Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα ερθει Diaz μου και δεν θα το πιστευετε!!!!!

Η συγκινηση θα ειναι μεγαλη και τα δακρυα πια, θα ειναι δακρυα χαρας!!!!!!

Και στα δικα σου κουκλιτσα!!! %%-%%-%%-%%-%%-%%-

Τwiggy καλη λευτερια να εχεις γλυκια μου, και με ενα πονο να κρατησεις στην αγκαλια σου το κοριτσακι σου!!!

Και εγω στο μητερα θα γεννησω. Ακουγετε οτι εχει αλλαξει η τιμολογιση. Εχει γινει τιποτα, ρωτησατε?

• Απαντήσεις 472
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Ο γιατρός είπε ότι η πρώτη ήταν παλυδρομη κάποιος άλλος που πήγα και είδε τις εξετάσεις μου,μου είπε ότι έχω ανεβασμενα τα νούμερα που είναι για τον μεγαλοκυτταροιο και αυτός είναι που προκάλεσε και το πυρετό. Τέλος πάντων έχω νοιώθω ότι έχω άγχος γιατί μετά απο τόσο καιρο δεν έχω ξανά μείνει έγκυος. Έχω παει σε πολλούς γιατρούς και σε ειδικούς για εξωσωματικη και η απάντηση ότι όλα είναι καλα και να μην κάνω εξωσωματικη εγώ τι να κάνω βρε κορίτσια για να μην το σκέφτομαι!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;

ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

LIL ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΑΚΙΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΑΜΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΡΕΑ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

Diaz ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΣ "Θα έρθει όμως που θα πάει!" ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΗΡΘΕ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ........... ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

twiggy ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΟΧΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΤΩΡΑ!

cuando ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ.

Cristy ΚΑΙ Λιλιτσα ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ "ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑ;" ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ Β-ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ.

ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 461kgr.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

Δημοσίευση

Χ+μ τελεια τα νεα σας!!!Με το καλο να κρατησεις το αντρακι σας στην αγκαλιτσα σου!!!!

Λιλιτσα αυτα θελουν υπομονη.Εφοσον ολα ειναι καλα θα ερθει το μωρακι!!!Παρε και κανενα τεστ ωορρηξιας.

Κριστη καλως ηρθες, ευχομαι πολυ συντομα να σας ερθει το μωρακι!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΕ?????????ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ..... :(:(:(:(

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΟΥ? :cry:

ΜΕΡΕΝΤΑΚΙ???ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ?

LIL ΠΩΣ ΕΙΣΑΙI???

ROSE??

KAI OΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΥΣΙΚΑ.... :?:

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ,ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΨΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΩΠΩΠΩΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΑΡΑ...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!

ΦΙΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ

ΑΑΑΑ ΚΑΙ

ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!

Δημοσίευση

Γεια σου χουανιτακι μου!!

Κριμα που εχει χαθει το παρεακι :(:(

Περσι τετοιο καιρο δεν σας προλαβαινα για να διαβαζω τα νεα σας!

Τωρα που οι περισσοτερες εχουν μεινει εγκυουλες εχουν χαθει.... :(

Καλα ψωνια χουανιτακι μου, αυτη η φαση με το shopping ειναι τελεια!

Εμεις ησυχα, εγω εχω κλειστει λιγο μεσα, δεν ειχα μαθει ετσι,αλλα εχω χαλαρωσει,χρειαζεται και ενα διαλειμμα απο ολα.

Σας φιλω και περιμενω και τα δικα σας νεα...

Δημοσίευση

δεν εχει χαθει εντελως το παρεακι...αλλα εγω για παραδειγμα εκτος απο τη δουλεια τρεχω και δε φτανω..σκεφτομαι να ζητησω την αδεια να κατσω να οργανωθω..να ετοιμαστω για τη μπεμπουλα!!μπαινω ποτε ποτε και βλεπω τι γινεται..κλεφτες ματιες δηλαδη!!!μου λειπετε αλλα βλεπω οτι ειστε καλα!!!χιωτισσα μου μεγαλωνουμε ε;κοριτσακια που προσπαθειτε..ολες εδω που βλεπετε εγκυουλες περασαμε ολα τα σταδια..της απογνωσης ,της ελπιδας, και ξανα να πιστευουμε οτι ισως ποτε να μην ερθει αλλα ερχεται καποια στιγμη!!και παλι δεν το πιστευεις!!!λιλ χ+μ ροουζ,χουανιτακι μωρουλι τουιγγι ντιαζ λιλιτσα κριστυ..η μερεντουλα που ειναι καλε;θα ερθει με καμια τρελη εγκυμοσυνη εκπληξη!!χαχα...φιλια σε ολες

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΕΤΣΙ...

ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ.... :(

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!!! :roll:

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η CUANDO ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΙΚΗ ΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ....ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ!Η ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ...ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ!! :P ΓΛΥΚΕΣ ΟΜΩΩΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!

ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ,ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ,ΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ

:lol::lol:

ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΙΣΙΩΣ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 10ΚΙΛΑ ΣΥΝ!!!!!!!!!!

ΕΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΡΕΛΛΑ,ΕΝΑ 10 ΜΕ 15% ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΟΧΕΣ!

ΛΙΓΟ Η ΑΚΙΝΗΣΙΑ,ΛΙΓΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ....

1/2 ΘΑ ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ!!!

ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ....

ΜΕΡΕΝΤΑΚΙ??????????????

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ....ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ :P

Δημοσίευση

CUANDAKI MOY ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ!!!!!!!!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! :lol::lol::lol:

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ!!

ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ...ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου δεν ξέρω αν με αναζήτησε καμιά μιας κ αποφασισα να μην συμμετέχω για λίγο να μην αγχώνομαι.... αλλά εγώ σας φέρνω τρελά νέα!!!!!

26/1 στην ουσία το απογευμα, έχοντας 1 μερα καθυστέρηση έκανα self clear κ βγήκε ΘΕΤΙΚΟ!!!!!!

Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη κ να πάω να κάνω αυριο πρωι χοριακή ώστε να βεβαιωθώ 100%!!!

[smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif]

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΕΛΕΙΑ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ!!!

ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 10 ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 2000 2500!!!! :D:D:D:D

ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

elenakioo συγχαρητηρια!!!!!!!αντε μπραβο να αρχησουμε παλι με ευχαριστες ανακοινωσεις!!!!!!

ευχομαι ειλικρινα ολοψυχα ολα να πανε τελεια...ποτε σου ειπε ο γιατρος σου να ξαναεπαναλαβεις τη χοριακη?

Δημοσίευση

elenakioo ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!

ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η xouanitaki ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ.... ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 671kgr, ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ +6 ΚΙΛΑ!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! :-*

Δημοσίευση

ELENAKIOO ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

[smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]

Να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη!!!

Χουανιτακι,cuando kai x+m τελεια τα νεα με τα μωρακια σας!!!

Εγω σημερα ειχα ζαλαδες, πρωτη φορα ενιωσα οτι γυριζει το δωματιο...δεν ειχα ορεξη για τιποτα :?

Δημοσίευση

Ελενακι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κι απο αυτο το ποστ!!!! Πολυ χαρηκα με τα νεα σου.... Ηρθε και το δικο σου θαυματακι...

Λιλ, Χουανιτακι, Χ+Μ , κουαντο, λια και σε ολες τις αλλες που ξεχνω λογω αλτσχαιμερ εγκυμοσυνης :? πολλα φιλακια στις κοιλιτσες!!! Ετσι να μπαινουμε που και που να δινουμε κουραγιο στα κοριτσια που προσπαθουν τοσο για τα μωρακια που λαχταρουν!! Κοριτσια υπομονη ... ερχονται!!! :D:D

Εγω ειμαι +8 κιλα, η μπεμπα εχει φτασει τα 2,5 καλα παμε!!! σας φιλω και σας φυσω..

φφφφφφφφφφφουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σας!!!

καλη δυναμη και να εχετε πιστη....

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια μπηκα μετα απο μερες και επεσα πανω σε καλα νεα.

ελενακιοοοοοοο συχγαρητηριααααααααααααααααααααααα με το καλο καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!φυσα και εσυ τωρα?μην μας ξεχνας ;)

εγκυουλες μας τι διαβαζω μεγαλωνουν τα μωρουλια σας και παχαινετε?αχ τι καλαααα :-p μακαρι να παχυνω ετσι και εγω συντομα...οπως καταλαβατε εμεις τα ιδια δεν εχει αλλαξει κατι!εμαθα σημερα για μια κοπελα που γεννησε που δεν ηξερα καν οτι ηταν εγκυος και για μια αλλη γνωστη μου που δεν ειναι καν αρραβωνιασμενη και εμεινε εγκυος και με πηρε λιγο απο κατω παλι.αρχισα να σκεφτομαι οτι το παρατησα πολυ το θεμα και ισως πρεπει να ξεκινησω παλι να κανω κατι μπας και ερθει αυτο το μωρο και σε εμας!ετσι θα παω στον γυναικολογο μου για τεστ παπ και θα του το ξανασυζητησω να δω τι θα μου πει.αν και πιστευω οτι θα πει να κανει νεο σπερμοδιαγραμμα να δουμε που βρισκομαστε!λεφτα να δω που θα βρουμε ομως να το κανει αν πει κατι τετοιο :-\ επισης αρχιζω και σκεφτομαι μηπως χρειαζεται τελεικα κατι παραπανω να κανουμε μηπως δεν μπορει να γινει φυσιολογικα και να στραφουμε αλλου.αυτο πιστευω οτι θα πει και ο γυναικολογος γιατι κατι τετοιο ειχε ειπωθει την πρωτη φορα που πηγα!ομως δεν θελω να πιστεψω οτι θα φτασω εκει δεν θελω να το χωνεψω νομιζω ακομα οτι θα ερθει φυσιολογικα ασε που θεωρω οτι ολοι οι γυναικολογοι την ιδια λυση δινουν αμεσως.αφου δεν ερχεται φυσιολογικα εξωσωματικη!εν τω μεταξυ ο αντρας μου φοβαται μην του εχει ξαναδημιουργηθει η κιρσοκηλη..τι να κανω βρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας και εσεις?αν εκανα σπερματεγχυση ποσο κοστιζει και ποσες πιθανοτητες θα ειχα να εμενα εγκυος?

Δημοσίευση

αχ βρε Ροουζ!!!ολα ειναι πολυ σχετικα!!!καταρχην μην σε παιρνει απο κατω..το χεις αφησει οντως λιγο το θεμα αλλα ποτε δεν ειναι αργα να το ξαναξεκινησεις τουλαχιστον να παρεις λιγο την κατασταση στα χερια σου!...και ευχομαι στην πορεια να σου ερθει και η εκπληξη!Μη φοβάσαι να κάνεις ο,τι χρειαστει.Ξερεις οτι θες ενα μπεμπακι,ξέρεις οτι προσπαθεις άρα πρεπει να έχεις στο μυαλο σου ότι ισως και να χρειαστει να κανεις κατι (ευχομαι οχι..)αλλα θα πρεπει σιγα σιγα να εξοικειωνεσαι με την ιδεα και ας μη χρειαστει τελικα.Κι εγω ολα τα ειχα ψαξει και ημουν ετοιμη πια να κανω οτιδηποτε..και ειμαι πολυ ρομαντικη ξερεις τα ηθελα ολα φυσιολογικα και ωραια..αλλα καμια φορα θελει λιγο σπρωξιμο και παλι μπορει να ειναι το ιδιο ρομαντικα και υπεροχα..επισης οταν ερθει το μωρακι ολα αυτα μενουν απλα πισω!

Το πρωτο που πρεπει να κανετε ειναι να δειτε που βρισκεστε και τι δυνατοτητες εχετε.Ελεγχετε παλι σπερμα και εσενα..εκει θα δεις αν μπορεις να συνεχισεις να το παλευεις φυσιολογικα και τι πιθανοτητες θα ειχες με μια σπερματεγχυση η μια εξωσωματικη.Εχεις μαθει πολλα ηδη εδω και νομζιω οτι κανεις γιατρος δεν μπορει να σε κοροιδεψει..σε βοηθαμε κιολας..αν δεν μπορειτε οικονομικα μαθε πως μπορεις να κινηθεις με το δημοσιο.Τι μπορει να κανεις εκει κλπ.

η σπερματεγχυση αναλογως αν θα παρεις φαρμακα η οχι θα κοστισει αναλογα..νομιζω κανει 500 ευρω στην ελλαδα αλλα δεν ξερω..το αν εχεις πιθανοτητες εξαρταται απο πολλους παραγοντες..απο το πως ειστε και οι δυο σας και απο την τυχη..δεν πιανει παντα ειναι μια πιο "σπρωγμενη"φυσικη συλληψη δεν κανει θαυματα..νομζιω πως πρεπει να βαλεις προτεραιοτητες ξεκινωντας απο τις εξετασεις σας..οσες χρειαζονται για να δειτε που βρισκεστε...και επειτα να οπλιστεις με υπομονη και ψυχραιμια..εδω θα ειμαστε για ο,τι χρειαστεις.Και φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφουουουουουουουουουουου! ;)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου με το καλό να πάρετε τα μωράκια σας στην αγκαλίτσα σας!!!!!

rose καλή μου σ'ευχαριστώ πολύ!!!! Εύχομαι σύντομα να έρθει κ σε σένα το σποράκι σου!!! Φφοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :P

Δημοσίευση

Elenakiooooo ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σας!!! Μια τελειόμηνη εγκυομοσύνη εύχομαι!

Rose μου θα συμφωνήσω κι εγώ απόλυτα με την cuando... αφού ξέρεις ότι θες μπεμπάκι κάνε ότι χρειαστεί για να έρθει με λίγο βοήθεια αφού δεν έρχεται φυσιολογικά. Κι εγώ πίστευα ότι θα ερχόταν φυσιολογικά και ρομαντικά, αλλά ο Θεούλης έχει αλλα σχέδια. Τώρα ξεκίνησα τις ενεσούλες μου για την εξωσωματική (δεν είχα άλλη επιλογή, ούτε καν σπερματέγχυση) και νιώθω πολύ καλά και αισιόδοξη... ότι πρώτη φορά είμαι τόσο κοντά στο θαυματάκι μας. Μακάρι να μας βοηθήσει η Παναγίτσα και ο Χριστούλης να μας χαρίσουν το μωράκι μας και μετά πιστεύω ότι το τελευταίο που θα με νοιάζει έιναι το πως ήρθε το σποράκι.

Για τα οικονομικά τώρα που λες... εγώ έχω ξεκινήσει σε δημόσιο νοσοκομείο και για την ώρα είμαι ευχαριστημένη. Σαφώς είναι πιο οικονομικά και αν περάσεις κι απο επιτροπη του ΕΟΠΥΥ παίρνεις όλα τα φάρμακα δωρεάν. Ούτε καν συμμετοχή δεν πληρώνεις.

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και μακάρι να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα από όλα αυτά και να σας προλάβει το σποράκι σας.

Πολλά φιλιά στις εγκυούλες μας! Μην ξεχνάτε να μας φυσάτε! Μακάρι να παχύνουμε όλες έτσι όπως παχαίνετε εσείς για τα μωράκια μας!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.εχετε δικιο αμα θελουμε ενα παιδι με οποιο τροπο και να ερθει θα το κανουμε!απλα δεν ειχα μπει σε αυτη την ιδεα ηλπιζα οτι θα τα καταφερναμε φυσιολογικα..τωρα ομως ξεκιναω να το παιρνω παλι ζεστα το θεμα και να βαλω στο μυαλο μου οτι ισως χρειαστει κατι παραπανω να κανω..θα μιλησω με τον γιατρο μου και θα δω τι θα με συμβουλεψει και αυτος!οσο για ασφαλεια δεν εχει ο αντρας μου γιατι δουλευει καπου ετσι.αναλογος ποιο ειναι το επομενο βημα θα δουμε οσο αναφορα την ασφαλεια!

diaz ευχομαι πραγματικαα και σε σενα οταν ερθει η στιγμη να κανεις χοριακη να ειναι στα υυυυυυψηηηηηηη :):):):):) ευχομαι να φουσκωσεις και να γινεις ενα ωραιο στρογγυλο μπαλονακι :-p

ελενακιο νεα εγκυουλα σε ευχαριστω για το φρεσκο φυσημα :lol:

φυσικα ευχαριστω και εσενα cuando μου και την μπεμπουλα σου :):-*:-*:-*:-*

οταν παω στον γιατρο και εχω νεοτερα θα σας πω.φιλακια σε ολες σας!

Δημοσίευση

Rose θα περιμένουμε νεώτερά σου! Θα δεις που όλα θα πάνε καλά! Πιο πολύ σημασία από ότι κατάλαβα έχει πάντως η ασφάλεια η δικιά σου. Εσύ είσαι ασφαλισμένη; Μακάρι να φουσκώσω σαν μπαλόνι κι εγώ σύντομα κι όλες οι κοπέλες που προσπαθούμε!! Φιλιά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @giotoulini και εγω τα ίδια είμαι πονάει η πλάτη  είτε καθιστή είτε ξαπλα  είτε όρθια.. κάθε στιγμή.. έχω αϋπνίες εδώ κ 2 μήνες.. υπομονή πάει πέρασε ο 15αυγουστος.. προχωράμε ....
    • Καλησπέρα κορίτσια και πάλι! Τώρα κατάφερα να δω λίγο τι έχει συμβεί όλο αυτό τον καιρό με τη βοήθεια του chatgpt φυσικά 😅 @Kiddo συγγνώμη που επιστρέφω στο θέμα, λυπάμαι για το σκυλάκο σας 💔  Μιλήσατε για κιλά εγκυμοσύνης, εγώ κορίτσια μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευγνώμων με το πως διαχειρίστηκε το σώμα μου την εγκυμοσύνη και τη λοχεία ως προς τα κιλά - έβαλα 15/16 κιλά σύνολο, τα οποία έχασα σταδιακά τις πρώτες εβδομάδες χωρίς κάποια διατροφή, τουναντίον έτρωγα τον αγλέωρα λόγω μαραθώνιων θηλασμού, αλλά πιστεύω ότι ακρι΄βως αυτό συνέβαλε ο θηλασμός να συνεχιστούν οι συσπάσεις της μήτρας και το ότι έπινα πάρα πολύ νερό. Κάπου τον Μάιο ήμουν και 2 κιλά πιο κάτω από πέρυσι πριν μεινω έγκυος! Τα ξανάβαλα όμως όταν πήγαμε Ελλάδα τον Ιούλιο 🤭  🤭   🤭   🤭   🤭  Αχ ο ύπνος.... πονεμένη ιστορία...! εμάς ο μικρός μέχρι και τον 3, αρχές 4ου μήνα, σταδιακά αύξανε το σερί του. Θυμάμαι (σαν μια αιωνιότητα μου φαίνεται τώρα...) ότι έκανε 4/5 ώρες σερ΄ι, μετά πρώτη αφύπνιση,  μετά 3/2 σερί, αφύπνιση, και τέλος 1/2 ώρες πριν την τελική αφύπνιση το πρωί. Από την αρχή είχαμε βραδινή ρουτίνα 7-8μμ και συνήθως ξυπνούσε για πρωί 6-7πμ. Την οποία βραδινή ρουτίνα τη διατηρούμε μέχρι και σήμερα, με κάποιες διακυμάνσεις τώρα το καλοκαίρι που νυχτώνει πιο αργά, αλλά το τι συμβαίνει το βράδυ έιναι άλλη ιστορία 😅 Που λέτε εκείς κάπου τέλος 3ου αρχες 4ου μήνα, εκεί που βλέπαμε το βραδινό σερί ολοένα να αυξάνεται, μπαμ μας τα σκάει μια παλλινδρόμηση ύπνου, από την οποία δε ξέρω αν βγήκαμε και ποτέ 😅 θυμάμαι τον πρώτο καιρό που κράτητησε για κάνα μήνα, ξυπνούσε καθε 30/40 λεπτά! κορίτσια τα είχαμε δει όλα.... εν τω μεταξύ όχι απλά ξυπνούσε αλλά δεν ηρεμούσε καποιες φορές ούτε με θηλασμό, ούτε με λίκνισμα, ούτε με τίποτα....! ο σύζυξ κι εγώ τα είχαμε δει όλα! δραματικές καταστάσεις και φυσικά ήμασταν σα ζόμπι μονίμως... Ημερίσιους ύπνους κι εκεί παλλινδ΄ρομηση, από 1-1.5 ωρα περίπου ο καθένας, ξαφνικά 20/30 λεπτά με το ζόρι στο λίκνο του.... για να κοιμηθεί 1-2 ώρες μόνο πάνω μου κολλημένη στον καναπέ... Φτάσαμε μέσα Ιουνίου κι ήμασταν ακόμα έτσι και άρχισα να σκέφτομαι να απευθυνθώ σε κάποια ειδικό ύπνου που να είναι και παιδοψυχολόγος όπως με συμβούλευσαν εδώ. Βέβαια η παιδίατρός μας είπε ότι κάτω του έτους, η εκπαίδευση ύπνου είναι ανούσια... Κι είπα να την εμπιστευτω.... Απλά επειδή πλησίαζαν οι διακοπές εκτός έδρας άρχισα να αγχώνομαι για το πως θα την παλέψουμε σε διαφορετικές συνθήκες απ αυτές του σπιτιού μας... Εν τέλει να μη σας τα πολυλογώ, όσο ήμασταν εκτός σπιτιού, στα σπίτια παππούδων και έπειτα στις διακοπές, ο ύπνος βελτιώθηκε! κι όταν λέω βελτιώθηκε, μη νομίζετε ότι επιστρέψαμε ποτέ σ αυτό που τώρα φαντάζει σουπερ λουξ ΄φαση 4/5 σερί, αλλά τλχ κάνει 3 ώρες μέχρι την πρώτη αφύπνιση 🤪 το λες και πολυτελεια χαχαχα πλέον, στις περιόδους ηρεμίας, εκτός αλμάτων/οδοντοφυιας/κτλ δλδ, θα κάνει 2-3 αφυπνίσεις κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου και κοιμάται 2-3 ημερίσιους, στο σύνολό τους 3 με 3.5 ώρες. Θεωρώ ότι είμαστε καλά, αλλά σίγουρα θέλουμε και το καλύτερο γιατί η εξάντληση έχει χτυπήσει κόκκινο! Ειδικά σε συνδυασμό με τη δουλειά..... Τώρα έχουμε επιστρεψει στο σπίτι μας και είπαμε με το συζυξ οτι θα κοιμαται στο δωματιο του, στο κρεβάτι του, γιατί 1) ούτως η αλλως δε χωράει στο λίκνο πλεον, 2) κατα τη διάρκεια της διαμονής μας εκτός σπιτιού άλλαξε πάρα πολλά κρεβάτια και παρκοκρέβατα, οπότε είδαμε ότι μπορεί να προσαρμοστεί, άλλες φορε΄ς πετυχημένα κι άλλες καταστροφικές χαχαχαχα, και 3) ε θέλουμε κι εμείς το κρεβάτι μας πίσω 😅 δλδ είμαστε οκ να κοιμάται μαζί μας απ τις 5πμ και μετά, αλλά όλο το βράδυ είναι δύσκολη πίστα.... έτσι ήμασταν μέχρι πρότινος, τώρα έχει 5 μέρες που κάνουμε αυτή την πρόσπαθεια στο δωμάτιό του. Οι πρώτες 2 μέρες ήταν χαλια, ξυπνούσε κάθε 30/40 λεπτά όπως εκείνη η περίοδος που σας έγραψα πιο πάνω.... Ζόμπι mode ξανά και ξανά... Μετά την 3η μέρα ξύπνησε μόνο 1 φορά, ΜΙΑ ΦΟΡΑ, δε ξαναγινε τούτο κυρίες και κύριοι!! Αλλά χθες που ήταν η 4η βραδιά, ξύπνησε 4 φορές. Απόψε, κοιμάτια ήδη 2 ώρες, δε ξέρω πως θα πάει, αλλά έχουμε πει με το συζυξ να το παλέψουμε 10 μέρες για να εδραιωθεί η συνήθεια. Επίσης, σ όλο αυτό ήθελα να σας γράψω και μια ακόμα σημαντική απόφαση που πήρα γιατί θεωρω ότι επηρεάζει πολύ τον ύπνο... ο θηλασμός! Δε ξέρω για σας κορίτσια, εγώ ευτυχώς από την αρχή το βρήκαμε πάρα πολυ καλα με τον μικρό μου, δε δυσκολευτηκα, παραμένει μια όμροφη εμπειρία, αλλά πιστεύω ότι λόγω του ότι τον κοιμιζα με το θηλασμό, τον άφηνα στο στήθος όλη νύχτα (open bar που λέω κι εγώ!), κάπως εδραιώθηκε γι αυτόν και έγινε ο μονος τροπος για να κοιμηθεί. Σε κάποια φάση δε μπορούσε να τον κοιμησει ο μπαμπας του γιατί έψαχνε το στήθος μόνιμα. Οπότε άρχισα στις διακοπές να εισάγω κι άλλους τρόπους, όπως το πατ πατ στον πωπό, φιλάκια στο κεφαλάκι και σσσσσ, να μου κρατάει το χέρι καθώς κουρνιάζει στο πλάι (το οποίο μου το "έδειξε" ο ίδιος) και άρχισα να "αφαιρώ" το θηλασμό σαν μέθοδο κοιμισης, με εξαιρέση τις νύχτες που είχε κανει εμβόλιο και ανέβασε πυρετό κι όταν τον πονούσαν τα δοντα΄κια. Φτάνοντας στο σήμερα, αποφάσισα να κάνω κυρίως άντληση από εδώ και πέρα, και θηλασμό 1-2 φορές τη μέρα. Ο στόχος μου είναι να αποθηλάσω πλήρως γιατί θα πάει και βρεφικό το Σεπτέμβρη, οπότε θα αρχίσουμε και τη φόρμουλα από βδομάδα. Έχω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα γι αυτη μου την απόφαση, γιατί πραγματικά ο θηλασμός πηγε πάρα πολύ καλά, και παρα τους μαραθωνιους, τα δαγκώματα τους τελευταιούς μηνες λογω δοντιών, και κυρίως το δέσιμο με το μωράκι μου, πιστεύω οτι έκανε τον κύκλο του για εμάς. Στον αντίποδα, αυτό που με χαροποιεί είναι να βλέπω τον μικρό φουλ περηφανο όταν πίνει το γάλα απ το μπουκάλι, πλεον το κραταει μονος του και τα βράδια πριν παει για ύπνο, πινει το γαλα του ενώ διαβάζουμε βιβλίο αγκαλιά και μου χαμογελάει και λιώνω! Νιώθω δλδ, ότι παρα του ότι μιεώνεται ο θηλασμός, διατηρούμε με αυτό τον τρόπο την επαφή με αγκαλιά και φιλάκια, ενώ ο ίδιος χτιζει την ανεξαρτησία και τη λεπτή κινητικότητα πίνοντας το γαλα του "μόνος" του 💙  Σε άλλα νεα, με την τριχόπτωση πως τα πατε;; Κορίτσια εγώ από τον 5ο μήνα μαζεύω κουβάρια μαλλιά απ το πάτωμα.... πολύ με ανησυχεί αυτή η κατάσταση... έχω μαλλιά στο κεφαλι μου παραδόξως, αλλά πεφτουν πολλά. Παίρνω ακόμα σιδήρο και βαζω κι ενα σερουμ, αλλά βελτίωση δε βλέπω.  Επίσης έχετε αδιαθετήσει; Ξέρω ότι γενικά όσο θηλάζουμε καθυστερεί να επανέλθει και το σύστημα, αλλά βλέπω και κάποιες κοπέλες που τους ήρθε στο 2ο μήνα πχ... 😬 δε περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό, αλλά θα ήθελα να μου έρθει γιατί η ορμονική τρέλα του postpartum δεν αστειεύεται! έχω γενικά πολλή οργή κι ανυπομονησία προς τους ανθρώπους, πολλές φορές και προς το σύζυγο, αλλά τλχ τα συζητάμε μαζί και το βρίσκουμε. Δε μ αναγνωρίζω! 😭  Τελος, επειδή έγραψα ήδη παρα πολλά, να μη σας κουράζω, σ΄υντομο update για το μωράκι μου: Αισίως 7,5 μηνών! Με βάση τις μετρήσεις της παιδιάτρου την περασμένη βδομα΄δα: 8.700 κιλά και 76εκ. Έβγαλε τα 2 κάτω δοντάκια 5.5 μηνών, κι από τότε φαίνεται ότι τον ζορίζουν τα πάνω, οπότε μαλλον τα περιμένουμε κι αυτά. Γυρνάει απο μπρουμυτα ανασκελα και τουμπαλιν, σαν τον Τομ Κρουζ στις επικυνδυνες αποστολες 🤣🤣 Δε μπουσουλάει ακόμα, αλλά σηκώνει τον πωπό του και στην προσπάθεια του να μπουσουλήσει εμπρός, πάει με την όπισθεν χαχαχα είναι πολύ αστείο, αλλα΄ο γλυκούλης νευριάζει γιατί προφανώς άλλη κατεύθυνση θέλει να πάρει! Αυτά κορίτσια μου, σας καληνυχτω, πάω να εκμεταλευτώ τον χρόνο που απομένει μέχρι την πρώτη αφύπνιση! 🙏🤞
    • Ααα @ΜαρίαΔημήτρης οπως λενε και οι μεγαλυτεροι τα καλοκαιρινα μωρα μεγαλωνουν πιο γρηγορα και ξεπεταγονται πριν το καταλαβεις. Μαλλον εχουν δικιο γιατι ολες το παρατηρουμε. 
    • @Diwni μου να δεις που στις διακοπες θα ηρεμησει και στο ευχομαι ολοψυχα για να περασετε καλα. Ειναι του εξω και της βολτας η μπεμπας σου πιστευω θα κοιμαται αρκετα και θα ειναι ηρεμη. Αχου ψυχουλα μου δυσκολευεται ν κοιμηθει ισως και κλαιει. Πως την ηρεμεις την βαζεις στο στηθος;; Ρε σεις δεν ειναι υπεροχο που προσπαθουν τα μικρουλικα ολο κατι να κανουν. Να γυρισουν να πιασουν να μιλησουν κλπ. Πριν κιγους μηνες αναρωτιομασταν τι κανανε μεσα στην κοιλια ακομα και τωρα κανουν χαμο. Το αστειο της υποθεσης ο μπεμπεκος μ χθες το βραδυ κατα τις 4 ξυπνησε για γαλα, σταυροκοπιομασταν με τον αντρα μου ειχε να το κανει απο νεογεννητο. Ευτυχως ξανακοιμηθηκε αφου χλαπακιασε. 
    • Πάλι καλά που το νιώθεις! Κουράγιο θα πω. Εγώ αν και δεν το παθαίνω αυτό, με βολεύει γενικά να κάθομαι στο πλάι. Ξεκουράζεται καλύτερα έτσι η κοιλιά. 23η εγώ και έχω αρχίσει και ζοριζομαι για τα καλά 😕 Πως θα αντέξουμε μέχρι το τέλος; 😅 Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν θυμάμαι να είχα τόσο θέμα, αλλά τότε αραζα με τις ώρες στον καναπέ, τώρα όλο στο πόδι είμαι 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...