Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ Ευγενια και τι δεν εχω κανει..του εχω κλεισει τη μιτι και το εβαλα κατω απο τη γλωσσα...τον ακινητοποιω...ασε που φοβαμαι μη μου πνηγει.

Πολυ δυσκολος στο φαρμακο ο μικρος ..ο Χριστοφορος το καταπινε αγογγυστα ξερογλειφωταν και απο πανω και ηθελε και αλλο....

Εμας η παιδιατρος μας ειναι της αποψης να ξεκιναμε ενα ενα φρουτο...ενα ενα λαχανικο...

απλα ισως και λογω αρωστις δεν τα πολυθελει..

τωρα το Σαββατο που θα ειμαι σπιτι θα δοκιμασω πιο εντατηκα και αμα θελει να φαει...

Θα παω να παρω και με βαρια καρδια μερικες κρεμε ςτης Ηολε..δεν τις χωνευω καθολου τις ετοιμες κρεμες..ειναι πολυ επεξεργασμενη τροφη και δεν τις πολυσυμπαθω

• Απαντήσεις 600
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σε καταλαβαίνω το ίδιο κόλλημα έχω κι εγώ με τις κρέμες σε σημείο που με δουλεύουν οι υπόλοιποι εκτός από τον άντρα μου που με στηρίζει... Ελπίζω να τα πάτε καλυτερα όσο αναρρωνει το ζουζούνι!!!

Μην φοβάσαι δεν πνίγεται... δοκίμασε αυτό που σου λέω στο πλάι στα ουλάκια η σύριγγα δεν μπορεί να τη φτύσει, δεν μπορεί να πνιγεί.. είναι ο τρόπος μην γελάσεις.. που δίνουν και στα σκυλάκια-γατάκια τα φάρμακα.... ούτε εμένα έπινε ο Νικόλας τίποτα από φάρμακα εάν χρειαζόταν κι ήταν ο μοναδικός τρόπος να τον ακινητοποιήσω και να του το δώσω...

Δημοσίευση

Θα το δοκιμασω Ευγενια μου...γιατι πραγματηκα εαν δεν παιρνει τις δωσεις τον φαρμακων δεν θα γινει καλα...απο τη βαφτιση δεν εχει συνελθει το παιδι.

Τον πηγε ο αντρα ςμου και στον ΩΡΛ τωρα και τελικα παθαμε παλη ριξη τιμπανου καλα το ειχα δει εγω οτι ετρεξε το αυτακι του...τωρα μολις συνελθει θα παμε να κανει ενα ακουογραμμα

Δημοσίευση

Και πάνω από όλα μην απελπίζεσαι και μη πανικοβάλεσαι... του το μεταφέρεις!!!Χαμόγελα και πολλή υπομονή!!κάποια στιγμή όταν θα είναι έτοιμος θα το ανοίξει το στόμα του!!!

Δημοσίευση

Γεια σας γεια σας!!

Χρυσταλλενη με το καλό να ξεκινήσετε τις καινούριες γεύσεις...

Όλα έτοιμα λοιπόν για τη βάφτιση... με το καλό!

Χρύσα μου κουράγιο... συμφωνώ με Ευγενία, αυτό που είπε για τα γατάκια σκυλάκια ισχύει, έτσι έδινα φάρμακο στον γάτο μου όποτε χρειαζόταν και δεν μπορούσε να το "φτύσει", πολύ καλή μέθοδος! :lol::lol:

Ευγενία μου άδεια δεν μπορείς να πάρεις?

Συμπεθέρα και Μαράκι μακάρι να το φάει όπως λέτε το σέλινο... σε μερικές ώρες θα μάθουμε!!

Οι υπόλοιπες που είστε?

Φιλάκιααα!!

Δημοσίευση

Οπότε Γιελήζ μου καταλαβαίνεις... πίκρα δε λες τίποτα...

Για να δούμε.. το απόγευμα θα πάμε στην παιδίατρο να δει τα παιδιά..ειδικά τον Νικόλα που έχει πολύ πυρετό και βήχα και φοβάμαι για ακροαστικά.. μας βλέπω να παίρνουμε αντιβίωση... :(:( .Ελπίζω να έχουμε ένα ήρεμο σκ γιατί ειλικρινά δεν θα αντέξω πολύ ακόμα αυτούς τους ρυθμούς...

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια? Όλα καλά???πολλές αρρωστιες βρε κοριτσια...Εμεις καπως καλύτερα αν και συνεχιζει ο βηχας. Το θεμα μας τωρα ειναι αλλο...Δεν πινει το γάλα του με τιποτα. Χθες βραδυ επι μια ωρα προσπαθούσα και δεν ανοιγε το στόμα του...αντιθετως προτιμά νερο!!! Κρεμουλες φρουτακια τρωει ικανοποιητικά αλλά γάλα με τιποτα.Δεν ξερω τι έπαθε. Ειναι που είναι αρρωστος ή δεν θελει το γαλα?Τι λέτε? Σκέφτηκα να του αλλάξω το γάλα δοκιμαστικά...τι να πω..Αν και αποψε δεν πινει γαλα θα του φτιαξω λιγη κρεμούλα μην κοιμηθει νηστικός. ΚΑι δεν δειχνει ότι πειναει κιολας. Γενικα αυτες τις μερες αν δεν του δωσουμε εμεις να φαει δεν διαμαρτυρεται....

Χρυσα μου περαστικά σας...ευχομαι να μην έπαθε τίποτα το αυτακι.Ειναι πολύ δυσκολο το θεμα της αντιβιωσης αλλά πρέπει να την πιει..Ελπιζω να τα καταφερετε.

Ευγενια μου κι εσείς αρρωστοι..Μα τι παθαμε όλοι?Περαστικά σας...ευχομαι να ηρεμησουμε όλοι το τριημερο!

Φωτεινή σε εμας ο παιδίατρος ειχε πει να δοκιμασουμε πρωτα την ετοιμη φρουτοκρεμα και μετά ένα ένα φρεσκο φρούτο.

Γιελιζ τι εγινε το εφαγε το σελινο ο Κερεμ?

Χρυσταλλένη όλα ετοιμα για την Κυριακη...Θα μιλησουμε εμεις και στο τηλ. Σε εμας μακαρονια μας τα ειχε επιτρεψει απο τωρα. Μοσχαράκι μου ειπε μετά απο λιγες βδομαδες που τρωει κοτοπουλο αλλα δεν του έδωσα ακομα.Λεω απο βδομάδας. Του άρεσε πολύ η γλυκοπατάτα. ΑΑΑ και τα μπισκοτα που λες εγω του τα εχω δωσει ηδη και τρελλαινεται!!! Μαλιστα τωρα που δεν ετρωγε του εφτιαχνε η μαμα μου γαλα και μεσα σε ενα μπωλ εβαζε το γαλα και αυτο το μπισκοτο και γινοταν σαν κρεμουλα και το έτρωγε.

Οι υπολοιπες πού χαθηκατε?

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!

Πω πω πολλά μπεμπέκια αρρωστα... :cry::cry::cry:

Αντε γρήγορα περαστικά!!!

Μαράκι δεν ξαναέκανε πυρετό ο μικρός;;;; Γιατί δεν του κάνεις αυτό με το γάλα και τα μπισκοτάκια που λές για να φάει αφού δεν πίνει το γάλα;

Τι εγινε τελικά με το σέλινο Γιελίζ;;;;;;;;

Δημοσίευση

Καλησπέρααα!!!

Μπήκα να σας ενημερώσω ότι το σέλινο είχε την ίδια κατάληξη με το καρότο και την πατάτα...το στομάχι του Κερεμ!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Μια χαρά το έφαγε το φαγάκι του και καθόλου δεν τον πείραξε το σέλινο!! Πάμε για άλλα τώρα!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!! :D:D:D:D:D

Μπράβο στον Κερέμ!!!!!!! Τι έχει το μενού στη συνέχεια;

φωτεινη δεν έχω ιδέα αυτό θέλαμε να κάνουμε και εμείς αλλα έτσι οπως μας ήρθαν τα πράγματα θα παραμείνουμε με τον πολίτικο και θα δούμε για τη βάφτιση.

Δημοσίευση

Τι κανετε μανούλες? Εμεις μια από τα ιδια...

Χθες βραδυ τον καταφερα κ ηπιε 120μλ γαλα! Σημερα το πρωι δεν ηθελε με τιποτα...μετα του το εφτιαξα με το ρυζαλευρο κ πάλι τιποτα.Στο τελος εφαγε φρουτοκρεμα στις 10 κ ηπιε κ τωρα 30μλ γαλα.Θα του κάω συχνα κ θα προσπαθω.Του ετοιμαζω κ τη σουπίτσα του τωρα γι το μεσημερι...

Τι θα κανετε το σ/κ? Εγω σπιτι αποκλειστικα αν κ μου ελειψε να πάω καμιά βολτιτσα αλλά με τον μικρο αρρωστο αδυνατο!

βανεσσακι πώς ειναι το μπεμπε?

Γιελιζ ειπαμε ο Κερεμ ξερει από καλό φαγητο!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!Πωπω,εχω μερες να μπω και εχω να διαβασω πολλα...Προς το παρον ομως λεω να παω να κανω καμια δουλεια...Θυμαστε την γενικη που ελεγα πριν μια εβδομαδα οτι ξεκινησα;Ε,ακομα να την τελειωσω! :lol: Θελω να πλυνω τα μπανια,να ξεσκονισω,να βαλω σκουπα,σφουγγαρισμα,ουφ!!!Και βαριεμαι....

Συμπεθερα αφου ηπιε εστω και λιγο γαλα ο μκρος,καλο ειναι...

Γιελιζ φαγανος ο Κερεμ!

Βανεσσα τι κανεις;

Φωτεινη και εμεις γαμο-βαφτιση θα κανουμε.

Τα υπολοιπα θα τα διαβασω μετα!Φιλακια!

Δημοσίευση

καλημέρα μαράκι εντάξει αφού τρωει έστω και τόσο κάτι είναι μήπως το παιδί βαρέθηκε το γάλα; Αφού τρώει κρέμες κάτι μάλλον προσπαθεί να πει οταν δεν τρώει το γάλα.

Ο μικρός μου εχει σταματησει την πολλη γκρίνια αλλά οχι τελείως. Ειναι και τα δοντάκια του τελοσπάντων ηρεμήσε λιγάκι.

Το σ/κ σπίτι τι αλλο; Τζάκι και κρασάκι με το αντρα μου. Αυτάααααααα!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Συμπεθέρα καλή γενική...εγω δεν κανω τιποτα...απεργω απο τις δουλειες!!! :lol: Τα βασικα μου τα εκανε κι η μαμα μου η αληθεια ειναι που ηταν σπιτι με το μικρο!

Βανεσσακι νομιζω πως ειναι μια φαση και θα το πιει και παλι!

Τζακι καΙ κρασακι ε???? :) Τι ωραια...κι εγώ θα θελα...Αν πιω κρασακι ομως με τετοια κουραση θα πεσω ξερη!! :lol:

Δημοσίευση

καλημεεεεεεεερα.....εμεις μολι ξυπνησαμε κ φαγαμε το φρουτακι μας...χθες πηγαμε με την νονα μας κ κλεισαμε τελικα τα βαφτιστικα...μας εμεινε μονο ο σταυρος κ για το ξελαδωμα....θα μας παρει κ το δευτερο ρουχαλακι η ιδια κ τελειωσαμε...η αληθεια εχω ακουσει για δευτερο αλλα δεν το βλεπω εδω σε εμας πολυ συχνα...ουτε στην μεγαλη μου καναμε...η ιδια θελει να μας το παρει...το φερνουν κ αυτο μαζι με τα βαφτιστικα στην εκκλησια κ ειναι επιλογη της νονας...αυτο δεν το ηξερα καν...θα σας βαλω κ φωτο...

το φορεματακι το πηραμε σπιτι...τελικα δεν ειχε το ενα απο τα δυο που σας ειχα βαλει,μονο με παραγγελια,αλλα ηθελα να δω απο κοντα το υφασμα οποτε δεν...ειδαμε κ ενα αλλο κ ο μπαμπας μας κ η νονα μας το ερωτευθηκαν...κ εμενα μου αρεσε αλλα μπηκα παλι σε διλημα...οποτε πηραμε το καινουργιο που ειδαμε...παω να σας διαβασω κ να βαλω τα λινκ :D:D:D

τα παπουτσακια μας: :D

http://www.narlis.gr/vaptisi/koritsi/pa ... o/910.html

το φορεματακι μας: :D

http://www.narlis.gr/vaptisi/koritsi/pa ... 2-065.html

Δημοσίευση

ευχαριστουμε πολυ βανεσσα...κ εμενα μου αρεσαν παρα πολυ...στην αρχη με το φορεμα ειχα εναν ενδοιασμο γιατι το ειχα δει κατω απο τα φωτα κ μου φαινοταν οτι τσαχτιριζε πολυ :lol::lol::lol: αλλα στο φυσικο το φως ειναι υπεροχο κ οσο το βλεπω το ερωτευομαι περισσοτερο :D:D:D

κ εμει εδω στο σπιτι αγκαλια με τις κουβερτες :lol::lol::lol: τι ψοφοκρυο εχει σημερα μπρρρρρρ...μα ποτε επιτελους θα δουμε λιγο χιονι;σνιφ...σνιφ...αυριο μαλλον θα παμε στην μαμα μου για φαγητο...ε θα βγουμε απο το σπιτι κ θα κανουμε 500μετρα με το αυτοκινητο :lol::lol::lol:

νικη καλο κουραγιο......τελεψες ή οχι ακομα;...εγω τα εκανα χθες αλλα εχω σιδερο κ τωρα που το ανεφερες κ μπανια :D:D:D θα νιαουριστω στον αντρα μου :lol::lol::lol: ....του αρεσει να τα κανει...εμενα παλι καθολου....

μαρακι οπως σου ειπα...μαλλον σε παιζει ο μικρος...μακαρι στην σουπιτσα να ειναι πιο συνεργασιμος

γιεληζ νομιζω πως οτι κ αν του δωσεις του κερεμ...θα το καταβροχθισει.......φαταουλλλλλ :lol::lol::lol: που λεει κ ο αντρας μου....εχει κολλησει με αυτη την διαφημιση :lol::lol::lol:

παμε κ εμεις για φαγητο κ επιστρεφω......ψευτομουσακας σημερα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...