Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωρακια χειμωνα/Τα πρωτα μας γενεθλια+σπορακι


Recommended Posts

Εγκαινιαζω το καινουργιο μας θεματακι και χαιρομαι διπλα που το κανω γιατι εκτος απ'τα καινουργια

κατορθωματα απο τα ζουζουνια μας εχουμε ολες και τα πρωτα μας γενεθλια!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

την αρχη εκανε το μαρακι μας με ενα παρτυ υπερπαραγωγη!!!και ακολουθουμε και οι υπολοιπες!!!!!

να ευχηθω επισης κι εγω στο σπορακι μου με το καλο να ερθει και αυτο στον κοσμο μας :lol::lol::lol::lol::lol:

εδω εχουμε να γραψουμε πολλα....

1.να βαλουμε πολλεεεεες φωτογραφιες απο τα παρτυ που θα κανουμε

2.εδω μαλλον τα μωρακια που δεν εχουν περπατησει ακομα θα κανουν τα πρωτα τους βηματα

3.εδω θα βγαζουμε τα εσωψυχα μας ευχομαι μονο ευχαριστα φυσικα

και 4ον ελπιζω να μη γραψουμε και για τα χριστουγενιατικα εδω!!! :lol::lol::lol::lol: και μεχρι τοτε να εχουμε ανοιξει αλλο θεματακι!

Γουρλιδικο να ειναι αυτο το θεματακι μας!!!αντε ξεκινηστε πολυλογουδες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kαλορίζικο να είναι και αυτό το θεματάκι μας!

Εύχομαι και σε αυτό το θέμα να είμαστε όλες εδώ και άλλες να έρθουν καλοδεχούμενες είναι!

Κατερινάκι μου εύχομαι και εγώ με το καλό να έρθει το δεύτερο μωράκι σου στο κόσμο και να είστε μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια.

Όλες μας να έχουμε μια χαρούμενη και υγειής οικογένεια!

Μαράκι το πάρτυ σας φαίνεται ότι ήταν ΤΕΛΕΙΟ!!!!!

Χαρας τα κουραγια σου για τα όσα είχες κάνει και για τα άλλα τόσα που πρέπει να έκανες μετά το πάρτυ για να μαζέψεις...

Μπράβο σου!!!! Να τον χαίρεσαι για άλλη μια φορά τον Μανωλιό σου. Να είναι καλότυχος!

Το δικό μας πάρτυ όντως θα είναι πολύ ροζ με φραουλίτσες και πριγκιποπούλες την επόμενη Παρασκευή.

Ελπίζω να τα καταφέρουμε και εμείς να περάσουμε τέλεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλορίζικο το νέο θεματάκι μας!!!!

Μόνο γέλια και χαρές να'ναι γεμάτο και με πολλά ευχάριστα!

Εύχομαι το επόμενο να'ναι "+σποράκια"!! Ακούς Μαράκι;;; ;) ;)

Καλά μιλάμε πραγματικά υπερπαραγωγή το πάρτυ σας!!!

Μπράβο μανούλα, τα είχες όλα τέλεια!!!

Και του χρόνου με υγεία!!!

Εμείς δε νομίζω να κάνουμε πάρτυ, δύσκολο το βλέπω για φέτος.. άντε το πολύ πολύ να έρθει ο παππούς και η γιαγιά... Αλλά μια ωραία τούρτα για να σβήσουμε το κεράκι, σίγουρα θα τη φτιάξω! Σκέφτομαι να φτιάξω τη συνταγή της Εύης για το carot-cake! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλοριζικο το νεο μας θεματακι και χαιρομαι που το εγκαινιασε το Κατερινιω..θα φερει γουρι σε Μαρια,Σαρα κλπ........

κοριτσια δεν εχω κουραγιο να σχολιασω..γυρισαμε απο παρτυ της ανιψιας μου Δημητρας και ευτυχως ο μικρος τωρα κοιμαται..περπατουσε σε ολο το σπιτι χωρις να πεσει και εκανε γεια το μαναρακι μου σε ολα τα παιδακια!!!

υποσχομαι αυριο να κατσω να σας διαβασω...

φιλια κορες!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλοριζικο το θεματακι μας.

μΑρακι τέλειο τα πάρτυ σας και πάλι χρόνια πολλά και του χρόνου.

Εμείς θα το κάνουμε 19 του μήνα και το θέμα μας τα Στρουμφακια....έχω μαζέψει ιδέες αλλα ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα κοριτσια!!!μετα απο ενα βραδυ περιπετιωδες εγω κουτουλαω και ο μπεμπης ειπε επιτελους να κοιμηθει :roll::roll::roll::roll: τα νεα μας ειναι οτι απο κει που κοιμομασταν σερι 9 με 8 τελευταια (με λιγα κλαματακια και γκρινιτσα παντα ενδιαμεσα)τωρα μου ξυπναει στις 2...θελει γαλα και επισης να συνεχισει τον υπνο του στο κρεβατι μας :shock::shock::shock::shock::shock::shock: τι καμωματα ειναι αυτα που μας κανει????εμεις το παλεψαμε μια ωρα να προσπαθησουμε να τον βαλουμε ξανα για υπνο αλλα στο τελος υπερισχυσε η νυστα και τον πηρα μαζι...και στο κρεβατι του που τον πηρε τις προαλες μετα τις δυο επειδη ηταν κομματια κοιμοτανε με λυγμους καθε τοσο μεσα στον υπνο του...τον αφησα να δω ποσο θα το τραβηξει αλλα στ μισαωρο δεν αντεξα και τον πηρα μαζι μου οπου και φυσικα κοιμηθηκε σα πουλακι.

γενικα παντως τελευταια ειναι καπως περιεργος.......δηλαδη δε θελει να με χανει απο το οπτικο του πεδιο αλλιως γινεται χαμος,επισης εχει προβλημα με ανθρωπους που δε βλεπει συχνα.δε θελει ουτε να του μιλανε ουτε να τον παιρνουν αγκαλια εκει γινεται χαμος.γενικα ηταν πολυ κοινωνικο μωρακι και δεν ειχε κανενα προβλημα καθοταν και χαμογελαγε σε ολους.φανταστητε τα πεθερικα μου τα βλεπει σιγουρα μια φορα τη βδομαδα και τις τελευταιες φορες που εχουμε παει σπιτι τους δεν τους θελει με τιποτα κανει μια ωρα σιγουρα για να συνηθισει και παλι εχει γκρινια.(καλα τα πεθερικα μου ειναι περιπτωση καπως γιατι και τα ανιψια μου που ειναι 7 και 3ων χρονων ουτε αυτα τους θελουν..)δε μπορω να καταλαβω γιατι.ενταξει δεν τους παω πολυ αλλα με τα παιδια ειναι καλοι γενικα και τους αρεσουν πολυ,αγαπανε πολυ τα εγγονια τους.στεναχωριεμαι λιγο που δεν καθεται καθολου μαζι τους και νιωθω αβολα γιατι ειναι οι παπουδες του οπως και να το κανουμε :roll: παντως οπως και να'χει τα παιδια κατι αρνητικο σιγουρα νιωθουν και δεν τους θελουν.μου λενε συνεχια να τους τον αφησω λιγο να βγω εγω με τον αντρα μου για ενα καφε αλλα εννοειται οτι δε μπορω να αφησω το παιδι μου με καποιον που δε νιωθει καλα!!!τι ναπω...παντως δυο-τρεις βδομαδες πριν δεν ειχε προβλημα μαζι τους.

λετε να περναει το αγχος του αποχωρισμου???η μηπως κατι τον εχει επηρεασει και ειναι ετσι??ολα παντως ξεκινησαν απο τοτε που ξεκινησε να κοιμαται στο κρεβατι μας..λετε να εχει σχεση?

μαριετα ειναι φατσουλα αχτυπητη και ο δικος σου δεν το συζητω και παναθηναικος ε?δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα η ομαδα δυσκολο να μη τη διαλεξει ο μπαμπας..σε αυτο το θεμα περναει σχεδον παντα το δικο τους αλλα μονο σε αυτο!! :lol::lol::lol::lol:

μαρακι πρεπει να ξεπατωθηκες αλλα χαλαλι του μανωλιου σου!!!να σου ζησει και να ειναι παντα ενα γερο και ευτυχισμενο πανω απ'ολα μωρακι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!!

Κατερινάκι,όπως το περιγράφεις,είναι το άγχος του αποχωρισμού!!Και ο δικός μου εκεί που πήγαινε σε όλους χωρίς πρόβλημα,τώρα δεν το κάνει!

Μαριέττα,πω πω τι κουκλάκι είναι αυτό μωρέ!!!Κι εσύ πολύ συμπαθητικό μουτράκι!! :D Και έχεις και ωραίο άντρα!! ;) Μπράβο!

Μαράκι,φοβερό το πάρτυ!Μπράβο σου!Έλα τον Φεβρουάριο κατά δω να οργανώσεις και το δικό μας που θα είναι από τα τελευταία...μάλλον το τελευταίο..με μας θα κλείσουν τα πάρτυ!! :D Δεν πειράζει,καλύτερα,θα πάρω και ιδέες πολλές!!Αν και δεν νομίζω να κάνουμε κάτι πολύ σπουδαίο...θα δούμε ώς τότε...

Εμείς αρχίσαμε να στρώνουμε κάπως στον ύπνο!!Όχι τέλεια αλλά πολύ καλύτερα!!!

Καλή Κυριακή!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσιαααα...καλοριζικο το θεματακι μας με πολλα πολλα πολλα πολλα καινουρια μωρακια...

μαριεττακι το παιδι μου ειναι παναθηναικος επειδη του αρεσει το πρασινο η φυση και οι καλοι ανθρωποι...για αυτο αλλωστε και ο αντρας σου θελει να δειξει στο παιδι απο νωρις τον δρομο...επισης να πω ποσο τελειες φωτογραφιες...και ποσο υπεροχα ειναι να βλεπεις το μικρο μπεμπακι σου να γινετε ανθρωπακι...

και παμε στα του παρτυ..μολις τωρα τελειωσα και τα τελευταια μαζεματα και ηρεμησα..αντε τωρα παμε για τα χριστουγεννιατικα... :P:P η αληθεια ειναι οτι τα γενεθλια του μανωλη ηταν και μια ευκαρια να κανω και ενα καλοριζικο παρτυ και για το σπιτι που δεν ειχα κανει...οποτε με ενα σμπαρο δυο τριγωνια αλλωστε μαζι με τον μπεμπη μπηκαμε στο καινουριο σπιτι ...εχει δικιο η μαριεττα που λεει για τον αλεξη και την αγαπη που αγκαλιαζε τον μπεμπη στην τουρτα..παρολο που σε ολη την διαρκεια ηταν σαν καλεσμενος...εκεινη την ωρα δεν μου εδινε το παιδι με τιποτα..και παρατηρω πως οσο μεγαλωνει τοσο πιο πολυ δενετε και ασχολειται μαζι του...

εντυπωση μου εκανε επισης και η πεθερα μου...η οποια ηταν συνεχεια εξω στην αυλη και καπνιζε και δεν μπηκε μεσα ουτε στο κοψιμο της τουρτας παρα μονο μετα..δεν μιλησε στον κοσμο δεν εκανε κουμαντα δεν μπηκε να κουβεντιαζει με την μανα μου εστω η την γιαγια μου τιποτα...μονο καποια στιγμη που παιξαμε καραοκε(εννοειται πως θα τραγουδουσαμε)που μπηκε μεσα για να βαλει με το ζορι τα εγγονια της μπροστα στο μικροφωνο μην τυχον και πουν καλα λογια για αλλα παιδια παρα μονο για τα δικα της...

τα μικρα παιδια που ηταν ενα δυο χρονια μεγαλυτερα απο τον δικο μου ηταν μεσα και τα πιο μεγαλα εξω στο καστρο...δεν ξερω λοιπον αν ηταν καλο η κακο που δεν ηταν μεσα στα ποδια μας αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση...συνηθως θα επιανε με ολους κουβεντα ειδικα με τους δικους μου για να παινευτει για τον γιο της και για τις θυσιες που εκανε για να μεγαλωσει τα αγορια της..που αν δεν ειχε την μανα της να τα προσεχει ολοι στον δρομο θα ηταν...τι να πω δεν ξερω... :shock::shock:

ειπαμε λοιπον τραγουδια ποιηματα απο το σχολειο(λογω και της μερας)ανεκδοτα...ααα ειπαμε και με μεγαλη επιτυχια το βαζει ο ντουτσε την στολη του..οπως καταλαβαινετε ηταν ενα επαναστατικο παρτυ... :lol::lol::lol:

παιξαμε και κρεμαλα...φαγαμε..ηπιαμε..χορεψαμε...και εβλεπα τον μανωλακι μου να γυριζει γυρω γυρω και να κυνηγαει τα παιδακια που παιζαν με τα παχνιδια του ;);):lol::lol::lol::lol: ειδικα οσα ανεβαιναν πανω στο αυτοκινητακι μας ειχαν μεγαλο προβλημα...πηγαινε πισω τους και τα τραβουσε να κατεβουν.. :P ξεσαλωσε κανονικα..πηρε πολλα ρουχαλακια για δωρα και ετσι πλεον ειμαστε καλυμενοι..πηρε και παπουτσακια και μαλιστα για να τα γκινιασει πατησε και ενα κομματι τουρτα και μετα εφυγε σφαιρα και αρχισε να τρεχει μεσα στο σπιτι πασαλειβοντας το πατωμα...πεταξαμε και χαρτοπολεμους και ξετρελαθηκαν ολοι...ο αλεξης παντως μονο τρελαθηκε γιατι στο τελος που μαζευαμε ειχαν ξεβαψει στο πατωμα και δεν εβγαινε ουτε με αζαξ.ουτε με ασετον,ουτε με οινοπνευμα,ευτυχως την λυση την εδωσε η χλωρινη και ετσι ο αλεξης ξαναβρηκε το χρωμα του...

στο τελος οταν εφευγαν εδινα και στα παιδακια τα δωρακια τους..μια τσαντουλα με διαφορα μπιχλιμπιδια..ειχα παρει και μπαλονια με ηλιον και επαιρναν και ενα μπαλονι και εφευγαν ολα ευχαριστημενα..

νομιζω το πρωτο μας παρτυ ειχε επιτυχια και ολοι περασαν πολυ καλα..ευχομαι τα επομενα να ειναι ακομα καλυτερα..βοηθησε και ο καιρος και ολα πηγαν οπως τα φανταζομουν...

αν παντως δεν ειχα την αδερφη μου να βοηθησει και πριν και μετα θα τα εβρισκα σκουρα...δεν νομιζω να ξεχασα κατι..σας αφηνω για την ωρα και θα τα πουμε παλι πιο μετα..ολοκληρο κατεβατο εγραψα.. :oops::oops::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγκυουλα μου καλημερα..τα ιδια περασε και ο δικος μου με μια διαφορα οτι εμενα δεν κοιμαται στο κρεβατι μας γιατι τον εμποδιζουμε βλεπεται θελει την απλα του ο κυριος και δεν θελει αλλους διπλα του...παντως οσο μεγαλωνει εννοειται θα δενεται πιο πολυ με ατομα που βλεπει γνωριζει και εμπιστευεται και φυσικα θα θελει περισσοτερη ωρα με την μανουλα...λογικο ειναι και μην κανεις τιποτα να του επιβαλεις ανθρωπους που δεν νοιωθει καλα ακομα και αν ειναι οι παππουδες του...με τον καιρο πιστευω θα ξανακοινωνηκοποιηθει...οσο για τον υπνο τι να πω βρε κοριτσακιισως να στρωσει αλλα ευχομαι να μην καλομαθει γιατι και αργοτερα με το μωρο δεν ξερω πως θα αντιδρασει και θα θελετε king size κρεβατι να χωρεσετε πανω και οι 4 :lol::lol:

αννουλα μου καλημερα και σενα..ερχομαι ερχομαι..η καλυτερη μου ειναι η οργανωση παιδικων παρτυ..παντα ηθελα να γινω νηπιαγωγος να παιζω με τα μικρα αλλα βαριομουν να διαβασω.. :oops::oops::oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μολις αλλαξα τικερακι και δεν το πιστευω..1 χρονου και 3 ημερων...απιστευτο..ακομα πιανω την κοιλια μου οταν περναμε απο τις υπεροχες λακουβες των δρομων μας μην τυχον και ταρακουνηθω...ποτε περασε ο καιρος???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια και μωρακια....

Καλοριζικο το νεο μας θεματακι, μπενω με το δεξι :D:D

Καλος να ερθουν τα πρωτα μας γεννεθλια λιπον, αν και φετος ειναι περιεργα τα πραγματα και δεν ξερω ακομι αν θα τα γιορτασουμε τα δικα μας με παρτι...

Επιδι εχω ολο τον λαο απο πισο μου να χοροπιδαει και δεν μπορω να σιγκεντροθω με την φασαρια που κανουν τα 3 παιδια μου (ο μπαμπας ειναι το 3ο) φεβγω και ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω αργοτερα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και παλι....Τους εβαλα για υπνο και ξαναμπικα αν και ειμαι κοματια...

Μαρακι τελιοοοοοο το παρτι σας, τα οργανωσες ολααααα πολυ ωραια μπραβο σου :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Μαριεττα πιγατε Ναφπλιο για το 3ημερο??? Δεν εχω παει ποτε αλλα απο οτι εχω ακουσει πρεπει να ειναι τελια εκει, ζηλεβω :oops::oops::oops:

Καλα εεε ο Ηλιας εχει γινει και το πρωτο αντρακι, πολυ κουκλακι μιλαμε....Αλλα τι λεμε τωρα αφου εχει παρει απο την μαμα το παιδι...Φτου σας βρε ειστε πολυ ωραιο ζευγαρι (και πολυ ωραια οικογενια επισις)...

Κατερινακι και εμενα σαν αγχος αποχωριζμου μου ακουγετε αυτο που περιγραφεις με τον Γιαννακη..Αλλα κακος που τον ξαναπερνεις στο κρεβατι σας ρε σι, ιδι εχει μαθει και ετσι που κανεις δεν θα τον ξεφορτωθεις ποτε μεχρι να παει φανταρος.....Ειναι δισκολο το ξερω μορε αλλα σε λιγο θα εχεις και το δευτερο και αν δεν τον βαλεις σε μια σιρα τωρα θα σε τρελανουν και τα δυο μαζι...

Αννουλα τι κανεις κουκλα??

Ρεββεκα σου εστιλα ετιμα στο φατσομπουκι με το νεο σου ονομα...

Αναστασια, Ελενη, Ευγενια, Παναγιωτα, Ελισακι σας φιλω....

Ξεχναω σιγουρα καπιες αλλα ας με σινχορεσουν γιατι εχω πιει και 2 ποτιρακια Σαγκρια [smilie=drunken_smilie.gif] [smilie=drunken_smilie.gif] [smilie=drunken_smilie.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!!!Τι κάνετε????

Γίνεται μια εκδήλωση στην Αθήνα στις 5 Νοεμβρίου για ανακύκλωση και ανταλλαγή παιδικών υλικών αγαθών!Εγώ θα πάω,αν κάποια άλλη κοπέλα ενδιαφέρεται,μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε κιόλας!! http://www.facebook.com/event.php?eid=129947637111805

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κουκλες!τι καλη δηλαδη αυπνη σχεδον ,χθες παλι ειχαμε τα ιδια.βαριεμαι και να τα γραφω τωρα!απλα το θεμα ειναι οτι ξερω πως κανω λαθος που τον παιρνω στο κρεβατι αλλα κλαιει τοσο πολυ που δε μπορω να μην υποκειψω.χθες ξυπνησε 12 και εκλαιγε σπαραχτικα...ειχε μελανιασει το παιδι λεμε.τι αγκαλιες,τι να τον παμε στα παιχνιδια του μετα απο κανα μισαωρο ημουν ετοιμη να παρω το παιδιατρο νομιζα οτι κατι εχει το παιδι,τον βαζουμε στο κρεβατι μας και αυτο ηταν.ξαπλωσε και κοιμηθηκε.ο αντρας μου ειναι τελευταια μονιμος κατοικος του καναπε φυσικα.οπως καταλαβαινετε με τετοιο κλαμα οι διαπραγματευσεις ειναι δυσκολο πραγμα.που θα παει θα τη βρω την ακρη μου.

το πακετο σημερα ειναι οτι εχει ερθει ενας πολυ καλος φιλος μας απο την ιταλια που παντρευτηκε προσφατα να κανει το τραπεζι σε οσους δε μπορεσαν να πανε...να δω τι θα κανω τωρα δεν ειναι για να τον αφησω ετσι που ειναι στη μανα μου.αν και ειμαι σιγουρη οτι σε αυτη θα κοιμηθει σα πουλακι,ειναι το μονο ατομο που δεν εχει προβλημα μετα απο μενα και το μπαμπα του,σπιτι της κοιμαται στο παρκο σα πουλακι ο σκατιαρης.θα δουμε πως θα παει.

ανουλα καλημερα θα κοιταξω μπας και μπορω να ερθω αν και χλωμο μακαρι να μπορεσω!με τον μικρο σου θα πας ετσι?

ινα τι εχεις?

παω να κανω καμια δουλεια τωρα που κοιμαται

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

προσπαθω να μπω τοσες μερες να γραψω και ολο κατι γινεται και δεν μπορω.εκατσα και εγραψα ενα σωρω και με πεταξε εξω.η μικρη κοιματε καλα το βραδυ για την ωρα ξυπναει απο νωρις καμια φορα αλλα την βαζω πανω σε μαξιλαρι και την κουναω λιγο και μετα παλι στο κρεβατι της.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα τα γραφω λιγα λιγα για να μην ου τα σβηνει.

Το παρτυ απλα τελειο αλλα εγω δεν εχω τοσο κουραγιο για τοσα πολλα πραγματα .

Και τοσα πολλα παιδια μεσα στο σπιτι με πιανει κατι!!!αμα μεγαλωσει και περπαταει μονη της χωρις να τρεχω απο πισω θα κανουμε μεγαλυτερα παρτυ.

Μπραβο μαρια και παλι.μονο που το ειδα ζαλιστικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας μανουλες!!!!

με τρελη υπομονη μπηκα να σας γραψω και γω!!!!να πω μια καλημερα ρε παιδι μου :D:D:D

εμεις καθε μια ωρα ξυπναμε την νυχτα ετσι για να ταλαιπωρουμε την μαμα!!!!δεν πειραζει!!!!

ευη οκ!!!!!

εχετε κανει σχεδια για τα χριστουγεννα???η ειναι πολυ νωρις ακομα???

τι καλα που εχουμε πολλα γενεθλιακια!!!!!εγω μαλλον θα τα κανω ελλαδα τα γενεθλια της!!!αν ναι ειστε ολες καλεσμενες!!!!!! :D

καλοριζικο το νεο θεματακι!!!!!

ινα μια απο τα ιδια γιαυτο δεν μπαινω συχνα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...