνιμη.το προφυλακτικό πάλι είναι μεν το πιο ασφαλές αλλά η αίσθηση χάλια.τι να πω;γούστα είναι αυτά :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...