Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ'11:ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΜΠΕΣ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Nai Gewrgainna 3erw ti ennoeis k 3erw pws ennoeis k mena..Den katalava omws ti 8eleis na sou grafoume, oles mas den grafoume pws perasame tin mera mas, ti mageire4ame ktl..Den katalava ti 8es na grafoume..K auta pou eipe i Giouli ta pistevw k simfwnw mazi tis k den 8a pw 4emmata to eniwsa k egw..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δαναη μου σε ευχαριστω που μου εδωσες μια εξηγηση της δικιας σου θεσης....Ειλικρινα χαρηκα που μου ειπες τι συμβαινει....Εγω βρε αγαπη μου ολη τη προηγουμενη βδομαδα δεν ειχα μπει καθολου ουτε για τα νεας της μεταθεσης να πω....δεν το ηξερα οτι ειχατε πενθος...λυπαμαι πολυ!!!

Οσο για τη μυρτω ναι το διαβασα οτι ειναι αρρωστη αλλα ειμαι τοσο απογοητευμενη απο ολα αυτα που δεν μπηκα καν στη διαδικασια να σκεφτω αυτο το πραγμα...ειλικρινα με συγχωρεις....

Γεωργιαννα ο καθενας εχει το δικο του τροπο γραφης....Εγω αυτο πιστευω και τιποτα αλλο...Απο τη στιγμη που αυτα που εγραψα δεν εθιγαν η σε προσβαλλαν ο τροπος που θα εξιστορω και θα γραφω το καθετι ειναι δικος μου λογαριασμος...

Αχχχ η Ζήνα κοιμήθηκε,μετα απο ενα όμορφο μπάνιο...

Εγω βρήκα ενα site με εκκλησιες κ φωτο για την βάπτιση,δεν θέλω τελικά Εύβοια,πολλά έξοδα κ δεν συμφερει....

Δεν σας είπα,η κουμπάρα μου τελικά,έκανε σπερματεχυνση κ περιμένουν αυτόν τον μηνα μήπως μείνει έγκυος αλλιώς πάνε για εξωσωματική :(

Πόσο πολυ εύχομαι να μείνει,ταλαιπωρείτε η κοπέλα με τις ενέσεις...

Δανάη συμφωνώ,κορίτσια μην νοιώθετε έτσι γτ όλες αγαπιώμαστε :x κρίμα είναι...

Κατινο-φόρουμ καταντήσαμε... :D

Ανδρια δεν ειναι δικο μου το φορουμ για να με ρωτας εμενα τι θελω εγω να γραψεις. Και τι να απαντησω οτι εισαι στην μανα σου; ή οτι πηγες κομμωτηριο ή οτιδηποτε αλλο που τα λεμε μονο στον ανδρα μας;

Γιουλη μου ποτε δεν εννιωσα οτι με προσβαλλες.

Δαναη οντως ειναι για φαγωμα!!!! Η Μυρτω πως ειναι; ανεβασε αλλο πυρετο; γτ δεν προσπαθεις να της το κατεβασεις με κομπρεσες ειτε με νερο ειτε βαζοντας ξυδι; εγω αυτο προσπαθουσα στον Αλεξανδρο και καποιες φορες το πετυχαινα αλλες παλι οχι και του εδινα ντεπον.

Ειρηνη μου μια χαρα η Νεκταρια μας!! αντε κοντευει τα 9 κιλα!!! τι καλλυντικα πηρες; εγω εχω απο την Αμερικα καλλυντικα που μου εχει στειλει η μαμα και θα εχω για τουλαχιστον 2 χρονια!!! μου στειλε μια κουτα γεματη οταν γεννησα, ειναι διαφορες μαρκες Aveeno, Johnson, Medela...... Ασε κολοφαρντη ειμαι απο την μια και ατυχη απο την αλλη που δεν την εχω εδω!

Ιωαννα που εισαι; ολα καλα με τον Παναγιωτακη; ακομη τον θηλαζεις;

Gewrgianna den sou zitisa na mou apantiseis alla ti lew k an einai proswpiko i oxi k an ek8etw tin psroswpiki mou zwi einai provlima mou..Oles oi kopeles mporei na grafoume kati pou den aresei se kapoia alli kopela..Den eimaste oles to idio k oute aresoume se olous..Dikaiwma tou ka8e enos na leei i na grafei oti 8elei apo tin stigmi pou den vrizei i prosvallei ton allo..

Gia mena eli3e to 8ema..Eipa auto pou pistevw k ap'ekei k pera se opoia aresw..

γεωργιάννα,ναι δουλεύω,δυστυχώς..μόνο οι εκπαιδευτικοί δεν δουλεύουν...Τις κομπρέσες πώς τις κάνεις;το μεσημέρι είχε 38,1 στον ποπό κ της έδωσα algofren μια φορά,να δουμε κ αυριο πώς θα είναι.το ζουζούνι μου εχει κοκκινα ματάκια.

Γεωργιαννα μου μου εφυγε ενα βαρος...Νομιζα οτι κατι σε ειχε πειραξει που ποτε δεν μου μιλουσες,η που σταματησαμε να μιλαμε στο τηλεφωνο....θυμασαι που στις αρχες μιλουσαμε??εχουμε χαθει τελειως και ψαχνω να βρω το γιατι εδω και πολυ καιρο...Δεν σου ρυβω οτι ηθελα να σε ρωτησω καποια στιγμη...Τελος καλο,ολα καλα!!!

γεωργιάννα,ναι δουλεύω,δυστυχώς..μόνο οι εκπαιδευτικοί δεν δουλεύουν...Τις κομπρέσες πώς τις κάνεις;το μεσημέρι είχε 38,1 στον ποπό κ της έδωσα algofren μια φορά,να δουμε κ αυριο πώς θα είναι.το ζουζούνι μου εχει κοκκινα ματάκια.

Μικρές πετσετούλες,τις βουτάς σε κρύο νεράκι,τις στραγγίζεις και περνάς μετωπάκι,μαγουλάκια.Αν σε αφήνει,άφηνέ τα λίγο στο μέτωπο..και χλιαρό μπανάκι θα βοηθήσει!Παυσίπονο καλό είναι να δίνουμε πάνω από 38,5 ,με τον πυρετό ο οργανισμός πολεμάει τα μικρόβια και τους ιούς! ;)

Δαναη σε μια πετσετα θα βαλεις κρυο νερο με ξυδι ή σκετο και θα την βαζει στο μετωπο της, μολις ζεσταθει αλλαζει απο αλλη πλευρα. θα δεις αποτελεσματα οταν δεν εχει πολυ

Γιουλη εαν θυμαμαι καλα οταν εσυ γεννησες σε ειχα εμψυχωσει και σου ειχα πει να με παρεις τηλ. το βραδυ να μου πεις πως πηγε. αλλη κοπελα μπηκε εκεινη την ημερα και ειπε οτι ειχε μιλησει μαζι σου. γενικα εκεινες τις μερες δεν πηρες ουτε ενα τηλ. και ποτε απο τοτε. να σε παρω εγω να σου πω τι; εαν εσυ ηθελες να κανουμε παρεα σιγουρα θα με ειχες παρει, οπως εκανε η Γωγω και αλλες κοπελες οταν γεννησανε.

Δαναη σε μια πετσετα θα βαλεις κρυο νερο με ξυδι ή σκετο και θα την βαζει στο μετωπο της, μολις ζεσταθει αλλαζει απο αλλη πλευρα. θα δεις αποτελεσματα οταν δεν εχει πολυ

Γιουλη εαν θυμαμαι καλα οταν εσυ γεννησες σε ειχα εμψυχωσει και σου ειχα πει να με παρεις τηλ. το βραδυ να μου πεις πως πηγε. αλλη κοπελα μπηκε εκεινη την ημερα και ειπε οτι ειχε μιλησει μαζι σου. γενικα εκεινες τις μερες δεν πηρες ουτε ενα τηλ. και ποτε απο τοτε. να σε παρω εγω να σου πω τι; εαν εσυ ηθελες να κανουμε παρεα σιγουρα θα με ειχες παρει, οπως εκανε η Γωγω και αλλες κοπελες οταν γεννησανε.

βρε γεωργιαννα ελεος πια!!!!δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω...δεν μιλησα με καμια κοπελα στο τηλ...μονο η σαμανθα μου ειχε στειλει μηνυμα και η στεισι κι εγω τους απαντησα με μηνυματα...δεν ημουν σε θεση να μιλησω με κανεναν,δεν ημουν καλα ουτε σωματικα ουτε ψυχολογικα...δεν μιλησα στο τηλ ουτε με συγγενεις...τους εδινα ολους στο νικο να τους μιλησεις...δεν ηθελα να ακουσω τιποτα...Μετα που γεννησα μηπως θυμασαι ποσο καιρο ειχα να μπω???περασα ασχημη περιοδο που μονο εγω ξερω...δεν εγινε τιποτα εσκεμμενα....ε!μετα χαθηκαμε απλως,δεν ξανα ετυχε...αλλα ουτε κ εσυ εκανες καποιο πρωτο βημα...μην το αρνηθεις!!!

βρε κοριτσια μη μαλωνεται!! ειναι λογικο κ εγω εχω νοιωσει παραμερα αλλα αυτο δε μπορω να το χρεωσω σε καμια σας...αφου απο μονη μου ειχα μιμα μεγαλη περιοδο απουσιας... αντε καντε αγκαλιτσες κ μην μαλωνουμε.. εδω ειμαστε για να ανταλασουμε τις εμπειριες τα προβληματα μας κ να κανουμε παρεα οσο μας επιθτρεπουν τα ζουζουνελια μας!! Καλο ειναι να λυνονται οι παρεξηγησεις βεβαια αλλα χωρις να μαλωνεται!

Γιουλη ποτε δν ειναι αργα να ερθεται πιο κοντα!! Κ εγω πως θα θελα να ειμαι αθηνα να με παιζεται κ εμενα !!!

Γεωργιαννα τωρα που ειπες γεννα κ εμψυχωση... προχθες θυμομουν που ειχαμε μιλησει στο τηλ κ εγω μιλαγα κ μυξοκλαιγα κ κρατιωμουνα να μη τα μπιηξω που δε μπορουσα να θηλασω..κ εσυ εκει εμψυχωνες!! αχ πανε 9 μηνς απο τοτε σχεδον!!

Παω για νανι γιατι σημερα ειμαι λιγο τεζα.. με περιτρυγιριζει γριπη ποιος ξερει!!

Δαναη δε σκεφτηκα να σου ποω..αυριο καντε της ρε συ λιγο χυμο πορτοκαλι να στηλωθει.της εχεις δωσει οξινα; αν ναι τοτε δωστης..θα της δωσει βιταμινες κ θα αναρωσει γρηγοροτερα..δε ξερω εμεις στην οικογενεια μου το πορτοκαλι το ειχαμε για γιατρικό!

φίλακια σε ολες !

Καλημέρα γλυκά μου κοριτσάκια & καλή εβδομάδα! :D:D

Τι κάνετε?

Διάβασα στα πολύ γρήγορα τα ποστ σας!

Δυστυχώς ο χρόνος μας είναι πολύ περιορισμένος με τα μωράκια και τις δουλειές μας και πολλές φορές μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας να απαντήσουμε σε κάτι ή να σκεφτόμαστε πολύ κάποια κοπέλα αλλά να μην προλαβαίνουμε! Αλλά και μόνο που θα διαβάσουμε τα νέα της ή του μεπμπε (:lol::lol: ) της να χαρούμε, ή να λυπηθούμε ή να προβληματιστούμε! Άλλωστε ορισμένες φορές διαβάζουμε χωρίς να προλάβουμε να απαντήσουμε καν στο forum ή χωρίς να είμαστε online (εγώ πχ από το γραφείο δεν μπορώ να μπω online γιατί φαίνεται το που συνδέομαι). Ωστόσο χαίρομαι που διαβάζω τα νέα από ΟΛΑ τα κορίτσια και ας μην προλαβαίνω να απαντήσω & με τις περισσότερες μιλάμε και στο facebook όποτε μπορούμε! :D:D:D

Πράγματι πολλές φορές γράφουμε/ω μόνο τα δικά μας νέα, σαν ημερολόγιο, αλλά πρέπει κάπου να τα πούμε και εμείς :lol::lol::lol::lol: Άλλωστε αν κάποια κοπέλα είναι άσχημα ψυχολογικά ή έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, πόσο να μπορούμε να βοηθήσουμε από εδώ? Όχι και πολύ πιστεύω...Αν πάλι μπορούμε, τότε μπράβο μας! :D:D:D

Κατά τα άλλα εμείς περάσαμε ένα κουραστικό, παγωμένο Σαββατοκύριακο και εγώ είχα αρκετές συναισθηματικές μεταπτώσεις, τύπου ...παααααλι έγκυος...πώς θα αντέξω...πώς θα τα βγάλουμε πέρα....πώς θα περάσουν οι 4 μήνες...ουφ ουφ ουφ! τι θα γίνει μετά!!!!! Αλλά σήμερα είμαι καλά! :D:D:D

σας φιλώ όλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :lol::lol::lol:

PS: Ελενάκι βάλει και την Αννούλα μας στην λίστα!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Kαλημερα!!

Ειμαι χαλια και πολυ στεναχωριμενη!! Δεν μπορεσα να καταθεσω τα χαρτια μου γτ λεει μου λειπουν καποια χαρτια και γενικα μ...ιες. ειμαι νευριασμενη με το ολο συστημα που μας κοροιδευουν!! το ξερετε πολυ καλα. Τωρα δεν ξερω τι θα κανω εαν θα τα καταθεσω απο καλοκαιρι και μετα, γτ τοτε θα καθομαι σπιτι.

Αννα ειναι πολυ δυσκολα με τα χαρτια!!!! εσυ πως καταθετεις τα χαρτια; σαν τι;

Σαμανθα μου γτ παγωμενο Σαββατοκυριακο; εμεις ειμασταν σπιτι και μια χαρα απο ζεστη!! δεν καταλαβα και πολυ το κρυο, σημερα που βγηκα το καταλαβα. Γτ στεναχωριεσαι που εισαι εγκυος; απολαυσε οσο μπορεις την κοιλιτσα σου!!!

Ειρηνη μου γτ εισαι νυσταγμενη; παλι η Νεκταρια δεν κοιμηθηκε;

Kαλημερα!!

Ειμαι χαλια και πολυ στεναχωριμενη!! Δεν μπορεσα να καταθεσω τα χαρτια μου γτ λεει μου λειπουν καποια χαρτια και γενικα μ...ιες. ειμαι νευριασμενη με το ολο συστημα που μας κοροιδευουν!! το ξερετε πολυ καλα. Τωρα δεν ξερω τι θα κανω εαν θα τα καταθεσω απο καλοκαιρι και μετα, γτ τοτε θα καθομαι σπιτι.

Αννα ειναι πολυ δυσκολα με τα χαρτια!!!! εσυ πως καταθετεις τα χαρτια; σαν τι;

Σαμανθα μου γτ παγωμενο Σαββατοκυριακο; εμεις ειμασταν σπιτι και μια χαρα απο ζεστη!! δεν καταλαβα και πολυ το κρυο, σημερα που βγηκα το καταλαβα. Γτ στεναχωριεσαι που εισαι εγκυος; απολαυσε οσο μπορεις την κοιλιτσα σου!!!

Ειρηνη μου γτ εισαι νυσταγμενη; παλι η Νεκταρια δεν κοιμηθηκε;

Σου απάντησα και την προηγούμενη φορά,λόγω 6ετής φοίτησης τα καταθέτω κι εγώ...σε καταλαβαίνω,πολύ γραφειοκρατία....και το κακό είναι ότι αυτά λήγουν και αν δεν τα καταθέσω άμεσα,πρέπει να τα ξαναβγάζω και αυτά κοστίζουν....το χαρτί με την αποστίλ σφραγίδα έκανε 100 ευρώ...άλλα 40 για τις μεταφράσεις...άστα να πάνε.....

Σαμάνθα,μην στεναχωριέσαι βρε...όλα καλά θα πάνε!!Διπλή κούραση αλλά και διπλή ευτυχία! :D

Αννουλα μου συγνωμη αλλα δεν το ειχα διαβασει, δεν μου το ειχε εμφανισει εχθες. Τωρα γυρισα πισω και το διαβασα. Ειναι πολλα τα χαρτια και πολλα τα λεφτα που ζητανε. εμενα μου ελειπε και η βεβαιωση απο το δημο για την 5ετους διαμονη, θελει 2 μηνες να βγει. Ο ανδρας σου Ελληνας ειναι;

δεν μενω Περιστερι, αλλα Ν. Φιλαδελεφεια. Δουλευω στο Περιστερι και εχω το μεγαλο στο σχολειο, επειδη μενουν κοντα τα πεθερικα μου.

Σκεφτεσε τωρα να κανετε και 2ο;

Μπραβο σου που τον βαζεις στο γιογιο, τον Αλεξανδρο ηθελε η μητρια μου να τον βαζει αλλα δεν την αφησα τοτε.

Αννουλα μου συγνωμη αλλα δεν το ειχα διαβασει, δεν μου το ειχε εμφανισει εχθες. Τωρα γυρισα πισω και το διαβασα. Ειναι πολλα τα χαρτια και πολλα τα λεφτα που ζητανε. εμενα μου ελειπε και η βεβαιωση απο το δημο για την 5ετους διαμονη, θελει 2 μηνες να βγει. Ο ανδρας σου Ελληνας ειναι;

δεν μενω Περιστερι, αλλα Ν. Φιλαδελεφεια. Δουλευω στο Περιστερι και εχω το μεγαλο στο σχολειο, επειδη μενουν κοντα τα πεθερικα μου.

Σκεφτεσε τωρα να κανετε και 2ο;

Μπραβο σου που τον βαζεις στο γιογιο, τον Αλεξανδρο ηθελε η μητρια μου να τον βαζει αλλα δεν την αφησα τοτε.

Ναι,Έλληνας είναι και έχω πάρει την 5ετή άδεια διαμονής!Δεν αξίζει πάντως να πάρεις υπηκοότητα λόγω γάμου με Έλληνα για αυτό κάνω λόγω σπουδών!Δεύτερο και τρίτο παιδάκι θέλουμε...αλλά δυστυχώς τα οικονομικά μας δεν φτάνουν ούτε για το πρώτο...Άνεργοι και οι δύο και τα βγάζουμε πέρα με 2 ενοίκια που παίρνουμε,σύνολο 530 ευρώ το μήνα...Αν έβρισκε τουλάχιστον ο άντρας μου μια δουλειά,θα ήμασταν πολύ καλά...μέχρι τότε όμως,υπομονή...

Εχεις απολυτο δικαιο με τα χαρτια, θελουν 700ε και να εισαι παντρεμενη 8 χρονια και περνεις αυτοματα.

Μακαρι να βρει κατι και να βαλετε μπρος για 2ο. σε ποια ειδικοτητα ψαχνει;

Δαφνη τι εγινε με τον Αρη; Εκανες την εξεταση;

kalispera kai apo mena!!!ti kanete?εμεις ειμαστε καλα...το βραδυ ο μεγαλος μου γιος ειχε πυρετο οποτε δεν πηγε παιδικο σημερα..αυριο θα παει μιας κ ειναι καλα...ο μικρος μπομπιρας παλι μας ξενυχτησε!!!Danai γιατι ειπες οτι μονο οι εκπαιδευτικοι δεν δουλευιυν?κανεις λαθος..εγω δινω ολο μοτ το ειναι και ας μην ειμαι μονιμη..βεβαια δεν ειναι ολα ροδινα σε καθε δουλεια...τελοςπαντων!!!τα μωρακια σας καλα ειναι?

kalispera kai apo mena!!!ti kanete?εμεις ειμαστε καλα...το βραδυ ο μεγαλος μου γιος ειχε πυρετο οποτε δεν πηγε παιδικο σημερα..αυριο θα παει μιας κ ειναι καλα...ο μικρος μπομπιρας παλι μας ξενυχτησε!!!Danai γιατι ειπες οτι μονο οι εκπαιδευτικοι δεν δουλευιυν?κανεις λαθος..εγω δινω ολο μοτ το ειναι και ας μην ειμαι μονιμη..βεβαια δεν ειναι ολα ροδινα σε καθε δουλεια...τελοςπαντων!!!τα μωρακια σας καλα ειναι?

καλησπέρα!

τανια,εννοούσα μόνο οι εκπαιδευτικοί δεν δουλεύουν σήμερα λόγω αργίας των 3 Ιεραρχών.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...