Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Με το καλο σου ευχομαι να γεννησεις το παιδακι σου.

Και εγω ειμαι μια υποψηφια μανουλα. Την Τριτη πηγαμε και ειδαμε τον σακο και περιμενουμε να ξαναπαμε να ακουσουμε την καρδουλα.

Ανυπομονω τοσο πολυ.....

Ποτε ειχες τελευταια φορα περιοδο? Πηγατε στο γιατρο?

Δημοσίευση

ρενα μου σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις μια τελειομηνη και ευκολη εγκυμοσυνη!!!!

αν θελεις ελα να τα λεμε στα "μωρακια ιουνιου-ιουλιου" ειμαστε καλοκαιρινες μανουλες γιαυτο!!!!

ελα να μας λες τα νεα σου!!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω κοπέλες μου!!!!! ειχα κανει λαθος με το stickeraki ο γιοκας μου ειναι 18 μηνων!!!! Πασχαλιτσακι δεν εχω παει ακομα στον γιατρο, ειμαι περιπου 5 εβδομαδων! η χοριακη μου ηταν 509 με 2 μερες καθυστερηση και οταν μιλησα με τον γιατρο μου μου ειπε να προσεχω πολύ τωρα στις γιορτες και να παω να με δει απο το νεο ετος! ακο9μα δεν το εχω συνειδητοποιησει καθολου!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 39+1 ήταν. Θυμάμαι ότι ξεκίνησα να πονάω και κατάλαβα ότι ξεκινάει τοκετός, είπα στον άντρα μου γεννάμε σήμερα και βάλαμε να δούμε Jurassic world 😂 στο τέλος της ταινίας έκανα ένα ντους και ξεκινήσαμε για μαιευτήριο. Αν σου πω ότι η επισκληριδιος ήταν το μόνο που με πείραξε στον τοκετό τι θα πεις; Έφτασα εκεί και πλέον πονούσα πολύ και μου είπε ο γυναικολόγος ότι πλέον ο τοκετός έχει πάρει το δρόμο του και να κάνουμε επισκληριδιο να μην πονάω (γιατί αν κάνεις επισκληριδιο πολύ νωρίς επιβραδύνεται η εξέλιξη του τοκετού και μπορεί να καταλήξει σε αναίτια καισαρική). Αλλά η διαδικασία με ανατριχιασε έτσι με το καθετηρακι στην πλάτη δεν ξέρω γιατί μου τα έσκασε έτσι. Και μετά την πρώτη δόση λίγο πριν γεννήσω μου είπαν να μου βάλουν λίγο ακόμα αλλά είπα δε θέλω, είχα ξεκουραστεί 3 ώρες που δεν πονούσα καθόλου και ήθελα να νιώθω τους πόνους για να βοηθήσω στις εξωθησεις αποτελεσματικά. Ήταν μια πραγματικά ωραία εμπειρία. Θυμάμαι να μου αφήνουν το μωρό μου πάνω στο στήθος μου ακόμα με τον ομφάλιο συνδεδεμένο και ήταν ότι πιο δυνατό ένιωσα ποτέ. Και τώρα είναι ολόκληρο θηρίο!
    • Τι ωραία εμπειρία!! Σε ποια εβδομάδα;; Εμένα κορίτσια ο φόβος μου είναι η επισκληρίδιος, γιατί δυσκολεύτηκαν πολύ να μου την κάνουν και φοβάμαι μην ξανά συμβεί ή δεν μπορέσουν… Όσο για τα συμπτώματα, σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά αν βάλουμε την λογική ξέρουμε πως δεν παίζουν κανέναν ρόλο. Και χθες ο γιατρός μου, μου είπε πως μπορεί να εξαφανιστούν κ για μια εβδομάδα και να επανέλθουν. Παρόλα αυτά, μπορείς να πας στα πεταχτά να σε δει ο γιατρός, αν το άγχος χτυπήσει κόκκινο. Εγώ ξεκαθάρισα στον γιατρό μου, πως αν κανένα σκ ή αργία τον πάρουν τηλ απ την κλινική ότι πήγα για υπέρηχο, να μην ανησυχήσει, απλά θα έχω αγχωθεί πολύ και προφανώς γελούσε κ μου είπε οκ..
    • Με φυσιολογικό γέννησα εγώ το γιο μου πολύ εύκολα. Ξεκινησα να πονάω στο σπίτι και περίμενα εκεί μέχρι να γίνουν πολύ συχνές οι ωδίνες (βέβαια μένω πολύ κοντά στο Ιασώ), έφτασα στο μαιευτήριο με διαστολή 5 ήδη και γέννησα μετά από 4 ώρες ένα μωρό 3760γρ. Μια ώρα μετά έτρωγα κρουασάν βουτύρου στο δωμάτιο 😂 Το μικρό μου το θηλάζω ακόμα αλλά σκοπεύω να αποθηλασω σύντομα. Ο μικρός θα πάει παιδικό σταθμό τον Σεπτέμβριο γιατί πρέπει κ εγώ να δουλέψω λίγο όσο μπορώ.
    • Αν θυμάμαι καλά μόνο ξένο γάλα δίνεις σωστά? Πόσα ml πίνει ανά γεύμα? Την δικιά μου πλέον τα 120 δεν την φτάνουν και αν δεν πιει παραπάνω στο 2ωρο μπορεί και νωρίτερα ξαναπειναει.
    • Καλοταξιδο το θεματακι εύχομαι, να είμαστε τυχερές να φέρουμε στον κόσμο υγιή, τελειομηνα, ζουμπουρλουδικα μωράκια. Είμαι 34 και έχω ένα αγοράκι 13 μηνών, είχαμε πει να ξεκινήσουμε για δεύτερο όταν χρονισει και να μαστε. 😬 Έχω τρομερό άγχος για το αν είναι καλά το μωράκι γιατί δεν προσέχω καθόλου, εννοείται τον σηκώνω αγκαλια συνέχεια, ο άντρας μου φεύγει στις 8 το πρωί και γυρνάει 9 το βράδυ και ουσιαστικά είμαστε μόνοι μας όλη μέρα. Έχω τους γονείς μου και την πεθερά μου που θέλουν να βοηθάνε αλλά όλοι δουλεύουν και δε μένουν τόσο κοντά οπότε στην πράξη είμαστε αυτοκόλλητοι. Αισθάνομαι ότι τις τελευταίες μέρες δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα, άντε λίγη ζάλη εδώ και εκεί όταν κουράζομαι αλλά δεν ξέρω αν είναι εγκυμοσύνη ή ζεστη ή η εξάντληση ενός μωρού που έμαθε να περπατάει και τρέχω συνέχεια πίσω του ενώ πριν από μια βδομάδα είχα περισσότερη ναυτία. Στο γιο μου είχα και εμετούς και ναυτίες οπότε αγχώνομαι τώρα... Τι να πω θα κάνω υπομονή και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Εγώ είμαι 7+4 σήμερα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...