Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φθινοπωρινές & Χειμωνιάτικες μανούλες 2011!!!!Νο2!Ελάτε!

Recommended Posts

Καλημερα σας.....

με αλλαξε τα φωτα η μικρη χθες,συνεχεια ξυπνουσε...δεν εκανε κακα και ζοριζεται...τρωει λιγο.....κλαιει.....τι να την κανω,να δωσω λιγο τσαγακι?Μια φορα την ημερα εκανε....αλλαζει το εντερο φαινεται και αλλαζουν και οι συνηθειες.....

το χιονι κοντευει το γονατο σε λιγο....να δουμε που θα παει.....

τι τρωμε σημερα?ψαρι πεθυμησα!!!

Πως θα μαθουμε για την Αννα Μαρια ρε γμτ!! :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ρε κοριτσια οταν καναμε υπερηχο για ΓΟΠ μας βρηκε οτι εχει κοντο οισοφαγο σε σχεση με το φυσιολογικο.Ψαχνω εδω μεσα να βρω κατι αλλα δεν υπαρχει.ξερει καμια κατι τι προβλημα δημιουργει στο φαγητο,στο εντερο?Μηπως γι αυτο κλαιει?

Καλημερα!!!!!!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου γλυκα??Πωπω ρεσιταλ δωσατε χθες!!!Μπηκα να διαβασω κ μολις ειδα τις σελιδες δεν το πιστευα!!Ευχομαι καθε μερα να εχουμε τετοια διαθεση!

Αναστασια μου ζοριζεται ακομα η φραουλιτσα?Δεν σας ειχαν πει αν δημιουργει προβλημα ο οισοφαγος ετσι?Τι να σου πω πιθανον να την ζοριζει αυτο.Ψαρι ε?Κ γω θα την ηθελα μια ψαροσουπα να σου πω την αληθεια αλλα σημερα το μενου εχει γεμιστα!

Αγγελικη μου εμεις σε μια εβδομαδα θα δοκιμασουμε πατατουλα,καροτο,αχλαδι κ μηλο.Θα δοκιμασουμε, δεν θα φαμε κανονικη μεριδουλα.Μας ειπε η γιατρος 1-2 κουταλακια ισα ισα για τη γευση.Αποτι καταλαβα θα αρχισουμε να τρωμε κανονικα απο το επομενο ραντεβου 6/3, οταν θα εχουμε μπει καμια 10αρια μερες στον 6ο.Ισως εμας μας εδωσε να δοκιμασουμε πιο νωρις λογω της γοπ.Να αρχισουμε πιο γρηγορα κρεμουλες μηπως κ ηρεμησουμε.

Νασια μου εισαι μια κουκλιτσα!Τι κανει ομως το ρημαδο'ι'ντερνετ.Αλλιως σε φανταζομουν...Εχεις πολυ παιχνιδιαρικη φατσουλα!Ασε που φαινεσαι κοριτσακι, χωρις πλακα!

Γιωτακι μου τι κανει ο Θανουλης σου?Αργησε χθες να κοιμηθει?

Κανενα νεοτερο απο την Αννα Μαρια?

Εμεις ξυπνησαμε κλασικα φαγαμε κ ξανακοιμηθηκαμε!Αχ να εκανε κ κανενα καλο υπνακο μεσ τη μερα τι καλα που θα ηταν..!Ηρθε η αδερφουλα μου χθες βραδυ για τρεις εβδομαδες κ ειμαι πολυ χαρουμενη.Ειχε να δει το μικρο απο οταν γεννηθηκε κ επαθε σοκ!Πως αλλαξε ετσι..? :lol:

Σας φιλω καλημερες!

Αααααααααα κι εσύ ακόμα στα αλεσμένα είσαι ε?????????? :lol: Κ εγώ.....κι εγώ.....μαζί με την μπέμπα θα σταματήσω την αποστείρωση =))=)) Λοιπόν θα σας βάλω μια φωτογραφία μου με κοτσιδάκια να μου πείτε πόσο φαίνομαι......

Καλε τωρα την ειδα, εισαι μια μικρη κουκλιτσα!!!!!!! :P

Καλημέρα φιλενάδεςςςςςςςςς μου!!!! ;)

Καλημερούδια στα μαναράκια μας!!!!

Εμείς κοιμηθηκαμε το καθιερωμένο για την ώρα επτάωρο σηκωθήκαμε 7.30 φάγαμε και τώρα παίρνουμε έναν υπνάκο...

Μαγειρεύω κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο......και θα δω και τι μαγειρέψατε εσείς στην ομάδα μας σε λίγο!!!!!! :arrow:

Αγγελικούλα πώς πήγαν τα μούτρα στη χθεσινή επίσκεψη;;; Το έδωσες το ρεσιτάλ;;; [-([-([-(

Λενάκι μου γλυκό ψώνισες φιλενάδα για τα παιδάκια σου μπράβο, έκανες έξυπνες αγορές. $-)$-)$-)

Και εγώ του έχω ψωνίσει διάφορα για του χρόνου σε τιμές ευκαιρίας!

Την θέλει ο Αναστασάκος σου την πιπίλα;;;

Εφούλα χτες περάσαμε υπέροχα στο παρεάκι εδώ, είχε πολύ κέφι, =))=))=))=))=))=)) ειδικά σε μια στιγμή είχαμε μείνει Νάσια, Αγγελική και εγώ και ξεκαρδιστήκαμε , είχαμε το Βανεσάκι που έλειψε για λίγο....έγινε χαμόςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!! \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

Συμπεθερούλα μου χιονάκι αρκετό έχετε , έχετε κλειστεί μέσα γμτ.... άντε να φτιάξει λίγο ο καιρός να βγούμε σαν τα σαλιγκάριαααααα!!!

Για τον οισοφάγο δε ξέρω να σε βοηθήσω....φιλάκιαα [smilie=love3.gif]

Κατερινούλα μου πώς τα πάτε με τις γοπ;;; εμένα τώρα σπάνια κάνει γουλιές φτουυυυυυυυυυυυ μην το ματιάσω..... [smilie=blob3.gif]

Μήπως φτιάχνει το στομαχάκι του για να δούμε.....Την Παρασκευή έχουμε εμβόλια...

Gprip3.png

Καλημερούδια φιλεναδίτσες!!!!!!!!!

Πως πάνε τα κέφια σήμερα????? Λίγο μουντός ο καιρός (τί λίγο δηλαδή, χαμός γίνεται εδώ.....βροχή,αέρας...) αλλά δεν βαριέσαι!!!!!!!!! Τα μέσα μας να είναι ηλιόλουστα....που πάνε να μας τα μαυρίσουν κι αυτά!!!!!!! Η μέρα μου πάντως ξεκίνησε με υπέροχα νέα για μία ξαδέρφη μου (πιο μικρή από μένα) παντρεμένη πολλά χρόνια που δεν μπορούσε να μείνει έγκυος και τελικά τα κατάφερε το κορίτσι μας!!!!!!!!! Δεν έμαθα λεπτομέρειες αλλά δεν με νοιάζει κιόλας.....η ουσία είναι ότι επιτέλους θα γίνει μανούλα!!!!!!!!

Όντως εχθές περάσαμε πάρα πολύ ωραία στο παρεάκι και είχαμε πολύ γέλιο.....φαντάζομαι τί θα γινόταν αν είμασταν όλες μαζεμένες!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty:

Γιωτάκι μου καλημέρα!!!!!! Κι εμείς από τις 7 στο πόδι - έφαγε, έκανε κακάκια και τώρα παίρνει έναν υπνάκο στην αγκαλιά μου, δεν την αφήνω γιατί θα ξυπνήσει και δεν θέλω να της το χαλάσω! i-) Εμείς μάλλον από βδομάδα θα πάμε για εμβόλιο........με τα χιόνια δεν μπορούσαμε να πάμε στην Μεγάλη Παναγία (το χωριό του Αρναούτογλου αν το έχετε ακουστά) που είναι η παιδίατρός μας!

Αναστασάκι μου για τον οισοφάγο κι εγώ δεν μπορώ να σε διαφωτίσω (πωπω τώρα θυμήθηκα τον Διαφωτισμό που κάναμε στην Ιστορία Δέσμης στο λύκειο και μου είχε βγεί ο κώλος να τα μάθω για τις πανελλήνιες!) [smilie=icon_study.gif] αλλά σκέφτομαι ότι αν υπήρχε κάτι θα σου το έλεγε ο γιατρός......έτσι κι αλλιώς αν δεν κάνατε τον υπέρηχο δεν θα το μαθαίνατε και ποτέ, ίσως να μην υπάρχει πρόβλημα και απλά έτσι είναι η ανατομία της φραουλίτσας! Ρώτησες τον παιδίατρο?????

Κατερινούλα μου πώς με φανταζόσουν??????? Στην φωτο είμαι λίγο μικρότερη (είμαι 32 εκεί) αλλά δεν έχω αλλάξει και πολύ....λίγα μαγουλάκια παραπάνω έχω κυρίως από τις απανωτές εγκυμοσύνες......Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια καλό μου......κουκλίτσα δεν θα έλεγα ότι είμαι, εμένα ποτέ δεν μου άρεσα ιδιαίτερα και δεν το λέω επειδή "ψαρεύω" για κοπλιμέντα, απλά δεν μου αρέσει και πολύ η φάτσα μου!!!!! Ευτυχώς τα παιδιά μου μοιάσανε τον άντρα μου!!!! ;;);;);) Καλώς την δέχτηκες την αδερφούλα σου και καλά να περάσετε τώρα που θα είστε μαζί......πού μένει???? Σπουδάζει κάπου μακριά?

Μαϊμουδάκι τί θέμα έχετε με την πιπίλα????? Εκτός από τον σταφυλόκοκκο εννοώ......δεν θέλει να την κόψει ο Αναστάσης?????? Αχχχχχχ ευτυχώς εμένα κανένα από τα κορίτσια μου δεν την ήθελαν την πιπίλα.......η Μαρία λίγο μόνο μέχρι να αποκοιμηθεί αλλά κι αυτό το έκοψε το καλοκαίρι που μας πέρασε! Μεγειά τα ρουχαλάκια σας!!!!!!!! Άκουσα κι εγώ για τις εξευτελιστικές εκπτώσεις στα prenatal αλλά τώρα δεν μπορούμε να διαθέσουμε ούτε ευρώ γμτ!!!!!!!! Ευτυχώς που τα παιδιά μου έχουν ήδη ένα εκατομμύριο ρούχα και δεν χρειάζεται να πάρουμε άλλα......για την βάφτιση της μπέμπας μόνο θα τους πάρω κάτι καλό.....Η Άννα Μαρία είναι ακόμα στο νοσοκομείο, έγραψε ο άντρας της στον τοίχο στην ομάδα, θα μας τα πεί όταν γυρίσουν στο σπίτι!

Αγγελικάκι μου τελικά δεν μας το έβαλες το παιχνίδι να το δούμε.....ακούγεται πολύ ωραίο.....

Εγώ λέω να κάνω πατάτες με αυγά σήμερα........... :-?

Σας αφήνω, ξύπνησε η μικρή και σαν να μου μυρίζει ότι ξαναέκανε κακάκια......με δόσεις θα τα βγάζει μάλλον σήμερα....... :-p

κορίτσια καλημερα!ειμαι η βασω απο θεσσαλονικη και ειμαι νεα στο φορουμ..ειμαι φθινοπωρινη μανουλα και εγω και ειπα να μπω στην παρεα σας!θα γνωριστουμε και θα τα λεμε απο δω!

kalimera!!!!an με πιασετε απο τη μυτη, θα σκασω!!!!ειπα κι εγω δε θα ξαναμαγειρευα, αλλα ως εδω ηταν!!!!θα τα κανω γυαλια καρφια!!!παω στην ομαδα να σας πω!!!

ευη, σ'ευχαριστω.θα μπω να δω και αυτα τα προσκλητηρια που λες!!!!

νασια εισαι θεαααααα λεμε!!!!!

Αχ Νάσια μου είχε πολύ κέφι χτες!!!!! Κάναμε πάρτυ [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] που να είμασταν κάπου όλες μαζί σε ένα χώρο θα περνούσαμε τέλειααααααα!!!!!!!!!! [smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif]

Όσο για τη φατσούλα σου είσαι πολύ όμορφη .........και εγώ για τον εαυτό μου τα ίδια λέω...ότι δε μου αρέσωωωωωωω

Μαγειρεύω , μαζεύω, ο μπεμπούλης παίζει και πίνω και το [smilie=coffee2.gif] μου!!!!!

Μακάρι να το πίναμε παρέα!

Βανεσάκι μου θα μπω να σε βοηθήσω στις κουτάλες..........μη κόψει το αυγολέμονο!!!!!!!!! :evil:

σεσιλ καλώς όρισες!!!!!!!!! Είμαι η Γιώτα και έχω ένα αγοράκι 4 μηνών!

Gprip3.png

το αυγολεμονο οχι μονο εκοψε γιωτακι αλλα εκσφενδονιστηκε και γεμισε τον τοπο!!!!! [smilie=boxing.gif]

θα γινει χαμος κοριτσια!!!!

τωρα πινω καφεδακι ~o) διπλα στη κουνια της δαναης (που κοιταει εδω και 2,5 ωρες το περιστρεφομενο και δεν κοιμαται) ~x( και το κοιταζω κι εγω το γλυκουλακι μου και γραφω παραλληλα!!!! αν προλαβω θα μαγειρεψω τωρα, αλλιως το μεσημερακι!!! [smilie=dark1.gif][smilie=dark1.gif].τι τρωτε σημερα??? [smilie=spam1.gif]

βασω καλωσηρθες!!θα περασεις καλα στην παρεα μας [smilie=wav.gif]

εγω ειμαι η βανεσσα και εχω ενα κοριτσακι 3 μηνων!!!

Βανεσάκι μου γλυκό έκοψε το αυγολέμονο ε;;; [smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif]

Ώρα του θα ήταν [smilie=clock.gif][smilie=clock.gif]

Εγώ μαγειρεύω κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο.........και ελπίζω να μην χρειαστεί να μαγειρέψω και τίποτα άλλο στην ομάδα το βράδυ!!!!! [smilie=director.gif] [smilie=director.gif]

Ο δικός μου παίζει εδώ διπλα και με κοιτάει το (*)(*)(*)(*)(*) μου!!!!!!!

Μαγείρεψε να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε [smilie=book1.gif][smilie=book1.gif][smilie=book1.gif][smilie=book1.gif][smilie=book1.gif][smilie=book1.gif]

Εδώ είμαι κι εγώ......να τα περάσουμε κοτσάνι πάλι όπως εχθές [smilie=blob1.gif]

Βάσω από Θεσ/νίκη καλωσήρθες στο παρεάκι μας.......Πες μας λίγα για σένα, αγοράκι έχεις ή κοριτσάκι????? Πότε γέννησες???? Εγώ είμαι η Νάσια από Χαλκιδική και έχω δύο κοριτσάκια 26 μηνών η Μαρία μου και 3μιση μηνών η μπεμπούλα μου (γέννησα στις 24 Οκτώβρη).....ααααααα και έχω συμπεθέρα την Μύριαμ από δω από το παρεάκι μας, έχει μέρες να μπεί αλλά θα την γνωρίσεις κι αυτήν!

Εύη μου ξέχασα πριν να ρωτήσω......πώς πας με τους ιλίγγους????? Πήγες για την μαγνητική??????

Βανεσσάκι ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=boxing.gif] Σπάστα όλα..........είδες τί έκανα εγώ!!!!! Εεεε μα πιά.....κάνουμε υπομονή, κάνουμε υπομονή αλλά μας καβάλησαν!!!!!!!!!!!!

Γιωτάκι μου εύχομαι να είναι ανώδυνο το βράδυ σας........αλλιώς........ξέρεις!!!!!!!! Στην ομάδα για μαγειρική-ζαχαροπλαστική!!!!!!!!! Η Βέφα Αλεξιάδου με νέες συνταγές!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εμένα τα κορίτσια μου μου έσπασαν τα νεύρα σήμερα [smilie=angryfire.gif] Πολύ γκρίνια.......ταϊζω την μία κλαίει η άλλη γιατί πεινάει και θέλει την ίδια στιγμή να φάει.......μα με πόσα χέρια να τις ταϊσω ταυτόχρονα????????? Με την μπέμπα παραμάσχαλα έκατσα στο πάτωμα να ταϊσω την μεγάλη γιατί η κυρία δεν ήθελε να έρθει κοντά μου, ήθελε να τρώει, να βλέπει παιδικά και να κάνει κούνια στο ριλάξ της μπέμπας!!!!!!!!!!Κάνει κακά η μία, κάνει ταυτόχρονα και άλλη.........τις αλλάζω και ξανακάνουν..........η μπέμπα θέλει όλο αγκαλιά και όρθια να κόβω βόλτες.......ξεράθηκαν τα χέρια μου από τις 7 το πρωί επάνω στον ώμο μου την έχω!!!!!!!!!!! Και πάνω που είχα καταφέρει να κοιμήσω την μπέμπα, ήρθε η Μαρία τσιρίζοντας να την πάρω κι εκείνη αγκαλιά και την ξύπνησε [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] Εδώ να γίνεται της μουρλής και ο άντρας μου να κοιμάααααααααται!!!!!!!!!!!!! Κατά τα άλλα, τολμάει να μου λέει "σιγά μωρέ τί κάνεις και κουράζεσαι?"

Και να φανταστείτε, ακόμα θέλω να στρώσω κρεβάτια, να ξεσκονίσω , να σκουπίσω και να βάλω μια ηλεκτρική!!!!!!!!!!!! Τώρα πήγε για ψώνια και περιμένω να γυρίσει να κάτσει με τα παιδιά αυτός και να κάνω τις δουλειές μου............ :-w:-w:-w

Τελικά δεν θα φτιάξω πατάτες με αυγά γιατί θα στείλει παστίτσιο η - άντε μην πώ τίποτα άλλο - πεθερά! Εννοείται ότι εγώ δεν πρόκειται να φάω....να λένε ότι με ταϊζουν κιόλας!!!!

δεν εχω προλαβει ακομη να γραψω τη συνταγη μαγειρικης :D:lol::lol::lol: γιατι ειναι μεγαλη και θελει και πολλα υλικα [smilie=angry4.gif][smilie=angry4.gif][smilie=angry4.gif]

νασιουλα κι εμενα τα ιδια κανει.θελει συνεχεια αγκαλια και να κανω βολτες!!!μολις κανω την κινηση να καθισω, πριν καν προλαβει το οπισθιο να ερθει σε επαφη με την καρεκκα, σφαδαζει απο το κλαμα!!!που το καταλαβαινουν τα ατιμα???

τωρα μολις αποκοιμηθηκε , μη φανταστεις τηνκουναω κανα 2ωρο για να κοιμηθει 20 λεπτα!!!!και μου αρεσει που στις αρχες λεγαμε τι καλοβολο και ησυχο μωρακι που ειναι!!!δεν πειραζει, να ειναι καλα τα μικρακια μας και ας μας ταλαιπωρουν!!!!!

Πάλι καλά που προλαβαίνεις και γράφεις βρε Νάσια μου!!!!! :crazy::crazy::crazy::crazy: Σε έχουν τραλάνει τα μαναράκια σου τα γλυκάααααα [smilie=icescream.gif] [smilie=icescream.gif]

Μερικές μπάμιες..............όταν ο Θεούλης μοίραζε μυαλά αυτές κρατούσαν [smilie=toothy2.gif][smilie=toothy2.gif][smilie=toothy2.gif] !!!!!!!

Τελευταία η δική μου μπάμια Νάσια ξέρεις τι κάνει;;; Κάνει την [smilie=duckie.gif][smilie=duckie.gif][smilie=duckie.gif][smilie=duckie.gif] !!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Βανεσάκι μου μάζεψε τα υλικά σου σιγά σιγά και ξέρασέ τα μας [smilie=puke.gif][smilie=puke.gif][smilie=puke.gif] όλαααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Gprip3.png

καλα πεθαινω στο γελιο με τα εικονιδια μας!!!! :lol::lol::lol:

παντως κοριτσια εγω τους ακατανομαστους τους εχω γραμμενους κανονικοτατα [smilie=evil5.gif]

αν σας πω τι εγινε σημερα θα πειτε αγαπαει ο θεος τον κλεφτη, αλλα αγαπαει και το νοικοκυρη!!! [smilie=laughing4.gif] [smilie=laughing5.gif] [smilie=laughing5.gif] [smilie=laughing8.gif] [smilie=laughing4.gif] [smilie=laughing4.gif] [smilie=tongue2.gif]

Άντε πες μας βρε Βανεσσάκι τί έγινε.....κάνω δουλειές κι έρχομαι και κοιτάω να δώ τί γράψατε μην χάσω κανένα επεισόδιο!!!!!!!!!!!!!! Όχι...όχι.....μην τους γράφεις κανονικότατα!!!!!! Εμάς να μας γράψεις τί έγινε.........και ξέρεις......αυτό που είπα κι εχθές στο Αγγελικάκι, εδώ είμαστε όλες να βάλουμε ένα χεράκι [smilie=naka.gif][smilie=protest.gif][smilie=protest.gif]

Τώρα που έβαλα το εικονίδιο με τον.....Τάρας Μπούλμπα θυμήθηκα κι άλλη ατάκα Γιωτάκι, από το "Είσαι το ταίρι μου" εκεί που ήθελαν η Σταυροπούλου με την Βογιατζάκη να μπούν στο σπιτάκι του Γεωργούλη κι έλεγαν να πάρουν φόρα να πέσουν πάνω στην πόρτα για να την ανοίξουν κι έλεγε η Βογιατζάκη "να το ανοίξουμε θέλουμε ή να το γκρεμίσουμε?????????" Έτσι κι εμείς.....να πάρουμε φόρα όλες μαζί και να τα κάνουμε όλα γης μαδιάμ!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Τελευταία η δική μου μπάμια Νάσια ξέρεις τι κάνει;;; Κάνει την
:lol::lol::lol: Τα 'χει καταλάβει όλα η 3:-O (γελαδάρισσα) και κάνει την πάπια αλλά έχουν γνώση οι φύλακες ;))

Κορίτσια όντως πολύ πλάκα έχουν τα emoticons.....

Άστα Νάσια μου και εγώ στο ενα χέρι το ξεσκονόπανο στο άλλο το πληκτρολόγιο [smilie=sign2.gif][smilie=sign2.gif] μη χάσω και εγώ κανένα επεισόδιο και κλαίω [smilie=tearyeyed.gif] [smilie=tearyeyed.gif] [smilie=tearyeyed.gif] [smilie=tearyeyed.gif] :lol::lol::lol::lol::lol:

Πολύ μου άρεσε αυτό που θυμήθηκες πάλι!!!!! Από το είσαι το ταίρι μου για αυτό και εγώ θα σου πω μια ατάκα από ελληνική ταινία............. ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΠΟΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :yawn::yawn::yawn::yawn::yawn:

Gprip3.png

ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΠΟΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:lol::lol::lol::lol::lol: Συνεχίζουμε από χθές 8-}8-}8-}:ymparty::ymparty::ymparty:

Ήθελε ο άντρας μου ταχα μου και καλά να πάει στη μάνα του να φέρει το παστίτσιο και να πάρει μαζί του και την Μαρία να δεί τον παππού και την γιαγιά (μη χέσω [smilie=pottytrain1.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=pottytrain2.gif] ) κι εγώ ταχα μου ότι έχει κρύο να μην βγεί το παιδί έξω και κρυώσει ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ!!!!!!!!!! Αφού δεν καταλαβαίνουν ότι τα έκαναν σκατά θα χρησιμοποιώ κι εγώ πλάγιους τρόπους!!!!!!!!!! :mrgreen:;));));)) Θα κάνω την χαζή :-B:-B και θα περνάει το δικό μου...........

Έτσι μπράβο Νάσια μου παίξε και εσύ το θέατρο του παραλόγου [smilie=toothy1.gif][smilie=toothy1.gif][smilie=toothy1.gif][smilie=toothy1.gif][smilie=toothy1.gif] αφού το διάλεξαν ......και ετσι είσαι και καλή αφού το περνάς με πλάγιο τρόπο αυτό που θες :lol::lol::lol::lol:

πάω να ταισω το (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) μου και έρχομαι!!!!!!!!

Gprip3.png

Καλά το λες!!!!!!!!!! [smilie=toothy1.gif] Καραγκιόζ μπερντέ.... Και μετά θα κάνω πως δεν γνωρίζω τίποτα για τον φόνο [smilie=angel4.gif]

Κι εγώ πάω να ηρεμήσω την μπέμπα (πάλι κλαίει τί πρωτότυπο) κι επανέρχομαι........Μόνες μας μείναμε πάλι....... :(

elate ειμαι κι εγω εδω!!!!μαγειρεψα λιγο, δεν ξερω αν ειδατε την τουρτα!!! [smilie=violent4.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] εντωμεταξυ γυρισε τωρα και δεν του μιλαω καν.δεν απαντω σε καμια ερωτηση του και θελω να εχω πικαρισμενη φετσα αλλα βλεπω τα emoticons και χαμογελαω!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...