Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλες τι κανετε?

Εμεις μεσα στην γκρινα κ την τσιριδα κ ολο αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!Γι ανα φαει σημερα μου εβγαλε την πιστη..θελει να κρατα το μπιμπερο μονος του αλλα δεν μπορει με αποτελεσμα να νευριαζει να κλαιει κ να μην τρωει...συν τα δοντια..τωρα τον εκανα μπανιο κατα τις 9.30 μολις ξεκινησα να τον ντυνω γανιασε..κ κοιμηθηκε νηστικος..θα προσπαθησω τωρα που κοιμαται..κ ελπιζω νακοιμηθει σερι να ξεκουραστω κ γω!!!

Εγω κομματια κ χωρις μπανιο 5 μερες..θα πιασω ψειρες στο τελος..

σημερα εμεινα απο νεροχυτη..τον ξηλωσαν κ τωρα αν ειμαστε τυχεροι απο Δευτερα θα ξαναμπει..αυριο εχω γκρεμισμα τοιχου ..δηλ χαμος κ αυριο!!

Αυτα τα νεα μας..

Δεν θυμαμαι τι διαβασα..τοσο ζαλισμενη ειμαι..

Φιλακια στα νινακια σας θα τα πουμε αυριο!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Περιμενω τα αποτελεσματα της καλλιεργειας..

θα κανουμε και μια μαγιερ κοπρανων..

τη νυχτα αν και κοιμηθηκε μου εκανε εναν πηρετο 38,8 ο οποιος ομως επεσε πολυ γρηγορα με ντεπονακι

Η γεννικη ουρων εδειξε καποια επιμολινση..

αχ και ποσο δεν θελω να παω νοσοκομειο...

Δημοσίευση

καλημερα τι μου κανετε?εμεις καλα το ξενυχτι μας οκ συνεχιζετε εχουμε κ μια ψιλογκρινια υπομονη......παλι χθες ξυπνησε 3,30 κ κομηθηκε 5 και ειχε κοιμηθει 12,30...χθες φαγαμε ρυζαλευρο μια χαρα τα πηγαμε εφαγε κανα 10 κουταλιτσες μικρες κανα 5 του γλυκου δηλ....μετα εχουμε φρουτο και το νερακι το ηπιες μια χαρα θυαμαι ο κωνσταντινος μου προτιμουσε το τσαι μετα το χρονο του το εκοψα με κοπο γιατι επινε 3

μπουκαλια τσαι...καναμε εμβολιο βαλαμε 300γρ μονο αλλα η παιδιατρος ειπε οκ τωρα με τις κρεμουλες θα βαλει παραπανω και 4 ποντους υψος...τι αλλο?την ρωτησα αν μπορει να καθεται στο κωλο της κ μου ειπε οσο θελει εκεινη και ετσι πλεον την βαζω καποια ωρα την ημερα μιας κ το θελει πολυ ειτε στο καθισματακι ειτε στον καναπε η πατωμα...

σες μου περαστικα ελπιζω να μην ειναι τιποτα τι ναπω...

κατερινα χα μπανιο κ εγω κανω σπαστα σχεδον καθε μερα κανω ντουζ αλλα μπανιο μπανιο ασε οποτε με βολεψει πχ τις προαλλες εκανε ντουζ το βραδυ και το πρωι το κεφαλι....τωρα που ξεκινησαμε τις κρεμουλες δηλ σε κανα 15μερες που θα τρωει ικανοποιητικα θα μπορω να κανω μπανιο σαν ανθρωπος κ να βγω εξω βολτα κ να αφησω τον αντρα μου με τα μικρα χωρις αγχος ποτε θα ξαναφαει...

Δημοσίευση

Αντε Ιφη ωραια με τις κρεμουλες!!!Αχ αυτη η γκρινιααα...δεν την παλευω...

θυμηθηκα και τον Χριστοφορ χτες και ημουν ετοιμη να τεζαρω..

λεω του Ο..δεν αντεχω αλλο θα λιγησω..δευτερο μωρο τετοιο τζαναμπετηκο δεν αντεχω..

γυρησε και αργα χτες ο καημενος..τεζα και αυτος ηταν απο την κουραση γιατι δουλευε χαλκιδικη....

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια τι κανετε;

Βλέπω το κάθε μωρό έχει το πρόγραμμα του και τις ώρες του. Εμάς μας έχει ταράξει λίγο αυτές τις μέρες και τώρα που είναι κρυολογημένος (το πρώτο μας κρυολόγημα) έχουμε κανα δύο νύχτες να κοιμηθούμε. Ψες αφού δεν αντέξαμε άλλο και τον βάλαμε στο κρεβάτι μαζί μας ή ωρα 4 το πρωί. Άστε ήρθε και η πρώτη κανονική περίοδος και είμαι κομμάτια. Καλά πήγα 15 μήνες χωρίς περίοδο. Χαχα.

Αλλά ο μικρός έχει πολύ πλάκα. Κοιμάται κατά τις 10 περίπου και μέχρι τις 1 περίπου όλα καλά. Ξυπνά μετά και του βάζω μπιμπίλα και όλα καλά. Κατά τις 4 ενώ κοιμάται με την μπιμπίλα στο στόμα αρχίζει και μιλά εεεεεε οοοοο αεεεεεεεεεε και αυτό μπορεί να πάει πολύ ώρα, το ρεκόρ του είναι 2 ώρες και 45 λεπτά. Ο άντρας μου του κάνε σουτ αυτός τίποτα.

Σας είπα ότι είπε την πρώτη του λεξούλα – εννοώ κανονική λεξούλα είδε τη μαμά μου και της είπε πεντακάθαρα για – για. Έπαθα σοκ.

Τώρα οι αγαπημένες μας «λέξεις» είναι το γκι, και το νια νια νια

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια τι κανετε;

Βλέπω το κάθε μωρό έχει το πρόγραμμα του και τις ώρες του. Εμάς μας έχει ταράξει λίγο αυτές τις μέρες και τώρα που είναι κρυολογημένος (το πρώτο μας κρυολόγημα) έχουμε κανα δύο νύχτες να κοιμηθούμε. Ψες αφού δεν αντέξαμε άλλο και τον βάλαμε στο κρεβάτι μαζί μας ή ωρα 4 το πρωί. Άστε ήρθε και η πρώτη κανονική περίοδος και είμαι κομμάτια. Καλά πήγα 15 μήνες χωρίς περίοδο. Χαχα.

Αλλά ο μικρός έχει πολύ πλάκα. Κοιμάται κατά τις 10 περίπου και μέχρι τις 1 περίπου όλα καλά. Ξυπνά μετά και του βάζω μπιμπίλα και όλα καλά. Κατά τις 4 ενώ κοιμάται με την μπιμπίλα στο στόμα αρχίζει και μιλά εεεεεε οοοοο αεεεεεεεεεε και αυτό μπορεί να πάει πολύ ώρα, το ρεκόρ του είναι 2 ώρες και 45 λεπτά. Ο άντρας μου του κάνε σουτ αυτός τίποτα.

Σας είπα ότι είπε την πρώτη του λεξούλα – εννοώ κανονική λεξούλα είδε τη μαμά μου και της είπε πεντακάθαρα για – για. Έπαθα σοκ.

Τώρα οι αγαπημένες μας «λέξεις» είναι το γκι, και το νια νια νια

Δημοσίευση

Καλημερα αγαπημενες μου!Τι κανετε?Εμεις λιγο καλυτερα τολμω να πω αν κ η μικρη μου εξακολουθει να ξυπναει τη νυχτα,να δω που θα παει αυτη η ιστορια...Βεβαια ειναι μπουκωμενη ακομη κ οταν της τραβαω τις μυξουλες κοιμαται αλλα κατι μου λεει οτι της εγινε κ λιγο συνηθεια αυτο το μεταμεσονυκτιο ξυπνημα :(

Εχθες πηγαμε κ παιδιατρο,καναμε τα εμβολιακια μας κ παλι ψηλωσαμε αρκετα!75 εκ ειναι τα κοριτσακια μου,πολυ ψηλες μας ειπε η γιατρος.Απο βαρος 650γρμ η μικρη,παλι καλα με τοσο φαγητο που εκανε 1μιση μηνα τωρα,κ ενα κιλο η μεγαλη,φτασαμε αισιως τα 8 κιλα!Να αναρρωσουμε κ τελειως να παρουμε τα πανω μας για τα καλα!!!

Χρυσα μου περαστικα σας κ ελπιζω ολα τα αποτελεσματα να βγουνε καλα κοπελα μου.. :( Υπομονη..

Αχ βρε Ιφιγενεια,ακριβως τις ιδιες ωρες ξυπναει κ εμενα,μηπως να κανουμε μεταμεσονυκτιο chat στο mammy??????????

Γιελιζακι μου κουκλος ο Κερεμ με τη γλωσιτσα εξω :D:D:D Αληθεια στο αμαζον μπηκα να παραγγειλω πανες παρ'ολο που εβαλε 6 κουτια μου εβγαλε κ εμενα μεταφορικα,γιατι???????????

Κατερινακι μου γλυκο πως ειστε?Αρχισατε γκρεμισματα κ μερεμετια σπιτι?Εχω χασει επεισοδια...Υπομονη καλη μου..Μηπως βγαζει κανενα δοντακι ο μικρος κ εχει κγρινιτσα ή ειναι νωρις ακομη?Εμεις παντως απο δοντια τιποτα ακομα...Οσο για το φαγητο που λες,στη μικρη μου οταν ειχε ωτιτιδα κ δεν ετρωγε καθολου,το ιδιο εκανα,την κοιμιζα κ της το εδινα στον υπνο :D:D:D:D

Ευη μου καλοφαγωτα τα γλυκακια σας,δε στελνεις κ απο εδω λιγα??Φετος δε με κοβω να κανω τιποτα απολυτως,ειμαι τοσο πολυ κουρασμενη που κ μεχρι τον φουρνο να τα αγορασω,δυσκολο μου φαινεται :lol::lol::lol::lol::lol:

Χρυσταλλενη μου περαστικα σας!!!Ειπε κιολας λεξουλα ο μικρος?Σας βρισκω πολυ προχωρημενους :D:D:D

Παω να διαβασω τι αλλο γραψατε κ θα επανελθω..

Δημοσίευση

ax δεν ξερω κοριτσια καθε μερα αλλα μου βγαζει κοιμαται κανα 2-3 μερες συνεχομενα το βραδυ κ μετα μας τεντωνει μια βδομαδα...δεν ξερω απογοητευομαι για το αν θα στρωσει ο μεγαλος μου 3 μηνων κοιμοταν σερι απο 12 εως 10 και το μεσημερι2-3 ωρες σιγουρα και απο 40 με 45 λεπτα μεταξυ 11,30 και το απογευμα γυρω στις 8 αυτο μεχρι το χρονο περιπου μετα μονο μεσημερι οπως και τωρα... με τη μικρη δεν βλεπω φως ας ελπισουμε τωρα που θα τρωει φαγητο να στρωσει αν εξαιρεσουμε τα 2 τελευταια γευματα που ειναι γυρω στις 7 το ενα κ 10,30 το αλλο ολα τα υπολοιπα ειναι οτι να ναι

Δημοσίευση

Kοριτσια μου καλησπερα.

Ειχα προβλημα με την συνδεση και γι'αυτο δεν μπηκα καθολου.Δεν προλαβαινω να σας διαβασω,ελπιζω να ειστε ολες καλα.

Εμεις δυστυχως ξεκινησανε το βραδυ να πεινουμε ξενο γαλα.Εχθες ρουφηξε 150μλ και ηθελε κι αλλο.Την ημερα τον παλευω αλλα το βραδυ τον λυπαμαι και θελω κι εγω να ξεκουραστω.

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

Δημοσίευση

Δεν πειράζει Τόνια μου ...αφου του δίνεις κ δικό σου μια χαρα πάτε..... ;) εγω αντίθετα του δίνω το βαδυ μόνο δικό μου γιατι δεν αντεχω τα μπουκάλια βραδυατικά....

Ιφιγενεια μου υπομονη ευχομαι να στρωσει η μικρούλα σου..........το ευχομαι κ για τον δικό μου.. ;)

Σοφίτσα τι αστέρια είναι αυτα???????????? φτου φτου ψυχούλες μου είναι γλύκες........βρε είσαστε πολύ ψηλά μωράκια.............μπράβο στα μαναράκια.....

Chrystalleni αδιαθέτησες ε? και εγω όχι ακόμα....είναι απο το θηλασμό ε?

ειπε γιαγια?????????????????απο τώρα? α θα σας τρελάνει στην πολύλογία σε λίγο καιρό :lol::lol:

Cesiliaκι απο γκρίνια και εμείς ασε..............φυσικά όχι πάντα είναι μέρες :) και μέρες :shock: περαστικά στο μωράκι σου.....

Κατερινακι εγω 1η φορα χθες εκανα μπάνιο ενω ο μικρός έπαιζε στο γυμναστήριο...φυσικά απο το άγχος μου σφαζομαι στο ξύρισμα :lol: ..δεν το πίστευα...πάντα περιμένω τον άντρα μου να τον κρατήσει.......

Κίσκα απο Πάτρα δεν είσαι ? για στειλε κανένα μελο... που τα λατρευω δεν με βλέπω να προλαβαίνω......... :lol:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!Δεν σας διαβασα...Θα επανελθω να σας διαβασψ γιατι σιδερωνω...

Απλα ηθελα να πω στην Γιελιζ οτι προσπαθησα να κανω παραγγελια 2 κουτες παμπερς αλλα και παλι μου βγαζει μεταφορικα....Δεν ξερω τι γινεται...Εχω επιλεξει super saver delivery... :roll:

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου τι κάνετε???? Σας έλειψα??? :lol: Εμένα μου λείψατε πάντως!! Ξέρετε πόσες φορές ανοιξα τον υπολογιστή να σας διαβάσω αλλά στο τέλος δεν προλαβάινω τίποτα???Σήμερα σας διάβασα με 100 διαλείμματα βέβαια, αλλά τα κατάφερα!!!! :D Δεν θυμάμαι και πολλά από όσα γράψατε αλλά θα σχολιασω ότι θυμάμαι! Πρώτα να σας πω τα νέα μας...τελικά είχε γίνει λάθος μέτρηση και το παιδάκι μου ζυγιζε 7900γρ και 65 εκ ύψος! Πήγαμε παιδίατρο και μας ξαναζύγισε. Εχει ελαφρύ μπουκωμα ο μικρός αλλά ευτυχώς μόνο αυτό. Του αρέσει να φωνάζει, είναι και νευρικός κι οταν δεν θέλει να τον βάλω σε κάποιο παιχνίδι ξεσηκώνει τη γειτονιά μέχρι να τον πάρω αγκαλιά. Δεν θα το πιστέψετε αλλά βαζει δύναμη και σχεδόν σηκώνεται μονος του!!!Οι κοπέλες στο βρεφοκομικό έπαθαν πλάκα!!! Μου λένε πως είναι πολύ νωρίς αλλά τα καταφέρνει. Κάθεται κανονικά και όταν ρώτησα το γιατρο μου έιπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν παθαίνει τίποτα το μωρό. Από αύριο αρχίζουμε κρεμούλα, ρυζάλευρο συγκεκριμένα. Μετά απο μια βδομάδα φρούτο, ένα κάθε φορά για να ελέγξουμε μήπως έχει κάποια αλεργία.Αρχισε να πεινάει πιο συχνά, και κάπως αλλάζει το πρόγραμμα του. Αρχιζει να κοιμαται από τις 9 μέχρι τις 6 το πρωί. Το πρωινό με βολεύει λόγω δουλειάς και τα Σ/Κ τον παίρνω αγκαλιά και κοιμόμαστε πιο πολύ! Φωνάζει πολύ και λέει κάτι "αγκιιιιιιιιιι" και δεν σταματάει με τίποτα!!! :lol::lol: ριχνουμε πολύ γέλιο!!!

Νικόλ μου γλυκιά χρόνια πολλά για προχθές!!Πάντα γερή να είσαι και να σε χαίρεται η οικογένεια σου! Μπράβο και στην αδερφούλα σου...με το καλό να έρθει το ανηψάκι!!!

Χρύσα μυο πώς είναι ο μικρός σου??Περαστικά εύχομαι!!!

Γιελιζ άντρακλας με τα όλα του ο Κερεμ!!!!Εχω κάποιες φώτο του Στεφανάκου μου στις οποιες μοιάζει πολύ με τον Κερεμ. Για Κύπρο έχει μεταφορικά απο το αμαζον, δυστυχώς!!!

Μιχαέλλα μου πολύ όμορφα πράγματα διοργανώνει το νηπιαγωγεία της κορούλας σου!

Εύη άρχισες τα γλυκά ε???Στείλε κι απο δω!!!

Συμπεθερα είδες που τελικά έστρωσε η νύφη μου???Καλά έκανες και βγήκες...όντως μας ανανεώνει μια έξοδος...

Σοφάκι μου ταλαιπωρείστε πολύ εσείς...Καλά έκανες και τους ξέκοψες τις επισκέψεις...Περαστικά σας κορίτσι μου κι ευχομαι να βρειτε σύντομα ξανα του ςρυθμούς σας!

Χρυσταλλένη μου επέστρεψες δουλειά ε??? Αρχισε τις λεξούλες ο γιοκας σου??Τι καλά!!!!!

Ιφιγένεια αρχίσατε κι εσείς κρεμούλες???Μια χαρά!!!

Παρασκευή, Τάνια, Κατερινάκι, Χριστίνα και όλες όσες ξεχνώ πολλά φιλιά!!!

Χρόνια πολλά και στην ΄Άννα μας!! Να την χαίρεται η οικογένεια της!!!

Δημοσίευση

Μια φορά το πε το γιαγιά έχουμε νομίζω πολύ μέλλον μέχρι να αρχίσει να λέει και άλλες λεξούλες :D

Νικόλ μου όσο θήλαζα αποκλειστικά τίποτα από περίοδο όταν ξεκίνησα να του δίνω και ξένο γάλα, μια με δύο μέρες το μήνα είχα "μίνι" περίοδο, τίποτα ουσιαστικά.

Τώρα όμως που θηλάζω το πολύ μια φορά τη μέρα αποφάσισε να εμφανιστεί για τα καλά :evil:

Σοφίτσα μου πανύψηλα τα κοριτσάκια σου :D Είναι και κουκλίτσες μοντέλα θα τις κάνεις.

Ιφιγένεια μην απόγοητεύεσαι με το θέμα ύπνου, και μας μια απ τα ίδια την μια μέρα κοιμάται καλά τις άλλες χάλια.

Τόνια μου μια χαρά τα πας με το θηλασμό αν δώσεις και λίγο ξένο δεν πειράζει, δεν θα διαλυθείς κιόλας

Μαράκι μου τέλεια τα κιλάκια σας. Σηκώνεται σχεδόν ο μικρός σου;;; Βιάζεται ο άγγελος σου.

Κορίτσια είμαι σ ένα άλλο σχολείο τώρα για λίγες μέρες και εχει γίνει κάτι το συγκλονιστικό. Είμαι εκεί 4 μέρες και δεν έχω υψώσει τόνο φώνης.ΤΕΛΕΙΟ :D:D

Δημοσίευση

Μια φορά το πε το γιαγιά έχουμε νομίζω πολύ μέλλον μέχρι να αρχίσει να λέει και άλλες λεξούλες :D

Νικόλ μου όσο θήλαζα αποκλειστικά τίποτα από περίοδο όταν ξεκίνησα να του δίνω και ξένο γάλα, μια με δύο μέρες το μήνα είχα "μίνι" περίοδο, τίποτα ουσιαστικά.

Τώρα όμως που θηλάζω το πολύ μια φορά τη μέρα αποφάσισε να εμφανιστεί για τα καλά :evil:

Σοφίτσα μου πανύψηλα τα κοριτσάκια σου :D Είναι και κουκλίτσες μοντέλα θα τις κάνεις.

Ιφιγένεια μην απόγοητεύεσαι με το θέμα ύπνου, και μας μια απ τα ίδια την μια μέρα κοιμάται καλά τις άλλες χάλια.

Τόνια μου μια χαρά τα πας με το θηλασμό αν δώσεις και λίγο ξένο δεν πειράζει, δεν θα διαλυθείς κιόλας

Μαράκι μου τέλεια τα κιλάκια σας. Σηκώνεται σχεδόν ο μικρός σου;;; Βιάζεται ο άγγελος σου.

Κορίτσια είμαι σ ένα άλλο σχολείο τώρα για λίγες μέρες και εχει γίνει κάτι το συγκλονιστικό. Είμαι εκεί 4 μέρες και δεν έχω υψώσει τόνο φώνης.ΤΕΛΕΙΟ :D:D

Δημοσίευση

καλεεε που ειστε ολες σημεραααα??Νικολ μου απο Αιγιο αλλα ολο Πατρα ειμαι...μια στην παιδιατρο μια στους προμυθευτες μας...σημερα δουλευαμε στην κο-κα κο-λα ολο εκει μεγαλη επιτυχια ειχανε ολοι τα τρωνε..λεω να φτιαξω και αλλα...εγω απο περιοδο μιας και πινει μονο δικο μου εχτες εβγαλα με το θηλαστρο γιατι εβαφα μαλλι...δεν ιπιε τελικα δεν θελει το μπιμπερο με τπτ και πρεπει σιγα σιγα να μαθει...εγω τη Σοφη θα της παρω για χρ/να να τη βαλω στο δεντρο..που ειστε καλεεε

Δημοσίευση

Καλησπερα αγαπημενες μου!!τι μου κανετε?Καλε δικιο εχει η Ευη,που χαθηκτε ολες?

Νικολ μου σε ευχαριστω γλυκια μου,κι εσενα ο μικρος δε παει πισω,παιδαρος ειναι!!

Μαρακι μου μια χαρα τα κιλα του Στεφανακου!Εμεις η αληθεια ειναι για το υψος μας ειμαστε λιγο αδυνατουλες αλλα τοσο καιρο αρρωστες,παλι καλα να λεμε!

Σημερα δε θα το πιστεψετε...πανω που ελεγα οτι ειμαστε λιιιγο καλυτερα,ξεκιναει τη μεγαλη μου ενας βηχας,τι να σας λεω...Ειμαι στα προθυρα νευρικης κρισης!!Τελοσπαντων,θα το περασουμε κι αυτο...

Νικακι παρηγγειλα κι εγω πανες απο αμαζον κι οντως ειναι χωρις μεταφορικα,για ξανακοιταξε το...

Απο προγραμματα υπνου,φαγητου κτλ που λεγατε εμεις η αληθεια ειναι οτι εχουμε αψογο προγραμμα(οταν δεν ειμαστε αρρωστες,τωρα ευτυχως το ξαναβρηκαμε).Κοιμομαστε 9 το βραδυ κ πινουμε τελευταιο γαλα στον υπνο μας 9μιση(δε κρατιουνται με τιποτα ενα μισαωρο ακομη),ξυπναμε 7 με 7μιση για γαλα κ ξανακοιμομαστε καπακι μεχρι 9μιση το πρωι!!Τρωμε φρουτοκρεμα 10μιση,κοιμομαστε 11μιση με 1,τρωμε για μεσημερι στις 2κ κατι κ ξανακοιμομαστε 3 με 6!!Αλλα εχυσα στην κυριολεξια αιμα δακρυα κ ιδρωτα για να τις στρωσω.Κ καθε φορα που αρρωσταινουμε ξαναπερναω τα ιδια...

Α!!!Οποια μανουλα δινει ξενο γαλα κ συγκεκριμενα frisolac comfort μου εμεινε γιατι αλλαξαμε η μιση κ παραπανω απο τη μεγαλη συσκευασια.Να της το στειλω.Ειναικριμα να παει χαμενο!

Σας αφηνω,ξυπνησανε κ ειναι ωρα για μαμ!!!

Δημοσίευση

Γειά σας κούκλες!! Τι κάνετε??

Παρασκευή όχι δεν την έχω δει τη σειρά που λες… καμιά από αυτές που είπες δεν έχω δει αλλά θα φροντίσω να τις κατεβάσω για να τις δούμε, ευχαριστώ για την πρόταση :D

Εύη ωραίες συνταγές… μας ανοίγεις την όρεξη!! =p~=p~=p~=p~

Κατερινάκι ανοίξατε δουλειές ε?? Κουράγιο… ο μικρός μήπως περνάει αλματάκι? Κουράγιο και πάλι… :(

Χρύσα μου και πάλι περαστικά σας… εύχομαι να μην είναι τίποτα τελικά… καλά αποτελέσματα.

Ιφιγένεια καλή αρχή με τις κρέμες… έφαγε μια χαρά η μικρή ε?? Ήπιε και το νεράκι.. τέλεια!! Καλή συνέχεια εύχομαι! :D

Χρυσταλλενη μου ο γιόκας σου είναι κούκλος!! Είπε γιαγιά?? ΤΕΛΕΙΑΑΑ!!! ‘Αντε καλή αρχή!! :D:D:D

Συμπεθέρα μου ευχαριστώωωω!!! Καλέ πανύψηλες είναι οι κόρες σου!!!! Μπράβο!!! Και τα κιλά σας μια χαρά!! Εύχομαι να γίνουν σύντομα τελείως καλά τα κοριτσάκια σου!!! Το πρόγραμμά σας είναι τέλειο!! Και οι κόρες σου είναι 2 ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!!!! Φτου φτου!! :D:D:D:D

Τόνια μου δεν πειράζει που δίνεις ξένο… αφού το θέλει το μωρό τι να κάνεις?

Νικόλ μου με γεια η Σόφι σας…εύχομαι να το ευχαριστηθεί ο μικρός!!

Νίκη μου δεν ξέρω γιατί σου βγάζει μεταφορικά εσένα… Σήμερα παρήγγειλα πάλι για την συννυφάδα μου τα new baby και δεν μου έβγαλε έξοδα αποστολής… :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Μαράκι μου μπράβο στον Στεφανάκο που προσπαθεί να σηκωθεί!!! Έστρωσε και ο ύπνος του… μια χαράα!! Και τα κιλά του και το ύψος του είναι πολύ καλά!! Μεγάλωσε μωρέ το παλικαράκι σου!!

Κρίμα που βάζει μεταφορικά για Κύπρο το άμαζον… είναι πολύ καλές οι τιμές στις πάνες…

Μοιάζουν τα μωράκια μας ε?? Είναι που έχουν τις ίδιες συνήθειες… εντός και εκτός κοιλιάς!! :lol::lol::lol::lol:

Εμείς είμαστε μια χαρά... όλο μπαα μπουυυ μπααααα είναι ο Κερεμ... έχει πολύ γέλιο!! Ήταν η φίλη μου εδώ μερικές μέρες και ξετρελλάθηκε μαζί του... δεν ήθελε να φύγει!! :lol::lol::lol:

Αυτάααα!!

Σας φιλώ όλες!!! Να έχετε ένα τέλειο Σαββατόβραδο και μια τέλεια Κυριακή!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!αποτι βλεπω εισαστε ολες καλα!!!

σημερα ηταν τελεια μερα!!!βγτηκαμε οικογενειακως και πηγαμε στο cosmos-εμπορικο κεντρο!

ενας χαμοοοοοοοοοοοοος κοριτσια!!! ΚΑΡΟΤΣΙΑ παντου,τρελαθηκα!!!κοντευουν και οι γιορτες και ειναι τελεια ατμοσφαιρα!!!κατσαμε 4ωρες,η μικρη ουτε κιχ δεν εβγαλε!ηταν με ανοιχτο το στομα,κοιτουσε αριστερα δεξια,να μην της ξεφυγει τιποτα!!τρελαθηκε η ψυχουλα μου!ηταν εκει ενας αγιος βασιλης που βγαινουν τα παιδακια φωτο και εκει που σκεφτομουν ας μην την βγαλω μωρε μην κολλησει τιποτα τοσα παιδακια ανεβοκατεβαινουν στην αγκαλια του δεν αντεξα!!!του την εδωσα και βγηκαμε σουπερ φωτογραφιες!!!χχχ!!!πηρα ανασα,περασα τελεια και γεμισα μπαταριες!!!

γιελιζ αν εχεις να μου προτεινεις κατι περιμενω!!!

μαρακι σουπερ ο στεφανακος σου!!!μα να σηκωνεται??ε τον μπαγασα!!

σοφιτσα μηπως σας εχουν ματιασει???πω ρε κοπελα μου πολυ καιρο ταλαιπωρειστε!παντως ειναι κουκλες!!αλλαξανε πολυ και δεν μοιαζουνε σαν διδυμες,τουλαχιστον ετσι καταλαβαινω απο την φωτο.ειμαι και γω διδυμη με την αδελφη μου!!ειμαστε καρμπον!

φιλακια σε ολες!!τα ξαναλεμε!!!

Δημοσίευση

καλησπερες κοριτσια........μπηκα για μια περιηγηση κ παω για υπνο.....ειμαι πτωμα!!!απο το πρωι στις 9 ειμασταν στο σπιτι του κουνιαδου μου κ καθαριζαμε....νοικιασανε ενα σπιτακι κ σημερα ειχαμε φασινα...μα τι βρωμια ηταν αυτη :o:o:o αμφιβαλλω αν οι προυγουμενοι ενοικιαστες καθαριζανε εστω κ τα βασικα :evil::evil::evil: μεχρι κ τους αρμους απο τα πλακακια κατω τριψαμε ενα ενα,ειχανε κολλημενους στοκους κ το καλητερο?μεχρι κ μουχλα καθαρισαμε....μας πως ζουσαν ηθελα να ηξερα :?:?:? ειμασταν τεσσερις κοπελες κ τα ειδαμε ολα...ουτε οταν φτιαχναμε το δικο μας τετοια δουλεια δεν ριξαμε...τα γονατα μου νομιζω θα κοπουν κ μυριζω ολοκληρη χλωρινη...νομιζω πως θα την εχω την μυρωδια για πολλες μερες πανω μου :lol::lol::lol: σκασανε κ τα χερια μου κ πονανε.....ευτυχως τα χοντρα τελειωσανε κ μεινανε τα πανω πανω.....τα μικρα μου τα ειχα παει στην μαμα μου,ειχα βγαλει κ ενα γευμα κ στα υπολοιπα εκανα διαδρομες....ευτυχως ειναι μεσα στο χωριο οποτε πεταγομουν την ταιζα κ ξαναεφευγα.......η μπεμπα μας σημερα μας τρελανε...επειδη δεν ειδε τον μπαμπα της ολη μερα σημερα...οταν ηρθε μας πετυχε την ωρα που την ετοιμαζα για μπανιο...κ εκανε κατι τρελες...με γελια ξεκαρδιστικα...ηταν τρελα το κουλουρακι μου :D:D:D:D αααα αυριο το προγραμμα εχει πλαθω κουλουρακια το πρωι κ το απογευμα εχει μια εκδηλωση για την γιορτη του παιδιου κ θα παμε θεατρο με την μεγαλη...η μπεμπα με τον μπαμπα σπιτι :?:?:? παω να δω σκουμπι με την μεγαλη αγκαλιτσα στο κρεβατι..........αλλα νομιζω πως δεν θα δω κ πολλα...θα κοιμηθω πιο νωρις απο το παιδι.......καλο βραδυ κ αυριο με υγεια.............ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!!σορυ που δεν σας διαβασα..........αυριο που θα ειμαι ξεκουραστη γιατι τωρα κλεινουν τα ματια μου.....ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλες τι κανετε?

Εμεις τα ιδια..ενα σπιτι γιαπι κ μεσα στη σκονη..χτες εμεινα χαλανδρι στην πεθερα μου κ ομικρος κοιμοταν μονο αγκαλια...σημερα ηρθαμε σπιτι αλλα παροτι καθαριστηκαν τα χοντρα μυριζει σκονη..αυριο θα ξαναμετακομισουμε χαλανδρι...

Γενικα μια βδομαδα τωρα ξυπνα κ θελει αγκαλια να κοιμαται..ουτε καν στο κρεββατι..στο πλαι κ πανω μου...ποσο θα τραβηξει αυτο δ ξερω...απο φαι λιγο καλυτερα..

απο φωνες αλλο τιποτα..

Δεν βλεπω ναστολιζω ουτε αυτη τη βδομαδα..ευχομαι να μαζευτει μεζρι πεμπτη το σπιτι κ να φυγουν ολοι οι μαστοροι..τα νευρα μου οπως καταλαβεναιτε κροσια!!!!!!!!!1

Λετε να ναι αλματακι ολο αυτο η θα μεινει συνηθεια ο υπνος αγκαλια?

Σοφακι μου ειστε μανεκεν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πανηψηλες οι κουκλες σου!!!!

Μαρακι μου αδικα στεναχωριοσουν μια χαρα πηρε βαρος ο Στεφανακος σας!!

Γιελιζ αστα ενα σπιτι χαλι!!!

Εμεις ειμαστε 7850..υψος δεν ξερουμε ακομη..πριν 20 μερες ηταν 64..την αλλη βδομαδα εχουμε παιδιατρο..

Σορυ που δεν σχολιαζω αλλα ..αλλά ειμε με τον μικρο αγκαλια κ τσιριζει κ παλι...

Φιλουθιααααααααα

Δημοσίευση

Νίκη μου δεν ξέρω γιατί σου βγάζει μεταφορικά εσένα… Σήμερα παρήγγειλα πάλι για την συννυφάδα μου τα new baby και δεν μου έβγαλε έξοδα αποστολής… :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Καλησπερα!Τι κανετε;Εγω νοιωθω κουρασμενη αν και δεν εκανα τιποτα σημερα...Περιμενω να ερθει ο αντρας μου απο την δουλεια για να παω για υπνο.

Σας διαβασα πολυ επιγραμματικα και δεν θυμαμαι και πολλα... :oops:

Γιελιζ,ενω λεει postage and packing 0,00 αν κανεις τον πολλαπλασιασμο πχ.13,56χ3=40,68 που κανουν τα 3 πακετα,δεν συμβαδιζει το ποσο με το τελικο συνολο...Λεει order total 50,04,δλδ κανει καποια κρυφη χρεωση... :roll:

Παω για υπνο και τα λεμε αυριο!Καληνυχτα!

Δημοσίευση

Kαλησπερα μωρακια και μανουλες.

Απ'οτι διαβασα ειστε ολοι καλα.Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο νεο να σας πω,μια απο τα ιδια.Τσιριδες ολη την ημερα,σαλια,θηλασμος ανα 2ωρο περιπου,αλλα πανω απ'ολα χαμογελα και ευτυχια!!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...