Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ+ΣΕΙΡΑ ΑΝΤΒΙΩΣΕΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ.

ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ, ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ, ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ+ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΓΟΝΙΜΟ ΖΕΥΓΑΡΙ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΛΟΜΙΦΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΥΚΛΟ+ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣEI ΑΚΟΜΑ +ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ, ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ+ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΑ.

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑ+ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ+ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟΟΟΣΟ!!

ΠΕΙΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sissy82 έχω διαβάσει ότι το ουρεόπλασμα αποτελεί παράγοντα υπογονιμότητας, αλλά εγώ μια χαρά έμεινα έγκυος με ουρεόπλασμα, το οποίο δεν έχει φύγει, παρ' όλες τις θεραπείες που έχω κάνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Επίσης, το ουρεόπλασμα μπορεί να προκαλέσει πρόωρο τοκετό, αλλά όπως βλέπεις στο τικεράκι μου, κάτι τέτοιο δε συνέβη σε μένα!

Επίσης ανιχνεύθηκε και στρεπτόκοκκος, και δεν υπάρχει πρόβλημα, φτάνει να χορηγηθεί ενδοφλέβια αντιβίωση κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Δηλαδή, εγώ που είμαι τίγκα στη μόλυνση :P :P :P :P και έμεινα έγκυος χωρίς προβλήματα.

Αυτό ήταν το πρόβλημα που σου έβρισκαν, ή υπήρχε και κάτι άλλο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ "ΘΈΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ"+ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ!ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ+ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ;)

ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ+ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΘΕΤΙΚΕΣ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΔΕΙΞΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ.ΕΚΑΝΑ+ΕΓΩ ΞΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ+ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΡΟΚΟΚΚΟ+ΣΤΡΕΠΤΟΟΚΚΟ. Ο ΓΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ+Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΩΑΡΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ Ο ΝΕΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ +ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς αυτά τα μικρόβια είναι δυνατά και δεν τα ξεφορτώνεσαι εύκολα. Αλλά είναι και περίεργο το ότι το κάθε μικροβιολογικό εργαστήριο δείχνει άλλα αποτελέσματα!

Μακάρι να έχει δίκιο ο καινούριος γυναικολόγος και να μην έχετε κανένα πρόβλημα!

Σου εύχομαι να μείνεις πολύ γρήγορα εγκυούλα, χωρίς να χρειαστείς κάποια βοήθεια (εκτός από αυτήν του άντρα σου εννοείται! :P).

Α, επίσης, να σε ρωτήσω, ο άντρας σου τι εξετάσεις έκανε για το ουρεόπλασμα; Γιατί όταν ανιχνεύθηκε σ' εμένα, πήρε κι αυτός αντιβίωση, αλλά μετά έκανα μόνη μου τις θεραπείες, μια που δεν κάνουμε και τίποτα τώρα στην εγκυμοσύνη. Αλλά όταν γεννήσω με το καλό, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να το διώξουμε, και δεν κάνουμε τίποτα αν φύγει μόνο από μένα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΠΕΡΜΑ+ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΜΑΛΙΣΤΑ (ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ+ΕΓΩ) ΕΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΒΙΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ+ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και γω ουρεοπλασμα ειχα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου,κατι που δεν γνωριζα!!!ο γιατρος μου μου ειχε πει να μην ανησυχω καθολου,δεν ηταν λογος για κατι κακο στην πορεια!εκανα εξετασεις και απο το αντιβιογραμμα μου δωσε θεραπεια,πρωτα απο το στομα και στον 5 μηνα κολπικα.εννοειται δεν εφυγε ειναι δυσκολακι!!!αλλα ολα πηγαν καλα και τωρα εχω την μπεμπουλα μου!!!α για τον αντρα μου δεν μου ειχε δωσει καμια θεραπεια.

sissy μου μην αγχωνεσαι κοπελα μου,αφησου και ολα θα πανε κατευχην!!!ευχομαι συντομα να μας εχεις καλα νεα!!!θετικη σκεψη μην σου πω και καθολου σκεψη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

paraskevi2 ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΑ+ΞΑΠΛΑ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ+ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΣΕ ΤΠΤ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΤΕ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΟΥΤΕ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...