Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Recommended Posts

kalispera koritsia mou ti kanete;den mpainw polu suxna exw treximata polla.exw kai egw skulaki to latreuoume den uparxei kanena provlima stin egkumosini oute me to mwro oute na to skeftw na fugei apto spiti.einai melos tis oikogeneias mas kai mas kanei polu xaroumenous prin to parw skeftika polu kala oti tha to exw gia panta kai oti tha kanw mwraki kapoia stigmi.den ftaine ta kaimena ta skulakia se tipota exoun kai ayta psuxoula.se liges meres tha dw tin mpempa mou kai anupomonw toso polu na dw an einai kala.sas filw na eiste oles kala kai na prosexete

μαλλον παρεξηγηθηκα ..το οτι θα το βαλω στο κηπο 60 τετραγωνικων δε νομιζω να σημαινει οτι το πεταω κ στο δρομο.....κ αν το λατρευω κ αν θα μου στοιχισει δε φανταζεσαι....κοιμαμασταν μαζι μεχρι κ πριν μεινω εγκυος....!! οταν το αγορασα κ εγω ειχα σκεφτει οτι εννοειται θα το εχω για παντα κ ας κανω μωρακια...κ γι αυτο διαλεξα σκυλακι που να μην μαδαει...ελα ομως που τελικα ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ στη συγκεκριμενα ρατσα μαδαει...κ φυσικα δε μιλαω για μια τριχα...αλλα για χιλιαδες βελονες τριχες κολλημενες σε καναπε κ ρουχα κ πατωμα...3 χρονια μαζευα κ δεν γκρινιαξα....αλλα πλεον..δε αντεχω να καθαριζω καθε μερα τον καναπε....απο τις τριχες....ουτε να ερχονται καλεσμενοι σπιτι μου κ με το που σηκωθουν απο το καναπε να βλεπω ασπρες τριχες στο πωπω τους....ντρεπομαι...!!! επισης τωρα δε μπορω να το κανω μπανιο συχνα γι αυτο κ βρωμαει....ο αντρας μου δουλευει 7 μερες την εβδομαδα....δε μπορουμε να κρατησουμε την υγιεινη που ειχαμε...!!! βαζοντας το λοιπον στο κηπο δε το διωχνω απο το σπιτι....κ απλα να σου πω οτι το σκυλακι το δικο μου.....δεν ειναι αποκλειστικα σαλονιου....μικροσωμο..που δε θα αντεξει εξω...!!! αυτα συγνωμη που εγραψα τοσα πολλα....αλλα ηδη ενιωθα τυψεις....κ ηθελα να τα πω...!!! καλο βραδυ..!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας γεια σας τι μου κάνετε

Εγώ κουράστηκα πολύ σήμερα η μικρή ανακάτευε τα πάντα σήμερα στο σπίτι και εγώ απο πίσω να μαζεύω συνεχώς. Κάθε φορά που έσκυβα σε βαθύ κάθισμα ένοιωθα τραβήγματα απο κάτω, ουφ. Ευτυχώς μου κοιμήθηκε απο τις 8 και επιτέλους κάθησα να χαλαρώσω.

Με τον ύπνο δεν έχω ακόμα θέμα κοιμάμαι στο πλάι αλλά βολεύομαι προς το παρόν. Η κοιλιά μου το πρωί μου φαίνεται πιο μικρή ενώ το βράδυ σα να μεγαλώνει περισσότερο, το θυμάμαι και στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτό στον 4ο μήνα. Η ζυγαριά έχει μια αυξητική τάση τις τελευταίες ημέρες, είμαι στα +2,5.

Μαρία μην αγχώνεσε για τα αποτελέσματα της αυχενικής συνήθως βελτιώνονται περισσότερο με τον βιοχημικό έλεγχο, άλλωστε το 1,4 είναι πολύ καλό.

Boub καλώς ήρθες και με το καλό το κοριτσάκι σου και η β επιπέδου σε λίγες μέρες.

Καλησπέρα κορίτσια!

Καλωσόρισαν οι καινούργιες μαμάδες!

Αυτές τις μέρες δεν μπόρεσα να γράψω, διάβασα τα μηνύματά σας αλλά με τον μικρο δεν προλάβαινα...αυτές τις μέρες είναι αρκετά ανήσυχος και την ημέρα και το βράδυ ;) ήμουν και εγώ λίγο κρυωμένη και ήρθε και έδεσε...Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα, μάλλον κανένα δόντι θα είναι. Τέλος πάντων...Την Πέμπτη πήγα για επίσκεψη στον γιατρό ευτυχώς όλα καλά. Άντε όπως να μεγαλώσει να το νιώθω, μέχρι τότε άγχος ως τον επόμενο υπέρηχο.

veta ναι από Φλώρινα είμαι. Είχα γεννήσει στην Πτολεμαϊδα στην κλινική το 2010, με τον γιατρό που με παρακολουθούσε από Φλώρινα, συνεργαζόταν εκεί με την κλινική. Αυτή τη φορά όμως θα γεννήσω Φλώρινα στο Νοσοκομείο, ο γιατρός μου πήγε στο Νοσοκομείο οπότε μια χαρά...Θα έχω τον γιατρό μου και θα γλυτώσω και τα έξοδα :D

mariagiorgos συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου!!!και μην έχεις τύψεις για το σκυλάκι...δεν θα το παρατήσεις κάπου πάλι θα το προσέχεις!Δεν θα είναι το πρώτο σκυλάκι που θα είναι στον κήπο! Θα δεις που θα του αρέσει κιόλας!

Αχ δεν θυμάμαι ποια άνοιξε το θέμα με την όρεξη...το σαββατοκύριακο βρε κορίτσια που είμαι σπίτι συνέχεια τρώω, ό,τι ώρες να 'ναι και ό,τι να 'ναι. Ευτυχώς τις καθημερινές στη δουλειά λίγο κρατιέμαι αλλά και πάλι το βράδυ ξανακυλάω :( Ευτυχώς ακόμα με τα κιλά καλά πάω αλλά αν συνεχίσω έτσι δύκλολα τα πράγματα.

Κοριτσια μου μπορει να μην μπαινω πολυ συχνα αλλα παρακολουθω καθε φορα τις συζητησεις απο το σημειο που ειχα σταματησει.Συγχαρητηρια maximaki,εισαι μια κουκλα,mariagorgos να μην εχεις αναγκη να απολογηθεις σε κανενα για τις πραξεις σου,κανενας δεν εχει το αλαθητο.

Τελικαα το πιστοποιησαμε,ειναι κοριτσαρος,το καμαρακι μου...Επειδη δεν θυμαμαι ποια το ειπε,θελω τη συνταγη για κοφτο μακαρονακι με γαριδες....Σημερα ο Φωτακης μου θα με παει στα βλαχικα για παιδακια,θα ενδωσω....Προλαβα και σας τα ειπα συνοπτικα.Καλο υπολοιπο Κυριακης...

Καλημερα σε ολες τισ κοιλιτσες...

Ελπιζω να περασατε καλα χτες...

Νενε μου ακου η συνταγη ειναι πολυ απλη..τσιγαριζουμε λιγο κλεμμυδακι μεσα σε βουτυρο κ λαδι η ενα απο τα δυο..με βουτυρο γινετε πολυ νοστιμο..μετα ριχνεις μεσα τις γαριδες..για ενα λεπτο κ ριχνεις σαλτσα ντοματα..τωρα αναλογα με το πως θελεις να φας το μακαρονακι δηλαδη να τ 'ανακατεψεις ολα μαζι γαριδες κ σαλτσα θα βαλεις λιγο περισσοτερη σαλτσα ντοματα..αν θελεις να φας μακαρονακι με λιγη σαλτσα-γαριδες απο πανω τοτε θα βαλεις λιγοτερη σαλτσα ντοματα.μεσα στη σαλτσα θα βαλεις λιγο νερακι ριγανη, πιπερι ,αλατι κ σκορδο αν θελεις..

θα ταφησεις να σιγοβρασει για λιγο κανα τεταρτο να δεσει η σαλτσα..κ ειναι ετοιμο.Τωρα το μακαρονακι αφου το βρασεις κ το στραγγισεις...θα λιωσεις βουτυρο κ θα ριξεις μεσα..το μακαρονακι κ ανακατευεις...αυτα..καλη ορεξη....

kalispera koritsia mou...aleka egw piga sto panes chicco, sta megethi sto noumero 2 mporeis na pareis digma k kapou stin mesh grafei zhthste digma dorean meta mou zhthse stoixeia... wraia nene mpravo sas... k vevaia den ton petas sto dromo pali konta sou tha einai to skulaki sou k tha to frontizeis opws prin maria giorgos

....

Καλησπέρα και απο εμενα.

Κοριτσακια μου δεν σας ξεχασα....... σας διαβαζω οποτε μπορω, αλλα οι ναυτιες δεν με αφηνουν και πολλα περιθωρια "διασκεδασης" (ετσι σας βλεπω, ειστε η παρεουλα μου εδω στην ξενιτια!!!!). Βασικα εχω φουσκωματα, δυσπεψιες και ναυτιες και γι αυτο και προκαλω εμετο καποιες φορες τη μερα μπας και ανακουφιστω αλλα τιποτα...... ουφ αντε να περασουν εβδομαδες να αρχισω να απολαμβανω το θαυμα που μεγαλωνει μεσα μου :):):):):):):)

ΚΑτα τ' αλλα δοξα τω θεο καλα. ΠΕριμενουμε με ανυπομονησια να περασει η εβδομαδα να παμε στον γιατρουλη μας για την αυχενικη. Προσευχομαι στην Παναγια και στον Ταξιαρχη να ειναι το μωρακι μας γερο και φυσιολογικο και δεν πειραζει για εμενα. Αλλωστε ειπαμε ειμαι παλια καραβανα!!!!!! Μπροστα σε οτι περασα στον πριγκιπα αυτα που φαινονται πταισματα ;););););)

Μαχιμ μου γλυκια σου ειπα και τις ευχες μεσω φειςμπουκ. Να ζησετε, να ευτυχησετε, να γερασετε στο ιδιο μαξιλαρι και να γεμισει το σπιτι σας χαρα και παιδικες φωνουλες. Εισαι μια κουκλιτσα και ο γαμπρουλης ολο ευτυχια με εσενα διπλα του.

Ολο διαβαζω για φαγητα εδω μεσα και μου ανοιγετε την ορεξη. Περιμενω πως και πως ν ασταματησουν οι ναυτιες και να αρχισω να καταβροχθιζω οτι βρω μπροστα μου!!!!!!!!!

Ποσο θα ηθελα να σας γνωρισω ολες απο κοντα :):):):):):) . Ειστε η πιο ομορφη και η πιο ουσιαστικη μου παρεουλα εδω που βρισκομαι (ειμαστε στην ΚΑστορια μολις 5 μηνες και με το χαλι που εχω δεν πολυβγαινουμε με αποτελεσμα καποιες παρεουλες που ειχαμε ξεκινησει να κανουμε να τις διακοψαμε).

Σας φιλω ολες και σας ευχομαι να εχετε ενα πολυ ομοεφο βραδυ με γεματα πιατα απο φαγητο (κατι που δεν μπορω να κανω :(:(:(:(:(:(:(:( )

kalispera koritsia mou...aleka egw piga sto panes chicco, sta megethi sto noumero 2 mporeis na pareis digma k kapou stin mesh grafei zhthste digma dorean meta mou zhthse stoixeia... wraia nene mpravo sas... k vevaia den ton petas sto dromo pali konta sou tha einai to skulaki sou k tha to frontizeis opws prin maria giorgos

....

Maxim γειά σου,βλέπω είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση, έχουμε ίδια ημερομηνία πιθανού τοκετού, 20η εβδομάδα και 1 μέρα, χεχεχε. Βέβαια εγώ περιμένω κοριτσάκι σύμφωνα με τον τελευταίο υπέρηχο πριν 3 εβδομάδες. Πες μου λοιπόν, πως νιώθεις και πως πας από συμπτώματα? Και σε ποιό νοσοκομείο λες να γεννήσεις? Πλάκα θα έχει να είμαστε κοντα!! :D

kalispera koritsakia mou ti kanoume shmera?emeis eixame paei gia faghto se kati theious mas me apotelesma na kataliskw na trww pali loukoumades :shock: o nikos apeilei na me dwsei stegna sto giatro!!xaxaxaxaxax exw ena priksimo allo pragma sas lew mpempaki kai zumari exoun ginei ena!!xaxaxa

mariagiorgos mhn stenaxwriesai kai mhn apologeise se kanena to skilaki diki sou einai kai rpofanos gia na to exeis to agapas den to exeis parei apo vitsio...kaneis oti kalytero mporeis vash twn sinthikwn kai gia tous 3 sas opote mhn stenaxwriesai agapi tha niwthei to skilaki sou akoma kian einai sthn avli ase pou mporei na to aresei perissotero pou tha exei apla ;) xazoula ante!!!

sas filw oles glika kai paw na roufiskw thn anipsoula mou na ti xortasw :D

Μολις γυρισαμε :):):):):):)

Ο αντρουλης μας κατεβασε εμενα και τον πριγκιπα για βολτιτσα να παρουμε τον αερα μας και κατσαμε να φαμε απο μια κρεπα. Αυτος πηρε αλμυρη και εγω εγω μια με σοκολατα.

Μιαμ μιαμ μιαμ :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: Νοστιμοτατη η ατιμη. Ελπιζω να μη μου κατσει ασχημα και ολο το βραδυ το περασω προσπαθωντας να την αποβαλω απο το στομαχακι μου.....

Και ρε κοριτσια τι διψα ειναι αυτη :o:o:o:o:o:o:o:o:o . Η καημουλα επειδη δεν πινω πολυ νερο κατα τη διαρκεια της μερας, σχεδον δεν πινω καθολου γιατι επιδεινωνει τα συμπτωματα που με ταλαιπωρουν βλεπω νερο και τρεχουν τα σαλια μου. Θελω να πιω τονους κρυου νερου μεχρι να σκασω.

Νερο πινω μονο το βραδυ μεσα στον υπνο που το στομαχι μου ειναι αδειο και το αντεχει, περιπου 1 λιτρο μονο.....

Γεια σας και απο μένα, σαββατοκύριακο δεν βλέπω πολύ κίνηση που βολτάρετε ολες?

Νομιζω μου έχει ανοίξει η όρεξη για τα καλά τις τελευταίες ημέρες, ολο θέλω κάτι να τρώω γλυκό αλμυρό δεν έχω πρόβλημα και μετά με πιάνει μια απιστευτη δυσπεψία. Το πρωί πήγα την μικρή μου στο θέατρο στην Dora και επειδή είναι και καλά διαδραστικό συμμετείχε το ζουζούνι μου και εγώ συγκινήθηκα και έβαλα τα κλάματα. Φαντάζομαι λογω εγκυμοσύνης δεν εξηγείται αλλιώς, ευτυχώς που ήταν σκοτεινά γιατι θα με βλέπαν και θα με πέρναγαν για τρελή.

nene κοριτσάκι τελικά το επιβεβαιώσατε, άντε σε μας του Ιουλίου βλέπω να επικρατεί το ροζ, δεν είμαστε και πολλές

Πασχαλιτσάκι βολτούλα βλέπω κρεμούλα ή κρεπούλα φάγατε οτι και νά ναι ελπίζω να τη δεχτει μια χαρά το στομαχάκι σου

αυτα τα νεάκια μας

καλημέρα και καλή εβδομάδασε όλα τα κορίτσια!αρχίζουμε β επιπέδου αύριο με την ντελφίν εεεεεεεεεεε??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!να πάνε όλα καλα!

Kαλημέρα γυναίκες!!!Καιρός για δύο!!!

Ολες κάνατε το κατιτις σας το Σ/Κ βλέπω με το φαί να πρωταγωνιστεί παντού!Κι εγω λύσσαξα πάλι..

Σήμερα έχω ξυπνήσει απο τις 4 λόγω αβάσταχτης καούρας.Τι κουραστικό πράγμα!Κατα τα άλλα ψιλοκαραντίνα λόγω κρύου.Ανυπομονώ να έρθει η επόμενη Δευτέρα να δώ το μπουμπάκι μου!!

:P:x

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Κικιτσα και ντελφιν καλη επιτυχια στη β επιπεδου!

Δεν ειδα και πολυ κινηση το σ/κ στο ποστακι μας :-B ,μαλλον θα ξεσαλωσατε...

Εμεις το Σαββατο πηγαμε για μερικα ψωνακια και μετα για φαγητο.Παρ ολο

που ημουνα ακομα πιασμενη στον αυχενα ντυθηκα καλα , δεν αντεχα να κατσω αλλο μεσα.Ευτυχως που σημερα ειμαι λιγο καλυτερα.Την Κυριακη φαγαμε στα πεθερικα.

Πασχαλιτσακι και εγω εχω παθει κατι με το νερο.Πινω πολυ νερο...Το βραδυ νιωθω οτι ξερενεται ο λαιμος μου και εχω διπλα μου ενα ποτηρι με νερο.Και απο συχνοουρια αλλο τιποτα .Κυκλοφορω σαν το φαντασμα το βραδυ... :lol:

Kalimera koritsia! Kali ebdomada!

Apo kruo allo tipota! Auti tin ebdomada tha exoume poliko psuxos apoti akousa!

Kai emeis to SK eimastan boltes...kai ennoeitai oti autes sumperilambanan kai polu fagito...ase xalastike to stomaxi mou apto polu fagito.

Koritsia thelw na sas rwtisw...egw stin ebdomada pou eimai akoma den exw niwsei tipota apto mpempe...1-2 fores momizw oti kati katalaba alla den eimai kai sigouri...einai kamia alli peripou oso egw kai na min to exei akousei?? Einai periergo na min to exw akousei ws twra?

Delphinaki ante perimenoume neakia sou aurio!

Aleka, egw telika stis 14/2 tha kanw tin A epipedou (kapoio triplo test)

kai stis 1/3 tha kanw tin B epipedou.

Filia se oles!

Πασχαλιτσακι μου,κανε υπομονη,ξερω πως ειναι δυσκολο με αυτες τις αναγουλες και τους εμετους,μετα ομως θα δεις οτι ολα θα ειναι τελεια....Κι εγω ειχα περασει πολυ πολυ πολυ ασχημα,δεν θελω να τα σκεφτομαι,σε νιωθω.Και τι δεν θα εδινα και εγω για μια κρεπα αυτη τη στιγμη,ειμαι και στην δουλεια γαμωτο....kangaroo μου δεν εισαι τρελη αλλα συγκινησε απο το δημιουργημα σας,απο την αγαπη που νιωθεις.....αλεκακι που βρισκεσαι????γιατι μας χαθηκες???εγω εκανα μεσω ιντερνετ καποιες αιτησεις για δειγματα αλλα δεν μου εχουν ερθει ακομη...Ποσο καιρο κανουν για να στα στειλουν?????

Kalispera koritsia mou...kali evdomada!!!!

Exw poliiiii kairo na grapsw, alla sas skeftomai sinexeia kai opote mporw mpainw na mathainw ta nea sas!

Maxim mou, na zisete koritsi mou! Me to kalo na ertei ston kosmo kai to mwraki sas!

Kalws orizw kai tis nees manoules!

Loipon, polla nea toso kairo pou exoume na ta poume.....

Prwta apo ola n sas pw oti ekleisa rantevou gia tin ayxeniki stis 15/02. Alekaki, mou opote mporeseis, enimerwneis tin lisoula mas! Se eyxaristw ek twn proterwn!

Eixa arrvsti tin Marinoula mou aytin tin evdomada me diarroia kai ligo pyreto!! Otan egine kala, irthe ki i giatros mas kai mas ekane to embolio, eytyxws den ekane poli pireto, alla gia 2 24wra, mou itan kakokefi, i psixoula mou kai den eixe oreksi oute gia paixnidi, oute gia fagito! Twra einai poli kala!!

Poli to treksimo kai me tin douleia. Genika aytes tis meres eimai se ena sinexomeno treksimo!!

Toulaxiston pane ola kala me tin egkimosini kai den exw pesei swmatika...ta psixologika skampanevasmata dinoun kai pairnoun....ekei pou gelaw arxizw na klaiw....Anyway, na einai kala to mikroulaki stin koilitsa kai den me noiazei gia tin psixologia! Tha ftiaksei ki ayti.. ;) Exw poli agwnia na to doume to mikrouli mas kai perimenw na perasoun oi meres!!!

Ayta en taxei ta nea mas koritsia mou...Sas filw!!Kai koukoulwtheite........kanei krrrrrrryyyyyooo!!!!

Πασχαλιτσακι μου,κανε υπομονη,ξερω πως ειναι δυσκολο με αυτες τις αναγουλες και τους εμετους,μετα ομως θα δεις οτι ολα θα ειναι τελεια....Κι εγω ειχα περασει πολυ πολυ πολυ ασχημα,δεν θελω να τα σκεφτομαι,σε νιωθω.

Γλυκια μου εσυ ειχες αναγουλες ή εμετους? Εγω εχω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ναυτια, δυσπεψια και φουσκωματα οοοοοοοοοοοοοοοολη μερα-νυχτα με διαλειμμα το πρωι για κανενα 3ωρο το πολυ. Ποτε σου σταματησαν για να εχω μπροστα μου ενα ΤΕΡΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΩ?????

Στον πριγκιπα οπως εχω πει πολλες φορες ειχα υπερεμεση, εκανα εμετο 10-15 φορες τη μερα οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης......... εκανα τοσο πολυ εμετο μεχρι την 17 εβδομαδα και μετα ελλατωθηκαν σε 2 τη μερα μεχρι να γεννησω. Αλλα οταν εκανα εμετο μετα ηρεμουσα λιγο μεχρι να ξαναφαω. Τωρα ειτε ειμαι φαγωμενη ειτε νηστικη ενα και το αυτο.......ΝΑΥΤΙΑ.....!!!!!!!!!!!!!

koritsakia mou ti kruo einai aytooooooo!!!! pwpw eimai koukoulwmeni sto kravati giati alliws den antexete!!ti mou kanete shmera?egw edw spitaki oli mera ekana kati doulitses kai twra ksapla mexri na gyrisie to antraki moiu apti douleia...aaaa na sa pw kai ta eyxarista :? molis shmera enhmerwthikan o nikos tsi douleia tou oti apto yperogo poso tvn 700 evrw tha xasoun peripou 50 giati epese to aforologito kai tha kanoun kratiseis..teleiaaaa??eimastan pou eimastan zorika(den kserw an to exw anaferei alla egw eimai anergi edw kai polu kairo opote mono me to mistho tou nikou to palevoume..) twra....kala ama riksoun kai ton katwtato mistho pou lene....as mhn ta skeytomai kai sigxizomai...as parameinw aisiodoksi :shock:

eytixws siga siga arxizoun kai araiwnoun kai oi nayties na arxisw na to xairomai kiegw :D anypomonw gia thn paraskevi na doume to mpempaki mas kai mpas kai mas kanei ti xarh na doume kai ti tha einai :D gia na doume!!!

filakia se olesss

Μπραβο γλυκουλα μου xtinaki που ειδες βελτιωση με τις ναυτιες!!!!!!!!!!!! Αντε να περνουμε και εμεις σειρα..............

Τι να πεις για τους μισθους. Αισχος :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Και εμεις εδω με εναν μισθο την παλευουμε. Εδω και 4 σχεδον χρονια που ακολουθω τον αντρουλη μου λογω στρατου, παρατησα την δουλεια μου που ειχα 10 χρονια και ζουμε με τον μισθο του. Ο οποιος αναφορικα οσο παει και μειωνεται. Δεν φτανει που αφηνουμε τις πολεις μας, τα σπιτια μας, τις δουλειες μας και τις οικογενειες μας, που μεγαλωνουμε τα παιδια μας μονοι μας χωρις καμια βοηθεια, που για να δουμε τους δικους μας κανουμε ενα σωρο εξοδα, απο πανω μας μειωνουν και τους μισθους.

Τι να πεις. Ας εχουμε την υγεια μας και θα τα καταφερουμε. Η ΠΑναγιτσα μας δινει δυναμη για πολλα πραγματα :):):):):):)

Τι καλα που θα δεις το θαυματακι σας την ΠΑρασκευη. Εμεις την Δευτερα. Προσευχομαι ολα να ειναι καλα και με το καλο να γυρισουμε στο σπιτακι μας να σας γραψω να νεα μας.

ΥΓ. Μολις τσακισα εναν γυρο με κοτοπουλο κοντοσουβλι ονειρο. Ααααααααααααα με συνοδεια λιγη κοκακολιτσα!!!!! ΚΑνε θεουλη μου να μη μου βγει ξινος.........

Γεια σας και καλή εβδομάδα, πολύ κρύο σήμερα μπρρρρρ

Κικίτσα και Μαρία με το καλό η β επιπέδου αύριο, περιμένουμε τα νέα σας, το σίγουρο είναι οτι θα απολαύσετε τα μωράκια σας.

LIL πως είναι ο αυχένας καλύτερα, μια χαρά έκανες που βγήκες βολτούλα.

Ελενα νομίζω οτι θα σιγουρευτείς απο μέρα σε μέρα οτι αυτό που ένοιωσες ήταν το μωράκι σου. Θυμάμαι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και εγώ 18 και κάτι την ένοιωσα, την πρώτη μέρα μια φορά την επόμενη πάλι το ίδιο άλλη μια φορά την μέρα ε και μετά πήρε φόρα για τα καλά. Αυτή η α επιπέδου/ τριπλό τεστ τι ακριβώς είναι δεν το έχω ακούσει άλλη φορά.

Πασχαλιτσάκι και xtinaki με το καλο να δείτε και εσείς τα μωράκια σας αυτή την εβδομάδα, υπομονή και με τις ναυτίες και τις αναγούλες σε λίγο θα είναι παρελθον.

Gasper περαστικά στην μικρούλα σου είναι εποχή με πολλές ιώσεις, έτσι ακριβώς είχα και εγώ την δικιά μου την προηγούμενη βδομάδα.

Εγώ τα ίδια, κουρασμένη λίγο. Φιλιά σε όλες!!!

Καλημερα σας...Πω πω τι κρυο ειναι αυτο,τουλαχιστον δεν το στρωνε να μην πηγαιναμε στη δουλεια....Χθες αργα το απογευμα ηρθαν οι γονεις μου και ο Φωτακος μου γυρισε 12.30 απο στην δουλεια,εγω βεβαια κοιμομουν,τον περιποιήθηκε βεβαια η μαμακα μου....Το παραπονο μου ειναι οτι τις καθημερινες δεν κανουμε σχεδον τιποτα ολη μερα δουλεια κι εγω κι εκεινος...τεσπα.

Πασχαλιτσακι μου,ετσι ημουν,εγω στην πραγματοκοτητα δεν μπορουσα να φαω απολυτως τιποτα ωσπου καποια στιγμη με επιασε μια κριση και εκλαιγα με λυγμους,δεν μπορουσα αλλο, κι ερχοταν ο Φωτακος μου στην κοιλιτσα κι ελεγε:''Γιατι στενοχωρεις την μαμακα που σ'αγαπαει?''...

Ξερετε αν επιτρεπεται να ταξιδευεις με αεροπλανο καθως περνανε οι μηνες?Εμεις 2 μηνων παρα κατι,ειχαμε φυγει εξωτερικο...Τωρα ομως που μεγαλωνει το σπορακι μας ???

Καλημεραααα...χτινακι ειστε πανεμορφο ζευγαρι....κουκλακια....οσο για τα εισοδηματα της καθεμιας ας μη το θιξουμε.....γιατι θα μελαγχολισουμε κ δε το θελω....!!!! μου λειπε το μωρακι μου θελω να παω να κανω υπερηχο ετσι απλα για να το δω...χψαχαχχαχαχαχα :shock: μουρλαθηκα.... !!!! εχω κανει πλεον κοιτσα....φαινεται ολοκαθαρα σας λεω.....θα θελα πολυ να ζυγιστω κ ολας...αλλα χαλασε.....η ζυγαρια μου...!!!! Στη περιοχη μου σημερα που σηκωθηκα ειχε στρωσει χιονακι...αλλα φυσικα εγω ηρθα για δουλιτσα...!!!! σημερα δουλευω απο τις 8 εως τις 8 το βραδυ....πακετο... :roll: ...!!!! Κανονιστε κανενα σαββατοκυριακονα παμε με τις κοιλιτσες μας για καφε ή για μπυρα.....πλακα θα εχει...!!!! :lol: φιλακια σε ολες....!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• χαχαχαχα...Μα κι εσύ πατατάκια και μπριζολάκια πριν από εξετάσεις χοληστερίνης....;;; Ε είστε προκλητική κυρία μου!🤪 Πάντως τώρα που είπες για τη φέτα... Αν μπορώ να κατονομάσω ένα φαγητό που ζητούσα και ζητάω ακατάπαυστα τώρα στην εγκυμοσύνη, αυτό είναι ξεκάθαρα η φέτα Καλαβρύτων. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πάντα μου άρεσε, αλλά τώρα το τερμάτισα! 😂
    • Να στε καλά βρε κορίτσια που μας τα εξηγείτε τόσο απλά και κατανοητά ❤️🙏 Κι εγώ χθες λοιπόν που συζητήσαμε το πλάνο τοκετού πήγα "διαβασμένη" (και καλά 😅) με βάση αυτά που γράψατε κι εσείς και έχω ακούσει απ τις μαίες. Του είπα ότι επιθυμώ να περάσουμε τον καθετήρα κάπου στην αρχή, (3-5 διαστολή πχ) για να είμαι έτοιμη όποτε το επιθυμώ. Ο γιατρός είπε ότι έχω δύο επιλογές, είτε να μου κάνουν έγχυση την αναισθησία ανα 2 ώρες, είτε να έχω ένα χειριστήριο που θα συνδέεται με τον καθετήρα και να ελέγχω εγώ πότε θέλω να λάβω αναισθησία ανάλογα με τις αντοχές μου στον πόνο. Δε το ήξερα αυτό, λέγεται "Intermittent epidural bolus" 🤷‍♀️ φυσικά θα πρέπει να φωνάζω και τη μαία πριν το κάνω για να ελέγχει αν έχει περάσει το κατάλληλο διάστημα, κτλ. @Kallia.Geo απορία νούμερο 3434543656 😅 Πως θα ξέρεις να περιμένεις σπίτι μέχρι διαστολή 5; Με βάση τη συχνότητα των συσπάσεων να φανταστώ;
    • Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια... Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!! Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό! @Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν ξέρω τι σου είπαν και σας άγχωσαν τόσο... Ένα μόνο κρατάω κι είναι κ αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.... Η μπουμπού σας, το θαυματάκι σας, είναι υγιέστατη κι αυτό είναι το μόνο που μετράει!! Στον ίδιο εμβρυομητρικό π΄ηγες για την επανάληψη του ντόπλερ; Πολύ χαίρομαι και με τις μητριαίες.  Πφφφφ... τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος είναι πολύ άσχημο να αγχωνόμαστε με άλλα... Εμείς αύριο το μεσημέρι έχουμε τον επανέλεγχο. Ήδη τρέμω μόνο και στην σκέψη, αλλά από την άλλη θέλω να δω τι γίνεται...  
    • Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!  @Demy93 δύσκολο που δεν έχεις κανέναν να το κρατήσει το μωρό. Ούτε κι εγώ έχω αλλά τουλάχιστον θα αργήσω να γυρίσω στη δουλειά. Πότε λες να ξεκινήσεις;  @Barbiee όντως μικρή μικρή ξεκίνησες!! Εύχομαι να κάνεις όσα θελήσεις! 5 αδέρφια είστε και είσαι το μόνο κορίτσι;  χαρά στο κουράγιο σου!! @Elk μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι σου 🥰🥰🥰 @μαμά12345ωραιοτατη ηλικία τα 30!!νεοτατη είσαι! Είναι καθαρά στο μυαλό σου! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...