Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φθινοπωρινές & Χειμωνιάτικες μανούλες 2011!!!!Νο2!Ελάτε!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλοριζικο λοιπον το νο2,ετσι ολο χαρες και γελια και δεμενες οικογενειες!!!!γεματες αγαπηηηηηη και ψοφο στις κουνιαδοπεθερες!!!(πω πω κακια!!!) :twisted::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γελας Γιωτακι εεε? :lol::lol: αλλιως δεν σωνομαστε με τιποτα και εμενα ρε γμτ ειναι και μικροι σε ηλικια,αργουν να τα τιναξουν!! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ!!!!!!!!!τι ωραια που ειναι η ησυχια...κοιμουνται και τρια....... :D:D:D:D

αλλα πρεπει να τα ξυπνησω τα μεγαλα γιατι το βραδυ θα εχουμε ολονυκτιες.......αν και θα ταξιδευουμε οποτε δεν με καιει κιολας.....αλλα αυτη η απεραντη ησυχια εντος ολιγου θα διακοπει απο φωνες....κλαματα.....μαμα νερο...μαμα θελω κατι.....μαμα κακα....μαμα βυζιιιιιιι.......κ.ο.κ :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλοριζικο το νεο μας ποστακι κοριτσακια μου..

Υγεια πανω απ ολα αλλα και οι αλλες ευχες που κανατε καλοδεχουμενες ειναι..

Αναστασακι, κι εμενα μικρες ειναι αλλα οπως λεει κι γιωτα ποτε δεν ξερεις..

Εγω μολις ξυπνησα..κοιμηθηκα για λιγο αλλα κουραστικα τοσο πολυ σημερα με τις δουλειες που χρειαζομαι κι αλλο νανι..

Γιωτακι γιατι να παρεξηγηθει καμια απο μας?ειμασταν σελ 101!δεν ξερω βεβαια ποσες ζελ σηκωνει αλλα απ οτι εχω καταλαβει ,οχι πολλες..

Εξαλλου βρε κοριτσια εδω δεν ειμαστε για να παρεξηγουμαστε και να κραταμε κακιες και μουτρα..ουτε να τσακωνομαστε..γι αυτα τα πραγματα εχουμε τις Γνωστες Ανεπιθυμητες Πεθεροκουνιαδες(ΓΑΠ).. :twisted::evil::twisted:

Εδω εχει η μια την αλλη στα ευχαριστα και στα δυσκολα..

Το παρεακι μας ειναι ωραιο και πολλοι θα το ζηλευαν για αυτο μανουλιτσες μαζωχτειτε..

Βγαζω απουσιολογιο κι οποια λειπει να φερει χαρτι απο γιατρο για να δικαιολογησει τις απουσιες.. :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιωτα φερε χαρτι απο γιατρο..χαχα..εκτος αν βαλεις κανα μεσον..

Εχεις πολλες δουλιτσες φανταζομαι..ποσο καιρο λειπετε?δεν εχετε συγγενεις η φιλους στι χωριο για να εχεις κι εσυ λιγη βοηθεια?με τρια παιδια φανταζομαι πως θα ειναι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αα καινουργιο ποστακι τελειααα εγω σημερα δεν εχω μπει λογω γενικης αλλαξα το σαλονι ολο αλλου οι καναπεδες αλλου τα τραπεζια αλλες κουρτινες πληντυριααα φιουυυ...απο θηλασμοο εμενα το βραδυ ξυπναει στις 3 και τρωει ανα μια ωρα γιατι δεν τρωει πολυ καλυτερα αφου ξυπναει στα 15 λεπτα να ξαναδινεις το ιδιο στηθος δεν θεωριτε γευμα αφου δεν εχει περασει 1 ωρα ..παντως και εμενα τρωει πιο συντομα γιατι δεν εχει φαει καλα..αυτα σας αφηνω γιατι εχω ενα σπιιιιτι καραβι //.///φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιωτάκι καλορίζικο το ποστάκι!!!!!!

Μόνο χαρέςςςςςςςς!!!!

Νιάκι συγχαρητήριαααααααααα!!!!!!!!!

Από εδώ και πέρα μόνο δάκρυα χαράααααααααςςςςςςςς!!!!!!!!!

Δωράκι δεν έχει τίποτα η μικρή

Το είχε πάθει και ο δικός μου, είναι κλειστός ο δακρυίκός πόρος.

Εμάς μας έδωσε σταγόνες αλλά δεν έκαναν τίποτα, του έκανα μασαζάκι με καθαρά πάντα δάκτυλα και σε μια βδομάδα έγινε περδίκι!!!!!!!!!Είμαι σίγουρη ότι αυτό θα έχει και η μικρή. Κάνε μασαζάκι κακό δε του κάνεις με τίποτα!

Αγγελικούλα δε μπορείς να φανταστείς πώς ένιωσε που με είπε μα μαα!!!!!!!!

Ευτυχώς έχω και μάρτυρες γιατί μερικοί με πειράζουν χα χα χα!!!!!!αλλά μου φτάνει που το άκουσα εγώωωω!!!!!!

Εύη και εγώ έκανα γενική σήμερα μιας και με άφησε ο μπεμπούλης μου!!!!!!

Περιμένουμε τώρα κάτι φιλαράκια μας να έρθουν.

Κορίτσια συγγνώμη που δε σχολιάζω όσα γράψατε από το προηγούμενο ποστάκι, περί μπεμπιλίνο και άλλα...

Gprip3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλορίζικο κορίτσια!

ΜαρίαΓιώτα, κι εμένα μου είπε ο γιατρός μασαζάκι πριν το καθαρίσω, αλλά δεν ξέρω αν το κάνω σωστά. Δηλαδή, είμαι σίγουρη ότι το κάνω λάθος...

Κι εγώ δουλίτσες σήμερα, το βράδι ο άντρας μου θα βγει με τους συμμαθητές του απ' τα μαθήματα αυτοάμυνας, θα πάνε σε ρεμπετάδικο, κι εγώ κάλεσα την κουμπάρα μου να έρθει, θα παραγγείλουμε πίτσα, θα φέρει επιτραπέζιο, αν και πιο πολύ για κουβέντα έχω όρεξη!

Φιλούρες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σίγουρα θα το κάνεις σωστά.

Κάνε μασαζάκι ανάμεσα στο ματάκι και στη μυτούλα του, δεν νιώθεις σαν να έχει ένα γρομπαλάκι;;;

Θα φτιάξει!!!!! Ο μπεμπούλης σηκώθηκε ένα πρωί και δεν είχε τίποτα, φανταστείτε ότι εμένα πολλές φορές το ματάκι του το ένα δε μπορούσε να το ανοίξει με τίποτα, ήταν κλειστό και έφτιαξε.

Το ίδιο είχε και ο ανηψιός μου και με το μασαζάκι έφτιαξε.

Gprip3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να μαι κι εγω!!!καλοριζικο λοιπον το ποστακι μας και καλο ψοφο στις βρωμοπεθερες!!!!ελεος κοριτσια τοση ζηλια και κακια δεν εχετε συναντησει σε ανθρωπο!!!!αν δε μας χωρισει δε θα ησυχασει!!!και τα παει παρα πολυ καλα!!!!δεν ξερω τι να κανω πια...

καληνυχτα κοριτσακια μου!!!τα λεμε αυριο :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσιαααααααα τι κανετε?? καλε ποσα γραψατε??? ουαου!

βανεσσακι αντε μη δινεις σημασια στην κακιστρω! κοιτα να τα εχεις καλα με τον αντρα σου κ προσπαθηστε να μην τσακωνεστε για κανναν τριτο!

η ιωτα-μαρια καλα λεει, με το μασαζακι περναει.. κ εμενα το ειχε ο αναστασης

δωρα δεν ειναι τιποτα κοριτσι μου, εγχειρηση χρειαζεται σε ακραιες περιπτωσεις, μην ανησυχεις καθολου

αννα μαρια καλα να περασετε!

ευη καλο κουραγιο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλεναδίτσες καλορίζικο το ποστάκι μας!!!!!!!!! Εύχομαι μόνο ευχάριστα και σ'αυτό!!!!!!!

Δωράκι μου γλυκό μην μου στεναχωριέσαι καλό μου......τίποτα δεν έχει το ματάκι της μπεμπούλας, ούτε επέμβαση δεν πιστεύω ότι θα χρειαστεί!!!!!!! Καθάριζέ το με φυσιολογικό ορό και σιγά σιγά θα συνέλθει.......αχχχχχχ εμείς οι μανούλες ποτέ δεν ησυχάζουμε και υποφέρουμε ακόμα κι πονάει έστω και μια τρίχα από τα μαλλάκια των παιδιών μας!!!!

Βανεσσάκι μου κι εγώ είμαι της άποψης να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο αν δεν σου λέει κάτι το μυστήριο.....έτσι κι αλλιώς ο πολιτικός έχει την ίδια ισχύ! Κι εγώ πολιτικό είχα κάνει αρχικά (λόγω εγκυμοσύνης) και μετά από 15 μήνες κάναμε και τον θρησκευτικό μαζί με την βάφτιση της Μαρίας! Αλλά εγώ ήθελα το μυστήριο (το νταβαντούρι δεν με ενδιαφέρει και η αλήθεια είναι ότι το βαριόμουν και απίστευτα αλλά εδώ στα χωριά είναι αναγκαίο κακό)......Καλά όσο για τα πεθερόνια, είμαι κι εγώ καμμένη οπότε τί να πώ????? Εγώ στον θρησκευτικό γάμο έβλεπα τα ξινισμένα μούτρα της πεθεράς (μα σε όλες τις φωτογραφίες ξινισμένη είναι) και χαιρόμουν που της χάλαγα την διάθεση!!!!!

Γιωτάκι12 (είδες στο αλλάξαμε μόνες μας το nickname) σήμερα θυμόμουν τί καζούρα σου κάναμε που πέρναγαν οι μέρες και δεν γεννούσες και γέλαγα.......και μετά όλες με την σειρά κάναμε ακριβώς τα ίδια!!!!!!! Εκτός από την Αναστασία που έκανε το ακριβώς αντίθετο........

Μαϊμουδάκι μου ο Αναστάσης πώς τα πάει με το μωρό??????? Ασχολείται???? Το πλησιάζει??????

Μπουρέκι μην εξαφανιστείς για πολύ καιρό.......

Αγγελικάκι μου δουλίτσες????? Εγώ τις κάνω με δόσεις (ο Θεοδόσης :lol: )........λίγο σήμερα, λίγο αύριο.......δεν προλαβαίνω όλα σε μια μέρα!

Για τα κιλά που λέγατε....εγώ έβαλα 15 σε αυτή την εγκυμοσύνη και τα έχασα όλα αλλά έχω χρωστούμενα από την προηγούμενη εγκυμοσύνη οπότε.....Πάντως σήμερα που το συζητούσα με την γυναίκα ενός ξάδερφού μου που είναι 3 μηνών έγκυος σκεφτόμουν ότι 55 κιλά που ήμουν πριν τις εγκυμοσύνες ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ξαναγίνω :cry::cry:

Ααααααα και για τις πάνες....εμείς χρησιμοποιούμε libero (πάνα-βρακάκι στην μεγάλη και τις κανονικές στην μπέμπα) και μπορώ να πώ ότι είμαι ευχαριστημένη.....ούτε διαρροές ούτε τίποτα....μάλλον και τις δικές μου τα κωλαράκια θέλουν ακριβά βρακιά :lol:

Κοριτσάκια μου πάω για νάνι γιατί είμαι ξυπνητή από τις 5 τα χαράματα και καταρρέω.........

Μάκιαααααααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα, κορίτσια.

Δώρα, μην στενοχωριέσαι, για το ματάκι. Δεν είναι τίποτα. Κάνε μασάζ με το μικρό σου δαχτυλάκι ανάμεσα στο ματάκι και τη μυτούλα και θα ανοίξει ο πόρος. Όσο για τις τσίμπλες, πρέπει να καθαρίζουμε τα ματάκια με αποστειρωμένη γάζα και χλιαρό χαμομήλι ή νερό. Καλό είναι να μην βάζουμε κολλύρια. Είναι πολύ μικρούλια ακόμα. Ο μπαμπάς μου είναι οφθαλμίατρος και μου τα είπε όταν τα ματάκια της μπεμπούλας μου γέμιζαν τσίμπλες.

Νία, χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου. Πάντα καλά να είναι τα παιδάκια σου και όλα τα παιδάκια.

Η μπεμπούλα μου μέρα παρά μέρα κοιμάται 11-7. Την ενδιάμεση μέρα ξυπνάει γύρω στις 4 και μετά στις 8. Ειναι κι αυτό ένα πρόγραμμα, δεν μπορείτε να πείτε ;)

Αυτό που μου λείπει εμένα κορίτσια είναι μια φίλη να πω καμιά κουβέντα, να πιω έναν καφέ. Αλλά αυτά μου έλειπαν και πριν την εγκυμοσύνη. Μένουμε εδώ γιατί ο άντρας μου είναι στρατιωτικός. Εγώ είμαι καθηγήτρια και τον ακολουθώ. Έτσι έχουμε ο ένας τον άλλο. Αλλά άλλο πράγμα ένας κοριτσίστικος καφές.

Σαν να έγραψα πολλά!!!

Φιλιά και καληνύχτα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γειασου εφη!!

νασια καλα τα πανε με τον μικρο.. τον αγκαλιαζει, του δειχνει παιχνιδια, τον σκεπαζει οταν κοιμαται, γενικα ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ειναι πολυ καλος (προς το παρον) αλλα δε μπορω να πω οτι πολυασχολειται.. προς το παρον δεν εχει δειξει καποια εχθρικη διαθεση... το μαρακι?

αα για τα κιλα εγω ειμαι ενα κιλο συν προ εγκυμοσυνης (ειχα παρει συνολικα 8.5).. αλλα θελω να χασω καμποσα γιατι ειχα παχυνει πριν μεινω εγκυος. δεν κανω καμια προσπαθεια, γιατι τρωω σαν το ΒΟΔΙ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εδω κι εγω..

Ε

Μαλλον την αρπαξα..τρεχει λιγο η μυτη μου και ποναει η κοιλιτσα μου αλλα και το στομαχι κι εχω και ταση για εμετο..πρεπει να κρυωσα..

Βανεσσακι,τι σου εκαναν παλι οι χαζοβιολες?

Λενα, μυριαμ, τι κανετε?

Γιωτακι12,κι ο δικος μου συλλαβισε λιγο το μα μα την ωρα που γκινιαζε αλλα δεν νομιζω να ελεγε μαμα..δεν το εχει ξανακανει παντως..προς το παρον αρκειται στο αγου,ακου,αμπου κι αγκου και πολλη τσιριδα..

Αννα μαρια,καλα να περασετε..

Νασιουκο,γιατι να μην ξαναγινεις 55κιλα?κι εγω τοσο ημουν πριν μινω εγκυος..

Εφη ξερω πως ειναι να εισαι μακρυα απο τους φιλους σου γιατι κι εγω ετσι ειμαι..εδω εχω καποια κοριτσια που κανουμε παρεα αλλα δεν βρισκομαστε πολυ συχνα..οσο κοινωνικος και να εισαι μετα τα 25 ειναι δυσκολο να κανεις φιλους τους οποιους θα βλεπεις συχνα..

Φιλεναδες θα τα πουμε αυριο..φιλια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κυριακάτικες Καλημέρες σε όλες!

Σήμερα τελειώνει η άδεια του άντρα μου και άρα τα κεφάλια μέσα από αύριο. Βοηθούσε αρκετά την ημέρα. Τώρα θα λείπει. Αλλά ευτυχώς η μπεμπούλα μου είναι ήσυχη. Δεν έχω παράπονο. Τα δύσκολα είναι όταν έχει υπηρεσία.

Αναστασία, νομίζω τα μωράκια μας είναι την ίδια μέρα γεννημένα 8/11?!!!!

Φιλάκια προς το παρόν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέραααααααα!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια;;;;

Τα μωράκια μας;;;

Βανεσάκι μου όλες ίδιες είναι!!!!!!! :twisted: οι πεθερές!!!!! :twisted:

Αλλά για τρίτους να μαλώνουμε;;;άστα...δεν αξίζει τον κόπο!!!!!

Τους αρέσει να βάζουν λόγια και να ανακατεύονται!!!!!!!!Ας φτύνουμε τον κόρφο μας!!!! :(

Λενάκι μου γλυκό σας φιλωωωωω.

Μετά από χρόνο μου είπε εμένα ότι κάνουν χειρουργείο για το ματάκι, αλλά με το μασαζάκι σε μια βδομάδα έφτιαξε.

Ο Αναστασάκος σου μια χαρά αντιδράαα για την ώρα , μακάρι να συνεχίσει έτσι! :D

Μυριαμάκι μου τι κάνεις;;;

Τι κάνει το γλυκό σου αγοράκι;;

Λέει αγκού και σε τρελαίνει και εσένα;;

φιλάκιααααα

Νασιούλα μου αλλάξατε το nickname....τι καλά!!!!!! ;)

Να σου πω μου έλειψε η καζούρα σας!!!!!! Ήταν η πιο γλυκιά καζούρα, ωραίες στιγμές μοιραστήκαμε φιλενάδα στις εγκυμοσύνες μας και θα μοιραστούμε και ακόμα περισσότερες με τα παιδάκια μας!!!!!!

Νασιούλα εμένα μου έχουν μείνει 5 κιλά ακόμα....και θέλω να χάσω και άλλα αλλά πώς;;; Πάντως ο θηλασμός δε βοηθά πιστεύω στο χασιμο κιλών μόνο στο χάσιμο μαλλιώνννννν :?:?

Εφούλα και εγώ συμφωνώ για τα κωλύρια...εμάς δεν έκανε τίποτα και ευτυχώς από μόνη μου δεν του έβαζα πολύ...μόνο μασαζάκι .....ευεργετικό!!

Αγγελικούλα ο γιος σου ετοιμαζεται να πει μα μα....θα το καταλάβεις!!!!!!!

Άσε που θα το πει όταν θέλει!Είναι απρόβλεπταααα!!! Αξιολάτρευτα!!!!!

Gprip3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσαροι!

Χτες ήρθε η κουμπάρα μου, φάγαμε πίτσα, τα είπαμε που είχαμε πάρα πολύ καιρό να βρεθούμε, κι ο Αντρεάκης κοιμόταν όλη την ώρα! Μόνο σε κάποια φάση ξύπνησε, έφαγε και ξανακοιμήθηκε!

Μαρία-Γιώτα-12, δεν πιάνω γρομπαλάκι ανάμεσα στο μάτι και στη μύτη... :( Μάλλον λάθος το κάνω... Κλαψ... Του καθαρίζω το ματάκι με αποστειρωμένο βαμβάκι αρκετές φορές τη μέρα και του βάζω και το κολλύριο τρεις φορές τη μέρα. Βγάζει τσίμπλα, αλλά ελάχιστη τώρα. Ελπίζω σε μια-δυο μέρες να του περάσει.

Έφη, δύσκολο να μην έχεις κανέναν... Όσο να 'ναι, όλη μέρα με τον άντρα σου, τελειώνουν και τα θέματα συζήτησης...

Νάσια, κι εγώ τις δουλειές με δόσεις τις κάνω! Κάνει βέβαια πολλές και ο άντρας μου. Πάντως, το χριστουγεννιάτικο δέντρο που ανέλαβε να ξεστολίσει, ακόμα βρίσκεται στολισμένο στο σαλόνι μας!

Για τα κιλά που λέτε, εγώ παλιότερα ούτε έβαζα εύκολα, ούτε έχανα εύκολα. Ήμουν για περίπου 12-13 χρόνια 55 κιλά με ύψος 1.75. Όταν ήρθαμε Κύπρο πήγα 57 και με την πρώτη εγκυμοσύνη έβαλα για πλάκα 2-3 κιλά, τα οποία άρχισα να χάνω όταν ξαναέμεινα έγκυος. Τώρα είμαι 59 κιλά, κι ελπίζω να χάσω και τα τέσσερα και να ξαναγίνω 55, όπως ήμουν παλιά! Αλλά πώς να τα χάσω έτσι που τρώω; Για το θηλασμό δεν ξέρω αν χάνεις κιλά, ίσως μ' αυτήν την εγκυμοσύνη να άλλαξε πάλι ο μεταβολισμός μου και να χάνω εύκολα και να μην παίρνω!

Για τις πάνες, πήρε προχτές ο άντρας μου κάτι οικολογικές και καλά της Νάννυς, και είναι σα χαρτί. Όλα έξω βγαίνουν. Κάθε φορά που κάνει τσίσα βρέχονται όλα του τα ρούχα. Τώρα έκανα πατέντα και του έβαλα το αδιάβροχο βρακάκι για τις υφασμάτινες πάνες, μήπως και συγκρατήσει τίποτα.

Α, δε σας είπα! Χτες τον έβαλα κάτω και του έλεγα συνέχεια "άγου, άγου, άγου, άγου" και το μισο-είπε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας γλυκές μου φιλενάδες!!

Καλορίζικο το νέο μας ποστάκι!!!!!!!!!!!!!!!

σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα καθησυχαστικά σας λογάκια και για τις συμβουλές σας.

Είστε πραγματικές φίλες.

Ήρθε ο παιδίατρος, κάναμε τα εμβολιάκια μας και μας είπε για το ματάκι αυτό που

μου είπατε και εσείς μασαζάκι και πλύσεις με ορό και μόνο αν έχει τσίμπλα tobrex.Δεν

ανησυχεί καθόλου μου είπε.Τι να πω ξεκινάω το μασαζάκι και βλέπουμε.Πα πα πα κόντεψα

να τρελαθώ!!Κατά τα άλλα το κοριτσάκ μου είναι μια χαρούλα και όπως μου είπε ο γιατρός

είναι πολύ ευτυχισμένο!!!βέβαια με το εμβόλιο σπάραξε το καημένο,τώρα κοιμάται.Ελπίζω να

μην κάνουμε κανέναν πυρετούλη.

Αγγελικούλα συμπεθέρα μου την άρπαξες;περαστικά φιλενάδα!!!Ο γλυκός μου Χαρούλης είπε

μα μα............έτοιμο το παιδίνα πει μαμά, τι άλλο θέλεις!!!!!!!!φιλησέ τον μου!!

'Εφη μου είναι πραγματικά δύσκολο να μην έχεις κάποιον να μιλήσεις αλλά σκέψου έχεις

όλες εμάς!!!

Άννα Μαρία για άλλη μια φορά κύριος ο Αντρεάκης!!όσο για το δέντρο και μένα ο άντρας

μου το μάζεψε προχθές!!

Μαράκι Γιωτάκι είπε μαμά το γλυκό σου;απλά τέλειο!!!το περιμένω πως και πως!!φιλιά στα

πατουσάκια!!!

Νασιούλα γέλασα πολύ με τις περιγραφές της ξυνομούρης της πεθεράς!!!πως είναι οι ζουζουνίτσες σου;

Βανεσσάκι το θέμα πεθερά βλέπω σε απασχολεί και σένα.σε νιώθω, είμαι παθούσα!!

Muriamaki καλό μου κα΄τι διάβασα και εσύ θέμα με πεθερά;

Λενάκι αγαπημένο γλυκούλης ο Αναστάσης σου!!Φιλιά και στα δυο αγοράκια!!

Αναστασάκο εννοείται ότι μου έφτιαξες το κέφι με εκείνο που ευχήθηκες για τις πεθεροκουνιάδες...

πως είναι η φραουλίτσα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Βρε κορίτσι μου όλα φυσιολογικά είναι αν δεν υπάρχει πόνος! Ηρέμησε λίγο... Αν δεν μπορείς καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο το γιατρό σου να σου φύγει το άγχος!!!
    • Να σου ζήσουν λοιπόν οι κορούλες σου!!γτ το βλέπεις σαν τελευταία ευκαιρία..;; Όπως είπες έστω κ με αυτό το σπέρμα έμεινες έγκυος 3 φορές, επομένως ποτέ δεν ξέρεις μην χάνεις τις ελπίδες σου!!! Και εμάς το σπέρμα είχε θέμα κινητικότητας και μορφολογίας ( είναι ο δεύτερος σύζυγος μου , είχε κιρσοκήλη αλλά παρόλα αυτά έχει ένα κοριτσάκι από τον πρώτο του γάμο.... έπειτα αφού ήμασταν μαζί αποφασίσαμε να κάνουμε εξετάσεις και να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση για την κιρσοκήλη καθώς δεν εμένα έγγυος 3 χρόνια προσπαθειών!! Μετά το χειρουργείο περίπου 3 χρόνια έμεινα έγκυος αλλά το έχασα στο 6 εβδ! 😢 Δεν ξανά έκανε εκείνος εξετάσεις! Είναι κ λίγο περίεργος σε αυτό το θέμα...δεν πάει εύκολα! )  Τι θέμα έχει εσένα στο σπέρμα;;
    • Κορίτσι μου καλησπέρα!  Σου εξήγησε ο γιατρός γιατί συνέβη αυτό; Εγώ δύο φορές που έκανα πρόκληση απλά καθυστέρησε να γίνει η ωορρηξία(αντί για 32-36 ώρες που γίνεται μετά την ένεση εμένα πχ μου έπαιρνε 40 ώρες). Ίσως την επόμενη φορά που θα το δοκιμάσεις να πρέπει να κάνεις και έναν υπέρηχο 1-2μερες μετά την ωορρηξία (έτσι όπως θα έχει υπολογιστεί με βάση την πρόκληση) για να δείτε ότι όντως έσκασε το ωοθηλακιο και έκανες ωορρηξία.  
    • Κορίτσι μου, κι εγώ είχα περάσει ένα τέτοιο εφιαλτικό βράδυ. Μάλιστα η κοιλιά μου ήταν σκληρή και για αρκετή ώρα και έκανα ακριβώς τις ίδιες σκέψεις με σένα. Από τότε ανά διαστήματα μπορεί να την αισθανθώ να σκληραίνει και μετά από λίγο να μαλακώνει. Αλλά όταν μίλησα με τον γιατρό ήταν καθησυχαστικος. Είτε μεγαλώνει η μήτρα, είτε κάνει συσπάσεις ή μπορεί απλά το μωρό να είναι σε τέτοια θέση που η κοιλιά να σκληραίνει σε εκείνο το σημείο που βρίσκεται. Αυτά μου είπε  Πάντως και άλλες φίλες μου που ρώτησα μού είπαν ότι κι αυτές το είχαν αυτό. Και στην εφαρμογή εγκυμοσύνης που έχω το παρουσιάζει ως κάτι απολύτως φυσιολογικό. Αλλά φυσικά πάνω απ' όλα κρατάω ότι μου το επιβεβαίωσε και ο γυναικολόγος μου. Παρόλα αυτά αν αγχώνεσαι στείλε ένα μνμ στον γυναικολόγο σου, για να σου επιβεβαιώσει ότι όλα καλά!! ☺️
    • @Melikara86 για το 3ο. Εχω δυο κοριτσάκια 7 και 5. Ημουν εγκυος τ καλοκαιρι π μας περασε και εκανα διακοπη στην 11η βδομαδα. Τωρα τ μωρακι μου θα ηταν 40 ημερων. Εχει 2 κυκλους π ξεκινησαμε αλλα δ εχω αμαν ελπιδες. Έχουμε θεμα με το σπερμα. Απο παντα. Βεβαια εμεινα 3 φορες εγκυος αλλα πιστευω οτι αυτο τ μωρο π εφυγε ηταν η τελευταία μας ευκαιρια. Ειπαμε θα προσπαθησουμε μέχρι τέλος του χρόνου. Αν ρθει καλως, αν οχι παλι καλως.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...