Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΕΙΜ. 2010/2011 ΠΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ - Η ΣΠΟΡΟΣΤ


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

να τα πούμε;

Καλήν εσπέραν άρχοντες,

αν είναι ορισμός σας,

Χριστού τη Θεία γέννηση,

να πω στ' αρχοντικό σας.

Χριστός γεννάται σήμερον,

εν Βηθλεέμ τη πόλει,

οι ουρανοί αγάλλονται,

χαίρει η φύσις όλη.

Εν τω σπηλαίω τίκτεται,

εν φάτνη των αλόγων,

ο βασιλεύς των ουρανών,

και ποιητής των όλων.

Πλήθος αγγέλων ψάλλουσι,

το Δόξα εν υψίστοις,

και τούτο άξιον εστί,

η των ποιμένων πίστις.

Εκ της Περσίας έρχονται,

τρεις μάγοι με τα δώρα,

άστρο λαμπρό τους οδηγεί,

χωρίς να λείψει ώρα.

χρονια πολλα φιλεναδες!!

με υγεια,αγαπη,χαμογελα πολλα,γελια δυνατα,σπορακια αμετρητα....

εξοδα μετρημενα :lol::lol: και πεθερες ουστ [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια,καλα Χριστούγεννα να έχουμε με υγεία πάνω απο όλα.

Ευγενία μου χρόνια πολλά να σε χαίρεται η οικογένεια σου και με ένα σπορακι στην κοιλιτσα.

α α καλε

καλοριΖικο το νέο θεματακι μας, μόνο χαρές να έχουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευγενια χρονια πολλα!!!!!!!να εισαι γερη κι ευτυχισμενη με τα αντρακια σου!!! ο,τι επιθυμεις να το εχεις στην αγκαλια σου!!!

θελουμε γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερααα!μπραβο μαριετακι τελειος ο τιτλος!

καλοριζικο το καινουργιο μας θεματακι με πολλα σπορακια ακομη !!!

σημερα και αυριο ευχομαι να περασετε ολες υπεροχα με τις οικογενειες σας!!!!!

μαριετα τι γλυκουλης που ειναι ο ηλιας σου αγκαλια με το αρκουδακι???για δαγκωμα ειναι!!

εμεις θα παμε για τιποτα τελευταια δωρακια που ακομα δε πηραμε και τετοια...λιγα πραγματα φετος λιτοτις!!!!!ειναι το μοτο του '12 μαλλον :lol::lol::lol::lol::lol:

εγω να πω την αληθεια μου θα γουσταρα να παω σημερα για λιγο στης πεθερας γιατι θα ειναι εκει και ολα τα ανιψακια και θα το χαιροταν ο γιαννακης και να βαλω λιγο νερο στο κρασι μου αγιες μερες αλλα....αποφασισαμε με τον αντρα μου επειδη το τραβηξε τοοσο πολυ και μας εκανε ανω κατω να μη της κανουμε το χατιρι,χθες πηρε και τη συνηφαδα μου την οποια παρεπιπτοντως μισει.....να τις πει τα παραπονα τις που δεν παμε και εχει στεναχωρηθει πολυ και την εχει πειραξει,φανταστητε ποσο απελπισμενη ειναι για να παρει εκεινη να τα πει :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινακι καλημερα και χρονια πολλα!!

μωρε,πηγαιντε μια βολτα στης πεθερας σου,μονο και μονο για να παιξει ο Γιαννης με τα αλλα παιδακια...εγω μονο για αυτο τον λογο θα πηγαινα και φυγετε οταν ερθει η ωρα για το γαλα του...

στο τελος,θα το ευχαριστηθει κι ο αντρας σου και θα εισαι κι απο πανω εσυ!!ουτε μουτρα με την πεθερα,ουτε σχολια ουτε τιποτα...χρονιαρες μερες....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρες κοριτσάρες!!!!!

Μεγιές κ με χαρές το νέο θεματάκι!!!!!!!

Ευγενία χρόνια πολλά να χαίρεσαι τη γιορτή σου!!!! Να πραγματοποιηθούν σύντομα οι στόχοι σου!!!

Ίνα μου σου εύχομαι να μην έρθει η αντιπαθητική μηνιαία φίλη!!!

Μαριέττα που να σου στείλουμε τα χρήματα για τα κάλαντα…???

Ελίζα μου καλημέρα κ καλά Χριστούγεννα σε σένα κ την οικογένειά σου κ σε όλα τα κορίτσια καλά Χριστούγεννα με υγεία κ πολύ πολύ ευτυχία!!! Με το καλό η Κατερίνα μας να φέρει τη μπουμπούκα της κ οι υπόλοιπες που το επιθυμούν να μεγαλώσουν τις οικογένειές τους!!!!

Περαστικά στην Εύη μας κ οι Άγιες μέρες να πάρουν μακριά τη στεναχώρια της Νατάσσας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλικη καλημερα και χρονια πολλα!

μελομακαρονα θελουμε για τα καλαντα...μπορειτε να μας τα στειλετε στο Π.Φαληρο παρακαλω; :lol::lol::lol: αν γινεται,δε τα θελω μελωμενα,μου αρεσουν σε φαση μπισκοτου,πριν το μελωμα...θυμαμαι οταν εφτιαχνε η μαμα μου,καβαντζωνα χωρις να με δει καμια δεκαρια πριν τα μελωσει και τα ετρωγα στα κρυφα...παντα μα παντα ελεγε:"μα μου φαινονται λιγοτερα..γιατι;" κι ο μπαμπας μου της ελεγε:ηπιαν στο ψησιμο..στο κολπο κι ο μπαμπας..χαχα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!!!Χρόνια πολλά σε όλες!Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!!

Ευγενία,να χαίρεσαι το ονοματάκι σου!!

Είμαι άυπνη και πάλι...μην τρομάξετε όσες θα με δείτε το βράδυ!!Ανυπομονώ να σας γνωρίσω!!! :D

Με γεια και το θεματάκι μας!!!!Φιλάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

Ευγενία χρόνια πολλά κουκλίτσα μου, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και με το καλό να μας ανακοινώσεις ότι ε-ε-έρχεται και νέο μέλος!

Την ίδια ευχή κάνω και για τη Μαρία μας, την Ινα αλλά και όσες επιθυμούν σύντομα ένα σποράκι στην κοιλίτσα τους.

Που είσαι Μαράκι; σε τρέχει ο Μανωλιός ή μήπως εσύ τρέχεις τον μπαμπά του για σποράκι; :lol: . Και η Μαιρούλα χάθηκε..

Καλορίζικο το καινούριο θεματάκι μας! μόνο ευχάριστα να έχουμε να λέμε αλλά και πολλές περί ανέμων και υδάτων μαμαδοσυζητήσεις.

Μαριέττα ευχαριστούμε πολύ για τα κάλαντα! και του χρόνου να μας τα πεις παρέα με τον Ηλία! Τέτοια μελομακάρονα δυστυχώς δεν έχω να σου στείλω, είμαι το άκρως αντίθετο τα θέλω να λιώνουν από το μέλωμα! Προς το παρόν σου στέλνω την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά σε εσένα και τον γλύκα Ηλία. Ο τίτλος δεν μπορεί τώρα να αλλάξει, απλά την επόμενη φορά όποια ανοίξει το επόμενο να βάζετε σύντομους τίτλους για να φαίνονται ολόκληροι.

Εγκυούλα, αφού το αποφασίσατε έτσι μαζί με τον άντρα σου και συμφωνήσατε, εγώ θα σου έλεγα να εμμείνεις στην απόφασή σου μπας και καταλάβει και η πεθερά ότι δεν μπορεί να γίνεται το δικό της, αλλιώς θα νομίζει ότι μπορεί να σας επηρεάζει και να σας κάνει ότι θέλει. Γνώμη μου πάντα.

Την καλημέρα μου και στα υπόλοιπα κορίτσια, Αννα, Αλίκη, Ελίζα και όσες ακόμα δεν εμφανίστηκαν. Παω να ετοιμαστώ να βγω για κάτι τελευταια ψώνια, και πάλι χρονια πολλά σε όλες με υγεία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρονια πολλα και Καλα Χριστουγεννα!!!

Ευγενεια Χρονια Πολλα.Να χαιρεσαι την γιορτη σου.Γερη και δυνατη και παντα ευτυχισμενη!

Εχω παρκαρει την αναστασουλα στο παρκο για να χαλαρωσω δεκα λεπτα.τι τρεξιμο ειναι αυτο.Τελικα οι γιορτες ειναι για να εισαι μονο παιδι, αν εχεις να μαγρευεις και να πλενεις πιατα δεν γιορταζεις και πολυ!Ευη τα λεω για να μη ζηλευεις, αντε υπομονη θα γινει καλα η αρρωστουλα μας.

Κατερινακι να προσεχεις τη σποροστρουμφιτα μας.Εγω αυτο το μηνα δεν θα εχω στρουφακι καινουργιο.δεν ηθελε να ερθει για δωρο Χριστουγεννων.Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα για μετα τις γιορτες!!

Τερμα η χαλαρωση η αναστασια φωναζει κακα κακα κακα και να μας ηρθαν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλες μου επανηλθα....ριξτε μου δυο μουτζες να ειναι ολες δικες μου να τις ευχαριστηθω...

με επεισε ο αντρας μου το πρωι να παρουμε να πουμε χρονια πολλα και οτι θα περασουμε για λιγο αλλα δε θα κοιμηθουμε εκει...της ειπε κι ολας οτι αυτα που εκανε ηταν ανεπιτρεπτα και να μη τα ξανακανει...αυτη στη καρακοσμαρα της παλι τα ιδια ελεγε και ηταν μεσα στα μουτρα.μεχρι και ο αντρα μου της ειπε ψεματα οτι εγω δεν ημουν καλα μεσα στη βδομαδα και πηγα νοσοκομειο μπας και τη κανει να νιωσει λιγο ντροπη στο πετσι της για τη συμπεριφορα της αλλα τιποτα...κουρελι τον εκανε παλι το κακομοιρη.εγω περασα ενα μαυρο πρωινο στεναχωριθηκα πολυ.εννοειται δε θα παμε.

τωρα να σας πω την αληθεια κατα ενα περιεργο τροπο νιωθω πολυ ηρεμη...με αυτο που εγινε ειναι κατι σαν να τη ξεγραψα και δε με ενδιαφερει πια...ειναι σαν να "πεθανε" μεσα μου.τωρα πια ουτε αγχος αν θα παμε μια φορα τη βδομαδα ουτε τι θα τις πω αμα παρει και λεει μ...ιες...τιποτα.ειμαι αναγκασμενη πλεον να την απομακρυνω απο μενα και την οικογενεια μου αν θελω να ειμαι καλα.

τελικα ολα για καλο γινονται..αυτο εχω καταλαβει.αν δε γινοντουσαν αυτα τα τραβηγμενα πραγματα δε θα ξυπναγα ποτε και θα την ειχα ακομα μεσα στην οικογενεια μας να κοβει και να ραβει.ποιος ξερει ισως αυτο να ειναι και το δωρακι μου για τα χριστουγεννα...η αποκαλυψη ενος ανθρωπου που κανει κακο στην οικογενεια μου και πρεπει να απομακρυνθει.εγω παντως πλεον ως δωρο το βλεπω!!!!

καλα να τα περασουμε ολες μας και....προσοχη ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάλι κατάφερε να σας στενοχωρήσει βρε Κατερινάκι μέρες που είναι; τι να πω, ελπίζω όντως να είναι για καλό όλο αυτό και να ηρεμήσετε από εδώ και στο εξής. Δεν κατάλαβα όμως, ούτε αύριο θα πάτε τελικά;

Οπως και να έχει κοίτα εσύ να ηρεμήσεις, να ηρεμήσεις και τον αντρούλη σου και να περάσετε πολύ καλά οι τρεις σας για να περάσει καλά και το τέταρτο μέλος της οικογένειας! Αλλωστε αύριο εκτός από Χριστούγεννα είναι και τα πρώτα γενέθλια του Γιαννάκη σου, είναι μια σημαντική μέρα και δεν αξίζει να σας τη χαλάσει ΚΑΝΕΙΣ!

Ινα μη μου στενοχωριέσαι κι εσύ, θα έρθει το σποράκι!

Μόλις ξύπνησε η Αφροδίτη, θα την ταϊσω και θα ξεκινησουμε για την Ειρήνη. Πολλά φιλάκια σε όλες, καλή παραμονή Χριστουγέννων και καλά να περάσετε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοπελιές!!!Γύρισα από το Ειρηνάκι μας!!Περάσαμε Υπέροχα!!Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα Ειρήνη,Μαριέττα και Ελένη!!Και τα παιδάκια σας εννοείται!!Ο Ηλίας είναι τόόόόσο ήσυχο και καλό παιδάκι και μοιάζει πολύ στην μανούλα του!!!Το Αφροδιτάκι είναι σκέτη γλύκα!!!Και είναι ίδια μα ίδια όμως ο μπαμπάς της!!!Τα αγόρια της Ειρήνης αξιολάτρευτα!Ο Παναγιώτης είναι ίδια η Ειρήνη και ο Γρηγόρης ίδιος ο μπαμπάς!!Ο Άκης ήταν πολύ καλό παιδί!Δεν το περίμενα να είναι τόσο κοινωνικός!Και παρόλο που ήταν η ώρα να κοιμηθεί,δεν γκρίνιαζε καθόλου!!Με έκανε πολύ περήφανη το αγόρι μου!!!

Καλά Χριστούγεννα κορίτσια!!!!

Υ.Γ.Εύη και Ίνα,ανυπομονώ να σας γνωρίσω κι εσάς σε λίγες μέρες!!!

Φιλούρες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορες γεια σας!!!

κι εμεις γυρισαμε απο το παρτυ της Ειρηνης,ταισα τον μικρο κι εχει πεσει ξερος!!

Ειρηνη σε ευχαριστουμε πολυ για την βραδυα που μας χαρισες!!να ειστε παντα καλα,γεροι κι ευτυχισμενοι κι εσυ αναμεσα σε τοσους αντρες,γρηγορα με το καλο του χρονου να εχεις στην αγκαλια σου την κορη σου :-*:-* ο Παναγιωτης το μεγαλο αφεντικο,καπετανιος σωστος και γκομενος μεγαλος!!

ο Γρηγορης μια ομορφια!!!γλυκας με τα μεγαλα του ματακια!!!

Αννουλα!!! ειστε μια πολυ γλυκεια οικογενεια!!μπραβο και στους δυο σας που μεγαλωνετε τοσο ομορφα και με τοση αγαπη τον μικρο Ακη!!

κοριτσια ο Ακης αδικειται στις φωτογραφιες...εχει το πιο γλυκο και τσαχπινικο χαμογελο μωρου!!και μασαει ο ατιμος απο το πιατο της μαμας!!!! και μπαινει μεσα σε ολα και δε τρεχει μια!!!

Η Αφροδιτη ειναι μια ΝΤΙΒΑ!!! ιδια ο μπαμπας της (συγνωμη Ελενη,αλλα ειναι η αληθεια),τσαχπινα, με το φορεματακι της και το χαμογελο της!!! στρωθηκε καποια στιγμη και στο καρεκλακι του Γρηγορη να φαει την κρεμα της και μετα αραχτη!!!!!!!!!! πολυ ανετο μωρο!!!

επερασαμε ομορφα!! ομορφα!! ομορφα!!!αντε και του χρονου σε καποιο αλλο σπιτι της παρεας!!

Χρονια πολλα και παλι κορες!!υγεια κι ευτυχια και πολλα σπορακια!!!

φιλουρες!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ζησεις Γιαννακη και χρονια πολλα!!!μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια!!!!παντου να σκορπιζεις της γνωσης το φως!!!!!και ολοι να λενε: "να ενα σοφος"!!!!!!!!!!

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:[smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif]

Γιαννακη χρονια πολλα αγορακι μας!!! να εισαι γερος,ευτυχισμενος και καλοτυχος στην ζωη σου!!! με το καλο να υποδεχτεις την αδελφουλα σου σε λιγο καιρο και να ειστε παντα τα καλυτερα φιλαρακια!!!

Κατερινα μας να τον χαιρεστε!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,χρόνια πολλα!!!!

Μαριετα και Αννα τέλεια περάσετε χθες ε;άντε και του χρόνου!

Και εμείς ωραία περάσαμε στο Σπιτι της αδερφής μου είχαμε μαΖευτει.σήμερα θα πάμε στης μαμάς .

Κατερίνα χρόνια πολλα να τα εκατοστησει ο γιαννάκης να είναι πάντα ευτυχισμένος στη ζωή του και με το καλο να έρθει η αδερφουλα του!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

Με Υγεία κ Ευτυχία!!!!!

Κατερίνα μου να χαίρεσαι το αγοράκι σου…. Πάντα γερός κ τυχερός στη ζωή του!!!!!

Σήμερα δεν γιορτάζει κ η Ίνα???? Χρόνια πολλά κ σύντομα να έρθει το δεύτερο μωράκι σου να σε γεμίσει χαρά Ίνα μου!!! (ελπίζω να θυμάμαι καλά…. Όπως κ να έχει οι ευχές ισχύουν γιορτάζεις δε γιορτάζεις)

Εμείς γυρίσαμε 3 κ ο Σπύρος κοιμήθηκε μόλις μπήκαμε στο αυτοκίνητο… αλλά στις 8 το πρωί το ξύπνημα, ξύπνημα!!!! Ξενύχτης θα μου γίνει!!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ναι σημερα γιορταζω οπως και ολοι μας σημερα..Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.Χθες το βραδυ τελικα ηρθαν δυο ζευγαρια φιλοι σημερα το μεσημερι θα εχω εδω ολους τους παπουδες και τις γιαγιαδες, το απογευμα ολους τους κουμπαρους και ειναι πολλοι!

Καλα να περασετε με τις οικογενειες σας να εχουμε υγεια και δουλεια για να μεγαλωνουμε τα παιδακια μας.

Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τρομερος ο Γιαννακης και τρομερη ημερομηνια γεννησης!!!!Να ναι γερο το παλικαρισ ου Κατερινιω και καλος με την αδερφη του οταν ερθει με το καλο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!!!!!

Κατερινάκι μου,να χαίρεσαι τον Γιαννάκη σου!!!Πολύχρονος και ευτυχισμένος να είναι!!

Ίνα χρόνια πολλά και σε σένα,να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!

Μαριεττάκι,ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!Να μου φιλήσεις τον Ηλία τον γλύκα!!!

Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...