Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 11! ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ!!


Recommended Posts

Γειά σας κορισούδια μου!! Τι κάνετε;; Πολλές βαπτίσεις διαβάζω!Γιώργο,συμπεθερούλα,Μυρτώ,Ειρηνάκι,Ιωάννα,Άντρια κ όποια άλλη ξεχνάω να σας ζήσουν τα ζουζουνάκια σας!!Σιγά σιγά παίρνουν επίσημα τα ονοματάκια τους,ξεκινησαν τις κρεμούλες,κάποια έβγαλαν τα πρώτα δοντάκια κ όπου να ναι θα βγάλουν κτα υπόλοιπα μωρούλια..άχ άλματα κάνουν τα ζουζούνια μας μέρα με τη μέρα!Να είναι γερά να τα χαιρόμαστε!!

Εμείς ακόμα δν έχουμε ιντερνετ,οπότε μέχρι τη Πέμπτη θα μπαίνω κλεφτά απο όπου βρώ να σας διαβάζω γιατί μου λείψατε.. φιλιά σε μπεμπάκια κ μανούλες απο τον Ζοζεδάκο μου κ μένα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 966
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!!!

Έλενα,σ'ευχαριστούμε για το νεο θεμα!!

Πολλές ευχές σε οσες βαφτίσανε!!!Γερά,τυχερά και περιτριγυρισμένα από αγάπη!!!!

Η Μυρτώ κυρία στη βάφτιση,δεν έκλαψε καθόλου (παρά την αγωνία μου) παρά μόνο ελάχιστα στο τέλος που την πήρε ο παπάς κ φιλούσε τις εικόνες!περάσαμε πολύ ωραία κ στο τραπέζι κ οι καλεσμένοι μας ευχαριστήθηκαν!πήραμε πολλά ωραία δωράκια κ κάποια τα αλλάξαμε ήδη κ πήραμε ακόμη ωραιότερα!η μικρή είναι μια χαρά,έβγαλε κ δευτερο δοντάκι κάτω ενώ το πρώτο βγήκε τελείως κ όταν γελάει φαίνεται το φαφουτάκι μας!!! :D

Με τους δικούς μας περάσαμε πολύ ωραία χάρηκαν κ τη μικρή,ο δε αδελφός μου ξετρελάθηκε με την ανιψιά!έκανε σε όλους χαρές κ χαμογελούσε!

Σήμερα ξεκινήσαμε το αχλάδι, δεν ενθουσιάστηκε, της έβαλα κ λίγο ρυζάλευρο μπας κ την ξεγελάσω αλλά πάλι έφαγε ελάχιστο κ δεν επέμενα.Το ρυζάλευρο το καθαρίζει!!χθες της έφτιαξα με 90ml νερό κ το έφαγε όλο,αν το φάει κ σήμερα αύριο θα αυξήσω στο 110ml.τώρα έχει μάθει κ με μιμείται,ρουθουνίζω κ ρουθουνιζει κ αυτή ακόμη κ αν δεν έχει μύξες κ γελάμε!!!είναι πολύ αστεία φάτσα!σήμερα πέρασα κ από τη μαία στο ΠΙΚΠΑ να δει τη μικρή κ να αφήσω μπομπονιέρα,ξετρελάθηκε!λέει ότι μοιάζει στο μπαμπα της αλλά έχει τα χρώματά μου!!!μας υποχρέωσε!! :lol: φωτο από βάφτιση θα βάλω αύριο.

Σχετικά με το θέμα των μπαμπαδων, θα συμφωνήσω με την Αναστασία!εκτόςαπο το θηλασμό,ο κώστας τα κάνει όλα κ τον εμπιστεύομαι απόλυτα!την αφήνω συχνά κ φεύγω ήσυχη χωρίς να του τηλ κάθε 15'.βεβαια είναι κ στον άντρα. ο κώστας ούτως ή άλλως βοηθούσε πάντα στο σπίτι,στο μαγείρεμα,τις δουλειές,την καθαριότητα,τα ψώνια,σε όλα, οπότε δεν είχαμε προβλημα.Σίγουρα στην αρχή χρειάζονται χρόνο για να εξοικειωθούν αλλά δεν είναι κ πυρηνικη φυσική!!

Φιλιάαααα ξύπνησε από τη σιέστα της!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα !!!Καλή αρχή στο νέο μας θεματάκι!!!

Σήμερα αδιαθέτησα κ είμαι στα down μου,ευτυχώς που είναι ο μπαμπάς σπίτι κ ξεκουράζομαι.

Αυριο έχω ραντεβού για δουλειά,έχουν στριμωχτεί πολύ τα πράγματα,τα βασικά δεν μας λείπουν αλλά δεν υπάρχει τίποτα πέρα απο αυτό...ολα έχουν κοπεί,μέχρι κ οι καφέδες.

Δαναη να σου ζησει η νεοφωτιστη!!!Μπραβο,πηγαν όλα τελεια κ εισαι απο τις τυχερες που δεν εκλαψε η μπέμπα!Περιμενουμε φώτο!!!

Ξυπνησε η μικρή,τα λέμε μετά,ελπίζω όχι την νυχτα Αφροδίτηηηη :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσακια!!!με γεια το νεο θεματακι και με το καλο τα δοντακια μας!!!!δαναη, να σου ζησει η μυρτω!!!χαιρομαι που ολα πηγαν κατ'ευχην και ηταν μια πολυ χαρουμενη μερα, μακαρι να ειναι ετσι για ολες μας!!!

γωγω, κι εγω ελπιζω το βραδυ να τα λετε μονο με το μορφεα!!!!χαχαχαχαχα!!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας!!!!!!!!!!!!

με γεια το ποστ!!!!!!!! και συντομα (?) ανακοινώσεις για νέα μπεμπάκια!!!!!

τι κάνετε?

να ζήσουν τα μωράκια που βαπτίστηκαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σούλα πολύ ωραίες οι φώτος στο facebook!!!!!!!!!! είστε κουκλίτσες μαμά και κόρη!!! και ας μοιάζει (για την ώρα...) στον μπαμπά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγώ γύρισα πριν από λίγο από τον γιατρό εδώ στα Ιωάννινα όπου και είδαμε το ζουζουνάκι!!!!!! είμαι σχεδόν 10 εβδομάδων και πολύ χαρούμενη!!!!!

τα συναισθήματα τώρα με το 2ο μωράκι είναι πολύ διαφορετικά...

καταρχάς δεν είναι όλη η προσοχή στραμμένη στην εγκυμοσύνη όπως συνέβη την 1η φορά, καθώς οι καθημερινές ανάγκες της ζουζουνίτσας μου είναι μεγάλες ...οπότε δεν υπάρχει χρόνος...

επίσης δεν αναρρωτιέμαι συνέχεια πώς είναι να έχεις ένα μωρό γιατί πλέον ξέρω!!!! να σας θυμίσω ότι δεν είχα μωρά στον περίγυρό μου και δεν είχα πιάσει ΠΟΤΕ μωρό στα χέρια μου.............

τώρα ξέρω τι με/μας περιμένει....

επίσης γενικά η αγωνία είναι μικρότερη καθώς δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί, βλέπω την μικρούλα μου και νοιώθω ότι όλα -γενικά- θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

από κιλάκια είμαι στο +0 και μπορώ να πω ότι έχω χάσει και 1...(άλλαξα ζυγαριά...) και έχω την αίσθηση ότι σε αυτή την εγκυμοσύνη θα πάρω λιγότερα...................μακάρι!!!!!!!!!!

σας φιλώ πολυ πολυ!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααα κορίτσια ήθελα να σας πω για το φρούτο!!!

ξαφνικά πριν από μια εβδομάδα σταμάτησε να το τρώει, έτσι χωρίς λόγο...ενώ το έτρωγε κανονικά και με χαρά...το έδινα 10:30-11:00.............

τι να φταίει, τι να φταίει αναρωτιόμουν............και τελικά το βρήκα!!!!! έφταιγε η ώρα!!!!!!!!!!

είχε αρχίσει να της δημιουργεί καούρες και ξυνίλες (όσο να ναι τα φρούτα είναι κάπως όξινα...)

και έτσι το άλλαξα και πήγα λίγο νωρίτερα το μεσημεριανό της (12:30-13:00 έναντι 14:00 που το έδινα πριν) και της δίνω το φρουτο γύρω στις 16:00 και το ριζάλευρο κατά τις 19:00 (μια ώρα μετά)

και το τελευταίο γάλα κατά τις 10:00

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!!

Γωγω μου ελπιζω σημερα την νυχτα να τα λετε με τον γιο μου στα ονειρα σας!!!! Κοινως κοιμηθητε για να κοιμηθουμε και εμεις (εγω και η Χριστινα)!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σαμανθα σε ζηλευω!! καθαρος αερας!! Ετσι ειναι οταν το μωρο ειναι μικρο. Ουτε που θα καταλαβεις ποτε ερθει η ωρα να γεννησεις. Το πρωι τι της δινεις αντι φρουτο; Τι ωρα ξυπναει το πρωι; τις ιδιες ωρες τρωει και ο δικος μου απλα κατα τις 12 πινει και λιγο γαλατακι.

Ο Διονυσακης μου υπεφερε το απογευμα απο τα δοντακια του, πολυ κλαμα!!!! Και ξαφνικα σταματησε. τωρα του εδωσα ντεπονακι για να κοιμηθει ησυχα. Πολλλλλυυυυυυ πονο κοριτσια εχουν αυτα τα δοντια!! και ειναι το δευτερο! Τι θα κανουμε με τα αλλα! Πολυ ξενυχτη θα εχουμε.

Σημερα κλεισαμε 1 χρονο παντρεμενοι! Μου ειχατε γραψει τις ευχες σας πριν και σας ευχαριστω. Του την ειπα γτ δεν μου εφερε ουτε 1 τριανταφυλλο!! ηθελε αλλα τον ποναγε το κεφαλι του και ηθελε αλλα υπεφερε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΣΟΥΛΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Κ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ...ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.....ΙΔΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ....

ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΑΣ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ...

ΣΑΜΑΝΘΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ...ΚΑΤΣΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ....

ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ,Ο ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΟΛΟ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ....ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ...ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ....ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera!!!!

Gewrgianna na zisete panta eutixismenoi k enwmenoi..

Gioulaki mou oute emena evgale dontaki akomi :)..Filia ston ale3ako :-*:-*

Simera paralavame k tin sophie meta apoo 22 meres pou tin paraggeilame :evil: i mikri akomi den tin eide giati koimi8ike sto autokinito ka8ws epistrefame apo tis e3wterikes douleies pou pigame na kanoume..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα τσουπρες μου.ολες καλα?καλοριζικο το καινουργιο μας θεματακι.αν και εμεις ακομα δοντια γιοκ.που θα παει ομως θα τα καταφερουμε.δαναη να σου ζησει η νεοφωτιστη μυρτω.καλη χριστιανη.περιμενουμε φωτο να σας καμαρωσουμε.γεωργιαννα να ζησεις με τον αντρουλη σου.να τους βαλουμε(μαζι με τον δικο μου)να κανουν παρεα.του λεω προχθες...βρε 2 παιδια σου εκανα 1 λουλουδι δεν μου εφερες.τι να τα κανεις μωρο μου μου λεει τα λουλουδια.εσυ εισαι απο μονη σου λουλουδι :twisted: τι να πω.παντως με εκνευριζει γιατι το θεμα δωρα-λουλουδια-εκπληξεις το αγορι μου δεν το εχει.τελος παντων .samantha η δευτερη εγκυμοσυνη εντελως διαφορετικη απο την πρωτη.τωρα ειναι ολα γνωστα.βεβαια οταν με το καλο ερθει το μωρακι τα συναισθηματα ειναι τα ιδια και σε μεγαλυτερο βαθμο.οταν εμεινα εγκυος στον μπεμπη ο μεγαλος ηταν 2,5.το πρωτο που σκεφτηκα ηταν αν θα αγαπησω το μωρο οπως αγαπαω τον κωσταντη.οταν γεννησα ολες οι αμφιβολιες εφυγαν .ερωτευτηκα τον μπεμπη μου.πως μπορεις να μην αγαπησεις αυτα τα πλασματακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια να σας ρωτησω.πως κυκλοφορειτε εξω με τα μωρακια σας εκτος απο το καροτσι.οταν γεννησα πηρα απο μια κοπελα που τα φτιαχνει μονη της ενα sling .ετσι θα εβγαινα βολτα με το μωρο εκει και τον κωσταντη καροτσι για τις μακρινες βολτες.δεν ξερω ομως δεν με βολεψε καθολου.νομιζω πως ο μπεμπης θα φυγει απο κατω.δεν ξερω τι κανω λαθος.μετα πηρα εναν μαρσιπο τον κλασικο της cihcco.με βολεψε καλυτερα αλλα ποναω ρε κοριτσια.ο μπεμπης ειναι 9 κιλα(εγω ειμαι 53)πονανε οι ωμοι μου απο τα λουρια λογω βαρους και η μεση.δεν ειναι για πολυ ωρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα, καλό μήνα να'χουμε Έλενα, Γωγώ, Αφροδίτη, Άφρο, Γεωργιάννα, Αναστασία, Δανάη, Ιωάννα, Γιούλη, Σούλα, Ειρήνη, Έλενα, Άντρια, Γιώργο, Βάσω, Γλυκερία!!!

Γεωργιάννα χρόνια σας πολλά, πάντα αγαπημένοι!

Δανάη να σου ζήσει η Μυρτούλα!

Σαμανθούλααα! Το είδατε το μπεμπεδάκι ε, μπράβο, όλα τέλεια θα είναι, κοίτα να την απολαύσεις λίγο την εγκυμοσύνη!

Βάσω εγώ κυκλοφορώ πάντα με sling, με βολεύει τρελά, αν τοποθετηθεί σωστά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να πέσει το μωρό! Μπορείς όμως να δοκιμάσεις και mei tai, πιάνει και στους δύο ώμους, είναι σαφώς πιο βολικό από τους συμβατικούς μάρσιπους του εμπορίου και πολύ πολύ καλύτερο για τη σπονδυλική στήλη του μωρού! Δε ξέρω από που είχες πάρει το sling σου αλλά η Στέλλα από το αστεράκι φτιάχνει καταπληκτικά mei tai (και το λέω με σιγουριά γιατί δοκίμασα και άλλες δύο μάρκες mei tai και καμία σχέση!)

Εμείς συνεχίζουμε την προώθηση του παιδικού εργαστηρίου καθώς ο κόσμος είναι πολύ μαγκωμένος, θα κάνουμε τα δύο πρώτα Σάββατα δωρεάν και βλέπουμε... Ταυτόχρονα σχεδιάζουμε και κάτι καλό για ενήλικες, θα σας ενημερώσω όταν ολοκληρωθεί!

Έχω κουράσει λίγο τον Αρούλη αυτές τις μέρες, όλο τον σέρνω μαζί μου δεξιά κι αριστερά αλλά τι να κάνω. Τώρα περιμένω τηλέφωνο από τον παιδίατρο να μου πει αν θα έρθει σήμερα ή την Παρασκευή και το απόγευμα πρέπει να βγω για ψώνια, έχω να πάρω δώρο γάμου για μια φίλη που παντρεύεται το Σάββατο και να βρω και κάποιο φόρεμα για μένα που να μου επιτρέπει να θηλάζω καθώς θα έχω (τι πρωτότυπο) και τον Άρη μαζί. Σκέφτομαι μήπως πάρω και το καρεκλάκι του Άρη, να τελειώνω με τα ψώνια και μετά να δω πως θα ξεχρεώσω τη κάρτα. :lol::lol::?:cry:

Ουφ και μένα κάτι με τριγυρίζει, πονάει ο λαιμός μου, ψιλοκρυώνω... πήρα εχινάκια κι ελπίζω να τη γλυτώσω!

Φιλιάαα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα... εμας το μπουκωμα παει χαλια κ πιεζεται το μαναρακι μου κ επειδη ειναι αδιαθετη της εδωσα ρυζαλευρο ολικης αλεσης της φρεζιλακ ελπιζως οτι επειδη ειναι ολικης δε θα φερει δυσκοιλιοτητα κ ειδομεν... χθες ταλαιπωρηθηκε πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!! μακαρι αυτος ο χρονος να ειναι καλυτερος μεταξυ μας.

Βασω και εω εχω ring sling και με βολεψε πολυ, ειδικα εαν θελω να παω για λιγα ψωνια στο σουπερ.

Εμεις βγαζουμε το 2ο δοντι, οπως σας εχω ξαναπει, και δεν κοιμαμε την νυχτα!! ΠΟλυ χαλια και πολυ γρινια. σημερα εχει και την ημερα!!! Δεν μου φτανει που δεν κοιμηθηκα την νυχτα συνεχιζει το κλαμα. Αλλα τι να κανω πολυ πονο πρπει να εχει.

Θα τα πουμε αργοτερα μπας και ηρεμησει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!γεωργιαννα να ζησετε!!!!καθε χρονος που περνατε μαζι να ειναι γεματος με ομορφες εμπειριεσς!!!!!υπομονη με το δοντακι του διονυσακη!!!εμεις τιποτε ακομα....περασε το προηγουμενο θεμα με τα κουταλακια και κρεμα δε φαγαμε, φοβαμαι οτι θα περασει και κι αυτο το θεμα και δοντακι δεν θα δουμε.... :lol::lol: τις τελευταιες μερες δεν κανει τοσο συχνα κακακια....εκει που εκανε καθε μερα, πηγε καθε 2 και τωρα καθε 3....βεβαια η ποσοτητα ειναι επαρκης, αλλα ειναι φυσιολογικο;;;

αντρια με γεια τη σοφι!!εμεις την εχουμε 2 εβδομαδες τωρα, αλλα τις τελευταιες μερες αρχισε να την τρωει....

γιουλη, γλυκας ο αλεξακος!!!!τι λεξουλες λετε;;;;

ααααχ!!!γκρινιαζει!!!τα λεμε αργοτερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεωργιάννα, τα μασητικά από το ψυγείο δεν τον ανακουφίζουν?το gel bexodent?

Αφροδίτη,θηλάζεις αποκλειστικά?αν ναι, ειναι φυσιολογικο να μην κάνει σταθερά κακά.η μυρτώ έκανε μια-δυο φορές την ημέρα,τώρα με το ρυζάλευρο είχε να κάνει και 2-3 μερες (σπάνιο).η παιδίατρος είπε ότι αν δεν δυσανασχετεί είναι οκ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δαναη να σου ζησει!! Πολυ ομορφη ησουνα και εσυ!!Θελω να δω την Μυρτω με το φορεμα το βαπτιστικο ετσι να το δω ολο. πολυ κουκλα πατως!!!

Μου αρεσουν τα μωρα μετα την βαπτιση που ειναι επισημα ντυμενα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...