Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική στο Νοσοκομείο Ρίου


Recommended Posts

Καλημερα σε όλους! Ξέρει καποια κοπέλα για την μονάδα εξωσωματικής που υπαρχει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (Ρίο); Μου είπε μια γνωστή μου οτι θα κάνει εκεί, αλλά δεν εχω ακούσει να συζητιέται καθόλου αυτό το τμήμα. Εχει επιτυχίες; Ποιοι γιατροί συμμετέχουν; Πως είναι η αντιμετώπιση; Αν έχετε κάνει εκεί ή ξέρετε κάτι, παρακαλώ ενημερώστε με, θα με ενδιέφερε καθ'οτι Πελοποννήσια, αλλά διστάζω γιατί δεν έχω καθόλου πληροφορίες γι'αυτο!Πρώτη φορά το άκουσα να φανταστείτε! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vassiliki μου καλημέρα! Επειδή είμαι κοντά κι εγώ και είχα κοιτάξει για το Πανεπιστημιακό του Ρίου που θα με βόλευε περισσότερο, διαπίστωσα με λύπη μου πως δεν λειτουργεί ακόμα η μονάδα. Είχα πάρει τηλ. και μου το είπαν. Βέβαια μπορείς να πας στον γιατρό κ. Αντωνάκη και να σου πει τι μπορεις να κάνεις. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω. Δεν έχω πάει ακόμα όμως για να σου πω. Αν πας ενημέρωσέ με. Με ενδιαφέρει κι εμένα.

Ότι κι αν αποφασίσεις εύχομαι σύντομα να έχεις το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου Diaz! Σ'ευχαριστώ που απάντησες.Χθες που έψαχνα στι ιντερνετ να βρω κάτι σχετικό, βρήκα μια δημοσίευση Πατρινής εφημερίδας απο το 2009 που έλεγε οτι θα λειτουργήσει σύντομα η μοναδα εξωσωματικής γονιμοποίησης και μάλιστα ανέφερε και την ομάδα των ιατρών, Αντωνάκης-Δεκαβάλλας-Κεραμιδά.Ελεγαν οτι ειχε εγκριθεί κονδύλι για καινούριο εξοπλισμό κ.λ.π. Πιστεψα οτι έχει τεθει σε εφαρμογή η λειτουργία της. Δεν βρήκα τίποτα άλλο σχετικό όμως, και αυτο που μου λές ειναι μια πιθανή εξήγηση.

Σήμερα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με το Νοσοκομείο, στο τηλ. που κλείνουν ραντεβου και ήταν όλο το πρωι εκτός λειτουργίας για τεχνικούς λόγους. Θα ξαναπάρω αύριο να ρωτήσω, ελπιζω να μην υπάρχουν και αυριο τεχνικοί λόγοι.

Εσυ πότε είχες ρωτήσει Diaz; Έκανες τελικά; Πού;

Εγώ έχω πάει ήδη για μια κατατοπιστική επίσκεψη στο Αλεξάνδρα, και έχω συγκεντρώσει και τις εξετάσεις. Περιμένω να βγεί η βιοψία απο ένα μόρφωμα που έβγαλα χειρουργικά από το στήθος-λίπωμα ήταν , αλλά θέλω το επίσημο πόρισμα- για να κλείσω το 2ο ραντεβου εκεί. Όμως σκέφτηκα ότι αν υπάρχει στο ΠΓΝΠ γιατί να μην το εκμεταλλευτώ, δεν είναι εύκολο να πηγαινοέρχεσαι Αθήνα για εξετάσεις, κάθε δεύτερη μέρα που χρειάζεται. Μάλλον ατύχησα όμως- και όλη η Πελοπόννησος!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πριν λίγο μιλουσα με μια κοπέλα που δούλευε 2 χρόνια στο Πανεπιστημιακό και μου είπε οτι δεν είχε ακούσει να έχει εκεί. Κρίμα! Αυριο όμως θα πάω εκεί να κόψω τα ράμματα από την εγχείρηση και θα προσπαθήσω να μάθω από πρώτο χέρι.

Diaz, σε ρώτησα αν έχεις κάνει εξωσωματική ενώ είχες ήδη γράψει ότι περιμένεις ενημέρωση αν μάθω κάτι. Sorry, απροσεξία!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vassiliki μου δεν έχω κάνει ακόμα εξωσωματική. Τώρα ξεκινάω τη διαδικασία. Αν πας προσπάθησε να βρεις τον Αντωνάκη και ρώτα τον να δεις τι μπορείς να κάνεις! Θα χαρώ να μάθω νέα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...