Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας!!!

Ο Μιχαηλ μου στρωνει σιγα σιγα παλι.Εχθες στο τελευταιο γευμα των 12 δεν ηπιε ξενο γαλα!!! και ξυπνησε στις 7.30 το πρωι.Δοξα το Θεο!

Με την περιοδο πολυ χαλια.Εχω παλι πολυ αιμα και αλλαζω ταμπον και σερβιετα καθε 2 ωρες για να μην λερωθω.Ετσι ημουν και στην προηγουμενη και μου κρατησε 6 μερες.Οπως δηλαδη και προ εγκυμοσυνης.τουλαχιστον δεν θα εχω τα Χριστουγεννα.

Τα Χριστουγεννα τι θα κανετε;Ξερει καμια καμια καλη συνταγη για χοιρινο στο φουρνο;Ψαχνω να βρω καμια ωραια συνταγη με μαριναρα που να περιεχει μελι.Αν ξερει καμια αναλογιες υλικων ας μου γραψει.Περιμενω βεβαια και αλλες προτασεις.

Θα κατσει και ο Μιχαηλ φετος μαζι μας στο τραπεζι.Του αγορασα προχθες το καθισματακι φαγητου απο την chicco.Θα το βρω να σας το βαλω.

http://www.chicco.gr/el/en_ka8isma_fagitou_polly_double_phase_safari_66.html

Ηταν λιγο ακριβο αλλα μου αρεσε.Μαλλον πρεπει να μαθω να ψωνιζω κι εγω απο το αμαζον.Γιελιζ εσυ ποσο το πηρες;

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χρύσα η συκεκριμένη φωτό είναι μέσα σε αυτές που θα εκτυπώσω για το αλμπουμ του Κερεμ!! Είναι απο τις αγαπημένες μου!!

Τώρα που είπαμε για φωτό σκέφτομαι να τις εκτυπώσω σε μία απο τις 2 παρακάτω σελίδες... Δεν πρόλαβα να τις διαβάσω ακόμα αλλά πρέπει να είναι πολύ φθηνές...άσε που αν γίνεις μέλος τις πρώτες 40 η 50 φωτό σου τις εκτυπώνουν δωρεάν... γνωρίζει καμιά κάτι??

http://www.photobox.co.uk/ http://www.kodakgallery.com

Νικόλ μου δύσκολη απόφαση έχεις να πάρεις... εγω δεν ξέρω τι θα έκανα...

Τόνια χαίρομαι που μπήκατε σε πρόγραμμα... Το ίδιο καθισματάκι έχουμε πάρει... σε διαφορετικό σχέδιο.. εγώ πήρα αυτό http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B004JAK3KO/ref=ox_ya_os_product έκανε 87€

Εσύ πόσο το πήρες?

Δημοσίευση

Εμεις εχουμε ενα καρεκλακι απο τα μαδερκερ αλλα πηρα και αυτο το οποιο πλεων εχουμε σε μια καρεκλα http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... selcat=bgh

και με βολευιε περισσοτερο γιατι εχω αφαιρεσει το ταψακι και ο Χριστοφορος τρωει κανονικα μαζι μας στο τραπεζι

Δημοσίευση

Ναι έχουν πολύ μεγάλη διαφορά οι τιμές!! Εγώ πλέον δεν ψωνίζω τίποτα απο εδώ... Μας πιάνουν τον κ@λ@ κανονικά...

Χρύσα και εγώ το σκέφτηκα να πάρω κάτι παρόμοιο με το δικό σας αλλά μετά άλλαξα γνώμη... είναι βολικά αυτά?

Νικόλ πολύ ωραίο το καρεκλάκι σας!!!

Μέχρι 3 ετών λέει Νικόλ.

Δημοσίευση

Να μαι παλι...Τις ταισα,τις εβαλα για υπνο,εφαγα κι εγω ψαρακι με μπολικη σαλατα κ τωρα χαλαρωνω!Εκανα κ κατι κουλουρακια αλλα δεν μου πολυπετυχαν,ψαχνω που να εκανα το λαθος :(:(:( Κ ειχα να παινευομαι γι αυτα μου τα κουλουρακια...

Χρυσα μου διαβασα τα περαστικα απο τη Γιεληζ κ γυρισα πισω να διαβασω για την ξαδερφη σου κ τον πεθερο.Περαστικα ευχομαι κ καλη δυναμη στην ξαδερφη σου..Τα περασαμε προ 4ετιας με τον πατερα μου,ευτυχως πηγαν ολα καλα,αλλα σας καταλαβαινω απολυτα.

Αχ Νικολ μου κι εγω ετσι σκεφτομουν,να υπαρχουν καπου αδερφακια των κοριτσιων μου,μωρακια δικα μου κ να τα μεγαλωνει αλλος?Δε θα μπορουσα με τιποτα να τα δωσω..

Τονια μου στα γρηγορα σου γραφω ωραια συνταγη με χοιρινο στο φουρνο.Σε μια λεκανιτσα,ταψακι,οτιδηποτε,βαζεις το χοιρινο κομματακια,αλατοπιπερωνεις,ριχνεις λαδακι κ αναλογα τη ποσοτητα κοβεις λαδοκολλες,στρωνεις 2 πατατες,ριχνεις απο πανω το χοιρινο,προσθετεις πιπεριες κ κομματακια τυρακι,τυλιγεις κ δενεις σαν πουγγια τις λαδοκολλες τις βαζεις σε ενα ταψακι κ τα ψηνεις στο φουρνο για 2 ωρες.Γινεται τελειο κ πεντανοστιμο!

Δημοσίευση

Πολυ καλη ιδεα!Νομιζω οτι κατι παρομοιο εκανε και ο Καλλιδης στην Μενεγακη.

Ετοιμαζομαστε για βολτα στα μαγαζια τωρα με την κουμπαρα μου.Εχουμε ενα ωραιο δρομο,την Απλωταρια οπως την λεμε εδω στη Χιο,που ειναι γεματη μαγαζια και επειδη ειναι πεζοδρομος ειναι τελεια για βολτα με το καροτσι.

Καλο βραδυ κοριτσια!

Δημοσίευση

κ εγω στον μεγαλο κατι τετοιο ελεγα να αγορασω αλλα οπως λετε ακριβα και ετσι τι εκανα πηρα ενα παρομοιο θα σας βαλω φωτο αλλα δεν ειναι μαρκας με 35 ευρω κ ενα τις φισερ σαν της σες το οποιο το παιρνω παντου σε ταξιδια μσγαζια εστιατορια κ παει λεγοντας..απλα στο μεγαλο δεν βγαινει ο δισκος κ ετσι δεν χωραει ο μεγαλος μου μεσα μεχρι 2,5 το πολυ ενω το αλλο καθονται παραπνω αν κ καρεκλακια κα σαλιαρες δεν τα θελει ο μεγαλος απο 2χρ.και λιγο πιο πριν θελει σε κανονικη καρεκλα κ χωρις σαλιαρα....κ ετσι με 70 ευρω πηρα 2 ενα για το σπιτι κ ενα για ολα τα υπολοιπα...

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε;Εμεις περασαμε 2 μερες με γκρινια,λογω του εμβολιου και με πολλη αγκαλιτσα!Ειμαστε πλεον 5970,πηρε 420γρ.Ανησυχισα αλλα μου ειπε ο παιδιατρος ειναι φυσιολογικο να μην παιρνει τωρα πολυ και οτι ειναι προτιμοτερο να παρει πιο λιγο βαρος αλλα απο θηλασμο παρα να παρει περισσοτερο απο το ξενο γαλα!Κατα τ'αλλα ειμαστε τελεια!Η μικρη κοιμαται σερι! 10-7 και μετα ξανακοιμαται ως τις 10-11!!!Οι θηλασμοι εχουν γινει 5-6,δεν θελει πιο συχνα...

Συμπεθερα πως ειναι ο Στεφανακος;

Χρυσα λυπαμαι πολυ για την ξαδελφη σου...Και για τον πεθερο σου.

Ευγενια μας ελειψες!!!

Νικολ μου,εγω δεν θα προτιμουσα να δωσω τα εμβρυα...Δεν θα μπορουσα να ξερω οτι καπου υπαρχει ενα δικο μου παιδι και δεν το μεγαλωνω εγω... :roll:

Σοφια τι κανουν οι ζουζουνες σου;

Γιελιζ και εγω απο το Αμαζον θα παρω το καρεκλακι,αυτο της Κικκο,το εχω σταμπαρει απο καιρο.εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη!

Αδελφη ψυχη Τονια πολυ χαιρομαι που εστρωσε ο Μιχαηλ!Εγω κανω μαριναδα με μελι,μουσταρδα,ελαιολαδο,λεμονι και λιγη ρηγανη και περιχυνω τα ψητα!Μπορεις να βαλεις πορτοκαλι αντι για λεμονι και να παρεις και τις φλουδες και να τις βαλεις μεσα στο ταψι,γινεται μουρλια!Δεν ξερω να σου πω ποσοτητες,με το ματι βαζω.Την φτιαχνω σε ενα μπωλ και μετα περιχυνω το ψητο και αφηνω λιγο και ανακατευω σε μια λεκανη τις πατατες με αυτο και τις ριχνω στο ταψι!Επισης μπορεις να κανεις μπολικη μαριναδα και να παρεις μια συριγγα και να βαλεις με αυτη ενεσουλες μεσα στο ψητο!Πολυ καλο κολπο! ;)

ιφιγενεια το καρεκλακι κουμπωνει σε ολες τις καρεκλες;Πολυ καλο αλλα σκεφτομα πως ειναι μπελας να το κουβαλαω...Στα εστατορια συνηθως εχουν παιδικα καρεκλακια.

Για την περιοδο που λεγατε,μου ηρθε τον προηγουμενο μηνα.Μου κρατησε μονο 4 μερες!Ενω μου κρατουσε 7!Με πολυ λιγο αιμα και ελαχιστο πονο μονο την πρωτη μερα!Σουπερ!

Για 2ο παιδακι ουτε καν σκεφτομαι ακομα!Σε 3 χρονια τουλαχιστον,να μεγαλωσει η Εβελινα μου πρωτα και να αυτοεξυπηρετειται και μετα!Βεβαια θα ειμαι 37 αλλα δεν πειραζει.Νωριτερα δεν θελω!Να δουμε και τα οικονομικα μας και βλεπουμε...

Αυριο θα παμε Τζαμπο να της ψωνισουμε για τα Χριστουγεννα! :D Θα βαλουμε τα δωρακια της κατω απο το δεντρο! :D Γιορταζει κιολας μιας και την λενε και Χριστινα,θα την γιορταζουμε τα Χριστουγεννα!Το Εβελινα δεν εχει γιορτη.Το Σαββατο εχουμε το πρωτο μας παιδικο παρτυ!Εχει γενεθλια ο ξαδελφος της.Τι καλα! :D

Δημοσίευση

Τι κάνετε κοριτσια μου?Εμείς καλά...Ο Στεφανάκος μου τα ίδια..ΤΟν ξαναπήγα στον παιδίατρο και ευτυχώς ακόμα είναι καθαρό το στήθος του. Αλλά για να αποφύγουμε την βροχύτιδα μου έδωσε ένα σιροπάκι ελαφριά δόση κορτιζόνης για μέχρι τη Δευτερα, κι αν δεν περάσει θα κάνουμε μασκούλες..Ελπίζω να του περάσει.Κι αν όλα ειναι καλά τη Δευτέρα θα αρχίσει και φρουτόκρεμα και μετά φρουτάκι.

Εφτασε αισίως τα 8100γρ!!!!! :D:D Ο γιατρος μου είπε σήμερα, έτσι οπως στεκεται σαν αντράκι κι οχι βρέφος!!!Κι επειδή κάνει απόπειρες να σηκωθεί μονος του να τον προσέχω πιο πολύ... :D

Συμπεθέρα μου ταλαιπωρηθηκε η μικρή με το εμβόλιο?Θα πάτε για ψώνια??? ΕΜείς ήδη του εχουμε πάρει ένα δωράκι http://www.amazon.co.uk/Trunki-Terrance ... 954&sr=1-3

Του το πήρε ο μπαμπάς του που την έχει βάλει καιρο στο μάτι ,αλλά τηνπήρε σε πράσινο χρώμα.

Θα του πάρουμε κι άλλο δωράκι όμως γιατι και στις 27/12 ειναι η γιορτούλα του.

Γιελιζ ωραιες οι ιστοσελιδες που εβαλες.Κι εγώ σκεφτόμουν να φτιάξω ημερολόγιο με φώτο του μικρού μου.

Δεν θυμάμαι τι γράψατε οι υπόλοιπες...σορρυ!!! Βλέπω και τηλεοραση ταυτόχρονα!!!

:lol::lol:

Αντε καλό βραδυ, και θα τα πουμε αύριο!!!

Δημοσίευση

ναι κουμπωνει σε ολες εχει ζωνες κ αυξομειονεται εμεις ταξιδευουμε 3-4 φορες το χρονο σε γονεις κ πεθερικα οποτε μας βολεψε πολυ το θεωρω πολυ ευχρηστο.τωρα σε επαρχια δυσκολα να βρεις μαγαζι με καρεκλακι

Δημοσίευση

Συμπεθερα περαστικα στον Στεφανακο!

Ιφιγενεια,εδω ολα σχεδον τα μαγαζια εχουν καρεκλακια για μωρακια.Και εμεις επαρχια ειμαστε...Ροδο... ;)

Παω να κοιμησω την μικρη,το ξενυχταει αποψε...

Καληνυχτα!

Δημοσίευση

γεια σας φιλεναδεςςςς...αχχχ ρε μου λειπει η εγκυμοσυνη εγω σας ειπα ανετα ξανα εμενα εγκυος...μονο τους εμετους σκεφτομαι...να σας πω οταν εκανα το πρωτο με την καμια δεν ηθελα αμεσα 2ο τωρα δεν ξερω γιατι νομιζω επειδη δεν υπαρχει το ανχος που ειχα στο πρωτο και απολαμβανω καλυτερα την καθε στιγμη μαζι της...και οσο αναφορα το οικομικο πραγματικα μας εχει βγει πιο οικονομικα μιας και δεν χρειαστικε να παρω και πολλα πραγματα απο ρουχα εδωσα ενα σωρο στην κολλητη μου και κρατησα και εγω ολα τα ουδετερα χρωματα και πραγματικα με εχει σωσει...θυμαμαι στο Χριστοφορο ολο τρεχαμε να αγορασουμε μια και μεγαλωνουν γρηγορα...απο καρεκλακι φαγητου μου ειχαν παρει δωρο στο χριστοφορο ενα οταν γεννησα που ειναι σαν αυτα που βαλατε στη φωτο ουτε ξερω τι μαρκα ειναι και ολοκαινουργιο γιατι ζητημα να εκατσε 2 φορες ο χριστοφορος και αυτο για να πιει γαλα με το μπιμπερο μιας και ξπαλωνει πισω αυτο το καρεκλακι...μετα εφαγε το τσιγαρο καναμε πλυση και σταματησε να τρωει οποτε δεν το χρησιμοποιησαμε...Ιφι τι ωραιο βιντεακιιι αχχ φανταζομαι τι τρεξημο εριξε η γυναικα με 3δυμα αλλα οπως και να εχει μεγαλη ευτυχια κοριτσια μεγαλη...

εγω αο περιοδο τιποτα και στην επαφη ποναω και εγω αλλα ποναω εκει που μου εκοψε αυτο που ειχα παθει που δεν ξερω τι ηταν...μονο εκει εχω προβλημα ,,να δουμε αν θα ερθει περιοδος μηπως περασει...

Καλα κοριτσια ηταν σε ενα παρτυ σημερα ο αντρας μου και γυρισε ντυμενος κλοουν και μου λεει να παρω τη μικρη αγγαλια η θα φοβηθει λεω παρτην να μαθαινει..την παιρνει καλαα εεε το τι γελιο εκανε το τι πολυλογια την επιασε δεν λεγεται πεθαναμε στα γελια...λεω βλεπει τα χρωματα στη μουρη σου και σε περασε για τζαμποσακουλααα???χαχαχα

απο Δευτερα παμε και εμεις για τα δωρακια...ενα παιχνιδι για την τβ για τι Χριστοφορο το ειδε που θα; το φερουν στα λινλτ και ειπε στον ΑΝτρα μου που ειναι και "βοηθος του Αι-Βασιλη....'να πει στον Αι Βασιλη να τυ το φερει...εγω θελω ενα μαχαιρι για την κουζινα του Jamy Oliver απο το cook shop το οποιο το περιμενω λιγο καιρο τωρα...και στη Μιλα θα παρω τη Σοφη μιας και εχει αρχισει να δαγκωνει οτι βρει..τον ωμο μου τα ρουχα της τα παιχνιδια στο γυμναστηριο οτι να ειναι...χαχα

αα σημερα αρχισε να πιανει κιολας αμεεε οχι τελεια αλλα μολις καταφερει να το γραπωσει δεν το αφηνει χιχιχιχ

Δημοσίευση

Γεια σας κοπέλες.

Μαράκι αυτό που θα πάρετε δώρο στο γιοκα σας μας το έφερε η ξαδέρφη μου όταν γεννήσαμε. Είναι πολύ χαριτωμένο. Οταν πάμε στη γιαγιά μας βάζουμε τα παιχνίδια μας και τα ρουχαλάκια μας μέσα. Και εγώ προτιμώ να διοριστώ πριν κάνω άλλο μωράκι αλλά με τους φιλολόγους τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Εμείς συνεχίζουμε να αρνιόμαστε να φάμε φρούτα.Του έβαλα λίγο μέσα στο ρυζαλευρο και το κατάλαβε και δεν έτρωγε. Οταν του δώσα σκέτο ρυζάλευρο το καταβροχθισε :lol::lol::lol::lol:

Δοκιμάσαμε και δυο κουτάλακια χορτόσουπα. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκε. Θα δείξει.

Πλέον καθόμαστε στο ψηλό μας καρεκλάκι και τρώμε και του αρέσει εκεί.

Επισης πλέον το καλύτερο μου, όταν τον κρατάμε μας αγκαλιάζει και κολλάει τα χειλάκια του στο μάγουλο μας και μας δίνει φιλάκια άσε που του αρέσει να φιλάει με γλώσσα και μας γεμίζει σάλια. Πολύ χαριτωμένο!!!!

Πεπουλίνο μεγαλώσατε πολύ :D και κοιμάστε και πολύ καλά. Μπράβο!!!

Χρύσα μου περαστικά και καλή δύναμη. Μάκαρι να πάνε όλα καλά.

Κισκα μου το ποσο πόνο τράβηξα στις πρώτες επαφές δεν λέγεται, ούτε όταν ήμουν παρθένα τόσος πόνος :lol: Στρώσανε ευτυχώς τα πράγματα.

φιλιά πολλά

Δημοσίευση

καλημερα κούκλες....

εμενα η αυπνία συνεχίζεται........... :shock: το ματι γαρίδα ...ο μικρός ξυπνάει καθε λίγο για να του δίνω στήθος αλλα το φοβερό είναι οτι εχει αρχίσει κ δεν το παιρνει ξαπλωμένος..πρέπει να τον πάρω αγκαλια καθιστη για να με θηλάσει κ κοιμαται σε 1 λεπτο....6-7 φορες αυτο....αφήστε θα καταρευσω.........προσπάθησα να τον ταισω ξενο κατα της 11 ...δεν....

Μαρακι την ειχα δει κ εγω συτη τη βσλιτσούλα κ μου αρεσε πολυ...και επειδή εχω πολλα δωρακια να κάνω σε γκαστρούλες κ μανούλες θα δω μηπως παραγγειλω απο Amazon...Εδω στερούμαι και προτότυπων δώρων.....

Chrystalleni μου μια φορα με τον αντρα μου δοκιμασαμε να ξαναγίνουμε ζευγαρι κ το μετανοιωσα....ο γιατρος μου ειχε πει οτι οταν αδιαθετησω θα αποκατασταθει η περιοχή...κ δεν θα πονω....

kiska μου κ εγω τη Σοφι του πήρα....την μασαει με λύσα... :lol:

beboulino μου κ εγω μπορει να αλλαξω την αρχική μου πρόθεση γιατι είναι όντως καπως ....

Δημοσίευση

Εμενα ρε παιδια τη Σοφη γιατι την εχει γραμμενη στα λερομενα του παμπερσ;;;;;

Ο λογος που πονατε ειναι η ξηροτητα του κολπου λογω ορμονων, οπως ειπε και η Νικολ, οταν αδιαθετησετε και μετα απο μερικους μηνες αποκαθηστετε η ισορροπια ορμονων και ολα γινονατι μια χαρα.

Γι'αυτο και οι γιατροι λενε πως μετα απο 3 περιδουε περιπου πρεπει να κανουμε μαι γυναιλκολογικη εξεταση και τεστ παπ για πιο αξιοπιστα αποτεελσματα

Γιελιζακι η καρεκλιτσα με βολεψε αρκετα μπορω να πω..Κυριως επειδη τωρα που ειναι πιο μεγαλος καθετε μαζι μας στο τραπεζι ενω η καρεκλα επιανε και περισσοτερο χωρο

Δημοσίευση

Καλημερα!Τι κανετε!Εμεις φευγουμε,παμε Τζαμποοοοοο!!!

Χρυσα και εμενα τηνΣοφι την βαριεται!Τρελαινεται για τα Lamaze που ειναι πολυχρωμα!

Τονια ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!

Φευγω,τα λεμε μετα!

Δημοσίευση

κοριτσάκι ότι άλλο επιθυμεί η ψυχούλα σου εύχομαι ..πολύχρονη και ευτυχισμένη.... :D

Μόλις γύρισα απο ψώνια ..πήρα κ ενα δωρο βιβλίο για μια φίλη μου εγκυο...τα θεωρω τέλειο δώρο...εγω στην εγκυμοσύνη το είχα διαβασει ξανα κ ξανα.....κ τωρα φυσικα εχω αλλο για τον 1ο χρόνο του μωρού..............

εντάξει και εμένα τη Σόφη όταν του τη δίνω τη μασάει με λύσσα αλλα μετα απο λίγα λεπτα μου την πετάει στο κεφάλι................ :lol: βαριούνται με όλα μωρέ .....εμας θέλουν όληηηηηηηη μέρα κοντα τους..........

Δημοσίευση

χρονια σας πολλα κοριτσια να τα εκατοστησετε και οτι καλυτερο...

σες μου εμενα τη σοφη δεν την ηθελε και τωρα εχει λιγες μερες την τσακιζει οταν της τη δινω...εμενα μου αρεσει πολυ που πλεον της δινω χερια και σε λεπτο αμεσως με πιανει...λεω κοιτα αμεσως καταλαβαινει και σου λεει αγκαλια...

σες μου στη πρωτη γεννα εκανα παπ ενα χρονο μετα που γεννησα τωρα ο γιατρος μου ειπε 3μηνες μετα την περιοδο η 6 μηνες μετα τη γεννα αν δεν ερθει ποτε λες να κανω?θα παρω τον γυναικολοο μου μαλλον να μου πει μιας και σε εκεινον θα παω κ οχι σε εκεινον που με ξεγεννησαε...

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου!Τι κάνετε?Εμεις καλά...Ο Στεφανάκος μου ειναι κάπως καλύτερα με το βήχα, τουλάχιστον έτσι νομίζω. Επιτελους Παρασκευή να ξεκουραστούμε έστω και λίγο.Η επομενη εβδομάδα μεχρι την Πέμπτη που κλείνουμε θα ειμαστε χαλαρά οποτε μια χαρά!

Τονια μου χρονια σου πολλά! Οτι επιθυμει η καρδούλα σου να το έχει και να εισαι πάντα γερή και να σε χαίρεται η οικογένεια σου!

Χρυσα μου να χαίρεσαι κι εσύ τον αντρα σου. Πάντα ευτυχισμένοι να είστε!

Συμπεθέρα καλά ψωνια!!!

Νικόλ μου σε ξενυχτάει ακόμα ο γιος σου??Αν εφαρμόσεις καμιά άλλη τακτική για να κοιμάται το βράδυ??Ειναι κρίμα να ταλαιπωρείστε ΄τοσο..

Εύη μου ενθουσιαστηκε η μικρή με τον μπαμπά-κλοουν??? :lol: Σημερα στο νηπιαγωγείο του μικρού μου είχαν Αγιο Βασιλη και ταχυδακτυλουργο.Η κοπέλα πήρε και τα 3 βρεφη εκει και μου ειπε οτι οΣτεφανάκος μου ενθουσιάστηκε!!!Του έδωσαν και δωράκια! :D

Ιφιγένεια όντως τωρα που καταλαιβαίνουν ότι θα τους πάρεις αγκαλιά και χαμογελάνει ειναι για να λιώνουμε!!!

Χρυσταλλένη μου στο παιζει δύσκολος με τα φρούτα ο Αντρέας σου?Οντως ειναι πολύ ωραία η τσάντα!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...