Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΘΙΝΟΠΟΡΙΝΕΣ Κ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 20011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν1


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΚΙ!!!!!!!!ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΟΥΣ ΤΙΝ ΖΩΗ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ Κ Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!!

ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΑΚΙ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ Κ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!!!!!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ?ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ :?: ΘΑ ΣΑΔ ΜΑΛΩΣΩ ΧΙΧΙ.

Ε :?: ΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΑΞΩ Κ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΝ ΦΑΙΗ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ Η ΦΑΙΗ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΙΣ ΚΛΠ.Κ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΚΗ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΓΛΥΚΟ ΜΠΑΝΟΦΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Κ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΡΤΑ :?: ΕΙΜΑΙ Κ ΓΛΥΚΑΤΖΟΥ Κ ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΒΠΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΖΩ,

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ Η ΠΕΘΕΡΙΚΑ?ΕΓΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕΝΟΥΝ Κ Η ΠΕΘΕ :?: ΡΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Κ ΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΓΙ¨ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΠΟΛΥΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μυριαμάκι βιαστική σε βρίσκω! :D Δεν γεννήσαμε όλες βρε! Εγώ και η Λένα ακόμα με τις κοιλούμπες μας είμαστε! :lol:

Και νομίζω ότι το θεματάκι το άνοιξες σε λάθος μέρος. Μάλλον στο "Νέοι Γονείς ‹ Γονείς με παιδιά στην ίδια ηλικία με τα δικά μας" θα πρέπει να είναι και όχι στις εγκυμονούσες! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν τα κορίτσια!

Δώσε πολλά φιλάκια στο παλικαράκι σου! Καληνύχτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΝΤΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ.....ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΕΝΝΑΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΛΑΘΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΙΙΝ ΠΕΡΑΖΕΙ...

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ας τα γραψω κι εδω....καλοριζικο καταρχας το νεο ποστακι μας με γερα μωρακι και φυσικα περιμενουμε και τις υπολοιπες να γεννησουν!!!

Καλημερουδια κοριτσια,τι κανετε?

Κοιμηθηκαμε καλα χθες το βραδυ αλλα το πρωι γκρινιαζε παλι ..το καημενο ειχε μυξουλες σφινωμενες και πηρα την αποφαση να παρω το μηχανηματακι και να τις ρουφιξω και το καταφερα την καθαρισα και η φραουλιτσα παιρνει ανασα το μαναρι μου.Ειχε πονεσει η ψυχη μου που την καταλαβαινα οτι δυσκολευεται!Ολα καλα!Τι κανει μια μανα για το παιδι της!

Σημερα εκανα δουλειες και ανασανα λιγο,νιωθω οτι μπαινω στο ρυθμο μου σιγα σιγα!Εβαλα και το φαγητο μου να γινει, να ηρεμησουμε λιγακι!

Μιριαμακι μια χαρα ειστε με τον μικρουλη σας!Μεγαλωσατε...να μεγαλωσουμε κι εμεις να βγαινουμε βολτουλες!

Βασουλα,για να μην την πατησεις οπως εγω αν δεν χορταινει και κλαιει ξαναβαλτην οταν ζηταει αμεσως στο στηθος ασε το ξενο!!!Θα μαθει την ευκολια,τωρα το καταλαβα το λαθος που εκανα!!Για να το διορθωσω θα πρεπει να την εχω ολη μερα στο στηθος και δεν εχω αντοχες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Κ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΙΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΓΓΑΛΙΑ ΚΑΝΑ 5 ΩΡΟ ΛΕΓΑΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΛΠ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΤΟΥ Κ ΚΛΑΕΙ ΠΟΛΥ.ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕΤΑΙ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ.....ΕΜΕΙΣ ΙΣΩΣ ΒΓΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ Κ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΚΛΠ.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΦΑΚΕΣ ΕΠΛΥΝΑ ΠΙΑΤΑ Κ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ :lol::lol::lol:

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALHMERA KORITSAKIA MOU!!!!!!!!!!!!!!!

MYRIAMAKI MOU SE XASAME VRE!!!!!!SE TREXEI O MIKROULIS SOU E??????

ETSI EINAI STHN ARXH THELOUN APOKLHSTIKOTHTA :D:D:D:D

KALORIZIKO KAI TO POSTAKI MAS AN KAI EPREPE NA TO VALEIS EKEI POU LEEI KAIH MANDI ALLA DEN XERW AMA PEIRAZEI...TO EPOMENOTHA TO ANOIKSOUME EKEI :P:P:P

KAI EMENA MOU ARESEI H FAIH TWRA LENE PWS EINAI PALI EGGYOS ALLA AYTH LEEI OTI DEN EINAI...ALLA EMENA TO MATI MOU POU KOVEI LEW PWS EINAI.....SAN EXEI PRISTEI LIGOULAKI :P:P:P:P

ANASTASIA MOU POLY XAIROMAI POU KSEMPOUKOSE H MYTOULA THS FRAOULITSAS SOU...

ORO DEN THS EVAZES??????AYTO TO MHXANHMA TO EXW KAI EGW ALLA DEN TO EXOUME XRHSHMOPOIHSEI AKOMA!!!!!!!!DEN EXEI TOSES MIKSOULES!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΓΓΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΦΑΙΗ Κ ΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ.ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ.

ΚΙΣΚΑ Η ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KAI EGW TOUS LATREVWWWWWWWWWWWWWW TOUS LAXANONTOLMADES!!!!!!!!!!!!!!!!

SIGOURA EINAI EGGYOS OLO TA XERIA STHN KOILIA TA VAZEI!!!!!!!

MYRIAMAKI YPOMONH!!!!!!!!THA DEIS OTI MEGALWNONTAS THA EINAI POLY HSYXOS!!!!!!!KAI EGW STHN ARXH ELEGA PWPW ETSI THA EINAI???THA GRINIAZEI OLH MERA???????

ALLA KORITSIA DEN FANTAZESTE POSO HSYXOS EINAI....MILAME AGALMA KATHETE|!!!!!!!EINAI APISTEYTOS.....OLO THLEORASH THELEI NA VLEPEI KALE TI THA TON KANW?????XAZEVEI PARA POLY...TOU ARESOUN TA XRWMATA KAI OI ENALAGES EIKONWN!!!!!!!!!!

PERIMENW KAI PERIODO KAI MOUDIAZEI H MESH KAI TO ARISTERO MOU PODI!!PAPAPAPA KALA DN HMOUN TOSO KAIRO??????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ αγαπω λαχανοντολμαδεςςςς...μυρισε το σπιτι μμμ...θα κανω και γιουβαρλακια για την καταψυξη..χαχα το αγαπημενο της χριστιναςςς ολο με κοροιδευει και λεει..βαλε και αυτο στην καταψυξη...μουρλη..που περασες τα μελομακαρονα για σκατουλακιαα ντροπηηη...χαχαχα...παντως πλακα πλακα εμενα με εχει σωσει η καταψυξη δεν ξερω τι θα εκανα πως να μαγειρευω καθε μερα...παιδια και εγω νομιζω οτι η Φαιη ειναι εγκυος δεν θυμαστε που εμφανηστικε με σπορτεξ...μα με σπορτεξ..καποιο λακο εχει η φαβαα...χαχα...δεν εχω και μπαταρια γαμτωτο και δεν το βαζω μπριζα γιατι το εχω πανω στο πασο και κραταω αγκαλια τη μικρη...αχχ.μανα..εεμενα το βραδυ παντως ολη νυχτα κοιμαται σημερα ουτε κιχ δεν εκανε γιατι μουγκριζει καποιες φορες τοσο ησυχη που ο αντρας μου πηγαινε να δει αν αναπνεει...χαχ την ημερα εχω θεμαα τι θεμα μια χαρα ειναι το παιδακι απλα εχω πααρα πολλες δουλειες και δεν ξερω τι να προτωκανω και μετα ειναι τεζα μιλαμε...αλλα σε γενικες γραμμες ειναο πολυ ησυχη σημερα το βραδυ θα παμε και στη θεια μου που γιορταζει..θα φαε λαγο και κουνελι μιαμ μιαμκ αν ει ναι και κοκκινοστο ακομα καλυτερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μιριαμ οχι ορο δεν βαζω,νομιζω θα πνιγει και δεν μπορω....αλλα μια χαρα τις τραβιξα με το μηχανημα απαλα ομως μεχρι να βγει κοντα στο ρουθουνι και την πηρα με το χερι μετα!Απορω το καημενο που την ειχε αυτη την μυξα!

Τιτινακι μου σε ευχαριστω, το ειδες βρε θηριο εεε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασάκο χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις και να σε χαιρόμαστε φιλενάδα!!!

Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι τη φραουλίτσα σου!!

ΜaDi,Λενάκι πως είστε γλυκές εγκυούλες;

Muriamaki φιλιά στο ζουζουνάκι σου!!

Ευάκι σε βρίσκω σε καταπληκτική φόρμα, έτοιμη ακόμα και για τρίτο παιδάκι!!!

Καλά να περάσετε το βράδυ.φτου φτου στη Μίλα που είναι ήσυχο το γλυκουλάκι!!

Βασούλα φιλιά στο κοριτσάκι σου!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια!

Αναστασίαααααααα!!!!!!!! Σήμερα έχεις γενέθλια βρε; Τη μέρα της γιορτής μου; Πολύχρονη σου εύχομαι!

Να ευχηθώ και στην Ηλιάννα για τη συνονόματή μου! Να σου ζήσει και να τη χαίρεσαι!

Μύριαμ, η Μάντι έχει δίκιο, οπότε, θα πρέπει να ξεσκιστούμε στο γράψιμο, να φτάσουμε μέχρι αύριο τις εκατό σελίδες για να ανοίξουμε καινούριο ποστ στο σωστό μέρος. :P

Εύη, λατρεύω λαχανοντολμάδες!!! Κι εγώ την τελευταία φορά που έφτιαξα περίσσεψε γέμιση κι έφτιαξα γιουρβαρλάκια για την κατάψυξη!!

Εμείς ευτυχώς κοιμηθήκαμε χτες βράδι! Ο μικρός κοιμήθηκε 10.30-1.00 παρά, 2.00 παρά-5.30, 7.00-9.00, 10.00-12. Από τις δύο παρά και εξής, κοιμόμουν κι εγώ όποτε κοιμόταν! Δώδεκα σηκώθηκα, ξύπνησε, τον θήλασα, έκανε γκρίνιες και τελικά αποκοιμήθηκε. Μαγείρεψα, αφού ο άντρας μου πήγε για ψώνια, καθάρισα και λίγο την κουζίνα, με διαλείμματα, όμως, γιατί στην αρχή κάθε λίγο έκλαιγε. Τώρα ευτυχώς κοιμάται.

Μύριαμ, εγώ έχω βοήθεια μόνο απ' τον άντρα μου.

Χριστίνα, ωραία που είναι ησυχούλης ο μικρός, αλλά μην τον μάθεις να αποβλακώνεται στην τηλεόραση. Δώσε του κι άλλα ερεθίσματα, παιχνιδάκια με ήχο και χρώματα και τέτοια! Φυσικά, και η τηλεόραση είναι ερέθισμα και χρειάζεται, αλλά με μέτρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xaxaxaxaxaxa den ftaiw egw pou ta perasa gia skatoulakiaaaaaaaaaa!!!!!!!xxaxaxaxaxa

emeis exoume giouvarlakia apo exthes!!!!!!!!!!!!giam giam!!!!!!!!!!!!!tha valw merika sthn katapsyksh kai tha sou ta steilw!!!xaxaxxxaaxaax :P:P:P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα μανούλες!!!!! Καλορίζικο το νέο μας ποστ!!!!! Θα περιμένουμε εδώ και τις δύο εγκυούλες που έμειναν να γεννήσουν!!! Μαϊμουδάκι και MaDi κοντεύετε...με το καλό κουκλίτσες!!!!!!!!

Σήμερα είμαι πτώμα......αλλά όταν λέμε πτώμα εννοούμε τελείως κομμάτια!!!!!!!!! Από το πρωί που σηκώθηκα κάνω δουλειές και πάλι έχουμε τον ασυμμάζευτο εδώ μέσα....η Μαρία έχει ξεσαλώσει τελείως και ότι καθαρίζω πηγαίνει από πίσω και τα ξαναβρωμίζει!!!!!!! Σε κάποια φάση με έβγαλε εκτός εαυτού γιατί ούρλιαζε επειδή δεν την αφήναμε να χτυπήσει την μπέμπα......έλεοοοοοοοοοςςςςςςςς!!!!!!!

Έχει και τα γενέθλιά της σήμερα........το κοριτσάκι μου έγινε 2 χρονών!!!! Απίστευτο μου φαίνεται που πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από τότε που πρωτοαντίκρυσα το μουτράκι της!!!!!!! Το απόγευμα θα έρθουν οι γονείς μου και τα πεθερικά (μη χέσω) και πιθανότατα και η νονά της (η οποία γιορτάζει κιόλας και πρέπει να πάμε κι εκεί επίσκεψη το βράδυ) και θα κόψουμε τούρτα....περιμένει πως και πως να σβήσει τα κεράκια της!!!!! Δεν θα κάνω πάρτυ γιατί τα οικονομικά μας είναι πάρα πολύ περιορισμένα φέτος και εκτός αυτού έχουμε και το μωρό και δεν θέλω να έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο!

Ηλιαννάκι μου φιλεναδίτσα μου να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!!!!!!! Πολύχρονη να είναι και γερή!!!!!!!!!

Αναστασία κι εσύ γενέθλια σήμερα??????? Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι γερή και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!!!!!

Μυριάκι μου κούραση ε??????? Το έλεγα εγώ ότι θα μας τρέχουν τα σκορπινάκια μας....δεν την βγάζουμε καθαρή!!!!!!!! Η νύφη σου είναι πάαααααααρααααα πολύ ιδιότροπη και γκρινιάρα......

Νία μου τα διδυμάκια σου είναι τέλεια!!!!!!!!

Βασούλα να σου ζήσει η κοράκλα και με το καλό να γυρίσετε στο σπιτάκι σας!!!!!

Μαϊμουδάκι μου στεναχωριέσαι που μαλώνεις τον Αναστάση ε????? Άστα κι εγώ χάλια γίνομαι κάθε φορά που αναγκάζομαι να την μαλώνω.....αλλά από τότε που γεννήθηκε η μπέμπα έχει σαλτάρει τελείως!!!!!! Είμαι σίγουρη ότι όλα γίνονται επειδή ζηλεύει, προσπαθώ να της δείχνω ότι δεν έχει αλλάξει η αγάπη μας για κείνη αλλά......

Δωράκι μου τί κάνει η μπουμπού????? Να μου την φιλήσεις!!!!!!!

Μαράκι12 σιγά σιγά "τελειώνετε" με τους κολικούς ε?????? Επιτέλους γιατί πολύ ταλαιπωρήθηκε το αγοράκι σου......

Αγγελικάκι μου τί κάνετε????? Ο Χαρούλης???????

Τιτινάκι περίοδο ε????? Κι εμένα μου ήρθε εχθές (νομίζω δηλαδή ότι είναι περίοδος αυτό το πράγμα).....καλά είμασταν τόσους μήνες χωρίς αυτήν ρε γμτ!!!!!! Άαααααααιντε πάλι ντέρτι κάθε μήνα...........

Ποιά είπε για λαχανοντολμάδες?????????????? Θέλωωωωωωωωω......τρελαίνομαι για αυτό το φαγητό!!!!!!

Πάω να κάνω ένα μπανάκι μπας και χαλαρώσω λίγο............τρέμουν τα χέρια από την κούραση......

Φιλιά!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Α, Βάσω, ξέχασα να σου γράψω. Όπως έχω ξαναπεί, κι εμένα το γάλα έκανε τρεις μέρες να κατέβει. Στην αρχή έβλεπα το στήθος μου ότι ήταν τελείως ξεφούσκωτο. Ο παιδίατρος, η μαία και οι νοσοκόμες μου έλεγαν ότι είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, και ότι θα κατέβει οπωσδήποτε τις επόμενες μέρες. Το τάιζαν με ξένο, γιατί σίγουρα δε θα χόρταινε από μένα. Εγώ πίστευα ότι δεν παίρνει απολύτως τίποτα από μένα, οι υπόλοιποι όμως, επέμεναν ότι σίγουρα τρώει και από το στήθος μου, έστω και δέκα ml. Τελικά, Τρίτη γέννησα, Πέμπτη βράδι κατέβηκε το γάλα και από την Παρασκευή το πρωί άρχισα να τον θηλάζω αποκλειστικά. Δε θα πάθει τίποτα αν φάει και λίγο ξένο, φτάνει να μην πάθεις αυτό που λέει και η Αναστασία.

Πάντως, το ότι κλαίει, δε σημαίνει απόλυτα ότι πεινάει. Μπορεί να έχει κανένα πονάκι ή απλά να ενοχλείται από κάτι (όπως ο δικός μου).

Νάσια, πώς το ξέχασα βρε; Να σας ζήσει η Μαρία σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ Άννα Μαρία μου να είσαι καλά!!!!! Χρόνια πολλά και σε σένα κοριτσάρα!!!!! Ότι επιθυμείς καλό μου!!!! Πωπω τί γαϊδούρα που είμαι.....ξέχασα να σου ευχηθώ πρίν..........Φιλάκια στον Αντρεάκη!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσιααααααααααααααααα...;)...

με το καλό το νέο μας ποστάκι...;).....και να έρθουν σύντομα το Λενάκι και η Μάντι μας..;)

Αναστασάκι μου.....χρόνια σου πολλά και καλά.....να τα εκατοστήσεις...;)...πολλά γλυκά φιλάκια..;)

¨Αννα Μαρία μου πολύχρονη γλυκιά μου...ότι πιο όμορφο σου εύχομαι..;)

Νάσια μου να χαίρεσαι την κορούλα σου...την Μαρία. σου....να τα εκατοστήσει..;)

Ηλιαννάκι και σε σένα ότι καλύτερο κοριτσάκι μου όμορφο...;)

Λοιπόν...εμείς καλά....λίγο γκρίνια έχουμε αλλά προσπαθούμε να την ξεπεράσουμε....χθες το βράδυ έφαγε στις 12:00...και με τα πολλά πολλά κοιμηθήκαμε στις 5:30...χιχιχιχι...το μάτι γαρίδα...;)

δε μου λέτε?...πιπίλα δίνεται στα μωράκια σας?......επίσης πότε αλλάζετε την πάνα?...πρίν ή μετά το φαγητό?......

σας φιλώ όλες...;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!Αννα Μαρια χρονια πολλα να σε χαιρονται!!!!

Λυδια μου, εγω την αλλαζω πριν το φαγητο την πανα και ας κλαιει,γιατι μετα αν την παρει ο υπνος πανω στο φαγητο και παω να την αλλαξω την πατησα,ξυπναει αμεσως!!!

Εχω απο τις 13.00 η ωρα παιδευομαι να την κοιμησω....μια πειναει,μια κανει κακα,μια τσιτσα,μια γκρινιαζει και μετα παμε παλι απο την αρχη χωρις υπνο....μολις κοιμηθηκε και ελπιζω για κανενα 2ωρο να ηρεμησουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LYDIAKH EGW PIPILA TOU EDWSA META POU SARANTISE APO OTI THYMAMAI!!!!!!!!

ALLAGH PANAS NA KANEIS PRIN TO FAGHTO THS KAI AS KLAIEI GIATI AMA THN ALLAXEIS META EKTOS OTI YPARXEI MIA PITHANOTITA NA GYRISEI TO GALA KAI NA VGALEI LIGO.....AMA THN ALLAXEIS META THA XASEI TON YPNO THS!!!!!!!EGW THYMAMAI STHN ARXH TON ALLAZA TON TAIZA KAI META TON EPIANE KAI LOKSIGAS KAI TOU EFEVGE O YPNOS!!!!!

NASIA MOU NA XAIRESE TO KORITSAKI SOU XRONIA POLLAAAAAAAAAA!!!!NA EINAI PANTA EYTIXISMENH STHN ZWOULA THS KAI NA THN KAMARWNEIS!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...