Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΕΙΜ. 2010/2011 ΠΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ - Η ΣΠΟΡΟΣΤ


Recommended Posts

αλικακι ευχαριστουμε για το τραγουδι και θα συμφωνησω με μαριεττα οτι ο αλεξης οχι μονο το χορεψε αλλα προσπαθουσε και να το τραγουδησει τρομαρα του...ουτε το αϊ δεν ειπε σωστα... :?:?:roll::roll: τελιο τραγουδι παντως...χορευτικο κεφατο χαρουμενο βρε αδερφε απο την πρωτη στιγμη σκας χαμογελο ακομα κι αν δεν καταλαβαινεις τι λεει...δεν την μπορω αλλο την μαυριλα...

γιωτα μου τι ειναι παλι τουτο???δοιαριες ναι εμενα δυο εβδομαδες κανει τωρα ο μανωλης αλλα ειναι δοντια εχει βγαλει 4 μαζεμενα μεχρι στιγμης...αλλα εμετο δεν ξερω...παρε παιδιατρο ακομα και τωρα...

μαριεττα νωρις ειναι το πασχα φετος και αληθεια το λεω...μην ντραπεις στειλε διευθυνση...γκαστρουλα και για σενα παει αυτο...παντως να ξερετε ολα εχουν την εποχη τους...ενω εχει και τωρα ειναι ανοστα γιατι δεν ειναι καλη η μυζηθρα που βαζουν ενω το πασχα που ειναι η εποχη τους το γαλα ειναι πιο λυπαρο αρα η μυζηθρα πιο γευστικη και δεν συγκρινονται...(ετσι για να μαθαινετε- εκπαιδευτικη τηλεοραση το καναμε)αννουλα στειλε και εσυ διευθυνση...σε ολες θα στειλω μην φοβαστε..

κατερινακι αυτο που κλαιει οταν καθεται κατω και θελει να πας να τον σηκωσεις μου το εκανε και εμενα..το σταματησε γρηγορα μονος του...βεβαια ειμαι και λιγο κακια γιατι τον αφησα κανα δυο φορες να κλαιει μονος του χωρις να του δινω σημασια...και να συνηθησεις με τον καναπε...εμενα πλεον ανεβαινει στην πλατη(ακουμπανε στον τοιχο ομως)και χτυπαει τον τοιχο η το παραθυρο..αστα...πλεον το μονο που κανω ειναι να του λεω προσεχε γιατι αν πεσεις δεν θα κλαιω...(ΚΑΚΙΑΑΑΑ ΜΑΝΑ)

πατησα και ειδα την ευη...περαστικα καλο μου..τι τον τσιμπησε κατι???τι του κανες βρε του ανθρωπου?τι ειδαν τα ματακια του και δεν το αντεξε??? :lol::lol::lol::lol::lol: να βγαλεις φωτο με τις στολες...εγω τον δικο μου θα τον ντυσω αραβα...και μην ακουσω γελια ...περυσι του την ειχε φερει ο αδερφος μου απο το καταρ αυθεντικη αραβικη ενδυμασια..να μην του την βαλω???γλιτωσαμε για φετος..φανταζομαι τα ματια του τριανταφυλλου μεσα απο την μασκα...αλλα μαλον δεν θα του βαλεις την μασκα εε???ποπο κολαση ο γιος σου κολαση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Γειά σας και πάλι! με τα χίλια ζόρια κατάφερα να σας διαβάσω, αφού κάθε φορά που με βλέπει με λάπτοπ η Αφροδίτη φωνάζει "μπεμπέ", θέλει να της βάζω τραγουδάκια και δεν με αφήνει να ενημερωθώ! (το μπεμπέ είναι από την μπεμπέ λιλή, για κάποιο λόγο νομίζει ότι ΟΛΑ τα τραγουδάκια τα λέει η μπεμπέ!! :lol: )

Μα τι γλωσσοφαγιά έχει πέσει στο θεματάκι μας;;;; Αλίκη κορίτσι μου πως είσαι; εεεε συγχίστηκα, κάποιος σε έχει ματιάσει δεν εξηγείται αλλιώς!

Γιώτα λες να αρρώστησε και η Φωτεινή; η μικρή Αναστασία χάλια, η Αφροδίτη χάλια, η Αλίκη ταλαιπωρείται, και ο Γρηγόρης με πυρετό;; κουράγιο σε όλες μας, θα περάσουν όλα.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για περαστικά! Εγώ είμαι πραγματικά σαν ζόμπι όπως είπε και η Εύη, δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα ούτε σκούπα δεν έβαλα η γαϊδούρα :oops: . Η μικρή τα ίδια, μια την πιάνει γκρίνια και μια είναι μέσα στην καλή χαρά, πάλι καλά δηλαδή το καημένο. Πολύ βήχας όμως, πάλι ξενύχτι προβλέπεται και άσχημο. Μάλλον θα ζητήσω άδεια την Παρασκευή, είναι άλλωστε και η γυναίκα που την προσέχει άρρωστη (από εκεί θα κόλλησε και το μωρό μου...), να ξεκουραστεί κι αυτή να μην έχω κι εγώ το φόβο μην αποκοιμηθώ στο γραφείο.

Εύη με γειά οι στολές σας! να τα ντύσεις και να μας βάλεις φωτό να τα καμαρώσουμε και τα δύο. Μαρία κι εσύ τον άραβα Μανωλιό! όσο για τον συμπέθερο ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, τι έπαθε κι αυτός ο άνθρωπος στα καλά καθούμενα;

Κατερίνα ο Γιαννάκης κρατιότανε για να τα κάνει όλα μαζεμένα ε;

Αννούλα εδώ ο Ακης έμαθε να τα κάνει από τώρα στο γιογιό, στο θέμα του ύπνου θα κολλήσει; άντε έχεις καινούριο θέμα εκπαίδευσης, ύπνος χωρίς νανουρισμα!

Μαριέττα ήθελα εδώ και καιρό να σε ρωτήσω κάτι άσχετο, ο δικός σου τους σταμάτησε τους αναστεναγμούς; η Αφροδίτη ευτυχώς ναι.

Αντε σας αφήνω κούκλες, πάω να ετοιμάσω τη μικρή για ύπνο (λέμε τώρα...)

Φιλάκια, καλό βράδυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Μαράκι επειδή βλέπω στο τικεράκι σου κάτι ζουζούνια να τρέχουν προς μία κατεύθυνση που βρίσκεται ένα κοραλάκι….. δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις… μήπως να αφήσεις τις κουβεντούλες για μυζηθροπιτάκια κ να πας για φούρνισμα?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι κορίτσια μου με μάτιασε ή η κουνιάδα μου που ήρθε σπίτι κ από εκείνη τη μέρα πάνε όλα σκατά, ή η πεθερά της Μαριέττας που την έχουμε φάει με τη γλώσσα μας αυτές τις μέρες!!!

:lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια πάω να την πέσω …. Τα υπόλοιπα αύριο αναλυτικά σας φιλώ γλυκά!!

Ααα Γιώτα εμετό από τα δόντια δεν έχω ακούσει…. Περαστικά σας!!!

Μαράκι πλάκα κάνω….. :-p

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σημερα ξενυχταω εγω μου φαινεται.....Πηρα τον γιατρο πριν ειπε να την παρακολουθησω και διατροφη .....Απο τις 5 δεν ξαναεκανε κοριτσια αντε να δουμε στη συνεχεια της νυχτας...μακαρι κατι να την πειραξε μακαρι...καληνυχτα κοροτσια δεν εχω κουραγιο να γραψω ειμαι λιγο στα χαμενα...φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορες καλημερα ολη μερα!!

Ελενη ο Ηλιας σχεδον το εχει κοψει τον αναστεναγμο...καπου καπου το κανει,οταν τον εχω αγκαλια και του φοραω τα παπουτσακια του και μολις τον αφηνω να περπατησει,με κοιταει,φευγει και αναστεναζει :lol::lol:

Αλικη λες η πεθερα μου;θα την σκισω την μαλακω αν υποψιαστω κατι τετοιο!!! :evil::evil:

χθες ο γιος της μου λεει:να πουμε στην μαμα μου να ερθει το Σαββατο το απογευμα να δει τον μικρο;εγω Τουρκος :evil::evil: του λεω:προτιμω να παμε στης αδελφης μου να παιξει ο Ηλιας,να βγω κι εγω λιγο παρα να ερθει η μαμα σου να κλειστουμε μεσα,που η κυρια δε καθεται στο σπιτι της και καθολου!! κατεβασε μουτρα ο κυριος και δε μιλαμε!!!να παει να .....απαυτωθει πια κι αυτος κι η μανα του!!! μα μυαλο μηδεν;;;

αλλη μια μερα γραφειο κι απο αυριο σπιτι με το αντρακι μου :D:D τι να τον ντυσω φετος;ριχτε καμια ιδεα;

οι υπολοιπες αγορομανες τι θα τα ντυσετε τα μικρα σας;

φιλια κοριτσια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!!!

Μαράκι,τι γλυκιά που είσαι!!!!Το πάσχα θα κάθεσαι και θα ετοιμάζεις δεματάκια!!! :lol:

Ευάκο,πως είναι ο αντρούλης σου?Τι είχε τελικά?Με γεια και τις στολές,να βγάλεις φώτο να καμαρώσουμε τα παιδάκια σου!!

Γιώτα,πως είναι η μικρή?

Ελένη,άσε τις δουλειές,χαλάρωσε!!Πως είναι η μικρούλα?

Μαριέττα,καλημέρα!Πάλι κρατάτε μούτρα με τον σύζυγο??!!Δεν πειράζει,θα σας περάσει,κι εμένα χθες μου κρατούσε (σπάνιο φαινόμενο) γιατί του είπα κακία για τα κιλά του!! :lol:

Για απόκριες δεν ξέρω...είδαμε στα Τζάμπο 2 στολές που μας άρεσαν αλλά να δώσουμε 20 ευρώ για κάτι που θα φορέσει μια φορά??Και μάλλον δεν θα πάμε και πουθενά οπότε.....μάλλον δεν θα ντυθεί φέτος...εκτός κι αν πάρουμε κάτι κερατάκια κόκκινα από διαβολάκι,δεν χρειάζεται και κάτι άλλο!! :lol:

Φιλιά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάρες καλημέρα!!!

Το βράδυ κοιμήθηκε καλύτερα ο μικρός… είχε 3 μέρες πάλι που ξυπνούσε ανά μία ώρα!! Κ το πρόβλημα είναι που δεν κοιμάται αν δεν περάσει ώρα κ βάλε!!!

Γι’ αυτό κατανοώ κ συμπάσχω Ελένη μου…. υπομονή!!! Να μείνεις σπιτάκι με το μωρό σου να σας περάσουν όλα!

Αννούλα κούνημα κ εσύ… ααχχ δεν το γλιτώνουμε!!

Δεν ξέρω ακόμη τι θα τον ντύσω, θέλω κ εγώ να δω τι υπάρχει.. σκέφτομαι κανέναν σούπερ ήρωα!

Βρε Κατερινάκι σου έχω κάνει αίτημα φιλίας…. Δεν έφτασε??? Κάνε μου εσύ μια κλήση να χαρείς…. Χαχαχαχα

Έτσι ο Γιαννάκης…. Θα σας φτιάξει αυτός για να μάθετε!!!!

Εύη μου τι είναι πάλι αυτό? Τι έγινε τελικά? Όλα καλά?

Κορίτσια νομίζετε πως δεν ξέρω ποιοι το χαίρονται το τραγουδάκι περισσότερο….??? χαχα ο άντρας μου το βάζει στο Σπύρο κ του μαθαίνει να το χορεύει… κ του λέει πως αυτό είναι το αυθεντικό βίντεο κλίπ!!

Τελικά Μαράκι μου πήγες για φούρνισμα.. καλά έκανες!!!

Μαριέττα να την σκίσεις για καλό κ για κακό…. Τώρα αν δεν έκανε κάτι κακό δεν πειράζει για να μην κάνει!!

Πολύ συχνά δεν έχετε επισκέψεις?? Δεν πάει κ ο άντρας σου λίγο από εκεί??

Μεγαλύτερος γκαντέμης από την κουνιάδα μου δεν ξέρω αν υπάρχει…

Κάθε μήνα ερχόταν κ την επόμενη μέρα αδιαθετούσα… ένα μήνα ήρθε 2 φορές κ δεν βγήκε καλό το ΠΑΠ… τώρα είχε να έρθει πάνω από μήνα κ ήρθε τη μέρα που πήγα για χοριακή….

Αυτά τώρα, όταν ήμουν έγκυος πήγαιναν όλα καλά κα με ρώτησε αν θα γεννούσα με καισαρική… την επόμενη μέρα πήγα νοσοκομείο γιατί είχα αίμα κ μου ανακοίνωσε ο γιατρός πως θα πάω με καισαρική! Δε σας λέω άλλα γιατί θα ανατριχιάσετε!!

:?:?

Ελίζα δεν σε βρίσκω να σου κάνω αίτημα…..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλικη ανατριχιασα!!! μπρρρρρρρρρρρ....εξω μακρυα κι ολα τα κακα σκορπα!!!!

Ευη του εβγαλες τα ματια του ανθρωπου και δε το λες καθαρα!!!τι ειπε ο γιατρος;

κοριτσια κλεινω βιαστικα...εχει πολυ δουλεια...

φιλια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλικη ανατριχιασα!!! μπρρρρρρρρρρρ....εξω μακρυα κι ολα τα κακα σκορπα!!

Να τη στείλω στην πεθερά σου?? Δώσε διεύθυνση…. :lol::lol::lol:

Αλήθεια τι έγινε η Εύη…?? Να ανησυχούμε?? :?:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!

Καλέ τι πάθατε όλες? Μάτι είναι!! Περαστικά σε όλα τα μωράκια!!

Αλίκη είσαστε υπέροχοι!!Συγνωμη εσύ κάνεις διαίτα? Ααα και να την χαίρεσαι καλέ την κουνιάδα σου!!

Εύη τι έπαθε τελικά ο άντρα σου? Περαστικά σας!

Ο Νώντας κοιμάται πάρα πολύ ευκολα και μόνο στην κούνια του. Τον βάζουμε στο κρεβάτι, πέρνει αγκαλιά την κουβέρτα του και λιώνει μέχρι το επόμενο πρωι. Ξυπνάει καμία φορά αλλά ξανακοιμάται στο κρεβάτι του χωρίς πολλά πολλά. Σπάνια θέλει να τον πάρω αγκαλιά και να κοιμηθεί μαζί μου. Είμαστε τυχεροί σε αυτό!! Μικρός ήθελε νανούρισμα αλλά περίπου 6 μηνών του το έκοψα.

Αναστεναγμό κάνει και ο δικός μου ακόμα!! Του πέφτουν τα καράβια έξω...

Και εγώ δεν ξέρω τι θα τον ντύσω φέτος .. απο τα jumbo δεν μου άρεσε κάτι ιδιαίτερα εκτός απο τις στολές τις ολοσωμες αλλά δεν θα μπορεί να περπατήσει με αυτές. θα δούμε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια!

ευη τι εγινε καλε?πως ειναι ο αντρασ σου?

Αλικη μου ωραια κουνιαδα εχεις :(

το χερι σου πωσ ειναι?

τι αιτημα?για facebook λες?ειχα και το εσβησα αλλα το σκεφτομαι να ξαναμπω!

Οσο για στολεσ εχω φαγωθει να ψαχνω γιατι δν μου αρεσει τιποτα...ο μεγαλος μου δεν θελει λεει τιποτα...τωρα για τον μικρο σκεφτηκα κατι που ειδα σ ενα site (διαβολακοσ με καπα)...θα το βρω και θα σας το δειξω...λεω αν τα καταφερω να το φτιαξω δεν ειναι και δυσκολο.

Καλα εμενα ο Πανοσ(ο μικρος)μολισ ακουει μουσικη χορευει σαν τρελοσ...με διαφημισεις με την μουσικη απο τισ σειρες,και οτι αλλο ακουσει!

σημερα κουλουρι πολυσπορο καφε..φρουτο,μεσημερι αρακα με τυρακι και ενα παξιμαδακι και βραδυ κανα τοστακι η γιαουρτακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σήμερα γαλα με δημητριακά, καφέ κανένα φρούτο ή κριτσίνι!

Το μεσημέρι μοσχαράκι με λαχανικά κ το βράδυ μια σαλάτα ή ένα γιαούρτι! Ενδιάμεσα φρούτα!

Τι μου κάνατε με τα καλιτσούνια κ τις μπουγάτσες!

Ευγενία καλημέρα!! Ευχαριστούμε πολύ… αυτό που βλέπεις είναι last year που λένε…. Από Σεπτέμβρη άλλαξαν τα πράγματα κ θα ήθελα να γυρίσω εκεί… θα ήθελα!!!

Πως τους αλλάζεις συνήθεια οεο? Δεν έχω κουράγιο ρε γαμώτο!!!

Που αλλού έχουν στολές?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια καλημερα...ΕΥΤΥΧΩΣ το βραδυ μας ηταν μια χαρα..Δεν εκανε ουτε εμετο ξανα ουτε διαρροια το βραδυ κοιμηθηκε μεχρι τις 8 το πρωι...το πρωι που εκανε κακακια ηταν διαρροια αλλα μονο αυτο ..μεχρι τωρα δεν ξανακανε...θα δω ολη την υπολοιπη ημερα τι θα κανει...

Ευη ολοι για τον αντρα σου ρωταμε...εγινε κατι σοβαρο??περαστικα σας κοπελα μου..

Εμεις σας ειπα θα ντυθουμε mini maous...Την πηρα την στολη ειναι και για το παρτακι μασ των γενθλιων που θα το κανω μασκε...οποτε ετσι και αλλιως θα επρεπε να ντυθουμε...

Δεν πειραζει Αννουλα,,,Βαλτου οπως λες καμια τρελη στεκα και βγαλε τον καμια φωτο.Τελειος θα ειναι και περνεις του χρονου στολη μια και καλη...

Κοριτσακια καλημερα παω να κανω καμια δουλιτσα τα λεμε μετα...φιλακια πολλα

Αλικακι περαστικα και σε σενα κοπελα μου....πατησα υποβολη και το ειδα...

Μπραβο Ελιζα αν πιανει το χερι σου γιατι οχι..στολη ειναι μην σκας αποκριατικη και λιγο κατι λαθος να κανεις καρναβαλια ειναι χαχαχαχα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιωτα παλι καλα...μπορει να τον πειραξε τιποτα χθεσ και να εκανε εμετο...παντωσ διαρροιες μου κανει και μενα οταν βγαζει δοντια...

Αλικακι εδω ε?γιατι ξερω εγω πως κανω αιτημα?κατσε να δοκιμασω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα και απο μενα!Νυσταξα μεχρι να διαβασω ολες τις σελιδες.

Σημερα δεν εχουμε πυρετο την επιασε η καινουργια η αντιβιωση!Την εξεταση θα την κανουμε σε ενα μηνα πρεπει πρωτα να καταπολεμησουμε το μικροβιο.

Α ρε Αλικη αμα εχεις το γιατρο μεσα στο σπιτι τι να λεμε τωρα!Λες και ο Σπυρος να παρει τη δουλεια του μπαμπα και ηθελε να σου δωσει το φιλι της Ζωης?

Ωραιες οι στολες στο τελευταιο site αλλα δεν ξερω.Να την παρω και να μην θελει να τη βαλει.Ασε και που θα παμε.Μπορει να παρω τουλι και να της φτιαξω καμια φουστα φουσκωτη.Εχει ωραιες sexy στολες για δευτερο παιδακι ομως!!! :evil::twisted::twisted:

Ευη αντε να μας πεις τα νεα!

Ελενη σε καταλαβαινω απολυτα και μενα οταν ειναι αρρωστη θελει να κοιμαται πανω μου .

δεν με αφηνει να γραψω τα λεμε μετα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ίνα μου άντε να γίνει γρήγορα καλά η Αναστασούλα…

Το κακό είναι ότι δεν είναι ποτέ σπίτι…. οπότε η μια η άλλη :roll:

Εχθές έτυχε… συνήθως μόνη μου τρέχω στα νοσοκομεία όταν κάτι συμβεί κ τρέμω μην είναι κ νύχτα!!

Χμμμ ελπίζω να μην θέλει να ακολουθήσει το δρόμο του μπαμπά… πάνω μου ανέβηκε κ με πατούσε κ έκλαιγε, φιλιά τίποτε.... τα έκανε πάνω του ο χέστης!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συνεχιζω οσο με αφησει!Τελικα ο πυρετος δεν ηταν απο την ουρολοιμωξη :P σημερα ειδαμε ενα καινουργιο δοντακι που εσκασε μυτη αλλα και η φωνη της ακουγεται καπως.Μαλλον η μανουλα μου της κολλησε κανενα αλλο μικροβιο.

Εμεις παλι ολη την ημερα με κυνηγαει απο πισω να με ταισει με ενα κουταλι!Και αμα δεν τρωω φωναζει "μια μια"

τα υπολοιπα μετα παω να με ταισει η κορη μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια...τι κανετε???

γιωτα κατι περαστικο θα ηταν μαλλον οποτε θα στρωσει...και τι τελεια στολη για μωρακια μην ξεχασεις τις φωτογραφιες...

αλικη μου το παιδι τρομαξε μωρε που σε ειδε ξαπλα εμενα ο δικος μου μαλλον θα ανεβαινε πανω μου να χοροπηδαει... :lol::lol::lol:

ινα μου καλη ορεξη κοπελα μου τι αλλο θες...με γεια και το δοντακι...ολα καλα..

εμενα ην εφαγε την τουμπα το πρωι απο τις σκαλες πηγε να πιαστει να ανεβει το τελευταιο σκαλοπατι και μαλλον γλιστρισε εκανε δυο ωραιες τουμπες και σταματησε...ευτυχως δεν επαθε τιποτα μονο μια μελανια στο μαγουλο και μολις του εδωσα και το αλμπουμ με τις φωτογραφιες (συνηθως το ζηταει και δεν του το δινω)σταματησε και το κλαμα ο πονηρος...μια χαρα ειναι...βρε κοριτσια πειτε μου κατι καθονται να τους κοψετε τα νυχακια η μονο εγω εχω προβλημα?μιλαμε π[λανταει στο κλαμα καθε φορα...πειτε κανα κολπο...εχω απελπιστει πια...

θα σας βαλω φωτο να δειτε πως ηταν περυσι στις αποκριες ντυμενος καουμποι και φετος που θα ειναι αραβοπαιδο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Όχι δε το έχω δει αυτό το ντοκιμαντέρ ούτε ήξερα ότι υπάρχει... Απλά έμαθα για το 1 στις 4, εφόσον μου συνέβη κι εμένα. Τώρα όμως όπως λες πάμε γι αλλά, είμαστε εγκυουλες και προτεραιότητα έχει η ψυχική μας υγεία κι αρμονία ❤️ μας άξιζε αυτό το θαύμα και όλα θα πάνε καλά ✨🙏
    • Εμένα πρόσφατα ο σύντροφος μου έκανε υπερηχο και κάποιες εξετάσεις στον ανδρολογο ουρολόγο εδώ της περιοχής γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις αλλά τελικά ήταν όλα καλά απλά ήταν λίγο πιο βαριά η δουλειά και τον έπιασε κάπως ο πόνος χαμηλά , για σπερμοδιαγραμμα δεν ειχε πει κάτι,  όμως είχα ρωτήσει τον γιατρό αν αναλαμβάνει και από αυτά και θυμαμαι πως ναι , θα τον καλέσω ξανά την Δευτέρα,  όπως είπαν και τα κορίτσια ας ξεκινήσω με τον γιατρό της περιοχής και ύστερα βλέπουμε αν χρειαστεί και κάποιο κέντρο... Περιμέναμε πως το σποράκι θα μας έκανε την επίσκεψη του τόσο σύντομα όπως την πρώτη φορα αλλά μέχρις στιγμής αποτυχημένες προσπάθειες 
    • Κορίτσι μου Εμένα είναι πολύ πρόθυμος να προβεί σε εξετάσεις,  θα μιλήσω με τον ανδρολογο από Δευτέρα Εμείς είχαμε μια εγκυμοσύνη που ήρθε εύκολα σε 2 μήνες που είχαμε ελεύθερες επαφές,  τώρα προσπαθούμε από Φλεβάρη που είχα και την αποξεση αλλά πιο στοχευμενες επαφές είχαμε τις 2 τελευταίες περιόδους που παρακολουθουσα την ωορρηξία με τεστακια 
    • Ααα εντάξει τότε δικαιολογούνται κάνε λίγο υπομονή θα στα στείλουν πιστεύουν σε λίγο καιρό  η σκόνη απλά δεν διαλύεται εύκολα τουλάχιστον στο δικό μου πληντηριο 
    • εε το αφήνω λίγο γιατί περάσανε ενα πρόβλημα υγείας...και δεν θέλω να τους επιβαρύνω επιπλέον...θα δείξει σε λίγο καιρό! εγω απορρυπαντικό που πήρε η πεθερά μου Αρκάδι...θα χρησιμοποιήσω αυτό για αρχή και αν δεν μείνω ευχαριστημένη θα το αλλάξω στην πορεία!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...