Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΘΙΝΟΠΟΡΙΝΕΣ Κ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 20011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν1

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια.......

καλη χρονια να εχουμε με υγεια!!!!!!

βασουλα να σε χαιρομαστε....οτι επιθυμεις....

σημερα γινομαστε ενος μηνων......μεγαλωνουμε!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kαλημερα!!!καλη χρονια με υγεια και αγαπη σε ολους!!!

θα θυμωσω!!!καμια δε μου ευχηθηκε!!!γιορταζα κι εγω χθες κοριτσακια!!!απο βασιλικη βγαινει!!!ασχετο, ε???τελος παντων!!!περασαμε τελεια και η μικρουλα μας εκανε ενα τεραστιο δωρο.κοιμοταν απο τις 4 το μεσημερι ως το βραδυ!!!!την ξυπνουσαμε να φαει και ξανακοιμοταν.και ετσι καταφεραμε να κατσουμε με τους επισκεπτες μας!!!

εσεις πως περασατε???πολλα φιλια σε ολες!!

Χρονια σου πολλα Βανεσσακι!!!καλε που να το ξερουμε με τα καλλιτεχνικά ονοματα που βαζετε!!χαχαχα μια χαρα η μικρη σας σαν την δικη μας!!!

χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία!!!!!!

να χαιρεστε τις οικογένειές σας και τα μωράκια σας!!!!!!!

μου πήρε ο αντρούλης μου δωράκι netbook και μου τα εμφανίζει λίγο περίεργα, δε βγάζει εικόνες και δε ξέρω τώρα ποιο πρόγραμμα λείπει.

εβαλα και φωτό του μπέμπη μας στην ομάδα μας!

συμπεθέρα μου πώς τα πάει η μικρή με τις μυξούλες της;;είναι καλύτερα;;

χριστινάκι βρήκες άκρη με γερμανία;;;

λυδία μου τι κάνει η μικρούλα σου;; όλα καλά;;μεγαλώνετε!!!!!!!

βασούλα και βανεσάκι πολύχρονες για την γιορτούλα σας! να χαίρεστε τα μωρά σας και να έχετε υγεία!

νιάκι τι κάνουν τα μωράκια σου;;

άννα μαρία φιλάκια στον μικρούλη σου!

δε θυμάμαι και πολλά να σχολιάσω φιλενάδες γιατί μου πήρε αρκετή ώρα να συνδεθώ, καθυστερεί πολύ το μάμμυ.....

Gprip3.png

maraki, καλη χρονια και σε σενα!!!να χαιρεσαι το μωρακι σας!!!δε νομιζω να εχει προβλημα το netbook σου!!!κι εμενα ετσι μου τα βγαζει.πολυ παρακμιακα, χωρις εικονες, με μια προιστορικη γραμματοσειρα ,κτλ!!!χαλια.συμβαινει και σε αλλα κοριτσια???τι να το κανουμε???

Βανεσάκι νομίζω είναι θέμα μάμμυ.

Ήρθα στον υπολογιστή μου και βγάζει τα ίδια, δε πιστεύω ότι έχουμε εμείς πρόβλημα.

Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα γιατί δε βγάζω ακρη έτσι.

φιλάκιααααα

url=http://lilypie.com]Gprip3.png

Καλησπέρα φιλενάδες μου..

Τι κάνετε?

Καλε τι έπαθε το μαμμυ?κι εμένα εντελώς προϊστορικά μου τα βγάζει και χωρίς εικόνες..

Να ευχηθώ κι εγω στα κοριτσακια μας που γιόρταζαν χθες, Βάσω και Βάνεσσακι χρόνια πολλα κι ότι επιθυμείτε..

Χρόνια πολλα και καλη χρόνια σε όλες μας..

Εμεις επιστρέψαμε σπιτάκι μας σήμερα το μεσημέρι..πετούσαμε 7μιση το πρωι..ο μικρός κοιμόταν σε όλη την διάρκεια της πτήσης..προσπαθούσα να θηλασω στην προσγείωση και απογείωση αλλα έτρωγε λίγο μηχανικά..ευτυχώς δεν πονεσαν τα αυτακια του..

Πως περάσετε εσείς?

Εμεις περάσαμε πολυ ωραία..δεν το χάρηκα όμως και τόσο γιατι καθε μέρα είχαμε τουλαχιστον δυο επισκέψεις..δεν πειράζει όμως..

Χαλαστικα πολυ σήμερα που ήρθα όμως..ειπα να πω καλη χρόνια και χρόνια πολλα στην κουνιαδα(έτσι ρε παιδι μου για το καλο, κι ας μην μιλάμε) και μου απάντησε ένα ξερό επίσης με κατεβασμένα μούτρα, λες και της σκότωσα την μανα της (χμ, δεν είναι κι άσχημη ιδέα) ..και στα πεθερικα ειπα να στείλω το τυπικό μνμ για χρόνια πολλα αλλα απάντηση δεν πήρα..στα φρυδια μου!!μη πω τίποτα χειρότερο..

Τι άλλο βρε κορίτσια?

Εμένα ο δικός μου εδω και λίγες μέρες εχει κάνει την νύχτα μέρα..εκει που κοιμόταν 11-4 ,ξυπνάει στις 12 και ξανά κοιμάται στις 3..εχει ξεκινήσει και η οδοντοφυια και εχει τρελαθεί το πουλάκι μου..τα χέρια στος τομέα συνέχεια..του πήραμε την σοφι αλλα δεν μπορει να την κρατήσει...

Τετάρτη πάμε για το δεύτερο εμβόλιακι..ελπίζω να μην έχουμε τίποτα παρενέργειες..

Γειά σας κορίτσια!

Να ευχηθώ κι εγώ στο Βανεσσάκι! Πού να το ξέρουμε βρε ότι το Βανέσσα βγαίνει απ' το Βασιλική;

Πω πω, τι χάλι το μάμμυ; Από χτες βράδι είναι έτσι. Δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς να το φτιάξει; Μπαίνω και εκνευρίζομαι.

Εδω κι εγω.....εχω απο τις 12 το μεσημερι δεν μπορω να την κοιμησω.....και τωρα την βαζω για υπνο..ξυπναει...ξανακοιμηζω τα ιδια.....για να δουμε τι ωρα θα μας παει αποψε....γιατι το κανει δεν νυσταζει ή θελει την αγκαλια μου?

φιλια σε ολες...

Αγγελικούλα ευτυχώς είχατε ήρεμη επιστροφή, μια χαρά ο μικρούλης σου.

Και εμένα βάζει όλο το χέρι μέσα στο στόμα!

όσο για την κουνιάδα σου .......καλά έγραψες στα...φρύδια σου!!!!!!!

Αναστασάκι μου εμένα ο μικρός σήμερα όλη μέρα κοιμήθηκε μόνο 3 ώρες, και μόλις τώρα τον έβαλα για ύπνο.

Άννα Μαρία είναι πολύ χάλια το μάμμυ, εκνευριστικό πολύ!

img]http://lb1f.lilypie.com/Gprip3.png

Καλημέραααααα σε όλα τα κορίτσιαααααα!!!!!

Ο μικρούλης μου κοιμήθηκε καλά πάλι το βράδυ, 11.30 με 7.οο το πρωί.

Μπορεί να μην κοιμάται την ημέρα αλλά ευτυχώς το βραδυνό συνεχόμενο ύπνο τον έχει καθιερώσει εδώ και ένα μήνα. φτουυυυυ!!!!!!

Συμπεθέραααααα βάλε φωτό της νυφούλας μου!!!

Εύη να χαίρεσαι τα κουκλιάαααα σου!!!!!!

πότε θα φτιαχτεί το μάμμυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!

Gprip3.png

Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια!!

καλά τι χάλι είναι αυτό με το mammy....πα πα πα!!

Βανεσσάκι χρόνια πολλά, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και τον αντρούλη σου!!

Αγγελικούλα συμπεθέρα μου χαίρομαι που περάσατε όμορφα, την επόμενη

φορά που θα έρθεις θα κανονίσουμε συνάντηση!!!Καλά τι τις ήθελες τις

ευχές με το σόι;αφού τα ξέρεις βρε πουλάκι μου...

Μαράκι μου κούκλος ο μικρούλης σου, αγαπουλάκι σκέτο!!να τον χαίρεστε!!

και από ωράρια πρώτος!!φτου φτου!!γέλασα πολύ με τα δυο μωρά μου...

σας φιλώ γιατί έχω γκρίνιαααααααααα

Καλημερα και απο εμας κοριτσια,τι κανετε?Οντως τι χαλι ειναι αυτο εδω δεν μπορω να γραψω,οπως να ναι βγαζει τη σελιδα!

Καλουτσικια νυχτα ειχαμε χθες,αν και καποια στιγμη δεν κοιμοταν και απο τη νυστα μου με πηραν τα ζουμια!αλλα μετα κοιμηθηκε 4 ωρες η γλυκια μου!!!η μυξα παει συννεφο αλλα ευτυχως με τον ορο καθαριζει.

Συμπεθερα εχω στο face φωτο,εδω δεν θελω να βαλω!!!

Περιμενω και επισκεψεις κατα τις 12....σας φιλω γλυκα!!

Δωράκι φιλάκια στο κουκλάκι σου!!!!!!!!!!!!

Για την ώρα μια χαρά πάει το πρόγραμμα τη νύχτα δόξα το Θεό!

χα χα τα μωρά σου ε;;; είναι καλά και τα δύο;;;

Συμπεθερούλα εγώ έβαλα φωτό στην ομάδα μας.

Όσο για τα κλάματα μην αισθάνεσαι τύψεις είναι λόγω κούρασης πιστεύω, αλλά σιγά σιγά τα πράγματα θα βελτιώνονται, μεγαλώνουν τα μαναράκια μας!

Επισκέψεις ε;; αχ, και εγώ έχω συνέχεια επισκέψεις, αλλά με κουράζουν πολύ η αλήθεια είναι....τι να κάνουμε, υπομονή!

Gprip3.png

Γειά σας!

Ουφφφφ... Πότε θα φτιάξουν το μάμμυυυυυυ;;;;;;;

Εμείς είχαμε μια αρκετά καλή νύχτα. Ο μικρός κοιμήθηκε 1-6, αλλά μετά άργησε να ξανακοιμηθεί, επειδή τον αλλάξαμε, όχι μόνο πάνα αλλά και ρούχα, μια που είχε βραχεί, και έχασε τον ύπνο του. Τον ξανάβαλα στο κρεβατάκι του στις 7.30 και μετά γκρίνιαζε κάθε λίγο. Στις εννιάμιση περίπου ξύπνησε. Τώρα πριν λίγο ξανακοιμήθηκε, αλλά ψιλοανήσυχο τον βλέπω.

Σήμερα είμαι μόνη μου, ο άντρας μου πήγε με τον αδελφό μου και κάτι φίλους στη Λευκωσία στο Mall. Τώρα για ποιο λόγο να θέλει κάποιος να πάει βόλτα στο Mall χωρίς να θέλει να αγοράσει κάτι συγκεκριμένο, δεν το καταλαβαίνω. Βέβαια, ο άντρας μου ευκαιρία ψάχνει να ξεπορτίσει, γιατί τα έχει παίξει μέσα στο σπίτι. Δεν τον αδικώ... Ευκαιρία, όμως, να μου πάρει κάτι ψιλοπραγματάκια απ' το ΙΚΕΑ που είναι δίπλα.

Αναστασία, κι εμένα έτσι, μόνο αγκαλιά κοιμάται, και στο πορτ μπεμπέ κλαίει μόλις τον βάλω. Αλλά τον τελευταίο καιρό σαν να ηρέμησε, και κάθεται και στο πορτ μπεμπέ και στο ριλάξ. Χι χι, τώρα κοιμάται και έχει το ένα χέρι τεντωμένο και αιωρείται!!!

Πάντως, κι εγώ μερικά βράδια που μας ταλαιπωρεί, νευριάζω και απ' τα νεύρα μου θέλω να βάλω τα κλάματα. Φυσιολογικό είναι, πόσο ν' αντέξουμε κι εμείς; Άσε που γκρινιάζω μεγαλοφώνως για να ξυπνήσει ο άντρας μου και να αναλάβει αυτός! :)

Επισκέψεις έχω κι εγώ αυτές τις μέρες, και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν, γιατί βαριέμαι στο σπίτι. Αφήστε που ο μικρός κάθεται πάρα πολύ ήσυχος. Χτες είχαν έρθει μια φίλη μου και η αδελφή της και τα είχαν παίξει με το πόσο φρόνιμος ήταν ο Αντρέας. Εννοείται ότι μόλις έφυγαν, άρχισε η σειρήνα!

Αλλά το άσχημο είναι ότι έρχονται λίγοι-λίγοι, και κάθε φορά πρέπει να φτιάξω και κάτι, ένα κέικ, μια τυρόπιτα, και μετά μένουν, γιατί πόσο να φάνε δύο άτομα; Π.χ. την Παρασκευή που ήρθαν μια φιλική οικογένεια, έφτιαξα κέικ. Χτες ήρθαν η φίλη μου, αλλά το κέικ είχε ξεραθεί κάπως, οπότε έφτιαξα τυρόπιτα. Τώρα έχω μισή και βάλε τυρόπιτα και ένα τέταρτο κέικ... Αν έρθει κάποιος αύριο π.χ., θα πρέπει να φτιάξω κάτι άλλο...

Αφήστε που θέλουν να έρθουν διάφορες φιλενάδες μιας θείας μου, επειδή αυτή είναι γεροντοκόρη και δεν έχει παιδιά, και οι φιλενάδες της θέλουν να πηγαίνουν στα ανήψια της. Τις γυναίκες αυτές δεν τις γνωρίζω καν (τις περισσότερες) και σα να μην έφτανε αυτό, η θεία μου είπε να πάνε στο σπίτι της μάνας μου και να πάω εκεί με το μωρό, αντί να έρθουν στο σπίτι μου. Συγγνώμη, αυτό δεν είναι παράλογο;

Άντε, ολόκληρο κατεβατό έγραψα πάλι...

καλημερα.....

η μικρη απο χθες το μεσημερι μεχρι και τωρα ειναι πολυ ανυσηχη......εγω ψιλοκομματια.......αλλα τι να κανεις....

πλησιαζει επιτελους και η μερα που σαραντιζουμε για να παω επιτελους στη γιατρο και μετα στο σπιτακι μου....το αλλο σκ θα ειμαι σπιτι μου....τι καλα.....βεβαια τις πρωτες μερες θα ειναι λιγο φρικη μεχρι να μαζευτουμαι αλλα θα ειμαστε παλι ολοι μαζι.......

το μαμμυ τι χαλια που εχει γινει.....τι στο καλο κανουν;;;;;

φιλια.

α!!!!!κοριτσια τις σαραντα μερες τις μετρατε απο την ημερα που γεννηθηκε η απο την επομενη..δηλαδη εγω μετραω απο τις 2/12 η απο τις 3/12;;;;ολο το μπερδευωωωω

Γιώτα, εγώ πήρα τηλέφωνο τον ιερέα μόλις βγήκα από την κλινική, μου είπε να πάω την όγδοη ημέρα για να πάρει ο μικρός ευχή, και μέτρησε από την ημέρα της γέννησης, όχι από την επόμενη. Οπότε και τις σαράντα από τη μέρα της γέννησης τις μέτρησα.

Άννα Μαρία εμένα μου φαίνεται πολύ άσχημο να θέλουν να πας εσύ το παιδί στη μαμά σου για να έρθουν να το δουν!!Τι άλλο θα ζητήσει ο κόσμος;;;

Αχ,τι σπαστικό αυτό εκεί που πάνε να κοιμηθούν να θέλουν άλλαγμα και να ξαγρυπνούν μετά;;;τα καημενούλια χαλιούνται πολύ!!!!!

Γιωτάκι με το καλό να πας σπιτάκι σου!!!!!

Τις σαράντα μέρες τις μετράμε από τη μέρα γέννησης, δηλ. εσύ από τις 2 του μηνός.

Gprip3.png

καλησπέρα κορίτσια...καλά πώς έγινε έτσι το μαμμυ?....τί χαλια είναι αυτά?....κανένας ιος?....πωπω///...

καλά είμαστε αν και έχουμε κάτι ανησυχίες.....όντως τα βράδια που θέλεις να χαλαρώσεις και πρέπει να αλλάξεις πάνα και μετά το μάτι γαρίδα είναι πολύ εξαντλητικά.....εμένα η μικρη με έχει κατουρήσει όλο το σπίτι...χιχιιχιχι......το σαλόνι έμεινε μόνο...κάθε φορά που πάω να την αλλάξω τσουπππππππππππππππ....θυμάται να κατουρήσει ή να κάνει κακά...χιχιχιχιχ...θα την φάω,,,,:)))))))))))))))))))....

Γιωτάκι μου από την ημέρα της γέννησης μετράς 40 ημέρες.....Άννα Μαρία μου πολλά φιλάκια...Αναστασάκι μου όλα καλά?....Μαράκι μου κούκλος ο έρωτας σου...;)))...Δωράκι πολλά γλυκά φιλάκια...:))))))))

σας φιλώ όλες.....

Λυδιάκι περιμένουμε φωτό!!!!!!

Αχ, και εμένα με έχει κατουρήσει ο γιόκας μου και η χαρά μου δε λέγεται!

Είναι να τα φας τα μωράκια μας!!

Πάω να αλλάξω τον μπέμπη, τον έπαιρνε ο ύπνος αλλά ενεργήθηκε το μαναράκι μου και πάει ο ύπνος πάλι!!!!!!

Gprip3.png

Εδω κι εμεις.....κλασικα καναμε κακα και μετα ξεσηκωσαμε τον κοσμο ολο....δεν μπορω να το καταλαβω...ειχαμε και λιγους κολικους.....μολις την ταισα και κοιμηθηκε φτου φτου....

Αννα Μαρια να ερθουν αυτες να σε δουν σπιτι,δεν θα χαλαει το μωρο το προγραμμα του!

Κι εμενα ηρθαν επισκεψεις και εχουμε ακομα παρελαση να γινει....

Λυδια μου καλα ειναι η μικρη,εσενα ?

Παω να ξαπλωσω λιγο μηπως και προλλαβω!

Αναστασία, το μωρό δεν έχει πρόγραμμα, αφού ό,τι θυμάται χαίρεται, αλλά έχω σπίτι, από πού κι ως πού να πάω στη μάνα μου για να με χαιρετήσουν; Η μάνα μου συμφωνεί (κυρίως γιατί αν πάνε σ' αυτήν θα πρέπει να κάνει ένα σωρό δουλειές), έτσι πήρε τη θεία μου και της είπε να έρθουν σε μένα. Η δικαιολογία ήταν ότι και καλά δεν ξέρουν το σπίτι μου και πώς να τους εξηγήσει το δρόμο, λες και η Λάρνακα είναι η Νέα Υόρκη! Και μετά της λέει "εεε, εσένα είναι πιο συγυρισμένο το σπίτι σου...". ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελικά θα έρθουν σε μένα, αλλά σε δυο βδομάδες περίπου.

Εν τω μεταξύ, όλες αυτές είναι ψηλομύτες και πρέπει να είναι όλα στην τρίχα. Μη βάλω καφέ στην καθημερινή κούπα, αλλά σε καλό φλιτζάνι, να βγάλω την καλή τσαγιέρα και τα καλά φλιτζανάκια, μήπως και δεν βάλω το μέλι για το τσάι στο σωστό δοχείο, κι άλλα τέτοια...

Ουφ ουφ ουφ...

Συμπεθέρα και εγώ περιμένω επισκέψεις, ξαδέρφια του άντρα μου, θα έρθουν για ένα καφεδάκι, παρόλο που ο ένας σπουδάζει εξωτερικό και έχουμε καιρό να τον δούμε, αλλά δε θέλουν να ενοχλήσουν, τα παιδιά καταλαβαίνουν!

Άννα Μαρία καλά εξοχότατους περιμένεις;;;για αυτό βρε είπαν να αργήσουν να έρθουν σου αφήνουν περιθώριο να προλάβεις να μαζέψεις και να τους υποδεχτείς αναλόγως!!!!!χα χα!

Gprip3.png

Καλα που ειμαστε στην Αγγλια?χαχαχα tea time!!

Συμπεθερα οταν ο αλλος καταλαβαινει και με το παραπανω τον θελω να ερθει.... οι αλλοι που ερχονται με το ετσι θελω με εκνευριζουν απιστευτα!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...