Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ'11:ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΜΠΕΣ

Recommended Posts

georgi79 τον εχω βαλει εδω κ πολυ καιρο στο δωματιο του..ο αδερφος του ειναι στο διπλανο.με το που τρωει τον κοιμιζω μετα απο λιγο..αποκοιμιεται στον ωμο μου...το κανει εδω κ πολυ καιρο αυτο το μαρτυριο κ πλεον δεν ξερουμε τι να κανουμε..ο μεγαλος μας γιος κοιμοταν απο 3μηνων 10ωρες σερι..ο μικρος δεν ξερω τι θελει..πειναει?ποναει?φοβαται?δεν ξερουμε!!!δεν φτανει που μας ξυπναει 5φορες μεσα στο βραδυ ξυπναει και 06:30 για πρωι...ελεος!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αντριά έχω ψαρόσουπα σημερα για μας,κ κοτοπουλο με πατατα-καροτο-κολοκυθι για την Χριστίνα.

Τόνια είναι δύσκολο να είσαι σίγουρος για την αιτια που προκαλεί αυπνίες κ αναστάτωση στον ύπνο...κανονικά τα παιδια αν πιούν το γάλα του γύρω στα 150 μλ κ πάνω είναι καλυμένα μερι το πρωί νωρίς νωρίς.Αυτό όμως δεν ισχύει για όλα φυσικα.

Πόσο γάλα πίνει?Περνει πιπίλα?

Και εμένα κάθε νράδυ το ίδιο μου κάνει παρόλο που κοιμάται νωρίς,ειτε γτ της πέφτει η πιπιλα,είτε θέλει αγκαλίτσα κ νανουρισμα.

Εχτες δεν ηθελε με τιποτα την κουνια,με το που ξυπναγε εκλαιγε γοερα για να την πάρω,το τι τραβηξα δεν περιγράφεται!

Δοκίμασε αυτό με το γάλα,να χορταίνει πριν τον ύπνο,αλλά γνώμη μου,μην τον ταίζεις στην νυχτα γτ θα στο ζηταει συνεχώς....

Χαλάρωσε το κλιμα πριν κοιμηθεί κτλ...

Περιμενουμε νεα σου...

Αχχχ τι τραβαμε!!!

γεωργιάννα,καλή επιτυχία!!!!!

Τάνια,δεν γνωριζόμαστε.η Δανάη είμαι,κ εμένα μου φαίνεται απίθανο να πεινάει μέσα στη νύχτα σε αυτή την ηλικία.τις λίγες φορές που ξυπνάει η μικρή μας κ μπορεί να κλάψει,πηγαινω στο κρεβάτι της,τη χαιδεύω,μπορεί να της τραγουδήσω ,την καθησυχάζω ότι ειμαι εκεί,μπορεί να ψιλογκρινιάξει για κανενα λεπτό κ αποκοιμιέται.δεν ξέρω αν κοιμάται μαζί σας ο μικρός.

πω πω βρε τονια τι κουραση τραβας...δοκιμασε να του δινεις λιγο πιο αργα το γαλατακι του η σαν τελευταιο γευμα να του δινεις κρεμουλα...

αν δεν ειναι λογω πεινας μηπως ζεστενετε/κρυωνει????

ευτυχως η ελενα κοιματε 9 με 8 το πρωι μετα ξανα στις 10 με 12 κ το μεσημερι αλλη μια ωρα νομιζω θα σερνομουν δεν θα αντεχα αν ξυπνουσε συνεχεια ελπιζω κ το δευτερο να ειναι ετσι βολικο...

θελω να της δωσω μακαρονια να φαει πες του μια ωραια συνταγουλα για να την φτιαξω!!!!

γεωργιαννα μου καλη επιτυχεια αυριο!!!!!!!!μακαρι να ξεμπερδεψεις γρηγορα!!!!

αυτα τα μπιφτεκια δεν μπορω να τα καταφερω με τιποτα δεν ξερω τι κανω λαθος κ μου βγαινουν παντα σκετη αποτυχεια....

αντρια να σου πω την αληθεια δεν εχω μετρηση ποσα γευματα τρωει...το πρωι παντως δεν πινει γαλα τρωει κρεμουλα...

γωγω το εννοουσε!!!τοτε δεν θηλαζα ειχα σταματησει επειδη ηταν πολυ λιγο το γαλα μου η κουνιαδα μου παλι ειχε ποταμι κ για να μην παει αχρηστο ηθελαν να το δωσουν στο δικο μου παιδι...

εγω που θελω να χασω καμμια πενηνταρια κιλα???? :lol::lol: καλιο πεντε κ στο χερι παρα πενηντα κ καρτερι :lol::lol::lol:

Καλημέρα!

Καλά με τις πεθερές τι είναι αυτά που διάβασα? Πάνε καλά? Θα μας τρελάνουν εντελώς..

Δανάη πόσο θέλεις να φτάσεις σε κιλά? Είσαι αδύνατη.

Κι εγώ θέλω δίαιτα αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω πρόγραμμα. Μόνο με σωστή διατροφή θα προσπαθήσω. Δεν αντέχω την πείνα.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχασα όλα πολύ γρήγορα αλλά οι γιορτές με κατάστρεψαν :lol: έβαλα 3. Τα τζήν μου δεν κλείνουν :(

Από τότε που γύρισα προσέχω αλλά η ζυγαριά δεν κουνιέται.. σνίφ

Αναστασία μου,φοβερή η νεα φωτο της Γεωργίας!!!!σ'ευχαριστώ για το κομπλιμέντο ;) ανταποδίδω.κ εγώ πήρα 2 κιλά σε 2 εβδομάδες που ανέβηκα θεσ/νίκη...πριν μείνω έγκυος ήμουν 52,τώρα θέλω να φτάσω τα 54.νομίζω είναι τα ιδανικά για μενα.ουτε εγώ κάνω πρόγραμμα.τρώω κανονικά από ο,τι μαγειρεύουμε,αποφεύγω το λευκό ψωμί.γλυκα με μέτρο,το βραδυ ελαφρια,5 γευματα ημερήσια κ καταγράφω το τι τρωω καθημερινά για μην τσιμπολογάω....χιχιχι.πρέπει να πίνω κ πολύ νερό πράγμα που αμελώ...

Ανδρια,η Μυρτώ συνήθως τρώει 5 γεύματα,γάλα πρωί κ βράδυ,φρουτόκρεμα δεκατιανό,μεσημεριανό κ ρυζάλευρο απογευματινό,κάποιες μέρες (πιο σπάνια) που δείχνει να το έχει ανάγκη θηλάζει κ ενδιάμεσα.σήμερα πχ που ειναι κ αρρωστούλα το πρωί θήλασε δυο φορές κ το μεσημέρι μια ώρα πριν το μεσημεριανό ξαναθήλασε.

Η Μυρτώ ενώ χθες δεν είχε πυρετό,σήμερα πάλι ανέασε λίγο,38,1 στον ποπό,της έδωσα algofren.αν συνεχιστεί κ αύριο θα πάρω τη γιατρό πάλι.οι μύξες πάνε σύννεφο!!!!μάλλον ποτάμι!!

tania κουραγιο..εμεις ηξυπναμε 3524124523 φορες μεσα στη νυχτα..πτοε θηλαζουμε , ποιτε κανουμε αγκαλιτσες ποτε γελάμε οτε κλαιμε..μια χαρουμενη ατμοσφαιρα! χαχα Υπομονη θα περασουν ολα .. σμγωνα με τον παιδιατρο μας μετα τον 10ο μηνα θα στρωσει το πραμα!!

Δαφνη μηπως ο Άρηςθελει γευματα στο χερι; Δοκιμασες να του δωσεις καμια γωνια ψωμιου να μασουλ'αει; λιγο μπανανα με επιβλεψη;Ο αγαπημενος μας γιατρός το εχει πει οτι ετσιμαθαινουν να μασοηυλανε ( με το ψωμι ) κ με τη μπανανα το ειδα μονη μου..η Νεκταρια δν ανοιγει στομα στο φρουτο το αλεσμενο... η πορδιτσα μου εβγαλε ενα δοντι κ ηθελε να μασαει! τωρα προοδεψαμε εχουμε 2 παμε για μπριζολες χαχαχα

Γεωργιανα μοντελιτσα μοηυ? :)

αντρια ναι ακριβες ειναι οι πανες αστα...

Σουλα αν θελεις μπορω να σε βοηθησω κ εγω με τις παραγγελεις απο το αμαζον!! εμας μας ηρθαν ηδη πανες και ειναι ιδιες με τις ελληνιες... ως και ελληνικα γραματα εψχει επανω δλδ ελεος!! Εγω πηρα κ καλληντικα για την νεκταρια απο ενα αλλο site..eseis τι τους βαζετε

αμα ξεχασα καμμια σορρυ ειμαι κ λιγο νυσταγμεννη!!

Ξεχασα να σας πω πηγαμε παιδιατρο , ειμαστε 70 ποντους κ 8.790 βαρος!! Παμε πολθθ καλα ειπε ο γιατρός..μαλλον δε θα μπουσουλησουμε παμε κατευθειαν για περπατημα!!;

Κοριτσια εγω θα αποχωρησω απο την ομαδα....Ευχομαι να ειστε ολες καλα,χαρηκα που σας γνωρισα και μοιραστηκα μαζι σας σημαντικα και ουσιωδη για εμενα πραγματα αλλα δεν μπορω να συνεχισω ετσι....Να ειστε ολες καλα!

Κοριτσια εγω θα αποχωρησω απο την ομαδα....Ευχομαι να ειστε ολες καλα,χαρηκα που σας γνωρισα και μοιραστηκα μαζι σας σημαντικα και ουσιωδη για εμενα πραγματα αλλα δεν μπορω να συνεχισω ετσι....Να ειστε ολες καλα!

Τι έγινε βρε Γιούλη μ?Γτ τετοια απογοήτευση???

Μην φεύγεις καλε,που θα πάς,κατσε εδώ να τα λέμε!!!

Καλησπέρα μανούλες!!!Τι κάνετε??Πως περάσατε το Σαββατοκύριακο??!!!Εμείς χαλαρά στο σπίτι,χθες πήγαμε σε μια μαμαδοσυνάντηση στον Αγ.Δημήτριο και έβαλα τον Άκη (ή τον Ηρακλή :lol: )μέσα στον παιδότοπο για πρώτη φορά,ξετρελλάθηκε!!!

georgi79,από μικρή στα βάσανα κι εσύ ε??!!Αχ όταν μου το λένε αυτό,μου τη δίνουν!!!!!Βρε τον Αλέξανδρο...προχωρημένο τον βρίσκω!!!Μα να τους αφήσεις και μόνους??!!! :shock:

Τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται??!!Αλήθεια από που είσαι και θέλεις να πάρεις υπηκοότητα???Κάνω κι εγώ τα χαρτιά μου αυτό το καιρό για υπηκοότητα...

afro24,ωραίο όνομα δώσατε στην μικρή....και όχι δεν το λέω γιατί είμαστε συνονόματες!!! :mrgreen: κι εσύ από μικρή στα βάσανα ε?!! :lol: Αλήθεια εσείς οι μικρομανούλες,πως και το αποφασίσατε τόσο νωρίς??!!Ο δικός μου με το που έβγαλε το πρώτο δόντι 7 μηνών μέχρι 11 μηνών ζούσε με βυζί και ψωμί!!!!Τώρα έχει λίγες μέρες που έστρωσε επιτέλους!!Ευτυχώς είχαμε αποθέματα αλλιώς θα είχαμε θέμα,φανταστείτε ότι έπεσε 2 καμπύλες αλλά το πρώτο 6μηνο είχε πάρει πολλά κιλά,είχε ανέβει 4 καμπύλες ο λουκουμάς!! :shock::shock::shock:

Danai Karra,περαστικά στο κοριτσάκι σου...εμένα δόξα το Θεό δεν έχει αρρωστήσει ακόμα!!Ο δικός μου θηλάζει σε όλες τις στάσεις πλέον!!!Αναρρωτιέμαι καμιά φορά πως τα καταφέρνει!!! :lol: Όσο για την πεθερά....Ασχολίαστο!!!Και μετά αναρρωτιούνται γιατί ξεκόβουν τα ζευγάρια από τους γονείς...Εγώ πεθερά δεν έχω αλλά έχω ξεκόψει και από πεθερό και από κουνιάδα γιατί δεν παλεύονται!!! :evil::evil::evil: Με την συσκευή για τις μύξες ο δικός μου δεν έχει πρόβλημα...το παίζω καραγκιόζης και δεν κλαίει! :mrgreen:

GeoV,χαίρομαι που όλα καλά με τον υπέρηχο!Όσο για την βάφτιση,ψηφίζω εξοχικό με 1000!!!Με γεια και το δοντάκι σας!!!Δεν είστε φαφούτικα πια!!

happy!!!,είδες τι τραβάω με το μαϊμουδάκι??!!!Αφού μόλις τελείωσαν οι γιορτές,το πάρκο και το τραπεζάκι του σαλονιού έφυγαν υπόγειο μαζί με το δέντρο και τα χριστουγεννιάτικα...δεν γινόταν αλλιώς...ο δικός μου ανοίγει τα συρτάρια της αλλαξιέρας και τα πετάει όλα έξω!! :shock:

Παρήγγειλα κι εγώ δείγμα από τις πάνες chicco,όχι ότι θα τις χρησιμοποιήσω,έτσι από περιέργεια...εμείς βολευτήκαμε με τις πάνες του Λίντλ,9-10 ευρώ η μεγάλη συσκευασία!Έτσι κι αλλιώς μέχρι το καλοκαίρι θα την έχουμε κόψει!Εκτός από 2-3 ατυχήματα που έχουμε στην πάνα,όλα τα άλλα τα κάνουμε στο γιογιό!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δάφνη,γιατί κοπέλα μου ταλαιπωρείσαι χωρίς λόγο...πες τους γονείς σου να έρχονται να κρατάνε τον μικρό...κρίμα είναι να σε τρώνε οι δρόμοι!!Μπράβο που ξεκίνησε καλά το Θαλερό!! :)

Από παιδιάτρους κι εγώ δεν έχω κατασταλάξει....είχα πάει σε 2 καλές αλλά με πρήζουν με την ασχετοσύνη για τον θηλασμό!!! :? Ελπίζω ο μικρούλης να μην έχει τίποτα...μια φίλη μου είχε παρόμοιο θέμα,ο μικρός της δεν έπαιρνε βάρος 3 μήνες και όταν κάνανε τις εξετάσεις που βγήκαν καθαρές,άρχισε να παίρνει πάλι κανονικά!

andria,ο Άκης θηλάζει το πρωί που θα ξυπνήσει 8 η ώρα,κατά τις 10-11 τρώει λίγη μπανάνα και μετά φρουτόκρεμα,κατά τις 12-1 του δίνω κάποιο σνακ,μετά μεσημεριανό που δεν τρώει και πολύ,το απόγευμα πάλι κάποιο σνακ,μετά κρέμα και το βράδυ μεμέ.Βέβαια μεμέ μπορεί να φάει και πιο συχνά,αν έχει θέμα με δοντάκια κτλ.

Τόνια,μπορεί να είναι δοντάκι,άλμα ανάπτυξης...δοκίμασε αυτά που σου λένε τα κορίτσια...εγώ από τότε που γέννησα το μεγαλύτερο που κοιμήθηκα ήταν 2 εξάωρα όταν ήταν πιο μωρό....Αφήστε τα....

Γιούλη μου, θα ήθελα κι εγώ μια μέρα να είμαι μόνη με τον Άκη και να μην μαγειρεύω....με κουράζει πολύ το μαγείρεμα σε καθημερινή βάση.....Από πεθερά κι εσύ είσαι άτυχη ε?!!Κουράγιο..Γιατί θες να αποχωρήσεις καλέ???Τι σε έπιασε??!!!

touristria,κι εσύ στο κλαμπ των ζόμπι ε??!!Συμπάσχω!!

Καλή επιτυχία σε όσες κάνουν δίαιτα!!Ένα τιπ είναι να τρώτε ένα φρούτο πριν το μεσημεριανό και αν θέλετε γλυκό,αμέσως μετά το φαγητό!! ;)

Όσες έχετε φατσομπούκι και θέλετε καντε με add "Semenets anna"

Ουφφφ...τελείωσα...ελπίζω να μην ξέχασα καμία....1 ώρα μου πήρε να γράψω!!! :lol:

γωγω δεν νομιζω οτι εχουμε να πουμε και πολλα πραγματα....Τι να πουμε???Το ξερω οτι η καθεμια εχει τα δικα της να σκεφτει,οπως εχω κι εγω αλλα παρατηρω οτι τις τελευταιες φορες που εχω γραψει κατι με προσπερνατε διακριτικα....Καλα κανετε θα μου πειτε γιατι κι εγω καποιες φορες αργω να μπω κ δεν σχολιαζω..Αλλα γινεται καποια διακριση προσωπων σ αυτο που δε μ αρεσει καθολου....Πχ μπορει να αργησω να μπω,οπως αργει κ η σαμανθα,οπως αργει κ η γλυκερια,οπως αργουν τοσες κ τοσες κοπελες αλλα οταν θα μπω κ θα γραψω θα με γραψετε μην πω που,οχι ολες το τονιζω ΑΥΤΟ σε αντιθεση στις παραπανω κοπελες θα σχολιασουν απαντες...Δεν μ αρεσει ολο αυτο που συμβαινει κι φευγω πολυ απλα τα πραγματα...Δεν μ αρεσει επισης να μου κανουν <<αντιποινα>>επειδη δεν μπαινω πολυ συχνα και δεν προλαβαινω να σχολιασω ολες σας τις δημοσιευσεις και δεν μ αρεσει να μετραμε ποσες φορες σχολιαζει η μια και ποσες φορες η αλλη.....Εδω αυτο γινεται....Οπως εγινε σημερα κ με την αντρια....

Επισης δεν μ αρεσουν οι διακρισεις....Γιατι μπορει εγω να εχω να μπω μια βδομαδα να γραψω κατι η να σχολιασω αλλα μην ξεχνατε οτι δεν ειμαι η μονη...Εαν εχει συμβει κατι αλλο θα ηθελα σας παρακαλω να το ξερω....Τοσα κ τοσα εχω μοιραστει μαζι σας...Τουλαχιστον αυτο το δικαιουμαι!!!

Άννα,γιατί το γλυκό αμέσως μετά το φαγητό;;για πες,μ'ενδιαφέρει..

Είναι απλό....όσο χωνεύεται το φαγητό,το γλυκό διαλύεται στα γαστρικά υγρά του στομάχου και μέχρι να φτάσει στο έντερο όπου απορροφώνται η ζάχαρη κτλ. έχει διαλυθεί σχεδόν πλήρως και έτσι ο οργανισμός απορροφά λιγότερες θερμίδες και λίπη! ;)

Αννα,11 μηνών στο γιογιο?!?!?!μπράβο!!!

Από 8 μηνών τον βάζω και κάνει εκεί τσίσα και κακά...το θέμα είναι ότι ακόμα δεν συνεννοούμαστε κι εν ξεχαστώ και δεν τον πάω στην ώρα του,έχουμε ατυχήματα....Πέρα του ότι είναι Χειμώνας και όταν έχει λίγο παραπάνω κρύο,κάνει πιο συχνά τσισάκια και δεν τον προλαβαίνω...Κατά τα άλλα τα πάμε πολύ καλά αν και καμιά φορά με κουράζει λίγο το θέμα...αλλά πιστεύω ότι εφόσον το έχει μάθει,θα είναι πιο εύκολο να κοπεί η πάνα!

Αννα μου εγω ειμαι απο την Ρουμανια. Σαν τι κανεις την υπηκοοτητα; σαν παντρεμενη; εγω κανω επειδη εχω τελειωσει σχολειο.

δουλευω σε μια αποθηκη με ειδη δωρου στο Περιστερι.

Παιδευεσαι πολυ τωρα που ειναι μικρος αλλα εγω νιωθω οτι μεγαλωσα μαζι του και πολλες φορες δεν πιστευω οτι ειναι το παιδι μου αλλα το αδελφακι μου. Εχω μεγαλη βοηθεια απο τον Αλεξανδρο και τα κοριτσια το ξερουν.

Δαφνη θηλαζεις τον Αρη πριν το φαγητο;

Γιουλη δεν θα ηθελα να σχολιασω κατι, ειναι η αποψη σου και απο την στιγμη που δεν σε ικανοποιουμε σαν παρεα δεν μπορω να σε πεισω για το αντιθετο. Και εμενα με πειραζει που υπαρχουν ατομα που το εχουν περασει για το προσωπικο τους ημερολογιο αλλα επαψα να ασχοληθω.

Τονια οταν ξυπναει την νυχτα τι κανει; καθε παιδι ειναι διαφορετικο, αρα υπομονη.

Για να τοποθετηθώ λοιπόν σε αυτό το θέμα που αδίκως θίχτηκε...έχω να πώ,πως εδώ βρισκόμαστε για να εκμεταλευόμαστε τον χρόνο που διαθέτουμε ευχάριστα κ συζητώντας...τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Ποιός ο λόγος να σε περνάμε διακριτικά,μας έχεις κάνει κάτι?

Ειμαστε τόσες πολλές εδώ,εγώ πολλές φορές ξεχνάω να γράψω αυτά που ξεκινάω να γράψω κ απαντάω σε άλλα θεματα ή διαφορετικά,οπως στην περίπτωση της Αντριας,εκανε μια ερώτηση κ απαντήθηκε πολυ σωστά απο την Δάφνη,τι να απαντήσουμε,συμφωνουμε?Δεν είναι fb εδώ για να κανουμε like.

Δεν πρέπει να παρεξηγιόμαστε αν δεν απαντάμε ή δεν γνωρίζουμε να απαντήσουμε πάντα,συμβαίνει κ αυτό....στην δική σου περίπτωση,περιγράφεις περισσότερο όπως κ πολύ καλά κάνεις κ δεν θέτεις τοσο ερωτήματα....

Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος ούτε να μπαίνει να χτυπάει κάρτα,ούτε να απαντάει σε όλους κ σε ολα,οποτε μπορεί ο καθένας είναι εδώ να συζητάμε....εχουμε όντως τόσα πολλά στην καθημερινοτητά μας που εμείς οι γυναίκες κ μάνες θα έπρεπε να αλληλο στηριζόμαστε κ όχι να φτάνουμε σε τέτοια ακραία ζητήματα....

Αυτη είναι η αποψή μου κ λυπάμαι που εχεις αυτη την λανθασμένη εικόνα.

Απο την άλλη αν πιστευεις ότι σε αυτό το φόρουμ αντι να περνάς καλά κ να συζητας,στεναχωριέσαι ,τότε ειναι στην κρίση σου να αποφασίσεις...αν θέλεις να παραμείνεις.

Είμαστε μια όμοεφη παρέα κ θα μας λείψεις,αυτό να το ξέρεις κ να εισαι σίγουρη.

Σε φιώ κ σε καληνυχτώ εσένα κ τον Αλεξάκο με τα 2 μάτια σαν γαλάζιες λιμνες :D

Για να τοποθετηθώ λοιπόν σε αυτό το θέμα που αδίκως θίχτηκε...έχω να πώ,πως εδώ βρισκόμαστε για να εκμεταλευόμαστε τον χρόνο που διαθέτουμε ευχάριστα κ συζητώντας...τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Ποιός ο λόγος να σε περνάμε διακριτικά,μας έχεις κάνει κάτι?

Ειμαστε τόσες πολλές εδώ,εγώ πολλές φορές ξεχνάω να γράψω αυτά που ξεκινάω να γράψω κ απαντάω σε άλλα θεματα ή διαφορετικά,οπως στην περίπτωση της Αντριας,εκανε μια ερώτηση κ απαντήθηκε πολυ σωστά απο την Δάφνη,τι να απαντήσουμε,συμφωνουμε?Δεν είναι fb εδώ για να κανουμε like.

Δεν πρέπει να παρεξηγιόμαστε αν δεν απαντάμε ή δεν γνωρίζουμε να απαντήσουμε πάντα,συμβαίνει κ αυτό....στην δική σου περίπτωση,περιγράφεις περισσότερο όπως κ πολύ καλά κάνεις κ δεν θέτεις τοσο ερωτήματα....

Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος ούτε να μπαίνει να χτυπάει κάρτα,ούτε να απαντάει σε όλους κ σε ολα,οποτε μπορεί ο καθένας είναι εδώ να συζητάμε....εχουμε όντως τόσα πολλά στην καθημερινοτητά μας που εμείς οι γυναίκες κ μάνες θα έπρεπε να αλληλο στηριζόμαστε κ όχι να φτάνουμε σε τέτοια ακραία ζητήματα....

Αυτη είναι η αποψή μου κ λυπάμαι που εχεις αυτη την λανθασμένη εικόνα.

Απο την άλλη αν πιστευεις ότι σε αυτό το φόρουμ αντι να περνάς καλά κ να συζητας,στεναχωριέσαι ,τότε ειναι στην κρίση σου να αποφασίσεις...αν θέλεις να παραμείνεις.

Είμαστε μια όμοεφη παρέα κ θα μας λείψεις,αυτό να το ξέρεις κ να εισαι σίγουρη.

Σε φιώ κ σε καληνυχτώ εσένα κ τον Αλεξάκο με τα 2 μάτια σαν γαλάζιες λιμνες :D

Γωγω δεν παρεξηγηθηκα και ουτε κακιωνω σε κανεναν απλως ειπα τι με ενοχλησε....Το εχω νιωσει πολλες φορες αυτο!!!Το να μπαινουμε κ να λεμε τα νεα μας περιλαμβανει και το πως περασαμε την ημερα μας,να περιγραψουμε πως ειμαστε,πως βιωνουμε το καθετι σε σχεση με τα μωρα μας....Δεν καταλαβαινω που το κακο σε αυτο??Γτ το βαφτιζεις ειρωνικα ημερολογιο γεωργιαννα???Προσωπικα,εσενα αυτο που σε ενοχλει???...Αλλα οποτε μπαινω και οσο μπαινω να νιωθω οτι ειμαι <<αορατη>> εμενα αυτο με ενοχλει...Και ξερετε γτ με ενοχλει???Γιατι γινεται σε ατομα κατ'επιλογη...Κ ο γιωργος κανει παααρα πολυ καιρο να μπει,κ η σαμανθα,και η γλυκερια και αλλα κοριτσια δεν σχολιαζουν παντα αυτα που λετε και αυτα που γραφετε αλλα παντα περιχαρες τρεχετε να σχολιασετε,και καλα κανετε βεβαια,απλως καποιες αλλες κοπελες μπορει να γραψουν αρκετα πραγματα και κανενας να μην ασχοληθει....Οπως εγω,η αντρια και δεν μου ερχεται αλλη στο μυαλο τωρα....Αυτα!

georgi79,κι εγώ λόγω φοίτησης κάνω! ;) Τα έχω όλα έτοιμα μόνο το παράβολο των 100 ευρώ μας λείπει και δεν περισσεύουν προς το παρόν μιας και είμαστε άνεργοι και οι δύο... :? Περιστέρι μένεις???Εμείς Χαϊδάρι!!Κι εγώ είμαι της άποψης να κάνω νωρίς παιδάκια...Θέλω μέχρι τα 30 μου να έχω τελειώσει με γέννες και να έχουν μεγαλώσει λίγο τα παιδάκια μου ώστε να κάνουμε διάφορα πράγματα μαζί και ίσως να μπορώ να δουλέψω κιόλας γιατί τώρα δύσκολα...και δεν έχω άτομο να αφήσω το παιδί και θηλάζουμε ακόμα οπότε ο μπαμπάς δεν μπορεί να το κρατάει..μόνο αν βρω κάτι για 3-4 ώρες.. :roll:

Γιούλη, άδικα χαλιέσαι...Εγώ για να σχολιάσω όλες,κάθησα 1 ώρα στον υπολογιστή και ο μικρός ήταν μέσα στην γκρίνια και σταματούσα να τον πάω γιογιό,να τον αλλάξω,να τον ταϊσω,να τον πάρω λίγο αγκαλιά και ξανάγραφα...που να μείνει μυαλό για το τι διάβασα πριν...Ανοίγω 2 παράθυρα και ξαναδιαβάζω και γράφω αλλά αυτό είναι μια πολυτέλεια που δεν μπορώ να έχω κάθε μέρα....Τώρα όπως είπαν τα κορίτσια,το φόρουμ υπάρχει για να μας κάνει να περνάμε καλά,αν πλέον δεν περνάμε καλά...δεν μας αναγκάζει κανείς να μείνουμε...

Γιούλη,επειδή όπως γράφεις δικαιούσαι μια απάντηση στην ερώτησή σου,θα σου απαντήσω κ εγώ με τη σειρά μου σε σεβασμό κ με ειλικρίνεια.Όταν πρωτομπήκα στην ομάδα αυτή,σου έγραφα σχεδόν πάντα σε ό,τι ρωτούσες ή σχολίαζα για πολύ καιρό. Σιγά-σιγά παρατήρησα,όμως,ότι συνήθως ούτε που απαντούσες σε αυτά που σου είχα γράψει,οπότε με τον καιρό σκέφτηκα "αφού δεν την ενδιαφέρει τι της γράφω,γιατί επιμένω εγώ;".Παρόλα αυτά συνεχίζω να σε διαβάζω όπως κάνω με όλες κ όλους.Η σχέση είναι αμοιβαία,δηλ. δίνεις πρώτα και μετά παίρνεις.Εσύ γράφεις αυτά που έχεις ανάγκη να πεις-και καλά κάνεις-αλλά μέχρι εκεί.κ όταν δεν σου απαντήσουν όλοι σε αυτά,θυμώνεις.Θα σου φέρω ένα απλό παράδειγμα,την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε εναν θάνατο στην οικογένεια,τον οποίο μοιράστηκα κ όλες οι κοπέλες μου έγραψαν κάτι και πραγματικά πήρα το νοιάξιμό τους.Η Μυρτω ήταν κ είναι άρρωστη (πράγμα που φαντάζομαι οτι διάβασες εφόσον ήταν στην ίδια σελίδα με αυτή που έγραψες εσυ),πάλι όλες μου έγραψαν κάτι.Εδώ δεν ειμαστε μόνο για να κάνουμε παράπονα και να ζητάμε,πιστεύω εγώ,αλλά και να "ακούμε" τον άλλο κ με όποιον τρόπο μπορούμε να βοηθάμε ή απλώς να δείχνουμε ότι τον σκεφτόμαστε.Αυτό εγώ δεν το έχω εισπράξει από εσενα.Επειδή ρώτησες γιατί απαντάμε όλες στην Έλενα (Σαμάνθα)ή στη Γλυκερία ενώ μπορεί κ εκείνες να γράφουν πιο σπάνια,δεν θα μιλήσω εξ ονόματος των υπολοίπων,θα σου πω για μενα,οτι τους γράφω πάντα γιατί όσο καιρό κ αν εχουν να γράψουν,μπαίνουν στον κόπο να μας διαβάσουν κ να δώσουν ενα σημάδι ζωής,προσωπικά εισπράττω το ενδιαφέρον τους.Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις το γιατί της δικής μου στάσης.Εύχομαι να εισαι πάντα καλά και να χαίρεσαι το όμορφο ζουζούνι σου!καλή συνέχεια!

Ημερολογιο ειναι οταν μπαινουν και γραφουν τι κανανε και πως το κανανε! βαρεθηκα να διαβαζω, και γι'αυτο δεν διαβαζω απο καποιες κοπελες τις δημοσιευσεις, τι κανουν και που ειναι με λεπτομεριες.

Αυτο εννοω ημερολογιο. και ναι τις περισσοτερες φορες εμπαινες και εσυ και εγραφες χωρις καν να δεις εστω και μια δημοσιευση πριν απο σενα. το θεωρω λογικο να μην προλαβαινουμε καποιες φορες να διαβασουμε ολες τις απαντησεις.

Τελοσπαντων οπως αγαπας.

Αννα ετσι τρωω εγω το γλυκο μου μετα το φαγητο περιπου μιση ωρα μετα. δεν το ηξερα ομως οτι παχαινει λιγοτερο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...