Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜ Ν10

Recommended Posts

Ευούλα, Νανσυ, Αναστασία και Ηλιαννάκι δε θα το πιστέψετε!!!!!!!!!!

Και το σεξ το δοκιμάσαμε γιατί μου είπε η μαία μαλακώνει ο τράχηλος και βοηθά....αλλά όπως βλέπετε ακομα εδώ ειμαι!!!!!!!!!!!!! εεεεεεεεεεεεεντάξει δε μπορώ τώρα να αρχίσω τις υπερωρίες!!!!!!!!!

Άννα Μαρία μου αυτό βλέπω ότι στο τέλος θα γεννήσω και θα ξενερώσετε αντί να χαρείτε!!!!!!!! :lol::lol:

Βανεσάκι του πού...η!!!!!! εσένα θα σε προλάβωωωωωωωωω!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

2011.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μαρακι μου τελικα απ'οτι φαινεται ο μπεμπης δε μασαει τιποτα!!!!!εκειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ακαθεκτος στη φωλιτσα του!!!!!!!χιχιχιχι δεν τον ταραζει τιποτα!!!!!!χαχα

βανεσακι μου τι καλα μπαινεις κ εσυ στον μηνα σου!!!!κοντευεις κοριτσακι μου!!!!!πως τα πας με το διαβασμα κοπελα μου?????

αχ κοριτσια εχω ξεσκιστει μιλαμε να πηγαινω συνεχεια για πιπι μου!!!!! δεν προλαβαινω να καθισω στον καναπε κμετα πο λιγο σηκωνομαι κ παω για τσισα!!!!!! :roll::roll:

εχω κ τον αντρα μου να μου λεει '' δεν πιστευω να σπασανε τα νερα κ γι'αυτο να πηγαινεις τουαλετα?? '' :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

που ειστε κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυ ???????

αντε ελατεεεεεεεεεεεεεεε προτελευταιο βραδυ μου ως εγκυουλα αποψε!!!! :(:(

Ηλιαννάκι μου εγώωωωωωω να δεις!!!!!!!!!

Αγκαλιά με την τουαλέτα...αφού ο αντρας μου καθε φορά λεει πάλι;;;;;;; :lol::lol:

Δεν προλαβαίνω να κάτσω σηκώνομαι!!!!!!!

Έχει ρίξει κούνημα ο μικρός μου!!!!!!

Παρα πολύ ρε κορίτσια σήμερα.....και το νιώθω σήμερα πιο έντονο από ποτέ!!!!!! γιατί;;;;;;;;;;

χαχαχαχα :lol::lol::lol: Μαράκι αφού το έκανες και αυτό και δεν βλέπεις φως στο τούνελ τότε ο μπέμπης πραγματικά είναι πολύ ζόρικος....αχχχ θυμάμαι τα δικά μου μαζί σου...έτσι ακριβώς ήμουν και εγώ δεν έβλεπα την ώρα να την αγκαλιάσω αλλά και η δικιά μου ήταν ζόρικη και ήθελε να με κρατάει σε αγωνία σαν τον δικό σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ αυτό με την τουαλέτα τις τελευταίες μέρες και είδικά το βράδυ που έσπασαν τα νερά και εγω δεν θυμάμαι πόσες φορές πήγα...χαχαχα σου βάζω ιδέες τώρα εεεεε??????

Βανεσσάκι σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!!! Μ ετο καλό και το δικό σου κοριτσάκι ;)

Ηλιάννα μου η μπέμπα έκανε το μπάνιο της έφαγε και τώρα κοιμάται του καλόυ καιρού!!!!!!!

Αχαχαχαχαχαχαχα, βλέπω Ιντιάνα Τζόουνς!!!!! Δεν υπάρχει τέτοια ταινία!!!!!!!!! Είναι απίστευτη!!!!!!!!!!!!!! Και να φανταστείτε ότι όταν σπούδαζα αρχαιολογία, είχα συμφοιτητές που είχαν δώσει για αρχαιολογικό γιατί νόμιζαν ότι η αρχαιολογία είναι όπως ο Ιντιάνα Τζόουνς! Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα!!!!!

Νανσυ όλο ιδέες μου βάζεις αλλά δε βλέπω φως!!!!!!! :lol::lol::lol:

Πάω τουαλέτα πολλές φορές αλλά μπορεί να πηγαίνω .... με συγχωρεις για την περιγραφή....και για λίγες σταγόνες!!!!!!!

Λες;;;;;;;;;;;

Κοιμάται το κοριτσάκι σου, άντε όνειρα γλυκά!!!!!

μαρακι μου λες να το πηρε αποφαση ναβγει τελικα ο μικρος κ γι'αυτο???............ :roll::roll::roll: χμμμμ

νανσυ μου ωραια χαλαρωσε κ κανει νανακια η γλυκουλα σου!!!!!!!

αυριο εχω ενα σωρο δουλειες κ αγχωνομαι για το αν θα προλαβω , παω κ σαν τη χελωνα πλεον!!! :lol:

Εδω είμαι και εγω ...τι μου κάνετε φιλεναδουλες ????. Εγω εδω αφήσαμε διάφορα επιπλακια στο παιδικό σιδερωνε η Μαμα και σκοπιά στιγμή αρχίζει να μαυριζει ο ουρανός και ένας τρελός αέρας και παει ο άντρας μου με τον αδελφό μου να κατεβάσουν την παλιοτεντα που κλείνει την μισή βεράντα για νακαθομαστε και τον χειμώνα και μαγκωνει το δάχτυλο του αστε κορίτσια τρελαθηκα τον καημενο τον αντρουλι μου πόσο τον λυπηθηκα δεν λέγεται .... Και πήγε στο μετροπολιταν να βγάλει ακτινογραφία και να τον δουν γενικά και τελικά το έχει σπάσει το δάχτυλο και το μισο Νυχι έχει ξεκολισει .....μιλάμε το αίμα δεν σταματούσε με τίποτα πωπωπω .......μας βγήκαν κύμα τα γέλια που κάναμε σήμερα όσο ετοιμαζαμε το δωμάτιο των μωρων μας......

Ας είναι αυτο το κακο που μας βρήκε και να μην γίνει κάτι άλλο..........

Μαρακι ακόμα εδω εεεεεεεεεεεεεε ????για να δούμε ποτε θα το πάρει απόφαση το αγοράκι σου.......

Ηλιανακι μου έφτασε και εσένα ο καιρός πωπωπω πως πέρασε ο καιρός ρε κορίτσια άμα έχεις καλη παρέα περνάει γρήγορα ε????και εμείς είμαστε πολυ όμορφη παρέα ......

Φιλακια πολλα πολλα σε ολες κοριτσακια μου γλυκα..........

Κοριτσακια μου, τι κανετε?

Μπηκα να δω αν το μαρακι ειναι ακομα εδω κι απο οτι βλεπω εδω ειναι..

Μαρακι, θα καταριψεις και το ρεκορ γκινες..εχω διαβασει για εγκυμοσυνη πανω απο 43 βδομαδες..λες να τα καταφερεις?

Νανσυ, καλωσηρθες στην παρεα μας..εγω ειμαι η αγγελικη κι εχω ενα αγορακι μολις δυο βδομαδων..να σου ζησει κι εσενα η κουκλιτσα σου..εχουν μικρη διαφορα με τον δικο μου..

Ηλιαννακι, πως νιωθεις κουκλιτσα μου?αχ, σε ειδα στον υπνο mou,οσο κοιμαμαι βεβαια..

Ευη μου, πολλη γκρινια κι ο δικος μου εδω και δυο μερες..συννενοημενα ειναι?

Χρισινακι, οσο παει ο δικος σου ομορφαινει!μεγαλωσατε πολυ εσεις..

τι αλλο γραψατε, δεν θυμαμαι..

Εδω και δυο μερες με παιδευει ο μικρος..σημερα ηταν ξυπνιος απο τις 6 το πρωι και κοιμωταν για πολυ λιγο καιξυπνουσεε, μεξεζουμισε κι ηθελε κι αλλο..του εδωσε συμπληρωμα ο αντρας μου στις 2 κοι κοιμηθηκε σαν πουλακι..με πηραν τα κλαματα..δεν ηθελα να πιει ξενο..μολις τον βαλω στο στηθος, θηλαζει και σε πεντε λεπτα κοιμαται..αυριο παω για θηλαστρο..κατα τις 6 ξυπνησε μετα απο το gευμα με το ξενο και το στηθος μου ειχε γινει τουμπ;νο..δεν ηπιε πολυ, ενισα οτι δεν ειχε αδειασει..πριν λιγο μπηκα για ντους κι ετρεχε το γαλα ..νευριασα πολυ..γιατι ειναι τοσο τεμπελης?τωρα κοιμαται ολο το απογευμα..καταλαβα..θα περασω υπεροχα το βραδυ μου..παλι αυπνη θα μεινω..

χαχαχαχα θα έρθει το φως όταν θέλει το ζουζούνι!!!!!! έτσι όπως λες ακόμη και για σταγόνες πήγαινα και εγώ τουαλέτα αλλά αυτό το είχα και σε όλον τον 9ο οπότε....ποτέ δεν ξέρεις!!!!

Ηλιαννάκι με το καλό να κάνεις όσα σου έμειναν...και μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν !!!!!!!!!!!!!!! :)

Ηλιαννάκι το βλέπεις εσύ να έρχεται;;;;;;;; εγώ όχι!!!!!!!!

Μην αγχώνεσαι θα τα προλάβεις όλα!!!!

Πάντως πολύ κούνημαααααα, φτου φτου φτου!!!!!! :roll:

κοντεύει να μου ξεκολλήσει την κοιλιάαααααα!!!

Νιά μου περαστικά του να είναι!!!!!!!!

Το έσπασε ε;;;;;;;Σιδερένιος!!!!!

Είδες τι έγινε ξαφνικάααααααα;;;;;;;; Χαλασμός!!!!!!!!! Αφού δε στο κρύβω ότι τρόμαξα!!!!!

Καλώς την Αγγελικούλαααααααααα!!!!!!!!

Σε παιδεύει και εσένα ο αγόραρός σου ε;;;;; Τι να κάνεις;;; υπομονή!!!!

Δε θα τον αφήσω τον μπέμπη μου να καταρρίψει το ρεκόρ........ αν δεν βγει θα μπω με πρόκληση μου είπε ο γιατρός!!!!!!!

Περιμένω Νάνσυ μου να δω πότε θα θέλει να έρθει!!!!!!

κοριτσακια ηρθα, κοιμαται ολη η πλαση, δηλαδη σχεδον ολη, το μεγαλυτερο μωρο (ο αντρας μου) δεν κοιμαται, νυχτοπουλι και αυτος! καναμε μπανιο στις 9μιση, φαγαμε και τωρα κοιμαται ο μικρουλης μου.. :D

καλα εγω ημουν σιγουρη εχει δοκιμασει τα παντα λεμε η μαριααα, εκει ο μπεμπης ΔΕΝ-ΘΕΛΕΙ, καταλαβαιτετο το παιδιι..

αγγελικακι, μην στεναχωριεσαι 1-2 φορες δωσατε ξενο παρε το θηλαστρο αν πινει το δικο σου γαλατακι, ολα καλα θα ειναι μην ανησυχειιις

Αγγελική, πολλά μωρά κοιμούνται την ώρα του θηλασμού. Διάβασα ότι ίσως βοηθήσει αν αλλάξεις στήθος. Πάντως, κι εγώ ως βρέφος κοιμόμουν στο θηλασμό και παίδευα τη μάνα μου. Με ξυπνούσε, θήλαζα για λίγο, ξανακοιμόμουν, με ξυπνούσε και πάει λέγοντας... Μέχρι να τελειώσει το ένα γεύμα, άρχιζε το άλλο. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Σιγά σιγά θα βρείτε το ρυθμό σας!

Νία, περαστικά στον άντρα σου. Τι έπαθε κι αυτός στα καλά καθούμενα...

Μαρία, δε σχολιάζω... :P

Αγγελική μου ευχαριστώ πολύ και σενα να σου ζήσει το αγοράκι σου ...θηλάζεις εε?? τι ωραία!!!!! εγώ δεν τα καταφερα :( υπομονή κάποια στιγμή θα στρώσει είναι και μικρούλη ακόμη!!!!

Νία περάστικά στον άντρα σου!!!! Με το καλό το δωματιάκι για τα διδυμάκια σου!!!!!! να μας βάλεις φωτο να δούμε....

Ναι Μαρία μου εκεί.....ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ όπως το είπες....

εντάξει 4 μέρες έμειναν ακόμη!!!!!!!

Κοιμάται τα αγγελούδια σου, όνειρα γλυκάααα!

ΑΧ ρε Άννα Μαρία με τα σχόλια σου πάντα γελάω.........με την καλή έννοια!!!!!!!

Ακόμα και τώρα που το άφησες ασχολίαστο........... :lol::lol::lol:

αναστασι εγω επειδη δεν ειχα δικη μου μαια στον ανασταση μου εβαλαν χερι 3 διαφορετικες!

δεν ξερω αν εχεις τη δυνατοτητα να αρνηθεις... γιατι ερχονται να ελ3γξουν τη διαστολη σου ετσι κ αλλιως..

μαρια σ τι κανεις? πως τα πατε με τον μπομπιρα????

ασε ασε κατεβασα οοοοολα τα χειμωνιατικα ανεβασε ο αντρας μου τα καλοκαιρινα... ουφ παει τελειωσε κ αυτο ευτυχως...

βανεσσακι μπαινεις στο μηνα σου????????????????????????? :shock::shock::shock::shock:

καλεεεεεεεεεε αρχισατε κ γεννοβολατε ολες!!!!!

μαρακιιιιιιιιιιιιιιιι μαρακιιιιιιιιιι γλυκο καθ βραδυ που σου γραφω ελπιζω οτι δε θα προλαβεις να τα διαβασεις :lol::lol::lol:

κανε σεξ, χαιδεψε τις ρωγες σου, ανεβοκατεβα σκαλια..

αν κ 3εγω τα ειχα κανει ολα στον ανασταση κ δε βοηθησαν... μετα το χερι του γιατρου γεννησα

ηλιαννα εφτασε η μερα σου!! ολα να πανε τελεια!!!

αγγελικουλαααααααααααα μου αστερι μου μη στεναχωριεσαι, δεν πειραζει για το ξενο, 1-2 φορες δεν ειναι τιποτα.. παρε κ θηλαστρο, μπορει να σας βοηθησει!

για τα τεμπελικα μωρακια βοηθαει την ωρα που θηλαζεις να κανεις σα μαλαξεις πανω απο τη ρωγα, βοηθαει το γαλα να κατεβει πιο ευκολα, γιατι βοηθαει να διεγερθουν οι αδενες καλυτερα

επισης γαργαλεψε κ λιγο πατουσακι! η να τον ντυνεις πιο ελαφρια, οταν ζεσταινονται κοιμουνται περισσοτερο

νια περαστικα στον αντρουλη σου

αννα μαρια μαλλον δεν πρεπει να της δινουμε σημασια! καλοπερναει εδω κ δε θελει να παει να γεννησει :lol::lol:

καλα ειναι ο μπομπιρας λενα μου, σε καμια ωρα τον βλεπω να ξυπναειι, και δεν κανω τον κοπο να πεσω στο κρεβατιι :lol: τα κατεβασες εε? καλα εκανες και εγω πρεπει, δηλαδη των παιδιων τα εχω τα δικα μας ειναι ακομα πανωω :?

Λενάκι εγώ το χέρι του γιατρού το έφαγα 2 φορές .......αύριο θα είναι η τρίτη!!!!!!!!

Και μια φορά έφαγα και το χέρι της μαίας!!!!!!!! :lol::lol:

Ότι καλοπερνάω εδώ ......είναι η αλήθεια!!!!!!! Αλλά θέλω να πάω να γεννήσωωωωωωωω......... ;)

α ρρ νανσυ τα παιδια μας ιδιες ωρεεες, μηπως να τους κανουμε κανενα προξενιοο? εμας μας αρεσετεε εσας? πως σας φαινομαστεεε?

χαχαχα όντως έχουν το ίδιο πρόγραμμα!!!! Λες να είναι σημάδι για προξενιό????? Και εμάς μας αρέσετε πολύ πολύ!!!!!! οπότε να μας κάνετε πρόταση σαν άντρες που είστε....δεχόμαστε!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα μαρακι μου μπαααααα δεν το βλεπω να ερχεται ο μικρος!!!!!την εχει καταβρει λεμεεε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

νιακι μου γλυκο περαστικα στον αντρουλη σου !!!!!!!!περιμενουμεφωτο απο το δωματιακιτων ζουζουνιων σου!!!! ;)

αγγελικουλα μου πως εισαι???μην μου στεναχωριεσαι καλη μου!!!!!!δεν πηραζει που ηπιε δυο φορες ξενο γαλα ο μικρουλης σου!!!με το θηλαστρο θα ειναι καλυτερα!!!!!

περνοντας οι μερες θα ειστε ολο κ πιο καλα!!!!!!πολλα πολλα φιλακια φιλεναδα!!!!!!

αννα μαρια η αληθεια ειναι πως κ εγω γελαω με τα σχολια σου!!!! ;);):D

σε ευχαριστω πολυ λενα!!!!!

μαρακι μου φιλεναδιτσα μου ,κοιμουνται ολοι ε??? ε το μεγαλο μωρο ειναι ησυχο δεν σε ενοχλει κ τοσο!!!! :lol: σημασια εχει πως τα μικρα κοιμουνται!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

νανσυ μου να το κ το προξενιο!!!!!!τελειο το ζευγαρακι μας!!!!! κουκλακια!!!!!!!!!κ η συμπεθερα μαρια καταπληκτικη!!!!! ;);):D

ωπα να κ αλλο προξενιο!!!!!

αποστολια η συμπεθερα σου ειναι σουπερ!!

ε αντε μαρακι, αντε!! να περνουμε σειρα κ οι υπολοιπες ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...