Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωρακια χειμωνα/Τα πρωτα μας γενεθλια+σπορακι

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kαλησπερα κουκλες..

Σημπεθερα πολυ χερομε που επανιλθες ετσι δυναμικα, μου ελιψες...

Για την Σουηδια ειναι σηγουρο πλεον, φεβγουμε τον Ιουλιο ετκος και αν κερδισουμε το τζοκερ...

Το που θα μενει το ζεβγαρι μας δεν εχει καμια σημασια για μενα, αλλα οταν η Αφροδιτουλα θα ερθει για μεταπτυχιακο στην Σουηδια θα φροντισω να περασει σουπερ ετσι οστε να μην θελει να φιγει πισο :lol::lol::lol:

Ο Τριανταφυλλος ειναι καλα φενετε να μην τον ενοχλει καθολου η πλιγη στα χιλακια του..

Το πολυ αιμα ηταν μαλον γιατι χτιπισε ακριβος εκει..

Σημερα τελικα δεν μαγιρεψα φασολαδα, σιγγεκριμενα δεν προλαβα να το ψισω το φαγακι μου...

Ειχαμε 11 ωρες διακοπη ρεβματος :o:o:o:o απο της 8 μεχρι της 7 το απογευμα...Ευτυχος που δεν εχει πολυ κρυο γιατι θα ειχαμε παγωσει εδω μεσα.

Πω πω ο μικρος σημερα κουτουρντισε, τον εχει αναλαβει ο αντρας μου αλλα ακομι περπαταει και γκρινιαζει :roll::roll::roll: Μου φενετε πως πρεπει να παω να βαλω τα πραγματα στην θεση τους.....

Ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω αργοτερα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουφ...τα διβασα ολα και αν δεν ηταν και η ελενη δεν θα θυμωμουν τιποτα...

να αρχισω με την μαριεττα μου και να της πω πως το παιδι επιτελους καταλαβε με τι εχει να κανει και αποφασισε να μην σε παιζει...εισαι καλα παιδι μου????πας καλα???παιρνανε και αυτα τις φασεις τους...παντως και εγω θα σου προτεινα να κανεις τις δουλειες οταν θα κοιμαται ο λιακος αλλιως να μην τις κανεις καθολου και να της αφηνεις για το σ/κ...πως το εκανε η ευγενια???που κουραστικα μονο να τα διβαζω...χαρα στο κουραγιο σου κοριτσακι μου...παντως επιμενω ασε τις δουλειες και ασχολησου με το παιδακι σου...

ολα τα μωρακια μας μεγαλωνουν σιγα σιγα εεε???και γινονται παιδακια..τι ομορφα...

αλικη να χαιρεσαι τον σπυρο σου και να τον δεις οπως ποθεις...σαν τα ψηλα βουνα μεγαλο...

ελενη ευχαριστω κοριτσακι μου για τα ομορφα λογακια σου αλλα αν μπορουσα ας εκανα και αλλιως...παιδια τωρα εχει αρχισει τις βουτιες (κανονικα ομως εχει και το στυλ)ανεβαινει στο τραπεζακι..λυγιζει μπροστα και βουταει...δραμα η κατασταση...καθε βραδυ ανακαλυπτω και μια καινουρια μελανια σε πλατη ποδια αφου αν τον δουν ετσι μπορει να νομιζουν πως τον δερνω κι ολας...επισης και εγω περναω ενα δραμα στο αλλαγμα της πανας...αν κατσει ηρεμος καποια στιγμη τον κοιταζω να δω αν εχει πυρετο...σας ειπα οτι προσπαθησε να κατεβει απο την αλλαξιερα???γυρισε με την κοιλια οπως κατεβαινει απο το κρεβατι και πατουσε τα ποδια του να κατεβει...σοκ επαθα η μανα...και εκεινος αταραχος να κοιταζει σαν να λεει τι επαθες καλε?βαρεθηκα εκει πανω και ειπα να κατεβω να ξεμουδιασω...

ευη μου τι κανει το τριανταφυλλακι τωρα?ελπιζω να ειναι καλυτερα...εγω το επαθα αυτο οταν γλυστρισε στην μπανιερα και ενω νομιζα δεν ειχε κατι σε δευτερολεπτα ειδα το νερο να βαφετε κοκκινο και χλωμιασα...βεβαια μετα απο λιγο ο μανωλης συνεχισε απτοητος αλλα εμενα η καρδια μου ακομα ετρεμε...

οσο για το φαγητο που λετε εγω του δινω απο το δικο μας..απλα δεν του βαζω κανονικο αλατι...βαζω πολυ λιγοτερο και αν θελει ο αλεξης προσθετει στο δικο του...η καμια φορα δεν βαζω καθολου αλατι και βαζω εναν κυβο που ετσι κι αλλιως εχει και ειναι αρκετο...οσο για την σαλατα αν εννοεις κατερινακι αγγουρι ντοματα για το αγγουρι τρελενεται την ντοματα οχι και τοσο για το μαρουλι τωρα δεν του εχω δωσει γιατι θελει μασημα και πιστευω θα πνιγει με το φυλλο...

τι αλλο ξεχασα???δεν θυμαμαι...

ευη τωρα σε ειδα...ευτυχως ολα καλα...εχω ομως μια απορια τι σημαινει...ΚΟΥΤΟΥΡΝΤΙΣΕ?????? :shock::shock::shock::shock:

Aλικη χρονια πολλα για τον γιο σου!!!να τον χαιροσαστε και ο,τι επιθυμειτε για την παρτη του!!!βαλε καμια φωτο να τον καμαρωσουμε!!!

Ελενη θηριο!!!παλι εγραψες!!!καλα τα λες....ετσι ακριβως!!!

παντως κοριτσια κανω δουλειες μαζι με τον Ηλια:και τα κρεββατια στρωνουμε(ο Ηλιας τα ξεστρωνει :evil: ) και σκουπα μαζι του βαζω κι ολο του λεω προσεχε Ηλια το καλωδιο!!και σηκωνει το ποδαρακι του και περναει..ή βαζει το χερακι του στο κουμπι και την σταματαει :lol::lol: κι οταν μαγειρευω ή πλενω πιατα ερχεται κοντα μου κι ολο βαζει το χερι στα ντουλαπια ή στα φρουτα και γινεται το ελα να δεις!!! και πλυντηριο βαζουμε παρεα:σκορπιζω τα ρουχα στο πατωμα και διαλεγω ποια θα βαλω και του τα δινω στο χερι για να μου τα δωσει να τα βαλω μεσα...και τα λουλουδια ποτιζουμε μαζι και κυνηγαω το χερι απο το χωμα!!!ισως να εφαγε μια μερα,δεν ειμαι σιγουρη!!

αλλα γαμωτο!!αυτο που με ενοχλει ειναι να βλεπω πχ την κοπελα να παιζει ολη μερα μαζι του ή τον Μανο να κυνηγιουνται ή να ειναι ξαπλωμενοι στον καναπε και να το απολαμβανουν,ενω εγω κλεβω στιγμες της μερας για να τον χαρω,κανοντας παραλληλα διαφορα αλλα...αυτο εννοω:δεν ειμαι συγκεντρωμενη στο παιχνιδι του παιδιου κι αναρρωτιεμαι αν αυτο ειναι λαθος...αν δηλαδη το παιχνιδι ειναι παιχνιδι και οι δουλειες δουλειες και δε ειναι σωστο να τα συνδυαζουμε ολα μαζι....Αννα και Κατερινα τι λετε;εσεις που εχετε εμπειρια πανω σε αυτα;

Τριανταφυλλενιε!!!!το αιμα ειναι για τους αντρες μωρο μου!!!κι εσυ εδειξες ποσο αντρας εισαι!!!!περαστικα γλυκο μου παιδακι!!!

για τα λαχανικα που ειπατε καποια στιγμη,εμας δεν μας εχει πει κατι συγκεκριμενο να τα τρωει δηλαδη σαν σαλατα...τον Γεναρη εχουμε εμβολιο....θα ρωτησω!!!

κι εμεις Ελενη το αυγο δεν το εχουμε φιλο!!οταν ειχα ρωτησει την παιδιατρο αν ειναι κακο που δεν το τρωει,ειχε πει οτι πιο πολυ την ενδιεφερε να δει αν υπηρχε αλλεργια γιατι το σιδηρο που παιρνει απο το αυγο,το παιρνει καλλιστα απο το κρεας,τις φακες και το σπανακι...παντως πρεπει να τον παλεψω τον κυριο!!!

Κατερινα εισαι μια γλυκα!!!ειδα την φωτο σου στης Αννας!!!κι η κοιλιτσα σου σουπερ!!!!!!!!!!

Αννα αν ακουσω κατι,θα σε ειδοποιησω για τον Γιωργο..παντως εχεις πολυ δικιο:το να ειστε ολη μερα μαζι ο ενας πανω στον αλλον,ειναι φορες που δεν υποφερεται..και για τις δυο πλευρες εννοειται!!! εχετε πιστη και κατι καλο θα σας χτυπησει την πορτα σας!!!!

φιλια κορες!!!θα τα πουμε απο αυριο!!!!!!!!!!!

Λιπον εχουμε και λεμε.......Εγω κουτουρντισα

Εσυ κουτουρντισες

Αυτος κουτουρτνισε...... :lol::lol::lol::lol::lol:

Που να εγραφα και το Γουτουρεψε εεε????

Ειναι μια εκφραση που μαλον σημενει πως καπιος εχει ζωηρεψει, εχει τον ακαθιστο, ειναι ιπερκινιτικος...

Με επιφιλαξη παντα στα λεω ολα αυτα, δεν ειμαι και ο Μπαμπινιοτης....Εγω παντος αυτο ενοω οταν λεω αυτην την λεξη.

παρεπιπτοντως την ιδια απορια εχω κι εγω με την Κρητικοπουλα μας:τι εννοεις ποιητρια Ευη με την καινουρια λεξουλα που μας μαθαινεις; :?::?:

κοριτσια σημερα ο Ηλιας σκαρφαλωσε πανω στο κρεββατι μας...με την δευτερη φορα που πηρε τα καταφερε!!!αντε γεια τωρα!!!

Μαριεττα θα σου θιμισω μονο μια γνωστη εκφραση που λεμε στην Ελλαδα....

ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΜΑ....

Παντος στο θεμα αυτο με τις δουλειες ειμαστε λιγο βλαμενες, δεν πρεπει να ειναι η πρωτερεοτιτα μας οταν γιριζουμε στο σπιτι αλλα τα παιδια...Η δουλειες θα ειναι εκει και αυριο ενο τα παιδακια μας θα εχουν μεγαλωσει αλη μια μερα που ποτε δεν θα γιρισει πισο ξανα...

Θα πω τωρα παλι για τις Σουηδεζες αλλα αυτες ξερω για να σιγγρινω...Τα σπιτια τους ειναι μονιμος ανο κατο ος και βρομικα θα ελεγα αλλα ουτε καρφι δεν τους κεγετε αν εχουν να κανουν κατι πιο ευχαριστο..

Ουτε αυτο μου αρεσει αλλα και εμεις το παρακανουμε νομιζω....

Μαριεττα ο Ηλιας σε λατρεβει απλα εχει και αυτος τις μερες του πως να το κανουμε..

Μαριεττα θα σου θιμισω μονο μια γνωστη εκφραση που λεμε στην Ελλαδα....

ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΜΑ....

Παντος στο θεμα αυτο με τις δουλειες ειμαστε λιγο βλαμενες, δεν πρεπει να ειναι η πρωτερεοτιτα μας οταν γιριζουμε στο σπιτι αλλα τα παιδια...Η δουλειες θα ειναι εκει και αυριο ενο τα παιδακια μας θα εχουν μεγαλωσει αλη μια μερα που ποτε δεν θα γιρισει πισο ξανα...

Θα πω τωρα παλι για τις Σουηδεζες αλλα αυτες ξερω για να σιγγρινω...Τα σπιτια τους ειναι μονιμος ανο κατο ος και βρομικα θα ελεγα αλλα ουτε καρφι δεν τους κεγετε αν εχουν να κανουν κατι πιο ευχαριστο..

Ουτε αυτο μου αρεσει αλλα και εμεις το παρακανουμε νομιζω....

Μαριεττα ο Ηλιας σε λατρεβει απλα εχει και αυτος τις μερες του πως να το κανουμε..

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*:-*:-*:-*:oops::oops::oops::oops::oops:

κοριτσια παω να κανω παρεα στο μεγαλο αντρακι,με περιμενει να δουμε καμια ταινια!!οχι δεν εχει ντοινγκ...

εχω ακομα περιοδο!!!

φιλια κορες!!!!!!!!!!

By the way τωρα που το θιμιθικα, ολες στης Ειρηνης θα πατε την παραμονη Χριστουγεννον?????

Τι να πω οτι δεν ζυλεβω που ειστε ολες εκει και εγω εδω σαν την καλαμια στον καμπο, αλλα χαλαλι σας βρε μακαρι να περασετε ιπεροχα στην αλη την τρελονγγα και να πιητε και ενα ποτιρακι στην υγεια μου.

γουτουρευω

γουτουρευεις

γουτουρευει???? καλα το παω???τρελοκομειο σουηδεζα να φυγεις και εσυ να δω τι θα κανουμε καλοκαιριατικο...ποια θα της ξενυχταει ολες??μου λες???

μαριεττακι αν ειναι καλο το εργο πες το μας και εμας γιατι εχουμε στερεψει...και να ακους και λιγο τους αλλους...ειδες οι φιλοι μας οι σουηδοι...πως θα γινουμε ευρωποι αν δεν κανουμε οτι και αυτοι???μου λες???γιαυτο φαλιρησαμε...δινουμε ολα τα λεφτα μας σε απορυπαντικα...

αχ με επιασε η βλακεια μου...σταματηστε με...ετσι κι αλλιως φευγω...παω για υπνο...

καληνυχτα αγαπες ηρεμη και υσηχη νυχτα να περασουμε...ονειρα γλυκα..

τζιφος η ταινια..ο Μανος κοιμηθηκε στον καναπε περιμενοντας την αφεντια μου :lol::lol:

οποτε παω να την πεσω κι εγω!!! οχι στον καναπε,στο κρεββατακι μου!!!

τον σκουνταω να σηκωθει,αλλα τιποτα!!οποτε τον σκεπασα κι εχει ο Θεος!!

ρε συ Μαρια!! internet δε θα εχει η Σουηδεζα εκει που θα παει;τι λες τωρα; :idea::idea:

γουτουρευω τι σημαινει παλι;οεο;

ξανα φιλια κορες!!!!!!!!

Το γουτουρευω ειναι ποντιακο εεε, ξερουμε και ξενες γλωσσες αμαλαχι....

Ευτυχος με το διαδικτιο θα ειναι σαν να μην εφιγα ποτε απο εδω, απλα εκει θα δουλευω και εγω οποτε θα ειμαι μονιμος στο τρεξιμο....

Αλλα εκει θα εφαρμωσω το Σουηδικο σιστιμα και θα γινω βρομιαρα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καληνυχτα Μαρακι ονειρα γλυκα, φιλια στο τρελοπαιδο σου...

Βαλτου και καμια πισινα απο κατο απο το τραπεζακι, να μην πιγενουν τσαμπα η βουτιες :lol::lol::lol:

Παω και εγω να την πεσω γιατι σε λιγο μονη μου θα μιλαω....

Σημερα χορις ρεβμα εριξα μπολικο υπνο και τωρα εχω ρεντα αλλα μονη μου δεν λεει....

Ματς μουτς φιλεναδιτσες μου, c u tomorow......

Καλημερα κουκλιτσες μου......

Ξιπνισαμε απο τα χαραματα 4:30....Ο γιος μου μαζι με τις κοτες ξιπναει τελευτεα. Το εχει κανει σιστιμα καθε βραδι 04:30-06:00 θα αρχισει η σιρινα. Τον ταιζω τον αλαζω και τον βαζω παλι να κοιμηθει αλλα εχθες κουτουρτνισε και δεν κοιμοταν με τπτ..

6 η ωρα τον παραταω και εγω στο κρεβατακι του και ας εκλαιγε, μετα απο λιγο κοιμηθικε αλλα στης 7 χτιπουσε το ξιπνιτιρι μου και επρεπε να σικωθω να ετιμασω την Φλωρα για το σχολειο.....

Ειμαι κοματια (-|(-|(-|(-|(-|

Καλημέρα μανάδες!!!

Το πάλεψα να τον βάλω ακόμη λίγο να κοιμηθεί τον λεβέντη αλλά που…. Μου έχει βγάλει το λάδι αυτό το παιδί με τον ύπνο! 7 παρά σηκώθηκε κ τη νύχτα 3 φορές ξύπνησε!!! :twisted:

Ευχαριστώ κορίτσια μου για τις ευχές!!!

Μαρία μου αν το παιδάκι σου τρέχει όλη μέρα έτσι, πώς να μην κοιμηθεί από τις 5?

Μαριέττα πάντως κ εγώ που είμαι όλη μέρα μαζί του, στον πατέρα του έχει αδυναμία, στην θεία του κ στους παππούδες (τη θεία τη βλέπει μία φορά την εβδομάδα κ τους παππούδες 1 το 3μηνο)….. την άλλη φορά πήγα στο γιατρό κ έλλειπα 3 ώρες, όταν γύρισα ούτε ένα βλέμμα δεν μου έριξε. Η μαμά στα δύσκολα.. για τα ξενύχτια, για τα δόντια... Εσύ είσαι η σταθερή του κ αυτό είναι πολύ όμορφο…. Τις δουλειές καλά κάνεις κ τις κάνεις μαζί του αλλά φρόντιζε να σου μένει κ ένα 30λεπτο την ημέρα αποκλειστικά κ μόνο για παιχνίδι μαζί.

Θα προσπαθήσω να βάλω φώτο! Αν τα καταφέρω γιατί είμαι άσχετη…..

Εύη καλημέρα!!! Τα ίδια κ εσύ…. :roll:

Αλικη ο δικος μου μαγγας κοιματε του καλου καιρου τωρα, εγω ειμαι που κουτουλαω...

Επρεπε να μαγιρεψω αλιος θα την επεφτα παλι και εγω και μετα δεν θα προλαβω γιατι θα ξιπνισει το παλικαρι φρεσκος φρεσκος...

Εγω ειχα καλομαθει γιατι κοιμοταν πανεφκολα ολη την νυχτα και τωρα που μου κανει νερα με κακοφενετε..

Κουνουπιααα????? Τετια εποχη??

Εδω εμεις δεν εχουμε παντος... Κατι γαιδουρομηγες μπενουν μεσα στο σπιτι με το που ανιξω το παραθιρο αλλα μεχρι εκει...

Κ εγώ έχω πάθει πλάκα αλλά ναι σκοτώνω κουνούπια!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι στην Κέρκυρα τέτοια εποχή τα κουνούπια είναι ότι κ το χιόνι στη Σαχάρα, αλλά εδώ στην Αθήνα είναι μόνιμα φαίνεται…

Εγώ όταν κοιμηθεί ολόκληρη νύχτα νομίζω πως θα τον ξυπνάω εγώ από συνήθεια!!

Το χιροτερο ειναι η μαχη που θα δοσω μετα για να ντυθουμε και να παμε να παρουμε την αλη απο το σχολειο...Μιση ωρα κινιγιομαστε για να καταφερω να τον αλαξω και να τον βαλω στο καροτσι και οταν με το καλο τον δεσω αρχιζει και χτιπιετε αν δεν κιλαει το καροτσι. Μεχρι να ντιθω και εγω εχει λισαξει.

Δεν μπορείς να ντυθείς πρώτα εσύ κ μετά να τον ετοιμάσεις? Έτσι κάνω συνήθως με τον δικό μου γιατί κ αυτός είναι άστα να πάνε… άσε που από τότε που στέκεται δεν θέλει το καρότσι καθόλου!!!

καλημερα κορες!!!!!!!

φιλια απο το Νταχαου (το γραφειο....)...

κι εμεις παντως δινουμε απιστευτη μαχη για να τον αλλαξω και να τον ντυσω...τι πραγμα κι αυτο;

φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οχι,κουνουπια δεν εχουμε..

πού μενεις Αλικη;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...