Μετάβαση σε περιεχόμενο

κρεμα για ραγαδες στην εγκυμοσυνη!

Recommended Posts

με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας κορίτσια!

η κρεμούλα που έβαλα απο τον 4ο μήνα κ μετά (δλδ όταν πέρασε το κρίσιμο 1ο τρίμηνο, όπως λένε) ήταν η prevenstria της frezyderm. βασικά δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο, πάντως δεν έχω ούτε 1 ραγάδα στην κοιλίτσα κ γενικώς. το μόνο που εμφανίστηκε ήταν η κατα άλλους αναμενόμενη μαύρη γραμμούλα, που "έσβησε" 1-2 μήνες μετά τη γέννα. αυτό που είχα κ έχω ήταν περιττά κιλά :cry: , αλλά καμία ραγάδα πάντως :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μολις σημερα το πρωι παρηγγειλα το λαδι της Weleda ελπιζω ναναι καλο. θα παρω παντως και το αμυγδαλελαιο και θα βαζω εναλλαξ...χχαχαχαα

το αμυγδαλελαιο ποσο κανει?ξερει καμια κοπελα?σημερα αυτο το λαδι που πηρα εκανε 26ευρω με τα μεταφορικα ,διοτι δεν το εβρισκα πουθενα...σε κανενα φαρμακειο...και αναγκαστικα το παρηγγειλα γιατι ειδα μια κοπελα επεμενε οτι κανει καλη δουλεια.

Εγώ αρχικά έκανα μια μπλεγμένη χρήση βαζελίνης, bay oil, κρέμας που μου είπε ο γιατρός. Έκοψα την βαζελίνη νωρίς γιατί κ παράγωγο του πετρελαίου είναι και λερώνει πολύ και με εκνευρίζει η αίσθηση της. Ωστόσο λένε πως κάνει θαύματα.

Τώρα με την μετακόμοιση ξέμεινα μόνο με την κρέμα του γιατρού και για να πω την αλήθεια μου έλεγα μέχρι να την τελειώσω να μην πάρω τίποτα άλλο. Όμως είμαι στη φάση που η κοιλίτσα ξεπετάχτηκε απότομα και είδα 4 μικρές κόκκινες ραγάδες.Άρα δουλειά στο 100% δεν έκανε. Ήμουν έτοιμη για βαζελίνη, όμως η μαία μου είπε να βάλω αμυγδαλέλαιο και μάλιστα αν θέλω να πάρω και τη μεγάλη μποτίλια γιατί θα το χρησιμοποιώ μετά και στο μωρό.

Πριν την εγκυμοσύνη χρησιμοποιούσα για καλλυντικούς λόγους αμυγδαλέλαιο,άρα δεν μου ήταν άγνωστο.Ξέρετε τώρα σε scrub που φτιάχνω μόνη μου, αντί κρέμας ματιών τη νύχτα,ενυδάτωση σώματος, ξεβαφτικό(ειδικά για μάτια και για αδιάβροχο μακιγιάζ).Κάνει θαύματα. Είναι το πιο φυσικό λαδάκι που υπάρχει, ακόμα και απο το ελαιόλαδο. Τότε το άφησα στην άκρη γιατί δεν ήξερα αν έκανε η χρήση του για το μωράκι. Χαζομάρα μου που δεν είχα ρωτήσει. Οπότε Δευτέρα που ανοίγουν τα φαραμακεία θα πάω να πάρω και επιστροφή στο αμυγδαλέλαιο!!

Υ.Γ.Προτιμήστε αυτό που λέει πως είναι με κρύα απόσταξη(νομίζω το λέω σωστά)γιατί έτσι διατηρούν τα θρεπτικά συστατικά του. Διαφορετικά πολλά συστατικά καταστρέφονται λόγω της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια παραγωγής.

Με λίγα λόγια, πραγματικά λατρεύω αμυγδαλέλαιο! Πολλές χρήσεις με ένα προϊόν, άρα και οικονομία!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...