Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Recommended Posts

καλημέρα σε όλες τις κοπέλες του φόρουμ, δίαβασα σερί 6 σελίδες μηνυμάτων και τα μάτια μου σχεδόν κάνουν πουλάκια :) . Λοιπόν, έχω να πω πως μάλλον μοναξιές θα με πιάσουν το καλοκαίρι γιατί δεν είδα καμία κοπέλα να γεννάει στο Αλεξάνδρα στην Αθήνα, κάτι μου λέει πως μόνη μου θα καταλήξω εκεί και όλες εσείς θα περνάτε ζάχαρη στο Ιασω...

Λοιπόν για τα κιλά που διάβασα παραπάνω, έχω μία απορία, τι γίνεται όταν χάνουμε κιλά στην αρχή? Τα συνυπολογίζουμε σε αυτά που θα πάρουμε στο τέλος ή όχι? Ας πούμε εμένα όταν με ζύγισε ο γιατρός στο πρώτο ραντεβού ήμουν 62. Μετά με εμετούς και ναυτίες έφτασα 59, και σήμερα είμαι 63. Πόσα κιλά πήρα τελικά? Ξέρω πως ακούγεται σαν πρόβλημα μαθηματικών Δ΄ δημοτικού, αλλά βοηθήστε με ώστε να ξέρω τι να απαντάω όταν με ρωτάνε. Με τις μαγειρικές σας με έπιασε μία νοσταλγία, θέλω τόσο πολύ μακαρόνια με κιμά, αλλά το μενού έχει ψαράκια σήμερα :| , δεν τα έχω καλά με τα γαλακτοκομικά, και έτσι προσπαθώ να παίρνω ασβέστιο για το μωράκι από άλλες πηγές.

Μπράβο στα κορίτσια που αγόρασαν τα πρώτα ρουχαλάκια για τα μωράκια, κι εγώ ανυπομονώ!!! Λέω πως για τις πρώτες αγορές θα πάω εκεί κάπου στο Πάσχα, αν και όλη μέρα στο ιντερνετ όλο ιστοσελίδες με έπιπλα και ρουχα κοιτάω και τα λιγουρεύομαι όλα. Λίγο σοκ με τις τιμές, αλλά νομίζω πως το οικονομικό κομμάτι καλύφθηκε επαρκώς σε προηγούμενες δημοσιεύσεις :D

Φιλιά σε όλες, να έχουμε μία καλή εγκυμοσύνη μέχρι το τέλος!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσια με πηρε ο υπνος στο καναπε και τζακι αναμμενο τελεια ηταν αλλα δυστυχως πρεπει να παρω τη κυρια κοκοπικου απο το παιδικο!

βουμπ μου επειδη ειχες πολλους εμετους εχασες κιλα... δηλαδη εισαι στο +1 μια χαρα εισαι!!! επειδη εγω δεν τρωω ψαρι περνω εξτρα βιταμινες για το μωρο (μονο θαλασσινα τρωω). αν δεν περνεις αρκετο ασβεστιο πες το στο γιατρο σου αν ειναι να σου αυξησει το ασβεστιο!!!

Καλημερα απο την κατασπρη Καστορια. Στους 50 ποντους το χιονι και συνεχιζει ακαθεκτο!!!!!

Εμεις σημερα εχουμε για φαγακι εγω με τον πριγκιπα σουπα μοσχαρακι με πατατουλες και καροτα και ο μπαμπας μας πανσετες στο φουρνο με πουρε.

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι γιατι το βλεπω συχνα να το λενε εγκυουλες....... Ο γιατρος σας εδωσε συμπληρωματα διατροφης, πχ βιταμινες κλπ? Ο δικος μου δεν μου ειχε δωσει τιποτα στην πρωτη εγκυμοσυνη παρολο που εκανα απειρους εμετους, τρεφομουνα στα ορια της ασιτιας και επαιρνα μονο φιλισιν και ασβεστιο και μαγνησιο απο τον 5ο μηνα. Τιποτα αλλο παροτι εχασα 6 κιλα και μετα εβαλα τα 6+αλλα 6-7.

Μηπως πρεπει να του πω να μου δωσει και εμενα? Γιατι δεν μπορω να πω οτι παιρνω απ' ολα τα θρεπτικα συστατικα που χρειαζομαστε......

ΥΓ. Τελικα η λουκουμαδαρα με πεθανε!!!!!! Μεχρι να την αποβαλλω απο μεσα μου τα εβγαλα πανω απο 4 φορες :(:(:(:(:(:(:( Απο σημερα κομμενοι και οι λουκουμαδες (να δω τι θα τρωω στο τελος)

Boub mia xara se briskw! Kai h koilitsa mia xara! Tha prospathisw kai egw na balw fwto kapoia stigmi!! Kapoios to anefere pio prin na baloume oles fwto! Plaka thaxei! Kai egw 62 ksekinisa alla den exw parei mono 1. Bebaia egw den ekana emetous. Twra prepei na eimai 66.

Pasxalitsaki isws prepei na perneis kapoio sumplirwma...egw parolo pou den kanw katholou emetous, an perasei panw apo bdomada kai den faw psari pernw to sumplirwma to antistoixo....h mia poluvitamini, rwta sto farmakeio exoun gia egkues.

Aleka mia xara o upnos! Ase egw twra teleutaia den kserw ti exw pathei kai to prwi den exw ksupnimo!!! Simera sikwthika sxedon stis 12!! Eutuxws pou de douleuw prwi. Alla kai auto me skotwnei pou kanw giati ama sikwthw toso arga trww prwino kai meta den prolabainw na pinasw gia mesimeriano kai feugw sti douleia kai meta peinaw!!

Kai sti douleia mazi mou krataw diafora skatoulakia...krakerakia...mpanana...xumo kai tetoia alla pou na me kratisoun an den exw faei!

Telos pantwn, auto me ti diatrofi einai ena thema pio sobaro apo oti nomizoume stin egkumosuni. Den thelw na sas tromaksw alla exw diabasei oti h asitia mporei na prokalesei kai apoboli se proxwrimeni egkumosuni giauto opoies pisteuete oti den trefeste swsta logw emetou isws prepei na milisete me to giatro gia kapoia lusi!!

Καλημερα απο την κατασπρη Καστορια. Στους 50 ποντους το χιονι και συνεχιζει ακαθεκτο!!!!!

Εμεις σημερα εχουμε για φαγακι εγω με τον πριγκιπα σουπα μοσχαρακι με πατατουλες και καροτα και ο μπαμπας μας πανσετες στο φουρνο με πουρε.

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι γιατι το βλεπω συχνα να το λενε εγκυουλες....... Ο γιατρος σας εδωσε συμπληρωματα διατροφης, πχ βιταμινες κλπ? Ο δικος μου δεν μου ειχε δωσει τιποτα στην πρωτη εγκυμοσυνη παρολο που εκανα απειρους εμετους, τρεφομουνα στα ορια της ασιτιας και επαιρνα μονο φιλισιν και ασβεστιο και μαγνησιο απο τον 5ο μηνα. Τιποτα αλλο παροτι εχασα 6 κιλα και μετα εβαλα τα 6+αλλα 6-7.

Μηπως πρεπει να του πω να μου δωσει και εμενα? Γιατι δεν μπορω να πω οτι παιρνω απ' ολα τα θρεπτικα συστατικα που χρειαζομαστε......

ΥΓ. Τελικα η λουκουμαδαρα με πεθανε!!!!!! Μεχρι να την αποβαλλω απο μεσα μου τα εβγαλα πανω απο 4 φορες :(:(:(:(:(:(:( Απο σημερα κομμενοι και οι λουκουμαδες (να δω τι θα τρωω στο τελος)

Εμένα ο γιατρός μου έδωσε μόνο ασβέστιο, ούτε να ήξερε πως αναγουλιάζω με το γάλα. Σίδηρο έπαιρνα από πριν λόγω αναιμίας, και δε μου άλλαξε τη δόση. Φυλικό οξύ μου είπε να παίρνω χωριστό σκεύασμα μέχρι την 12η εβδομάδα, και τώρα αρκούμαι στην ποσότητα που υπάρχει στο χάπι σιδήρου. Για μαγνήσιο είχα απορία γιατί δε μου έδωσε, γιατί και αποκόλληση έκανα την 6η εβδομάδα και πονάκια είχα μέχρι πρότινος συχνά. Είναι μάλλον αναλόγως το γιατρό. Πάντως αν μου έδινε και πολλά φάρμακα δε θα ήμουν ευχαριστημένη..

Ζηλεύω το χιόνι που έχετε εκεί, θα ήθελα λίγο και εδώ....

kalispera apo to xionismeno melissoxori-thessalonikis!!xamos ginete..den stamatise na xionizei edo.o antras mou molis efuge gia douleia k tha erthei kata tis 12..i petheroula entometaksi pairnei til suxna gia na sigoyreytei oti eimai spiti k den vgaino ekso me ayto ton kairo k to xioni.fovatai na min glistriso!!kikitsa mpravo!!!!ola kala..i koritsara megalonei!!!!! :):):) dufalac koritsia pino..kanei douleia pantos..oso gia rouxa den pairno tipota..tha tin vazo kapou kapou k kanena mple ap'ton gio mou..exo para polla kormakia..gia 3 mora..forematakia k tetoia mou dinei idi i aderfi mou apo tis koroules tis..i pio mikri tis einai 1 xronon..mono domatio ftiaxno tora!!!vlepo telika eina 5 oi salonikies!!!ante na mazeytoume kamia mera oles mazi gia kafe!!!!simera tiganisa patates me ayga k keftedakia ekana.gia tin koilitsa....den kruvete pia...mpam kanei!

Delphine nostimies akouw...

egw exw kanei fasolada...tairiazei kai me ton kairo.

Koritsia xtes to prwi kai simera to prwi prin sikwthw apto krebati, molis gurisa pleuro h mpempa mou arxise na strifogurizei. Opote twra mporw na pw oti tin katalaba kala! Re koritsia eseis pou to exete niwsei pio polu....egw nomizw oti tha tin niwsw pio psila stin koilia...alla auto pou eniwsa itan arketa xamila, sxedon ekei pou ksekinaei to fouskwma tis koilias...ekei to niwthete kai eseis??

ναι ελενα κατω την νιωθω κ εγω κ καπου καπου στα πλαγια..ισως να ειναι τα χερακια κιολας!!!προς στο στομαχι ειναι σταθερο χτυπημα,το αφηνει πολυ ωρα κ το σπρωχνω λιγο προς τα μεσα γιατι με ποναει κ φευγει.

ελενα μου μη φοβασαι απλως ειχε τα ποδια της χαμηλα ή τα χερια της.... εμενα ο κολοκυθας εχει συνεχεια η τα ποδια του χαμηλα και τα χερια του ψηλα! ακομη δε λεει να ξαπλωσει σα μωρακι σε ολη τη κοιλιτσα (εχει απο τη σαντυ χωρο και κοβει βολτες στη κοιλια μου).... μη σε απασχολει αυτο θα τη νιωσεις και ψηλα...

πασχαλιτσακι και εμενα δεν ηταν να μου δωσει ασβεστιο αλλα επειδη του ειπα οτι κουραζομαι με τη σαντυ μου διπλασιασε το σιδηρο, περνω και ενα χαπι ασβεστιο και το ενα φολικο και εξτρα πολυβιταμινες απο το φαρμακειο με ωμεγα 3 (για το ψαρι).

μπουμ μου μαγνησιο περνουμε μετα το 5ο μηνα. στη πρωτη μου εγκυμοσυνη επερνα το σιδηρο με το φολικο μαζι οπως εσυ και δεν χριαζοταν να παρω εξτρα φολικο. στη αποκολληση αναλογα με τη περιπτωση ή περνεις μεγαλυτερη δοση ουτρογκεσταν ή κανεις ενεσεις προυλοτον. τα ειχα περασει στη σαντυ και τα ξερω!

κοριτσια τελικα εφαγα 2αυγα τηγανητα με μπεικον και μανιταρια! αυτα ηθελα! η σαντυ κοιμαται και μαλλον θα την ξαναπεσω και εγω για νανι!

Δοκιμασα τις πανες κικο τη νυχτα και εμεινα ευχαριστημενη. Ειναι πολυ απορροφητικες και δεν εχουν διαρροες. Αυτο με ενδιαφερει γιατι ο πριγκιπας ειναι και κατουρλιαρης!!!!!!

Οποτε πιθανον να τις παραγγειλω :):):):):):)

Εγω δεν επαιρνα σιδηρο γιατι ειχα πολυ ανεβασμενο λογω στιγματος. Ξεκινησα με 158!!!! και οταν γεννησα ειχα 70, για αυτο και δεν εδωσε. Μονο με τον αιματοκριτη ειχα θεμα που επεφτε συνεχεια......

Εσεις που παιρνετε σιδηρο ειναι επειδη εχετε χαμηλο ή προληπτικα για να μην πεσει?

Να ρωτησω και κατι αλλο......

Για τοξοπλασμα εχετε κανει επαναληπτικη εξεταση ή μονο στην αρχη οπως ολες? Το ρωταω γιατι πως μπορουμε να ξερουμε αν μολυνθηκαμε κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.......???

Εχετε κανει εξεταση για την κυστικη ινωση? Τελευται την διαβαζω πολυ εδω μεσα..... Εγω να σας πως ουτε που ηξερα γι αυτην την αθενεια. Μονο οταν εκανα στον πριγκιπα ενα πακετο με εξετασεις μεσα στο Γενεσις που αφορα μεταβολικα συνδρομα και αλλεργειες, τοτε ειδα οτι εξεταζουν και αυτο το πραγμα.

Πως μπορουμε να ξερουμε αν εμεις οι γονεις ειμαστε φορεις της νοσου ή ασθενεις?

Aleka kai egw pernw Wmega 3 ksexwrista otan den trww psari mes ti bdomada. Pernw kai poluvitamines.

Auta de xreiazetai na sta pei o giatros, mporeite na pate farmakeio kai na zitisete poluvitamines gia egkues. Egw ton rwtisa kai mou to eipe kai o idios oti autos den to leei sunithws alla an thes ta perneis, kalo kanoun kako den kanoun.

Pasxalitsa ap'oti kerw to sidiro to dinoun giati travaei polu to paidi gia na megalwsei alla to pernei apo ti mama opote meta emeis niwthoume auti tin eksantlisi. Opote to sidiro to pernoume gia emas gia na min eimaste eksantlimenes. Egw den eixa xamilo.

Kai epeidi kaname olokliri suzitisi me to giatro gia toksoplasma...tha sou pw ti mou eipe...

Mexri ton 3 mina kanoume epanaliptika toksoplasma gia na doume ean kai stin poreia exoume kollisei apo kapou...ws tote prosexoume kai polu bebaia...meta ton trito, me kainouries ereunes pou exoun ginei deixnoun oti kai na to kolliseis uparxoun therapeies pou mporeis na kaneis kata tin egkumosuni...alla kai den epireazei to mwro opws stous prwtous 3. Alla bebaia apla sunexizeis na prosexeis.

Emena twra pou peiga tin teleutaia fora einai h prwti fora pou de me ebale na kanw kai mou eksigise autous tous logous.

Aleka kai ta auga me mpeikon mia xara!

Delphine kai Aleka...nai mallon etsi opws ta lete einai...tha einai polu xamila, emena etsi ki alliws to fouskwma tis koilias einai apo ton afalo kai katw, pio panw den exw fouskwsei...pantws ksafniastika gia na pw tin alitheia....itan periergo pou to eniwsa toso katw...alla sigoura auto itan giati eniwsa to idio kai ta duo prwina kai itan arketi wra!! Ti wraio...makari na to niwthw pio suxna apo dw kai pera!!!

Καλησπερα κοριτσια απο ομορφη καταχιονισμενη Πτολεμαιδα οπου το χιονι δεν εχει σταματησει ουτε λεπτο να πεφτει.

Απ'οτι ειδα μεσα στην λιστα μας μπαινει και το που θα γεννησουμε? Εγω θα γεννησω στην κλινικη Μητερα στην Πτολεμαιδα εκει ειναι ο γιατρος μου και εκει ειχα γεννησει κ τον Σωτηρη μου.

Αυριο παω για β επιπεδου και ελπιζω το ζουζουνακι μου να ειναι καταγερο!!!θα παρουμε μαζι και τον Σωτηρη να δει το αδελφακι του θελω να δω πως θα το αντιμετωπισει.

Πασχαλιτσακι εμενα σιδηρο μου εδωσε τωρα ο γιατρος επειδη επεσε πολυ ο αιματοκριτης μου,οσον αφορα το τοξοπλασμα την εξεταση την κανω καθε 2μηνο που δινει ο γιατρος τις γενικες αιματος κια ουρων,αλλα μπορεις να την ζητησεις κ εσυ απο τον γιατρο σου την επομενη φορα.

Κυστικη Ινωση τωρα την κανουν οταν οι μαμαδες ειναι εγκυες με μια απλη εξεταση αιματος που θελει καμια 20 μερες για να βγουν τα αποτελεσματα(μεσω DNA)αν βγουν θετικα για σ'ενα και στον αντρα σου τοτε πρεπει να υποβληθεις σε αμνιοπαρακεντηση.Διαφορετικα αν καποιος απο τους δυο σας ειναι αρνητικος τοτε "δεν τρεχει τιποτα".

Εγω το συζητησα με τον γιατρο μου και μου ειπε οτι συνηθως οταν υπαρχει Ιστορικο στην οικογενεια το ψαχνεις.

Η εξετση αυτη γινεται σε συγκεκριμενα νοσοκομεια θεσ/νικη -Αθηνα και κοστιζει 250 ευρω απ'οτι μου ειπανε,υπαρχει μεσα στο mammy φορουμ για την Κυστικη Ινωση

jTBrp2.png

IEkup2.png

Γεια σας κορίτσια, μόλις έφαγα φακές και ένα αυγό τηγανιτό με μια φετούλα μπεικον και τώρα που κοιμάται η μικρή είπα να μπω να δω τα νέα σας.

Αλέκα και Λία καλοφόρετα τα ρουχαλάκια για τα μωράκια σας. Οντως απο τα Lidl ειχα πάρει και εγώ πιτζαμάκια καλσονάκια και μια μπουρνουζοπετσέτα και είναι πολύ καλά ποιοτικά σε σχέση με του Jumbo που μετά το πλύσιμο αλλού πάνε τα κουμπιά και αλλού οι κουμπότρυπες. Εγώ απο κορμάκια και φορμάκια έχω αρκετά απο την μικρή. Ειδικά τα μεγέθη 0-3 και 3-6 τα είχα πάρει ολα ουδέτερα χρώματα, εχω και μερικά ροζ και της είχα και κάτι θαλασσι μπλε, οπότε είμαστε κομπλέ.

Πασχαλιτσάκι το θέμα των βιταμινών συζήτησέ το με το γιατρό σου ειδικά αν νοιωθεις αδυναμία και φοβάσαι οτι δεν τρέφεσαι σωστά. Τώρα για το θέμα των εξετάσεων λογικά θα σου πει κατα τον 5ο-6ο να την επαναλάβεις για τοξόπλασμα, εμένα τουλάχιστον έτσι είχε κάνει. Για την κυστική ίνωση και εγώ την ακούω τώρα τελευταία αλλά δεν την έχω κάνει ουτε τώρα ούτε την πρώτη φορά. Ισως αν ύπάρχει ιστορικό στην οικογένεια να την ζητάνε αλλά και πάλι πως ξέρεις οτι δεν είσαι φορέας, δεν ξέρω πραγματικά, πάντως στοιχίζει αρκετά.

Πάντως δεν ακολουθούν ολοι οι γιατροί την ίδια τακτική αυτό το δείτε τώρα και πολύ περισσότερο αργότερα με τους παιδιάτρους και εκεί ο καθένας τα δικά του. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε πάλι. Εγώ προς το παρόν πέρνω μόνο φυλλικό οξύ. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μετά τις 12 βδομάδες μου σταμάτησε το σκέτο φυλλικό οξύ και μου έδωσε σίδηρο με φυλλικό οξύ και ασβέστιο, τα οποια τα έπερνα μέχρι τέλους αλλά και κατά τον θηλασμό. Δεν πήρα τίποτε άλλο.

Ελενα έδωσε επιτέλους δυναμικό παρόν η μπέμπα σου, δεν θα σε αφήνει σε ησυχία απο δω και πέρα.

Αλέκα τώρα είδα οτι φάγαμε το ίδιο σχεδόν, θέλαν τα μπουμπούκια μας το τηγανιτό τους αυγουλάκι με το μπέικον :lol::lol::lol::lol:

Αλέκα πως σου φάνηκαν εσένα οι πάνες, και εγώ τις δοκιμασα χθες, Πασχαλιτσάκι έχεις δίκιο μια χαρά απορροφητικές είναι και αρκετά απαλές. Σκέφτομαι και εγώ να παραγγείλω αργότερα για το μπεμπέ.

veta με το καλό αύριο η β επιπέδου, περιμένουμε νέα σου και φυσικά αντιδράσεις απο τον μικρό!

Φιλάκια κούκλες! :D

γεια σας κορίτσια και κοιλίτσες!

έχω εκνευριστεί πολύ. Έχω πάρει ήδη 7 κιλά!!!! Το κακό είναι ότι πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως. Πρακτικά μπορώ να πω ότι από τότε που έμεινα έγκυος τρώω πιο προσεκτικά από πριν. Δουλεύω πολλές ώρες και στη δουλεία τσάκιζα διάφορες μπούρδες. Από τότε που έμεινα έγκυος αυτά αντικαταστάθηκαν ως επί το πλείστον με φρούτα και σαλάτες. Γλυκά έτσι κι αλλιώς δεν έτρωγα παρά μόνο καμιά σοκολάτα (τις οποίες έχω ελαττώσει κατά πολύ) Τρώω δυστυχώς 1 γεύμα και αυτό αργά το βράδυ (από τις 9 και μετά) αλλά αυτό το κάνω μια ζωή! Φανταστείτε ότι ποτέ μου δεν πρόσεχα τι έτρωγα και ήμουν πάντα 50 κιλά (+-2)

Εν το μεταξύ τα χέρια μου και στα χέρια και τα πόδια δεν έχω πάρει καθόλου. Έχει γιγαντωθεί το στήθος και έχω πάρει και περιφέρεια (εκτός βέβαια από την κοιλιά....) Τι το καλό συμβαίνει? φφφφφφφφφφ τα πα και ησύχασα.

Ααααααααα ξέχασα έχω προγραμματίσει β’ επιπέδου στις 10/2 στο Ρέα

emena koritsia mou edose o giatros apo tin arxi sidiro k foliko oksi kai ston trito magnisio k asvestio..proi:magnisio,sidiro,foliko mesimeri:magnisio,asvestio,vrady:magnisio,sidiro..eixa kollisei sto psugeio xarti giati mperdevomoun stin arxi.. karolinaki kai veta kala apotelesmata ayrio gia β επιπεδου kai xtinaki gia ayxeniki..aaa einai k i natasamaria simera gia eksetasi!!!!perimenoume nea koritsia!!!!ax aleka tzaki exoume kai ksula den exoume..exo skasei..pariggila apo enan vlaka prin 2 vdomades logou gnostou k akoma ta fernei..

καλησπερα κοριτσαρες!!τι κανετε;;;

εμεις ολα καλα χθες στον γιατρουλη,ειχα να παω 3 εβδομαδες κ ειδα μεγαλη διαφορα,χερακια,ποδαρακια κ κεφαλακι κ ενθουσιαστηκα λες κ δεν τα εχω ξαναζησει! :D τωρα παμε για αυχενικη στα μεσα του μηνα αλεκακι θα σε ενημερωσω το ποτε πρεπει να παρω τηλ να κλεισω ραντεβου!περιμενουμε νεα κ απο τα κοριτσια που θα εκαναν β επιπεδου.καλη επιτυχια σε ολες!

που βλεπετε φωτο κ σχολιαζετε η μια την αλλη;θελω κ εγω να δω!εν τω μεταξυ καποια στιγμη ειχα αναφερει για φεισμπουκ οσες εχετε να μου στειλετε π.μ. με το ονομα σας κ μου εστειλαν δυο κοπελες,δεν τις εκανα αμεσως κ τωρα εχουν περασει πολλες σελιδες για να σας ξαναβρω,οποτε αν θελετε ξανακαντε τον κοπο! :D

σημερα το μενου ειχε φασολαδα αλλα κ μπιφτεκια με πατατες στον φουρνο.

πολυ κρυο παντως κ θα συνεχιστει κ την αλλη εβδομαδα... :?

εχουμε να παμε κ μαρκετ σημερα,παω σιγα σιγα να ξυπνησω τους αντρες γιατι εχω κ σιδερο κ δε θελω να με πιασει πολυ αργα τη νυχτα.

σας φιλω ολες κ καλη επιτυχια στα κοριτσια που κανουν τις βασικες εξετασεις αλλα κ γενικα!!

geia sas fouskwtes koilitses eipa tha katsw 5 lepta na sas diavasw k perase mia k thelw k na plinw ta piata alla variemai polu... edw xionise wraia to prwi alla stamatise :(:( den to vlepw na to strwnei sto kentro tis thessalonikis mono perixora..... egw epina sidiro apo prin giati panta eixa xamilo k twra pinw k filiko oksi apo tin arxi tis egkumosunhs k twra arxisa k to asvestio, gia magnisio mou eipe tha mou dwsei tin alli fora.... bikaki foto mporeis na deis apo ta profil.. exw egw fb tha se steilw pm koritsia pou kanete tis eksetaseis sas twra kali epituxia k perimenoume nea.... k egw thelw psonia olo ta mpempe koitaw alla den m'afinoun na parw akoma :x:( an k exw merika kormakia apo ton aderfouli mou... tha paw aurio sto lidl k ama vrw tpt tha parw k egw..... elena ides ti wraia aisthish einai poli maresei na kathomai na xaideuw tin koilia mou k na to niwthw pou xtupaei..... sas afinw paw na kanw tpt filakia polla

να να ζηλεψα και εγω και οπως καθομαι στο κρεβατι εβγαλα φωτο τη κολοκυθοκοιλιτσα μου!!!!

κυστικη ινωση κανεις μονο αν εχεις ιστορικο ή εσυ ή ο αντρας σου! δεν ειναι απαραιτητη εξεταση στη εγκυμοσυνη αλλα αν τη κανεις ειναι ακριβουτσικη και το ξερω... στη αμνιοπαρακεντηση που ειχα κανει στη σαντυ στις αναλυσεις εγραφε και τη κυστικη ινωση που ειναι συγγενης ανωμαλια και φαινεται μεσω του DNA οπως και αλλες πολλες ανωμαλιες που ουτε να τις προφερουμε δεν μπορουμε, αλλα δεν ειχα τιποτα και η βγηκε η σκατουλινα!

ντελφιν μου και ξυλα να μην ειχα εχω αιρκοντισιον ξερεις τι βολικο ειναι??? ουτε καθαρισμα ουτε μυριζει το σπιτι!!!

Ax koritsia sas exw grapsei 2 fores kai mou kollise kai tis 2 to laptap kai xathikan kai to paratisa prin!

Elpizw auti na einai pio tuxeri.

Den tha grapse polla twra giati ta ksexasa kiolas!

Nai koritsia to aisthima tou na to niwtheis einai teleio...alla kai na to blepeis ston uperixo einai polu wraio...nomizw oti einai to pio wraio pragma pou exw kanei!!

Koritsia zilepsa me ta tiganita kai tiganisa spitika (ta exei ftiaksei h pethera mou) turopitakia, xortopitakia kai loukanopitakia (edw ta leme kaltsounakia). Alla ti to thela, o aporofitiras mou einai skata, de douleuei swsta kai gemise kapnous to spiti...ante twra me to kruo na aerizw to spiti!!!!!

Καλησπερα σε ολες..

Ελενα μου ανοιξες την ορεξη....στειλε κ κανα καλιτσουνακι εδω....εγω εχω την γιαγια μου που κ που κ μου στελενει κανενα κ τα τηγανιζω...ασε πολυ ωραια ειναι τα ατιμα....

Αυριο παλι δουλεια αλλα τουλαχιστον ειναι Παρασκευη κ μετα το Σ.Κ

Ρε κοριτσια πολυ βαρη μου ερχεται το σιδηρο με παινουν καουρες κ μια δυσφορια, βαρος περα απο την δυσκοιλιοτητα που μου προκαλει...συμβαινει κ σε σας η πρεπει να ζητησω το γιατρο να μου δωσει καποιο αλλο σιδηρο????

Κοριτσια θα σας καληνυχτισω να παω να την πεσω για υπνο γιατι αυριο εχει ξυπνημα στις 5 το πρωι...φιλακια στις κοιλιτσες...τα λεμε αυριο..

Ξεσαλώσατε πάλι!Εγω κοιμόμουν όλο το μεσημέρι γιατι δεν κάνω ύπνο της προκοπής με τις καούρες.Υπνος καθιστός!Ειπατε πολλά και δεν θυμάμαι τι ήθελα να πρωτοσχολιάσω!

Ξεκίνησα να προσέχω λίγο τη διατροφή γιατι η ζυγαριά έδειξε 4 συν!

Η δυσκοιλιότητα είναι μια πικρή ιστορία..Είχα ψιλοδεί φως με τα allbran αλλα 2 μερες που δεν εφαγα...μηδέν..

Αντε να φτιάξει ο καιρός γιατί δεν αντέχω άλλο ολη μέρα μέσα μόνη μου.

Αλέκα σου αφιερώνω!!

kalispera re koritsakia mou ti kanete?egw gyriza oli thn hmera voltoules phga na vgale kai frydia-moustaki giati eixa ginei san na mhn pw...kai prin ligo irthame spiti...polugrafotates mou eisaste pali shmera :D avrio pame gia tin ayxeniki kai rpospathw na mhn agxwthw katholou...na rwtisw kati xazo re koritsia...i ayxeniki einai kolpikos yperixos i apo panw??gia na kserw na proetoimasw to edafos mh ginoume kseftila!!xaxaxaxaxax

paw na tsimpisw kati giati peinaw kai den katafera na faw shmera to meshmeri mias kai hmoun ektos :)

Kokona makari na upirxe tropos na sou estelna merika!! Kai emena stin arxi mou dimiourgouse disforia alla siga siga mallon ton sunithise o organismos mou to sidiro. Mporeis na zitiseis na sou to allaksei. Twra an sas pw oti ksafnika exei arxisei na me xalaei to asbestio ekei pou den me enoxlouse se olo to prwto trimimo ti tha mou peite? Den kserw ti exei ginei alla molis to pernw meta apo 15 lepta ksekinaei h anakatwsoura. Kai exw dokimasei kai 2 diaforetika...twra lew na tou pw pali na mou to allaksei.

Ksexasa na sas pw oti gia ti diskiliotita ksekinisa na trww bromi tis Quaker. Tin brazw me gala kai bazw kai meli...sa kremoula ginetai. To ksekinisa simera giati akousa oti kanei kalo sti diskiliotita alla einai kai polu ugeiino. An dw apotelesmata tha sas pw.

Xtinaki tin auxeniki mallon eksartatai apo ton giatro giati kai emena mou elegan alles kopeles apo tin koilia, alla emena gia na to blepoume pio kathara apoti mou eipe o giatros, tin kaname kolpika. Opote esu proetoimasou kai gia ta duo gia na eisai sigouri!! Meta ton trito mina sunithws ksekinane na ton kanoun aptin koilia.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...