Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μήπως γνωρίζει κανείς που πραγματοποιείται η εξέταση της Υπερηχο-υστερογραφίας-SHG (ή σονο/υδρο-υστερογραφίας όπως την ονομάζουν διαφορετικά) σε κλινική της Θεσσαλονίκης (δημόσια ή ιδιωτική) και με τι κόστος; Ευχαριστώ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοιταξε κ εγω η αληθεια ειναι σε κανα 2 μηνο θα ξεκινησω αγορες..τωρα το θεωρω τραγικα νωρις απλα κραταω σημειωσεις με πραγματα που χρειαζομαι ή μου αρεσουν σου ευχομαι τα καλυτερα,να προσεχεις τον εαυτο σου, να μην κουραζεσαι κ ολα θα πανε καλα!!
    • Καλησπέρα κορίτσια!!! Πως είστε;; Τι κάνουν τα μωράκια σας;;  εμείς κοντεύουμε 7 μηνών και ακόμα δεν το έχουμε πιστέψει.. τρώμε κανονικά φαγητό, φρούτα κλπ!!! Ωστόσο το ξενύχτι καλά κρατεί.. δυστυχώς ότι και να έχουμε δοκιμάσει δεν μπορεί να κοιμηθεί σερί ενώ το είχαμε βρει.. μας ξυπνάει κάθε 3 ώρες για γάλα. Οπότε τώρα είμαστε στην φάση που προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για αυτό.  επισης, να σας ανακοινώσω πως περιμένουμε και δεύτερο παιδάκι. Εχω κάνει τεστ και χοριακη η οποία έβγαλε αποτέλεσμα 5.081 με 5 μέρες καθυστέρηση. Το Σάββατο θα πάω και στον γιατρό.  Είμαστε πολύ τρομαγμένοι αλλά και πολύ χαρούμενοι αν σκεφτεί κανείς πως για το πρώτο παιδάκι παλεύαμε 3 χρόνια ενώ αυτό ήρθε με μια τυχαία επαφή και ούτε καν ολοκληρωμένη.. συμβαίνουν και αυτά, τι να πω.. δεν το είχαμε στο μυαλό μας έτσι.. όπως και να έχει καλοδεχούμενο!!!❤️
    • @Sotiria_94 εμενα κατά μέσο όρο επιανε 11 11.30 ενιοτε και 12. Τωρα 2 μερες κοιμαται νωρις νωρις, χθες Στις 10 κ σήμερα στις 9.30 στη βόλτα. Σήμερα ξύπνησε 8.30 με τ ενδιαμεσα ξυπνηματα. Αποψε δ ξερω τι θα κάνει. Ενα αγχος το εχω. Σε σχέση με τον δικό σ ομως κοιμαται πολυ μεσα στη μερα. Ξυπνάει συνηθως καπου αναμεσα 8.30 με 9.30. Μετα απο καμια ωρα ξανα κοιμαται για ενα μισαωρο και κατά τις 12 κοιμαται αρκετα, κανει ενα διωρο τριώρο αναλογα που είμαστε, αν είμαστε έξω μπορει κ να Ξυπνάει να τρώει κ να ξανά κοιμαται για 4 5 ωρες. Αν είμαστε σπίτι Ξυπνάει. Μετα απο τις 5 κ μετα κανει ενα δύο μισαωρα κ κατά τις 11.30 κοιμαται για βραδυ. Στανταρ προγραμμα δ εχει. Αλλα να μη την ματιάσω τουλ τ πρωινα κοιμόμαστε. Δ σηκωνεται απο τις 6 7 πχ. Εννοείται Ξυπνάει για να θηλασει 3 4 φορες αναλογα την ωρα π θα κοιμηθει κ τ ξημερώματα εκει γυρω στις 6 7 την παιρνω στο κρεβάτι κ τ τραβαμε οσο παει.  @Eirinistz εμεις μεχρι τωρα π εκανε 2 εμβόλια κ 1 το πόσιμο περα απο γκρινια κ ανησυχια δ της εκανε πυρετο. Με ντεπονακι ηρεμησε.
    • Τέλεια νέα!! Τι ανακούφιση! ❤️
    • Καλησπέρα! Είναι όντως σοβαρό στην εγκυμοσύνη η αλήθεια, διάβασα και τις εμπειριες σας κορίτσια… είστε ηρωίδες!!   Εμένα ο γυναικολόγος μου έβαζε κάθε μήνα για cmv μαζί με το τοξόπλασμα. Δούλευα και σε ιατρείο και πρόσεχα όσο μπορούσα γιατί μου είχε πει ότι είναι επικίνδυνο να κολλήσω πχ και κοξάκι ή παρβοιο. Θέλει γενικά μια προσοχή σε όλη την εγκυμοσύνη. Ήρθα σε επαφή με πολλούς ιούς η αλήθεια αλλά με σωστή προσοχή δεν κόλλησα.   Καλό είναι το μικρακι σου να αποφύγεις να το  βάλεις παιδικό όχι απαραίτητα για cmv αλλά και για άλλους ιούς γιατί δυστυχώς δεν μπορείς να πάρεις και πολλά χάπια αν χρειαστεί.    Εύχομαι μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...