Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

να μαι και εγω!

η νυχτα ηταν ησυχη...αν εξειαρεσεις το κιν. του Π. που χτυπησε στις 3:30 τη νυχτα... ηταν απο τη δουλεια!

η Μ-Ι για πρωτη φορα εφαγε δημητριακα με γαλα...τοσο καιρο τα ετρωγε ξεχωριστα!

Δημτρουλα μου αααα εμες τα ξυπνηματα για τσισα δεν τα υπολογιζουμε...ουτε αυτα που ξυπναμε εμεις να την σκεπασουμε!

Αληθεια χαθηκε η Γωγω...

τι κρυο ειναι αυτο?

μολις την καναμε μπανιο...πρεπει να της στεγνωσω τα μαλλια!

Ο Π. ακομα να στρωσει τα καθαρα σεντονια...θα το κανει λιγο πριν κοιμηθουμε...και θα τα παρω...αλλα οχι δεν του πω τιποτα...

την ωρα που εβγαζα τα λερωμενα σεντονια...ρωτα η Μ-Ι

- μαμα θα βγαλεις και το φανελακι απο το στρωμα?

...(σσσσ..το καλυμα ενοουσε)

φταχνω πανσετες στο φουρνο με πατατες!

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπέρα!!! Μαρία ζωή σε σας κούκλα ,μου ,συλληπητήρια!!!

Θου να κανεις εξετάσεις,δεν ειναι απαραιτητα κληρονομικος ο θειρεοειδής,εγω τείνω για θυρεοειδίτιδα χασιμότο ,είναι αυτοάνοσο ,και συνηθως το παθαίνουν όσοι εχουν και άλλα αυτοάνοσα ,και εγώ εχω όπως ξέρεις ...

Πέμπι γτ δεν την εφτιαξε η αδερφη σου ?εγγυος εισαι ,μην κανεις περιττές δουλειες!!

Ιουλία περαστικά !!!

Ήθελα να πω γ τους παρκαδορους , ο παρκαδορος δεν παιρνει τα λεφτα που του δίνεται ,τα λεφτά τα παίρνει το αφεντικό και τους πληρώνει ενα ποσό φιξ ,ανεξάρτητα με το πόσα βγάζουν.

Δημοσίευση
5 δοντια εχει νυφη μου? :o Καλα ειναι γνωστο οτι τα κοριτσια ειναι ετη μπροστα απο τα αγορια!

Λενάκι στα δόντια δεν ισχύει αυτό, π.χ. ο Λ. έβγαλε το πρώτο τουδόντι 5,5 μηνών και τέλειωσε στον χρόνο η Ρ. έβγαλε το πρώτο δόντι 10 μηνών και 15 μηνών είχε μόνο 4!!! :o:o:o:o:?

πάω να συνεχίσω το χτίσιμο της πόλης μου :geek::geek::geek::geek::mrgreen:

Μιτσάκη περαστικά :x

Δημοσίευση

Ευτυχως που ειναι κυριακη και θα καθομουν...να σας διαβασω κι ολας..

Ομικρος δεν μπορει να κοιμηθει απο το βηχα, αλλα δεν εχει καθολου πυρετο..Ηπαιδιατρος ειπε οτι εχει λιγες ασπρες φυσαλιδες στο λαιμο, δεν εδωσε τιποτα..

Λενακι, γιουβετσι εκανα..

Τονια, ευχαριστω για τα περαστικα!! Πεθανα με το μικρο και το κωλι του :lol::lol:

Αφροδιτη να μας βαλεις φωτο, ωραια ιδεα!!

Φιλια σε ολες που δεν προλαβαινω να απαριθμησω τωρα!!!

Δημοσίευση

Γεια σας!

Ησυχία σήμερα...

Τί κανετε;

Εμείς μια χαρά!!!!

Λένα 3λεπτους πόνους είχες; Τώρα είσαι οκ; Νωρίς είναι ακόμη ρε συ...

Δήμητρα πως είναι η Β; Καλύτερα; Περαστικά σας!

Αργι η Ε έκοψε μαχαίρι την πάνα τον Ιούλιο. Και πρωί και βραδυ μέσα σε μια μέρα. Είχε έρθει ο καιρός της μάλλον. Εγώ δεν την πίεσα καθόλου. Ούτε και εκπαίδευση της έκανα. Η Ρ ακόμη τη φοράει το βράδυ; Επίσης στο χρονο ο Λ είχε όλα τα δόντια;;;;;;;;;;;;; Η Ε στα 2,5 τελείωσε ενώ η Δ δεν έχει βγάλει ακόμη.

Λενάκι 2 δόντια ο Γ;;;;

Τόνια η δικιά σου 4;;;;; Ουάου ρε παιδιά!!! :shock::shock::shock:

Εγώ με τα φαφούτικα έμπλεξα.....

Καρολ καλή ανάρρωση! Και καλά θα κάνεις με την άδεια!

Σίσσυ τί χορεύει η Χ;;;; Τσάμικα;;;; Από τη Δεσφίνα είναι ο Π;;;;;;

Νένη χάθηκες... Φιλάκια!

Βίκυ βγήκαν όλα τα αποτελέσματα; Τώρα μπορείς να αράξεις επιτέλους; :D:D:D

Χρύσα μη με κολλάζεις με τα τουιξ. Έχω να φάω σοκολάτα 10 μήνες.... Ω ναι ....

Έχω σταμπάρει όμως cocoa butter kai cocoa nibs για να φτιάξω τη δική μου σοκολάτα. Και τρέέέέέχουν τα σάλια μου!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

γεια σας!!

νατασα μου ναι, τριλεπτους ειχα κ αγχωθηκα (τι περιεργο ε???? :lol::lol: )

αλλα σημερα ειμαι μια χαρα!!

ναι πολυ νωρις ειναι...σε κανενα μηνα θαθελα εγω, να προλαβω να τελειωσω κατι εκρεμοτητες με το σπιτι, να εχουμε κ θερμανση γιατι ακομα...

ρε κοριτσια περπαταω κ νιωθω το κεφαλι του να με πιεζει, νιωθω οτι θα με ανοιξει κ θα βγει..

εκτος του οτι ποναει ειναι κ καπως περιεργη αισθηση... το ειχατε κ εσεις αυτο?

γιωτα κ εμενα τα εχει βγαλει κ τα 20.. πριν κανενα μηνα αν θυμαμαι καλα τελειωσε

αφρο σουπερ θεμα τα ψαρακια!

πεμπι ολα καλα?

νενη φιλακιααααα!

λενακι φιλακια πολλα κ σε εσενα!

καρολινακι πως εισαι σημερα? περαστικα κ παλι

σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

Kαλημέρα τσούπρες! :x

Ρεκόρ σήμερα! :!! 6παρά! @-)(-|(-|(-|

Οι μικρές κοιμούνται κι εγώ σηκώθηκα απ' τον πόνο στο στήθος! :shock: Φούλαρε κι ήμουν έτοιμη να σκάσω!! Ξύπνησα απ' τον πόνο!! :evil: Δεν ήθελα να ξυπνήσω το μικρόβιο κι επιστράτευσα το θήλαστρο προς αποσυμφόρηση! :geek:

Πάω να τη ξαναπέσω κι ελπίζω να μην ξυπνήσουν! (-|(-|(-|i-)

Φιλούθκια! :-*

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

νομίζω πως στον χρόνο είχαν βγει όλα του τα δόντια, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά είμαι σίγουρη ότι 2 ετών τα είχε όλα!!!......ξεκίνησε από 5,5 μηνών :roll::roll::roll:

εμείς καλά, δεν βγήκαμε χθες καθόλου, αφού ούτε την πόρτα δεν ξεκλιδώσαμε :o:o:o:o:o:?

Τόνια :lol::lol::lol: με το κωλί σας :lol::lol::lol::lol: .....έτσι μου είχε πει και ο Λ. μια μέρα (όχι κωλί όμως) και του είπα "χαλάρωσε, ηρέμησε και θα έρθει" ;) ο Λ. έκλαιγε κιόλας!!!! :?

Τόνια το κασκάι ξέρεις τι σημαίνει? αν δεν με απατά η μνήμη μου, σημαίνει ιερός πόλεμος ή μαχητής!!! και η Νισσάν εξαιτίας του ονόματος δεν είχε πολλές πωλήσεις!!! :!:

Καλημέρα Μιτσάκη :x

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!

Με κλαματα παλι το αφησα το Ρινακι μου σημερα :cry: Γμτ ποτε θα συνηθισει? Δεν μπορω να την βλεπω ετσι...

Αργυ Αστερι ο Λ.! Η Στην Ε. πριν λιγες μερες εσκασε και ο τελευταιος της γομφιος! Τελος με το θεμα δοντια για λιγα χρονια. Δεν σαρεσουν τα μαυρα αυτοκινητα? :shock: Εμενα πολυ! Νομιζω δειχνουν πιο σικατα στο μαυρο χρωμα. Εγω δεν μπορω με τιποτα ασπρα και κοκκινα. Ασημι εχει ο πεθερος μου ενα Audi και δειχνει ωραιο.

Μιτσακι μου και εμενα καθε μερα στης 6 ξυπναει και με το ζορι ξανακοιμαται μεχρι της 7παρα που σηκωνομαι εγω. Παντα με παιρνει μυρωδια και σηκωνεται και αυτος :twisted: Κουραγιο μανα!

Νατασακι καλα πλατσουρισματα!! :D

Χρυσα, Αφρο την καλημερα μου!!

Παω να συνεχεισω το καφεδακι μου πριν ξυπνησει.

Δημοσίευση

Αφρο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λενάκι ποτέ δεν μου άρεσε το μαύρο χρώμα στα αυτοκίνητα, αντίθετα το κόκκινο και άσπρο που ανέφερες ταιριάζει και μου αρέσει πολύ στα μεγάλα αυτοκίνητα π.χ άσπρο Q7 είναι και γ@@@ώ! :D

όπως επίσης η κόκκινη BMW6 η καινούργια πολυ ωραία, θα βρω φωτό να σου βάλω! :)

ούτε το ασημί μου αρέσει, είχαμε ...... :?

Δημοσίευση

Kαλημερα σας!!!

Γελασα πολυ με τα κακακια του Αλεξ :lol::lol::lol: ,τα τσισα της Ειρηνης :lol::lol::lol: ,την ατακα της Σισσυ(καλα μεσα στο σπιτι με παπουτσια???τι κολλημα τραβατε οι Αθηναιοι με τα παπουτσια?στη βρωμοπολη που ζειτε μονο αυτα σας μαραναν!Σαν να εγραψα μια τεραστια παρενθεση :lol::P ),γελασα κ με τη Θου την τρελλη!!! :lol::lol::lol:

Συλλυπητηρια Μαρια για τη γιαγια...

Περαστικα στα αρρωστουλια... :(:(:(

Ιουλια καπως μπερδεμενα τα εγραψες πουλακι-ωτιτιδα ή εγω τα μπερδεψα...Ευχομαι να βρειτε συντομα ακρη κ θεραπεια :? ..

Αργυρω δεν ταιριαζουμε καθολου,το'χεις προσεξει? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Δε σ'αρεσουν τα μαυρα ρουχα κ αυτοκινητα,εγω τρελαινομαι! :P:P:P

Χρυσα κοφιχολικ :P σ'αρεσαν μαρη τα μαυρα που σου πηρα ή ηταν του ματς φορ γιου? :P Η Αφρο νομιζω θα τα γουσταρε!!!

Αφρο :lol::lol::lol::lol: για το βιντεο!!!

Πως παει ο Μ με το φαγητο?καμια προοδο?

Νατασακι μου που εισαι??Σε εχασα 3 μερες τωρα! :( Ευχαριστω κ για την αφιερωση :P !!!Τον χωρισα τον Γιασεμη!Δεν ειναι αλλο "το αγορι μου"!!!!Κοκακιας φαινεται γμτ..και τον γουσταρα τρελλα..Φωναρα!!!Αλλα δε μου αρεσε...Στεναχωρεεεεθηκα :P:P:P:P:P !!!

Καλε γτ φερνετε τουμπες στα γεμιστα???Αν ηταν να τα τουμπαρουμε θα τα λεγαν στριφογυριστα!!!! :lol: >Πρωτη φορα ακουσα κατι τετοιο!Αυτο που εχω ξανα ακουσει ειναι να τα ψηνεις αναποδα για να μη χανουν γρηγορα τα υγρα τους...Επισης Ελενακι μου...Παρε γαστρα.Η διαφορα ειναι εκει για μενα! ;););) Και προς θεου μην ακους τη Νατασα και τα ψηνεις 1,5 ωρα! :o:o:o:o:o:o:o:o Ρε φιλεναδα πας καλα????? :lol::lol::lol: Ρε βλακα το σπιτι σας θα ειναι το μοναδικο οπου το χαρατσι θα ειναι μικροτερο ποσο απο την αξια του ρευματος!!!! :lol::lol::lol: Μονο η ωμοφαγία σας σωζει απο τη χρεωκοπια!Σκεψου το! ;):lol::lol::lol: (μπα σε καλο μου γελαω μονη μου!)

Γιωτα ειχες ρωτησει για τα οικονομικα κ αν ρωταμε συζυγους...Νομιζω πηρες απαντησεις απο ολες αλλα στανταρ θα σε "καιει" κ η δικη μου περιπτωση! :P:P:lol::lol::lol:

Θα πω οτι δεν ρωταω σχεδον για τιποτα...αλλα ο ατιμος με διαλεξε σωστα πριν με παντρευτει!Ηξερε τι επαιρνε,οχι σαν κ μενα! :P:P

Επισης Νατασακι(παρεπιμπτοντως) ο Α παντα θεωρει τα λεφτα του,λεφτα ΜΑΣ!Εγω δεν το νιωθω ετσι.και ενω τωρα ξοδευω λες κ ειναι δικα μου,οταν χωρισουμε δεν πιστευω πως μου 'οφειλει" τιποτα...Αν τα θεωρουσα "δικα μας" δεν θα πιστευα πως πρεπει να εχω καποια απο αυτα φευγοντας? :roll::roll::roll: Τεσπα!

Θελω να πω εν τελει πως ολα ειναι θεμα μεγεθους!και δεν εννοω κατι πονηρο! :lol:

Αλλα αν ο/οι μισθοι φτανουν τσιμα-τσιμα τοτε συζητας για το παραμικρο εξοδο,αν ειναι χαλαρα τα πραγματα... ;)

Νατασουλα αποθηλασατε???Αχ δεν το περιμενα καθολου!Ειχα μεινει στη φαση που θηλαζε οποτε γουσταρε κ που τα σκ σε ξεζουμιζε!Μπραβο σας λοιπον!Και στα δικα μας!

Κοριτσια η Αννυ εχει αισιως 14 δοντια!Αργησε πααααρα πολυ...μας εβγαλαν την ψυχη τα παλιοδοντα...Και ειναι πολυ περιεργο να πω οτι πονανε οι θηλες μου γτ μαλλον ερχονται κ οι αλλοι κυνοδοντες κ με εχει τσακισει????? :lol::lol::lol: Ελα μωρε...αυτα που λενε μανουλες με μωρα 6-18μηνων τα λεω εγω τωρα!!!!! :lol::lol::lol:

Χα-τσου??? :oops::P:?:?:?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αργυρω αν εβαζες και μια φεραρι σε κοκκινο θα μας ειχες πεισει στανταρ οτι ειναι το καλυτερο χρωμα για αυτοκινητο εβερ!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

αχ κοριτσια εχω τελεια ιδεα για μπομπονιερα !!!

αχ πολυ χαρικα θα ειναι και αυτες δικες μου :D

ευχομαι να μην αλλαξω γνωμη μεχρι τοτε :roll:

σκευτομαι να ζωγραφισω καρδακια με ψαρακια :D

απλα τωρα σκευτομαι μονο ψαρακια η και χελωνες και χταποδια ? :roll:

Δημοσίευση

Αργυρω μπλιαχ ρε! :lol: Μονο το πρωτο μου αρεσει σε κοκκινο, τα αλλα :-q ειδικα το ασπρο Q7 δεν μου αρεσει καθολου :lol: Ποσο ταιριαζουμε!! :lol::lol:

Καλημερα Αναστασακι!! Μια χαρα ειναι τα δοντακια σας καλε!

Αφρο πολυ χαρηκα που βρηκες θεμα!! Εγω λεω να βαλεις και χταποδια και χελωνες!

Ενα μωρο εχω σπιτι και δεν με αφηνει να κανω τιποτα :twisted: Ολη την ωρα απο πισω του ειμαι!

Δημοσίευση

Ελενα =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)):ymapplause::ymapplause::ymapplause: και επισης χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφρο θα ειναι περιοδος νηστειας η βαφτιση???Αν ναι,καλο θα ηταν να βαλεις ολα τα σαρακοστιανα χταποδια,μυδια,καλαμαρια!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P:P:P

χαρα στο κουραγιο σου!!!

Δημοσίευση

Λενιωωωωωω

πεθανα στα γελια

σημερα στη δουλεια πηρε φωτια ο κολος μου!!!

Ψηλεγκω φυσικα και μας αρεσαν

τα φορεσαμε ηδη χτες που ειμασταν στη μανα μου ειχε γεννεθλεια η κοπελα του αδελφου μου και εκαναν τραπεζι για μας στη μαμα μου...εκλεψε την παρασταση..κουκλι ηταν..εννωειτε πως του πανε γιατι ειναι μελανουρι σοκολατενιο!!!!!

τρεχωωωω

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...