Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΕΙΜ. 2010/2011 ΠΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ - Η ΣΠΟΡΟΣΤ

Recommended Posts

κοριτσια παω σε λιγο σπιτι....εχω τοσες δουλειες να κανω...

ποια θα ερθει να με βοηθησει;

παλαιο φαληρο μενω...

η πεθερα θα μου κανει επισκεψη,εμαθα απο τον γιο της...

Ευγενια ελα να την περιποιηθεις!!!!

γαμω την τρελα μου γαμω!!!αυτη καθεται ολη μερα και γυρναει για καφεδες κι εμενα δε μου φτανει το 24ωρο!!!

μεταξυ μας ο ψυχιατρος εχει παλαβωσει μαζι της...περιπτωση απο τις λιγες λεει..γυναικα που δε θελει να διορθωσει την ζωη της ....ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σταματαω την γκρινια...σας φιλω με αγαπη,

Μαριεττα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Μαριεττα ζητα απο την πεθερουλα ευγενικα και με γλυκα να καθαρισει το μπαλκονι.Βγαλτην εξω δωστης μια σκουπα και ενα κουβα στο χερι, κλεισε τη μπαλκονοπορτα και κατεβασε και το πατζουρι! 8-)

Μαριεττα ζητα απο την πεθερουλα ευγενικα και με γλυκα να καθαρισει το μπαλκονι.Βγαλτην εξω δωστης μια σκουπα και ενα κουβα στο χερι, κλεισε τη μπαλκονοπορτα και κατεβασε και το πατζουρι! 8-)

Ινα εισαι φοβερη =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Αννούλα μου!!!!!!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι τον παίδαρό σου!!! Χρόνια του πολλά και ευτυχισμένα γεμάτα υγεία χαρά και επιτυχίες εύχομαι. Είδα τις φωτογραφείες σας και εδώ και στο facebook και σας έφτυσα να μην σας ματιάσω χίλιες φορές. Να είστε πάντα αγαπημένοι γλυκιά μου!

Αλικάκι περιμένουμε νέα σου με πολύ αγωνία ε;

Μαιρούλα κράτα γερά! Όλα καλά θα πάνε και το σπίτι σας θα πλυμηρίσει από χαρούμενες παιδικές φωνούλες που θα σου δώσουν την δύναμη και θα πεις "άξιζε τον κόπο".

Ευγενάκι μου μην μασας και πάψε ν' αναλώνεσε. Κοίταξε να είσαι εσύ καλά με την οικογένεια σου και μην στεναχωριέσαι για τίποτα άλλο. Στα λέω εγώ αυτά που κάποτε έσκαγα για το παραμικρό και έτρεχα να βοηθήσω τον οποιοδήποτε όσο μπορούσα με όλη μου την ευχρίστηση όμως ο καλός καλό δεν έχει. Σε καβαλάνε μετά και σε θεωρούν δεδομένη.

Α ρε Μαρριετάκι γουστάρω να διαβάζω την κάθε σου λέξη και δύο και τρεις φορές συνεχόμενα. Δεν παίζεσαι! Δεν λες καθόλου μαλακίες. Καλά που έχουμε και σένα και τα λες έξω από τα δόντια να ταρακουνιόμαστε.

Ευάκι μου σε άφησα τελευταία γιατί έχω να σου πω πολλά.

Καταρχήν είναι σαν να σε βλέπω! Καταλαβαίνω το παράπονό σου απόλυτα και πίστεψέ με χωρίς να θέλω εννοείται να σε εναντιώσω απέναντι στους γονείς σου σε καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί σου.

Τόσο καιρό που τους το λες και ενώ ξέρουν την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα όχι μόνο για την δικιά σου οικογένεια αλλά και τις περισσότερες οικογένειες πλέον, θα έπρεπε τουλάχιστον έστω κι αν δεν συμφωνεί για την συγκεκριμένη δουλειά λόγω απόστασης (που εμένα μου φαίνεται σούπερ όπως τα λες να δουλεύατε και οι δύο σ' αυτήν την επιχείρηση) να προσπαθήσει να σε κατευθείνει αν όχι να στην βρει η ίδια σε κάτι άλλο εκεί κοντά.

Όσον αφορά τον αποχωρισμό των άλλων εγγονιών που δεν θέλει να το σκέφτεται με τίποτα, καλά κάνει και δεν θέλει να τ' αφήσει αλλά προσπάθησε να έχεις και τ' αλλα εφόσον σου λέει η κόρη σου ότι θέλει να έρθει κοντά σου. Κάλυψε το κάπως και πες "καλό θα ήταν να τα έβλεπα όλα βέβαια" κάτι τέτοιο! Δεν κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου προς Θεού αλλά μου την δίνει να μην σκέφτονται πριν μιλήσουν οι γονείς. Και η δικιά μου έτσι είναι η γλώσσα της σπάει κόκκαλα ώρες ώρες.

Είμαι σίγουρη ότι σε αγαπάει και θέλει το καλό σου απλά μάλλον φοβάται για το μέλλον σας αν κάνετε τόσες αλλαγές στην ζωή σας. Αλλά και το να είσαι εδώ αβοήθητη με δυο παιδιά και χωρίς δουλειά και με τον άντρα σου να παλεύει μόνος του δεν την προβληματίζει. Μ' αφού στα αλήθεια σου λέω μου έρχεται να πάρω εγώ τον ξάδερφό μου τηλέφωνο και να του πω" ρε Λεωνίδα έχω μια οικογένεια φίλους μου που θέλουν να έρθουν να μείνουν και να δουλέψουν στη Σουηδία. Έχεις κάτι υπόψιν σου; Μπορούμε να τους βοηθήσουμε;" Πραγματικά αν θέλεις να το κάνω πέστο μου δεν σου κάνω πλάκα. Δεν ξέρεις καμια φορά κάτι μπορεί να βγει κι απ' αυτήν την προσπάθεια.

Όπως και να έχει μην πικραίνεσαι και τράβα μπροστά. Μην σε πάει πίσω αυτό. Κρίμα είναι. Και με το να της τα ψάλλεις ή να τσακωθείς μαζί της δεν έχει νόημα τι θα βγάλεις από αυτό. Οπότε μην δίνεις σημασία, μην τα παίρνεις τοις μετρητοις και προσπάθησε να κάνεις το μεγαλό βήμα μόνη σου ή από οπουδήποτε αλλού μπορείς να πάρεις βοήθεια. Αλήθεια με τα παιδια λες ότι έχεις πολύ καλές σχέσεις. Γιατί δεν τους κάνεις εσύ κατευθείαν την νύξη να δουλέψεις στην επιχείρηση τους; Τόλμα τις αλλαγές μην τις φοβάσε. Είσαι και δυνατός άνθρωπος από όσα έχω καταλάβει.

Αυτά είχα να σου πω Ευάκι μου και ευελπιστώ να μην σε πειράξουνε ή σε στεναχωρήσουνε περισσότερο. Στα έγραψα όπως θα σου τα έλεγα αν είμασταν (που είμαστε ούτως ή άλλως) φίλες κολλητές που θα βρισκόμασταν καθημερινα και θα μοιραζόμασταν τα πάντα οπότε εξού και η οικειότητα.

Σας φιλώ όλες! Θα μπω και αργότερα.

Κορίτσια μόλις μπήκα μέσα κ ο Σπύρος έχει κρεμαστεί πάνω μου! Δεν με αφήνει να γράψω!!

Δυστυχώς η χοριακή είναι πολύ χαμηλή κ πρέπει να επαναλάβω την Τετάρτη…. μόλις 20…. Θετική μεν, χαμηλή δε…..!!!

Θα μπω αργότερα…. σας φιλώ!!

Αλικάκη μου και εγώ με πολύ χαμηλή χοριακή ξεκίνησε η εγκυμοσήνη μου. Νομίζω 43 είχα.

Υπομονή μέχρι την Τετάρτη. Θα δούμε τότε. Εύχομαι να ανέβει!!!!!!!!!!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=)):ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd

και ριχνει κατι κεραυνους!!!!!!!!!!!!ακομα εδω ειναι η μαλακωωωωωωωωωωωωωωωωωω :((:((:((:((:((

=))=))=))=))=))=))=))=))=)):ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd

και ριχνει κατι κεραυνους!!!!!!!!!!!!ακομα εδω ειναι η μαλακωωωωωωωωωωωωωωωωωω :((:((:((:((:((

Μαριεττα δεν στρωνεις να την κοιμησεις εκει για το βραδυ? Αφου δεν εχει σκοπο να φιγει η γυναικα... :ymsmug::ymsmug::ymsmug::ymsmug:

Γεια σας κοριτσια....μην το ξεχασω γιατι το ακουω πολυ συχνα να ρωτησω..τι σημαινει χαμηλη χοριακη???δηλ.μπορει να μην εισαι εγκυος και να ανεβει και να εισαι ,,,δεν μπορω να το καταλαβω...εγω ειχα υψηλη αλλα δεν εδωσα σημασια τοτε δεν ηξερα απο χοριακες.για πειτε μου το καταλαβω να ξερω στην επομενη εγκυμοσυνη μου....Ευη μου δεν θα σου πω πολλα,απλα αυτο που ειπε και η Νατασσα να αρπαξεις την ζωη σου και να κανεις κινησεις μονη σου...μην περιμενεις ...πανε γιατι εδω προκοπη δεν εχουμε..και οταν πας εκει να της τ ααφηνεις και τα δυο τα παιδια και δεν θα μπορει να πει κουβεντα...εγγονια της ειναι και αυτα...Μαριεττα γελαω με αυτο που ειπε η Ευη να την στρωσεισ εκει να κοιμηθει...χα χα χα..

Αλικακι αν και δεν ξερω απο χοριακες εχε πιστη κοριτσι μου ολα καλα θα πανε...

Αλικακι θα ειναι μικρουλι το σπορακι ακομι μορε γιαυτο ειναι χαμιλη η χοριακη, θελει να μας κρατισει σε αγωνια το ατιμο μεχρι την τεταρτη...Θα σε κραταμε εμεις σιντροφια για να μην το σκεφτεσε μεχρι τοτε..

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ που μου γραψατε, το Σ/Κ δεν ειχα χρονο να το καλοσκεφτο και μου βγικε σημερα το αποθιμενο..

Μου την εχει δοσει γενικα απο το καλοκαιρι με ολα αυτα που εγιναν τοτε, 5 εβδομαδες ηταν εδω και παλι πισο απο τον κολο τους ετρεχε ολη μερα...

Αναστασια μου σ'ευχαριστω για την προσφορα, ξερω πως το ενοεις πραγματικα αλλα δεν χριαζετε να μπενει ο ξαδερφος σου σε κοπο..

Σημερα πιρε τηλεφωνο αλλα δεν το σικοσα, δεν ειχα καμια ορεξη να της μηλισω...Εντομεταξι δεν εχω πει τπτ στον αντρα μου μονο σε εσας τα λεω...

Ευγενια ηθελα να σου πω και εσενα καπια πραγματα αλλα δεν προλαβα νωριτερα...

Δεν ξερω ακριβος για πιο θεμα εξεφρασες το παραπονο σου και σε κοροιδεβαν οι κουμπαρες σου αλλα εγω ειμαι της γνωμης να μην μιραζεσε τα πολυ εν δημο με τις φιλεναδες σου (ιδικα αν εχεις να κανει με τον αντρα σου). Πολοι δυστυχος οχι δεν σε σιμπονουν αλλα πισο απο την πλατη μας χαιροντε κιολας..

Ειχα εγω φιλες που τους ελεγα τον πονο μου και μετα επεφτε θαψιμο κανονικο πισο απο την πλατη μου, ιδικα οταν εγω παντρεφτικα και εκανα την Φλωρα ( η μια ειναι ακομι ελεφθερη και η αλη δεν εχει κανει ακομι παιδια). Αφου εφτασαν να μου πουν οτι εγω νομιζω οτι ειμαι καλιτερη απο αυτες επιδι εκανα οικογενεια, αλλα οταν σε τυφλωνει η ζηλια λες πολες χοντραδες. Ουτε στιγμη δεν ειχε περασει απο το μιαλο μου κατι τετιο και ξαφνιαστικα οταν το ακουσα αλλα μετα ξεκοψα τελιος και τελος με τις εφιβικες μου κολιτες...

Nατασσακι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...αλλα ειναι και φορες στην ζωη μου που μασησα κι οχι μονο τα λογια μου...αλλα απο μικρη καταλαβα οτι στην ζωη εισαι μονος κι οσους ανθρωπους και να εχεις κοντα σου,οσο κι αν η οικογενεια σου σε στηριζει και σε αγαπαει,οσο κι αν ο συντροφος σου σε εμπνεει και σε κανει να νιωθεις ζεστασια...αν δε κανεις φανερα τα θελω σου και δεν υποστηριξεις δυνατα τα πιστευω σου...τοτε ολοι σε τρωνε λαχανο!!!

Ευη ο προλογος ηταν για σενα...καλη μου φιλη,θα σου μιλησω κι εγω καθαρα οπως η Νατασσα και για αλλη μια φορα θα σου υπενθυμισω οτι εσυ τραβας κουπι στην οικογενεια...σε καμια περιπτωση δεν υποτιμω τον αντρα σου (και μη με παρεξηγησεις...ξερω οτι δε θα το κανεις),αλλα αυτος που θα πρεπει να παρει την αποφαση εισαι εσυ..οσο δεν την παιρνεις την ρημαδα,ο αντρας σου επαναπαυεται στα δικα του δεδομενα κι ολα γινονται τροχοπεδη...

ασε στην ακρη την μαμα σου,τον μπαμπα σου..την οικογενεια σου...αυτοι ειναι και δε προκειται να αλλαξουν..κι αλλες φορες ησουν πολυ προβληματισμενη,πηγε να γινει κατι και ξανα βλεπουμε μια Ευη φτου κι απο την αρχη...κακως ή καλως θα πρεπει εσυ με τις δικες σου δυναμεις να παρεις τα ηνια στα χερια σου και να κανεις το μεγαλο βημα..θα συμφωνησω με την Νατασσα να κυνηγησεις τους φιλους σου και να τους μιλησεις...σε καμια περιπτωση δεν εχεις να χασεις κατι!!

καλως ή κακως Ευακι το ξαναλεω:τραβας κουπι μονη σου!!αλλα εισαι παλικαρι (και δε σε λενε Αλεφαντο!!!)....για να ευθυμησουμε και λιγο!!!

Γιωτα η Β-χοριακη γοναδοτροπινη οπως κανονικα λεγετε ειναι η ορμωνη που μερα με την μερα αφξανετε οσο περνουν οι μερες της εγκυμοσηνης. Ετσι μπορεις να σιγκρινεις αν σιμβαδιζουν οι εβδομαδες κιησης με την αναπτιξη του εμβριου..Δλδ καθε 2 μερες πρεπει να διπλασιαζετε η τιμη της χοριακης για να λεμε πως πιγενει καλα η εγκυμοσηνη...Αν δεν αφξανετε ετσι παει να πει πως κατι δεν παει καλα με το εμβριο και δεν αναπτισετε οπως πρεπει, σινιθος παλινδρομουν αυτα τα σπορακια...

Εγω οταν εκανα τον πρωτο μου υπεριχο επιδι το ανακαλιψαμε καταλαθος με τον γιατρο μου στην 5η εβδομαδα περιπου δεν μπορουσε να μου πει και πολα τοτε ο γιατρος αλλα εμενα με εζωναν τα φιδια απο την αγωνια μηπος και δεν παει κατι καλα και καπακι πιγα και για χοριακη η οπια εδιξε οτι ημουν στην 6η εβδομαδα οποτε ιρεμισα και ειπα πως προχοραμε...

Καμια φορα ομως μπορει να εχουμε απλα εναν αδιο σακο χωρις σπορακι μεσα, και τοτε διστυχος η χοριακη ανεβενει κανονικοτατα αλλα καπια στιγμη κανουμε υπεριχο και ανακαλιπτουμε οτι δεν εχει μπεμπε η κιλιτσα.....

Ελπιζω να σε καλιψα........

Ευάκι δεν θα του είναι κόπος του Λεωνίδα γιατί εκτος του ότι έχει πάρα πολλούς γνωστους λόγω της δουλειάς του είναι και πολύ πρόθυμος άνθρωπος και δημιουργικός. Μετα χαράς θα βοηθήσει αν μπορεί.

Όποτε είσαι έτοιμη ή θελήσεις να του μιλήσω πές το μου και θα το κάνω οκ;

Γιωτάκι η μικρή χοριακή σημαίνει ότι έχει γίνει η σύληψη αλλά για να παραμείνει και να αναπτυχθεί το γονιμοποιημένο ωάριο στην μήτρα θα πρέπει οι μονάδες της χοριακής να είναι μεγάλες. Κυρίως τριψήφιος αριθμός. Ισως η δικιά σου χοριακή να ήταν μεγάλη από την αρχή κι έτσι να μην χρειαζόταν να την παρακολουθήσεις. Στην περίπτωση την δικιά μου που την έκανα μόλις με δύο μέρες καθυστέρησης της περιόδου μου ήταν μικρή γιατί δεν είχε αναπτυχθεί ακόμα. Ήταν πολύ νωρίς (πράγμα που μάλλον συμβαίνει και στην Αλίκη μας). Μετά όλο και μεγάλωνε.

Μερικές φορές όμως δεν μεγαλώνει γιατί μπορεί να μην προχωρήσει η σύληψη (εξωμήτριο, παλίδρομη κ.α).

Εχετε δικιο κοριτσια σε ολα, σιμφωνω και με αυτα που μου εγραψε η Αλικη και με την Αναστασια και με την Μαριεττα...Μην νομιζετε πως δεν το ξερω καταβαθος οτι θα ειμαι μονη μου και ολα θα εξαρτιθουν απο εμενα αλλα αυτο που σιγουρα δεν θα αντεξω ειναι να παμε εκει και να μην γινουν ολα ετσι οπως τα εχω σχεδιασει και αντι να ειμαστε καλιτερα να ειμαστε και μεταναστες και στην πινα...

Δεν θα τολμω να κανω το παραμικρο παραπονο γιατι θα πεσουν ολοι να με φανε λαχανο.

Και ουτε θελω να χριαστει να μετακομιζουμε καθε λιγο και λιγακι γιατι δεν θα εχουμε δικο μας σπιτι (οχι να αγορασουμε αλλα να εχουμε ιπογραψει σιμβολεο για καπιο διαμεριζμα στο ονομα μας)

Οσο παραξενο και αν ακουγετε αυτο ειναι το μεγαλο προβλιμα αυτην την στιγμη, το σπιτι..

Θα χριαστει να ξαναστισω ενα νυκοκιριο απο την αρχη και δεν μπορω να μεταφερω τα παιδια απο σχολειο σε σχολειο καθε χρονο..

Αυτην την στιγμη σας λεω ιλικρινα δεν ξερω που μου παν τα τεσσερα, εσθανομε πως ειναι η χρονια που θα πρεπει να παρθουν σοβαρες αποφασοις..Βαδιζω στα τυφλα και για εναν ανθρωπο που εχει μαθει να τα κανει ολα με προγραμα στην ζωη του ειναι πολυ δυσκολο να σικοθω και να παω στο αγνοστο χωρις εστο εναν ανθρωπο να μου πεταει ενα σοσιβιο για να πιαστω απο καπου....

Αν σας κουραζω να μου το πιτε γιατι μπορω να αναλιω με τις μερες αυτο το θεμα....

Γιωτα η Β-χοριακη γοναδοτροπινη οπως κανονικα λεγετε ειναι η ορμωνη που μερα με την μερα αφξανετε οσο περνουν οι μερες της εγκυμοσηνης. Ετσι μπορεις να σιγκρινεις αν σιμβαδιζουν οι εβδομαδες κιησης με την αναπτιξη του εμβριου..Δλδ καθε 2 μερες πρεπει να διπλασιαζετε η τιμη της χοριακης για να λεμε πως πιγενει καλα η εγκυμοσηνη...Αν δεν αφξανετε ετσι παει να πει πως κατι δεν παει καλα με το εμβριο και δεν αναπτισετε οπως πρεπει, σινιθος παλινδρομουν αυτα τα σπορακια...

Εγω οταν εκανα τον πρωτο μου υπεριχο επιδι το ανακαλιψαμε καταλαθος με τον γιατρο μου στην 5η εβδομαδα περιπου δεν μπορουσε να μου πει και πολα τοτε ο γιατρος αλλα εμενα με εζωναν τα φιδια απο την αγωνια μηπος και δεν παει κατι καλα και καπακι πιγα και για χοριακη η οπια εδιξε οτι ημουν στην 6η εβδομαδα οποτε ιρεμισα και ειπα πως προχοραμε...

Καμια φορα ομως μπορει να εχουμε απλα εναν αδιο σακο χωρις σπορακι μεσα, και τοτε διστυχος η χοριακη ανεβενει κανονικοτατα αλλα καπια στιγμη κανουμε υπεριχο και ανακαλιπτουμε οτι δεν εχει μπεμπε η κιλιτσα.....

Ελπιζω να σε καλιψα........

Βρικα αυτο το αρθρο για την χοριακη, ειναι πολυ καλο και σου δινει να καταλαβεις.

http://www.woman-on-top.gr/2009/11/%CE% ... CE%B7-bcg/

Αλικη να διαβασεις σημερα για την ουρολοιμωξη θα σε εξετασω αυριο και θα περασει η μερα για να ερθει η Τεταρτη!Η επλιδα πεθαινει παντα τελευταια!

Μαριετα την αλλη φορα θα κανουμε πειραμα ποσο καλος αγωγος ειναι η πεθερουλα!Μονο ενας καλος κεραυνος θα χρειαστει!

Λετε να παμε ολες μαζι στη Σουηδια??Ειναι και δυσκολη γλωσσα γμτ!

Ναι οι παιδικες φιλες δεν ειναι πολυ καλη παρεα για μετα, συμφωνω!Οποτε μη σκας Ευγενεια!

Ευη το σεναριο να μεινετε ενα διαστημα με τους γονεις σου παιζει?Κανε πετρα την καρδια σου γιατι θα ειναι μια βοηθεια για αρχη!Ποσα χρονια εχεις που εφυγες απο κει?

ΤΑ υπολοιπα αυριιο φιλια!

Αντε κοριτσια παμε για υπνο, σας ζαλισα σημερα....

Ινα εισαι πολυ νουμερο τελικα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στης 4 απριλιου κλινω 12 χρονια στην Ελλαδα, δεν τα λες και λιγα αλλα εχω αλλα 25 στην Σουηδια....

Καλη νυχτα μανουλια, ονειρα γλυκα....

Βρε κουτσομπόλες αυτή η πεθερά τελικά από λόξιγκα θα πάει.

Με ξύπνησε ο γιος μου από τα χαράματα…..!!!!! Ο καλός μου για να κάνω τις δουλίτσες μου νωρίς νωρίς!!

Καλημέρααααα λοιπόν!!!

Νατάσσα μου κ εγώ με 30 ξεκίνησα στο Σπύρο…. βεβαία δεν είχα καθυστέρηση! 20 όμως είναι λίγο… Αν το Σάββατο έδειξε θετικό το τεστ, τη Δευτέρα έπρεπε να είναι σίγουρα 3ψήφιο νούμερο ή έστω πάνω από 50! Το ένστικτό μου λέει πως δεν θα προχωρήσει κ εκτός των άλλων σταμάτησαν ήδη από το Σάββατο το απόγευμα τα πονάκια κ οι ενοχλήσεις χαμηλά!

Κορίτσια για να είμαι ειλικρινής δεν με πειράζει αν δεν πάει καλά, αυτό που με τρελαίνει είναι η σκέψη μήπως είναι εξωμήτριο! Έχω μία σάλπιγγα κ αν χάσω την άλλη την κάτσαμε τη βάρκα!

Γιώτα μου σου απάντησαν τα κορίτσια για τη χοριακή…

Καλή μου Εύη πρέπει να κάνεις μία καλή συζήτηση με τον άντρα σου…. Πρέπει να καταλήξετε σε μία κοινή απόφαση για να κάνετε ένα πλάνο κ να οργανωθείτε! Δεν μπορείς να πολεμάς σε 2 μέτωπα, από τη μία οι γονείς κ από την άλλη ο σύζυγος!!! Διαφορετικά επιμένω πως πρέπει να πας εκεί κ να δεις αυτά που πρέπει να δεις!! Κ μη σκέφτεσαι την αποτυχία…. Εκεί πας για να πετύχεις!!!

Ίνα ότι θες μου λες…. όχι γιατί ξέρω κ πολλά απλά είναι ο τομέας του άντρα μου κ επειδή έχει κάνει κ παιδοουρολογία κάποιες απορίες ίσως μπορούν να σου λυθούν!

Με πονάει το κεφάλι κ ο λαιμός… με κόλλησε η Μαριέττα!!

Σήμερα θα κάνω κοτόσουπα… κ σαν να ξεχαστήκαμε τσούπρες….. δεν βλέπω αναφορές στα μενού!!! Τιιιιι τρώμε σήμερα???

Καλημερα!

Πηγαμε χθες και στο δευτερο παιδιατρο.Ειμαστε 9500kg και 83 ποντους.

Και αυτος μας ειπε να κανουμε την κυστεογραφια.Αλλα δεν θελω να την κανει το παιδακι μου δεν μπορω δεν θελω.

καλημερα αγαπουλεσ,τι κανετε?

εμεισ μια χαρα αλλα παλι δεν πηγαμε για εμβολιο :oops: γινοταν χαμοσ ...βροχη και αστραπεσ και βρε κοριτσια δεν ηθελα να κουνηθω απο το σπιτι...οποτε αυριο !αχ

ινα μου,τσε καταλαβαινω που δεν θεσ αλλα καλο θα ηταν να την κανει αφου σας ειπε ο γιατροσ...να ησυχασεις και εσυ!

Αλικακι μου αν ειναι να ανεβει θα ανεβει και με 20...εγω την πρωτη φορα που απεβαλλα ειχα 400 ...

ελπιζω ολα να ειναι καλα αλλα και να μην προχωρησει παλι σου ευχομαι το καλυτερο...καταλαβαινεισ τι εννοω μη μεπαρεξηγησεις!

Εννοείται Ελίζα μου!! Τι να σε παρεξηγήσω…?? ;)

Δεν πειράζει αν το καθυστερήσετε…. κ εγώ με αυτόν τον καιρό δεν θέλω να βγω ούτε στη βεράντα!!

Kαλημερα κοριτσαρες..

Εχουμε σκασει στην βροχη ολο το βραδυ και σινεχιζει ασταματιτα, ποτε θα ανιξει ο παλιοκαιρος να λιαζομαστε και να πινουμε καφεδακια εξω???

Κοριτσια αυτη η εξεταση πως γινετε, ειναι εποδινη??? Πρεπει να γινει οποσδιποτε αν εχουν τα μικρα ουρολιμοξη η αναλογος την περιπτοση???Δεν θιμαμε η Φλωρα να ειχε ποτε ουρολιμοξη και δεν χριαστικε να μπουμε σε τετια χωραφια...

Ινα κορμαρα η Αναστασια μια χαρα μεγαλωνει η ζουζουνα σου..

Αλικη μακαρι να πανε ολα καλα και να μην εχεις περιπετιες, ιπομονη μεχρι αυριο..

Εχεις δικιο για το οτι πρεπει να κανω μια σοβαρη κουβεντα με τον αντρα μου, οχι πως δεν την εχω κανει χιλιες φορες αλλα διστυχος την κανω μονη μου, ολο μου λεει "κατσε να δουμε τι θα γινει με τον νομο για τα TAXI, τι θα ψηφισουν, θα τα απελεφθεροσουν??? " Εχουμε και αυτο εμεις.. Αν το αφισουμε ετσι και φιγουμε θα πρεπει να πλιρωνουμε και εδω ενα σκαζμο λεφτα για το taxi και γενικα ειμαστε μια χαρουμενη ατμοσφερα....

Της προαλες ξεσικοθικε η νυφη μου να ερθουν με τον αδερφο μου για ενα weekend στην Ελλαδα χωρις τα παιδια και της ειπε ο αδερφος μου " περιμενε οταν πτοχεφσει η Ελλαδα θα ειναι ολα παμφθινα και θα πιγενουμε σινεχια" :o:o:o:o:o Και μετα λεει σε εμενα ο καραγκιοζης να μην παμε Σουηδια γιατι θα τα βρουμε σκουρα τα πραγματα....

Καλημερα και σε εσενα Ελισακι....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...