Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα! :x

Χωρίς την καλημέρα της Αργυρούλας, το τρενάκι δεν είναι ίδιο! :(

Με "ακούς" σουσουράδα;;;;;;;;;;;; :evil: Εμφανίσου!!!!

Λενάκι, σπεύδω να τη δω! :D

Ναι ρε, μιλάμε, ζήτημα να έχει κοιμηθεί... 4-5 φορές μέρα, στην 6 μηνών ζωή της!!! :crazy::crazy::crazy:

Πως την παλεύω; Όπως διαπιστώνετε... δεν τη παλεύω :lol: αλλά δεν έχω κι άλλη επιλογή!!! :P

natasoula μου, μπράβο που περάσατε τόσο όμορφα! Και του χρόνου με υγεία! :D

Ούτε εγώ θα τα ξανατρυπούσα τα παιδιά, κρίμα είναι! :(

Άλλωστε δεν επείγει η εξέταση για το στίγμα, έτσι δεν είναι; Απλά για να το ξέρετε..... ;)

Βίκυ, πως είναι σήμερα η αγαπημένη γλωσσοκοπάνα;

• Απαντήσεις 942
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα .

αργυρο :(:(:(:( μου λειπεις :(:(:(:(

δημητρα ...τι να πω κοριτσακι μου ...πως τα καταφερνεις!!!

νατασουλα ασε το στιγμα για μια αλη φορα ...

ο Μ χθες κοιμηθηκε στις 1!!!! ετρωγε το φαγητο του μεχρι τις 12 :twisted::twisted::twisted: και μετα δεν ηθελε να φηγω απο διπλα του και εκλαιγε ...ακομα κοιματε ...

τωρα θηλαζει για νανι κ μικρος ...

Δημοσίευση

Καλημερα

νατασα να μη τα ξανατριπισεις..κριμα ειναι..θα τα κανετε αλλη φορα..

Κουμπαρουλα πως εισαι;;; η Μ-Ι;;;;;;

Το πηρες καλε το πμ μου με τα σαιτ;;;;

η παλι το ριμαδι ΔΕν δουλευει;;;

Δεν ειμαι σε μουντ σημερα..

Αργυρουλα ππου εισαι καλεεε..

Πανω που αρχησα να αναρωτιεμε που ειναι η μαριγω μας εμφανιστηκε!!!!

Καλο εγινε το Χριστοψωμο;;;

ενταξη ειπες πως πνηγεσε στη δουλεια..αλλα περιμενα να μπεις!!

Σαυρογιωτινι μου :x

Θου να τον στειλεις Ζωγραφικη...μπορει να ειναι ο επομενος Μονε το παιδι..

ο δικος μου εκτος απο κυκλους μουντζουρες που κανει κανει και καταπληκτηκα αποτυποματα παλαμης με τις δαχτηλομπογιεσ

Δημοσίευση

koymparoula ta πηρα...τωρα που καθομαι απο τη δουλεια θα τα μελετσω προσεκτικα!

θα παρω και τηλ να ρωτησω σε οτι απορια εχω!

ευχαριστω πολυ και παλι!

τα παιδια καλα?

μολις ηρθε το χαρατσι της ΔΕΗ ..η 2η δοση!

250 ευρω!

δεν αντεχω αλλο....!

σημερα θα ερθει ο νονος της Μ-Ι..ακομα δεν του πηρα δωρο...σκεφτομουν να παω να του παρω ενα πορτοφολι δερματινο!

τι λετε?

πως σας φαινεται σαν δωρο?

ααα να μαγειρεψω η να παραγγειλω απ εξω?

δεν ξερω αν νηστευει ωστε να μαγειρευα!

Δημοσίευση

Ωραια...γιατι το ειχα αγχος..το πμ μου δουλευει οποτε γουσταρει.

Οτι θες ρωτα.

Μια χαρα ειναι τα παιδια..σημερα θα παμε ΩΡΛ για επανελεγχο..

ο Χριστοφορος κλασσικα στον κοσμο του...κοινως μεεεσα στη γκρινια..

Μια χαρα ειναι το πορτοφολι καλε..πολυ καλο δωρο...

εγω στη δικη μας νονα εκτος απο εκεινο το σετακι που σας ελεγα με το κολιε και τα σκουλαρικια την πηρα και εν σετακι απο βελουτε homewear ειναι σε ενα ωραιο λιλα χρομα οτι πρεπει για την ηλικια της, ελπιζω να της αρεσει..αν παλη οχι μπορει να το αλλαξει

Να παρεγγειλεις καλε..σηγα μη καθεσε να μαγειρευεις στην κατασταση σου,...

εγω την νονα μαζι με την κουνιαδα μου θα τους γβαλω εξω για φαγητο...

μαλλων τη δευτερη μερα των Χριστουγεννων. Θα παμε σε μια ταβερνα..

Δεν ειμαι σε φαση να μαγευιρω.

Πηρα χτες και τα ρουχα της βαφτησης εμειναν μονο οι μπομπο που θα τις εχω ετοιμες θα τις φτιαξει η ξαδελφη μου..θα ειναι γουρια για το 2012 και μου τα αφινει τιμη χονδρικης..αλλιως μονο το γουρι στα καταστηματα κανει 5 ευρω..δεν τοε χω δει καν..απλα εμπιστευομαι το γουστο της

Εντομεταξη η μαμα μου ειπε πως θα παρει το σοι της και θα κανει γλεντι σε μια ταβερνα για τη βαφτιση..γιατι λεει δε θα γινει αυτη ρεζιλι στους συγγενεις της επειδη ειμαι εγω σκρουτζ και δεν κανω τραπεζι..

δεν ειμαι σκρουτζ ρε παιδια..αλλα ειλικρινα δενε χω ΚΑΜΙΑ ορεξη ουτε γλεντια να κανω...και κυριως ουτε να φαω στη μαπα τις φατσες μερικων..

Δημοσίευση

Εμείς δεν έχουμε πληρώσει ακόμα το πρωτο χαράτσι, έρχεται και το δεύτερο;;; Χαιρετίσματα!

Επίσης τί έγινε με την Αργυρούλα;;

Χρύσα ανεβασε διάθεση!! Δεν βλέπεις την Άφρο;; :lol::lol::lol:

Χρύσα μόλις διάβασα τις χαζομάρες (σόρι κιόλας) της μαμάς σου! :evil: Μα δεν μπορεί να καταλάβει οτι είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικό σου θεμα;;;; Αν είναι δυνατόν!

Εγω μάλλον σήμερα θα δεξιωθώ τη νονά μας!

Δεν της έχω πάρει τίποτα. Επιφυλάσσομαι όμως. Θα φέρει τα δώρα της μικρής. Εγώ τι πρεπει να κάνω ρε κορίτσια; :roll:

Θα φτιάξω ένα σουφλέ, μία σαλάτα και ίσως μία πίτσα. Αν έρθει ο Π θα θέλει να ψήσουμε στο τζάκι και γω καθόλου δε θέλω!!! :evil:

Δημοσίευση

Σισσιω η μαμα μου ειναι ΤΟΞΟΤΗΣ!!!!! ειπες τιποτα;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

τι να της κανω ρε συ...

ετσι ειναι...

αμα ειναι να ξηλωθει για βλακιες..και το βρακι της θα δωσει...αμα ειναι να παρει κατι για την ιδια..θα τσιγουνευτει απιστευτα..

εκει ειναι που αρχιζουμε τον καυγα..αλλα ΟΚ..

αμα θελει να δεξιοθει το σοι..ας το δεξιωθει..εγω της ειπα οτι εμεις οι 4 εγω ο Ο η κουνιαδα και ο αντρας της θα παμε να φαμε...

η πεθερα σπιτι με τα παιδια..

Κοιτα μπορεις να παρεις κατι μικρο στην νονα...η κανενα τσουρεκι με κανενα κρασι..τα παντα εξαρτωνται απο τη σχεση σας και φυσικα απο τα οικονομικα σας

Αχ παιδια..καποτε μαγειρευα..μου αρεσε πολυ...καποτε ημουν πολυ χαρουμενος και αισιοδοξος ανθρωπος..

αφου στη δουλεια μου λενε πως πριν παντρευτω ημουν αψογη στη δουλεια μου αλλα και στη ζωη μου..τακτικη συγκεντωμενη κλπ τωρα ειμαι λες και μου εκαναν πλυση εγκεφαλου..

και οντως ειναι ετσι

Δημοσίευση

Και επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ είναι τοξότης δε θα έπρεπε να καταπιέζει κανέναν ρε συ!! :lol::lol::lol::lol:

Τι ωροσκόπο έχει;; :lol::lol::lol::lol:

Χρύσα και γω κάπως έτσι νιώθω... ορισμένες φορές.

Οι σχέση μου με τη νονά είναι άψογες δεδομένου οτι είναι η κολλητη μου. ;)

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσαρες!!

αφρο μεκανες κ γελασα με το πορτοφολι :lol::lol::lol:

κοριτσια τον νονο τον προτεινες εσυ η περιμενεις να δεις αν θα προθυμοποιηθει κανεις?

εμεις θελουμε για νονο τον κολλητο του τολη απο την αλεξ, στον ανασταση ηθελε να τον βαφτισει αυτος κ του το ειχε πει πολλες φορες αλλα τον βαφτισε η κουμπαρα μου τελικα

μεχρι στιγμης δε μας εχει πει τιποτα για τον μπεμπη.. :?

Δημοσίευση

Κιόμως Σισσυ μου μερικες φορες γινετε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καταπιεστικη....

λες να μην ειναι Τοξοτης;;; μπααα τοξοτης ειναι!!!!

Δεν εχω ιδεα τι ωροσκοπος ειναι...

απλα μερικες φορες- τις περισσοτερες...το 99,9% δενε χει κανενα απολυτως νοημα να διαπραγματευεσαι για κατι μαζι της...οποτε..πας πασο να μη χαλας και νευρικα κυτταρα επι ματαιω!!!!

Λενακη εξαρταται...

νομιζω οτι κανεις καποιες διερευνιτηκες επαφες πρωτου προτεινεις κατι..

εμας τον Χριστοφορο δεν υπηρχε περιπτωση να τον βαφτησει αλλος γιατι η κουμπαρα μας ηταν μεσα στην τρελη χαρα που θα βαφτηζε και μαλιστα ηταν και αγορι - η επιθυμια της- οποτε δεν τιθετε θεμα..μεχρι και στο μαιευτηριο ειχε ερθει οταν ηταν να γεννισω..

Τωρα στον μπεμπη ειχα κανει διερευνητικες επαφες με 2 ζευγαρια που συμπαθουσα και ηθελα να μου βαφτησουν το παιδι αλαλ ειχα τον αλλον που μουλαρωσε- επισης ΤΟΞΟΤΗΣ..ακους Σισσυ..... :lol::lol::lol: , και δεν τους προτειναμε τελικα...γιατι καταλαβα οτι θα ηταν μεγαλη τους χαρα..

Απο κει και περα εαν θυμασαι καλα ακομα και πριν γεννισω πολλοι ηταν εκεινοι που στο ασχετο μου ζητουσαν να βαφτησουν αλλα επειδη δεν τους ηθελα για διαφορους λογους εκανα λιγο την παπια..

Τα δικα μου 2 βαφτηστηρια της ξαδελφης μου το ζητησα εγω απο μονη μου να το βαφτισω της κολλιτης μου ειχαμε πει πως οποια κανει πρωτη παιδι και παντρευτει θα γινομασταν κουμπαρες..ετυχε εκεινη να παντρευτη πρωτη και τους παντρεψαμε με εναν φιλο του αντρα της..εκεινος βαφτησε τον μεγαλο εγω τον μικρο

Δημοσίευση

λοιπον μετα τα φοβερα σχολια της Αφρο ...δεν θα παρω πορτοφολι...!

η ιδεα της Σισ. πολυ καλη...

και με αφορμη το σχολια και παλι της Αφρο...σκεφτηκα κια το κομπολοι...να εχει να απασχολει τα χερια του οταν θα αναγκαστει να κοψει το τσιγαρο λογω κρισης!

δυσκολη η επιλογη δωρου για τον αντρα και δε οταν ειναι ελευθερος...!

Λενα ...εμεις στη Μ-Ι ειχαμε κανα 2 προτασεις..αλλα περιμεναμε το νονο...ο οποιος ηρθε στο μαιευτηριο αλλα παλι δεν μας ειπε...40ντησα και ηρθε και την ασημωσε(ετσι δεν το λενε?) θεωρουσε δεδομενο οτι ειναι δικο το παιδι...!

τωρα ισως και λογω του ευρηματος στο μπεμπε και που εγω ημουν πολυ επιφυλλακτικη σχετικα με την εκβαση της εγκυμοσυνης δεν εχουμε επισημη προταση.. ....αλλα εγω κουμπαρα εχω...!

στο θεμα τωρα...δε θεωρω ντροπη να προετεινεις καποιον να γινει νονος...καθε αλλο νομιζω ειναι τιμη...!

το δικο μου βαφτηστηρι ειναι της αδελφη μου ο 2ο ς γιος...

το ηθελα,,,

το βαφτηστηρι του Π. ειναι η κορη της φιλης μου οπου παντα λεγαμε οτι οποια παντρευετει πρωτη θα την παντρεψει - βαφτησει η αλλη!

το μισο μου βαφτηστηρι ειναι της κολλητης μας...η οποια απλα το προτεινε... και επρεπε να γινει...

αλλα δεν νοιωθουμε την ιδια λαχταρα...βασικα επειδ δεν το βλεπουμε η δεν του μιλαμε πολυ!

για μενα ο νονος...ειναι πολυ συμαντικο...για το παιδι...!

η αδελφη μου εχει χωρισει...ειχαν βαφτησει μαζι με τον τ. συζηγο το παιδι του κολλητου του(βασικα ο τεος ειχε λαδωσει)...ο τεος επλεξε να κοψει απο ολους ...ακομα και απο το παιδι...η αδελφη μου συνεχιζει να πηγαινει στο παιδι...και εκεινο τη νιωθει νονα του!

Δημοσίευση

Αφρο και εμενα η τελευται αμου αρεσε...

αλλα τετοιες τσαντες δεν ειναι του στιλ μου...

εγω ειμαι πιο...

Βασικα για μενα ιδανικη ειναι μια Kelly Bag η μια http://www.thisnext.com/item/A635093D/R ... ed-Classic αλλα οριγιναλ μπορμπουρι!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Xrysa συμφωνω για την τσαντα!

το ιδιο γουστο εχουμε...

αααα και μη ξεχασει οταν θα παθεις κριση και θα πεταξει καμια παο το μπαλκονι να ειμαι απο κατω!

γι ατην ωρα βολευομαι με πιο οικονομικες...

αλλωστε φανταζστε να κυκλοφορω με χιουνται και να κρατω μια απο αυτες

http://www.miumiu.com/en/GR/e-store/dep/handbags

και φυσικα να μενω εδω που μενω?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...