Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ'11:ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΜΠΕΣ

Recommended Posts

Ανδρια και γτ βγαζει γουλιες; τι σου ειπε;

Τρελαθηκα σημερα οταν ο Διονυσης ακουσε στο ραδιο το Χαρωπα Τα Χερια μου χτυπω ξεκινησε και χτυπαγε τα χερακια του στο τραπεζακι και μετα παλαμακια!!! Ριξαμε πολυ γελιο με τον Αλεξανδρο.

Αχ ποσο ακομη θα με τρελανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σαμανθα εγω δινω περιπου 300ε για σουπερ το μηνα, χωρια τα κρεατα που πανε 90ε/ μηνα και τα γαλατα του Διονυση που ειναι απο το φαρμακειο. Μαλλον τρωμε πολυ!!!! Ή ειναι πολυ ακριβα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Den mou edwse apantisi giati i8ele na dei ta apotelesmata apo to ultrasound k meta na 3ana milisoume..Otan tin 4ilafise stin koilitsa omws itan ola fisioligika..

I kopela ekei sto diagnwstiko kentro mou eipe pws mporei na exei palidromisi perissoteri apo tin fisiologiki alla den exei eidiki e3etasi gia na deis an exei palidromisi palia kanane alla den itan a3iopisti k etsi apantisi 8a mas dwsei o giatros mas..

ελενακι συγχαρητηρια!!! δε το διαβασα ακομα θα το δω το θεμα σου! αλλα μπραβο ευχομαιμε το καλο στους 9 !!! μαζι με τηνσουλιτσα μας!!

Συγκινηθηκα!

Αφρο μου τωρα το μπανισα το κειμενακι ..πολυ γλυκο αυτο με το φαρμακειο πουγραφει της γειτωνιας !! Ευτυχως μας εφυγαν οι κοκκινιλες..παναγια μ ου τι ηταν αυτο..

Ουτε σημερα ηρθαν οιδικες μας κρεμες..δηλαδη ημαρτον... αφρο εσενα θα ερθει φακελος με τα σκουφια οπως σε ολες τις κοπελες.. τι στο καλο μας δουτλευουν τα ελτα; ειναι τρλο συστημα ετσι?

Δαναη πως πηγε η εκπομπη;; Θα θελα κεγω να ακουσω!

Σουλα ζωηρεψαν τα παιδακια μας ειδες;

Γωγω για τη Ζηνα δν εχω να πω κατι ξεκαρδιζομαι καθε φορα..μακαρι να ειναι ολα τα ζουζουνακια τοσο ζωηρα..χαιρομαι να τα βλεπω!!!

Αρουλημπράβο πουε γινες καλα!!! να ναι η ταλευταια ιωση του φορουμ!!

Ρωτησατε για σουεπρ μαρκετ.. εμεις περιπου 200ευρω δινουμε κ καπου 50-60 για κρεατα. οποτε γεωργιαννα ΝΑΙ ειναι ακριβα!!!!

αφροδιτακι δν σε παρεξηγησε κανεις.. εγω τουλαχιστον το ειδα πολυ καλα το μυνημα σου .. αλλωστε ηκαθε μια μας εχει το δικαιωμα να λεει τις αποψεις της..δεν καταδικαζουμε κανεναν εδω.. μηχ ειροτερα..κ εμας αν μας περισευαν θα εδινα να παρω τετοι οκαθισμα..για αυτο αλλωστε πηραμε isofix εστω..ως εκει μπορουσαμε..

Αννουλα χρονια σας πολλα!! οκ εισαι χρυσοχερα τελεια τουρτιτσα... γεωργιαννα κ αννα ειστε οι master sef μας!! :lol:

φιλια ελπιζω να μην ξεχασα καμια σας..

( ειαμι ΠΑΛΙ πτωμα...............)

καλε ολο εγκυμοσυνες ακουωωωωωωωωωωωωωωωω ιος γκαστριτιδας εξαπλωνεται ραγδαια!!!!!!

ευγε ευγε.... αννα να τον χαιρεσαι το γιοκααα σου!!!!!!!!!

εγω παλι εχω να σας πω σιγκλονιστικα νεα πονα η αιμορροιδα μου, σας ξενερωσα αλλα ηθελα να πω τον πονο μου

γκαβουλιακες =)):))=))=)):)):lol::lol:

αφρο οι απιστευτες φατσουλες εβαλαν απιστευτα μπροστα για τα απιστευτα αδερφακια :lol::lol: του απιστευτου το καγκελο δηλαδη :lol::lol::lol::lol: φου φου να κολλησετε ολες!!!!!!!!!!

ειρηνακι το δικο μου ηρθε πολυ γρηγορα παντως....αναλογως με τα κεφια τους ειναι μαλλον...

μεσα στην εβδομαδα θα παω να τακτοποιησω κ τον λαγαριασμο γιατι μια τα χιονια μια το ψοφοκρυο πολυ σε καθυστερισα σορρυ :oops::oops::oops: θα φωναξω την πεθερα μου να ερθει να κατσει λιγο με την ελενα γιατι ειναι ηλιθιοι δεν προεβλεψαν οτι οι μαμαδες πηγαινουν κ αυτες στην τραπεζα το καροτσι δεν χωραει με τιποτα την προηγουμενη φορα μου την ειπαν κιολας γιατι δεν αφησα το μωρο σπιτι..ρωτας βρε ζωον αν εχω καποιον να το αφησω κοντεψα να βαλω τα κλαμματα απο τα νευρα...

κ εμεις στο σουπερ δινουμε 200 ευρω κ 40 το πολυ για κρεατα αλλα θα το κοψω τωρα θα πηγαινω να ψωνιζω μονο αν μου λειπει κατι γιατι απο τα δεκα προιοντα τα 4 ειναι εντελως αχρηστα...

κορίτσια καλησπέρα.....\

τι κάνετε???μπορεί να μη σας γράφω λόγω έλειψης χρόνου αλλά σας διαβάζω πολύ συχνά....

είμαι η ζαιρα και κατα φατσοβιβλίο και κατά κόσμον Dina Mitsopoulou....

είστε πολυλογούδες και εσείς :D:D:D:D:lol::lol::lol:

εγώ έχω δύο παιδάκια ο δευτερος έχει την ίδια ηλικία με τα δικά σας....

συγχαρητηρια για όλες τις κοπέλες που είναι εγκυούλες....

αχχχχχχχχχχ θέλω και γω και άλλο.... :oops::oops::oops::oops:

ελπίζω να σας γνωρίσψ και εγώ....σας φιλώ γλυκάν μανούλες.....

Τι βροχή κι αυτή σήμερα! 20.30 μας πήρε τηλέφωνο η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας που είναι το γραφείο μου να μας πει πως μάλλον πλημμυρίσαμε. Έφυγα σαν τρελή! Είχε γεμίσει η κουζίνα νερά και λίγο τα άλλα δύο δωμάτια, ευτυχώς χωρίς πολλές ζημιές. Είναι ισόγειο και πλημμύρισε η αυλή γιατί είχε βουλώσει το λούκι και τα νερά άρχισαν να μπαίνουν μέσα. Ευτυχώς είχα φορέσει γαλότσες, το νερό στην αυλή έφτανε πάνω από τον αστράγαλό μου! Πέρασα δύο ώρες σφουγγαρίζοντας κι έριξα κι ένα καυγά με τη διαχειρίστρια. Η αυλή είναι κοινόχρηστη και όφειλε να κατέβει να ρίξει μια ματιά στο λούκι με τέτοιο καιρό. Για να μη πω για τα λεφτά που δίνουμε τόσο στη καθαρίστρια όσο και σε μια κωλοεταιρεία για να καθαρίζει λέει την αποχέτευση κάθε μήνα. Και η αποχέτευση είχε το χάλι της το μαύρο και η αυλή ήταν μέσα στο φύλλο και τη βρώμα. Και η τύπισσα είχε και ύφος "δε ξέρω, δεν είδα". Γύρισα και βρήκα το ασανσέρ να μη δουλεύει γιατί έγιναν μικρές διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ και προφανώς μπλόκαρε για κάποιο λόγο, τον Άρη να με περιμένει, ξύπνιος βέβαια κι εκνευρισμένος γιατί ούτε μπάνιο δεν είχα προλάβει να τον κάνω (και σιγά μη το έκανε ο Βαγγέλης) κι έπρεπε να βγάλω και το σκύλο, ο οποίος φοβάται τις βροντές και κλαψουρίζει εδώ και 4 ώρες και τέλος πάντων τώρα μόλις κοιμήθηκε ο Άρης κι εγώ προσπαθώ να χαλαρώσω!

ντινακι που χαθηκες βρε εσυ????

σε λίγο καιρό που θαχεις και το 2ο θα καταλάβεις γιατί χάθηκα.... ;);););) ....

θα κυνηγας το 1ο που θα χει περπατησει και θια νομίζει ότι έχει κατακτήσει τον κόσμο όλο....

αλλά χαλάλι τους...σήμερα έφτασα πάλι στα όρια μου με τον ύοπνο τους :evil::evil::evil::evil: .....17 μήνες θα έχουν ε????? εμένα εχουν 21!!!!! καλό κουράγιο χαχαχαχαχαχα...αλλά καλά έκανες...'ετσι πρέπει κοντα το ένα στο άλλο....εμενα ήταν συνειδητη η επιλογή!!!!! και τώρα τρέχω και δεν φτάνω χαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol:

εμείς περπαταμε κορίτσια....το παρκο το φέρνει βόλτα 10 φορές, αλλά νευριάζει που δεν μπορεί να φύγει ακόμα....βλέπει και το Στρατη που χοροπηδάει όλη μερα και τον πιάνει τρέλα....έτσι έκανε και ο μεγάλος μου....ανυπομονα παιδιά!!!όπως λέει και ο άντρας μου....απ'ό μια κοιλιά βγηκανε.,,,,

καλημέρα!!

Δάφνη,τι να πω;;;απαράδεκτοι!εγώ θα είχα ξεχέσει κ το συνεργείο που πληρώνεται τζάμπα!

Ντίνα,καλωσήλθες!!να σου ζήσουν τα αγοράκια σου!

Γεωργιάννα,η εκπομπή πήγε πολύ καλά,θα εχω σήμερα αντίγραφο,θα δοκιμάσω όσες θέλετε να σας το στείλω με mail.Ναι,θέλουμε δεύτερο γιατί αφού πετύχαμε τόσο καλά την πρώτη συνταγή θέλουμε κ άλλο!!! :lol::lol: αλλά θα προτιμούσα να έχουν 2 χρόνια διαφορά τουλάχιστον,οπότε να βάλουμε μπρος όταν η μικρή θα είναι τουλάχιστον 15 μηνών.έτσι λέμε...δεν ξέρω αν θα κρατηθώ τόσο .. ;):lol:

Βασιλική,μας έλειψες!περαστικά στο λεωνίδα!ο μικρός είναι;

Χθες έβαλα τη μικρή να σκαρφαλώσει πάνω σε μαξιλάρια και έγινε πόλεμος!!!το πάλευε εκεί,έπεφτε,σηκωνόταν, ειχει κ το βιβλίο της παραμάσχαλα!!πολύ γέλασα!! :lol:

σήμερα εδώ βρέχει λίγο!περιμένω τα ραντεβου μου!σας φιλώ!

καλημερα ντινακι!!!!!!!! ευγε κοριτσια που τα κανετε κοντα ειναι σωστο αλλα στη δικια μου τη φαση ανεφικτο... ημουν στη φαρμακευτικη του ελληνοαμερικανικου πανεπιστημιου αλλα εκλεισε χαρη στη διαμαντοπουλου και τωρα θα δωσω η κατατακτηριες η πανελληνιες μαλλον το δευτερο γιατι στο πρωτο παιζουν πολλες μαλακιες δηλαδη εκει που εκανα εγω ιδιαιτερα πισω στα θρανια δε με πειραζει τεσπα. Δεν ειναι αυτα προβληματα οσο ειμαστε υγιεις ειμαι αισιοδοξη οτι του χρονου που θα δωσω θα περασω απλα χαθηκε ενα μιση χρονος κοπος σε αυτο που εκλεισε... ενα μιση χρονο εχω για να προετοιμαστω μια χαρα. Τεσπα απο την αλλη εβδομαδα αρχιζω μαθηματα θελω θετικη ενεργεια και καλο κουραγιοοοο...

η αννουλα ειναι μια χαρα ελπιζω να μην αρρωσταινει εχω μια τετοια υπονοια ηταν οι γονεις του γιαννη λιγο αρρωστοι αλλα θελανε να τη δουνε.

τι θα φτιαξετε σημερα;;; μου εφεραν ενα κουνελι χθες εβρασα και στη μικρη ενθουσιαστηκε , θελω να το φτιαξω σημερα ρε κοριτσια ομωςςςςςςςς μου θυμισε γατα ετσι οπως το ειδα χθες σκεφτηκα τα γατια μου και εχω μια αναγουλααααα

βασιλικη περαστικα στο λεωνιδα....

δαναη καλη δουλιτσα, γιωργιαννα επισης

αχ δαφνη μεγαλη ταλαιπωρια ρε γαμωτο... τι ηλιθιοι ωστοσο

ΚΑλημερα!!!

Κοριτσια ποσα λεφτα δινετε στην λαικη; Εγω το πολυ 15ε/ εβδομαδα. Και το προβλημα σε μας ειναι που δεν τρωμε λαχανικα, μονο στα παιδια μαγειρευω.

Παω για δουλιτσα θα τα πουμε το απογευμα.

Καλημέρα μας!!!

Δάφνη κ εμείς παραλίγο να πλημμυρισουμε, εχουμε γκρεμίσει τοίχο κ τον έχουμε κάνει τζαμαρία,ενδιάμεσα έχουμε τοποθετήσει σίτα ,αναμεσα σε τζαμαρία κ σίτα έχει ενα κενό το οποιο υπερχίλησε...πριν απο αυτο,ο Χρηστος ανέβασε τελείως την τέντα γτ ειχε πολύ αέρα....κ του λεω θα πέφτει η βροχή στην τζαμαρία...ειναι save?Ναι,μου λεει θα την βλέπεις να ερχεται πάνω σου... 3D τζαμαρία εχουμε του λεω???Αστειακι ε?

Εκει που χαζευα με την κόρη μου,βλεπω κάτω,λίγα νερά ...τρεχαμε σαν τον Βεγγο,αλλά το σώσαμε ευτυχώς....αν δεν το ειχα αντιληφθεί σύντομα ,θα κάναμε βαρκάδα στο σαλόνι :lol:

Δαφνη μου,παλιο κοινωνία,παλιό κοσμος...μου ελεγε ο πατερας μου απο μικρή,πόσο δίκιο είχε.....

Σαμάνθα,Γεωργιάννα κ κορίτσια,εμεις χαλάμε γύρω στα 150 s.market ,15-20 λαική,70 κρέατα...για ένα μήνα ,χώρια η λαική 2-3 φορές τον μηνα...

Γεωργιάννα 3 άτομα τρωνε λαχανικά,λογικο ποσό για λαική...κ εμεις τόσα δίνουμε για 3 ατομα.

Σουλα,ναι έχει πολύ φαση το μωρό μου,αλλά κάποιες στιγμές ζορίζομαι γτ προσπαθώ να την κάνω να με ακουει κ θελει πολυ δουλεια συν που εχεις συνεχεια το νου σου μην πέσει κ ας είναι μαγκάιβερ...

Όσες έχουν 2 παιδιά είδικά μικρά οπως η φιλη μας Ζαιρα,απλά συγχαρητηρια!

συνεχιζω σε λίγο................................

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε?

Τι να πρωτοσχολιάσω δεν ξέρω!!

Έλενα μπράβο χάρηκα πάρα πολύ :D:D:D ! με το καλό !! Με ένα γερό μωράκι!! Να προσέχεις τώρα στην αρχή!!! Θα είσαι μαζί με την Σούλα!! :D:D:D:D:D Αλήθεια που χάθηκες???? Βρε κορίτσια λίγο νωρίτερα δεν μένατε να είμαστε παρεούλα??? :lol::lol::lol::lol::lol: Άντε με το καλό όταν έρθει η ώρα και για τις άλλες κοπέλες!!!!!!!!!!

Αφρο, μην ανησυχείς για την σχολή, είσαι μικρή και το βασικό για εμένα είναι να μην μένει κάποιος στάσιμος και να κάνει σχέδια για την ζωή του! Ένας χρόνος πάνω/κάτω δεν παίζει ρόλο!Λογικό είναι να καθηστερήσεις λιγάκι τώρα που έκανες παιδάκι! :D:D:D

Σούλα δεν μπορούν να σου ανοίγουν από άλλη πόρτα? Κανονικά ούτε τα μωράκια ούτε οι έγκυες θα πρέπει να περνάνε από τις πόρτες με τα scanner....ούτε από τα αεροδρόμια...

Ντίνα γεια σου! καλως ήρθες! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!

Δάφνη σε καταλαβαίνω! Ήταν μεγάλη η καταστροφή χθες...ευτυχώς οι ζημιές ήταν μικρές...Σε ποιον δρόμο είναι το γραφείο?

Και σε εμάς έγιναν διάφορα...έπεσε κεραυνός και κάηκαν τα καλώδια της ΔΕΗ και από τις 8 το βράδυ έως τις 8 σήμερα το πρωί δεν είχαμε ρεύμα...εκτός από 1 ώρα που λογικά το συνέδεσαν προσωρινά...Ήπιε 2 κρύα γαλατάκια η μικρή :lol::lol::lol::lol::lol: ωραία ήταν βέβαια και με τα κεράκια, ρομαντικά... :D:D:D:D

Δανάνη συγχαρητήρια για την εκπομπή! Περιμένουμε το εμαιλ!!! (δεν σε βλέπω να κρατιέσαι τόσο εύκολα! Κάτι μου λέει ότι θα είσαι η επόμενη χιχι :lol::lol::lol: )

Γεωργιάννα εγώ δυστυχώς δεν προλαβαίνω να πηγαίνω λαική...Μόνο το Σάββατο είμαι ελεύθερη πρωινές ώρες -και αν....- και τρέχω να προλάβω άλλες δουλειές...Το ποσό που δίνεται πάντως είναι πολύ καλο! Και εσείς Γωγώ είστε πολύ καλά!

Εγώ προσπαθώ να μειώσω τα έξοδα του σούπερ μάρκετ αλλά δεν τα καταφέρνω...προχθες πήγα με λίστα για όλη την εβδομάδα και έδωσα 140 ευρώ....ουφ...και πάλι βλέπω ότι έχω ελείψεις....σε βασικά πράγματα ....πχ σκόνη πλυντηρίου κ.α. Και τα κρέατα είναι άλλο ποσό...συν 20 ευρώ την εβδομάδα γιατί για την μικρή μας στέλνουν από 'κήπο'. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ούτε περίεργα τυριά πήρα, ούτε μπύρες & ποτά...Απλώς φτιάχνουμε τα πάντα από το σπίτι...και τα πρωινά που παίρνουμε στην δουλειά...οπότε οι ποσότητες βγαίνουν μεγάλες....

επανέρχομαι!!!!

φιλάκια :D:D:D

Αννούλα τα είπαμε και στο facebook!! Χρόνια πολλά!Να σας ζήσει το αγοράκι σας! να είναι πάντα γερός και δυνατός!

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες & η τούρτα (με ζαχαρόπαστα ε?)! Μπράβο και του χρόνου να είστε καλά! Και με αδερφάκι (στην κοιλίτσα ή την αγκαλίτσα! :D:D:D )

Άντρια που είσαι σήμερα? Είχες κανένα νεό?

Αφροδίτη δεν μας είπες, τι έγινε τελικά γιατί θύμωσες με πεθερά και λοιπούς?

Γιούλη εγώ προτείνω να κρατήσεις το ροζ μαλλί για τις απόκρειες! Είναι πολύ στην μόδα φέτος !!!! :lol::lol: Ε και το αλλάζεις μετά!!

και για τα δικά μου-επαγγελματικά...εκεί που χθες ήμουν απογοητευμένη με αυτά που σας έλεγα....και νευριασμένη...και όλο έλεγα στον εαυτό μου ...έτσι είναι αυτά...το ελεύθερο επάγγελμα τα έχει αυτά κλπ κλπ....και μην σκας κλπ κλπ....με πήραν τηλέφωνο οι πελάτες και μου είπαν ότι θα τα τακτοποιήσουν όλα κατά γράμμα...για να μην έχουν προβλήματα.!!! Τέρμα τα λαδώματα κλπ....Συν μια άλλη δουλειά που ήρθε!!!! Αχ μακάρι να πάει καλά και ο Φλεβάρης και μέχρι αρχές Μαιου να βγάλω κάποια χρήματα γιατί μετά για ένα διάστημα δεν θα μπορώ.....

Πάντως άλλαξε η διάθεσή μου...βέβαια μπορεί πάλι κάτι να πάει στραβά αλλά συνέχεια σκέφτομαι ότι έτσι είναι η ζωή με τα πάνω και τα κάτω της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απλώς όταν είμαστε στα κάτω μας πρέπει να το θυμόμαστε αυτό!!!!!!!!!!

Επόμενο ραντεβού με τον γιατρό στις 24 :D:D:D:D (ασχετο χιχι)

Kalimera!!!

Elenaki mou nai milisa me ton giatro mou eipe pws ola einai mia xara k na milisw me tin paidiatro mou an einai na alla3oume gala mipws k exei allergia i disane3ia sto sigkekrimeno k tou eipa pws se ola ta geumata mou to kanei oxi mono sto gala k mou eipe den exei simasia :o 3erw? an alla3w gala k se 10 meres an den doume diafora na ton 3ana parw til..

To para3eno einai pws apo 4,5 minwn pinei apo auto k den eixame provlima, twra 8a edei3e? :?

Σαμάνθα μ,αυτό ειναι σχετικό με τα ψώνια...αν προσθέσω απορρυπαντικα πλυντηριου,πανες,κρέμες...ε ξεφεύγουμε...απλά τα απορρυπαντικά πέρνω ποσότητα σε προσφορές οποτε τον επομενο μηνα δεν φαίνεται,παντα θα ξεμείνεις,ειδικα τυριά κ αλλαντικά.....

Ελενάκο να σας ζήσει το νέο μέλος!!!!Πολύ ευχαριστη έκπληξη!!!

Μπραβο συγχαρητηρια !!!!

Αχχχ με δαγκωσε η Χριστινα 1η φορά!!!Ποναααειιιιι!!! :lol:

Συνέχεια λεει ότι ακουει....ναιιιιιιιιιιιιιιι???Οταν χτυπαει το τηλ κ το μαμαααααααααα????Με τρελαινει!!!

Τι γλυκο μωρο που εχω!!!

Γωγω μου 150ε το μηνα; πολυ λιγα δινετε!! εγω δεν παω καθε Σαββατο λαικη, περιπου 2 φορες/μηνα. καποια λαχανικα τα παιρνω απο το σουπερ.

Αχ αλλη μια μερα δουλειας τελειωσε!!!! αυριο θα ειναι μια απο τις μερες που μισω!!!!!!!!!!!! εχουμε παραλλαβη= κουβαλιμα!!!

Παω να μαγειρεψω!!! ΘΑ φτιαξω πιο πολλα να μην μαγειρεψω αυριο.

Σαμανθα και εγω απο φαγητο τα παιρνω ολα απο το σπιτι για την δουλεια. ειναι πιο οικονομικα εννοειτε!!!!

καλησπέρα κοριτσάκια...νιώθω κουρασμένη!η μικρή έφαγε το ρυζάλευρο κ την έβαλα να κοιμηθεί..εχω να κοιμηθω μεσημέρι από...........όταν ήταν 4-5 μηνών.....αύριο έχω μια απαιτητική μέρα,το πρωί έχουμε ομάδα στη φυλακή κ μετά θα πάω στον ΟΑΕΔ έξω απο τα Χανιά για ενημέρωση των εκπαιδευτικών.περιμένω πως κ πως το ΣΚ.τελικά στο τζοκερ κέρδισα 1,5 ολόκληρο ευρώ!!!!να τα μοιράσουμε?:?:?:να μην είμαι φαταούλας :lol::lol:

παω να ξαπλωσω στον καναπέ μέχρι να σηκωθεί το ταρζανάκι μου

Εδώ είμαι κι εγώ!

Δεν σας ξέχασα απλά είχα λίγο τις μαύρες μου αυτές τις μέρες...

Πάντα λέω "πάλι καλά που έχουμε την υγεία μας", αλλά κάποιες φορές με παίρνει από κάτω για χαζολεπτομέρειες..

Να σας πω γαιτί με πήρε από κάτω? Εσάς έχω να τα λέω... :(

- ο ΟΣΕ με χρέωσε διπλά για κάτι εισητήρια που έκλεισα μέσω κάρτας

- το on-line φαρμακείο που παραγγέλνω πράγματα, μου έστειλε ένα χαλασμένο spray

- τα ΕΛΤΑ μάλλον "έχασαν" κάτι πιπίλες που παρήγγειλα για τη ζουζούνα μου

- ο Γερμανός δεν μας δίνει καινούρια συσκευή κιν. τηλ. του άντρα μου παρόλο που το είχαμε ασφαλίσει (αυτό που είχε χάλασε) και έχουμε κάνει καταγγελία

- ο ΟΠΑΔ δε μου δίνει ακόμη το επίδομα τοκετού γιατί δεν "έχουν" λέει λεφτά

- και η ιδιωτική μου ασφάλεια δε μου δίνει το υπόλοιπο των 1000 ευρώ που μου χρωστάει (από τον τοκετό) γιατί χρειάζεται ένα χαρτί που θα μου δώσει ο οπάδ αφού μου δώσει το επίδομα τοκετού. δηλ άστα-βράστα

Κάποια είναι ασήμαντα και κάποια σημαντικά. Κάποια έχουν μικρό κόστος και κάποια μεγάλο.

Για όλα όμως πρέπει να τρέξω εγώ. Γιατί κανείς δεν ξέρει να κάνει την δουλειά του σ'αυτήν την κ...χώρα

παλι χιονι...παλι κρυο...

παλι καθομαστε με κλειστα πατζουρια γιατι τα κουφωματα μπαζουν νερα...

τελικα οι περισσοτερες με μια σφουγγαριστρα στο χερι ειμαστε...

με ποναει κ το αυτι μεσα...

σημερα μαλλον δεν ειναι η μερα μας...ας ελπισουμε η αυριανη μερα να ειναι καλυτερη...

Γκρίνια σήμερα, πολλή γκρίνια...

Κι εγώ αναζητώ κείμενα για τη θεατρική ομάδα κι είναι όλα τους μελαγχολικά... Αλλά και παθιασμένα...

πολλή γκρίνια κ η Μυρτώ!δεν κρατιόταν...έκλαιγε,έκλαιγε κ δεν μπορούσα να κάνω τπτ άλλο από υπομονή!την έκανα μπάνιο στις 7.30 κ τώρα κοιμάται ήδη!θα παω να δω τη συνέχεια του Biutiful.το βλέπουμε σε δόσεις λόγω κούρασης,σημερα το τελευταίο κ 3 ο μέρος...

Αναστασία,μην το βάζεις κάτω...πραγματικά τα περισσοτερα από αυτά που έγραψες αντιμετωπίζονται με χιούμορ κ αισιοδοξία!

καληνύχτα κ καλή ξεκούραση!

post-14553-13873938768206_thumb.jpg

post-14553-13873938769573_thumb.jpg

Πες τα Αναστασια!!!! Χαλια μαυρα! σε πιανει το παραπονο, το γαμωτο!

Δαφνη μου και εμενα οταν εχω μπολικες δουλιες τον πιανει γρινια!!!

Σουλα μου υπομονη μια εβδομαδα, γτ καπου τοσο ειπανε οτι θα διαρκεσει η κακοκαιρια.

Στην Ρουμανια που μιλησα πριν, ειναι ολα τα αυτοκινητα ακινητοποιημενα γτ τα εχεουν σκεπασει το χιονι!!! Ειναι τραγικα τα πραματα! τα σκυλια δεν χρειαζονται να πηδανε για να μπαινουν στο καδο σκουπιδιων αλλα περπατανε στο χιονι και φτανουν στο υψος!!!!

Σαμανθα η Ελενα χαθηκε γτ ακομη δεν εχει ιντερνετ!! Περιμενει τον Οτε που δεν εχει λεφτα για ενα καλωδιο να της βαλουνε!!!! Ειναι καλα, μιλησα μαζι της εχθες!

Δαναη η κουνια της Μυρτως ειναι; δεν εχει παντα; Κουκλα!!!

Πολύ μελαγχολία έπεσε.....

Κι εμείς γκρινιάζουμε..και κλαίμε... Τι να το βασανίζει το κοριτσάκι μου?

Βασιλική, πως πάει ο Λεωνίδας με τον πυρετό? Συνήλθε? Η δικιά μου πάλι βήχει και μπούκωσε. Αχ, αυτό το άσθμα! Ξεκινήσαμε μάσκες.

Άντρια, βγάλατε άκρη με τις γουλίτσες? Κι εγώ θα σου έλεγα να αλλάξεις γάλα για αρχή.

Άννα, να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Χρόνια του πολλά!

Ειρήνη κι εσύ περιμένεις τα ΕΛΤΑ? Χαιρετίσματα πες τους! 2 μέρες έκανε να έρθει ένα δέμα από Αγγλία στα κεντρικά τους, και 5 από εκεί για να έρθει στα ελτά της γειτονιάς μου...

Άφρο κουράγιο με τις αιμορροίδες.. έχεις τα μέσα εσύ με το φαρμακείο. Κάνε ότι μπορείς! Πάντως σε χαίρομαι με την αισιοδοξία σου για αυτό που έγινε με τη σχολή!

Σούλα, κι εμένα στα ΕΛΤΑ "πάλι" (γιατί δεν τους το καίω το μαγαζί, δεν ξέρω?) δεν μου ανοίξαν την πλαινή πόρτα για να μπω, αφού δε χώραγε το καρότσι από την κανονική, και μου είπε η διευθύντρια ότι εγώ δεν ξέρω να το βάλω μέσα και είναι θέμα τεχνικής.. :evil:

Δανάη, δε σε βλέπω να αντέχεις με τόσες εγκυούλες στην παρέα :lol:

Να ρωτήσω κάτι? Τα ποσά που λέτε για σουπερ μάρκετ και κρέατα είναι την εβδομάδα? Γιατί με μπερδέψατε..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...