Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωρακια χειμωνα/Τα πρωτα μας γενεθλια+σπορακι

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα....

Μια καλημερα στην Ελενη και στην Μαριμαχ το ονομα δεν το γνωριζω...Ευχαριστω ολες που με καλως ορισατε στην παρεα...

Πρωτα Μαρια να σου πω το παρτυ ηταν απαιχτο,,,μπραβο σας...Αυτο που με εξεπληξε ομως ειναι τα μαλλακια του Μανωλιου...Καλα με ποσο μαλλι γεννηθηκε αυτο το παιδι????Με το που γεννησες νομιζω επρεπε να φωναξεις και τον Τρυφωνα να τα κουρεψει ε???Πολυ καλα ολα τελεια μπραβο σας..Ετσι να παιρνουμε και εμεις ιδεες..

Και τωρα κοριτσια θελω τη βοηθεια σας..HELP!!!!

Η φωτεινουλα δεν εβγαλε ακομα δοντακια οποτε δεν ξερω τι θα περασω και πως...Χθες το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε καθολου σχεδον..Δεν ειχε τιποτα δηλ.αρρωστη πυρετο κτλ..Αλλα απο την ωρα που κοιμηθηκε σαν να εκλειγε σαν το γατι στον υπνο της...Και μετα σηκωθηκε 11.30 και μεχρι της 4 την κοιμιζα αγκαλεια,την εβαζα στο κρεβατακι μεσα σε 20 λεπτα το πολυ σηκωνοταν εκλαιγε..Αντε παλι τα ιδια...

Και απο τισ 4 μεχρι και τισ 8 μην φανταστειτε παλι εκλαιγε σαν το γατι μεσα στον υπνο της...Την κοιταξα το πρωι αλλα δοντι δεν εμφανιστηκε ακομα..αν και τα δυο κατω ειναι φαινονται πολυ φουσκωμενα..

Λετε να ειναι απο τα δοντια βρε κοριτσια??Γενικα ειναι παιδι που αγαπαει τον υπνο..Κοιμαται 8.30 το βραδυ και σηκωνεται 8 το πρωι απο πολυ μωρο..Τι να πω...

Εσεις πως περασατε το θεμα δοντιων???Ξερω αλλοι δεν καταλαβαινουν τιποτα και αλλοι περναν τα πανδεινα..

Για πειτε μου να ξερω τις εμπειριες σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα

Τα μικρα μας οσο πανε και εξελισονται και δεν σταματανε με τιποτα,γερα να ειναι και θα αντεξουμε.Εμενα φοβαται τον Αγιο Βασιλη δεν το αντεχω αυτο.εγω το παιδι των χριστουγεννων και αυτη τον φοβαται.Της αγορασα εναν που τραγουδαει στην αρχη τον εβλεπε και εκλαιγε τωρα δεν τον πλησιαζει.Αν θελω να σταματησει σε ενα σημειο τον ακουμπαω κατω και καθετε μακρυα και τον βλεπει αλλα δεν κουνιεται.

Μπορεις να δινεις στην φωτεινουλα λιγο ντεπον για να μην ποναει το βραδυ, δεν παθαινει τιποτα και την βοηθαει στον υπνο.παρε και μια κρεμουλα για τα δοντια να της βαζεις και να τα τριβεις μαλακα με το δακτυλο σου ανακουφιζονται.Μετα θα περνει το δακτυλο σου και θα το βαζει μονη της στο στομα της.

Αμα δεν εμφανιστει καμια σας απειλω θα συνεχισω να γραφω!!!

Μαρακι εγω το σπιτι το καταφερνω να το αλλαξω εχω αποθεμα απο τα χρονια που δουλευα και εκανα συλλογη στα διακοσμητικα και χαλια .ενα κερακι ενα λουλουδι κατι γινεται.Με μενα τι θα κανω που δεν μπορω να αλλαξω.Απο τοτε που σταματησα να δουλευω φορτωθηκα κιλα + μερικα απο τοτε που ημουν διπλη.Εκτος απο τα παραπανω εχουμε κανει τη διασκεδαση μας φαγητο ειτε εκτος ειτε εντος του σπιτιου, εχω κοψει και το καπνισμα πριν κανω την μικρη οποτε για να περναει η ωρα μεσα στο σπιτι χλαπακιαζω αλμυρα και γλυκα δεν εχω προβλημα ολη την ωρα.Ευτυχως οταν ημουν εγκυος ειχα τρελα με τα φρουτα αλλιως 1500 κιλα σιγουρα θα ημουν.Λογο ελλειψης χρηματων οποτε αγοραζω ρουχα τα περνω φαρδια ολοι με ρωτανε αν ειμαι εγκυος, αλλα οταν περνω πιο στενα μετα βαζω ακομα λιγο και παλι χωρις ρουχα ειμαι.Νιωθω σαν σακος με πατατες και οταν βλεπω τον εαυτο μου στο καθρεπτη βλεπω ενα σακο με πατατες.Αλλα δεν θελω να σταματησω να τρωω οταν τρωω νιωθω ευτυχισμενη αλλα τελειωνει γρηγορα γιαυτο ξανα τρωωωωωω.

Ασχετο Αννουλα που θα πατε για φωτογραφιση?

Καλησπέρα!!!!

Ίνα μου,τέλειες φωτογραφίες!!Φοβερή τούρτα,θέλω συνταγή όπωσδήποτε!Και η μικρή σου ΘΕΑ!!!!

Όσο για τα κιλά,αν θέλεις να τα χάσεις,προσπάθησε να τσιμπολογάς υγιεινά σνακ!Όπως π.χ. φρουτάκια με μέλι,μπαρες δημητριακών,γιαουρτάκια κτλ.Κι εγώ έχω τρέλα με τα γλυκά αλλά περιορίζομαι στην μια σοκοφρέτα μετά το μεσημεριανό!!Για φωτογράφιση πήγαμε σε ένα πρακτορείο που ασχολείται μόνο με παιδιά,γενικά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια!!Μας έβγαλε λίγες φωτογραφίες,βέβαια ο μικρός ήταν λίγο σφιγμένος γιατί δεν τους ήξερε...αλλά τους χάρισε κανά 2 χαμόγελα...Όταν τις πάρω,θα σας τις δείξω!Από δω και πέρα όταν θα υπάρχει κάποιος πελάτης που θα ενδιαφέρεται για την συγκεκριμένη ηλικία,θα μας ενημερώνουν κι αν θέλουμε θα πηγαίνουμε σε καστινγκ!Από όσο είδα πάντως,το συγκεκριμένο πρακτορείο έχει αναλάβει πολλές σοβαρές δουλειές όπως τα εξώφυλλα του "παιδί και νέοι γονείς".Θα δείξει...αν γουστάρει και ο μικρός,θα ασχοληθούμε λίγο,αν δω ότι δεν πολυθέλει,δεν θα τον πιέσω...

ευχαριστω πολυ αννουλα,η τουρτα ειναι πανευκολη οποτε θες σου δινω τη συνταγη!!!

Όποτε έχεις χρόνο,στείλε μου σε π.μ!!! ;) Ευχαριστώώώώ!! :D

Γεια σας κορίτσια!! Ευχαριστούμε για τις ευχές!!!!

Γερά να'ναι όλα τα πιτσιρικάκια μας!!!

Μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα, ομορφαίνουν όλο και περισσότερο και μας ξετρελαίνουν!! :D

Κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε ένα κολάζ με τις φατσούλες απ' όλα τα πιτσιρίκια της παρέας, θα'ναι σούπερ!!

Θέμα με τον ύπνο έχουμε κι εμείς.. ξυπνάει κάθε τρεις και λίγο τον τελευταίο καιρό, θέλει στήθος, θέλει αγκαλιά, θέλει παρέα... στο τέλος καταλήγουμε και κοιμόμαστε όλοι μαζί..

Από δόντια έχουμε φτάσει στα 6, 4 πάνω, 2 κάτω... και μάλλον ετοιμάζει κι άλλα γιατί συνεχώς μασουλάει χέρια κι ότι άλλο βρει μπροστά του..

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τον αποθηλασμό.. από τη μια δε θέλω καθόλου.. από την άλλη βλέπω πως πολύ συχνά, κυρίως το βράδυ, το θέλει για πιπίλα.. και δεν ξέρω, είναι σωστό να τον αφήνω;; Τπ.. βλέποντας και κάνοντας..

Άννα κι εγώ το'χα δει αυτό το πρακτορείο αρκετό καιρό πριν, αλλά τελικά δεν το αποφάσισα.. δεν ξέρω, έχω ενδοιασμούς.. από τώρα στα φώτα της δημοσιότητας;;; :lol::lol: (πλάκα κάνω, κι εγώ θα τον πήγαινα αλλά δε θέλει ο άντρας μου).

Ίνα, ωραία τούρτα πράγματι!! Θέλω κι εγώ συνταγή!!! :D:D

Καλησπέρα!!! τι κάνετε;

Εμείς καλά, η μικρή κοιμάται και βρήκε ευκαιρία η μαμά να σερφάρει! πολύ ησυχία έχει πέσει στο θεματάκι μας... από τότε που επιστρέψαμε οι περισσότερες στη δουλειά χάσαμε το χρόνο για κουτσομπολιό :(

Γιώτα μάλλον από δοντάκια είναι αυτή η ανησυχία της Φωτεινούλας! και η δικιά μου 9 μηνών έβγαλε το πρώτο δόντι και τώρα έχει ήδη 5 και ένα που σκάει όπου να 'ναι. Το καταλαβαίνω κι εγώ ότι "ετοιμάζεται" από τον ύπνο της, πετάγεται με κλάματα πονάνε μωρέ τα καημενούλια.

Ινα τέλεια η τούρτα σου! σαν ζαχαροπλαστείου φαίνεται! εγώ καλέ γιατί δεν βλέπω φωτογραφία της κόρης σου;; :roll:

Αννούλα περιμένουμε φωτογραφίες του μικρού μας μοντέλου!

Μαρία, Μαριέττα, ξεκουραστήκατε; αχ ο Ηλίας είναι ένας κούκλος στις φωτό! :x

Οι υπόλοιπες που είστε;;;

Αυτό με τις αλλαγές στο σπίτι το έχω κι εγώ, για αυτό κάθε σεζόν αλλάζω ριχτάρια και κουρτίνες. Παλιά άλλαζα και διακοσμητικά, τώρα με την Αφροδίτη να τα πειράζει άφησα τα ίδια. Λυπάμαι το καημένο το δέντρο... και τα λαμπάκια.... σκέφτομαι να το στολίσω από τη μέση και πάνω! :lol:

Τα δικά μου νέα είναι τα ίδια. Σπίτι-δουλειά. Η μικρή ευτυχώς συνήλθε εντελώς από το μπούκωμα. Σήμερα ξεκίνησα δειλά δειλά να ψάχνω πραγματάκια για τα γενέθλιά της, να δούμε και ποιούς θα καλέσουμε γιατί αν καλέσουμε όσους θέλω ή όσους "πρέπει" θα πρέπει να αλλάξω σπίτι για να χωρέσουμε. Να ψάξουμε να βρούμε και δωράκια για τα παιδάκια, αχ αυτά μου αρέσουν πολύυυ ξεσηκώθηκα τώρα!

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια, τα ξαναλέμε!

Καλημέρα τι κάνετε?

Εμείς καλά έχουμε ξυπνήσει απο τις 7 και ετοιμαζόμαστε να πάμε γραφείο και στη γιαγιά.

Το Σάββατο είναι το παρτυ μας και ετοιμαζόμαστε...σήμερα θέλω να ξαναπαω άλλη μια βόλτα στοντζαμπο για κάτι πραγματάκια που έχω ξεχάσει.

Γιώτα μου απο τα δοντακια θα είναι και εμένα ο μικρός τα ίδια μου κάνει.

Λοιπόν πάω να ετοιμαστω και τα λέμε αργότερα.

Φιλακια

κοριτσια μου κοριτσια μου καλημερα σας...μου λειψατε

εχω προβλημα και με το μανωλιο που δεν λεει να κοιμηθει ουτε μερα ουτε νυχτα αλλα πλεον και με τον υπολογιστη που μου καηκε η οθονη του οποτε μπαινω μεσω τηλεορασης οποτε μπορω...

το παιδι μου εχει μεταλαχτει κοιμαται ελαχιστες ωρες απο κει που κοιμοταν απο τις 6 το απογευμα μεχρι την επομενη μερα τωρα ξυπναει ακομα και μεσα στην νυχτα και θελει παιχνιδια...αφηστε και π[ου ολη την μερα δεν θελει να κανεις βημα μακρια του...παιζει με τις ωρες αρκει να καθεσαι και εσυ εκει...μολις παω στην κουζινα εστω για νερο ξεσηκωνεται και αρχιζει την γκρινια και το κλαμα...και πλεον τουαλετα και οι δυο μαζι...δεν ξερω τι να κανω..ελπιζω να ηρεμησει παλι καποια στιγμη...αλλα μεχρι τοτε εγω κουρελι...

μαριεττακι τι κουκλι που ειναι ο ηλιας...φτου φτου...

ινα τι ομορφη τουρτα...και τον μπουφε σας μην ανυσηχεις θα τον τιμησω δεοντως...οσο για τα κιλα μια χαρα εισαι(εσυ δεν κρατας την τουρτα?)αλλα αυτο για την παρηγορια στο φαγητο περιορισε το...μην νομιζεις οτι εγω ειμαι σαν την αννουλα στην κατηγορια φτερου απλα οταν θελω να τσιμπολογησω φροντιζω να μην εχω στο σπιτι μπιχλιμπιδια πολλα αλλα προτιμω να φτιαξω ενα ντακο με ντοματα ενα τοστ η μια φετα με φιλαδελφεια...τετοια πανω κατω και περναει πινε και νερο βοηθαει σε φουσκωνει και δεν τρως...

γιωτα μου ναι το μαλλι μας ειναι μποοοοοοολικοοοο..απο την πρωτη μερα...μαλιστα οταν ηρθε ο ωρλ να τον εξετασει ειπε εδω ειναι ο γιος του ρουβα???και ετσι στην κλινικη τον φωναζανε μικρο ρουβα...βεβαια δεν τον εχω βαφτισει για να τον κουρεψω αλλα δεν νομιζω και να τα κοψω και πολυ λιγο θα τα συμμαζεψω μονο ... οταν κανει μπανιο φτανουν μεχρι την μεση και για να τον χτενισω υποφερουμε ολοι μαζι...μαρεσει που ο γιατρος μου ελεγε εε λιγο χνουδι βλεπω οχι πολλα πραγματα δεν ειχα και καουρες που λενε πως ειναι σημαδι και περιμενα ενα φαλακρο μωρο και μολις ειδα το καταμαυρο κεφαλι του λεω πλακα κανεις...παντως οσο παει ανοιγει και ξανθαινει το μαλλι του το καλοκαιρι εχει τοσες ξανθες ανταυγιες που δεν τις κανω ουτε σε κομμωτηριο...οσο για την γκρινια μαλλον ειναι δοντι..εμενα εχει 4 στα δυο πρωτα μου εκανε πυρετο και ειχε ανυσηχο υπνο και μια εβδομαδα με δεκα μερες μετα τον πυρετο εβγαζε και δοντι...τωρα μαλλον ξεκουραζεται γιατι δεν βλεπω κινητικοτητα...

λοιπον κουκλες σας αφηνω...εγραψα πολλα γιατι ποτε θα ξαναμπω δεν ξερω..φιλια πολααααααα

λιζακι μου ετοιμαζεσται εε??τι ωραια...

Καλημέρα!!

Η τούρτα μου είναι ακριβή (20 ευρώ/kgr) αλλά είναι ένα ζαχαροπλαστείο που φτιάχνει τέλειες (γιαμ γιαμ) τούρτες και δεν με απασχολεί τόσο η τιμή. Αυτά που βρήκα πανάκριβα είναι τα πιατάκια απο το ιντερνετ...μια περιουσία για χάρτινα πιατάκια...

Φέτος μιας και είναι τα πρωτα του γενέθλια του έκανα την χάρη και ξόδεψα..αν και πήρα μερικά κομμάτια με τρελή έκπτωση (τους είχαν μείνει λίγα κομμάτια - για αυτό) - του χρόνου jumbo...

για catering σκεφτόμουν γιατί είμαι σε φάση γενικής σπιτιού και δεν θα έχω ιδιαίτερο χρόνο για μαγείρεμα αλλά και αυτό ακριβό μου φάνηκε...θα δω τι θα κάνω... η μάνα μου έχει τραπέζι την επόμενη ημέρα (Στέλιος ο μπαμπάς μου) και δεν θα μπορώ να έχω βοήθεια..

Κατα τα άλλα εγώ είμαι χάλια - βήχω και φτύνω σαν κολογερος. Κάθε πρωί μου έρχεται να ξεράσω!! Δεν ξέρασα στην εγκυμοσύνη..θα ξεράσω τώρα!! Ο Νώντας πάλι καλά δεν έχει κολλήσει και είναι μια χαρά το αστέρι μου.. Έχει γίνει το καλύτερο παιδί! Περπατάει όλη μέρα (με λίγη βοήθεια από εμάς πλέον - τον κρατάω από την κουκούλα του και είμαι απλά πίσω του μην πέσει) και όταν είναι να πέσει για ύπνο είναι τόσο κομμάτια που δεν βγάζει κιχ...γυρνάει στο πλάι και δεν ξαναξυπνάει μέχρι το πρωι...

Κοριτσια καλημερα και απο μενα..τι καλημερα καλο μεσημερι μαλλον...Εγινε το προγραμμα μας σημερα οτι να ναι.πηγαμε στο γιατρο για εμβολιο και εκλαψε εκλαψε και κοιμηθηκε απο τις 11.30 και τωρα σαν να την ακουω να παει να ξυπνησει....δηλ. δεν εχει μεσημεριανο υπνο σημερα παει...ολη την ωρα παιχνιδια θα ειναι μεχρι τισ 8 που θα κοιμηθει...

Κοριτσια ο γιατρος μου ειπε οτι ισως αυτην η ανησυχια στον υπνο να ειναι και απο ανασφαλεια και φοβο...Αρχιζει λεει να μεγαλωνει και φοβαται,δεθηκε πιο πολυ μαζι μου και με θελει ακομα και στον υπνο που ξερω...αν και απο την Δευτερα δεν ξαναεκανε ετσι στον υπνο της μια χαρα κοιμηθηκε τις αλλες μερες...Οποτε θα δειξει ο καιρος αν ειναι δοντια η οχι...ακομα τιποτα δεν εμφανιστηκε στον οριζοντα απο δοντι...Μαρια εμενα το αντιθετο μου ελεγε ο γιατρος στον υπερηχο βλεπω μαλλι και περιμενα και εγω να εχει μπολικο και τελικα τζιφος..τιποτα μονο λιγο πισω στο σβερκο ειχε αποτε αυτο θα ειδε ο γιατρος...τωρα αρχισαν λιγο να μεγαλωνουν τα μαλλακια της και αυτο λιγο μην φανταστεις πολυ..ουτε καν πιανονται ακομα...

αχ ξυπνησαμε θα γραψω αργοτερα κοριτσια φιλια

Κοριτσια ΣΟΣ!!!Κυκλοφορει αυτο στο facebook και το κανουν κοινοποιηση ολες οι μαμαδες....

" ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ... ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ!!!!! ΑΦΟΡΑ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, Η NESTLE ΖΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΟ 2012. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ . ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ... BAR CODE 761303308973"

Δεν ξερω πως να το δημοσιευσω γενικα να το δουν ολες οι μαμαδες ακομα και οι μη εγγεγραμενες...κανοντας νεο θεμα?????Ουτε αυτο ξερω να το κανω...Αν μπορει καποια παλια στο Φορουμ ας το αντιγραψει και ας το κοινοποιησει!!!!

Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!

Γιώτα,έχεις φατσομπούκι καλέ??Κάνε με αντ! Semenets Anna Αυτή η κοινοποίηση έχει καιρό που κυκλοφορεί και νομίζω κάποιος είπε ότι δεν ισχύει...Θα το βάλω πάντως σε ένα θεματάκι καλού κακού...Όσο για τον ύπνο της μικρής σου,μπορεί να είναι και το άγχος αποχωρισμού,είναι η ηλικία τους που συμβαίνει και αυτό!Και μένα καραφλούλικο γεννήθηκε!Εν τω μεταξύ τον περίμενα μελαχρινό σαν τον άντρα μου αλλά μου βγήκε ξανθό!!! :D

Ευγενία,όντως ακριβή η τουρτίτσα..δεν φτιάχνεις μια δικιά σου λέω εγώ????Περαστικά κιόλας....Καλά που δεν κόλλησε και το μικράκι σου...Ο δικός μου έχει μια εβδομάδα με μύξες...ουφφφ...ευτυχώς έχει μόνο μύξες..

Μαράκι,ο Μανωλιός σε τρέχει για τα καλά ε??!!χαχαχαχα!!Δεν πειράζει,χαλάλι του...Όσο το ότι δεν μένει μόνος του,μήπως είναι το άγχος αποχωρισμού????Ο δικός μου σήμερα έπαιζε ενώ ήμουν στον υπολογιστή και κάποια στιγμή φεύγω και κάθομαι στην πολυθρόνα χωρίς να με δει και έτσι όπως γυρνάει σε μια φάση προς τον υπολογιστή και δεν με βλέπει,αγχώθηκε και άρχισε να με ψάχνει εδώ κι εκεί!Δεν κρατήθηκα,λύθηκα στα γέλια και μόλις με είδε,ήρθε σαν το κατσαριδάκι στην αγκαλιά μου! :lol:

Ελίζα και Ελενάκι άντε με το καλό και το δικό σας παρτάκι!

Ρούλα,και ο δικός σου μάλλον περνάει άγχος αποχωρισμού ή είναι κάποιο δοντάκι..Με τον αποθηλασμό δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι...Περίμενε να πάει 18-20 μηνών και μετά!

Άντε χαθήκαμε......Που είστε κοριτσάρες?!!!

Αννα σε εκανα αντ...σε εστειλα και ε μαιλ...

Αμαν βρε κοριτσια αυτο το αγχος αποχωρισμου....με εχει ξεπατωσει μιλαμε...οπως λεει και ο Τρυφωνας!!!!Και οχι τοσο τη νυχτα την ημερα τωρα...δεν τολμω να την βαλω κατω να κατσει γυρναει προς τα εμενα και με γραπωνει και θελει να τη σηκωσω αλλα ειναι στιγμες που δεν θελει και αγκαλεια..Θελει να την κραταω και να κανει βηματακια...η μεση μου με πεθανε..εκανα και καισαρικη και ποναει πολυ η μεση μου...Δεν λεει και να μπουσουλησει να αρχισει να εξερευνα μονη της....δεν την παλευω αλλο.

Τελικα νομιζω οσο και να μεγαλωνει παλι τα ιδια ζορια...κατι θα εχουμε...Να διαβαζω την Μαρια ολη την ωρα μαζι της παρολο που χρονισε το ιδιο και η Ρουλα..

Και εγω που ελπιζω μαλλον ηλπιζα αντε θα μεγαλωσει και θα στρωσει...αλλα δεν το βλεπω...

παλι κατι κατι θα μας απασχολει και θα μας ταλαιπωρει...Κοριτσαρες κουραγιο σε 6 χρονια ελπιζω να ανεξαρτοποιηθουν!Φιλακια

καλησπερα κοριτσια!τι νεα?βλεπω ερημιες!εχετε θεμα με το αγχος του αποχωρισμου.....κι εμενα μου εκανε κατι τετοια καψονια αλλα με πολυ υπομονη φροντιδα και προδερμ :lol::lol::lol::lol: του περασε καπως.

γιωτα σε καταλαβαινω απολυτα......κι εγω στην ιδια φαση ειμαι.ο δικος μου θελει ολο να τον κραταω να κανει βηματακια αλλα δε ξεκινα το μπουσουλιμα με τιποτα ουτε θελει να πιαστει να σηκωθει.εχω στρωσει χαλια και τον εχω ελευθερο κατω αλλα και παλι τιποτα.ολο παει να κανει τη κινηση να μπουσουλισει αλλα μετα δισταζει μηπως πεσει και σταματα.σημερα ειδα μια μικρη βελτιωση που τον ειχα ωρα μπρουμιτα στο χαλι.πρωτη φορα σηκωσε τα χερακια για ωρα να μπουσουλισει αλλα ποδαρακια και μεση...τα ειχε να σερνονται στο πατωμα.κι εγω θελω επιτελους να παρει μπρος...φαντασου εχω και τη κοιλουμπα και τα εχω παιξει!!!!νομιζω παντως οτι πρεπει να ειχα ξεκινησει απο πριν να τον βαζω για ωρα μπρουμητα να συνηθιζει....αυτο ομολογω δεν το εκανα και πολυ πριν.

κοριτσακια θα σας σχολιαζα και τις υπολοιπες αλλα ηρθανε τα σουβλακια μας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: και εχω λυσαξει της πεινας θα προσπαθησω να ξαναμπω αυριο!φιλια!!! :x:x:x:x

Κοριτσάρες μου γειά σας!

Εδώ είμαι κι εγώ.

Πέρασα μια δύσκολη εβδομάδα αλλά επιτέλους θα κάτσω τώρα ΠΣΚ σπιτάκι μου με το παιδάκι μου και θα ξεκουραστώ.

Ο λαιμός είναι ακόμα χάλια. Βήχω σαν το γαϊδούρι και πονάει η μέση μου από το τράνταγμα. Πέρνω το ένα χάπι μετά το άλλο κάθε φορά και για διαφορετική πάθηση. Πρεζόνι έχω καταντήσει.

Ευγενία κι εσύ χάλια είσαι ε; Περαστικά.

Ευτυχώς που είναι καλά τα παιδάκια μας τουλάχιστον.

Αννούλα πήγατε για φωτογράφηση με τον κούκλο σου έ; Μην ξεχάσεις να μας βάλεις φώτο όταν θα τις έχεις να σας καμαρώσουμε κι εμείς ε;

Μαράκι τι έγινε με τον Μανωλιο; Τι αλλαγές είναι αυτές; Τον ματιάσαμε με τον ύπνο; Θα αλλάξει πάλι μην ανυσηχείς. Φάση είναι και θα περάσει.

Ελενάκι μου τι κάνει η πριγκιποπούλα σου; Ψάχνετε για το πάρτυ σας πραγματάκια ε; Τι ωραία!

Μαριετάκι ΚΟΥΚΛΟΣ ο Ηλίας!!! Φτου, φτου τι φάτσα άπαιχτη που έχει γίνει μωρέ;

Ινα μου επιτέλους είδαμε και την δικιά σου! Κούκλα είναι!!! Στρουμπουλούλα εντομεταξύ ε;;;; Το τρώει το φαγητούλι της σαν κι εμάς ε;

Γιώτα πρόσθεσέ με και μένα στο φατσομπούκι αν θες. NATASA TAKA είναι το όνομα μου.

η Εύη που είναι καλέ;

κοριτσια να'μαι κι εγω!!ηταν και για μενα μια εβδομαδα τρεχαματος στην δουλεια,πολυ κουραση,ερχομουν σπιτι κι απο δουλειες μηδεν..αντε το φαγητο του Ηλια,κανενα πλυντηριο και σιδερο και σκουπα για να περπαταει ο μικρος στα καθαρα...

ειμαστε καλα,ο Μανος κατι μυξες ειχε,η νταντα με τον λαιμο της ειναι και φοβαμαι μην εχει κολλησει τον Ηλια,γιατι τον ακουω και βηχει ωρες-ωρες,αλλα ο βηχας ισως ειναι κι απο το δοντακι που βγαινει..το 6ο!!

σημερα μετα το γιαουρτι του εδωσα κι εφαγε τυρι γκουντα!!!το καταπιε μιλαμε!!το παιδι μου εχει μοιασει στην μανουλα του..γαλα δεν επινα,αλλα τυρια και γιαουρτια τα χλαπακιαζα!!!κι ακομα βεβαια!!

αυριο Παρασκευη θα ειμαι κι εγω με το μωρακι μου στο σπιτι..το πρωι θα ερθει κι η κοπελα για το μασαζ που ξεκινησα για αυχενα μεση πλατη και τα ρεστα...με ανακουφιζει απιστευτα μιλαμε!!!ευτυχως ο μικρος καθεται στο κρεββατι μαζι μου και γελαει που με βλεπει ανασκελα και με χαιδευει!!!παλι καλα γιατι ποιος θα τον κραταγε;

Νατασσα και Ευγενια περαστικα!!!

Μαρακι υπομονη με τον υπνο...θα περασει κι αυτο!!

Φωτεινη με λενε Μαριεττα οπως καταλαβες...το marinax ειναι το καλλιτεχνικο μου..πλακα κανω!!!

Κατερινα καλη σου ορεξη και καλη σου χωνεψη!!!τι κρεας τρως στα σουβλακια;χοιρινο κανει;

Αννα ο Ακης θα ειναι το πρωτο μοντελο στην παρεα μας!!συμφωνω μαζι σου να μη τον πιεσεις αν ζοριστει με την φωτογραφιση...την πλακα σου κανε....

Ρουλα ο αποθηλασμος θα ειναι μεγαλο πακετο,ειδικα εσυ που το τραβηξες τοσους μηνες!!!ευχομαι ο,τι καλυτερο και για τους δυο σας!!!

Ινα θελω κι εγω τουρτα!!! ριξε την συνταγη να πεσουν τα κουταλια στην μεση!!!!

κοριτσια δε θυμαμαι αλλα...θα σας δω αυριο με το καλο!!!

Ευχομαι ολες οι μανες του κοσμου να εχουν την επιλογη να περνανε ολο τους το χρονο με τα παιδια τους. Ειναι μια μαγεια να ακους το χαμογελο τους και να βλεπεις τα ματια τους να χαμογελανε. Να εχουν την αναγκη να τους παρεις αγκαλια και να ερχονται να παρουν ενα φιλι.

Την φωτογραφια της μικρης μου την εβγαλα γιατι φοβαμαι πολυ τις φωτογραφιες στο ιντερνετ.Ειμαστε φυσιολογικες στα κιλα εννια 78 υψος πριν κανενα μηνα αλλα τωρα τελευταια βλεπει την μαμα της να τρωει συνεχεια και τρωει και αυτη.τρωει τα παντα δοξα το καλο Θεο αλλα μπορει να φαει το φαγητο της και να συνεχισει με το δικο μου.Με παιρνει απο το χερι να με παει στην κουζινα για μαμ.Τωρα με το περπατημα πιστευω θα ξεφουσκωσει.

Τελικα χωρις τη Μαρια Οnline εχει πεσει η ομαδα!!! Και Φυσικα

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] ΕΥΗ να τα εκατοστησεις να εχεις υγεια και να σε χαίρονται τα παιδακια σου και η οικογενεια σου

Καλη ξεκουραση στιε εργαζομενες!!Ψαχνω για δουλεια αλλα αμα το σκεφτομαι με πιανει τρελα!!!

την συνταγη θα την δωσω στο κοινο μου για την τουρτα οτι να ναι αυριο καληνυχτα

Γεια σας μανουλες...

Σημερα μαλον θα βρικολακιασω γιατι εχω πεσει στο κρεβατι μου απο της 22.30 αλλα ακομι δεν καταφερα να κοιμηθω..

Ινα μου ν'ασε καλα για τις ευχες σου, αυριο εκτος απο γενεθλια εχω και επετιο γαμου.....Του πολιτικου γαμου.....

Πολλες αρωστουλες βλεπω εχουμε εεε??? Περαστικα κοριτσια....Ας ειναι τα παιδια μας καλα και εμεις αντεχουμε :D

Ινα το ξερω αυτο το σινεσθιμα που περιγραφεις, μια απο τα ιδια και εγω :(:( Εχω καταντισει τετραφυλλη ντουλαπα με τοσα χρονια καθισιο στο σπιτι..

Αληθεια Χαλκιδικη που εισαι?? Κοντα στην Θεσ/νικη??? Αντε παρε την μικρη και ελα καμια μερα.....

Θα σου ελεγα να ερθω εγω αλλα η αχριστη ουτε διπλομα οδηγισης δεν εχω :oops::oops::oops:

Κατερινα το σπορακι μας ακομι δεν κλοτσισε??? Βαλε καμια φωτογραφια απο την κιλουμπα τωρα που θα αρχισει να φουσκωνει παλι...

Ευγενια ακριβουτσικη η τουρτα εεε? Αλλα χαλαλι του Νωντα, ειναι και κουκλακι ο ατιμος. Για catering μιπος ρωτισες και σε κανενα ζαχαροπλαστειο η φουρνοζαχαροπλαστειο? Σινιθος ειναι πιο καλες οι τιμες τους..

Η σημπεθερουλα μου που ειναι??? Βαλε καλε καμια καινουρια φωτογραφια να καμαρωσω το κοριτσακι μας, μονο τον γαμπρο θα βλεπουμε :lol::lol::lol:

Μαριεττα ο Ηλιας ειναι να τον φας με το κουταλι, μουρακλα φοβερη :-*

Ο Μανωλιος γιατι τυραναει την μαμα του??? Κατσε καλα και μην την ξεπατωνεις Μανωλακι, θελει να σου κανει και αδερφακι και εσυ το παιζεις ζορικος 8-)8-)8-)

Γιωτα αυτο με την κρεμα της Νestle ειναι παλιο αλλα και καινουριο να ηταν δεν ισχει γαι την Ελλαδα.. Δεν βγαζει η Νestle τετια κρεμα εδω...

Αναστασουλα, Ρουλακι, Αννουλα σας φιλω :-*:-*:-*

Ολο και καπια θα ξεχασα αλλα σηνχωρεστε με γιατι ειναι και η ωρα δισκολη οπως καταλαβενετε...

Καλημέρα κουκλάρες του mammyland!!

Εύη μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ!!! :ymparty::ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love3.gif] Σου εύχομαι ότι καλύτερο για εσένα και την οικογενειά σου!!!

Παρασκευή σήμερα και ελπίζω να περάσει γρήγορα η μέρα και να φύγω βουρ για το σπιτάκι μου!! Ήρθα πρωι πρωι (9...) και βρήκα ένα βουνό δουλειά :cry::cry::cry: Βαριέμαι να την κάνω.....

Κορίτσια πολύ θα ήθελα να κάνω εγώ την τούρτα αλλά δεν έχω τόσο χρόνο ελεύθερο...θα κάνω μερικά μεζεδάκια εγώ και μερικά θα τα πάρω από ζαχαροπλαστείο και σε όποιος αρέσουν!!! Δυστυχώς ο άντρας μου λείπει τις περισσότερες ώρες τις ημέρας (έρχεται 9:30 το βράδυ τις περισσότερες ημέρες) και δεν έχω βοήθεια για να μπορέσω και να κάνω δουλειές και να βολτάρω τον Νώντα ο οποίος δεν θέλει να κάθεται ούτε λεπτό.. Και όταν είναι σπίτι μου νωρίς πάμε για εξωτερικές δουλειές ή μου θέλει καφεδάκια τα ΣΚ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...