Το καλό είναι πως υπάρχει βελτίωση στον ύπνο σας και κοιμάται αμέσως χωρίς αγκαλιά και αυτό καλ.. εντάξει τώρα ένα διάστημα να κάνετε και λίγο συγκοιμηση φαντάζομαι δεν είναι κακό είναι μικρά ακόμα θα το βρείτε είμαι σίγουρη ☺️
Έχω λίγα συμπτώματα γιατί την ώρα κουράζομαι εύκολα λίγη ταχυκαρδία λίγο το στομάχι μου τέτοια για την ώρα είμαι πάνω κάτω στα ίδια συμπτώματα μετά τις προηγούμενες μικρές διαφορές μόνο .. δυστηχως μετά την 7 εβδ αρχίζει το πάρτυ με του εμετούς τουλάχιστον στις προηγούμενες δύο αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη πως θα έχω και σε αυτήν
εσυ πως είσαι από συμπτώματα;
Τέλεια μια χαρά οπότε είσαι στην αναμονή κ συ! Έχεις συμπτώματα; Οι προηγούμενες εγκυμοσύνες σου έμοιαζαν ή ήταν διαφορετικές;
Είναι λίγο καλύτερα... Εκεί που ξυπνούσε 5 φορές ξυπναει 3 και κοιμάται αμέσως, χωρίς αγκαλιά. Ανά 4 ώρες θα τον κάνω κ γάλα δλδ 2 γεύματα μέσα στη νύχτα... Με βλέπω για συγκοιμηση στο δωμάτιο του ομως
@annie!Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση, έχω ακούσει πολλά για αυτό λίγο αγχώνομαι. Αλλα ειλικρινά θελω απλα να είναι καλα τα αποτελέσματα και ας πονέσω, να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω.
Βρε @Tonakivμου τι έχεις περάσει κι εσύ!!! Εγώ θα πω ένα πράγμα... Τέλος καλό, όλα καλά! Κι εμένα μου συνέστησε ο γιατρός μου λόγω ηλικίας να κάνω nipt αλλά δε με πίεσε κανένας!
Με το καλό κοριτσάκι μου !!! Εγώ γέννησα τα δίδυμα το 2021 στο Διαβαλκανικό. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη κ εκεί θα γεννήσω τώρα κ τον μπόμπιρα πρώτα ο Θεός σε λίγες βδομάδες. Αν σκέφτεσαι το δημόσιο καλό είναι να βρεις γιατρό κ να πας στο ιδιωτικό του ιατρείο κ να σε αναλάβει. Οταν πας με γιατρό είναι πολύ καλύτερα!! Από κει κ πέρα η βασική διαφορά για σένα είναι η άνεση καθώς στην ιδιωτική κλινική δεν έχεις το μωρό συνέχεια δίπλα σου αν δε θέλεις, που λογικά θα γεννήσεις με καισαρική οπότε είναι δύσκολο στην αρχή. Οι περισσότερες φίλες μου γέννησαν στο γένεσις κ όλα καλά δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο παράπονο.
Recommended Posts