Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Recommended Posts

EXETE ΔΙΚΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....Κ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ......ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΜΙΚΡΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΟΝΑΚΙΑ.....!!! ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ...!!! :cry: !!!! ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΧΤΕΣ.....Κ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΟΛΑ...!!! ΜΑΞΙΜ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΑΛΟ ΜΟΥ...!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ??? Κ ΑΝ ΝΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ...?? :!::!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλο μεσημερι σε ολες τις μανουλες!!! Maxim η ωρα η καλη και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!

Kikitsa επειδη κι εγω ειμαι σάυτην την εβδομαδα που διανυεις κι εσυ το μωρακι τωρα κανει πιο αισθητες τις κινησεις του και ιδιαιτερα οταν ξαπλωνεις νιωθεις ελαφρα χτυπηματακια στο κατω μερος τις κοιλια σου και οταν εγω γυριζω πλευρο τον νιωθω να μαζευεται στην πλευρα που ξαπλωνω(κουλουριαζεται).

Επισης τα ουλα που ματωνουν ειναι φυσιολογικο στην εγκυμοσυνη λογω των ορμονων θα σταματησει μετα την γεννα,οπως ματωνει σε μενα πολυ η μυτη ιδιατερα το πρωι ομως το εψαξα και λενε οτι υπερματωνονται ολοι οι βλενογονοι.Τι τραβαμε κι εμεις...οι μανουλες!!!

jTBrp2.png

IEkup2.png

Koritsia kalimera!!!

Maximaki h wra h kali!

Simera exei psofokruo! Den thelw allo kruooooo!!

Mariagiorgos emena stin auxeniki den mou to eixe pei. Mou to eipe ena rantebou meta tin auxeniki.

Eksartatai kai se ti thesi tha einai to mwro...alla kamia fora den einai sigouro giati mporei na einai agori, alla na min einai orata akoma ta organa tou. Sunithws omws ta agoria fainontai ston trito, oi pio polles files mou pou eixan agori to mathane stin auxeniki!

Oso gia ti muti kai ta oula...kai emena matwnoun! H muti den einai oti trexei aima, apla otan fusaw ti muti mou bgainei kai ligo kokkino. Emena ponaei kai h mesi mou arketa.

Koritsia epitelous ebapsa kai ta mallia mou! Me futiki tis koress. Niwthw kalitera twra.

Aleka na se rwtisw...h opoia alli kserei...piga sto farmakeio kai zitisa amugdalelaio...den eixe tis apivita tis eixe teleiwsei kai mou edwse kanoniko amugdalelaio pou eixe xuma kai to bazoun autoi sto mpoukalaki...auto Kanei na to balw stin koilia? H les na exei tipota xumika mesa??

ναμαι και εγω τελειωσε και το επομενο πλυντηριο(τα πατακια του μπανιου) εφτιαξα και μια σπεσιαλ πατατοσαλατα(οτι ειχα μεσα στο ψυγειο τα εβαλα) και τωρα ξαπλα στο καναπε να χαζευω τηλεοραση.

ενταξει μου βγηκε η μεση επλυνα το μπανιο, ξεσκαρτσαρισα τις ντουλαπες στο παιδικο, απλωσα και 4 πλυντηρια ειμαι για μαμ τωρα και νανι!!!

κανονικα δε λενε στη αυχενικη το φυλο στη σαντυ το εμαθα στο 4ο και στο κολοκυθα του ξεφυγε και το ειπε στη αυχενικη αλλα στο 4ο το ειδα και εγω γιατι στο 3ο δε μπορεις να δεις κατι(για μας μιλαω οχι για τους γιατρους)

ελενα λογικα σου δωσανε αιθεριο ελαιο αρα δεν εχει χημικα μεσα... αλλα ρωτα και σε κανενα αλλο φαρμακειο για να σιγουρευτεις!

κοριτσια καλησπερα και αποεμενα!

δεν προλαβαινω να σας διαβαζω!

διαβασα ομως την ελενα και επαθα ακριβως το ιδιο πραγμα!απλα ελενα εγω δεν πηγα στο γιατρο γιατι το ειχα παθει και στοπρωτο και ετρεξα αλλα ηταν το εντερο!εντονος πονος σαν στεφανι στο πολυ κατω μερος τηςκοιλιας! αχ αυτο το εντερο!ακομα ενοχλει αλλα οχι τοσο εντονα!και το ειχα παθει ακριβως στην ιδια εβδομαδα!

εγω σιγα σιγα σταματαω απο τη δουλεια οποτε θα μπαινω συχνα

φιλια

Καλησπέρα πέρα για πέρα!Οι άτιμες ορμόνες βλέπω μας ταλαιπωρούν όλες,σωματικά και πνευματικά!Αυτό το πνευματικά είναι που δεν αντέχω.Κλάμα και υπερευαισθησία.Νεύρα και νομίζω πως μου πάνε ολοι κόντρα!Θέλω να απομονωθώ γιατι δεν με αντέχω κατι ώρες.Και μετά ξαφνικά τσουπ..γλυκιά σα μέλι!Και πάααλι κλαμματα σα μικρο κοριτσάκι''δε μ'αγαπαααας''.δε με προσεεεεεχειειειεις''.''μου μίλησες αποτομααα'' κλαψ!Ναι,με εχει πιασει αυτο που αν δεν είμαι το κεντρο του κόσμου για το έτερον,αν δεν με φιλάει και δε με χαιδευει οολη μερα,αν δεν ασχολειται μονο μαζι μου,φρικαρω!ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ!

Μaxim!''Κρεμάστηκες''? :D Να είστε ευτυχισμένοι κοριτσάκι!Και στα δικά μας οι λευτερες!Εγω κατα το Πάσχα,προλαβαίνω να ξεσαλωσω ε?

Μariagiorgos νομίζω πως τελικά μας καταλαβαίνουν και το κάνουν το χατιρι στο τέλος,απλα μάλλον τους φρικάρουμε επειδη είμαστε ευέξαπτες.Στην αυχενική εμενα μου είπε πως βλεπει κατι να εξεχει,μου το εδειξε,αλλα μου είπε να μη δωσω καθολου σημασια.και ο λογος ειναι αυτος http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html εκεινες τις εβδομαδες ολα μοιαζουν με αγοράκια!!Στο επομενο ραντεβου,ηταν ακομα εκει το τσουτσουνακι,οπότε είπε αγορι.Ε τωρα να ειναι κοριτσι και να εχει τοοοοσο μεγαλη κλειτοριδα ακομα??Τι να πω?Πολλά έχω ακούσει..

Nene το στηθος το λες ευαισθητο αλλα οχι οσο με πονουσε πριν την περιοδο.Μεγαλυτερη ευαισσθησία εχω στις θηλές,ειδικα τη δεξιά.Απο μέγεθος εχουμε αυξηθει ενα νουμεράκι σιγουρα,το δεξι ειναι πιο μεγάλο!! :shock: Αλλα κρίμα που δεν μπορω να ελπιζω οτι θα μέινουν ετσι και μετα!Και πολλες φλεβες!Στο στήθος και το στέρνο γενικά.

Κikitsa το νοιωθεις το μωρακι σου αλλα δεν εισαι σιγουρη ε?Κι εγω την τελευταια εβδομάδα σιγουρεύτηκα.Νοιώθω 3-4 διαφορετικά ειδη κινήσεων!Την κανονική κλωτσομπουνιτσα,που κανει και εξογκωματάκι απ'εξω!Αυτο το αισθάνομαι σαν να πετάει το μάτι κάπως,αλλα πολυ πιο δυνατα,σα να πετάει ενα νεύρο να το πω.Αλλες φορες νοιώθω τα χτυπηματα πισω στο εντερακι ή κάτω στην κυστη.

Αλλες νοιωθω απλα οτι στροβιλιζεται,οταν κάνει τη βόλτα του,και με κάνει να αισθάνομαι οπως όταν περνάμε μεγάλο σαμαράκι με το αυτοκινητο!Αυτην την αίσθηση που λίγο σε ανατριχιάζει μεσα στα σωθικά!Και όταν κουλουριαζεται σε μια πλευρα,νοιωθω πιεση στο σημειο,και φουσκωνει και σκληραινει εκει.Σα να εχεις μια πολυ φουσκωμενη νερομπομπα ετοιμη να σκάσει!Και το νοιωθεις να ξεφουσκωνει,οταν αλλαξει πάλι πλευράκι.Αχ!Ανυπομονουσα τόσο να το νοιώθω,είναι η παρέα μου!Απο τότε δεν ξαναενοιωσα μόνη!!

Πασχαλίτσα λίγη υπομονή ακόμα και τελειώνουν οι ναυτίες.Είναι απαίσια αισθηση,δεν σε αφήνει να ευχαριστηθεις τίποτα.Εμενα ελλατώθηκαν στη 12η νομιζω,και 14η πλεον ήμουν καλά.Που και που με πιάνει λιγο.Αλλα στα πεταχτά.

Μεγάλο ποστ!! :oops::lol:

kalispera koritsia!!!stayroula kalos irthes!!!!!!!!!!me to kalo to moraki sou!!!! :):) maxim k grapta....na zisete , panta eytixismeni na eiste kai kali leyteria!!!!!!!!k emena matonei i muti mou,alla to proi..kala ta dontia den to perigrafo to ti aima bgazei otan ta vourtsizo..odontoglufida oute kata diana na skefto na valo..

kalispera koritsia.. sas euxaristo oles gia tis euxes sas... paei pantreutika egw twra seira sas oi leuteres... tha kanoume k thriskeutiko argotera mazi me ta vaftisia autos egine gia to tupiko.. 5 lepta upothesi einai afiste pou egw tin ekana tin vlakeia k otan me rwtise ama ton dexomai gia sizigo eipa na to skefto ligaki k meta eipaasunesthita ena oxi.. :lol::lol::lol: meta eipa nai dexomai..... eskasan sta gelia oloi... o gampros emeine ligo mporw na pw :o:lol::lol: lia mou prolaveneis na ksesalwseis exei kairo akoma :lol::lol:

ax koritsia k emena to stuthos toumpano einai mou fenetai k pio polu apo tin koilia, piga pira soutien ena noumero megalitero apoti sunithos k mou itan mikro k auto.... k pou fleva para polu k emena oi thiles einai euaisthites ligaki... k preipei na evgala k ragades den evaza apo tin arxi krema twra arxisa sto stuthos...

ax lia k emena me pianoun wres wres kati teteia k trelenete o kaimenoulis ase pou exw polla neura k ksespaw panw tou....

stauroula mou kalws irthes me to kalo to mwraki sou....

filakia koritsia mou ta leme...

kalispera koritsakia mou ti mou kanete shmera?egw etsi kietsi to eriksa ston ypno to meshmeraki kai ksipnisa twra :shock: exw naplwsw ena plintiriaki na valw allo ena kai variemaiiiiiii!!!!! simera ithela na faw omelete akou twra kati ligoures!!telika ekana efaga 2 mpoukies kai mouxtisa apto thganito kai to ladaki :? oufe exthes den mporousa na koimithw me tipota diavaza to vivliaraki mou kai pou na me parei ypnos..giayto anaplirwsa twra to meshmeri :shock: kiemena to dontakia mou matwnoun polu kai to kako einai oti de mporw na ta plinw kiolas giati me tis anagoules einai adynaton!!pffff

mariaginorgos mhn stenaxwriesai i prospathise toulaxiston giati den aksizei ton kopo na xalas ti diathesi sou kai tou mwro sou ;) ola tha ginoun me ypomoni.oso gia to skilaki egw kserw apto giatro mou oti den yparxei provlima apo thema ygeias oute stin egymosinsi oute meta me to mwro afou kanei ta emvolia tou.twra an sou murizei kai den to antexeis prepei siga siga na prospathiseis giati skepso kiayto pws tha niwsei pou tha exoristei...kane thn kardia sou petra kai prospathseto apo twra giati nomizw an to kaneis meta pou tha erthei to mwro tha to sindiasei asxhma ;)

maxim mou na zisete koritsaki mou eyxomai i zwi sas na einai rodini kai me to kalo to mwraki sas!ante na pernoume seira siga siga :D

kiemena kritsia to stithos mou itan pou itan terastio(kai den astievomai :shock: ) exei ginei idi....afhsteta...kai apo pono allo pragma den mporw oute na skipsw oute na gyrisw tso krevati an den to krataw me to xeri..drama..kai fantazomai ti tha ginei sthn synexeia!!!aaaxxxxx upomoni!!

sas filw koritsakia mou paw ligo dipla sth manola mou na ta poume kai ta ksanaleme argoera!filia se olessssss

Πάει και το σουπερ μαρκετ..Κουράστηκα αλλα θα φτιάξω την τεράστια μακαρονάδα που ονειρευομαι μερες!Ειναι πολύ απαγορευμένο να βάλω μεσα μανιτάρια και μπεικον???Φοβάμαι λιγο αλλα το θελωωω!(Μη με δειρετε πάλι που λεω για φαγητά..Είναι η ώρα της λιγούρας!)

Geia sas koritsia...ti kanete...aaxxxx ligoures akouw....prospathw na kanw kali diatrofi...alla re koritsia einai dunaton....akousa ti diafimisi pou diafimize to makedoniko xalba...kai peira ena olokliro toublo apo to souper market proxtes....kai twra de mporw na stamatisw na ton trww!!! Kai mono pou skeftomai oti ton exw sto psugeio thelw na faw....

Lia mou egw trww kai manitaria kai mpeikon (alla to psuno ligo na min einai etsi apsito) kai eixa kanei prin ligo kairo kai egw mia tetia makaronada!! Itan teleia!!!!

Xtinaki kai tin omeleta sou ti murizomai apo edw....axxxxx ti tha kanw...exw tin entupwsei oti tha ginw sa falaina!!!!!!!

elenaki min anisixeis thamaste polles na kanoume pareoula :? kiegw oso kai na prospathw na sigratithw(exw gemisei ena ntoulapi me mpares dhmhtriakwn kai corn flakes alla ta vlepw na mouxliazoun!!xaxaxaxax)den ta katafernw katholou!!!twra molis katharisa kati mhlopitakia zesta zesta!!asta na pane koritsia duskola ta pragmata!!xaxaxaxxaxa! aaaaaa ksexasas na sas pw phga xthes sta h&m kiexie valei wraies prosfores sta rouxa egymosinis!!20 evrw ta pantelonia!!!phgainte na deite oses exete sthn polh sas!!!filia prostparon paw na ksaplwsw mpas kai den ta vgalw ta mhlopitakia(hpia kiena litro nero kai nasou pali i anagoules!!!)

Γεια σας κορίτσια, βραδυνή σήμερα...

Μαρία καταρχήν μην ξεχνάς σίδηρο και ασβέστιο της χρειάζεσαι πολύ και αν σε δυσκολεύουν ζήτα απο το γιατρό σου να δοκιμάσεις κάποιες άλλες. Τώρα για το σκυλάκι αφού σε ενοχλεί νομίζω πρέπει να δείξει κατανόηση ο άντρας σου, για μετά που θα έχετε το μπεμπε τι λέει? Οσο για το φύλο στο πρώτο επεσαν μέσα και μου το είχαν πει στην αυχενική τώρα πάλι μου είπαν και περιμένω να το επιβεβαιώσω.

Πασχαλιτσάκι ακόμα σε ταλαιπωρούν οι ναυτίες υπομονή κοντεύεις να κλείσεις και εσύ το πρώτο τρίμηνο.

Ελενα λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το αμυγδαλελαιο ισα ισα που νομίζω είναι πιο καθαρό θέλω να πω το χύμα δεν θα περιέχει όσα το συσκευασμένο. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.

Λία τι τέλεια που περιέγραψες τις κινήσεις του μικρού σου, πραγματικά είναι η καλύτερη παρεούλα. Αχ ανυπομονώ και εγώ να το νοιωσω...

Ρούλα καλως ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου.

Το στήθος μου δεν είναι τόσο ευαίσθητο όσο στην αρχή αλλά και μένα τώρα οι ρώγες είναι αυτές που δεν είναι για αγγιγμα.

Για ομελέτα ακούω εγώ την έχω αύριο στο πρόγραμμα την έχω λυγουρευτεί εδώ και μια βδομάδα απο την περιγραφή της Αλέκας.

Maxim να ζήσετε είδα και τις φώτο είστε πολύ ταιριαστό και όμορφο ζευγάρι. Πάντα χαρές να έχετε.

Αντε φιλιά σε όλες.

Καλημερα σε ολες τισ κοιλιτσες..

Μαχιμ οι φωτογραφιες ειναι πολυ καλες..εισαι μια κουκλα..Δεν εχεις καθολου κοιλιτσα μπραβο φτου φτου να μην σε ματιασω....

Κοριτσια δεν μπορω να ξαπλωσω στο πλαι καθολου ολο στην πλατη κοιμαμαι κ εχω πιαστει...οτι κ να κανω αλλο δεν με βολευει..ουτε μαξιλαρι ουτε τιποτα..δεν κοιμαμαι καλα το βραδυ κ ξυπναω σαν πτωμα...σας επριξα πρωι πρωι...

Σημερα το μενου λεει γαριδες με κοφτο μακαρονακι....το χω στο μυαλο μου εδω κ μερες κ μου φερανε φρεσκιες γαριδουλες κ ειναι μια καλη ευκαιρια για μαγειρεμα....κ εχω πλυντηρια να βαλω κ γενικως πολλες δουλιτσες...

σας φιλω τα λεμε αργοτερα...

καλημερα γλυκουλες!

Kangaroo ακριβως τα ιδια νιωθω και εγω με το στηθος μου.Ηταν πιο ευαισθητο στην αρχη , μονο οι ρωγες μου εχουν πεταχτει προς τα εξω και ειναι ευαισθητο και εχω κανει και φλεβες.

Κοκονα και εγω εχω προβλημα με τον υπνο, κοιμαμαι τωρα μονο στο πλαι και εχω πιαστει.

Αφηστε που πρωτη φορα εχθες ενιωσα ζαλαδες σαν να γυριζε το δωματιο :crazy: , ειχα πονοκεφαλο και σημερα σηκωθηκα πιασμενη στον αυχενα ,δεν μπορω να γυρισω το κεφαλι μου αριστερα και εβαλα τον αντρα μου να με τριψει με βιξ .Απο διαθεση :-q και οι ζαλαδες δεν μου εχουν περασει.....Ελπιζω να μου περασουν ....παω να ξαπλωσω λιγο σας φιλω :-*

Καλημεραααααα φιλαρακια μου...!!! το θεμα με το σκυλο τακτοποιηθηκε θα παει στην αυλη απο αυριο ..να κανουμε δουλισες να ξεμυρισει το σπιτι.....θα του παρω πολλα παιχνιδακι κ θα καθομαι παρεουλα του..!!! μια γειτονισσα μου με τρομαξε με την αυχενικη της ειπα οτι ειναι 1.4 με περιμενω το παππ-Α κ μου λεει δεν ειναι κατι το 1.4 αν δε βγει κ το παππ-Α μην καθυσυχαζομαι.....οποτε ανυπομονω να ερθει η τριτη να παρω το παππ-Α..!!!

μαχιμ μου δεν εχεις καθολου κοιλιτσα...εισαι μια κουκλα....να ζησετε κ παλι...!!!!

αρε κοκονα γιατι μιλησες για φαγητο.....!!!!! πεινασα παλι !!! χαχαχχαχα

ποσα κιλα εχετε παρει κοριτσια ??? εγω που ειμαι κοντα 13 βδομαδα εχω παρει 3 κιλα.....δεν ειναι πολλα ε???

χτινακι κ εγω μιλαμε για πολυ υπνο...μην σε ανησυχουν τα δοντακια κ εμενα τρεχουν.....αν κ ο γυναικολογος μου εμενα μου ειπε....να παω οδοντριατρο αν χρειαστω.....δε επηρεαζει η ενεσουλα την εγκυμοσυνη...

kalispera koritsia mou ti kanete;den mpainw polu suxna exw treximata polla.exw kai egw skulaki to latreuoume den uparxei kanena provlima stin egkumosini oute me to mwro oute na to skeftw na fugei apto spiti.einai melos tis oikogeneias mas kai mas kanei polu xaroumenous prin to parw skeftika polu kala oti tha to exw gia panta kai oti tha kanw mwraki kapoia stigmi.den ftaine ta kaimena ta skulakia se tipota exoun kai ayta psuxoula.se liges meres tha dw tin mpempa mou kai anupomonw toso polu na dw an einai kala.sas filw na eiste oles kala kai na prosexete

koritsakia mou ti kanete shmera?egw den eimai polu kala...den exw koimithei sxedon katholou to vrady kai eimai xalia...zalizomai..exw mia anakatosoura synexi...kai mia apaisia geysh sto stoma...ouf...afhste pou to prwi evlepa tv kai arxisan na mou trexoun ta salia me kati loukoumades pou edeikse...sta tsak hmoun na ton steilw ton kahmenouli to niko sthn athina na mou ferei :? xaxaxaxax alla eytixws epoeidi eimaste 2 egyes sthn oikogeneia i ksaderfi mou pronoise apo xthes kietsi tha ftiaksie shmera na fame oloi mazi opote tha ikanopoiithei i ligouritsa mou..elpizw na eimai kalytera mexri to vrady mi mou vgoun ksinoi oi loukoumades...

mariagiorgos ege eimai stin 11 kai tin proioumeni fora pou me zigise o giatros eixa parei 1.700 e twra pou tha ksanapaw tha akouse ti lipiteri...oxi nomizw mia xara einai kapou 1 kilo to mhna nomizw einai entaksei...twra tha deiksei giati kiegw me tis ligoures oso kai na prospathw den sigratoume re gmt...

filakia se oles tis koilitsessssss

kalispera koritsia... koilitsa exw vasika mono stuthos k koilia exw kila den exw valei katholou.. k stis foto me auto to forema den fainetai katholou i koilia mou.... molis teleiwsa me tis douleies tis kouzinas k psofisa..... mpravo pou elises to provlima me ton skulo sou maria.. k emeis skeftomastan na paroume skulaki prin mathw oti eimai egkuos k telika den prolavame k eutuxos giati den tha mporousa na to steilw sto xwrio akoma den to peira k den exw k auli na to eixa eksw opote kalutera pou den pireme akoma gia na min to taleporoume k auto.. paw na ksaplarw ligo filakia polla....

Maximaki sugxaritiria kai pali, wraies oi photo...ontws den fainetai katholou se sena kai eisai kai adunatoula....

Xtinaki....ase...ti na pw twra...simera eixa kanonisei me mia fili mou pou einai kai auti egkuos, na pame se ena soublatzidiko gia mesimeri...kai efaga mia arabiki pita me kotompeikon kai sos...e na mi fame kai mia patatoula tiganiti me sos??? E meta na mi fame to pagwto pou mas kerase to magazi???...to ligoureuomouna edw kai kairo! Kai h fili mou mou elege oti tis exei anoiksei h oreksi polu. Einai stin 19 ebdomada kai exei parei 7 kila!

Egw twra exw parei kapou 4, alla mexri tin 13 eixa parei mono 1.200. Ta upoloipa ta peira mazemena giati mou anoikse h oreksi ksafnika, stis arxes den eixa tosi oreksi! Alla ti na kanoume....tha ta xasoume argotera, ta mwrakia nanai kala...kai emeis na pername kala...de mporw kai na katapiezomai diladi!

Loukoumades akouw....milopitakia akouw....de peirazei fate twra kai meta ta xanete!

γειά σε όλα τα κορίτσια του φόρουμ. Μπράβο στην κοπέλα που ξεκίνησε το θέμα, είπα να γίνω και εγώ μέλος! Είμαι έγκυος στο πρώτο μου μωράκι, ευλογημένο και γερό να είναι! Μέχρι τώρα μας έχουν πει πως είναι κοριτσάκι, αλλά περιμένω και την Β επιπέδου σε 10 μέρες για να σιγουρευτώ 200%, χεχεχε. Πιθανή ημερομηνία τοκετού μου έχουν δώσει 16 Ιουνίου και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω ένα μωράκι στην αγκαλιά μου από αυτό το καλοκαίρι και για μιά ζωή! Φιλάκια σε όλες

preg.png

εδω ειμαι δεν χαθηκα απλως το λαπτοπ τα επαιξε και βαριεμαι να καθομαι στο μεγαλο γιατι ειναι στο δωματιο της μικρης και πιανεται η μεση μου στη καρεκλα!!!

για τα καινουργια μας μελη καλωσορισατε!!!! ειμαι η αλεξανδρα μητερα μιας της κυριας κοκοπικου και ενος κολοκυθιου που εχω στη κοιλιτσα (πλακα στη πλακα κοριτσια ο γιος μου δεν με αφηνει να κανω δουλειες βαραει ασυστολα και εντελως απροειδοποιητα!!!). ειμαι η στυλιστρια απτο ποστακι μας γιαυτο οτι ημερομηνιες θελετε και αλλα ευτραπελα μου τα λετε και τα σημειωνω στη λιστουλα μας!

μη ανυσηχειτε αν δεν με δειτε αυτες τις μερες θα ειναι λογω λαπτοπ αλλα η σκεψη μου θαναι μαζι σας!

μαξιμ μου πρωτα απο ολα συγχαρητηρια ησουν μια κουκλα αλλα και η κοιλιτσα ισα ισα ξεχωριζε ετσι αδυνατουλα που εισαι μπραβο σου και παλι! αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το τελειο φορεμο σου πολυ μου αρεσε!!!! αχ μαρεσει να βλεπω νεα ζευγαρια να ξεκινουν τη ζωη τους!!!! θα με παρουν τα ζουμια

καλα μαρη πως σκατα να στειλω δειγμα δωρεαν για τις πανες chicco??? δωσε περιγραφη πληρες!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...